Πλένουμε καλά
το κρέας μας, το αλατοπιπερώνουμε, το ριγανίζουμε και το τοποθετούμε στο
ταψί. Έπειτα κόβουμε τις πατάτες μας, τις αλατοπιπερώνουμε και τις
τοποθετούμε και αυτές στο ταψί. Παρόμοια κόβουμε σε φέτες τα κυδώνια που
έχουμε προηγουμένως καθαρίσει από τα φλούδια και τα κουκούτσια και τα
βάζουμε και αυτά στο ταψί μας. Και αφού πασπαλίσουμε με την ρίγανη ή το
θρούμπι και ρίξουμε τον χυμό λεμονιού, τα αφήνουμε να ψηθούν για 1,5 ώρα
σε μέτριο φορνο. Προς στο τέλος αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο
δεντρολίβανο.
Την συνταγή την ζήτησε η Λία Π. Να με συγχωρέσετε
αν δεν φαίνεται καλά, αλλά πρώτη φορά δημοσιεύω μια από τις συνταγές
μου. Οι αναλογίες που δίνω είναι επί του κιλού. Εσείς φυσικά θα φτιάξετε
όσο έχετε ανάγκη, όπως και θα τροποποίησετε την αναλογία πατατών και
κυδωνιών. Αν θέλετε π.χ. να υπερισχύει το κυδώνι και όχι η πατάτα, τότε
θα βάλετε λιγότερες πατάτες. Αχ, τόση ώρα που την γράφω, μου τρέχουν τα
σάλια.... Καλή όρεξη!
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.