Τρίτη, 2024-06-18, 12:21 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 19
    Πες μας ποια στάση του σεξ σου αρέσει να σου πούμε ποιος είσαι...



    Το σεξ γυρίζει συνεχώς γύρω από το μυαλό μας. Δεν έχει σημασία το πόσο συχνά κάνουμε σεξ, αλλά το πως το κάνουμε για να καθορίσουμε τι είδους άνδρες είμαστε. Κάποιοι το προτιμούν γρήγορο και σκληρό, κάποιοι άλλοι πάλι αργό και ρομαντικό. Άλλοι θέλουν να κρέμονται από τα ταβάνια , ενω άλλοι γουστάρουν να κάνουν σεξ στην θάλασσα. Για τους πιο κλασικούς το σεξ είναι τέλειο όταν το κάνεις μέσα σε αυτοκίνητο της Formula 1!

    Πες μας λοιπόν ποια είναι η αγαπημένη σου στάση για να σου πούμε ποιος είσαι...

    Στα τέσσερα ή και doggy style.br /> Μπορεί να είναι η αγαπημένη στάση των γυναικών, αλλά αν είναι και η δική σου τότε έχεις πρόβλημα. Επιλέγοντας αυτή την στάση δείχνεις αποστροφή απέναντι στη γυναίκα και επιθυμία να την υποβιβάσεις. Οι ρίζες του κακού πρέπει να ταξιδεύουν πολύ πίσω στην εφηβεία σου, όταν τα σπυράκια σε ακολουθούσαν και εσύ δεν αισθανόσουν άνετα απέναντι στα κορίτσια της τάξης σου. Τώρα όμως που μεγάλωσες και τα σπυράκια εξαφανίστηκαν, οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου και εσύ θα είσαι εκεί να τους δείξεις ποιος είναι το αφεντικό.

    Ιεραποστολική
    Δεν σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και πηγαίνεις με βάση τον κανόνα. Βολεύεσαι εύκολα όπως και στην δουλειά σου. Δεν παίρνεις ρίσκα και αδυνατείς να προσφέρεις στην κ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 198 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Τι δεν κάνω σωστά και πάντα καταλήγω παρέα με την μοναξιά; Γιατί όλο τσακώνομαι με το ταίρι μου και δεν μπορούμε να βρούμε μία λύση; Πώς είναι δυνατόν όλες οι σχέσεις μου να έχουν την ίδια κατάληξη;» ....

    Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που όλους μας, μας έχουν απασχολήσει ανά διαστήματα και έχουμε ψάξει να βρούμε την απάντηση, που θα μας βγάλει από το συναισθηματικό αδιέξοδο. Αν αναρωτιέσαι λοιπόν και εσύ, ποια είναι τα λάθη που κάνεις στις σχέσεις σου, αρκεί να διαβάσεις το ζώδιό σου και να ανακαλύψεις όλα τα σφάλματα που σε κάνουν να φτάνεις πάντα στον ίδιο παρανομαστή ... δηλαδή στην ερωτική απογοήτευση! Αναγνωρίζοντας τα λάθη του ζωδίου σου, θα μπορέσεις να τα διορθώσεις και να απολαύσεις την αισθηματική πληρότητα!

    [img]http://oroskopos.gr.msn.com/OroskoposPictures/30351503%20big.jpg[/img]

    Κριός: Το πάθος σου σε παρασύρει σε βαρύγδουπες δηλώσεις και πράξεις, που πολύ γρήγορα μετανιώνεις. Βιάζεσαι να προλάβεις την κάθε στιγμή σαν να είναι τελευταία, χωρίς πρώτα να έχεις σκεφτεί τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και αναζητάς. Με αυτό τον τρόπο κάνεις φλερτ, γνωριμίες ή σχέσεις, που στην συνέχεια αποδεικνύονται ακατάλληλες για σένα ή πολύ απλά σου αφήνουν συναισθηματικά κενά! Προσπάθησε όσο μπορείς να μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις στα ερωτικά σου, ακολουθώντας μία στάση λιγότερο παρορμητική. Ένα ακόμα λάθος σου, που σε φέρνει πολλές φορές σε συναισθηματικό αδιέξοδο είναι η οξυθυμία σου. Αρπά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 230 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Μας έχει μπλέξει ο αφρικανικής καταγωγής οικονομικός μετανάστης Σιμόν από τα Κλεμμένα όνειρα. Οταν βρίσκεται με τους συμμαθητές του, μιλάει άπταιστα ελληνικά. Οταν βρίσκεται με τους γονείς του, ή όταν οι γονείς του συνομιλούν μεταξύ τους, η συζήτηση γίνεται στα αγγλικά και πέφτουν ελληνικοί υπότιτλους.
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 248 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Αποτελεί και τυπικά μέλος των «μεγάλων»


