1.
Ζεματάμε το σπανάκι, το στραγγίζουμε και το ψιλοκόβουμε. Σε ένα μπολ
ανακατεύουμε καλά το σπανάκι, το ανθότυρο, την παρμεζάνα, το ζαμπόν, τα
αβγά, αλάτι και πιπέρι. Με αυτή τη γέμιση γεμίζουμε τα κανελόνια.
2. Σε μία κατσαρόλα βράζουμε για λίγο τις ντομάτες, το βούτυρο, το χυμό λεμονιού και το μαϊντανό.
3.
Ρίχνουμε τη μίση σάλτσα ντομάτας σε ένα ταψάκι, από πάνω βάζουμε τα
κανελόνια και από πάνω την υπόλοιπη ντομάτα, το γάλα και την
κεφαλογραβιέρα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για
30 λεπτά περίπου.
(Σήμερα
που το έφτιαξα και έβγαλα και τις φωτογραφίες δεν είχα φρέσκια ντομάτα
και έβαλα ντοματοχυμό. Πολύ καλό επίσης, αλλά με τη φρέσκια είναι σαφώς
καλύτερο!)
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.