1 κότσι μοσχαρίσιο 1 ½ κ. περίπου, κομμένο σε μερίδες με το κόκκαλο
1 μπουκάλι μπύρα weiss (π.χ. Paulaner, Erdinger)
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Μερικά κλώνια θυμάρι
Ξύσμα από 2 λεμόνια
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
1 κ.σ. πάπρικα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Από βραδύς ανακατεύεται όλα τα παραπάνω υλικά σε γάστρα και μαρινάρετε το κρέας στο ψυγείο.
Την
επόμενη μέρα, το ψήνετε σκεπασμένο σε προθερμασμένο φούρνο και αφού
έχετε φέρει τη γάστρα με το περιεχόμενό της σε θερμοκρασία δωματίου,
στους 160 βαθμούς για 2 ώρες.
Ξεσκεπάζετε τη γάστρα ανεβάζετε τη
θερμοκρασία στους 200 και ψήνετε για 1 ακόμη ώρα περίπου, γυρίζοντας το
κρέας συχνά και περιχύνοντάς το με τα υγρά της γάστρας.
Σερβίρετε με πατάτες φούρνου, ή μια γερμανική πατατοσαλάτα με ξινολάχανο και πιείτε παγωμένη μπύρα!!
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.