Σε ένα μπωλ
ρίχνουμε την ζάχαρη με την μαργαρίνη και ανακατεύουμε. Μόλις αναμειχθούν
καλά, προσθέτουμε το μέλι. Συνεχίζουμε προσθέτοντας τα αυγά, το γάλα
και λίγο λίγο το αλεύρι. Κατόπιν ρίχνουμε την βανιλέτα, το γαρύφαλλο,
την κανέλλα και τα καρύδια. Ψιλοκόβουμε τα σταφύλια και τα σύκα και τα
ρίχνουμε στο μείγμα μας ανακατεύοντας ελαφρά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο
φούρνο στους 180C για μία ώρα περίπου.
Καλή επιτυχία!
Υ.Γ: Μπορούμε
στη θέση των φρέσκων σύκων να χρησιμοποιήσουμε ξερά. Θα τα βουτήξουμε
όμως σε κονιάκ για περίπου 10 λεπτά, ώστε να μαλακώσουν πριν τα βάλουμε
στο μείγμα μας. Εναλλακτικά χρησιμοποιούμε σύκο γλυκό στραγγίζοντας πριν
το σιρόπι.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.