1 / 4 φλιτζανιού μουστάρδα Dijon 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού 1-1/2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα Worcestershire 1 / 2 κουταλάκι αποξηραμένο εστραγκόν 1 / 4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 4 μισά στηθών κοτόπουλου - χωρίς κόκαλα και δέρμα
Παρασκευή Ανακατεύετε σε ένα μπολ την μουστάρδα, με το χυμό του λεμονιού, την Worcestershire sauce, το πιπέρι και το αποξηραμένο εστραγκόν. Με το μείγμα που ετοιμάσατε αλείφετε κι από τις δύο πλευρές τα κομμάτια του κοτόπουλου. Τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο και τα αφήνετε να μαριναριστούν, σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά ή για αρκετές ώρες στο ψυγείο. Το ψήνετε στο grill του φούρνου σας ή για ακόμα μεγαλύτερη νοστιμιά στα κάρβουνα, γυρίζοντάς τα μία φορά, για 10 έως 15 λεπτά ή μέχρι οι χυμοί τους να στερέψουν. Μπορείτε να το συνοδέψετε με ψητά λαχανικά σχάρας και λευκό ξηρό κρασί.
Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική