Εάν
ο αρακάς είναι φρέσκος, τον καθαρίζουμε και τον πλένουμε. Εάν είναι
κατεψυγμένος, θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες της συσκευασίας.
Κατόπιν ψιλοκόβουμε σε κυβάκια το ξερό κρεμμύδι ή το τρίβουμε στον τρίφτη και κόβουμε τα φρέσκα κρεμμύδια σε λεπτές ροδέλες.
Ζεσταίνουμε
το λάδι σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για3-4
λεπτά.Προσθέτουμε τον αρακά, τα καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε
ροδέλες, τα ντοματάκια ή τις πλυμένες και ψιλοκομμένες ντομάτες.Τα
σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε στην κατσαρόλα 1
φλυτζάνι του τσαγιού ζεστό νερό,αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε το
φαγητό, μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Πλένουμε, ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον ρίχνουμε στην κατσαρόλα 2-3 λεπτά πριν την αποσύρουμε από τη φωτιά.
Εάν χρειαστεί νερό κατά την ώρα του βρασίματος του φαγητού, προσθέτουμε λίγο ζεστό.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.