Σε ενα μπωλ κοσκινηστε το αλευρι, το κακαο, τη ζαχαρη, το μπεικιν, τη σοδα και τη βανιλια (αν ειναι σε σκονη).
Αδειαστε μεσα και τις σταγονες σοκολατας και ανακατεψτε το μειγμα των στερεων υλικων.
Στο
μουλτι σας (για να μη λερωνετε μπλεντερ ή μιξερ) πολτοποιηστε τις
μπανανες μαζι με το λαδι, τα αυγα, το νερο και το γαλα (αν δε χωραει ολο
το μειγμα βαλτε μονο το νερο και μετα προσθεστε το γαλα στο μειγμα).
Προσθεστε τα υγρα υλικα στο μειγμα με το αλευρι και ανακατεψτε με συρμα μεχρι απλα να αναμειχθουν καλα.
Αδειαστε σε βουτυρωμενη και αλευρωμενη φορμα του κεικ.
Ψηστε στους 180 στον αερα στη μεση του φουρνου για 1 ωρα περιπου ή μεχρι να κανετε τη δοκιμη με το μαχαιρι και να βγει στεγνο.
Αφηστε να κρυωσει και ξεφορμαρετε.
Το βαζετε πανω σε σχαρα να κρυωσει καλα.
Σε
μια κατσαρολα ζεσταινετε το γαλα μεχρι να παρει μια βραση και το
κατεβαζετε,ανακατευετε μεσα τις σταγονες και τη μαργαρινη μεχρι να εχετε
ενα λειο γλασσο.
Βαλτε μια λαδοκολλα κατω απο τη σχαρα σας και περιχυστε το κεικ με το γλασσο.
Στολιζετε με φρεσκια μπανανα σε φετακια και κομματακια σοκολάτας.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.