Τρίτη, 2024-06-18, 12:19 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 10
    [img]http://www.cosmo.gr/body-and-mind/Omorfia/article1569870.ece/ALTERNATES/w460/miss+California+2012+out.jpg[/img]

    Στα 60 χρόνια ιστορίας του διαγωνισμού ομορφιάς Miss California για πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος γυναίκες που έχουν πει ανοικτά ότι είναι ομοφυλόφιλες. Αν και δεν τα κατάφεραν να περάσουν στον τελικό, πέρασαν τα μηνύματα τα οποία ήθελαν για την ισότητα και την αγάπη στο διαφορετικό.

    Οι πρώτες λεσβίες που λαμβάνουν μέρος στα καλλιστεία Miss California δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό. Η Mollie Thomas και η Jenelle Hutcherson προσπάθησαν μεταξύ άλλων 400 γυναικών και δήλωσαν περήφανες που ήταν οι πρώτες ανοικτά ομοφυλόφιλες που συμμετείχαν στα καλλιστεία των 60 ετών ιστορίας.

    Η Mollie Thomas, 19 ετών, εκπροσώπησε την δυτική πλευρά του Χόλιγουντ. Αν και δεν τα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση είπε ότι ελπίζει με την εμφάνισή της στο διαγωνισμό, να ρίξει ένα θετικό φως στην ομοφυλοφιλική κοινότητα.

    [img]http://www.cosmo.gr/body-and-mind/Omorfia/article1569859.ece/BINARY/w460/lesbian+miss+california+1.jpg[/img]

    Στο facebook της έγραψε: Έλαβα μέρος όχι μόνο για να εκπληρώσω κάποιες από τις δικές μου προσδοκίες, αλλά επίσης για να είμαι ένα θετικό παράδειγμα προς μίμηση και πηγή έμπνευσης για την κοινότητα LGBTQ ( Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender and Questioning) και για τα κορίτσια παντού.

    Η Jenelle Hutcherson, 26 ετών, εκπροσώπησε την περιοχή Long Beach κιαι δήλωσε ότι έλαβε μέρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 200 | Added by: over | Date: 2012-01-10 | Comments (0)

    ΛΑΘΗ?

    ΠΟΙΑ ΛΑΘΗ!


    Αγαπητή φίλη, Θα ήθελα να σου κάνω μερικές ερωτήσεις. Να είσαι ανοικτή και ειλικρινής με τον εαυτό σου καθώς θα απαντάς ...;

    Έχεις συναντήσει ποτέ κάποιον που φαινόταν ότι είναι ο 'κος τέλειος' , αλλά μετά που τον γνώρισες καλύτερα κατάλαβες ότι αυτός δεν αισθανόταν το ίδιο που αισθανόσουν εσύ για αυτόν, απλά περνούσε ωραία τον καιρό του μαζί σου? Μέσα στο μυαλουδάκι σου φανταζόσουν τι υπέροχος τύπος ήταν, και ότι, κάπου βαθιά μέσα σας μοιραζόσασταν αυτή την δυνατή «χημεία» που σας έδενε και σας έφερνε κάθε μέρα όλο και πιο κοντά! Αλλά για κάποιον μυστήριο λόγο , ο τύπος δεν το πήγαινε παρακάτω, δεν ήθελε να δεσμευτεί μαζί σου...

    Άλλη ιστορία....

    Έχεις ποτέ κοιμηθεί με έναν τύπο πολύ σύντομα μετά την γνωριμία σας, αλλά μόλις άρχισε η ιστορία ένιωθες αυτό το παράξενο -ξέρεις -αίσθημα στο στομάχι σου ότι χάνεσαι? Το ήξερες ότι ήταν λάθος, αλλά παρόλα αυτά το έκανες. Και ως δια μαγείας αυτό για το οποίο φοβόσουνα απλά συνέβη. Εξαφανίστηκε χωρίς καμία εξήγηση. Ειλικρινά , σου συνέβη ποτέ αυτό? Φυσικά το χειρότερο από όλα δεν είναι ότι αυτό συνέβη , αλλά ότι ήξερες από την αρχή ότι θα συμβεί ...; ...; και παρόλα αυτά το έκανες.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 251 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-10 | Comments (0)

