Ζεσταίνουμε σε
κατσαρόλα το βούτυρο και 2 κουταλιές από το ελαιόλαδο και σε αυτό
ροδίζουμε καλά το κρέας από όλες τις πλευρές αφού το έχουμε
αλατοπιπερώσει και πασπαλίσει με πάπρικα.
Σβήνουμε με το κρασί
και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε την τομάτα με λίγη ζάχαρη και τη
δάφνη με την κανέλα. Συμπληρώνουμε με ζεστό νερό και αφήνουμε το κρέας
να μαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει.
10’ πριν τελειώσουμε με το
κρέας, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις. Το
αδειάζουμε με τη σάλτσα του μέσα στο ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε και
συμπληρώνουμε με ζεστό νερό. Το βάζουμε στο φούρνο ώστε να το φέρουμε σε
σημείο βρασμού.
Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο
στην κατσαρόλα και σωτάρουμε το κριθαράκι μέχρι να γυαλίσει, σε χαμηλή
φωτιά για να μην καεί και το ρίχνουμε μέσα στο ταψί. Ανακατεύουμε καλά
και αφήνουμε για 10’ . Σβήνουμε το φούρνο και τον αφήνουμε κλειστό
μέχρι να γίνει το κριθαράκι, ανακατεύοντάς το που και που.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.