Κυριακή, 2024-05-19, 7:21 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Φεβρουάριος » 12 » Το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός
    9:31 PM
    Το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός
    Ο
    Χρήστος Πλούμης είναι από το 2005 ο πρόεδρος του Πανιωνίου/Αχιλλέα και επί ημερών του η ομάδα ανέβηκε στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΑ και φέτος διεκδικεί την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία αφού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας κάνει ένα εντυπωσιακό σερί 12 νικών στην διαδρομή του πρωταθλήματος. Παιδί του Πανιωνίου που ήταν η ομάδα της γειτονιάς του αποφάσισε να μπει στο διοικητικό συμβούλιο μετά την συγχώνευση το 2004 και ένα χρόνο μετά να αναλάβει την προεδρία της ομάδας. Ο Χρήστος Πλούμης που θεωρείται από τους πιο υγιείς και πετυχημένους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μιλά στον «Κόσμο» για όλους και για όλα.

    Στην διαδρομή των οχτώ χρόνων που διανύετε στον Πανιώνιο/Αχιλλέα έχετε μετανιώσει που αναλάβατε την προεδρία;
    Θεωρώ ότι οι χαρές είναι περισσότερες από τις πίκρες και δεν το έχω μετανιώσει που ανέλαβα την προεδρία. Δεν σε υποχρεώνει κανένας να ασχοληθείς. Επέρχεται κόπωση αλλά δεν το έχω μετανιώσει.

    Είναι δύσκολο να είσαι πρόεδρος σε ερασιτεχνικό σωματείο;
    Εκτιμώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ασχολούνται πολλοί λίγοι άνθρωποι με ερασιτεχνική ομάδα. Τα πράγματα που έχεις να ασχοληθείς είναι πάρα πολλά και στη μέση της διαδρομής μένεις σχεδόν μόνος σου.

    Με την οικονομική κρίση που υπάρχει, αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας για εσάς;
    Βέβαια δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Εμείς είμαστε μια ομάδα που το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός. Εκπροσωπούμε μια γειτονιά από τις μεγαλύτερες στην Πάτρα και ποδοσφαιρικά με βαριά ιστορία. Θεωρώ ότι κοινωνικά έχει να προσφέρει πολλά παίζοντας στην μεγαλύτερη κατηγορία. Η άνοδος για τον Πανιώνιο/ Αχιλλέα έχει μεγαλύτερη σημασία, αν επιτευχθεί , γιατί όντως είναι μια ομάδα με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό όλα τα χρόνια που είμαι πρόεδρος.

    Τις εξελίξεις στην Ένωση και τις συνεχείς αναδιαρθρώσεις στο διοικητικό συμβούλιο πως τις σχολιάζετε;
    Δεν πρέπει να είμαστε μηδενιστές. Η κριτική είναι εύκολη όταν είσαι έξω από τις διαδικασίες. Όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται τώρα ή ασχολήθηκαν παλιότερα έχουν την προσφορά τους με τα λάθη τους, τις ελλείψεις τους, τις μικρότητες τους. Άλλωστε έτσι λειτουργεί η κοινωνία μας. Χρειάζεται όμως αναδιάταξη δυνάμεων, περισσότερη συλλογικότητα να προβάλουμε το εμείς και όχι το εγώ, να παραμεριστούν εγωκεντρικές νοοτροπίες και ο καθένας από το μετερίζι του να συμβάλει στο καλύτερο αποτέλεσμα. Το επιτάσσουν άλλωστε οι εποχές που διανύουμε.

    Πρέπει να έρθουν νέα πρόσωπα στην Ένωση; Εσείς σκέφτεστε να ασχοληθείτε;
    Πρέπει να έρθουν νέα πρόσωπα. Δεν «σκοτώνεις» τους παλιούς και η εμπειρία αυτών είναι χρήσιμη, αλλά πρέπει να ασχοληθούν νέοι άνθρωποι. Προσωπικά θα μου άρεσε να ασχοληθώ με την Ένωση με τις προϋποθέσεις που ανέφερα. Όταν έρθει ο καιρός θα δούμε αν θα υπάρξουν αυτές οι συμμαχίες να κάνουν το κλικ για την συμμετοχή σε αυτές τις διαδικασίες.

    Τι σημαίνει για την ομάδα σας η παρουσία του Πέτρου Λεβεντάκου στην τεχνική ηγεσία;
    Είναι τιμή για την ομάδα μου που έχει στα αποδυτήρια μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα σαν τον Πέτρο Λεβεντάκο. Η συνεργασία μας είναι άψογη και πραγματικά τον ευχαριστώ από καρδιάς. Τιμή είναι ακόμα η συνεργασία που έχουμε με την Ακαδημία ποδοσφαίρου Πρότυπο του Τόφαλος στα Μποζαΐτικα . Είμαστε άλλωστε στην διαδικασία επέκτασης αυτής.

    Την απόφαση για την διακοπή του πρωταθλήματος που έγινε πως την σχολιάζετε;
    Θεωρώ ότι ήταν μια λανθασμένη κίνηση για δυο λόγους. Πρώτον: Έδωσαν μια εξήγηση πως εκτονώθηκε η κατάσταση. Δεν είδα ότι υπήρχε πρόβλημα πουθενά. Νομίζουν ότι επειδή 10 -20 άνθρωποι δημιουργούν το πρόβλημα και το ζούμε στην καθημερινότητα μας γιατί εμείς ασχολούμαστε, νομίζουν ότι όλη η κοινωνία ασχολείται με αυτό. Είναι λάθος. Με την διακοπή όλοι ρώτησαν και έμαθαν τι έγινε.
    Δεύτερον: Ποιους τιμωρούν; Τιμωρούν εμένα και άλλους 20-30 παράγοντες που δεν έχουμε δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν είναι εύκολο να μαζέψεις την ομάδα σου για δυο εβδομάδες. Το βλέπω ως τιμωρία των υγιών παραγόντων που είναι οι περισσότεροι στον χώρο . Ήταν απόφαση εν βρασμώ χωρίς να προσφέρει τίποτα.