    Ας δούμε μαζί φίλε αναγνώστη, βήμα – βήμα, πώς φθάσαμε στις δαγκάνες και στη μέγγενη της «Τρόικας» (ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ). Τα αίτια αυτής της οικονομικής κατοχής, πάνε πολύ μακριά και αρχίζουν μετά το 1980 όταν όλες διαδοχικά οι Κυβερνήσεις στο όνομα της δήθεν ανάπτυξης μετέτρεψαν το Κράτος σε κακό επιχειρηματία.

    Πρώτα – πρώτα: Βάλαμε από τα παράθυρα στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα κατά δεκάδες χιλιάδες ρουσφετολογικά και πελατειακά, όσους μας ψήφιζαν, αλλά και άλλους τόσους, που μας λάδωναν. Έτσι γεμίσαμε με υπαλλήλους, που πλεονάζουν και μάλιστα με παχυλές αμοιβές. Για παράδειγμα το σύνολο των ετησίων εσόδων του ΟΣΕ έφθαναν τα 110 εκατ. ευρώ και οι δαπάνες μισθοδοσίας προσωπικού πάνω από 200 εκατ. ευρώ. Έτσι τα χρέη του ΟΣΕ δεν άργησαν να φθάσουν τα 10 δισ. ευρώ, την απόσβεση των οποίων ανέλαβε φυσικά το Κράτος. Δηλαδή ο Έλληνας φορολογούμενος. Τέτοια φαινόμενα σπατάλης παρατηρήθηκαν και αλλού όπως, Αστικές Συγκοινωνίες – Ολυμπιακή Αεροπορία – Νοσοκομεία, Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.λπ.

    Δεύτερο: Δεν φτιάξαμε ένα Κράτος λειτουργικό και δεν εφαρμόσαμε, ένα σύστημα αξιοκρατικής εξέλιξης των δημοσίων λειτουργών. Καθιερώσαμε με νομιμοφάνεια τις καταλήψεις των θέσεων των προϊσταμένων, Διευθυντών – Γενικών Δντών κ.λπ. με κομματικά και ψηφοθηρικά κριτήρια. Και κατορθώσαμε έτσι τίποτα σε αυτή τη χώρα, να μη γίνεται, χωρίς λάδωμα και το ανάλογο φακελάκι και γρηγορόσημο.

    Τρίτο: Δεν δημιουργήσαμε τις κατάλληλες υποδομές, αν και εισέρρευσε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 189 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-10 | Comments (0)

    ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ
    [img]http://www.eleftheria.gr/viewimg.asp?pth=images/articles&img={6B1D2A15-EA69-4358-B5E5-4E89DEDC9216}_pinakothiki.jpg&w=577[/img]

    Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα η Εθνική Πινακοθήκη, που βρίσκεται στη Βασ. Κωνσταντίνου 50, απέναντι από το ξενοδοχείο Χίλτον.

    Άγνωστοι εισέβαλαν στο κτίριο, πιθανώς από την είσοδο της πίσω πλευράς, άρπαξαν τρία έργα τέχνης (δύο πίνακες και ένα σχέδιο) και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

    Στις 04:52 τα ξημερώματα χτύπησε ο συναγερμός της Εθνικής Πινακοθήκης και ο φύλακας, που δεν είχε αντιληφθεί τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή, είδε ένα άτομο να απομακρύνεται τρέχοντας από το κτίριο. Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα ένα έργο στο δάπεδο της Πινακοθήκης, το οποίο από ό,τι φαίνεται οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν μαζί τους. Πρόκειται για έναν σημαντικό πίνακα του Ολλανδού ζωγράφου, Πιετ Μοντριάν που απεικονίζει ένα τυπικό αγρόκτημα. Το ένα από τα δύο έργα που εκλάπησαν είναι το «Γυναικείο Κεφάλι» του Πάμπλο Πικάσο, το οποίο είχε δωρηθεί στην Εθνική Πινακοθήκη τη δεκαετία του 1940.