    Άλλος ένας ταλαντούχος άσος από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, αποτελεί και τυπικά μέλος των «μεγάλων». Ο λόγος για τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι. Συμβόλαιο μέχρι το 2015 υπέγραψε ο νεαρός μέσος.

    Η σχετική ανακοίνωση:

    «Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Πέλκας, γεννημένος στις 26 Οκτωβρίου 1993, υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών και το οποίο ολοκληρώνεται στις 31.12.2015».
    [img]http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/01/19/183432.jpg?w=400&f=bicubic[/img]
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 192 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Με το παιχνίδι του Παμβοχαϊκού με τον Ολυμπιακό να είναι το πιο σημαντικό, πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του final-8 του Κυπέλλου που ως γνωστών θα διεξαχθεί στην Σύρο.

    Έστω και αν καθυστέρησε πολύ και πέρασε από τα σαράντα κύματα, πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του final-8 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί από τις 7 μέχρι τις 10/3 στην Σύρο. Το μεγάλο ντέρμπι που έβγαλε η κληρωτίδα ήταν το Παμβοχαϊκός-Ολυμπιακός, ενώ σημαντικό και αμφίρροπο αναμένεται να είναι και το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Στα υπόλοιπα δύο ζευγάρια, τα φαβορί, Ηρακλής και Φοίνικας Σύρου, αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να περάσουν κόντρα σε ΠΑΟΚ και Λαμία αντίστοιχα.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για την σημερινή κλήρωση έχει ως εξής: «Ηρακλής - ΠΑΟΚ, Λαμία - Φοίνικας Σύρου, Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Άρης είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών του φάιναλ έιτ του Κυπέλλου ανδρών που θα διεξαχθεί 7-10 Μαρτίου στην Ερμούπολη Σύρου.

    Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της ΚΕΠ, Παναγιώτης Σιδέρης εξήγησε πως από τις 11 ομάδες δήλωσαν οι 10 συμμετοχή, αλλά οι δύο ήταν εκπρόθεσμες κι έτσι ματαιώθηκε η προκριματική φάση. Στη Σύρο θα διεξαχθούν στις 7 Μαρτίου οι τέσσερις προημιτελικοί. Στις 8 του μήνα υπάρχει ρεπό, στις 9 θα γίνουν οι ημιτελικοί και στις 10/3 ο μεγάλος τελικός.

    Το οριστικό πρόγραμμα με τις ώρες των αγώνων θα ανακοινωθεί μόλις υπάρξει συμφωνία με τηλεοπτικό κανάλι».
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 186 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο στόχος του κυπέλλου χάθηκε για την ΑΕΚ, η κατάσταση στα διοικητικά-οικονομικά είναι τραγική και ο Νίκος Κωστένογλου ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν την προσπάθεια τους κόντρα σε όλα.

    Το κλίμα στην Ένωση δεν είναι καλό μετά τον αποκλεισμό στην Τούμπα. Οχι αποκλειστικά για τον αποκλεισμό (ενδεχόμενη πρόκριση δε θα τα έκανε όλα ρόδινα) αλλά γιατί προπονητής και παίκτες δε βλέπουν φως στο τούνελ σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Μέσα σε αυτή την κατάσταση, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, είναι πολύ εύκολο οι Κιτρινόμαυροι να μην έχουν άλλο κουράγιο αλλά ο Κωστένογλου, που προσπαθεί συνεχώς να τους κρατήσει όλους ενωμένους, προσπάθησε την Πέμπτη να φτιάξει κάπως τους παίκτες του.

    «Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια σας την Τετάρτη και σας το είπα και μετά το τέλος του αγώνα. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, να μην τα παρατήσουμε. Σας καταλαβαίνω απόλυτα αλλά περιμένω από εσάς να συνεχίσετε να δείχνετε τον ίδιο επαγγελματισμό», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός στους ποδοσφαιριστές.

