ΕΝΑ BLOG ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ.... ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΑΞΙΖΕΙ.... Ειδήσεις και ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο- Ειδήσεις, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Πολιτική, Κοινωνία,Οικονομία, Lifestyle- Gossip, Αθλητισμός, Games,Πολιτισμός,Αυτοδιοίκηση,Επιστήμη και Τεχνολογία,Περιβάλλον,Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα , Απόψεις, Αγγελίες,Mηχανή αναζήτησης, Κατάλογος, Νέα, Χρηματιστήριο, Shopping, Forum, Blogs Friebies,ελεύθερος χρόνος ,Διασκέδαση,Αμεση ανταλλαγή μηνυμάτων με χρήση βίντεο και ήχου (chat rooms),video, chat, dating Free Live Cam Chat Rooms - Webcam Chat ...γνωριμίες, συζητήσεις, Sex και Σχέσεις...... και πολλά άλλα. Η ιστοσελίδα που χτίζεται από τα μέλη της! "Η παρέα μεγάλωσε και λείπεις εσύ;"
4 μεγάλες πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πράσινη, πορτοκαλί)
1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
400 γραμ. τομάτα τριμένη στον τρίφτη
5 κουταλ. σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 κουταλ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
1 κουταλ. γλυκού πάπρικα
1/2 κουταλ.γλυκού ζάχαρη
αλάτι - πιπέρι
φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού (για το γαρνίρισμα)
Για το μείγμα βουτύρου:
100 γραμ βούτυρο μαλακό (να πλάθεται).
3 κουταλ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
1 κουταλ. σούπας χυμό λεμονιού
αλάτι - πιπέρι (λίγο)
Εκτέλεση
Πασπαλίζουμε τις μπριζόλες μας με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τις αφήνουμε λίγη ώρα να τραβήξουν.
Ανακατεύουμε τα υλικά για το μείγμα βουτύρου, το πλάθουμε σε ρολό και το βάζουμε στην κατάψυξη να σφίξει.
Κόβουμε τις πιπεριές στη μέση, αφαιρούμε τα σπόρια, τις ψήνουμε στο γκριλ κ, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε λωρίδες.
Βάζουμε
ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει, προσθέτουμε 2 κουταλιές από το λάδι
μας και ψήνουμε τις μπριζόλες μας 20 - 25 λεπτά κι απ τις δύο πλευρές ή
μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας.
Tις βγάζουμε και τις διατηρούμε ζεστές.
Προσθέτουμε
στο τηγάνι το υπόλοιπο λάδι μας και αφού κάψει, ρίχνουμε τα κρεμμύδια
και το σκόρδο και σωτάρουμε περίπου 5 λεπτά μέχρι να δούμε τα κρεμμύδια
μας να γυαλίσουν.
Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε την τομάτα, τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε 10 - 15 λεπτά.
Προσθέτουμε
τις πιπεριές μας σε λωρίδες και το τσίλι ψιλοκομμένο (χωρίς σπόρια),
ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε λίγο ακόμη μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο να το σερβίρουμε:
Βάζουμε
στο πιάτο κουταλιές από τη σάλτσα μας, ακουμπάμε πάνω τη μπριζόλα μας
και πάνω της τοποθετούμε 2 φετούλες από το βούτυρο που έχουμε ετοιμάσει.
Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και συνοδεύουμε με ρυζάκι ή πατάτες τηγανητές.
Μπορούμε να ψήσουμε τις μπριζόλες μας και στο γκριλ ή σε ψηστιέρα τοστιέρα. Μπορούμε να το φτιάξουμε και με μοσχαρίσιες μπριζόλες.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.