    Το δεύτερο έργο είναι ένας πίνακας του Ολλανδού Ζωγράφου, Πιετ Μοντριάν που φιλοτεχνήθηκε το 1905 και απεικονίζει έναν ανεμόμυλο κατά μήκος του ποταμού.

    Εκλάπη, επίσης, ένα σχέδιο του Ιταλού Γκουλιέλμο Κάτσια, γνωστού ως Μονκάλβο, που απεικονίζει τον Άγιο Diego de Alcala σε έκσταση με την Αγία Τριάδα και τα σύμ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 228 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-10 | Comments (0)

    ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ -ΜΕΧΡΙ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    [img]http://www.eleftheria.gr/viewimg.asp?pth=images/articles&img={1FD0D588-717B-4AE3-A45D-0FB72D43F862}_diamantopoulou.jpg&w=577[/img]

    Νέο προειδοποιητικό μήνυμα στους πρυτάνεις στέλνει η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, τονίζοντας ότι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα πρέπει να έχει γίνει η εκλογή συμβουλίων διοίκησης προκειμένου να προχωρήσει η χρηματοδότηση των πανεπιστημίων.

    Στη συνάντηση που είχαν οι πρυτάνεις με τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, Κ.Αρβανιτόπουλο, οι πρυτάνεις ζήτησαν την έγκριση του προϋπολογισμού των πανεπιστημίων από τις συγκλήτους και όχι από τα συμβούλια διοίκησης και την παράταση ή αποδέσμευση της ημερομηνίας διεξαγωγής των συμβουλίων διοίκησης από τον προϋπολογισμό.

    Αυτό, όμως, δεν έγινε αποδεκτό από το υπουργείο, με την Άννα Διαμαντοπούλου να καλεί τα πανεπιστήμια να προχωρήσουν άμεσα στην προκήρυξη εκλογών.

    Ειδικότερα, ο προεδρεύων της Συνόδου Πρυτάνεων και πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τρ. Αλμπάνης, στο τέλος της συζήτησης, είπε-μεταξύ άλλων-ότι συνεχίστηκε σε καλό κλίμα η συζήτηση για το θέμα της επίλυσης των προβλημάτων των Πανεπιστημίων. Συζητήθηκε, κυρίως, το θέμα των οικονομικών προβλημάτων και ιδιαίτερα το θέμα του προϋπολογισμού των Ιδρυμάτων. Ως γνωστόν, τα Ιδρύματα οφείλουν να ολοκληρώσουν ως τις 15 Ιανουαρίου τις εκλογές, για να γίνει η χρηματοδότηση μέσω των νέων συμβουλίων, όπως επιτάσσει ο νέος νόμος. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 200 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-10 | Comments (0)



    Στις 9 του μήνα η Lexus παρουσιάζει στην Αμερική το ωραιότερο αυτοκίνητο που έχει φτιάξει ποτέ. Και ένα από τα ωραιότερα γενικώς.

    Προφανώς και δεν είναι τυχαίο που η Lexus σκοπεύει να δείξει το νέο της concept car στην έκθεση του Ντιτρόϊτ την άλλη εβδομάδα. Ως γνωστόν πίσω από τη Lexus είναι η Toyota. Και αυτό που κατάφεραν οι γιαπωνέζοι είναι πως ενώ έχουν τα μαζικά αυτοκίνητα για όλο τον πλανήτη με το σήμα της Toyota, έφτιαξαν από το ίδιο think tank ένα χλιδάτο brand.



    Που τουλάχιστον αρχικά απευθυνόταν σε πλούσιο κόσμο. Κυρίως αμερικανούς. Αλλά και σε ράπερς που θεωρούσαν τις Mercedes έναν εξευγενισμένο μαϊντανό της μεγαλοαστικής τάξης και τις Porsche πιο ακριβές από όσο μπορούσε να σηκώσει το πορτοφόλι τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς η ουσία είναι πως η Lexus έχει κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στην Αμερική και για αυτό το διεθνές σαλόνι του Ντιτρόϊτ που ανοίγει τις πόρτες του μεθαύριο είναι η φυσιολογική πρεμιέρα για ένα super wow αυτοκίνητο σαν το LF-LC Concept που δείχνει πως οι “Τογιοταίοι” βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.



