Σάββατο, 2024-06-29, 4:18 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Φεβρουάριος » 21 » Διάσημοι που έπεσαν θύματα βίας στο σχολείο
    9:54 PM
    Διάσημοι που έπεσαν θύματα βίας στο σχολείο
    Ελπίζουμε πως οι τύποι που εκφόβισαν τον θρύλο του hip-hop αισθάνονται πολύ χαζοί -σήμερα είναι ένας από τους μουσικούς με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Ο Eminem συχνά μιλά για την σκληρή παιδική του ηλικία και πως ήταν στόχος των "νταήδων". O ράπερ έχει πει: «Με έδειραν στις τουαλέτες, με έδειραν στους διαδρόμους, με έσπρωξαν στα αποδυτήρια, τις περισσότερες φορές, επειδή ήμουν ο νέος μαθητής». Πάμε στοίχημα πως οι πρώην "bullies" του δεν θα έμπλεκαν μαζί του αυτές τις μέρες.

    Κέιτ Γουίνσλετ

    Είναι μία από τις πιο πλούσιες και πιο ταλαντούχες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, όμως η Kate πέρασε δύσκολα μεγαλώνοντας. Σε ηλικία 15 ετών, ζύγιζε περισσότερο από 80 κιλά και την πείραζαν λόγο του μεγέθους της, με τους "bullies" να της «κολλάνε» το σκληρό παρατσούκλι "blubber" (σημ. λίπος φάλαινας). Σίγουρα πήρε την εκδίκηση της από τους βασανιστές της, αφού είναι μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς στον κόσμο. Όπως έχει πει: «Με εκφόβιζαν επειδή ήμουν παχουλή. Που είναι όλοι αυτοί τώρα;».

    Μέγκαν Φοξ

    Αυτή η σέξι starlet συχνά ψηφίζεται ως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου και διαθέτει μία δυναμική συμπεριφορά που ταιριάζει με το «άγριο» παρουσιαστικό της. Αν και ήταν cheerleader στο σχολείο, η Megan υποστηρίζει πως την πείραζαν. Η star των ταινιών Transformers θα πει: «Με εκφόβιζαν και ήταν δύσκολο, αισθάνεσαι πως το σχολείο δεν θα τελειώσει ποτέ. Είναι τέσσερα χρόνια από τη ζωή σου και πρέπει να θυμάσαι πως το άτομο που σε πειράζει έχει τα δικά του προβλήματα και τα δικά του «θέματα».

    Τζέσικα Άλμπα

    H Jessica δείχνει πάντα φιλική και διασκεδαστική, έτσι απορούμε γιατί κάποιος θα ήταν ποτέ κακός μαζί της. Όμως η Jessica ήταν επίσης στόχος αδίστακτων "bullies". «Με εκφόβιζαν τόσο άσχημα που ο πατέρας μου συνήθιζε να με πηγαίνει στο σχολείο για να μην μου επιτεθούν» παραδέχθηκε. «Έτρωγα το γεύμα μου στο γραφείο του ιατρείου έτσι ώστε να κάθομαι μαζί με τα άλλα κορίτσια. Εκτός από το ότι ήμουν μιγάδας, οι γονείς μου δεν είχαν χρήματα έτσι δεν είχα ποτέ τα καλά ρούχα ή την ωραία σχολική τσάντα». Μοιάζει πως η Jessica πέρασε δύσκολες στιγμές - τουλάχιστον τώρα μπορεί να γελάσει τελευταία!

    Τζάστιν Μπίμπερ

    Είναι ένας από τους πιο καυτούς μουσικούς αστέρες αυτή την στιγμή, με τις περισσότερες έφηβες κοπέλες να τρελαίνονται εντελώς για χάρη του, ωστόσο ο 16χρονος αποκάλυψε πρόσφατα πως τον εκφοβίζουν μέσω του Internet. Με το "cyber-bullying" να έχει αρχίσει να γίνεται πολύ συνηθισμένο φαινόμενο ανάμεσα στους νέους ανθρώπους, o Justin πιστεύει πως είναι σημαντικό να μην του δίνουν σημασία. Ο pop star είπε: «Στην σελίδα μου στο YouTube υπάρχουν τόσοι πολλοί που με μισούν. Λένε απίστευτα πράγματα για 'μένα. Όπως, και δεν είμαι τρελός, πως είμαι 16 χρονών και δεν έχω τρίχες στο στήθος. Δεν θυμώνω όμως γι' αυτό. Κάποια στιγμή θα βγάλω».



