Τρίτη, 2024-06-18, 12:22 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 13
    Η προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο προπονητή ανακοινώθηκε, έπεται και η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ισπανό στράικερ.



    Ο Μάνουελ Μασάδο θα είναι ο νέος προπονητής του Αρη αφού επήλθε προφορική συμφωνία με τους κίτρινους για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου.

    Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ

    Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό Manuel António Marques Machado ως το τέλος της σεζόν και με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο. Ο νέος τεχνικός του ΑΡΗ θα υπογράψει το συμβόλαιό του την Δευτέρα.

    Μαζί του στο τεχνικό τιμ της ομάδας θα βρίσκεται ο βοηθός προπονητή Μπαζίλιο Φερνάντες Μάρκες και ο γυμναστής Ζοζέ Αουγκούστο Αραούζο.

    Ο κ. Μachado έχει γεννηθεί στις 4 Δεκεμβρίου του 1955

    Η καριέρα του

    1992–1993 Vitória Guimarães (β ομάδα) 1993–1994 Vila Real 1995–1996 Vitória Guimarães (β ομάδα) 1998–2000 Fafe 2000–2004 Moreirense 2004–2005 Vitória Guimarães 2005–2006 Nacional 2006–2007 Académica 2007–2008 Braga 2008–2010 Nacional 2010–2011 Vitória Guimarães.

    Συμφωνία και με Κόκε

    Σε προφορική συμφωνία με τον Αρη για την επιστροφή του έφτασε και ο Σέρχιο Κόκε. Το θέμα με το χρέος του Ισπανού προς τους κίτρινους (500.000 ευρώ) για την αποδέσμευσή του τακτοποιήθηκε και μόλις ο Ισπανός πάρει στα χέρια του ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 178 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Όμορφη και δίχως μακιγιάζ συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη!

    Η παρουσιάστρια έβγαινε από το σπίτι της και κατευθυνόταν προς το Studio Pro στα Σπάτα. Εντελώς άβαφη, με νεανική κοτσίδα και απλά ντυμένη ο φακός του περιοδικού Ok εντόπισε την παρουσιάστρια κατά την έξοδό της από το σπίτι της στα Μελίσσια το πρωί της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου.
    Δίχως ίχνος μακιγιάζ, η Ελένη, όπως βλέπετε και εσείς, δείχνει λαμπερή και όμορφη. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός την έχει εντοπίσει αμακιγιάριστη, μιας και τους τελευταίους μήνες, η παρουσιάστρια δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξεβαφτεί ακόμη και μπροστά στην κάμερα.

    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 262 | Added by: alexia | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Η Chevrolet παρουσίασε μια νέα έκδοση της τωρινής Corvette (C6), η οποία θα σταματήσει να κατασκευάζεται φέτος μιας και ήδη έχει ανακοινώσει ότι μέσα στο 2013 θα παρουσιάσει τη νέα Corvette C7. Η έκδοση ονομάζεται Corvette 427 Convertible Collector Edition και θα παρουσιαστεί στη δημοπρασία του Barrett Jackson στις 21 Ιανουαρίου με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από τις αρχές του καλοκαιριού.
    Στιλιστικά διαθέτει carbon καπό, τα carbon φτερά της Z06 Carbon , carbon panels, ελαφριές ζάντες με ελαστικά Michelin PS2, CFZ carbon μπροστά splitter και CFZ carbon μαρσπιέ. Η Corvette 427 Convertible είναι η γρηγορότερη ανοικτή Corvette που έχει κατασκευαστεί ποτέ και μηχανικά φορά τον 7.0-λιτρο LS7 κινητήρα της ZO6 απόδοσης 513 ίππων με 637 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Ζυγίζει 1.522 κιλά με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3.8 δευτερόλεπτα, το 400αρι σε 11.8 δευτερόλεπτα, μπορεί να παράγει 1.04 G πλευρική επιτάχυνση με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 306 χλμ/ώρα.
    Τέλος η Chevrolet θα παρουσιάσει και την Corvette 60th Anniversary Package η οποία θα είναι βαμμένη σε άσπρο Arctic White χρώμα, διαθέτει μπλε δερμάτινο εσωτερικό, μπλε υφασμάτινη οροφή, το πίσω spoiler της ZR1, αεροτομή, ειδικά σηματάκια ενώ στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχουν και αγωνιστικές λωρίδες.

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 218 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    H Porsche έδωσε σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες και τις πρώτες λεπτομέρειες από την τρίτη γενιά της Boxster. Το ανοικτό διθέσιο κεντρομήχανο γερμανικό roadster έχει κωδική ονομασία 981 φόρεσε νέο νέο σασί και ελαφρύτερο σώμα με τους κινητήρες του να είναι κατά 15% πιο αποδοτικοί.
    Σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, η νέα Boxster διαθέτει μακρύτερο μεταξόνιο, φαρδύτερο μετατρόχιο και πατά πάνω σε μεγαλύτερους τροχούς. Σε συνδυασμό με τον κεντρομήχανο τοποθετημένο κινητήρα, το αυτοκίνητο διαθέτει καλύτερη οδική συμπεριφορά από την δεύτερη γενιά.
    Τόσο η Boxster όσο και η Boxster S χρησιμοποιούν 6-κύλινδρους κινητήρες άμεσου ψεκασμού με συστήματα θερμικής διαχείρισης θερμικής συμπεριφοράς, Start/Stop και ηλεκτρική ανάκτηση. Η Porsche Boxster φορά έναν 2.7-λίτρων 6-κύλινδρο κινητήρα απόδοσης 265 ίππων, 10 περισσότερα από την προηγούμενη γενιά. Η Boxster S φόρα έναν 3.4-λίτρων 6-κύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 315 άλογα, 15 περισσότερα από την προηγούμενη γενιά.



    Και οι δύο συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με το 7-τάχυτο PDK. H Boxster με το PDK κιβώτιο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 207 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Αυτά τα κορίτσια τα μικροκαμωμένα, που έκρυβαν τόσο μεγάλες γλώσσες;

    Ρε τι κάνει η φύση όταν έχει κέφια. Κι όπως βλέπω τις χρησιμοποιούν σωστά.