    Εννοώ κατ’ αρχήν σχεδιαστικά αφού παρότι περί ορέξεως ουδείς λόγος το αυτοκ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Funny | Views: 162 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-10 | Comments (0)



    Ο τραγουδιστής των Black Eyed Peas, ο επονομαζόμενος Will I Am παρουσίασε το δικό του αυτοκίνητο. Λέγεται Ι Am Auto και επιβεβαιώνει πως είναι καλύτερος όταν ραπάρει.

    Τραγουδιστής, συνθέτης, ηθοποιός, παραγωγός των Michael Jackson, Rihana, Justin Timberlake, U2 και ένα σωρό άλλο κόσμο, ο κατά κόσμον William James Adam Jr. θέλει να γίνει τώρα και κατασκευαστής αυτοκινήτων.



    Οπότε που να βγει και να πει για την νέα του καψούρα; Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερο τηλεοπτικό βήμα από το σόου του Jay Leno που πέραν του ότι είναι και αυτό με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Αμερική και ο ίδιος ο Leno είναι ψυχωτικός με τα αυτοκίνητα. Το γκαράζ του ίσως είναι το πιο πολυπληθές στην Αμερική. Ο Will I Am έδωσε και τον κοινωνικό χαρακτήρα στο λευκό έκτρωμα αφού είπε πως θέλει να δώσει δουλειά σε φτωχά παλικάρια στο ανατολικό Los Angeles όπου και ο ίδιος μεγάλωσε και θα χρησιμοποιεί εξαρτήματα από την Chrysler.

    Δεδομένου ότι η Chrysler στην Αμερική δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της -και πάλι καλά που βρέθηκε η Fiat για να χώσει χρήμα- καταλαβαίνεις τι στοκαδούρα έχει να πάρει το φιλόδοξο παλικάρι με τις αυτοκινητιστικές ανησυχίες. Διέρρευσε και μια φωτογραφία θυμίζοντας κακέκτυπες πολυεστερικές κατασκευές στα χρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Funny | Views: 202 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-10 | Comments (0)



    Ένας Sherlock Holmes πιο ψυχαγωγικός, αλλά και πιο προβλέψιμος από ποτέ. Στο “Παιχνίδι των Σκιών” θα περάσεις καλά, μονάχα άμα παίξεις με τους κανόνες του Guy Ritchie.

    Τι παίζει με την ταινία
    Ο Sherlock Holmes, ανέκαθεν ήταν ο εξυπνότερος άνθρωπος στο χώρο, αλλά έλα, που ένας εξίσου έξυπνος -και πέραν κάθε υποψίας– κακός τρίζει τα θεμέλια της πρωτοκαθεδρίας του. Ο καθηγητής Moriarty (Jared Harris) έχει βαλθεί να πετύχει τους μοχθηρούς και σκοτεινούς σκοπούς του, εις βάρος ολόκληρης της ανθρωπότητας και ο Holmes (Robert Downey Jr.) μαζί με τον στενό του συνεργάτη Dr. John Watson (Jude Law) είναι οι μόνοι, που μπορούν να ξεσκεπάσουν την πλεκτάνη και να σταματήσουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του.



    Όταν ο πανέξυπνος Guy Ritchie συνάντησε τον πιο έξυπνο ήρωα της λογοτεχνίας, τότε το αποτέλεσμα αυτής της μίξης ήταν το λιγότερο απροσδόκητο. Μιλώντας για την πρώτη ταινία βέβαια, αφού σε αυτό το δεύτερο μέρος το στοιχείο του αιφνιδιασμού και του σασπένς απουσιάζει -παραδόξως- αισθητά. Και όταν μιλάω για σασπένς δεν εννοώ δράση, καθώς από το πρώτο δευτερόλεπτο και για τα επόμενα 129 λεπτά της ταινίας, η δράση δεν σταματάει σχεδόν ποτέ (με τα κλασικά super slow motion καρέ ).

