Τρίτη, 2024-06-18, 12:17 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 30


    Διασημότητα και γρήγορα αυτοκίνητα είναι κακός συνδυασμός. Η λίστα celebrities που τσάκισαν τα αυτοκίνητα τους μοιάζει ατελείωτη. Και για κάποιο λόγο αυτό έχει σχέση με το σεξ…

    Το πιο πρόσφατο που έγινε και έτυχε να διαβάσω συνέβη πριν από δύο-τρεις μέρες όπου ένα υψηλό στέλεχος της Dolce & Gabanna έστειλε μια Pagani Zonda F κατευθείαν στο φαναρτζίδικο. Μόλις 25 κομμάτια έχουν κατασκευαστεί στον κόσμο και με τιμολόγιο στο 1 εκατομμύριο ευρώ η στούκα πόνεσε. Μείον ένα λοιπόν, μείνανε 24.
    Θα θυμάσαι ίσως επίσης το ατύχημα που είχε ο Cristiano Ronaldo όταν έκανε σώβρακο την Ferrari 599. Ο πορτογάλος έφυγε πάντως τελείως cool καθώς από πίσω τον περίμενε ένα μυθικό γκαράζ και φυσικά μια μεικτή ασφάλεια. Πριν δυο-τρεις μήνες ο Rowan Atkinson έκανε επίσης το γύρο του κόσμου με την προσωπική του McLaren στα δέντρα. Δύσκολο αυτοκίνητο η τριθέσια F1 (με τη θέση του οδηγού στο κέντρο)… πολλά άλογα, καθόλου ηλεκτρονικά βοηθήματα και ένας έμπειρος σε πίστες και αγώνες Mr Bean έμεινε να κοιτάει από που του ήρθε.



    Τελείως κουλό είχε και ο Usain Bolt που λίγες μέρες αφού είχε πάρει δωράκι από την Puma που τον σπονσοράρει στους αγώνες κατάφερε να βγάλει έξω από το δρόμο την ανθρακί, τελείως “κούτα” BMW M3 αποδεικνύοντας πως το να είσαι ο ταχύτερο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 198 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-30 | Comments (0)



    Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές πειραματίζονται με αυτοκίνητα που θα πηγαίνουν μόνα τους. Δηλαδή αυτό τώρα είναι καλό ή κακό;

    Το τελευταίο που έτυχε να διαβάσω ήταν για ένα Audi που θα αναλαμβάνει για σένα όσο θα είσαι κολλημένος στην κίνηση. Το σύστημα δουλεύει ως εξής: μετά από μερικά start & stop στο μποτιλιάρισα “διαβάζει” την φάση, καταλαβαίνει πότε ξεκίνησε ο μπροστινός σου από μικροκάμερες και γίνεται κάτι σαν ηλεκτρονικός σοφέρ της κυρίας Ντέζι. Όλο αυτό θα συμβαίνει μέχρι περίπου τα 55 χιλιόμετρα την ώρα. Για την ιστορία αυτό λέγεται Traffic Jam Assistant και δεν είναι επιστημονική φαντασία αφού θα βγει φέτος από ότι φαίνεται στο καινούργιο Audi A8, που είναι κάτι σαν ναυαρχίδα.

    Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και άλλοι όπως η Mercedes, η Nissan και διάφοροι σαν απάντηση των εταιριών σε οδηγούς που κοντεύουν να πέσουν στα ναρκωτικά από τη βαρεμάρα στο μποτιλιάρισμα. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή θα μπορείς να κάνεις κάτι πιο παραγωγικό. Να διαβάσεις τα mail σου. Να πάρεις τηλέφωνο την γκόμενα. Ή να πιάσεις πιο εύκολα κουβέντα με τη διπλανή. Ή να φας σαν άνθρωπος βρε αδερφέ χωρίς να αγχώνεσαι με το σταμάτα ξεκίνα. Από κοινωνιολογική άποψη ο χρόνος στο traffic jam είναι καμένος χρόνος. Οπότε ας κάνεις κάτι πιο δημιουργικό. Απ’ την άλλη έχω ψιλοβαρεθεί να διαβάζω για ηλεκτρονικά συστήματα που κοντεύουν να μετατρέψουν τα αυτοκίνητα σε Galatica. Πολύ κουμπί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 256 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-30 | Comments (0)



    Ο Λ. Παπαδήμος θα λάβει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, όπου θα γίνουν διαπραγματεύσεις για πολλά θέματα που μας “καίνε”.
    Το νέο δημοσιονομικό σύμφωνο και η οριστικοποίηση της δημιουργίας του ESM (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας) θα βρεθούν στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, στην οποία θα λάβει μέρος και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.

    Ο κ. Παπαδήμος θα προβεί σε διαπραγματεύσεις για τον κατώτατο, τον 13ο και τον 14ο μισθό, το θέμα της επιτροπείας- στην οποία η Αθήνα αντιδρά- και άλλα θέματα που τίθενται από την τρόικα.
    Το σύμφωνο προβλέπει την επιβολή αυτόματων κυρώσεων στις χώρες που παρουσιάζουν υπερβολικά ελλείμματα. Ακόμη, εισάγεται το αποκαλούμενο “χρεόφρενο’, με στόχο μακροπρόθεσμα τη δημιουργία ισοσκελισμένων εθνικών προϋπολογισμών, το οποίο έχει υιοθετηθεί ήδη από τη Γερμανία στο σύνταγμά της.

    Μόνον οι χώρες που θα υπογράψουν το σύμφωνο θα έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν μελλοντικά βοήθεια από τα ταμεία διάσωσης. Βέτο στο σύμφωνο έχει ήδη προαναγγείλει η Βρετανία, επιφυλάξεις εκφράζει η Πολωνία, ενώ άγνωστη είναι η θέση της Ουγγαρίας. Η πλειονότητα των ευρωπαίων ηγετών πάντως επιθυμεί να τεθεί σε ισχύ το νέο σύμφωνο ακόμη κι αν δεν έχει επικυρωθεί από όλες τις χώρες που θα συμμετέχουν.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 148 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-30 | Comments (0)



    Συνδυάζοντας το κλασικό και το μοντέρνο, ο John Varvatos παρουσίασε τη νέα του συλλογή και εντυπωσίασε με τις εμπνεύσεις του.
    Η νέα συλλογή του σχεδιαστή John Varvatos, ακολουθεί την φιλοσοφία του designer να προβάλει και αναδεικνύει την ανδρική φιγούρα με έναν τρόπο που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο. Μέσα από τις προτάσεις του σχεδιαστή, το look, του ιδανικού άντρα προσδιορίζεται σε casual, κομψό και άνετο ταυτόχρονα.



    Στη νέα συλλογή που θα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Carouzos, μας εντυπωσίασαν τα χαλαρά -και συγχρόνως επιτηδευμένα- jackets και παλτό με δερμάτινες λεπτομέρειες που δημιουργούν μια απαλή, δυναμική γραμμή. Τα κοντά παλτό έχουν την αίσθηση πλεκτού, ενώ στην πραγματικότητα είναι άψογα ραμμένα. Σακάκια, τόσο single όσο και double breasted, δένουν ασύμμετρα, δίνοντας μοναδικό sophisticated αποτέλεσμα ενώ ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες αλλάζουν την όψη της γκαρνταρόμπας: ένα φερμουάρ κατά μήκος του μανικιού στο παλτό, χαλκάδες για μανικετόκουμπα ή μία δερμάτινη multi wrap ζώνη.
    Υπάρχει επίσης μία μεγάλη γκάμα από πλεκτά ρούχα που μετατρέπουν εύκολα ένα look από καθημερινό σε επίσημο: cold-dyed μάλλινα, κασμιρένια πουλόβερ, κοντά πλεκτά παλτό σε συνδυασμό με chunky yams, συνθέτουν μοναδικά κομμάτια ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 210 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-30 | Comments (0)



    Είναι έλληνας, ζει στο Λονδίνο, είναι ορκωτός λογιστής, ξέρει όσο ελάχιστοι τη ζωή του McQueen. Tώρα έγραψε και βιβλίο για τον σταρ του Χόλιγουντ. Tον λένε Ανδρέα Αντωνιάδη.