    Φανταστείτε να είστε σε ένα club και ξαφνικά να βλέπετε μια ξανθιά εντυπωσιακή κοπέλα και μια μελαχρινή που φέρνει πολύ ως εικόνα αυτή της Μιλένας με την Μπελούτσι να χαιρετιούνται και τρία λεπτά μετά να γλείφονται. Αυτό συνέβη σε γνωστό club του Πειραιά πριν μερικές μέρες κι εμείς ήμασταν εκεί. Η Ζέτα είναι γνωστή. Αυτήν που θέλω να συγκρατήσετε είναι την Άννα Διαμαντοπούλου…Το κορίτσι είναι έτοιμο να βγάλει την γλώσσα της…συγνώμη ν΄ανοίξει τα φτερά της εννοώ για να κάνει καριέρα…Γιατί κάτι μου λέει ότι θα κάνει πολλά;

    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 198 | Added by: alexia | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    H Toyota ανακοίνωσε τα μοντέλα που θα παρουσιάσει στο Tokyo Auto Show. Συνολικά θα υπάρχουν 15 μοντέλα όπου ανάμεσα τους θα υπάρχουν τα βελτιωμένα GT 86, Yaris και iQ. H GRMN – Gazoo Racing πήρε θα παρουσιάσει το iQ Supercharger prototype, το οποίο θα βγει στη παραγωγή σε μόλις 100 μονάδες μέσα στο 2012. Το αυτοκίνητο φορά τον κομπρεσοράτο 1.33 λίτρων απόδοσης 128 ίππων με 180 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο κιβώτιο με κοντή κλιμάκωση, αναβαθμισμένα φρένα, σπορ ανάρτηση και σπορ εξάτμιση με διπλές απολήξεις. Στιλιστικά φόρεσε νέο bodykit με 16″ Enkei ζάντες ενώ στο εσωτερικό τοποθετήθηκαν σπορ καθίσματα.
    Η GRMN θα παρουσιάσει επίσης το Yaris Turbo Concept. Βασίζεται πάνω στην τρίπορτη έκδοση του νέου Yaris και φορά τον 1.500αρη turbo κινητήρα απόδοσης 178 ίππων. Η GRMN για να βελτιώσει την οδηγική του συμπεριφορά τοποθέτησε σπορ ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα και ζάντες 18″.
    Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το νέο GT 86 σε TRD και Modellista εκδόσεις. Το GT 86 TRD Performance Line απέκτησε νέο bodykit με μπροστά προφυλακτήρα, νέα ανάρτηση, παχύτερες αντιστρεπτικές, carbon μπάρα θόλων, νέα πλαϊνά spoiler, πίσω διαχύτη και νέα εξάτμιση. Είναι βαμμένο σε λευκό “Satin White Pearl” χρώμα, πατά πάνω σε 18″ ζάντες ενώ στο εσωτερικό τοποθέτησε σπορ καθίσματα.
    Επίσης θα υπάρχει το αγωνιστικός Gazoo Racin ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 228 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Αυτό είναι το αγωνιστικό Toyota GT300 το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα στο Tokyo Auto Show. H Team APR έχει αναλάβει την βελτίωση του αυτοκινήτου με το αυτοκίνητο να φορά έναν πλήρως αεροδυναμικό bodykit με μεγάλη πίσω αεροτομή, κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολο να αναγνωρίσει κανείς ότι πρόκειται για Prius. Κάτω από το καπό φορά έναν κινητήρα που αποδίδει 300 άλογα αφού θα τρέξει στο GT300 αλλά δεν έχουνε κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 237 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Εχει σχέση το περπάτημα των γυναικών με το σεξ;

    Μια μελέτη (Brody, 2008) με παράδοξη ερευνητική υπόθεση, έφερε στο φως δεδομένα που προκαλούν ενδιαφέρον και απορία!

    Οι ερευνητές ζήτησαν από 16 γυναίκες στο Βέλγιο να συμπληρώσουν διάφορα ερωτηματολόγια που αφορούσαν τις σεξουαλικές τους συμπεριφορές και κατόπιν τους ζήτησαν να περπατήσουν μια μικρή απόσταση, ενώ ταυτόχρονα τις βιντεοσκοπούσαν.

    Η επεξεργασία των δεδομένων έδειξε πως το περπάτημα των γυναικών σχετιζόταν με την ικανότητά τους να έχουν κολπικό οργασμό. Συγκεκριμένα, το εύρος του βηματισμού και το λίκνισμα της λεκάνης ήταν μεγαλύτερα στις γυναίκες που είχαν κολπικούς οργασμούς. Αντίθετα, το περπάτημα δεν είχε σημαντική σχέση με άλλες σεξουαλικές συμπεριφορές.

    Πιθανή ερμηνεία αυτών των δεδομένων είναι ότι οι γυναίκες που κάνουν μεγάλα βήματα με αρκετό λίκνισμα νιώθουν άνετα με το σώμα τους ή ότι οι μύες της λεκάνης τους είναι πιο ελαστικοί και κατά συνέπεια έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να έρχονται σε οργασμό κολπικά.

    Τι αποκαλύπτουν τα χείλη των γυναικών;

    Μία άλλη μελέτη (Brody, 2011) της ίδιας ερευνητικής ομάδας, διερεύνησε αν το σχήμα των χειλιών σχετίζεται με τον κολπικό οργασμό. Διαπιστώθηκε πως ένα συγκεκριμένο σημείο των χειλιών είναι χαρακτηριστικό στις γυναίκες που έρχονται σε οργασμό κολπικά.

    Στο κέντρο του άνω χείλους υπάρχει συνήθως ένα στρογγυλό σημείο. Οταν το σημείο αυτό ήταν έντονο ή ευδιάκριτο, ήταν 12 φορές πι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Views: 206 | Added by: over | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Ο ένας στους τρεις άντρες δεν μπορεί να θυμηθεί με πόσες γυναίκες είχε ερωτική σχέση στη διάρκεια της ζωής του, ενώ εξίσου «ξεχασιάρες» φαίνεται πως είναι και σχεδόν δύο στις δέκα γυναίκες, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση.

    Τη δημοσκόπηση πραγματοποίησε εφέτος το Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) της Βρετανίας, επιστήμονες του οποίου πήραν συνεντεύξεις από 8.420 άντρες και γυναίκες, ηλικίας 16 έως 69 ετών, για να διερευνήσουν την ερωτική τους συμπεριφορά.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι άντρες γενικώς έχουν διπλάσιο αριθμό ερωτικών συντρόφων στη διάρκεια της ζωής τους απ’ ό,τι οι γυναίκες: 9,3 κατά μέσον όρο, έναντι 4,7.

    Οι άντρες που δηλώνουν πως είχαν πάνω από 10 ερωτικές συντρόφους ανέρχονται στο 27% των ερωτηθέντων και είναι διπλάσιοι απ’ ό,τι οι γυναίκες με διψήφιο αριθμό ερωτικών συντρόφων (13%).

    Η διαφορά αυτή είναι ιδιαιτέρως έντονη στις ηλικίες 25 έως 34 ετών.

    Αντιθέτως, το 25% των γυναικών έχουν πάει με ένα μόνο άντρα στη ζωή τους, ενώ μονογαμία δηλώνει και το 17% των ανδρών.

    Ωστόσο, τα παραπάνω στοιχεία μπορεί να μην είναι και εντελώς σωστά, ιδίως για τους άντρες, δεδομένου ότι το 34% παραδέχθηκαν πως είναι υπολογισμοί, αφού δεν θυμούνται επακριβώς πόσες ερωτικές συντρόφους είχαν.

    Στις γυναίκες, μόλις το 17% είπαν πως έχουν… χάσει το μέτρημα.