    Το πρόβλημα έγκειται στο ότι σε καμία στιγμή της ταινίας δεν αναρωτιέσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Funny | Views: 180 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-10 | Comments (0)



    Αυτές είναι 15 στυλιστικές επιλογές που δε θα σε βάλουν στο εσώρουχό της. Για αυτό φόρα κάτι άλλο, αν θέλεις να σε κοιτάξει…
    Από τον Αντώνη Πακουλίδη
    Υπάρχουν και άντρες οι οποίοι φορώντας Crocs και Cargo Shorts έχουν ήδη κάνει σεξ. Μάλλον ο τομέας ρούχα δεν παίζει καθόλου ρόλο όταν έχουμε τον παράγοντα αλκοόλ. Πάντως με το να δείχνεις στα καλύτερα σου σίγουρα αυξάνεις τις πιθανότητές σου. Γι’ αυτό ρωτήσαμε τις γυναίκες για το τι θεωρούν ότι τις ξενερώνει στο ρουχισμό ενός άντρα. Διάβασε να μάθεις…

    Τα φαρδιά τζιν
    Είναι μια περίεργη κατάσταση. Είτε τα φοράς για να αντισταθμίσεις το μέγεθος του μικρού μας φίλου εκεί κάτω είτε δε βρίσκεις τίποτα για να χωρέσει το τέρας. Φοβόμαστε και τα δύο.

    Ζιβάγκο
    Πολλοί λίγοι μπορούν να φορέσουν ένα ζιβάγκο και να μη δείχνουν παραγεμισμένοι είτε δήθεν. Οι πιθανότητες λένε πως δεν είσαι ένας από αυτούς.

    Ειρωνικές τρίχες προσώπου
    Ξέρω πως τα πειρατικά μουστάκια και το τραγόμορφο μούσι θέλει καιρό για να μεγαλώσει και πως οι άντρες περηφανεύονται γι’ αυτά. Αλλά πραγματικά σκέψου, θα ήθελε μια σώφρων κοπέλα να σε φιλήσει όταν μοιάζεις περισσότερο με σάτυρο παρά με άνθρωπο του 21ου αιώνα;

    Fedora
    Οι περισσότεροι δεν μπορούν να βάλουν ένα καπέλο τύπου Fedora σε casual περιστάσεις. Πιθανότατα εάν βάλεις ένα δημόσια, ειδικά με ένα T-shirt με σχέδια και τζιν τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 159 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-10 | Comments (0)



    Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ξενέρα είναι το αυτογκόλ. Αλλά όταν μπαίνει με τέτοιο τρόπο, τελικά μπορείς και να το πανηγυρίσεις.

    Θυμάσαι τον τερματοφύλακα της Κολομβίας Rene Higuita και τις εκκεντρικές αποκρούσεις του, που έγραψαν ιστορία; Ιδιαίτερα με το γνωστό πλέον scorpion kick; Ε, ένας ποδοσφαιριστής στο ιαπωνικό πρωτάθλημα, ο Νιγηριανός αμυντικός Festus Baise, αποφάσισε να τον μιμηθεί, μόνο που σημάδεψε σε λάθος τέρμα. Δες το πιο εντυπωσιακό αυτογκόλ ever…

    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 196 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-10 | Comments (0)

    Ελεονώρα Μελέτη

    Πριν από λίγο χρονικό διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες πως ο Κώστας Φραγκολιάς είχε χωρίσει για ενάμισι μήνα από την, επί τρία χρόνια, σύντροφό του, Μαρκέλλα Κατσογιάννη, Το πρωί της Τρίτης, στην «Πρωινή Μελέτη», η φήμη αυτή επιβεβαιώθηκε, αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το ζευγάρι τα ξαναβρήκε λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά.

    Οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη, με αφορμή αυτό το γεγονός, είπαν στην 33χρονη παρουσιάστρια πως είναι πολύ ωραίο ένα ζευγάρι να τα ξαναβρίσκει αυτές τις γιορτινές μέρες: «Δεν αναφέρομαι στο ζευγάρι αυτό, αλλά εκεί Πρωτοχρονιά-Χριστούγεννα είναι λίγο επικίνδυνα τα πράγματα. Επειδή είσαι πιο επιρρεπής στη συγκίνηση. Είναι λίγο το κλίμα έτσι, θυμάσαι την περυσινή χρονιά, είναι λιγάκι θολούρα, γιατί δεν είσαι 100% σίγουρος τι νιώθεις. Τα παραποιείς και τα εξωραΐζεις λίγο. Γιατί, δηλαδή, να μην τα βρεις 9 Φεβρουαρίου ή 22 Μαρτίου για παράδειγμα; Συναισθηματικά δεν είναι αληθινό όλο αυτό. Είναι όπως ξαφνικά αγαπάς όλον τον κόσμο τα Χριστούγεννα, που ξεχνάς και συγχωρείς. Έτσι είναι!» είπε η οικοδέσποινα της εκπομπής.
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 200 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-10 | Comments (0)

    «Το υπάρχον πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς φαίνεται ξεκάθαρα ότι ξεπεράστηκε, έκανε τον κύκλο του, χωρίς να εξυπηρετεί πλέον κανένα και θα πρέπει να αναθεωρηθεί με πολύ προσοχή, επανακαθορίζοντας σε μια νέα βάση τους σωστούς τρόπους που θα προσεγγίζουν τις σημερινές ανάγκες και κυρίως τις περιορισμένες δυνατότητες του Έλληνα καταναλωτή» πρόσθεσε.
    Οσο για την απελευθέρωση των εκπτώσεων και των προσφορών, χωρίς περιορισμούς, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ δήλωσε ότι μαζί με τις καταναλωτικές οργανώσεις θα «εξετάσουμε όλες τις προτάσεις που έχουμε συγκεντρώσει από Εμπορικούς Συλλόγους από όλη την Ελλάδα, ώστε να καταλήξουμε σε αποφάσεις που θα πάρουμε, όμως εμείς για εμάς και όχι άλλοι για εμάς».
    Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΕΕ υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 802/1978(αρθρο 15), οι χειμερινές εκπτώσεις θα αρχίσουν τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.
    Παράλληλα απέστειλε οδηγίες προς τις εμπορικές επιχειρήσεις και τους Εμπορικούς Συλλόγους μέλη της σε όλη τη χώρα, οι οποίες, όπως σημειώνεται, θα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα κάτωθι:
    1. Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 194 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-10 | Comments (0)

    Το πλήρες κείμενο της επίκαιρης ερώτησης:

    Τα σχέδια για κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, του κατώτατου μισθού και για πάγωμα των αυξήσεων, αποτελούν το νέο πεδίο εκβιασμών από την πλευρά της κυβέρνησης, των ξένων και εγχώριων δανειστών και των εργοδοτικών σωματείων προς την ελληνική κοινωνία. Επαναλαμβάνεται για άλλη μία φορά η συμπαιγνία των νεοφιλελεύθερων κύκλων, εντός και εκτός

    Ελλάδας, ώστε να εφαρμοστεί η πιο αντιδραστική και ταξική πολιτική που έχει γνωρίσει η ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες και για να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα τραπεζών και των δανειστών μας.

    Η ελληνική κυβέρνηση, είτε με Πρωθυπουργό Παπανδρέου, είτε με Παπαδήμο, αποτελεί εκφραστή αυτών των συμφερόντων και χωρίς καμία διαπραγμάτευση και κόκκινη γραμμή επιχειρεί να επιβάλλει ένα μνημόνιο διαρκείας και την ομηρία ολόκληρης της κοινωνίας.

    Επειδή οποιαδήποτε σκέψη για μειώσεις ή πάγωμα μισθών, για κατάργηση του κατώτατου μισθού είναι ένα ακόμα βήμα προς την κοινωνική ισοπέδωση,

    Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός
    Ποια είναι η θέση της κυβέρνησης στις επιδιώξεις που επιχειρούν να επιβάλλουν με τις νεοφιλελεύθερες εμμονές τους η τρόικα, εργοδοτικά σωματεία και οικονομικά συμφέροντα;
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 182 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-10 | Comments (0)

    Το συμβάν προκλήθηκε όταν φοιτητές προσπαθούσαν να μπουν στα γραφεία του πανεπιστημίου την τελευταία ημέρα των εγγραφών. Η αστυνομία έχει αναπτυχθεί στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου.
    «Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του», δήλωσε ο εκπρόσωπος Χέρμαν Εστερχίζεν.
    Είκοσι ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν εκ των οποίων οι δύο βαριά, σύμφωνα με τη διευθύντρια της υπηρεσίας εγγραφών Μέρι Μίλερ.
    Ετονες επικρίσεις είχαν ήδη διατυπωθεί από πέρυσι όταν η αποδιοργάνωση του συστήματος εγγραφών και η έλλειψη θέσεων στις πανεπιστημιακές σχολές είχαν προκαλέσει γιγάντιες ουρές αναμονής την αντίστοιχη περίοδο του 2011 .
    Η εφημερίδα Times έχει σήμερα πηχυαίο τίτλο: «180.000 τελειόφοιτοι δεν θα μπορέσουν να εγγραφούν στο πανεπιστήμιο», διευκρινίζοντας ότι 74.000 αιτήσεις εγγραφής στις 85.000 απορρίφθηκαν από το μοναδικό πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ.
    Από τη Δευτέρα χιλιάδες νέοι, συχνά συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, είχαν σχηματίσει ουρές με την ελπίδα να μπορέσουν να εγγραφούν στα μαθήματα της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, η οποία αρχίζει τον Ιανουάριο στη Νότια Αφρική, μετά τις θερινές διακοπές στη χώρα του νότιου ημισφαιρίου.
    Category: Hξερες ότι | Views: 199 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-10 | Comments (0)

    Στον Πειραιά έγινε η σύλληψη του Βασίλη Ξενιάδη όπως επιβεβαιώθηκε από τη ΓΑΔΑ σε επικοινωνία με τον Sentra 103,3 κι ενώ την ίδια ώρα το περιβάλλον του Ελληνα επιχειρηματία, συμπεριλαμβανομένου και του δικηγόρου του, δηλώνει πλήρη άγνοια.

    Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίς το πρωί της Τρίτης (10/1) ήθελαν τον Ξενιάδη να έχει συλληφθεί από τις ελληνικές αρχές, πιθανώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, για παλαιές οικονομικές του εκκρεμότητες.



    Συγκεκριμένα πρόκειται για παλαιότερες οικονομικές οφειλές, που αφορούν σε δυο αποφάσεις καταδικαστικές για εισφορές και ασφαλιστικά. Ο Βασίλης Ξενιάδης θα πρέπει να πληρώσει 3.300 ευρώ συνολικά για να φύγει (1.500 και 1.800 είναι οι εγγυητικές).

    Ο ίδιος ο Ξενιάδης μερικές ώρες νωρίτερα της φερόμενης σύλληψής του, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή, είχε αναφέρει για τις καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν εναντίον του πως το θέμα «δεν έχει τελεσιδικήσει. Δικάστηκα ερήμην και βρίσκεται στο στάδιο της έφεσης».

    Αντίθετα, ο Χάρης Οικονομόπουλος μιλώντας στην ίδια εκπομπή τόνιζε: «Πέντε φορές έχει καταδικαστεί και ανά πάσα στιγμή μπορεί να συλληφθεί ο κ. Ξενιάδης».

    Ο εκ των δικηγόρων του Ξενιάδη, Σινανιώτης, δηλώνει πλήρη άγνοια για το θέμα κι ενώ το περιβάλλον του επιχειρηματία διακωμωδεί το θέμα και κρίνει ότι πρόκειτ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 188 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-10 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 9
    Φίλοι-Επισκέπτες: 9
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz