Πλένουμε, καθαρίζουμε τα ζαρζαβατικά και τα κόβουμε φέτες, εκτός τις πιπεριές που τις κόβουμε στη μέση και πετάμε τους σπόρους.
Τα βάζουμε σε μιά λεκάνη και τα αλατίζουμε όλα μαζί, τα ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε στο σουρωτό για 30' να στραγγίξουν.
Μετά
τα τηγανίζουμε, πρώτα τις πατάτες και τελευταίες τις μελιτζάνες γιατί
μαυρίζει το λάδι και τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν.
Η σάλτσα :
Σε μιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και στο τέλος ρίχνουμε την πιπεριά να μαραθεί λίγο.
Μετά
ρίχνουμε την ντομάτα, τον πελτέ, το αλάτι, το πιπέρι, λίγο νερό, τα
σκεπάζουμε και τα ψήνουμε για 30' σε σιγανή φωτιά ελέγχοντας το νερό.
Όταν είναι έτοιμο,ρίχνουμε και το μαϊντανό να είναι φρέσκος να μυρίζει.
Σερβίρισμα:
Σε ένα μεγάλο ρηχό πιάτο βάζουμε σε μιά μεριά 2-3 φέτες μελιτζάνες,
δίπλα βάζουμε 2-3 φέτες κολοκύθια, δίπλα 2-3 φέτες πατάτε, τις πιπεριές
και τα γαρνίρουμε με τη σάλτσα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.