Σε μια βαθιά
κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοράρουμε ελαφρά το κρεμμύδι με το
σκόρδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε την πιπεριά και τις φακές, πλυμένες και
καθαρισμένες και τις σοτάρουμε για λίγο στο λάδι. μετά προσθέτουμε 4
ποτήρια ζεστό νερό, τα φύλλα δάφνης, τον πελτέ, το αλάτι σκεπάζουμε την
κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει. Με αυτές τις αναλογίες 1
φακή - 4 νερό, το φαγητό γίνετε πυκτό. Όταν οι φακές βράσουν,
χαμηλώνουμε πολύ την φωτιά και σε ένα μπολάκι διαλύουμε το αλεύρι σε 1-2
κουταλιές νερό και το προσθέτουμε στο φαγητό. Ανακατεύουμε καλά για να πάει παντού. Σ΄αυτό το σημείο αφαιρούμε την δάφνη. Το φαγητό τώρα το καλοκαίρι εμάς μας αρέσει κρύο...από το ψυγείο. Η πεθερά μου το σερβίρει με λίγο ζεστό λάδι ανακατεμένο με γλυκιά πάπρικα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.