Πλένουμε το
κατσικάκι και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό μαζί με το ολόκληρο
κρεμμύδι και μία πρέζα αλάτι και το βράζουμε. Το ξαφρίζουμε (όποτε
χρειάζεται) και αφού βράσει για 45 λεπτά περίπου, το βγάζουμε και
σουρώνουμε το ζουμί, και το κρατάμε.Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι
και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο. Μόλις ξανθύνει ελαφρά
προσθέτουμε και το κρέας να τσιγαριστεί. Σβήνουμε με το κρασί και
προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, τον πελτέ διαλυμένο σε ζεστό νερό,
τη δάφνη, την κανέλα, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε το φαγητο μέχρι να
μαλακώσει προσθέτοντας πότε πότε λίγο ζεστό νερό. Όταν είναι έτοιμο
αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει. Στην κατσαρόλα που είχαμε βράσει το κρέας
ξαναβάζουμε το ζουμί και βράζουμε μέσα τα μακαρόνια. Τα
σουρώνουμε, για περισσότερο νοστιμιά αλλά και για πάρτυ χοληστερίνης αν
θέλουμε βουτυρώνουμε με καλό βούτυρο τα μακαρόνια (όχι πολύ) σερβίρουμε
μαζί το κρέας.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.