    Χωρίς Μάκο, Μανωλά
    Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της Πέμπτης, σε αυτή δε συμμετείχε ο Μάκος, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή, ενώ ο Μανωλάς έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης. Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Νίκος Εγγλέζου και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

    * Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 12.00.

    Ανακοίνωσε Γκέντσογλου η Σ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 178 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Τραγικές οι συνέπειες της κρίσης


    Πρωτοφανείς διαστάσεις λαμβάνει η ανεργία των νέων και η τάση φυγής τους στο εξωτερικό, όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop) και της Ευρωπαϊκής Πύλης Europass, αναφορικά με τον αριθμό συμπλήρωσης ευρωπαϊκών βιογραφικών από Έλληνες πολίτες.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγει το Europass, το 2011 συμπληρώθηκαν διαδικτυακά 95.732 ευρωπαϊκά βιογραφικά από Έλληνες πολίτες, καθιστώντας τη χώρα, αναλογικά με τον πληθυσμό της, από τις πρώτες στην ΕΕ στη συμπλήρωση των εν λόγω εντύπων (πίσω από την Πορτογαλία, την Ιταλία και τη Ρουμανία). Ο αντίστοιχος αριθμός για το 2010 ανήλθε στα 53.043 και για το 2009 στα 36.269 βιογραφικά.

    Σημειώνεται, ότι το 67% όσων συμπλήρωσαν το ευρωπαϊκό βιογραφικό αφορά νέους χωρίς εργασία έως 35 ετών, ενώ, την ίδια στιγμή, περισσότεροι από τους μισούς εμφανίζονται καταρτισμένοι, καθώς μιλούν από μία έως τρεις ξένες γλώσσες (30.676 μία, 32.348 δύο και 12.939 τρεις ξένες γλώσσες). Τέλος, περίπου το 40% διαθέτει μικρή ή καθόλου εργασιακή εμπειρία (17,1% έως 2 έτη και 21,3% καθόλου).

    Την ίδια στιγμή, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Παπανικολάου, υπογραμμίζει ότι, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, η ανεργία των νέων έως 25 ετών στην Ελλάδα έσπασε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 163 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Με επίπληξη και πρόστιμο τιμωρήθηκαν Ολυμπιακός και Άρης από τον Αθλητικό Δικαστή για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.


    Οι Πειραιώτες, όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ, τιμωρήθηκαν με δύο επιπλήξεις και χρηματικό πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ.«Για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€, ήτοι συνολικά δυο επιπλήξεις και πρόστιμο 2.800,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ της 14-1-2012» ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

    Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Άρη τώρα, οι κίτρινοι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 700 ευρώ για υβριστικά συνθήματα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο την προηγούμενη αγωνιστική και 800 ευρώ για ρίψη καφέδων και πλαστικών μπουκαλιών νερού.
    Attachments: Εικόνα 1
    Views: 156 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Την δική της απάντηση μέσω ανακοίνωσης έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για δημοσίευμα που την ήθελε να χρωστάει μετά από έλεγχο που έγινε από τον ΣΔΟΕ!

    William Hill Sports

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρει:
    Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διαψεύδει κατηγορηματικά «πληροφορίες» και δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία διενεργήθηκε έλεγχος στα γραφεία της Εταιρείας από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, την 13η Ιανουαρίου 2012. Συνεπώς ούτε παραβάσεις διαπιστώθηκαν, ούτε πρόστιμο επιβλήθηκε.

    Την 13η Ιανουαρίου 2012 επισκέφθηκε τα γραφεία μας κλιμάκιο του ΕΤΑΠ ΜΜΕ αποτελούμενο από τη Διευθύντρια και δύο υπαλλήλους οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν:
    1. Αναλυτικα καθολικά λογαριασμού αγγελιόσημου
    2. Αναλυτικά καθολικά λογαριασμού διαφημίσεων και
    3. Ισοζύγια λογιστικής

    ΥΓ: Ας μη βιάζονται τόσο οι διάφοροι καλοθελητές.
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 222 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο δημοσιογράφος Κώστας Καραπαπάς αναλαμβάνει επίσημα από την Δευτέρα καθήκοντα διευθυντή επικοινωνίας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Γενικός διευθυντής στο εξής ο Γιάννης Μώραλης.

