Βάζουμε το
λάδι σε κατσαρόλα να κάψει καλά και ρίχνουμε τα κομμάτια του κρέατος
(που έχουμε πλύνει και στεγνώσει καλά). Αφήνουμε να σωταριστούν από τη
μια πλευρά και γυρίζουμε από την άλλη.
Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και αφήνουμε λίγο να μαραθεί το κρεμμύδι (όχι να καεί).
Βγάζουμε
το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και
προσθέτουμε το χυμό ντομάτας ή τον πελτέ, το αλάτι και το πιπέρι, τη
ζάχαρη και αφήνουμε να πιεί να υγρά του.
Προσθέτουμε
μια κούπα νερό (κατά προτίμηση χλιαρό), σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε το
φαγητό, έως ότου μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα μας. Αν
χρειαστεί προσθέτουμε άλλο λίγο νερό (εξαρτάται από το κρέας και το
πόσο χαμηλά είναι η θερμοκρασία μας).
Σερβίρεται με πατάτες τηγανιτές, ζυμαρικά , ρύζι ή πουρέ. Με ό, τι και να το συνοδεύσετε είναι πολύ νόστιμο.
Μην
γυρίζετε συχνά το κρέας όταν τα τσιγαρίζετε και μην το τρυπάτε με το
πιρούνι. Φεύγουν τα υγρά του και το κρέας γίνεται άνοστο και στεγνό.
Αν
έχετε πολύ κρέας μην το βάζετε όλο αλλά σε δυο δόσεις, γιατί πέφτει η
θερμοκρασία και το κρέας δεν κάνει κρούστα αμέσως , κατεβάζει πολλά
υγρά και γίνεται σαν βραστό.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.