    Ή επί το αγγλοσαξωνικότερον Andrew Antoniadis. Τα οποία τα μιλάει και με άψογο λονδρέζικο αξάν. Στην κανονική του ζωή ως ορκωτός λογιστής ο Αντωνιάδης υπογράφει το δικό του coffee table book με θέμα τη ζωή του μεγάλου Steve.



    Ουσιαστικά πρόκειται για την εγκυκλοπαίδεια του McQueen αφού σε 500 σελίδες έχει χωρέσει τις ταινίες, το gossip γύρω από τη ζωή του και ένα σωρό ψιλοάγνωστες λεπτομέρειες που μάζεψε με την ίδιας ευλαβικότητα με την οποία διατηρεί στο σπίτι του άπειρα memorabilia γύρω από τον McQueen. Επειδή όλα εξηγούνται στη ζωή το κόλλημα του το μετάδωσε ο πατέρας του.



    Το βιβλίο έχει πάρει καλές κριτικές, είναι ωραίο να βλέπεις έναν έλληνα να κάνει κάτι με διεθνή χαρακτήρα και παρεμπιπτόντως έχει και ωραίο εξώφυλλο… Η ελεγεία έχει τον τίτλο “Steve McQueen: The actor and his films”

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 162 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-30 | Comments (0)



    Κάποτε ο όρος “hostel” ήταν συνώνυμο της χαμηλής ποιότητας φιλοξενίας σε πολύ φτηνές τιμές. Οι μέρες αυτές όμως ανήκουν στο παρελθόν και τα hostels γίνονται ανταγωνιστές των boutique hotels.

    Το κίνημα των hostels ξεκίνησε στην αρχή του περασμένου αιώνα. Ο κυρίως στόχος ήταν η φτηνή διαμονή για φοιτητές και νεαρούς ταξιδιώτες. Τις τελευταίες δεκαετίες όμως, πολλά hostels κινήθηκαν σε στιλάτες οδούς. Σήμερα βρίσκουμε hostels για κάθε γούστο. Οι επισκέπτες εναλλάσσονται -από flashpackers (τριαντάρηδες backpackers με μεγαλύτερο μπάτζετ και λιγότερο χρόνο) μέχρι οικογένειες- και πλέον μπορούν να βρουν «boutique» hostels, hostel αλυσίδες, διασκορπισμένα σε hip (και όχι hippy) αστικές τοποθεσίες.
    «Τα hostels στοχεύουν πέρα των 20κάτι backpackers», λέει ο Φέαργκαλ Μούνι, πρόεδρος του Hostelworld.com, του μεγαλύτερου σχετικού site. «Ανεβάζουν την ποιότητα διαμονής προσφέροντας οικογενειακά δωμάτια και σουίτες, με αποτέλεσμα να παρατηρείται σημαντική αύξηση στον αριθμό ταξιδιωτών μεγαλύτερης ηλικίας που προτιμούν hostels.» Δείτε και μερικά παραδείγματα για να μπείτε στο νόημα:



    Ο κίτρινος παράδεισος του design
    Ο χώρος που παλιά στέγαζε ένα τριώροφο πολυκατάστημα στο Split της Κροατίας έχει μετατραπεί σήμερα σε ένα μοναδικό hostel. Για την ακρίβεια οι ιδιοκ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 174 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-30 | Comments (0)



    Ούτε περονόσπορος να έχει πέσει το τελευταίο διάστημα και celebrity-ζευγάρια χωρίζουν. Όμως μερικές φορές οι άντρες κάνουν λάθος, γιατί τέτοιες σέξι γυναίκες δεν τις αφήνεις!

    Δεν ήμουν, είμαι και μάλλον δεν θα γίνω ποτέ οπαδός του γάμου. Πιστεύω ότι είναι ωραίο ο άντρας να είναι με τα κέφια και τα γούστα του ανάλογα το βράδυ. Αλλά σε περίπτωση που έκανα το λάθος να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας (χτύπα ξύλο!) και παντρευόμουν μία από τις παρακάτω γυναίκες, δεν θα την άφηνα ποτέ. Διότι μία στο τόσο μπορείς να βρεις τόσο σέξι γκόμενα – και μάλιστα και διάσημη.



    Vanessa Paradis
    Είναι rock, πρώην μοντέλο, καλή ηθοποιός και αρκετή συμπαθητική τραγουδίστρια. Δηλαδή τι άλλο θέλεις να έχει;



    Heidi Klum
    Το μόνο της ελάττωμα είναι (αν είσαι Έλληνας) ότι κατά το ήμισυ είναι Γερμανίδα. So what; Κατά τα άλλα είναι η τέλεια γυναίκα.



    Kim Kardashian
    Ναι, ok, θα μιλάει συνέχεια για τον εαυτό της και θα κοιτάζεται στο καθρέφτη όλη την ώρα. Πες μου όμως αν είχες εσύ τέτοιο κορμί δεν θα το έκανες; ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 200 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-30 | Comments (0)



    Ο γνωστός γάλλος κωμικός-ταραχοποιός Remi Gaillard ξαναχτύπησε και έκανε τους αστυνομικούς να τρέχουν – και εμάς να γελάμε!

    Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ακούσει έστω και μια φορά το όνομά του, όπως και να μην έχεις δει έστω και ένα του video στο YouTube. Κατά πολλούς είναι ένας από τους κορυφαίους κωμικούς, για άλλους είναι ταραχοποιός, ενώ το σίγουρο είναι πως η εκκεντρικότητά του βαράει κόκκινο. Πάντως ο Remi Gaillard ξέρει πώς να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί του – και πώς να βγάζει γέλιο με τα video του.
    Αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει το… ραντάρ και παράλληλα την γαλλική τροχαία να τρέχει. Δες την παράνοιά του…

    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 194 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-30 | Comments (0)



    Η έκθεση Psychoposters στο Γκράουντ Κοντρόλ μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’60 και στις ψυχεδελικές αφίσες της τότε εποχής.

    “Μια ψυχεδελική συλλογή από αυθεντικές αφίσες της δεκαετίας του ’60, με καλλιτεχνική, κοινωνική και φωσφορίζουσα θεματολογία”. Αν η λέξη “Psychoposters” υπήρχε σε λεξικό, τότε αυτή θα ήταν η εξήγησή της. Αλλά μέχρι να τη δεις στο λεξικό, καλύτερα να πας από το Γκράουντ Κοντρόλ για να δεις την έκθεση.



    Το Γκράουντ Κοντρόλ, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, περιμένει να μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, μέσα από εικόνες και μουσικές. Στην έκθεση παρουσιάζονται αφίσες από συναυλίες συγκροτημάτων, πολιτικά σκάνδαλα και μηνύματα διαμαρτυρίας, που αναδεικνύουν τις πρωτοποριακές τάσεις της εποχής στην Αμερική. Η έκπληξη όμως έρχεται χωρίς φως, όπου ψυχεδέλεια και black light συναντιούνται.
    Psychoposters @ Γκράουντ Κοντρόλ
    04/02/2012 – 10/03/2012
    Εγκαίνια: Σάββατο 04/02/2012
    Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή / 16.00 – 21.00
    Διεύθυνση: Κερασούντος 8, 3ος όροφος, Πλατεία Μαβίλη
    Τηλ. επικοινωνίας: 6976801535
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 198 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-30 | Comments (0)



    Με τις ταινίες της δεν ασχολούμαστε πάρα πολύ, αλλά με τις φωτογραφίσεις της ασχολούμαστε αρκετά. Άλλωστε η Eva Mendes ξέρει να ποζάρει…

    Ok, δεν πιστεύουμε ότι είναι καμιά μεγάλη ηθοποιός – άλλωστε δεν μας το έχει αποδείξει και ποτέ σε αυτά τα 13 χρόνια καριέρας της. Αλλά υπάρχουν δύο λόγοι που την γουστάρουμε. Είναι η γκόμενα του Ryan Gosling (και αυτόματα σημαίνει ότι τη μισούν όλες οι γυναίκες) και ξέρει να κάνει προκλητικές φωτογραφίσεις. Και παρά το γεγονός ότι η Eva Mendes έχει φτάσει στο 37ο έτος της ηλικίας της, προκαλεί όσο λίγες σταρ του Hollywood.



    Ακόμα και όταν κάνει διαφήμιση για σαμπουάν, όπως εδώ. Τώρα βέβαια ποιος κοιτάει τα μαλλιά της και ποιος τα πόδια της, είναι ένα άλλο θεματάκι.