    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα 23/1, καθήκοντα διευθυντή επικοινωνίας αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Κώστας Καραπαπάς. Παράλληλα η πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε πως ο Δ' αντιπρόεδρος, Γιάννης Μώραλης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή.
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 217 | Added by: N3r0x | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Γέμισαν αμφιθέατρο (!) οι συλληφθέντες


    Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για τη δράση των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 53 συλλήψεις.

    Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο επικεφαλής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαχατζής, ο δημοσιογράφος και στέλεχος της ΕΤ3 Γιώργος Φερέτης και ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης κέντρων της πόλης Μάρκος Καραμπέρης, γεγονός που προσδίδει εξαιρετικό ενδιαφέρον στην υπόθεση καθώς πρόκειται για πολύ γνωστά πρόσωπα της Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έγινε σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η δράση των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων συνδέεται με συγκεκριμένες περιπτώσεις αυτοκτονίας επιχειρηματιών, οι οποίοι είχαν πέσει θύματα τοκογλυφίας.

    Μάλιστα, πρόκειται για τέσσερις χωριστές εγκληματικές οργανώσεις που είχαν, όμως, διασυνδέσεις μεταξύ τους λόγω κοινού αντικειμένου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, ενώ είχαν και κοινά θύματα.

    Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανοίξουν λογαριασμοί καταθέσεων στην Ελβετία ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αναλύονται εκατοντάδες τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ. Η Αστυνομία εκτιμά ότι μεγάλο κεφάλι στην υπόθεση ήταν ο Καραμπέρης. Ο επιχειρηματίας ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του Νομού Ημαθίας ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 222 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Αναμένεται η επικύρωση της απόφασης


    Την συνέχιση της αποχής τους των δικηγόρων πανελλαδικά την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 23 και 24 Ιανουαρίου 2012, αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες η συντονιστική επιτροπή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, στην οποία δεν συμμετείχε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος.

    Για να υλοποιηθεί όμως η απόφαση περί συνέχισης της αποχής θα πρέπει να την επικυρώσουν τα Διοικητικά Συμβούλια των κατά τόπους 63 Δικηγορικών Συλλόγων. Υπενθυμίζεται ότι οι ότι οι δικηγόρων βρίσκονται ήδη σε αποχή η οποία λήγει τα μεσάνυκτα της Πέμπτης.

    Οι δικηγόροι αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και ειδικά των διατάξεων εκείνων του άρθρου 6 που αφορούν στην ίδρυση και λειτουργία υποκαταστημάτων δικηγορικών εταιριών, σε συνδυασμό προς τη θέσπιση του Κώδικα Διαφήμισης των Δικηγόρων. Ακόμη διαμαρτύρονται για διατάξεις του σχεδίου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης «για τη δίκαιη δίκη και την αντιμετώπιση φαινομένων αρνησιδικίας».
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 207 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Επειτα από 14 χρόνια κοινής ζωής και 2 παιδιά, τη 12χρονη Lily Rose και τον 9χρονο Jack, ο γνωστός ηθοποιός Johnny Depp και η ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια Vanessa Paradis αποφάσισαν να χωρίσουν. Πριν από λίγες μέρες άλλωστε στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες o Depp εμφανίστηκε μόνος του.

    Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «People», το ζευγάρι πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει και επίσημα το χωρισμό του.



    Οργιάζουν το τελευταίο διάστημα οι φήμες που θέλουν τον Johnny Depp και την Vanessa Paradis να ρίχνουν αυλαία στην σχέση τους.

    Μετά από δεκατέσσερα χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια φαίνεται πως αποφάσισε να χωρίσει αφού αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Μάλιστα άνθρωποι του περιβάλλοντός τους αναφέρουν πως ο γνωστός ηθοποιός περνάει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του.

    Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τα δημοσιεύματα χωρίζουν το ζευγάρι, παρόλα αυτά τον περασμένο Μάιο που οι φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν η ίδια η Vanessa Paradis τις είχε διαψεύσει. Για να δούμε αν θα γίνει και τώρα το ίδιο…
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 221 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    «Καμπανάκι» από την Ιντερπόλ


    Για τον κίνδυνο αθλητές, σε συνεργασία με παράνομα γραφεία στοιχημάτων, να προσπαθήσουν να «στήσουν» τα αποτελέσματα σε αγωνίσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, προειδοποίησε επικεφαλής της Ιντερπόλ.

