Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κοτοπουλάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Σε μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο, το αφήνουμε να ζεσταθεί καλά και σωτάρουμε το τριμμένο κρεμμύδι.
Μόλις
γυαλίσει το κρεμμυδάκι προσθέτουμε τα βερύκοκα, το κουκουνάρι, τα
κάστανα όλα ψιλοκομμένα, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το ρύζι.
Συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 5 λεπτά ακόμη και σβήνουμε με το λευκό κρασί.
Προσθέτουμε την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών.
Δυναμώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη γέμιση να βράσει μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
Βγάζουμε τα νανάκια από το ψυγείο, τα γεμίζουμε προσεκτικά με ένα κουτάλι και τα ράβουμε.
Τα
τοποθετούμε στο ταψί μας, τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε,
πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και προσθέτουμε στο ταψί 2 φλυτζάνια λευκό
κρασί ώστε τα κοτοπουλάκια μας να ψηθούν στον ατμό του.
Ψήνουμε
σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα περίπου μέχρι τα κοτοπουλάκια μας να
ψηθούν καλά και να αποκτήσουν μιά χρυσαφένια κρούστα.
Όση ώρα ψήνονται ετοιμάζουμε μιά σάλτσα από μέλι, βούτυρο, μουστάρδα και τα αλείφουμε κατά διαστήματα, για μεγαλύτερη νοστιμιά.
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε στη γέμιση και ψιλοκομμένα συκωτάκια κοτόπουλου αν το επιθυμούμε
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.