Βάζουμε το
κρέας σε ταψί. Το αλατίζουμε, βάζουμε το πιπέρι , τη ρίγανη και το
θυμάρι. Ρίχνουμε το λάδι , το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο ολόκληρες
τις σκελίδες (τις αφαιρούμε πριν ρίξουμε το ρύζι), το κρασί, μισή
κούπα νερό και ψήνουμε το κρέας. Γυρίζουμε μόλις πάρει χρώμα από πάνω
και συνεχίζουμε έως ότου μαλακώσει το κρέας μας.
Μόλις το κρέας
ψηθεί ρίχνουμε 6,5 κούπες νερό, ανακατεύουμε να μην μας κολλήσει και
ψήνουμε έως ότου το ρύζι μας μαλακώσει. Ενδιάμεσα ανακατεύουμε και
ελέγχουμε το αλάτι. Πιθανόν να χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο. Το ρύζι
μας πρέπει να κρατάει λίγο γιατί θα ψηθεί και άλλο μόλις κλείσουμε το
φούρνο. Ρίχνουμε το λεμόνι και αφήνουμε να σταθεί λίγο μέσα στο φούρνο.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.