3 μισες πιπεριες (πρασινη, κιτρινη, πορτοκαλι ή κοκκινη) κομμενες σε μικρα κυβακια
1 κουπα τριμμενο κασερι
1 κουπα τριμμενο γκουντα
1 κουπα τριμμενο πεκορινο
1/2 κουπα τριμμενη φετα
4 αυγα
1 μικρο κρεμμυδι ψιλοκομμενο σε μικρους κυβους
300 ml κρεμα γαλακτος
100 γρ βουτυρο
λιγο αλατι
λιγο πιπερι
λιγη παπρικα
λιγο λαδι για το τηγανι
Εκτελεση
Σε ενα
τηγανακι βαζουμε ελαχιστο λαδακι και σωταρουμε ελαφρα κρεμμυδι,
πιπεριες, ζαμπον, μπεικον και ελιτσες, σε χαμηλη φωτια ισα να μαραθουν
και να καπνιστουν ολα τα υλικα απο το μπεικον.
Στην συνεχεια ριχνουμε πιπερακι, παπρικα, τα ανακατευουμε καλα, τα αποσυρουμε απο την φωτια και τα αφηνουμε στην ακρη.
Στο
μιξερ τωρα χτυπαμε το βουτυρο μεχρι να ασπρισει, στην συνεχεια
ριχνουμε τα αυγα και τελος το αλευρι με μπαιικιν, διαδοχικα με την
κρεμα γαλακτος.
Αφου
χτυπηθουν καλα, σταματαμε το χτυπημα και ριχνουμε τα υλικα που ειχαμε
σωταρει στο τηγανι, ριχνουμε και λιγο αλατι, ανακατευουμε, και τελος
ριχνουμε τα τυρια μας.
Ανακατευουμε ξανα και βαζουμε το υλικο μας σε μια μακροστενη και βουτυρωμενη φορμα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους για 1 ωρα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.