    Η έκθεση του Κέντρου αποκαλύπτει ακόμη πως το 27% των γυναικών και το 22% των ανδρών έκανα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Views: 153 | Added by: over | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    All Star είναι. Κλασικό πάνινο μποτάκι δεν είναι όμως. Άρα η δερμάτινη εκδοχή αποτελεί πρωτοπορία!

    Αφού μπήκαμε για τα καλά στους πιο κρύους μήνες του χειμώνα, η Converse βγάζει μια εποχιακή κολεξιόν ποικιλίας του κλασικού Chuck Taylor All Star, κατάλληλο για αυτή την εποχή. Έστω κι αν δεν θυμίζει και πολύ αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα.



    Οι μπότες παραπέμπουν σε καθαρή έμπνευση από ενδύματα εργασίας, καθότι το πάνω μέρος αποτελείται από πολύ καλής ποιότητας καστόρι. Η χαρακτηριστική μάρκα έχει γίνει ανάγλυφη στο πλάι, ενώ παράλληλα το σύνολο συμπληρώνεται από νάιλον κορδόνια που συνοδεύουν το ψηλό μποτάκι! Η τιμή του ανέρχεται περίπου στα 85 ευρώ
    Category: Hξερες ότι | Views: 191 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Η κατάκτηση της “Χρυσής Μπάλας” για 3η φορά δεν ήταν το μοναδικό δώρο για τον Λίονελ Μέσι. Ο άσος της Μπαρτσελόνα είδε να γίνεται graffiti στη Βαρκελώνη.

    Πριν από λίγες μέρες κατάφερε να “πιάσει” το ρεκόρ του Μισέλ Πλατινί, κατακτώντας για 3η συνεχόμενη φορά τη “Χρυσή Μπάλα” και δικαιώνοντας όσους τον θεωρούν τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη. Και φυσικά πλέον βάζει πλώρη να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα κατακτήσει το τρόπαιο 4 φορές. Ο λόγος φυσικά για τον Λίονελ Μέσι, ο οποίος στα 24 του έχει καταφέρει να πετύχει όσα οι άλλοι απλά ονειρεύονται – μόνο ένα Μουντιάλ του λείπει, αλλά που θα πάει;!



    Ωστόσο αυτή η εβδομάδα δεν είχε μόνο την “Χρυσή Μπάλα”, αλλά ο Μέσι είδε να γίνεται και graffiti στο κέντρο της Βαρκελώνης. Η AXE Colours τίμησε με αυτό τον τρόπο το χρυσό παιδί της πόλης και κάτι μας λέει ότι θα περάσουν πάρα πολλά χρόνια μέχρι να σβηστεί αυτό το σχέδιο. Ίσως και ποτέ…
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 176 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Λοιπόν, βγάλτε λίγο από το μυαλό σας αυτά που έγραψα τις προάλλες για το νέο show της Άννας Βίσση στο Rex. Όχι, δεν το λέω επειδή άλλαξα γνώμη, ίσα, ίσα επιμένω ότι πρόκειται για το καλύτερο θέαμα που παρακολούθησα φέτος (εδώ που τα λέμε βέβαια δεν είδα και πολλά). Απλώς το λέω για να μην είστε επηρεασμένοι και να διαβάσετε πιο χαλάρα στο Down Town που κυκλοφορεί, τον Τάσο Θεωδορόπουλο να αναλύει τους λόγους για τους οποίους… «Όλοι φέτος μιλάνε για το Rex».

    Σε μερικά πράγματα δεν υπάρχει μέση οδός. Ή σου πετυχαίνουν και κάνεις πάρτι ή τα ξεχνάς, αλλά δυστυχώς τα θυμάται για όλους τους λάθος λόγους ο κόσμος. Το «Δώδεκα», το φετινό πρόγραμμα της Άννας Βίσση με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Μυρτώς Κοντοβά, είναι ένα από αυτά. Θα μπορούσε να είναι η καταστροφή της σεζόν. Και χωρίς να κρύβω τη μεροληψία μου, όσον αφορά τα τρυφερά μου αισθήματα απέναντι και στις δυο τους, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, αν το δοκίμαζε οποιοσδήποτε άλλος, θα δημιουργούσε σχεδόν σίγουρα την καταστροφή της χρονιάς.

    Θέλει ταλέντο, κόπο, συναίσθημα, πίστη στο στόχο σου και αλογόκριτο πάθος για να παίξεις το παιχνίδι της αποδόμησης και να ροκάρεις πάνω στα οικοδομικά υλικά σου. Θέλει μέτρημα αλλά και τρέλα, με ζυγαριά ακριβείας, για να μπορείς να τα ισορροπήσεις. Και πάνω απ’ όλα θέλει γνώση. Της μουσικής και της εικόνας. Της δικής σου αλλά και της εποχής σου. Θέλε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Views: 153 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Και όχι μόνο αυτό. Αλλά φαίνεται ότι μπορούν και να driftaroun. Καλά όχι όλες, αλλά η Niki Szanto σίγουρα μπορεί.

    Το να βλέπεις στιγμές από αγώνες drift είναι πάντα κάτι το εντυπωσιακό. Το να βλέπεις όμως πίσω από το τιμόνι μια γυναίκα, τότε εντυπωσιάζεται ακόμα πιο εύκολα. Κάτι τέτοιο πάθαμε και εμείς με το video από το King of Europe drift series που έγινε στην Σλοβακία πριν λίγο καιρό.

    Ο λόγος για την Ουγγαρέζα Niki Szanto, που με τις κινήσεις, την τεχνική και τα κόλπα της, βάζει άνετα τα γυαλιά σε (πάρα) πολλούς άντρες. Δες το βίντεο για να πάρεις μια γεύση – και για να νιώσεις τη μαγεία του drift. Και προσοχή: μην το δει η δικιά σου και θέλει να κάνει τα ίδια. Γιατί βλέπω το αυτοκίνητό σου κολλημένο σε καμιά μάντρα και εσένα με 5 εγκεφαλικά!

    Category: Hξερες ότι | Views: 171 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Οι περισσότεροι την έμαθαν από την ταινία “The Girl With the Dragon Tattoo”. Αλλά τη σκοτεινή της πλευρά μας την είχε δείξει εδώ και καιρό.
    Από τον Φροίξο Φυντανίδη
    Δεν αποτελεί σκηνοθετική πρωτοπορία αυτό το video, από τον Alex Prager. Και σίγουρα δεν μας κάνε εντύπωση η dark πλευρά της Rooney Mara, η οποία έχει στρέψει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας με την ταινία “The Girl With the Dragon Tattoo”.
    Και όμως έχει κάτι που σε κολλάει – ίσως επειδή η Mara μετατρέπεται στον θηλυκό Alex από το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”; Μάλλον

    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 241 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)


    ..............Καλημερα...........μουσικη τι αλλο..........χαμογελο!!!!
    Category: Μουσικές επιλογές | Views: 237 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκε 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης για κατοχή μεγάλων ποσοτήτων όπλων, πυρομαχικών και άλλων υλικών.

    Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., στην οικία του στο Κορωπί και θαμμένα στο οικόπεδό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

    - Δύο τυφέκια εφόδου ΑΚ47 KALASHNIKOV, με γεμιστήρες.

    - Ένα υποπολυβόλο MP5 με γεμιστήρα.

    - Τέσσερα πιστόλια μάρκας RUGER, CZ, GLOCK και ZASTAVA με συνολικά δέκα γεμιστήρες.

    - 313 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

    - Δύο χειροβομβίδες και δύο πυροκροτητές.

    - Μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (TΑSER).

    - Μία θήκη πιστολιού.


    Τα κατασχεθέντα όπλα εστάλησαν ήδη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την εργαστηριακή τους εξέταση.

    Βρέθηκαν επίσης, τρεις φορητοί ασύρματοι με δύο φορτιστές, πέντε κινητά τηλέφωνα και το το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 164 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Μια μόνο ημέρα θα κρατήσει η βελτίωση του καιρού στη χώρα μας αφού από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το σκηνικό θα αλλάξει με πτώση της θερμοκρασίας, νεφώσεις, βροχές αλλά και χιόνια.


    Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012 περιμένουμε λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.

    Στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας μάλιστα, περιμένουμε από το βράδυ και χιονοπτώσεις.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 10 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -3 έως 14 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -3 έως 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 13 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

    Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

    Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και κρύο το πρωί της Παρασκευής. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς αλλά τις πρωινές ώρες στα βόρεια προάστια θα σημειωθεί παγετός. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, ενισχυμέ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 223 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Το τελευταίο διάστημα, όλο και συχνότερα, παρατηρείται το φαινόμενο διάφορες τράπεζες να παρακρατούν μέρος μισθών ή συντάξεων από πελάτες τους, οι οποίοι έχουν οφειλές προς αυτές. Το αποτέλεσμα είναι, άνθρωποι οι οποίοι έχουν ως μόνη πηγή εσόδων τους το μισθό τους ή τη σύνταξή τους, να κινδυνεύουν να μείνουν δίχως τα προς το ζην. Αγνοώντας δε το παράνομο της καταστάσεως αυτής, υποκύπτουν στις πιέσεις των τραπεζών και δεν αντιδρούν στην παρακράτηση των χρημάτων τους.

    Ο πολίτης θα πρέπει να ενημερωθεί και να γνωρίζει ότι από την ερμηνεία των διατάξεων (άρθρο 982 παρ. 3 Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και άρθρα 451, 464 Αστικού Κώδικα), καθώς και άλλων σχετικών διατάξεων, προκύπτει ότι δεν είναι από το νόμο επιτρεπτή, αντίθετα είναι αυτοδίκαια άκυρη κάθε παρακράτηση χρημάτων από λογαριασμούς μισθοδοσίας ή συνταξιοδοτικούς, για ποσά οφειλόμενα από δάνεια ή κάρτες. Αντίθετα, η παραπάνω παράνομη συμπεριφορά των τραπεζών στην πράξη, συνιστά και αξιόποινη πράξη, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις του εγκλήματος της υπεξαίρεσης.

    Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι ακόμα και ο ίδιος ο εργαζόμενος ή ο συνταξιούχος να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του υπογράφοντας σχετικό όρο σε σύμβαση, είναι και παραμένει ΑΚΥΡΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ κάθε παρακράτηση χρηματικού ποσού από τις τράπεζες. Η δε εμμονή των τραπεζών σε τέτοια παράνομη συμπεριφορά επισύρει σημαντικές έννομες συνέπειες σε βάρος τους, καθώς οι πληγέντες μισθωτοί ή συνταξιούχοι έχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν κατά των τραπεζών τη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 221 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Ούτε στα γεράματα δεν έβαλε μυαλό ένας χασισοκαλλιεργητής που είχε καθίσει πολλές φορές στο εδώλιο του κατηγορουμένου! Σε μια αυλή πίσω από το σπίτι του, είχε φυτέψει μια ολόκληρη φυτεία από… 146 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης που ήδη είχαν αρχίσει να αναπτύσσονται!

    Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες ότι ο 66χρονος παλιός τους γνώριμος δεν είχε αλλάξει… συνήθειες και έκαναν αιφνιδιαστική και έρευνα στο σπίτι του σε χωριό του Πύργου Ηλείας, όπου όμως δεν βρήκαν ναρκωτικά.

    Όταν ερεύνησαν τους γύρω χώρους, ωστόσο, ανακάλυψαν την χασισοφυτεία με τα 146 χασισόδεντρα που καλλιεργούσε ο 66χρονος μέσα σε 15 γλάστρες και είχαν φτάσει σε ύψος τα 20 εκατοστά! Ο… αμετανόητος χασισοκαλλιεργητής κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηλείας.


    Άλλη μια μικρότερη χασισοφυτεία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην Καλαμάτα. Ένας 59χρονος είχε φυτέψει στον προαύλιο χώρο της μονοκατοικίας του 14 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, που είχαν ύψος από 0,20 ως 0,45 εκατοστά. Μέσα στο σπίτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 197 γραμμάρια «φούντας» μοιρασμένα σε διάφορες συσκευασίες και ο 59χρονος πήρε την άγουσα για τον εισ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 200 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΚΤΙΜΗΤΩΝ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΩΝ

    Δεν συντρέχουν επιτακτικοί λόγοι υπέρτερου δημοσίου συμφέροντος και δεν πληρούται η αρχή της αναλογικότητας για να διατηρήσουν οι ορκωτοί εκτιμητές τους περιορισμούς στην πρόσβαση στο επάγγελμα (κλειστός αριθμός επαγγελματιών), το αντίστοιχο για τους λογιστές - φοροτεχνικούς και για τους αναλογιστές όπως έκρινε η Επιτροπή Ανταγωνισμού. Για τα μόνα επαγγέλματα που η Επιτροπή γνωμοδότησε ότι στοιχειοθετείται υπέρτερο δημόσιο συμφέρον, και κυρίως λόγοι δημόσιας τάξης και ασφάλειας, και ότι πληρούνται τα κριτήρια της αρχής της αναλογικότητας για να διατηρηθεί το καθεστώς της προηγούμενης άδειας, αφορά μια σειρά επαγγελμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που καλύπτουν την παρασκευή/κατασκευή και εμπορία όπλων, εκρηκτικών υλών, γόμωσης φυσιγγίων, πυροτεχνίας και φωτοβολίδων, καθώς και τη λειτουργία και εργασία προσωπικού σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ασφάλειας και γραφεία έρευνας.