    Ριάνα

    Δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιον να θέλει να τα βάλει με την Rihanna αυτές τις μέρες, όμως πριν γίνει μία τεράστια επιτυχημένη καλλιτέχνης, την star εκφόβιζαν στο σχολείο της στα νησιά Barbados. «Το γεγονός πως είχα πιο ανοιχτό χρώμα δέρματος δεν αποτελούσε πρόβλημα στο σπίτι μου, αλλά ήταν όταν πήγα σχολείο- κάτι που πραγματικά με μπέρδεψε στην αρχή» θα πει. «Οι ενοχλήσεις συνεχίστηκαν μέχρι και την τελευταία ημέρα μου στο δημοτικό».



    Κριστίνα Αγκιλέρα

    Είναι μία από τις πιο δυναμικές και ατρόμητες γυναίκες στη μουσική βιομηχανία όμως η Christina είχε επίσης πέσει θύμα άγριων "bullies" όταν μεγάλωνε. Η ξανθιά σεξοβόμβα είπε σε μία πρόσφατη συνέντευξή της: «Πρώτα απ' όλα μεγάλωσα σ' ένα πολύ χαοτικό σπίτι, έτσι είχα ένα προβληματικό παρελθόν επειδή υπήρχε πολύ βία μέσα στο σπίτι και μετά στο σχολείο. Επειδή ασχολιόμουν με το τραγούδι και ίσως επειδή ήμουν λίγο μικρότερη σε μέγεθος, με πείραζαν και σίγουρα το έκαναν επειδή τραβούσα το ενδιαφέρον». Δεν μπορείς να αρνηθείς πως η Christina είναι ένας αληθινός μαχητής.



    Κρίστιαν Μπέιλ

    Εκτός κι αν είσαι ληστής τραπεζών ή ένας σούπερ-ήρωας κακός, δεν θα ονειρευόσουν καν να τα βάλεις με τον "Batman", έτσι προκαλεί έκπληξη να μαθαίνεις πως πείραζαν στο σχολείο τον πιο πρόσφατο ηθοποιό που έπαιξε τον μαχητή με την κάπα. Ο Christian Bale ήταν έτοιμος ακόμα και να παρατήσει την ιδέα να ακολουθήσει την καριέρα του ηθοποιού επειδή τον εκφόβιζαν τόσο άσχημα στην τάξη. Όμως η δυνατή θέληση και εμμονή του δούλεψαν υπέρ του, αφού είναι τώρα ένας από τους πιο "hot" άντρες ηθοποιούς που υπάρχουν στο Χόλιγουντ.

    Έβα Μέντες

    Η ηθοποιός Eva Mendes είναι τόσο ταλαντούχα και όμορφη, που προκαλεί σοκ όταν ανακαλύπτεις πως επίσης την εκφόβιζαν όταν μεγάλωνε. Την πείραζαν στο σχολείο, ωστόσο πιστεύει πως οι νέοι άνθρωποι πρέπει να βρίσκουν την δύναμη να αντιμετωπίζουν τους εκφοβιστές τους. Θα πει: «Όταν τελικά αντιμετώπισα τον "bullie" μου, τότε τα πράγματα άλλαξαν για μένα». Κρίνοντας από το που βρίσκεται σήμερα, τα πράγματα σίγουρα άλλαξαν προς το καλύτερο...



    Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

    Ακόμα και ο ήρεμος Justin Timberlake απέτυχε να αποφύγει το μονοπάτι των "bullies". Ο παγκόσμιος superastar έπαιξε έναν "nerd" στην τελευταία του ταινία, The Social Network, όμως όπως ομολόγησε ήταν «σπασικλάκι» στο σχολείο. Θα πει: «Με πείραζαν όλη την ώρα. Είχα απαίσια ακμή, περίεργα μαλλιά. Τα χέρια μου ήταν πολύ μακριά». Μπορείς να μας κάνεις μεγαλύτερες αγκαλιές με αυτά, Justin!

    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 477 | Added by: marios | Tags: ...... | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Φεβρουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    26272829
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 160
    Φίλοι-Επισκέπτες: 160
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz