Πως το κάνουμε:
Σε ένα ταψί (διάμετρος 26-28 εκατοστά) τοποθετούμε όλα τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύουμε να ομοιογενοποιηθούν.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και τη ρίγανη.
Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά - σιγά τα αλεύρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Γίνεται ένας χυλός κολλώδης.
Αδειάζουμε τη ζύμη με τη βοήθεια ενός κουταλιού (κουταλιά - κουταλιά) πάνω στη γέμιση.
Ψήνουμε στους 200ο C μέχρι να ροδίσει (για 25-30 λεπτά περίπου).
Μόλις ψηθεί αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.