    «Πρέπει να πιστέψω ότι, αφού συμβαίνει τόσο πολύ στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα, έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος να συμβεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες» δήλωσε ο Ρόναλντ Νομπλ, γενικός γραμματέας της διεθνούς αστυνομικής υπηρεσίας, που εδρεύει στη Γαλλία.

    Ο κ. Νομπλ ανέφερε ακόμη ότι και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC) έχει εκφράσει την ανησυχία του σχετικά με τα αντικανονικά ή παράνομα στοιχήματα, που είναι πιθανό να παιχτούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

    Οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Ιντερπόλ πραγματοποιήθηκαν έπειτα από εκείνες του υπουργού Ολυμπιακών Αγώνων της Βρετανίας, Χιου Ρόμπερτσον, ο οποίος τόνισε ότι η ακεραιότητα των Αγώνων μπορεί να πληγεί από την «τεράστια» απειλή εκείνων που θα προσπαθήσουν να στήσουν τα αποτελέσματα των αθλημάτων.

    Η Betfair, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχήματος παγκοσμίως, συμφώνησε να δώσει πληροφορίες στην IOC, προκειμένου να εντοπιστούν παράνομα στοιχήματα.
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 214 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Ένας 25-χρονος Αυστραλός τράκαρε την μαύρη Ferrari 612 Scaglietti του στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας την περασμένη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου. Ο 25-χρονος έχασε τον έλεγχο του supercar και αφού αρχικά τράκαρε με ένα Toyota Vienta, τελικά σταμάτησε πάνω σε ένα τοίχο.
    Δύο περαστικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από το ατύχημα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με την αστυνομία να ερευνά τα αίτια του ατυχήματος, με το αλκοόλ να μην εμπλέκεται, αφού ο 25-χρονος υποβλήθη σε αλκοτέστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.

    Category: Auto-Moto | Views: 232 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Κάποιος έχει στη κατοχή του όχι 1 αλλά 15 Ford GT του 2006 τα οποία φαίνεται ότι τα πουλάει μέσω eBay. Η πρώτη αγγελία που είχε βάλει, πουλούσε ένα Ford GΤ βαμμένα στα χρώματα της Gulf αλλά έκλεισε χωρίς κάποιο “χτύπημα” αλλά ο τύπος το ξαναέβαλε και πλέον έχει δεχτεί 9 χτυπήματα με τιμή 213.100 δολαρίων. Πως βρέθηκαν τα 15 Ford GT στην κατοχή του δεν το ξεκαθαρίζει, αλλά νομίζω ότι οι διάφοροι συλλέκτες του κόσμου θα τρέξουν να τα αγοράσουν.
    Category: Auto-Moto | Views: 225 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Η Lamborghini Reventon είναι ένα αρκετά σπάνιο supercar αφού μόλις 20 αυτοκίνητα βγήκανε από το εργοστάσιο της Sant’agata. Η Lamborghini το παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2007, βασίζεται πάνω στην Murcielago, αποδίδοντας 10 άλογα περισσότερα από την Murci, διαθέτοντας ωστόσο ένα αιχμηρό σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα μαχητικά Stealth. Έχει διανύσει μόλις 1.600 χλμ και ο Άγγλος ιδιοκτήτης της, την πουλάει για £849.950 (1.020.000 ευρώ). Σαν πολλά τα βλέπω να σου πω την αλήθεια.
    Category: Auto-Moto | Views: 195 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Πόσο αμήχανα άραγε θα νοιώσεις ποτέ αν κατά την διάρκεια ενός trackday, σου σπάσει ο κινητήρας του αυτοκινήτου σου; Κάτι τέτοιο συνέβη σε μια Lotus Elise S1 στην Ιταλία, όταν ενώ γυρνούσε στην πίστα, ξαφνικά άρχισε να βγαίνει λευκός καπνός από το μέρος του κινητήρα. Τελικά ο ιδιοκτήτης πρέπει να γύρισε σπίτι του με το φορτηγό της οδικής βοήθειας.