    Κάνατε ένα φοβερό σερί 12 νικών. Το περιμένατε;
    Έχουμε ένα φοβερό κλίμα στα αποδυτήρια. Είμαστε πραγματικά μια οικογένεια με πολύ καλά παιδιά (ποδοσφαιριστές), όχι βεντέτες. Είμαστε μια ομάδα που μαζευόμαστε καθημερινά στις προπονήσεις και με την συμβολή του Πέτρου Λεβεντάκου δεν είναι έκπληξη αυτό το σερί νικών. Θεωρώ δε, ότι μένοντας προσανατολισμένοι σε αυτό το στόχο μπορούμε να το ξανακάνουμε στον δεύτερο γύρο.

    Είναι κούρσα για δυο, Λιμνοχώρι και Πανιώνιο/Αχιλλέα, το φετινό πρωτάθλημα;
    Είναι και άλλες ομάδες που είναι στην διαδικασία της ανόδου. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα γίνει μάχη ως το τέλος. Σίγουρα η διαφορά που έχουν χτίσει οι δυο ομάδες τους δίνει ένα προβάδισμα. Υπάρχουν όμως η Περιβόλα, ο Αιγέας/ Άρης και η Θύελλα Αιγίου που είναι ανταγωνιστικές ομάδες βάσει της βαθμολογίας. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στο μεταξύ μας ντέρμπι. Είναι πολλά τα παιχνίδια, μένουν ακόμα 15 αγωνιστικές.

    Πολλοί υποστηρίζουν ότι το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας είναι το πιο δύσκολο. Συμφωνείτε;
    Είναι δύσκολο, είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν διαφορές με την πρώτη κατηγορία . Είναι πρωτάθλημα μαμούθ με 34 αγωνιστικές. Πιστεύω ότι πέτυχε η Ένωση που θέσπισε το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Είναι πρωτάθλημα σχεδόν εξίσου ανταγωνιστικό με την Α κατηγορία, είναι πρωτάθλημα που βλέπεται.

    Υπάρχει βοήθεια από την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;
    Δεν υπάρχει καμία βοήθεια από πουθενά και αυτό που θέλω να πω σε ότι έχει σχέση με τον όρο Πολιτεία και όλοι οι θεσμοί που την ακολουθούν , Δήμος, Περιφέρεια, δεν υπάρχει καμία βοήθεια ούτε στα γήπεδα, ούτε στις εγκαταστάσεις, κενό γράμμα. Ένα παράδειγμα θα αναφέρω που έχουμε κουραστεί να το λέμε και το θεωρώ ντροπή. Αγωνίζονται έξι ομάδες στο γήπεδο του Ρίου και δεν υπάρχει πρόνοια κυρίως από τον αθλητικό τομέα του Δήμου Πατρέων να μπει ένα αποδυτήριο, ένα κοντέινερ να μπορούν να αλλάζουν οι ομάδες. Κάθονται στο κρύο, στην παγωνιά και αλλάζουν για να γίνονται οι αγώνες.

    Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης βοηθάνε; Χορηγοί υπάρχουν;
    Υπάρχει βοήθεια. Ο Βασίλης Παπαχρονόπουλος, ο Γιάννης Σαμιώτης, ο Διονύσης Μπαλαφούρης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, πρώην πρόεδρος του Αχιλλέα, ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος, παλιός παίκτης της Αγυιάς, ο γραμματέας Νίκος Κοκκόσης θεωρώ ότι είναι άνθρωποι που προσφέρουν. Είναι στο συμβούλιο, είναι κοντά στην ομάδα. Υπάρχουν και πατεράδες παιδιών ο Σάκης Σταμπολίτης, ο Κώστας Μπακούρος, ο Νίκος Αμαντέους που βοηθάνε και προσφέρουν αυτό που μπορούν. Και κάποιοι χορηγοί είναι κοντά στην ομάδα όπως το ζαχαροπλαστείο Ζουμ Σερί, η ψησταριά Πλατεία του κ Σέρρου, το καφέ INSIDE του Βασίλη Βασίλη Πετράτου, ο Αλέξανδρος Καλλέργης και το ασφαλιστικό γραφείο του Γιώργου Κυριαζή.

    Είναι βαριά η κληρονομιά να είστε πρόεδρος σε μια ιστορική ομάδα;
    Νομίζω πως είναι αλλά δεν με τρομάζει αυτή η κληρονομιά. Η Αγυιά είναι μεγάλη συνοικία, μια συνοικία από τον Άγιο Διονύσιο έως τα Μποζαΐτικα. Ξέρω τι κάνω, λειτουργούμε με υγεία με χαμηλούς τόνους και το μόνο που θέλουμε είναι να βοηθήσουμε την γειτονιά μας.

    Το προσωπικό στοίχημα ποιο είναι;
    Να γίνει επιτέλους το ιστορικό γήπεδο του Αχιλλέα και να δω μέσα σε αυτό 50 παιδιά από τα σχολεία της περιοχής να ασχολούνται με τον αθλητισμό και την ομάδα μας.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 266 | Added by: marios | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Φεβρουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    26272829
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 2
    Φίλοι-Επισκέπτες: 2
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz