Τα κόκαλα να είναι από πλευρά, όχι από μηρό με μεδούλι γιατί είναι πολύ λιπαρά..
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε το κοκκινιστό όπως το περιγράφω στη συνταγή ', αλλά με μπόλικη σάλτσα.
Φτιάχνουμε και το πιλάφι, αλλά δεν το καλοψήνουμε, το αφήνουμε στητό.
Με
μιά κουτάλα παίρνουμε από το κοκκινιστό μπόλικη σάλτσα (όχι όλη) και τη
ρίχνουμε στο πιλάφι, το ανακατεύουμε και το αφήνουμε 5' να φουσκώσει.
Σερβίρουμε σε φαρδύ πιάτο, στη μέση το πιλάφι, στο πλάϊ το κρέας και γαρνίρουμε με λίγη σάλτσα ακόμα.
Αν θέλουμε, ψήνουμε το πιλάφι κανονικά και απλά το γαρνίρουμε με το κρέας και τη σάλτσα στο πιάτο.
Ιδανικό φαγητό για όσους δεν αρέσει το βραστό κρέας γιατί είναι λίγο άνοστο. Και αυτή η συνταγή είναι Μικρασιατική Θεωρώ περιττό να γράψω πως να φτιάξετε το πιλάφι..
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.