Υλικά Για την γέμιση: 2 κιλών μπούτι αρνίσιο, μισό φλιτζάνι βούτυρο, 10 φρέσκα κρεμμυδάκια, 1 ματσάκι άνηθο αλατοπίπερο, 4 αυγά, 1 φλιτζάνι κασέρι, 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι Για το φύλλο: 1 φλιτζάνι λάδι, 1 αυγό, 4 φλιτζάνια αλεύρι μαλακό, μισό κουταλάκι αλάτι, 1 κουταλάκι μπεικιν παουντερ. Εκτέλεση: Πλένω το κρέας, και το κόβω σε μικρά κομματάκια όσο ένα αμύγδαλο. Το βάζω στην φωτιά, μαζί με το βούτυρο, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο χοντροκομμένα. Τα καβουρδίζω , προσθέτω και δύο φλιτζάνια νερό και το αφήνω να βράσει καλά. Αν χρειασθεί προσθέτω κι άλλο νερό. Ανακατεύω καλά και δουλεύω όλα τα υλικά πού προορίζονται για το φύλλο, φτιάχνοντας με αυτά μια ζύμη πού την χωρίζω σε δύο χοντρά φύλλα. Στρώνω το ένα από αυτά στο βουτυρωμένο ταψί στον πάτο , βάζω επάνω την γέμιση, και σκεπάζω με το δεύτερο φύλλο. Ψήνω την πίττα σε μέτριο φούρνο επί μία περίπου ώρα.