Βάζουμε τις μπριζόλες με λίγο λάδι στην κατσαρόλα και τις σοτάρουμε ελαφρά και από τις δύο πλευρές
Ρίχνουμε
το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και αφού μαραθεί λίγο σβήνουμε με το κρασί ,
αφήνουμε να εξατμιστεί λίγο και προσθέτουμε το 1/3 από το σέλινο που
έχουμε να ρίξουμε στο φαγητό μας. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και λίγο νερό
και βράζουμε έως να γίνουν οι μπριζόλες. Εγώ το κάνω στη χύτρα και
βράζω για 10 λεπτά.
Βγάζουμε τις μπριζόλες από την κατσαρόλα
και αφού προσθέσουμε λιιιίγο νερό γιατί θα βγάλουν και τα χόρτα ,
αφήνουμε να βράσει και προσθέτουμε το σέλινο και τα χόρτα (αν είναι
μεγάλα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια) Ανακατεύουμε έως να κατακάτσουν και
αφήνουμε να βράσουν. Εν τω μεταξύ διορθώνουμε το αλάτι. Λίγο πριν
βράσουν βάζουμε και τις μπριζόλες από πάνω και ρίχνουμε και το λεμόνι.
Σημ Το φαγητό αυτό μπορεί να γίνει και με κομμάτια χοιρινού ή αρνί.
Αν θέλουμε βάζουμε και αυγολέμονο. Εμένα δεν μου αρέσει γενικά το αυγολέμονο και δεν βάζω ποτέ. Πάντως έτσι είναι πιο ελαφρύ.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.