    Πάντως εμείς ανήκουμε στην κατηγορία αυτή που κοιτάμε τα πόδια της (μάτια της, σώμα της, πρόσωπό της και πάει λέγοντας)…







    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 231 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Κακοποίησε μια γάτα που ήθελε να παίξει με τα σκυλιά του. Τώρα όμως θα πρέπει να το πληρώσει πολύ ακριβά αυτό που έκανε αν και ο ίδιος δηλώνει φιλόζωος.
    Σε πρόστιμο 20 χιλιάδων δολαρίων καταδικάστηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από το Περθ της Αυστραλία γιατί κακοποίησε μια γάτα.

    Επί πλέον το δικαστήριο επέβαλε στον Τζον Κονέλ, 71 ετών, να καταβάλει και δύο χιλιάδες δολάρια στην Εταιρία Προστασίας Ζώων (RSPCA). Σύνολο δηλαδή 22.000 δολάρια αυστραλίας, 16.000 ευρώ!

    Ο δράστης κλώτσησε μια μικρή γάτα που ήθελε να παίξει με τα σκυλιά του. Κατόπιν την άρπαξε και την πέταξε και έδωσε εντολή στα σκυλιά να τρέξουν και να του την φέρουν.

    "Είσαι ντροπή για το ανθρώπινο γένος. Κακοποίησες μια γάτα λες και ήταν κατσαρίδα" του είπε ο δικαστής Μάικολ Γουίλερ.

    Ο ίδιος δηλώνει φιλόζωος ενώ μάλιστα έχει και αρκετά σκυλιά που τα φροντίζει και τα προσέχει. Όμως όπως είπε φοβήθηκε ότι η γάτα με τα σκυλιά θα "σκοτώνονταν" να άρχιζε... καυγάς!
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 140 | Added by: marios | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Το ακόλουθο κείμενο δεν είναι θρησκοληπτικού περιεχομένου.
    Απλά συνδέει κάποιες προφητείες (ή εικασίες αν θέλετε) με κάποια γεγονότα.

    Σίγουρα θα μπορούσαν αντίστοιχα να γίνουν κι άλλες τέτοιες συνδέσεις και να επαληθευτεί η προφητεία. Άλλωστε ο αλληγορικός τρόπος με τον οποίο μιλούσε ο κάθε προφήτης στην παγκόσμια ιστορία έδινε το δικαίωμα για να υπάρξουν πολλές ερμηνείες.

    Ας πάμε τώρα στην ακόλουθη και ίσως ακραία εκδοχή.

    Έχει ειπωθεί ότι ο αντίχριστος θα έρθει παρουσιάζοντας ένα θετικό πρόσωπο, εκείνου που θα τους ενώσει όλους και θα φέρει ειρήνη και ευημερία. Έπειτα, όμως, από 7 περίπου χρόνια το σκηνικό θα ανατραπεί και θα έρθει το χάος το οποίο επίσης θα έχει διάρκεια 7 ετών, μέχρι τον ερχομό της Δευτέρας παρουσίας.

    Το ευρώ μπήκε στη ζωή μας το 2002 για να ενώσει τα κράτη. Έκανε σε αρκετούς τομείς την ζωή πιο εύκολη, ειδικά με τους υπερδανεισμούς ιδιωτών αλλά και –κυρίως- κρατών. Μόνο που τα χρήματα τα οποία δόθηκαν δεν αντιστοιχούσαν σε πραγματικό πλούτο αλλά εικονικό. Συνυπολογίζοντας τα επιτόκια, τα οφειλόμενα ποσά ξεπερνούν κατά πολύ τον χρυσό που διαθέτει κάθε χώρα. Έτσι όταν έρχεται η ώρα να ζητήσει πίσω ο δανειστής (ή ίσως πιο σωστά ο τοκογλύφος) τα χρήματα του να μην υπάρχουν αρκετά και ο δανειζόμενος να μετατρέπεται σε σκλάβο του χρέους του, με άλλα λόγια να εργάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες για λογαριασμό του δυνάστη του. Κάθε κέρδος του να πηγαίνει στην αποπληρωμή του χρέους και να του μένει μόνο το ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 181 | Added by: marios | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Υπάρχει τον τελευταίο καιρό μεγάλη ανησυχία με την υπερθέρμανση του πλανήτη, με κύρια ανησυχία το λιώσιμο των πάγων. Αν λιώσουν οιπάγοι, τι θα μπορούσε δηλαδή να συμβεί; Απλά, η απόλυτη καταστροφή!

    Το πως δημιουργείτε η υπερθέρμανση του πλανήτη, είναι πάνω κάτω γνωστό και δεν θα ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο στο άρθρο αυτό.

    Η μεγαλύτερη ποσότητα πάγου βρίσκεται στην Ανταρκτική. Η επιφάνεια της Ανταρκτικής, καλύπτεται από πάγο πάχους περίπου 2 χιλιομέτρων! Πάχους έτσι; Φανταστείτε!

    Αν λοιπόν όλος αυτός ο χοντρός πάγος που καλύπτει τεράστεια επιφάνεια, λιώσει, τότε οι ωκεανοί, θα ”φουσκώσουν” και θα φτάσουν σε μόνιμο ύψος 61 μέτρων!!

    Βέβαια η μέση θερμοκρασία στην Ανταρκτική είναι -37 βαθμοί κελσίου, οπότε αυτό είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί (να λιώσουν όλοι οι πάγοι).

    Το πιο πιθανό σενάριο λοιπόν, είναι κάποια κομμάτια πάγων να λιώνουν σταδιακά.

    Ας επανέλθουμε όμως στο τι θα συμβεί αν λιώσουν οι πάγοι!

    Αρχικά, λόγω της υπερύψωσης των ωκεανών, αντιλαμβάνεστε ότι ολόκληρες παραλιακές πόλεις, ή ακόμα και χώρες, θα πνιγούν!

    Επίσης, χώρες - πόλεις που δεν πνίγηκαν, λόγω της νέας τάξης πραγμάτων, θα ”βομβαρδιστούν” με τεράστειο όγκο κουνουπιών, κλπ, εντελώς δυσανάλογων με τα σημερινά δεδομένα.

    Έτσι μεταδοτικές ασθένειες όπως η μαλαίρια, θα μεταδίδονται αστραπιαία.

    Πολλά χωράφια και φάρμες θα ”πνιγούν” επίσης.
    Πολλοί αγρότες θα μεταφερθούν σε πιο υ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 195 | Added by: marios | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Στο Agent secret, δύο μυστικοί πράκτορες χρησιμοποιούν όπλα γεμάτα ερωτισμό για να πρωταγωνιστήσουν σε μια περιπέτεια με ένα απρόβλεπτο τέλος. Η αναζήτηση του κωδικού δίνει το έναυσμα για το πέρασμα από την αιχμαλωτισμένη μέχρι τώρα φαντασία σε μια εμπειρία ερωτική όπου τα όρια στο πάθος απογειώνονται. Αργά ή γρήγορα αποκαλύπτονται φαντασιώσεις που περιμένανε καιρό να γίνουν πραγματικότητα.

    Περιλαμβάνει:
    Φτερό από μαραμπού
    2 σατέν υφάσματα δεσίματος
    Σατέν μάσκα
    Δαχτυλίδι για τον ερεθισμό της κλειτορίδας
    Μολύβι
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 180 | Added by: marios | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Την είχαμε πρωτογνωρίζει από την διαφήμιση με τα... ψιψιψίνια και τα κοκοκόψαρα (u know "το χάσαμε το κορμί πατριώτη"). Έκτοτε μέσα από το σίριαλ «Η ζωή της άλλης» κατάφερε να γίνει το πιο καυτό νέο πρόσωπο της τηλεόρασης. Αν και έχει τον ρόλο της απόλυτης bitch και φοράει μία πολύ αποτυχημένη περούκα μπόρεσε να κάνει το μπαμ και να μην ταυτιστεί με αυτή την εικόνα. Ας δούμε μερικά πράγματα που έχει πει σε συνεντεύξεις της.
    «Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 6-3-1986, αλλά μεγάλωσα στη Σκάλα Λακωνίας».

