250 γραμμάρια κρέας μπούτι (αρνί ή κατσίκι) για κάθε μερίδα
αλάτι, πιπέρι, λάδι, λεμόνι, τυρί κίτρινο, ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβετε το κρέας σε μερίδες(μαζί με το κόκκαλο) και το ραντίζετε με το χυμό λεμονιού και το λάδι. Το πασπαλίζετε με αλάτι,πιπέρι και ρίγανη. παίρνετε
ένα φύλλο κρύστας και το διπλώνετε στα τέσσερα.Τοποθετείτε στο κέντρο
ένα κομμάτι κρέας και από πάνω άνα κομμάτι τυρί(edam βάζει η γιαγιά) και
το τυλίγεται μέσα στο φύλλο ώστε να γίνει ένα μικρό δεματάκι.Κάνετε το
ίδιο για όλα τα κομμάτια κρέατος που έχετε. Τα βάζετε σε λαδωμένο ταψί με την άκρη του φύλλου προς τα κάτω για να μην ανοίξει κατά το ψήσιμο. Αλείφετε την επιφάνεια του φύλλου με λάδι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα περίπου έως ότου το κρέας ψηθεί και το φύλλο να γίνει χρυσόξανθο.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.