½ κοτόπουλο βρασμένο, ξεκοκαλισμένο και κομμένο σε κυβάκια
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
¾ της κούπας φρέσκο γάλα
1 κούπα γκούντα τριμμένο(ή ότι άλλο τυρί προτιμάτε)
Αλάτι-πιπέρι
Γλυκιά πάπρικα
Άνηθο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι τριμμένο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 με 2 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
½ κιλό φύλλο(κατά προτίμηση σπιτικό) κρούστας
Εκτέλεση:
Αφού βράσουμε το κοτόπουλο ή ακόμα αν μας έχει περισσέψει από την προηγούμενη μέρα, το τεμαχίζουμε σε κυβάκια.
Βάζουμε
το λάδι στο τηγάνι και γυρίζουμε λίγο το κρεμμύδι με την πιπεριά και
προσθέτουμε το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε το γάλα, το
αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα και τον άνηθο και αφήνουμε να πάρει μια
βράση.
Αφού το κατεβάσουμε από τη φωτιά βλέπουμε αν έχει
μείνει αρκετό υγρό (από το γάλα) και προσθέτουμε ανάλογα και την
τριμμένη φρυγανιά (δε θέλουμε πολλά υγρά). Αφήνουμε στην άκρη να
κρυώσει.
Όταν κρυώσει προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και
ανακατεύουμε. Βάζουμε τη γέμιση ανάμεσα στα φύλλα, χαράσσουμε την πίτα,
τη λαδώνουμε ελαφρά και την ψήνουμε στους 180ο ωσότου πάρει ένα
χρυσοκόκκινο χρώμα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.