    Επισημαίνεται, όμως, ότι επιβάλλεται να απλοποιηθούν και να εξορθολογιστούν οι προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα έως σήμερα δικαιολογητικά για την απόκτηση της σχετικής άδειας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, στο πλαίσιο των γνωμοδοτικών αρμοδιοτήτων (άρθρο 23 παρ. 3 του Ν. 3959/2011), κατά τη σημερινή της συνεδρίαση γνωμοδότησε επί αιτημάτων των κατά περίπτωση αρμόδιων υπουργείων, για τη διατήρηση ή μη περιορισμών ή/και προηγούμενης διοικητικής άδειας (άρθρο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 206 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

    Αυξημένες ήταν οι χρηματοδοτήσεις των κομμάτων το 2011 σε σύγκριση με το 2010 κατά μισό εκατομμύριο ευρώ για «ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς». Εάν σε αυτά συνυπολογιστεί και η αυξημένη χρηματοδότηση κατά 5.218.624 ευρώ που έλαβαν το 2011 έναντι του 2010, τότε προκύπτει ότι τα κόμματα το 2011 έλαβαν ενισχυμένη χρηματοδότηση συνολικά κατά 5.684.573 ευρώ.

    Άτοπη και άκαιρη η αύξηση της χρηματοδότησης των κομμάτων δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σχολιάζοντας τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τα ποσά που εισέπραξαν το 2011 τα εντός Βουλής κόμματα.

    «Την αύξηση της χρηματοδότησης των κομμάτων δεν την εγκρίνω, είναι άτοπο και άκαιρο».

    «Άκουσα, από κάποιο συνάδελφο του ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος, «ότι είναι εναντίον της χρηματοδότησης των κομμάτων. Είναι πολύ εύκολο να το λες αυτό και πολύ αβανταδόρικο, ιδιαίτερα παραμονές εξελίξεων στο κόμμα. Όσοι δεν θέλουν να χρηματοδοτούνται τα κόμματα από το κράτος να μας πουν από πού θα χρηματοδοτούνται». Αναφέρθηκε στο αμερικανικό σύστημα, σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ιδιωτική αλλά διαφανής χρηματοδότηση με σοβαρές κυρώσεις αν αυτή παραβιαστεί.

    «Αν θέλουμε την κατάργηση της χρηματοδότησης των κομμάτων από το κράτος και θέλουμε να είμαστε σοβαροί, πρέπει να υπάρξει χρηματοδότηση από τους ιδιώτες με διαδικασίες διαφανείς και κυρώσεις τρομακτικές, και αυτό να συμφωνηθεί και να τηρηθεί από όλο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 216 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Ποιες οι επιπτώσεις της χρήσης πορνογραφικού υλικού από άτομα που έχουν ερωτική σχέση;

    Ενώ η πλειοψηφία των μελετών έχει ασχοληθεί με τα άτομα που έχουν εθιστεί στη χρήση πορνογραφικού υλικού από το Διαδίκτυο, λίγες μελέτες έχουν διερευνήσει ζευγάρια που χρησιμοποιούν διαδικτυακό πορνογραφικό υλικό περιστασιακά.

    Πρόσφατη μελέτη (Grov 2011) σε 8.376 άτομα έδειξε ότι η μικρή ή μέτρια σε συχνότητα χρήση πορνογραφικού υλικού έχει θετικές συνέπειες στη σχέση του ζευγαριού, αυξάνοντας τη συχνότητα και την ποιότητα του σεξ, καθώς και την εγγύτητα ανάμεσα στο ζευγάρι.

    Επιπλέον, η ήπια ή μέτρια χρήση πορνογραφικού υλικού φάνηκε να συσχετίζεται με καλύτερη σεξουαλική επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι.

    Είναι καλύτερα η χρήση πορνογραφικού υλικού να γίνεται ατομικά ή από κοινού στο ζευγάρι;

    Μελέτη σε 1.291 άτομα που βρίσκονταν σε σταθερή σχέση παρουσίασε ενδιαφέροντα δεδομένα, συγκρίνοντας τη χρήση πορνογραφικού υλικού ως ατομική δραστηριότητα ή ως δραστηριότητα του ζευγαριού (Maddox, 2011).

    Περισσότεροι άνδρες (76,8%) παρά γυναίκες (31,6%) ανέφεραν ότι βλέπουν πορνογραφικό υλικό ατομικά, αλλά περίπου οι μισοί (44,8%) από τους άνδρες και τις γυναίκες ανέφεραν ότι κάποιες φορές βλέπουν πορνογραφικό υλικό με τον/τη σύντροφό τους.

    Εκείνοι που χρησιμοποιούσαν πορνογραφικό υλικό πάντα με ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 183 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Οι άνθρωποι που έχουν μόνιμη σχέση και ξαφνικά αρχίζουν να κάνουν δίαιτα, είναι πιθανό να ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το έτερό τους ήμισυ, αποκαλύπτει μια νέα μελέτη.

    Επιστήμονες από τη Γερμανία, με επικεφαλής τον δρα Τόμας Κλάιν, καθηγητή Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, επιστράτευσαν περισσότερους από 2.000 εθελοντές, ηλικίας 16 έως 55 ετών, για να μελετήσουν τη συσχέτιση ανάμεσα στην ικανοποίηση από τη σχέση και το σωματικό βάρος.

    Το κατ’ αρχήν εύρημά τους ήταν όσοι εθελοντές είχαν μόνιμη σχέση, κατά κανόνα ζύγιζαν περισσότερο απ’ ό,τι οι εργένηδες – ίσως διότι «τα ευτυχισμένα ζευγάρια συχνά εγκαταλείπουν την εμφάνισή τους και παχαίνουν, επειδή αισθάνονται λιγότερη πίεση να είναι ελκυστικά», κατά τον δρα Κλάιν.

    Όντως, προγενέστερη μελέτη στις ΗΠΑ έχει δείξει πως τα ευτυχισμένα ζευγάρια όχι μόνο παχαίνουν, αλλά έχουν την τάση να συγχρονίζουν την αύξηση του σωματικού βάρους τους, αφού μοιράζονται το ίδιο τραπέζι και τον ίδιο τρόπο ζωής.

    Η νέα μελέτη, όμως, αποκάλυψε πως όταν περάσει ο «μήνας του μέλιτος» στη σχέση και αρχίσουν τα προβλήματα, εμφανίζονται προειδοποιητικά «συμπτώματα» της δυσαρέσκειας, που καλό είναι να προβληματίσουν όποιον τα δει μπροστά του.

    Τέτοια «συμπτώματα» είναι λ.χ. το να αρχίσει κανε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 212 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Το στερεότυπο που θέλει τους άντρες με αυξημένη τεστοστερόνη να άγονται από αυτήν και να είναι ριψοκίνδυνοι στο σεξ, καταρρίπτει μια νέα μελέτη.

    Όπως έδειξε, οι νεαροί άντρες με τα υψηλότερα επίπεδα της ορμόνης αυτής, έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να προτιμούν το σεξ με προφυλάξεις.

    Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, στο Αν Άρμπορ, οι οποίοι επιστράτευσαν 78 πρωτοετείς φοιτητές του πανεπιστημίου.

    Η επιλογή των νεαρών φοιτητών (ήταν όλοι 18 και 19 ετών) δεν ήταν τυχαία, κατά την επικεφαλής ερευνήτρια δρα Σάρι βαν Άντερς, συμπεριφορική νευροενδοκρινολόγο στο πανεπιστήμιο. Όπως εξήγησε, ο πρώτος χρόνος στο πανεπιστήμιο σηματοδοτεί για πολλούς νέους την δραστήρια ενασχόληση με το σεξ.

    Οι νεαροί ήταν ως επί το πλείστον ετεροφυλόφιλοι και από οικογένειες με υψηλό οικογενειακό εισόδημα. Όλοι τους συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια για την υγεία τους, την σεξουαλική ζωή και την στάση τους απέναντι στη χρήση προφυλακτικού.

    Όλοι έδωσαν επίσης δείγματα σιέλου, από τα οποία οι ερευνητές μέτρησαν τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

    Οι απαντήσεις των νεαρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως όσο υψηλότερα ήταν τα επίπεδα της τεστοστερόνης στον οργανισμό τους, τόσο πιο θετικά αντιμετώπιζαν τη χρήση προφυλακτικού στο σεξ.

    Επιπλέον, είχαν περισσότερες πιθανό ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 247 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Τα λουλούδια που ένας άντρας χαρίζει στη γυναίκα και η πλάτη που εκείνη του τρίβει για να τον χαλαρώσει μπορεί να αποτελούν το «κλειδί» της ευτυχίας στη σχέση, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

    Όπως έδειξε, τα ζευγάρια με γενναιοδωρία στη συμπεριφορά τους υψηλότερη από τον μέσο όρο, έχουν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να είναι πολύ ευτυχισμένα μεταξύ τους.

    Η ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, από την άλλη πλευρά, αποτελεί τον μεγαλύτερο προάγγελο της ευτυχίας τους, αλλά τα υψηλά επίπεδα γενναιόδωρης συμπεριφοράς διαπιστώθηκε πως συνέβαλλαν στις καλές στιγμές στο κρεβάτι.

    Πρακτικά, τα ευρήματα αυτά υποδηλώνουν πως η γενναιοδωρία στην συμπεριφορά μπορεί να αποτελεί «κλειδί» και για την ερωτική ικανοποίηση.

    Οι ειδικοί λένε πως γενναιοδωρία στη συμπεριφορά περικλείει τα πάντα – από την προθυμία του άντρα να φτιάξει καφέ στη γυναίκα του έως τα δώρα – και ουσιαστικά ισοδυναμεί με την φροντίδα. Το μυστικό είναι να προσφέρει κανείς ό,τι ο/η σύντροφός του έχει ανάγκη.

    «Όταν προσφέρουμε στο ταίρι μας κάτι που του αρέσει και το θέλει, του περνάμε το μήνυμα ότι το ξέρουμε καλά και ότι προσπαθούμε να κάνουμε γι’ αυτό πράξεις συνεπείς με τα συναισθήματά μας», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Μπράντφορντ Γουϊλκοξ, από το Εθνικό Πρόγραμμα Γάμου (NMP) του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια.

    Και πρόσθεσε πως, βάσει των έως τώρα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 175 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Τελικά οι άντρες δυσκολεύονται πολύ να αντιληφθούν την πραγματικότητα για τη σχέση τους με το αντίθετο φύλο. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει πως πολλοί από αυτούς νομίζουν ότι είναι ακαταμάχητοι για κάθε γυναίκα που συναντούν στο δρόμο τους, ενώ άλλοι θεωρούν πως δεν τους κοιτάζει καμία, με συνέπεια να ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο της αποτυχίας στο «παιχνίδι» των ερωτικών σχέσεων.

    Τα ευρήματα αυτά δύσκολα θα εκπλήξουν όποια γυναίκα έχει δεινοπαθήσει για να απαλλαγεί από τον «καυτό» άντρα της παρέας, ο οποίος δεν εννοεί να καταλάβει πως δεν έχει καμία ελπίδα.

    Ούτε θα εκπλήξουν όποια έχει σπάσει τα νεύρα της μέχρι να πάρει χαμπάρι το... αντικείμενο του πόθου της ότι την ελκύει ερωτικά.

    Στη μελέτη συμμετείχαν 96 τελειόφοιτοι φοιτητές και 103 συνομήλικές τους φοιτήτριες, που πήραν μέρος σε μία άσκηση με ραντεβού-εξπρές, κατά την οποία έπρεπε να συνομιλήσουν με πέντε άτομα του αντίθετου φύλου, από 3 λεπτά με το καθένα.

    Πριν από την άσκηση, όλοι και όλες αυτοβαθμολόγησαν την ελκυστικότητά τους και απάντησαν σε ερωτήματα που στόχο είχαν να αξιολογήσουν πόσο πρόθυμοι ήταν να κάνουν μία πρόσκαιρη ερωτική σχέση.

    Μετά το τέλος κάθε ραντεβού, αγόρια και κορίτσια βαθμολογούσαν σε μία κλίμακα από 0 έως 7 την ελκυστικότητα κάθε συνομιλητή τους, αλλά και το πόσο πίστευαν ότι και οι ίδιοι τους είχαν προσελκύσει το ε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 181 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Εχει σχέση το περπάτημα των γυναικών με το σεξ;

    Μια μελέτη (Brody, 2008) με παράδοξη ερευνητική υπόθεση, έφερε στο φως δεδομένα που προκαλούν ενδιαφέρον και απορία!

    Οι ερευνητές ζήτησαν από 16 γυναίκες στο Βέλγιο να συμπληρώσουν διάφορα ερωτηματολόγια που αφορούσαν τις σεξουαλικές τους συμπεριφορές και κατόπιν τους ζήτησαν να περπατήσουν μια μικρή απόσταση, ενώ ταυτόχρονα τις βιντεοσκοπούσαν.

    Η επεξεργασία των δεδομένων έδειξε πως το περπάτημα των γυναικών σχετιζόταν με την ικανότητά τους να έχουν κολπικό οργασμό. Συγκεκριμένα, το εύρος του βηματισμού και το λίκνισμα της λεκάνης ήταν μεγαλύτερα στις γυναίκες που είχαν κολπικούς οργασμούς. Αντίθετα, το περπάτημα δεν είχε σημαντική σχέση με άλλες σεξουαλικές συμπεριφορές.

    Πιθανή ερμηνεία αυτών των δεδομένων είναι ότι οι γυναίκες που κάνουν μεγάλα βήματα με αρκετό λίκνισμα νιώθουν άνετα με το σώμα τους ή ότι οι μύες της λεκάνης τους είναι πιο ελαστικοί και κατά συνέπεια έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να έρχονται σε οργασμό κολπικά.

    Τι αποκαλύπτουν τα χείλη των γυναικών;

    Μία άλλη μελέτη (Brody, 2011) της ίδιας ερευνητικής ομάδας, διερεύνησε αν το σχήμα των χειλιών σχετίζεται με τον κολπικό οργασμό. Διαπιστώθηκε πως ένα συγκεκριμένο σημείο των χειλιών είναι χαρακτηριστικό στις γυναίκες που έρχονται σε ορ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 194 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Η μείωση της κατανάλωσης φαγητού κατά 600 θερμίδες την ημέρα μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη και τη μάθηση, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

    Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του Καθολικού Πανεπιστημίου Sacred Heart της Ρώμης και αντικείμενό της ήταν ο «θερμιδικός περιορισμός» - η θεωρία ότι η στερητική διατροφή μπορεί να ωφελήσει την υγεία και να παρατείνει τη ζωή.

    Οι επιστήμονες γνωρίζουν εδώ και χρόνια το φαινόμενο, αλλά προσπαθούν να καταλάβουν τι είναι αυτό στις λιγοστές θερμίδες που μπορεί να ωφελήσει την υγεία.

    Ο ερευνητής Τζιοβαμπατίστα Πάνι και οι συνεργάτες του εστίασαν τη μελέτη τους σε μία πρωτεΐνη που λέγεται CREB1 και είναι γνωστό πως παίζει σημαντικό ρόλο στη μνήμη και στη μάθηση.

    Σε πειράματα με ποντίκια, διαπίστωσαν πως ο περιορισμός των θερμίδων βελτίωνε τη μάθηση, διεγείροντας την παραγωγή της συγκεκριμένης πρωτεΐνης στον εγκέφαλο.

    Το φαγητό των ζώων περιορίστηκε κατά μόνο 25-30% - ποσότητα που στους ανθρώπους αντιστοιχεί σε περίπου 600 θερμίδες την ημέρα.

    Ημελέτηδημοσιεύεταιστηνεπιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences» (PNAS).

    Όπως εξήγησε ο δρ Πάνι, η μείωση κατά 25-30% των ημερήσιων θερμίδων «είναι σαν να μην τρώει κανείς γλυκό μετά το τέλος κάθε γεύματός του».

    Η διατήρηση της μνήμης και της ικανότητας μάθησης είναι εξα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 190 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Ο ένας στους τρεις άντρες δεν μπορεί να θυμηθεί με πόσες γυναίκες είχε ερωτική σχέση στη διάρκεια της ζωής του, ενώ εξίσου «ξεχασιάρες» φαίνεται πως είναι και σχεδόν δύο στις δέκα γυναίκες, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση.

    Τη δημοσκόπηση πραγματοποίησε εφέτος το Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) της Βρετανίας, επιστήμονες του οποίου πήραν συνεντεύξεις από 8.420 άντρες και γυναίκες, ηλικίας 16 έως 69 ετών, για να διερευνήσουν την ερωτική τους συμπεριφορά.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι άντρες γενικώς έχουν διπλάσιο αριθμό ερωτικών συντρόφων στη διάρκεια της ζωής τους απ’ ό,τι οι γυναίκες: 9,3 κατά μέσον όρο, έναντι 4,7.

    Οι άντρες που δηλώνουν πως είχαν πάνω από 10 ερωτικές συντρόφους ανέρχονται στο 27% των ερωτηθέντων και είναι διπλάσιοι απ’ ό,τι οι γυναίκες με διψήφιο αριθμό ερωτικών συντρόφων (13%).

    Η διαφορά αυτή είναι ιδιαιτέρως έντονη στις ηλικίες 25 έως 34 ετών.

    Αντιθέτως, το 25% των γυναικών έχουν πάει με ένα μόνο άντρα στη ζωή τους, ενώ μονογαμία δηλώνει και το 17% των ανδρών.

    Ωστόσο, τα παραπάνω στοιχεία μπορεί να μην είναι και εντελώς σωστά, ιδίως για τους άντρες, δεδομένου ότι το 34% παραδέχθηκαν πως είναι υπολογισμοί, αφού δεν θυμούνται επακριβώς πόσες ερωτικές συντρόφους είχαν.

    Στις γυναίκες, μόλις το 17% είπαν πως έχουν… ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 193 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Με την γυναίκα μου είμαστε μαζί 20 χρόνια και, ενώ την αγαπώ, σεξουαλικά δεν με ελκύει πλέον. Περνάει κλιμακτήριο και έχει χάσει την διάθεσή της για σεξ. Εγώ διατηρώ μια έντονη λίμπιντο, ενίοτε με φαρμακευτική υποστήριξη, και δεν ξέρω τι να κάνω.

    Η εμμηνόπαυση είναι ένα σημαδιακό στάδιο-ορόσημο στη ζωή κάθε γυναίκας, το οποίο φέρνει αλλαγές στην ψυχική και την σωματική της σφαίρα.

    Η πτώση της ερωτικής διάθεσης οφείλεται καταρχήν σε ορμονικές αλλαγές. Συχνά νιώθει ότι το σεξ είναι καταναγκασμός, προσπαθεί να αποφύγει την ερωτική πράξη και σταματά να νιώθει ερωτική.

    Σε αυτό συμβάλλει και η ξηρότητα του κόλπου, χαρακτηριστικό σύμπτωμα του χρόνου, που αφενός της δημιουργεί πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή, αφετέρου την βυθίζει σε μια συμβολική απώλεια – του ερωτισμού και της νεότητάς της.

    Στα πρώτα χρόνια της εμμηνόπαυσης οι αλλαγές αυτές παρουσιάζονται στις περισσότερες γυναίκες, ιδιαίτερα σε εκείνες οι οποίες δεν είναι ψυχολογικά προετοιμασμένες για τις αλλαγές που επιφέρει η κλιμακτήριος.

    Η γυναίκα φοβάται ότι αν δεν ενδώσει ερωτικά στον άνδρα της, εκείνος θα αναζητήσει αλλού ικανοποίηση, με αποτέλεσμα συχνά να κάνει έρωτα παρά τη θέλησή της, υποκρινόμενη ότι η πράξη την ευχαριστεί. Στην πραγματικότητα, όμως, φοβάται.

    Αν η γυναίκα σας είναι έτοιμη να δ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 211 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Μπορεί η κατάλληλη σονάτα να «μαλακώσει» τον πόνο μιας ιατρικής επέμβασης;

    Ολοένα περισσότεροι γιατροί πιστεύουν πως ναι – και έτσι βάζουν μουσική στις ιατρικές αίθουσες, πιστεύοντας ότι θα ασκήσει αναλγητική δράση στους ασθενείς ή έστω θα αποσπάσει την προσοχή τους από κατά τα άλλα επώδυνες επεμβάσεις.

    Η επιστημονική έρευνα, όμως, πολύ πρόσφατα άρχισε τις προσπάθειες για να διαπιστώσει εάν αυτό ισχύει και στην πραγματικότητα.

    Στην πιο πρόσφατη σχετική μελέτη, που δημοσιεύθηκε προ ημερών στην επιθεώρηση «Journal of Pain», 153 ασθενείς υποβλήθηκαν σε ολοένα πιο επώδυνα ηλεκτροσόκ στα χέρια, εν όσω άκουγαν μουσική. Καθ’ όλη τη διάρκεια του πειράματος, οι ερευνητές τούς ζητούσαν να ακούνε μουσική και να αναγνωρίζουν μερικές νότες και μελωδίες.

    Καταγράφοντας την διαστολή στην κόρη των ματιών τους και την εγκεφαλική δραστηριότητά τους, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα κατέληξαν στο συμπέρασμα πως όταν οι ασθενείς κατόρθωναν να συγκεντρώσουν την προσοχή τους στη μουσική, παρουσίαζαν ολοένα μεγαλύτερη καταπράυνση του πόνου τους.

    Το μεγαλύτερο όφελος παρατηρήθηκε στους εθελοντές οι οποίοι εξ αρχής ένιωθαν τη μεγαλύτερη νευρικότητα για τη συμμετοχή τους στη μελέτη.

    Εξίσου ενθαρρυντικά αποτελέσματα είχε και σουηδική μελέτη που δημοσιεύθηκε προ διετίας: ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 255 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)


    Ποιες αλλαγές έρχονται στη σεξουαλική λειτουργία κατά την κύηση;

    Αν και η σεξουαλική λειτουργία κατά την κύηση επιδρά σημαντικά στην ποιότητα ζωής, γνωρίζουμε από παλαιότερες μελέτες ότι δημιουργούνται σημαντικές δυσκολίες στον τομέα αυτό. Μια νέα μελέτη διερεύνησε τις αλλαγές που συμβαίνουν ανά τρίμηνο της κύησης.

    Η μελέτη (Chang, 2011) σε 663 εγκυμονούσες έδειξε πως η συχνότητα των επαφών, η διέγερση/ύγρανση και ο οργασμός μειώνονται προοδευτικά καθώς προχωράει η γυναίκα από το πρώτο στο τρίτο τρίμηνο. Ωστόσο, η σεξουαλική επιθυμία παραμένει ίδια και στα τρία τρίμηνα.

    Επιπλέον, ενώ αρκετές διαστάσεις της σεξουαλικής λειτουργίας παρουσιάζουν προβλήματα κατά το δεύτερο και κυρίως τρίτο τρίμηνο, η συνολική σεξουαλική ικανοποίηση είναι μεγαλύτερη κατά το τρίτο τρίμηνο!

    Φαίνεται δηλαδή, πως η σεξουαλική ικανοποίηση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης επηρεάζεται από παράγοντες που δεν περιορίζονται στη σεξουαλική λειτουργία. Η αύξησή της, καθώς προχωράει η εγκυμοσύνη, ίσως οφείλεται στην ψυχική και συναισθηματική κατάσταση της γυναίκας.

    Ποιοι παράγοντες επιβαρύνουν τη σεξουαλική λειτουργία κατά την κύηση;

    Η ίδια μελέτη έδειξε πως οι ατομικοί παράγοντες που επιδρούν αρνητικά στη σεξουαλική λειτουργία κατά την εγκυμοσύνη είναι οι εξής: α) η δυσφορία της γυναίκας, β) ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 174 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Μετά τη Ρεν και η γαλλική πόλη Σεσόν-Σεβίν απαγόρευσε την χρήση της λέξης «mademoiselle» (δεσποινίς). Όπως όλοι οι άνδρες αποκαλούνται «κύριος» (monsieur), έτσι και όλες οι γυναίκες θα αποκαλούνται πλέον κυρία (madame).

    Η κοινότητα αποφάσισε να εξαλείψει τη χρήση της λέξης από όλα τα επίσημα έγγραφά της, λέγοντας ότι οι γυναίκες, όπως και οι άνδρες, δεν θα πρέπει να καθορίζονται από τη συζυγική τους κατάσταση.

    Ήδη οι Γερμανοί έχουν αποχαιρετήσει τις δεσποινίδες (και συγκεκριμένα τον όρο fraulein) από το 1972, ενώ και στα αγγλικά η λέξη «miss» έχει αρχίσει να εκλείπει.

    Όπου χρειάζεται προσδιορισμός ένα... βολικό Ms χρησιμοποιείται, το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει και δεσποινίς (Miss) και κυρία (Mrs).

    Αν και στη Γαλλία η λέξη δεσποινίς εξακολουθεί να χρησιμοποιείται, ο δήμαρχος της Σεσόν-Σεβίν αναφέρει ότι το κλειδί είναι η εξάλειψη των «διακρίσεων».

    Η πόλη Ρεν είχε ήδη από το 2007 εγκαταλείψει τη λέξη mademoiselle, ενώ έχει ξεκινήσει και εθνική καμπάνια για να χρησιμοποιείται μόνο η λέξη madame, απαλλαγμένη από την έννοια της συζυγικής κατάστασης.
    Category: Hξερες ότι | Views: 193 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Έρευνα για το βίντεο όπου εμφανίζονται τέσσερις Aμερικανοί να ουρούν στα πτώματα τριών Ταλιμπάν, ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί το Σώμα των Πεζοναυτών των ΗΠΑ.

    Στην ερασιτεχνική ταινία που δημοσιεύθηκε στο YouTube και άλλους ιστοτόπους, εμφανίζονται τέσσερις άνδρες ντυμένοι με αμερικανικές στρατιωτικές στολές πεζοναυτών να ουρούν επί τριών ματωμένων πτωμάτων, ενώ φαίνεται ότι έχουν επίγνωση ότι μαγνητοσκοπούνται.

    Σε κάποια στιγμή ακούγεται, μάλιστα, ο ένας από τους στρατιώτες να λέει απευθυνόμενος στο ένα από τα πτώματα επάνω στο οποίο ουρεί: «Καλή σου μέρα φίλε μου».

    «Δεν έχουμε ακόμη επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του βίντεο, αλλά αυτές οι ενέργειες δεν συνάδουν με τις αξίες μας και δεν εκφράζουν τους Πεζοναύτες», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα το Σώμα των Πεζοναυτών.

    «Οποιες και να είναι οι συνθήκες ή όποια και αν είναι τα πρόσωπα στο βίντεο αυτό, πρόκειται για μία αηδιαστική συμπεριφορά, τερατώδη και απαράδεκτη για κάθε ένστολο», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Τζον Κίρμπι.

    Αντιδράσεις στο Αφγανιστάν

    Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν Χαμίντ Καρζάι δήλωσε πως είναι «βαθιά αναστατωμένος» από τις εικόνες.

    «Η βεβήλωση των πτωμάτων τριών Αφγανών» από αμερικανούς στρατιώτες είναι μια πράξη «που πρέπει να καταδικαστεί με τον ισχυρό ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 193 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)



    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τέως Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, συναντήθηκε - αιφνιδιαστικά - το βράδυ της Πέμπτης, στη Βουλή, με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών του Πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Αρχικά η συνάντηση είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο.

    Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις διεθνώς, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, τις προτεραιότητες της χώρας την προσεχή περίοδο, την στήριξη του έργου της κυβέρνησης σε αυτή την κατεύθυνση, την πορεία των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση του PSI και την ολοκλήρωση των νέου προγράμματος.

    Σημειώνεται ότι ο κ. Παπαδήμος έχει ήδη συναντηθεί τόσο με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, όσο και με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

    Συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Kάρολο Παπούλια ζήτησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Η συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή στη 1:00 μετά το μεσημέρι.
    Διαφή
    Views: 182 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 12
    Φίλοι-Επισκέπτες: 12
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz