Βράζουμε τα μακαρόνια, μέχρι του σημείου να "κρατάνε" λίγο.
Τα περνάμε από κρύο νερό και ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα.
Κόβουμε
το σύγκλινο σε λεπτά τετραγωνάκια (περίπου 3 εκ. ) και τα ρίχνουμε στο
τηγάνι σε μέτρια φωτιά, μέχρι να "μαραθεί" και να βγάλει το λίπος του.
Τα βγάζουμε και στο λίπος ρίχνουμε τα μανιτάρια να σοταριστούν.
Προσθέτουμε
πάλι το σύγκλινο, την κρέμα γάλακτος, ρίχνουμε λίγο αλάτι,
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και το κονιάκ. Ανακατεύουμε συνέχεια με μια
ξύλινη κουτάλα μη μας κολλήσει και το αφήνουμε να πάρει μια-δυο βράσεις.
αν "σωθεί" πολύ, το διορθώνουμε ρίχνοντας λίγο γάλα.
Στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια, προσθέτουμε από πάνω το περιεχόμενο του τηγανιού.
Ανακατεύουμε
μέχρι να "σωθούν" τα υγρά και για να μην κολλήσει το φαγητό. (Εδώ
κολλάει το μη εντελώς βράσιμο του μακαρονιού μας και μας λασπώσει)
Σερβίρουμε αμέσως ζεστά και αν θέλουμε ρίχνουμε λίγο τυρί, όχι πολύ αλμυρό.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.