    Category: Auto-Moto | Views: 217 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Η Audi φαίνεται ότι μετά την 5-πορτη έκδοση του Α1, σκέφτεται να βγάλει στη παραγωγή μερικές ακόμη παραλλαγές του μικρού της αυτοκινήτου. Το What Car, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή μέσα από την Audi, αναφέρει ότι είναι αρκετά πιθανό να δούμε την SUV έκδοση του A1, το Q1, μιας και η Audi θέλει να βγάλει στην αγορά ένα μικρότερο μοντέλο Q, το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Q3. Το πότε να περιμένουμε το Q3 δεν το αναφέρει η πηγή, αλλά παλαιότερες φήμες ανέφεραν ότι πρέπει να το περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στην τριετία 2013-2016.
    Σε ότι αφορά τις φήμες που θέλουν την Audi να βγάζει και την cabrio έκδοση του A1, η πηγή ήταν ξεκάθαρη και δήλωσε ότι είναι απίθανο να περάσει στη παραγωγή, μιας και η Audi πιστεύει ότι θα έκλεβε πωλήσεις από το A3 Cabriolet.
    Category: Auto-Moto | Views: 244 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Σκασμένοι είναι ακόμη στα Γιάννενα για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, που έπρεπε να κερδίσουν με 3-0 όπως λέγανε στους Ζωσιμάδες, και θέλουν να κλείσουν στόματα με την εμφάνισή τους κόντρα στον Αστέρα.



    Με τον Άγγελο Αναστασιάδη θα συνεχίσει να πορεύεται ο ΠΑΣ Γιάννενα και όπου βγει... όπως τονίζουν από την διοίκηση, η οποία παρά τα ατυχή αποτελέσματα, όπως εκείνο κόντρα στον Παναθηναϊκό, στηρίζουν απόλυτα τον Έλληνα τεχνικό και συμφωνούν με τα όσα έχει πει για αλλαγή νοοτροπίας και κλίματος στα αποδυτήρια.

    Ο Μακεδόνας προπονητής από την πλευρά του μίλησε στους παίκτες του για την ήττα και τον τρόπο που ήρθε από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να αποδείξουν ότι η εμφάνιση κόντρα στους πράσινους δεν ήταν πυροτέχνημα:

    Θέλω να συνεχίσετε την προσπάθεια. Βρεθήκαμε πολλές φορές κοντά στο γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η μπάλα κάνει πολλά τερτίπια και το πληρώσαμε. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά έγιναν και κάποια λάθη ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ της Ηπείρου από την πλευρά τους ήταν εξίσου σκασμένοι από τον τρόπο που έχασαν το ματς με το Τριφύλλι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έπρεπε να είχαν πάρει άνετα το παιχνίδι, βάσει των πολλών χαμένων ευκαιριών: Δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά με ψαλιδάκι, ενώ έπρεπε να κερδίζουμε νωρίτερα 3-0 έλεγαν στα αποδυτήρια ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 245 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο μέσος των Αρκάδων, Χούλι, παραχώρησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλώντας για την ζωή στη Τρίπολη και την θετική όπως χαρακτήρισε εμπειρία του στην Ελλάδα.



    Ο 30χρονος Χούλιο βρίσκεται με την μορφή δανεισμού στον Αστέρα Τρίπολης από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, και μίλησε στο blog της ομάδας του (cienxcienrayo.blogspot.com )για την εμπειρία του στην Ελλάδα και την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ισπανία με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, η οποία θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

    Αναλυτικά η συνέντευξή του:

    Πως περνάς στην Τρίπολη, Χούλι;
    Είναι όλα φυσιολογικά, ή τουλάχιστον προσπαθούν να είναι Κάνει πολύ κρύο και γι αυτό προπονούμαστε στις 12 το μεσημέρι. Επιστρέφω σπίτι, τρώμε, πηγαίνουμε μια βόλτα το απόγευμα, δείπνο και ύπνος. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει πολλά πράγματα να κάνεις στην Τρίπολη. Αν θέλεις άλλα πράγματα, μπορείς να πας στην Αθήνα, που είναι σχεδόν δυο ώρες μακριά με το αυτοκίνητο .

    Ο συμπαίκτης σου ο Σέσμα δήλωσε πως μετά την απομάκρυνση του Όσκαρ Φερνάντεθ, η πλειοψηφία των Ισπανών δεν έπαιζαν τόσο πολύ στον Αστέρα. Ποια είναι η δική σου άποψη;
    Η αλήθεια είναι πως δε συμφωνώ. Όλοι οι Ισπανοί παίρνουμε τις ίδιες ευκαιρίες, εκτός από τους τραυματίες Ναβάρο και Ορόθκο, που τραυματίστηκε στην καλοκαιρινή προετοιμασία .

    Επίσης, χαρακτ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 222 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο Παναθηναϊκός εκτός από τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, έχει και τις τιμωρίες από κίτρινες κάρτες καθώς στο όριο είναι πολλοί ποδοσφαιριστές του.



    Ο Κώστας Κατσουράνης και ο Βίκτορ Βιτόλο αντίκρισαν κόντρα στην Δόξα Δράμας την κίτρινη κάρτα που ήταν η έκτη για τον Ελληνα αμυντικό μέσο και η τρίτη για τον Ισπανό. Εκτός από τους δύο αυτούς παίκτες στο όριο είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο (έξι) και οι Ζέκα Καπίνο και Γκέργκελι με τρεις.
    Ο Κατσούρ με μια ακόμα κίτρινη κάρτα θα πρέπει να λείψει από δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού, ενώ όλοι υπόλοιποι αν κιτρινιστούν θα απουσιάσουν από ένα.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 216 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο Σεμπαστιάν Λέτο, σύμφωνα με την Ole , θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με προορισμό την Ιταλία λόγω οικονομικής κρίσης.



    Οπως αναφέρει το δημοσίευμα από την Αργεντινή ο Σέμπα έχει προτάσεις από τις Νάπολι, Παλέρμο και Ρόμα, ενώ ήδη ο εκπρόσωπός του, Φερνάντο Κοσεντίνο βρίσκεται στην Ιταλία για να διαπραγματευτεί για τον πελάτη του.

    Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα. Έχει πετύχει 15 γκολ σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά δεν θα τελειώσει τη σεζόν στους Έλληνες καθώς έχει προτάσεις από την Ιταλία. Νάπολι, Παλέρμο και Ρόμα θέλουν να τον κάνουν δικό τους πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος στις 31 Ιανουαρίου.

    Ο εκπρόσωπός του, Φερνάντο Κοσεντίνο, ταξίδεψε στην Ευρώπη για να κλείσει τη μεταγραφή με όποιο club ενδιαφερθεί. Οι Έλληνες, για οικονομικούς λόγους, θα τον πουλούσαν καθώς είναι στην καλύτερή του κατάσταση ο πρώην παίκτης της Λανούς και θα κερδίσουν περισσότερα. Άλλωστε οι ομάδες της χώρας περνάνε οικονομική κρίση , γράφει η OLE !
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 196 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο απόλυτος προορισμός της σεζόν για την ενημερωμένη lingerista με την υπογραφή της La Senza!



    Με έμπνευση τα τελευταία trends από τις διεθνείς πασαρέλες, η νέα συλλογή La Senza για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2011 φέρνει στο συρτάρι σου τα πιο μοδάτα εσώρουχα της σεζόν! Ξεχειλίζοντας από κομψότητα και στυλ, τα νέα λαχταριστά looks της La Senza είναι άνετα και κολακευτικά για κάθε γυναικεία σιλουέτα!Για το φθινόπωρο- χειμώνα 2011, η La Senza σε μεταμορφώνει από πρίμα μπαλαρίνα σε άγριο θηλυκό και από ανατολίτισσα σε πιτζάμα - girl!

    Γίνε μια σύγχρονη μπαλαρίνα με τη συλλογή "Ballet Belle". Σε απαλούς τόνους ροδακινί, μόκας, τριανταφυλλί και ροζ της πούδρας φόρεσε μοντέρνα ντραπαριστά εσώρουχα, εφαρμοστά babydolls με φουστίτσες tutu και σατέν vintage negligees. Με ντελικάτες λεπτομέρειες, καθαρές γραμμές και ματ, λεπτά υφάσματα ακολούθησε ανάλαφρα το κοριτσίστικο Ballet trend.