    Αγαπημένοι σου ηθοποιοί:
    «Ελληνίδα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ξένη η Τζούντι Φόστερ. Από άνδρες θα πω το... κλασσικό, Τζόνι Ντεπ, κι από Έλληνες... Μαρκουλάκης».

    Αγαπημένη ταινία:
    «Επειδή την έβλεπα από μικρή κι έκλαιγα συνέχεια γιατί ήταν η αγαπημένη μου, μου έχει μείνει ο Τιτανικός».

    Σπορ:
    «Παλιότερα έκανα στίβο -άλμα εις μήκος- και βόλεϊ, στη Λακωνία και, μάλιστα, στο δημοτικό και στο γυμνάσιο είχα πάρει πολλά χρυσά μετάλλια. Στο μήκος. Αλλά δεν συνέχισα λόγω διαβάσματος, αλλά και γιατί δεν μπορούσα να κάνω προπονήσεις, ήταν μακριά το γήπεδο...»
    Ομάδα:
    «Ολυμπιακός. Αν κι όλοι στην οικογένεια είναι Παναθηναϊκοί κι... αντιολυμπιακοί μπορώ να πω, επειδή οι παρέες μου ήταν όλοι Ολυμπιακοί και μου μάθαιναν διάφορα για την ιστορία της ομάδας, επηρεάστηκα κι έτσι έγινα κι εγώ»
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 195 | Added by: marios | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Μπορεί ο «Παρθένος ετών 40» να ήταν άντρας στην ομώνυμη ταινία, όμως στην πραγματικότητα… είναι γυναίκα!
    Πρόκειται για την θεατρική μάνατζερ, Charlotte Baird από το Esex, η οποία παρά την ηλικία της ούτε που σκέφτεται να...
    «πλαγιάσει» με άντρα αν αυτός δεν είναι ο ένας και μοναδικός!
    Σε ηλικία 11 ετών είχε υποσχεθεί στον εαυτό της πώς δεν θα «προχωρήσει» με έναν άντρα αν δεν είναι ο «ένας και μοναδικός». Που να φανταζόταν…
    Σήμερα είναι 40 χρονών και ακόμα ψάχνει τον ιππότη της. Μην φανταστείτε ότι έχει επιδοθεί σε «αντρό- κυνηγητό»

    Μια χαρά περνάει την ζωή της όπως λέει και τονίζει ότι το να είσαι άγαμος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζεις όμορφα.
    «Επειδή δεν έχω κάνει σεξ δεν μου λείπει», εξηγεί στην εφημερίδα «The Sun».
    «Το να είμαι άγαμη με βοηθάει να νιώθω ασφάλεια. Κάποιοι άνθρωποι μου λένε ότι κρύβομαι από τον πόνο, αλλά δεν το κάνω για αυτό. Ούτε για θρησκευτικούς λόγους. Απλά έτσι νιώθω», καταλήγει.
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 178 | Added by: marios | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Ένα παράθυρο στο απέραντο γαλάζιο ! Το ξενοδοχείο Pal Beach βρίσκεται σε μοναδική θέση, μπροστά στη φανταστική παραλία της Παχιάς Άμμου στην Παλαιοχώρα Χανίων. Η καταπληκτική θέα στη θάλασσα κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, ενώ το ηλιοβασίλεμα στο Λιβυκό Πέλαγος θα σας χαρίσει αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης.
    Άφιξη
    Αναχώρηση

    Το ξενοδοχείο, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τη φιλική ατμόσφαιρα του, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τον νέο αγαπημένο σας προορισμό.Ιδανικό για αυτούς που αγαπούν τις διακοπές σε προνομιακή τοποθεσία μπροστά στην παραλία, το Pal Beach σας προσφέρει αξέχαστη διαμονή και άμεση πρόσβαση σε καθημερινούς περιπάτους ή εκδρομές στο καταπληκτικό φυσικό παράδεισο της Κρήτης.

    Η μοναδική θέα και το άψογο service του ξενοδοχείου μας θα αποτελέσουν μια από τις καλύτερες εμπειρίες των καλοκαιρινών σας διακοπών
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 221 | Added by: marios | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Η Ανζί διέψευσε επίσημα τις φήμες ότι ο Ρομπέρτο Κάρλος θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της σεζόν, κάτι που έκανε και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος. Η ομάδα από το Νταγκεστάν έσπευσε αμέσως να διαψεύσει τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας από τον ισπανικό τύπο ότι...

    αυτή είναι η τελευταία σεζόν του Ριμπέρτο Κάρλος μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter. «Ο ισπανικός τύπος πάλι παραπλανεί. Το δημοσίευμα αναφέρει ανοησίες», ήταν η επίσημη δήλωση της Ανζί. Ο Ρομπέρτο Κάρλος από την άλλη μόλις πληροφορήθηκε για το δημοσίευμα, τόνισε: «Αν γνωρίζετε πότε θα ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου για το τέλος της καριέρας μου, πείτε μου να το ξέρω»!
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 172 | Added by: marios | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Η χώρα μας, οφείλει να θωρακίσει τα σύνορά της, να ενισχύσει την Αστυνομία Αλλοδαπών και να αξιοποιήσει το πλούσιο δυναμικό των ενόπλων δυνάμεων που σκοπός τους είναι η προστασία των συνόρων. Να εξαρθρώσει και να θεσπίσει αποτελεσματικά εξοντωτικές ποινές για τους δουλεμπόρους και τους συνεργάτες τους. Να προωθήσει τη δημιουργία «Οργανισμού για τους Μετανάστες», ο οποίος με τη χρηματοδότηση της Ε.Ε. θα στελεχωθεί από αξιόμαχα στελέχη έξω από το κύκλωμα των «κορακοφιλανθρώπων», αναλαμβάνοντας την προσωρινή μετεγκατάστασή των λαθρομεταναστών μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Να παράσχει πολιτικό άσυλο στους πραγματικούς πολιτικούς πρόσφυγες κατανέμοντάς τους στις χώρες της Ε.Ε. ανάλογα με τον πληθυσμό τους. Να επαναπροωθήσει τους παράνομους μετανάστες με ναυλωμένα αεροπλάνα στην πατρίδα τους, συνάπτοντας άμεσα συμφωνίες επανεισδοχής με χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, η Σομαλία, η Νιγηρία, η Αλγερία, κλπ. που βρίσκονται υπό δυτική επιρροή.

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να συμμορφώσει την Τουρκία με την απειλή αναστολής των ενταξιακών διαδικασιών και άλλων κυρώσεων και να αναθεωρήσει τον κανονισμό του Δουβλίνου ΙΙ. Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε ευρωπαϊκό εφαλτήριο της διεθνούς τρομοκρατίας. Το αρχηγείο της Frontex να μετεγκατασταθεί από την Πολωνία (!) στην Ελλάδα. Και το μεγαλύτερο ποσό που διατίθεται για τους ίδιους σκοπούς, να διατεθεί στη χώρα μας, αφού από εδώ εισρέει το 90% των παράνομων μεταναστών. Ταυτόχρονα, ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 150 | Added by: marios | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση μάς αντιλαμβάνεται ως παραπαίδι και οι εταίροι μας το παίζουν φιλάνθρωποι, όταν η εισβολή λαθρομεταναστών δεν τους αφορά. Ξεσηκώνονται όταν συλληφθούν 1-2 παράνομοι μετανάστες στη χώρα τους και με συνοπτικές διαδικασίες τον στέλνουν στη «χωματερή» της Ελλάδας. Δεν καταργούν το Δουβλίνο ΙΙ που επιβάλλει την υποχρεωτική επιστροφή παράνομων μεταναστών από Ευρωπαϊκές χώρες στην πρώτη χώρα εισαγωγής τους που είναι κυρίως η Ελλάδα, από όπου εισέρχεται το 90% των εισβολέων. Μας απειλούν με έξωσή μας από τη συνθήκη Σένγκεν γιατί δεν παίρνουμε επαρκή μέτρα για την παρεμπόδιση εισαγωγής λαθρομεταναστών και την ίδια ώρα, μας εγκαλούν για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων !

    Οι εδώ «φιλάνθρωποι» εκπρόσωποι της επιλεγόμενης Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, κάνουν ό,τι μπορούν για να διευκολύνουν την εισβολή. Αλλά ο ΟΗΕ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν ενδιαφέρονται για να πείσουν χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, η Αλγερία, η Νιγηρία, κλπ., που βρίσκονται υπό δυτική επιρροή, να υπογράψουν συμφωνία επανεισδοχής των ομοεθνών τους που εισρέουν με αλματωδώς αυξανόμενο ρυθμό στη χώρα μας μέσω της Τουρκίας, η οποία παραμένει χώρα υπό ένταξη στην Ευρωπαϊκή οικογένεια
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 182 | Added by: marios | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Η αρμόδια για τη μετανάστευση Κοινοτική Επίτροπος Σεσίλια Μάλστρομ, επέκρινε τη χώρα μας τελευταία, γιατί δε φροντίζει να απορροφήσει μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που είναι διαθέσιμα από Κοινοτικά κονδύλια για την κατασκευή του φράκτη στον Έβρο, τη δημιουργία κέντρων υποδοχής, την επαναπροώθηση μεταναστών κλπ. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, απάντησε «υπερηφάνως» ότι, για τους σκοπούς αυτούς θα χρησιμοποιήσουμε δικούς μας πόρους. Προφανώς του έχει μείνει ακόμα το προεκλογικό κουσούρι ότι «λεφτά υπάρχουν»! Γεγονός είναι ότι, η ελληνική κυβέρνηση, ο Δήμαρχος της Αθήνας κ. Καμίνης, με την αγαστή συμπαιγνία των «φιλάνθρωπων» με το αζημίωτο Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και αρκετών μέσων μαζικής επικοινωνίας, κωφεύουν ανεπίτρεπτα ή συνηγορούν για το έγκλημα που συντελείται σε βάρος της χώρας.
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 194 | Added by: marios | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Category: Μουσικές επιλογές | Views: 210 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Ήταν δυο ξανθιές και λέει η μια στην άλλη:
    - Τι είναι πιο κοντά το φεγγάρι ή η Καβάλα;
    Και λέει η άλλη:
    - HELLO, το φεγγάρι το βλέπουμε!!!!
    Category: Funny | Views: 209 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Ήταν ένας άντρας σε ένα νοσοκομείο και η γυναίκα του γένναγε. Μόλις η γυναίκα γέννησε έρχεται η νοσοκόμα στον άντρα και λέει:
    - Συγχαρητήρια! Τρίδυμα!
    - Εεε, με τέτοιο κανόνι που έχω εγώ!!!!
    - Να καθαρίζετε που και που το κανόνι σας! Τα μωρά βγήκαν μαύρα!
    Category: Funny | Views: 188 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Διαγωνιζόμενη στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έχει φτάσει στην τελευταία ερώτηση. Αν απαντήσει σωστά, κερδίζει 1.000.000. Αν απαντήσει λάθος, κερδίζει μόνο 32.000. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

    Ήταν, «Ποιο από τα παρακάτω είδη πουλιών δε χτίζει μόνο του τη φωλιά του, αλλά χρησιμοποιεί τις φωλιές άλλων πουλιών; Είναι:
    Α) ο κόνδορας;
    Β) το χελιδόνι;
    Γ) ο κούκος; Ή
    Δ) το σπουργίτι;»
    Η γυναίκα βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Δε γνώριζε την απάντηση.
    Και ήταν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση γιατί είχε εξαντλήσει 2 από τις 3 βοήθειες, του κοινού και το 50/50. Το μόνο που της απέμενε ήταν να τηλεφωνήσει μια φίλη, και η γυναίκα απευχόταν τη χρήση αυτής της βοήθειας, γνωρίζοντας πως η μοναδική φίλη της που θα βρισκόταν σπίτι εκείνη την ώρα ήταν ξανθιά. Αλλά η διαγωνιζόμενη δεν είχε εναλλακτική. Τηλεφώνησε στη φίλη της και της διάβασε την ερώτηση και τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις. Χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, η ξανθιά απαντάει: «Είναι πανεύκολο. Η σωστή απάντηση είναι το Γ: Ο κούκος.» Η διαγωνιζόμενη έπρεπε να αποφασίσει γρήγορα. Εξέτασε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει μια «αντίστροφη στρατηγική» δηλ. να επιλέξει μία από τις άλλες τρεις απαντήσεις αποκλείοντας την απάντηση που της έδωσε η φίλη της. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η φίλη της ήταν ξανθιά, φαινόταν σα μια λογική επιλογή. Από την άλλη όμως, η ξανθιά είχε απαντήσει με τόση αυτοπεποίθηση, που η διαγων ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Funny | Views: 202 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Category: Μουσικές επιλογές | Views: 173 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Category: Μουσικές επιλογές | Views: 228 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Είναι μια ξανθιά, στρατιωτικός στο επάγγελμα, και έχει αράξει να ξεκουραστεί πάνω σε μια ατομική βόμβα. Κάποια στιγμή, περνάει απο κει ένας συνάδελφός της, τη βλέπει και της λέει:
    - Ρε συ Μαιρούλα... Κάνε λίγο στην άκρη να κάτσω κι εγώ, τα χω φτύσει...
    Και η ξανθιά απαντάει:
    - Helloooo! Η βόμβα είναι ατομική...!
    Category: Funny | Views: 210 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Πέφτει η χούντα, αλλά οι χουντικοί την σκαπουλάρουν και μεταμφιέζονται να μην αναγνωρίζονται.
    Πάει ο Παττακός ντυμένος χίπυς (της μόδας εκείνη την εποχή) σε μια καφετέρια λοιπόν να πιει καφέ και να διαπιστώσει την αποτελεσματικότητα της μεταμφίεσης του.
    - Έναν ελληνικό βαρύ γλυκό, λέει ο Παττακός.
    - Αμέσως κύριε Στέλιο, λέει η γκαρσόνα.
    "Ω, ρε πούστη, με αναγνωρίζουνε", σκέφτηκε.
    Αλλάζει μεταμφίεση σε παπά, ξαναπάει.
    - Τι να σας φέρω κύριε Στέλιο; λέει η γκαρσόνα.
    Ξανα-μανα αλλάζει, τα ίδια.
    - Πως με καταλαβαίνεις, βρε κοπέλα μου, ρωτάει ο Παττακός.
    - Σσσσσσ, πιο σιγά Στέλιο, λέει η σερβιτόρα, ο Μακαρέζος είμαι...
    Category: Funny | Views: 227 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    - Γιατί δεν επιτρέπεται η λειτουργία οίκου ανοχής σε απόσταση 200 μέτρων από δημόσια υπηρεσία;
    - Διότι δεν μπορούν σε τόσο μικρή απόσταση να λειτουργούν δύο μπουρδέλα!
    Category: Funny | Views: 213 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Ο George Bush πηγαίνει σε ένα Δημοτικό σχολείο να μιλήσει για τον πόλεμο. Όταν τελείωσε την ομιλία του λέει στα παιδιά οτι μπορούν να τον ρωτήσουν ότι θέλουν. Ένα μικρό αγόρι σηκώνει το χέρι του και ο George λέει:
    - Ναι, πώς σε λένε;
    - Bob.
    - Και ποιά είναι η ερώτηση σου Bob;
    - Λοιπόν, έχω τρεις ερωτήσεις.
    1. Γιατί οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Ιράκ χωρίς την υποστήριξη των Η.Ε;
    2. Γιατί είστε Πρόεδρος εάν ο Al Gore πήρε περισσότερες ψήφους από σας;
    3. Τι συνέβη στον Osama Bin Laden;
    Όταν ακριβώς τελείωσε τις ερωτήσεις του, το κουδούνι χτυπά και ο George λέει στα παιδιά ότι θα συνεχίσουν μετά από το διάλειμμα. Όταν το διάλειμμα τελείωσε ο George λέει:
    - Eεε, πού είχαμε μείνει; A, στις ερωτήσεις!
    Ένα μικρό κορίτσι σηκώνει το χέρι του. Ο George της λέει:
    - Πώς σε λένε;
    - Sally
    - Και ποιά είναι η ερώτηση σου Sally;
    - Λοιπόν, έχω πέντε ερωτήσεις.
    1. Γιατί οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Ιράκ χωρίς την υποστήριξη των Η.Ε;
    2. Γιατί είστε Πρόεδρος εάν ο Al Gore πήρε περισσότερες ψήφους από σας;
    3. Τι συνέβη στον Osama Bin Laden;
    4. Γιατί το κουδούνι χτύπησε 20 λεπτά πριν από την κανονική του ώρα;
    Και 5. Πού είναι ο Bob;
    Category: Funny | Views: 249 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Category: Μουσικές επιλογές | Views: 180 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Ο μικρός δεν μπορούσε να κοιμηθεί μέχρι αργά την νύχτα. Η μαμά του προσπαθεί να τον ηρεμήσει.
    - Σώπα παιδάκι μου, όπου να 'ναι θα 'ρθει ο μπαμπάς και θα μας πει ένα παραμύθι.
    - Τι παραμύθι, μαμά;

    - Πού ήταν μέχρι αυτή την ώρα..!
    Category: Funny | Views: 218 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    ΠικΑΨΟΥ!
    Category: Funny | Views: 237 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Είναι ο Χριστός σε μια πόλη και κάνει κήρυγμα. Κάποια στιγμή εμφανίζονται κάτι παιδιά κι άρχισαν να τον κοροϊδεύουν.
    - Ρε κακομαθημένα, φύγετε από το Χριστό, λέει ο Πέτρος.
    - Ασε Πέτρο τα παιδάκια να 'ρθουν κοντά μου, είπε ήρεμα ο Χριστός.
    Μετά από λίγο ξαναεμφανίζονται τα παιδιά κι αρχίζουν να βρίζουν το Χριστό.
    - Ρε κωλόπαιδα, φύγετε από το Χριστό, είπε ο Πέτρος.
    - Ασε Πέτρο τα παιδάκια να 'ρθουν κοντά μου, είπε πάλι ήρεμα ο Χριστός.
    Μετά από κάνα πεντάλεπτο εμφανίζονται πάλι τα παιδιά και ρίχνουν πέτρες στο Χριστό.
    - Ρε αλήτες, δε σας είπα να φύγετε;
    - Ασε Πέτρο τα παιδάκια να 'ρθουν κοντά μου, είπε ο Χριστός. Δε θα πιάσω ένα; Θα το σκίσω...
    Category: Funny | Views: 224 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Πώς ξέρεις ότι ένα fax έχει σταλεί από ξανθιά;

    Έχει γραμματόσημο.
    Category: Funny | Views: 212 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Category: Μουσικές επιλογές | Views: 216 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Category: Μουσικές επιλογές | Views: 214 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Τελικά όλα ξεκινούν από την παιδική ηλικία . Από χρώματα , αρώματα , εμπειρίες , εικόνες της πρώτης παιδικής ματιάς . Θυμάμαι , κάποτε μου έλεγαν , να μην λέω ψέματα .Τώρα μαθαίνω ότι έξυπνος είναι όχι μόνο αυτός που λέει ψέματα , έξυπνος είναι αυτός που κρύβει την αλήθεια αλλά και αυτός που παραπλανά . Κάποτε μου έλεγαν να μοιράζομαι τα παιχνίδια μου , να δίνω το παλιό μου σε κάποιον που δεν έχει . Τώρα έξυπνος είναι όποιος κρατάει και κρύβει και παίρνει και περισσότερα από άλλους . Τέλος κάποτε μου έμαθαν να βοηθάω και να σέβομαι τους συνανθρώπους μου και ειδικά αυτούς που έχω ανάγκη . Τώρα είναι βολικότερο ‘αυτούς’ να τους κρύβουμε και να τους θάβουμε πίσω από τοίχους που γράφουν όλα πεντακάθαρα , όπως η συνείδησή μας .
    Category: Σοφά Λόγια | Views: 181 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Category: Μουσικές επιλογές | Views: 200 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    ΑΓΑΠΗ:"Ένα ατελείωτο παιχνίδι με κρυφά χαρτιά είναι η αγάπη, άλλοι περιμένουν απ τα κέρδη της να σώσουν τη ζωή τους, άλλοι να εξασφαλίσουν μια όμορφη καθημερινότητα, υπάρχουν όμως κ εκείνοι που μπορούν να διακρίνουν πως η μεγαλύτερη αξία της είναι πως στο τέλος κάθε παιχνιδιού υπάρχουν πάντα δύο νικητές κ δύο ηττημένοι..."
    ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ:"Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μας που θα θελε να ξαναγεννηθεί, να γίνει κάτι παραπάνω απ αυτό που είναι κ ν αγαπηθεί χωρίς όρια. Αυτό συμβαίνει όταν έχουμε ξεχάσει ένα μικρό κομμάτι που υπάρχει μέσα μας απ την πρώτη μας ανάσα κ είναι αυτό της ευγνωμοσύνης, για όλα όσα μας χαρίστηκαν απλόχερα, όσο μικρά κ αν φαντάζουν στα μάτια μας.."
    ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ:"Η ζωή μας είναι ένας μαγικός κήπος γεμάτος αναμνήσεις, όνειρα κ ελπίδες, όταν χάσουμε κάτι απο αυτά τότε η ζωή χάνει την ομορφιά της κ εμείς χάνουμε την αίσθηση της διαφορετικότητας της. Μπορούμε όμως να κοιτάξουμε ψηλά γι ακόμη μια μέρα κ να αφήσουμε το χάδι του έρωτα να μας παρασύρει, υπάρχει ένα κομμάτι του για καθέναν απο εμάς, αρκεί να έχουμε το θάρρος να το αναζητήσουμε..."
    ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ:"Λένε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο απο τα όνειρα που κάναμε όταν είμασταν παιδιά, τότε που πιστεύαμε πως όλος ο κόσμος μπορεί να γίνει δικός μας, ίσως όμως να υπάρχει κ κάτι ακόμη πιο σημαντικό, μεγαλώνοντας να κάνουμε τον κόσμο δικό μας έστω κ αν κάποιοι δεν ήταν διατεθημένοι να μας τον χαρίσουν..."
    ΦΟΒΟΣ:"Ο φόβος εμφανίζεται μόνο στην απουσία της παρουσίας, η νοσταλγία στην απουσία τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Σοφά Λόγια | Views: 211 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    - Από τι πεθαίνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα μιας ξανθιάς;
    - Από μοναξιά!
    Category: Funny | Views: 225 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Category: Μουσικές επιλογές | Views: 157 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Ενα πρωινό τηλεφωνεί μια κουκλάρα ξανθιά, νευριασμένη, στο φίλο της:
    - Έλα στο σπίτι μεγάλε να με βοηθήσεις, έχω ενα παζλ και δεν μπορώ να το ξεκινήσω καν. Όλα τα κομματια μου φαίνονται ίδια!
    - Τι είδος πάζλ, μωρό μου;
    - Από ότι δείχνει το κουτί, ένα κόκορα μεγάλε...
    Λοιπόν ο φίλος της πάει επιτόπου, βλέπει τα κομμάτια σκορπισμένα δίπλα στο κουτί, και γυρνάει προς την κουκλάρα:
    - Κατ' αρχήν, λύπαμαι, αλλά δεν μπορώ να βρώ,πώς να συνδέσουμε τα κομματια για να φτιάξουμε τον κόκορα. Έπειτα, σου συνιστώ να ηρεμήσεις, να πιεις ένα καφεδάκι και να βάλεις τα kellog's πίσω στο κουτί τους!!!
    Category: Funny | Views: 221 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Πάει ένας γέρος στο γιατρό και του λέει :Γιατρέ πονείμε ο ζερβός μου πόδας ήντα νάχω ;
    Τον εξετάζει ο γιατρός και του λέει : Πράμα δεν έεις μπάρμπα μα από την ηλικία είναι .
    - Ε και γιάντα δε με πονεί και ο δεξός ήντα σόκαιροι δεν είναι ;
    Category: Funny | Views: 236 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Η πεθερά που είναι θεόκουφη, πάει επίσκεψη στο σπίτι της κόρης της.

    Τη πόρτα της ανοίγει ο γαμπρός της, που ξέροντας το πρόβλημά της, αρχίζει να λέει μ΄ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη:

    - Καλώς το, το κουφάλογο! Από που έρχεσαι πάλι σκατόγρια, παλιομάγισσα;

    - Από ένα μαγαζί με ακουστικά παλιομαλάκα !!!
    Category: Funny | Views: 247 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Πλατεία Αμερικής
    Περιβάλλεται από τις οδούς Πατησίων, Μηθύμνης, προεκτ. Λευκωσίας και Σπάρτης.
    Παλαιότερα η πλατεία αυτή λεγόταν«Αγάμων». Το όνομα είχε δοθεί από τον λαό επειδή τότε ήταν ερημική και αποτελούσε κέντρο ερωτικών συναντήσεων και επειδή στο «άθλημα» αυτό επιδίδονταν τότε περισσότερο οι άγαμοι.
    Αρχικά λεγόταν επίσημα και πλατείαΑνθεστηρίων, επειδή στην περιοχή της, όπου τότε δεν υπήρχε κανένα σπίτι, γιορταζόταν η Πρωτομαγιά. Η σημερινή πλατεία Αμερικής, σύμφωνα με την Πράξη Ονοματοθεσίας του Δημοτικού Συμβουλίου, δόθηκε προς τιμή των ΗΠΑ, για τον φιλελληνισμό που επέδειξαν οι κάτοικοί τους.

    Πλατεία Ανεξαρτησίας (Βάθης)
    Η πλατεία αυτή είναι περισσότερο γνωστή ως«Πλατεία Βάθης», όνομα που προέρχεται από παλαιά ονομασία της θέσεως (Βάθη), γιατί από εκεί περνούσε ο δρόμος του Μενιδίου (Αχαρνών) μέσα από την κοίτη του ρέματος του Κυκλοβόρου. Το ρέμα αυτό στη συνέχεια καλύφθηκε και αποτέλεσε την σημερινή οδό Μάρνη. Η πλατεία ονομάστηκε επίσημα«Ανεξαρτησίας» για να τιμηθεί η απελευθέρωση και ανεξαρτησία της Ελλάδας μετά την επανάσταση του 1821. Βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αχαρνών, Μάρνη, Καματερού, Μαιζώνος και Λιοσίων.

    Πλατεία Βικτωρίας
    Βικτωρία Αλεξανδρινή (1819-1901): Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Ήταν κόρη του Εδουάρδου, Δούκα του Κέντ και της πριγκίπισσας Λουΐζας Βικτωρίας. Ανέβηκε στο θρόνο σε ηλικία 18 χρονών και έμεινε σ' αυτόν επί 64 χρόνια. Παντρεύτηκε το γερμανό πρίγκιπα Αλβέρτο του Σάξ-Κόμπουρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 189 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Category: Μουσικές επιλογές | Views: 222 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Category: Μουσικές επιλογές | Views: 229 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Νέες περιπέτειες για τον Αντώνη Ρέμο προκαλεί η παλαιότερη διοικητική εμπλοκή του στην
    ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για προσωρινή διαταγή δέσμευσης των περιουσιακών του στοιχείων.

    Ως μεγαλομέτοχος, την περίοδο εκείνη, της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο τραγουδιστής βρέθηκε στο στόχαστρο της προσφυγής στη Δικαιοσύνη, των Παπαζαχαρία, Τσίτα, Γκαρσία, Παπαστεριανού, Ιάκομπ, Μάρα, Κυριαζή, Μπαντή και Αραμπατζή, οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.

    Οι εννέα ποδοσφαιριστές είχαν προσφύγει και κατά των μελών της τότε διοίκησης, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν την προσωρινή διαταγή δέσμευσης της προσωπικής περιουσίας, όχι μόνο για τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και για άλλα μέλη της, όπως ο Δήμος Πολύκαρπος και ο Γιάννης Τάκης.

    Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 6 Φεβρουαρίου και φυσικά ως τότε ισχύει η προσωρινή διαταγή δέσμευσης των περιουσιών των πρώην παραγόντων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

    Από την πλευρά του γνωστού τραγουδιστή δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη αντίδραση.
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 202 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Ανακουφιστείτε από τον πονοκέφαλο

    Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι το κεφάλι τους είναι έτοιμο να σπάσει και ψάχνουν τρόπους να ανακουφίσουν τον πονοκέφαλο που τους βασανίζει. Θυμηθείτε ότι ο πονοκέφαλος είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί αρκεί να εντοπίσουμε τί τον προκαλεί!

    Οι κυριότεροι παράγοντες που οφείλονται για τους πονοκεφάλους είναι:

    Το στρες
    Το 80% των περιπτώσεων ημικρανίας τις προκαλεί το άγχος σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες.

    Οι ορμόνες
    Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι έχουν πονοκεφάλους κατά τη διάρκεια της περιόδου, της εγκυμοσύνης και της εμμηνόπαυσης. Αυτό συμβαίνει λόγω της πτώσης των οιστρογόνων.

    Οι αλλαγές του καιρού
    Την περίοδο που αλλάζει ο καιρός είναι πιο συχνές οι ημικρανίες λόγω της αλλαγής στις βαρομετρικές πιέσεις.

    Η έλλειψη ύπνου
    Τα χαμηλά επίπεδα σοροτονίνης ενεργοποιούν το κύριο νεύρο που είναι υπεύθυνο για την ημικρανία

    Κάποια «βαριά» μυρωδιά
    Το νεύρο που συνδέεται με τη μύτη όταν εντοπίζει άσχημες μυρωδιές (κολώνια, καθαριστικά κ.ά.), μπορεί να απελευθερώσει ουσίες που προκαλούν τους πονοκεφάλους

    Το ενοχλητικό φως
    Εξαρτάται από τον άνθρωπο και το πόσο ευαίσθητος είναι στο φως. Άλλοι έχουν ευαισθησία στον ήλιο, άλλοι στους υπολογιστές και άλλοι σε λάμπες φθορίου

    Λάθος διατροφικές συνήθειες
    Η μειωμένη κατανάλωση νερού και οι παραλήψεις γευμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορούν να ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 177 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Category: Μουσικές επιλογές | Views: 160 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Το Υπουργείο Παιδείας. Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι θέτει υπό την αιγίδα του τον 4° Πανελλήνιο Διαδικτυακό Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Δημιουργήστε ψηφιακά, κατασκευάστε ένα website, γίνετε πρεσβευτές του τόπου σας» που διοργανώνει η Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τη Διάδοση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση.

    Πρόκειται για μια εκπαιδευτική διαγωνιστική διαδικασία δημιουργίας ψηφιακής συνθετικής εργασίας, που θα υλοποιηθεί στο διαδίκτυο και στην τάξη, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, από την 15η Noεμβρίου 2011 ως και την 20ή Οκτωβρίου 2012, οπότε θα ολοκληρωθεί με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

    Θα συμμετάσχουν μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου, με την εποπτεία-καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους ή ομάδες μορφωτικών/πολιτιστικών συλλόγων, με την εποπτεία-καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, δικτυακοί επισκέπτες σαν εθελοντές κριτές καθώς και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας σαν σχεδιαστές κι επόπτες της όλης διαδικασίας.

    Προτροπή του διαγωνισμού είναι: «Δημιουργήστε ψηφιακά, κατασκευάστε ένα website, γίνετε πρεσβευτές του τόπου σας», ζητώντας από τους μαθητές να αναδείξουν αυτό το κάτι από τον τόπο τους, που θα ήθελαν να το μάθουν και οι συμμαθητές τους ως την άλλη άκρη του κόσμου. Οι μαθητές από την Αθήνα, θα μάθουν για τον τόπο των μαθητών από τον Έβρο, την Κάρπαθο, τους Παξούς, την Καστοριά… Οι μαθητές από έναν άλλον τόπο της Ελλάδας θα μάθουν για τόσους άλλους τόπους – ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 156 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Σας ενημερώνουμε ότι τα Εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν τον 16ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό, "ΛΥΣΙΑΣ", ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας (Δ΄, Ε΄ και Στ΄ Τάξεων Δημοτικού) και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.



    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους σκοπούς του διαγωνισμού, τη διαδικασία εγγραφής-συμμετοχής, το χρόνο και τους κανόνες διεξαγωγής, καθώς και τα βραβεία-δώρα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 162 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Category: Μουσικές επιλογές | Views: 186 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Απίστευτο FAIL: Τι συμβαίνει όταν εφημερίδα έκανε copy-paste από site;

    Ένα απίστευτο λάθος έγινε σε εφημερίδα του εξωτερικού και κανείς δεν μπορεί αυτή τη φορά να κατηγορήσει τον ''δαίμονα του τυπογραφείου''...

    Σε δημοσιευμένο κείμενο εμφανίστηκε η φράση ''κλικάρετε εδώ'', φανερώνοντας ότι ο αρθρογράφος προφανώς έκανε το κείμενο copy paste από κάποια ιστοσελίδα, χωρίς να κάνει τον κόπο να διαγράψει την φράση που τον πρόδωσε...

    Και οι αναγνώστες ακόμα αναρωτιούνται: μα που να κλικάρουμε;[img]http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/33070134de1ecba693251c19624b4047_M.jpg?t=943912800[/img]
    Category: Funny | Views: 199 | Added by: ludia | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Απίστευτο: Έστειλαν προσφορά για ταξίδι με το βυθισμένο Costa Concordia!

    Μια απίστευτη γκάφα της American Express... Η εταιρεία απέστειλε διαφημιστικά πακέτα και προσφορές για 7ήμερο ταξίδι στην τιμή των 749 δολαρίων με το βυθισμένο Costa Concordia!

    Η κρουαζιέρα ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Φεβρουαρίου και η καμπάνια ήταν ήδη έτοιμη, όταν το πλοίο βυθίστηκε στις 13 Ιανουαρίου με τις γνωστές τραγικές συνέπειες... Θυμίζουμε ότι 17 άτομα εχουν βρεθεί ως τώρα νεκρά στο ναυάγιο...

    Η διαφήμιση που έκανε ρεζίλι την αμερικανική εταιρεία διαφήμιζε μια ''μοναδική ευρωπαϊκή εμπειρία''...

    Μιλώντας στα media εκπρόσωπος της εταιρείας απολογήθηκε για το λάθος ζητώντας συγγνώμη απ΄όσους έλαβαν την προσφορά...

    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 250 | Added by: ludia | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Τραγικό: Ηθοποιός αυτοκτόνησε αφού έκανε ευθανασία στο σκύλο του

    Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε σαπουνόπερες δεν άντεξε την απώλεια του πιστού του φίλου...

    Ο 47χρονος ηθοποιός Nick Santino έβαλε τέλος στη ζωή του αφού πρώτα αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία στον σκύλο του, o οποίος τους τελευταίους μήνες είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά.

    Η κατάσταση είχε γίνει ανυπόφορη για τους ενοίκους της πολυκατοικίας, καθώς ο σκύλος γάβγιζε διαρκώς και κυνηγούσε όποιον έβλεπε.

    Ο διαχειριστής και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκαναν παράπονα στον ηθοποιό και καθώς απείλησαν τον Santino με πρόστιμο και έξωση, ο τελευταίος υποχρεώθηκε να κάνει ευθανασία στον πιστό του φίλο.

    Ο Santino δεν άντεξε ωστόσο την απώλεια του Ρόκο.

    Τα ξημερώματα της Πέμπτης τηλεφώνησε στην πρώην σύντροφό του στην οποία ανακοίνωσε την απόφαση που είχε πάρει.

    Λίγη αργότερα βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα με ένα άδειο κουτί από φάρμακα δίπλα του. Στο σημείωμα που άφησε έγραφε ότι ''πρόδωσε τον καλύτερό του φίλο''...
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 157 | Added by: ludia | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ωροσκόπιο
    Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που θα σου χαρίσουν τη δυνατότητα να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και με συνετή συμπεριφορά, θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις τα εμπόδια που σου έχουν φέρει καθυστερήσεις.

    Αισθηματικές Προβλέψεις
    Αν είσαι ένας από τους δεσμευμένους Κριούς, σήμερα η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Με τον Ερμή στον Υδροχόο και την Αφροδίτη στους Ιχθείς, η νύχτα σου προμηνύεται ρομαντική και ιδιαιτέρως ερωτική. Οι ελεύθεροι Κριοί προτιμήστε να περάσετε την ημέρα σας μακριά από όσους σας αγχώνουν και σας δημιουργούν εκνευρισμό.

    Επαγγελματικές Προβλέψεις
    Για τον Κριό, σήμερα θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά και ίσως να νοιώσεις κάποια εξάντληση. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που επείγουν. Στα οικονομικά σου θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα.
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 158 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ομάδα Αγώνες Βαθμοί + - ΔΙΑΦ. Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες ΒΑΘΜΟΙ Δ.ΓΚΟΛ
    1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19 48 38 15 +23 15 3 1 9 0 0 6 3 1
    2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19 43 42 14 +28 13 4 2 8 2 0 5 2 2
    3. Π.Α.Ο.Κ. 19 35 28 15 +13 10 5 4 7 2 1 3 3 3
    4. A.E.K. 19 34 26 20 +6 10 4 5 6 3 1 4 1 4
    5. SKODA ΞΑΝΘΗ 19 29 24 18 +6 8 5 6 5 2 2 3 3 4 3 1
    6. Ο.Φ.Η. 19 29 21 16 +5 8 5 6 5 2 2 3 3 4 3 -1
    7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 18 27 16 16 0 7 6 5 6 3 1 1 3 4
    8. ΑΡΗΣ 19 25 18 17 +1 6 7 6 4 3 2 2 4 4
    9. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ. ΕΝΩΣΙΣ 19 22 19 26 -7 6 4 9 5 3 2 1 1 7 7
    10. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19 22 17 19 -2 6 4 9 4 1 5 2 3 4 4
    11. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 18 22 11 19 -8 6 4 8 5 3 0 1 1 8 0
    12. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17 17 12 19 -7 4 5 8 3 3 2 1 2 6
    13. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17 14 14 22 -8 3 5 9 3 4 2 0 1 7
    14. ΚΕΡΚΥΡΑ 17 12 9 23 -14 2 6 9 2 2 4 0 4 5
    15. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15 10 9 25 -16 2 4 9 1 2 4 1 2 5
    16. ΔΟΞΑ ΔΡ. 15 6 3 23 -20 1 3 11 1 2 5 0 1 6
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 211 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Όπως σαν είχε ενημερώσει και το novasports.gr, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα γίνει μεταγραφή αυτή την περίοδο από τους Πράσινους. Μάλιστα λίγες ώρες αργότερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για τους Πίντο και Μπάρμπαριτς, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Τριφύλλι και πλέον φαίνεται πως δεν θα υπάρξει ενίσχυση στον σύλλογο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 211 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Παρασκευή ο Σεμπαστιάν Λέτο, λόγω αποφόρτισης. Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας και δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του.
    Από εκεί και πέρα, ο Γκέργκελι Ρούντολφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, σε δέκα περίπου ημέρες.
    Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα. Όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε μικρό χώρο.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 195 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει την καλύτερη ομάδα και στο τέλος θα στεφθεί πρωταθλητής εξέφρασε ο Αντε Ρουκάβινα. Ο επιθετικός του τριφυλλιού, επισήμανε ότι οι πράσινοι στα τελευταία παιχνίδια έχουν βρει έναν καλό ρυθμό και θα πρέπει να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και μετά από την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκα, ώστε να παραμείνουν στην πρώτη θέση μέχρι το φινάλε, προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο, που τόσο πολύ θέλουν όλοι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

    Παράλληλα, ο κροάτης φορ στάζει μέλι για το έμψυχο υλικό των πρασίνων, υποστηρίζει ότι η έλευση του Νίκου Νιόπλια άλλαξε την ψυχολογία όλων στο τριφύλλι και παραδέχεται ότι ο φετινός Παναθηναϊκός είναι πιο ομάδα σε όλα τα επίπεδα από τα τελευταία χρόνια.

    "Θέλω πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία. Όλα τα παιδιά στην ομάδα, να είμαστε γεροί, δυνατοί και υγιείς για να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Το θέλω πολύ αυτό το πρωτάθλημα, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να το κατακτήσουμε. Τώρα πρέπει απλά να ξεκουραστούμε, να 'καθαρίσει' το μυαλό μας από τα συνεχόμενα παιχνίδια και να επιστρέψουμε ακόμη πιο δυνατά στη δουλειά. Είχαμε βρει έναν καλό ρυθμό στα τελευταία ματς και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο κι όταν γυρίσουμε…", τόνισε αρχικά ο 23χρονος ποδοσφαιριστής.

    "Αλλαξε η ψυχολογία μας με τον νέο προπονητή"
    Στη συνέχεια σχολίασε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως η έλευση του Νίκου Νιόπλ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 180 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 7
    Φίλοι-Επισκέπτες: 7
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz