Πλένουμε τα λαχανικά και αρχίζουμε να αδειάζουμε το περιεχόμενό τους.
Όταν αδειάζουμε ένα λαχανικό ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι.
Από την αρχή τοποθετούμε τα λαχανικά σε ένα ταψί για να δούμε αν μας τα χωράει και με ποιά διάταξη.
Φάση Β:
Σε ένα μεγάλο μπωλ ρίχνουμε τη σάρκα από τις τομάτες τριμμένη στον τρίφτη ή στο multi.
Επίσης
ρίχνουμε το κολοκυθάκι τριμμένο, τη σάρκα της μελιτζάνας, όση θέλουμε,
(εγώ βάζω τη σάρκα από μια μελιτζάνα), και λίγη τριμμένη πιπεριά.
Ψιλοκόβουμε
το σκόρδο, προσθέτουμε μαϊντανό, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο,
ρίχνουμε το τριμμένο κρεμμύδι, λάδι, θυμάρι και βασιλικό.
Φάση Γ:
Γεμίζουμε
τα λαχανικά και τα τοποθετούμε ανάποδα δηλαδή η κομμένη πλευρά να είναι
από κάτω. Προσθέτουμε λίγο νερό γιατί θα βγάλουν αργότερα τα γεμιστά
αρκετό. Ρίχνουμε λάδι από πάνω και λίγο pummaro.
Ψήνουμε στους
250 βαθμούς για μιάμιση ώρα τουλάχιστον μέχρι να μελώσει το φαγητό και
να μην έχει νερά. Αν τυχόν βγουν πολλά νερά τότε με μια μικρή κουτάλα
βγάζουμε λίγα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.