Κόβουμε την
κολοκύθα και την βράζουμε με ελάχιστο νερό. Την βάζουμε σε ψιλό
σουρωτήρι για να στραγγίσει τελείως το νερό της. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα
το βούτυρο και την κολοκύθα και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 15
λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε στην κατσαρόλα την
φρυγανιά,την κανέλα,την καρυδόψιχα,το μέλι και αν θέλετε και την
σταφίδα. Στρώνουμε στο ταψί το ένα πακέτο φύλλου ως εξής:Αλείφουμε το
ταψί με βούτυρο και στρώνουμε 2 φύλλα.Αλείφουμε το δεύτερο φύλλο με
βούτυρο και το πασπαλίζουμε με λίγη αμυγδαλόψιχα και συνεχίζουμε με τον
ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσει το πακέτο. Κατόπιν ρίχνουμε το μίγμα της
κολοκύθας και το σκεπάζουμε με τα φύλλα του δεύτερου πακέτου,με τον ίδιο
τρόπο, δηλαδή απλώνουμε 2 φύλλα,αλείφουμε κάθε δεύτερο φύλλο με βούτυρο
και πασπαλίζουμε με αμυγδαλόψιχα. Χαράζουμε την πίτα μπακλαβαδωτά και ψήνουμε στους 170 περίπου 45 λεπτά. Βράζουμε 5 λεπτά τα υλικά για το σιρόπι και το ρίχνουμε στην πίτα όταν αυτή μισοκρυώσει.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.