Βράζουμε τα ζυμαρικά στον ελάχιστο προτεινόμενο χρόνο. Τα τοποθετούμε σε πυρέξ χωρίς να τα κάψουμε με λάδι.
Σε
ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το λάδι, τις ντομάτες και το πουμαρό να πάρουν
όλα μαζί μια βράση, προσθέτουμε τις πιπεριές, το σκόρδο, τον βασιλικό,
λίγο κρεμμύδι (αν θέλουμε) και αν έχουμε έτοιμο μείγμα ζυμαρικών
(βιολογικό, όχι με αλάτι και συντηριτικά).
Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 5-10 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Ρίχνουμε
μέσα το ανθότυρο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει όλο μια ενιαία σάλτσα.
Το ρίχνουμε στο πυρέξ με τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε να πάει παντού η
σάλτσα.
Από πάνω πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα (την
προτιμώ γιατί λιώνει εύκολα και δεν γίνεται σαν λάστιχο μετά, όπως άλλα
κίτρινα τυριά).
Τοποθετούμε το πυρέξ στο φούρνο και ψήνουμε
για ένα τέταρτο στους 190 βαθμούς. (Εγώ τα τελευταία 3 λεπτά το γυρνώ
και στο γκριλ).
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.