Σοταρουμε τα
κρεμμυδια με τον κιμα,αλατοπιπερωνουμε και σβηνουμε με κρασι..βαζουμε
αρκετο κρασι και σκεπαζουμε μεχρι να πιει τα νερα. Προσθετουμε το
απανακι και ανακατευουμε καλα. Το σπανακι κανει πιο αναλαφρη την
πιτα,χωρις να ειναι πολυ εντονη η γευση του-δινει αρωμα και χρωμα
κυριως.
Σε ενα λαδωμενο ταψι στρωνουμε 4 φυλλα καλα λαδωμενα,και
βαζουμε ατακτα λιγη γεμιση..μετα βαζουμε αλλο φυλλο,γεμιση,φυλλο,γεμιση
ωσπου να τελειωσουν τα υλικα.
Φροντιζουμε να σκεπασουμε τελικως την πιτα με 3 φυλλα.
Χαρασσουμε με ενα μαχαιρι και ραντιζουμε με νερο.
Στρωμμενα ετσι τα φυλλα συγκρατουν τον κιμα καλυτερα απο το να βαζαμε
μισα πανω-μισα κατω. Προθερμασμενος φουρνος για 3 τεταρτα της ώρας
στους 170 βαθμους.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.