Τσιγαρίζουμε
πρώτα το μπέικον σε ελάχιστο ή καθόλου λάδι, και αμέσως μετά τα
μανιτάρια και το σκόρδο. Τα βγάζουμε από τη φωτιά και στη συνέχεια, σε
κατσαρόλα με φαρδύ πάτο, τσιγαρίζουμε το κρέας, αφού του έχουμε βάλει
αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Μόλις τσιγαριστεί το κρέας, το σβήνουμε με
κρασί και το αφήνουμε να βράσει, συμπληρώνοντας με κρασί έως ότου να
μαλακώσει. Τότε, ρίχνουμε ξανά στην κατσαρόλα το μπέικον, τα μανιτάρια
και το μπέικον και στη συνέχεια περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος (την
κρέμα γάλακτος αρκετές φορές την έχω παραλείψει, και γίνεται εξίσου πολύ
νόστιμο).
Αφήνουμε να πάρει 2-3 βράσεις, και σερβίρουμε με ρύζι ή και πατάτες τηγανητές.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.