    Αν είσαι ανυπότακτη αλλά κομψή, ακολούθησε το πιο δυνατό look της σεζόν με τη συλλογή "Hard Edge" για tailored σιλουέτα και σοφιστικέ glamour. Μαύρο και nude στοιχεία, διάφανα και ματ υφάσματα, κομψοί κορσέδες και ιδιαίτερα κοψίματα απογειώνουν το look.

    Ακολούθησε το trend Oriental με ντεγκραντέ κιμονό και εσώρουχα με πλούσια oriental prints και παίξε με τα πιο hot μοτίβα της σεζόν φορώντας χαριτωμένα πουά και ασπρόμαυρα εσώρουχα.

    Για όγκο στο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 218 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    H μόδα στους δρόμους οργιάζει...


    Δες εδώ τις πιο εκκεντρικές κοπέλες των μεγάλων πόλεων της μόδας.







    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 204 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Η νέα συλλογή ανδρικών εσωρούχων της H&M με την υπογραφή του Ντέιβιντ Μπέκαμ βάζει φωτιά στο γυναικείο πληθυσμό!


    Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν σταματά να μας εκπλήσσει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων! Λάτρης της μόδας και του κομψού στυλ, βάζει την υπογραφή του στα ανδρικά εσώρουχα της H&M και κάνει όλες τις γυναίκες να τρέξουν να τα αποκτήσουν για τους αγαπημένους τους!

    Η πρώτη συλλογή Bodywear του Ντέιβιντ Μπέκαμ για την Η&Μ παρουσιάζει εννέα στυλ εσωρούχων για άνδρες, και σηματοδοτεί την έναρξη μιας μοναδικής συνεργασίας διαρκείας μεταξύ του διάσημου ποδοσφαιριστή και της Η&Μ.

    Η σειρά είναι σχεδιασμένη από την προσωπική ομάδα του Ντέιβιντ, θα πωλείται αποκλειστικά από την Η&Μ και θα περιλαμβάνει σλιπ, μπόξερ, αμάνικα φανελάκια, μακό, πιτζάμες και μακριά εσώρουχα.

    Το αποτέλεσμα μετά από δεκαοκτώ μήνες έρευνας και ανάπτυξης είναι μια συλλογή που στοχεύει να θέσει ένα νέο πρότυπο για τα ανδρικά εσώρουχα του 21ου αιώνα. Θα διατίθεται από τις 2 Φεβρουαρίου 2012 σε 1.800 καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως, καθώς και on-line.

    "Μαζί με τη σχεδιαστική μου ομάδα αφιερώσαμε χρόνο δουλεύοντας πάνω στην αίσθηση, την εφαρμογή και το στυλ προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι το προϊόν θα είναι όχι απλά κάτι που θα φορούσα εγώ, αλλά κάτι που θα ήμουν περήφανος να φέρει το όνομά μου", δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για τη συνεργασία του με την H&M. < ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 223 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Το να μάθει μία μαμά, ένας γονιός γενικότερα, το μωράκι του να χρησιμοποιεί το γιογιο του για τις καθημερινές του ανάγκες είναι μία από τις… δυσκολότερες αποστολές που αναλαμβάνει!


    Το να μάθει μία μαμά, ένας γονιός γενικότερα, το μωράκι του να χρησιμοποιεί το γιογιό του για τις καθημερινές του ανάγκες είναι μία από τις… δυσκολότερες αποστολές που αναλαμβάνει!

    Όλες οι μαμάδες έχουν ιδιαίτερο άγχος με αυτό το θέμα, ιδιαίτερα στο πρώτο παιδί, και δεν παύουν να ρωτούν, να διαβάζουν και να προσπαθούν να μάθουν το… κάτι παραπάνω που θα τις κάνει να πετύχουν το στόχο τους.

    Πράγματι, μία καλή αρχή για μία νέα μαμά είναι να συλλέξει όσες πληροφορίες περισσότερες μπορεί από οπουδήποτε, από βιβλία, από το διαδίκτυο, από τις άλλες μαμάδες, από περιοδικά, από εφημερίδες, απ’ όπου τελικά υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα.

    Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουμε όλες είναι ότι πέρα από τις γενικές οδηγίες, κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς που εμείς οφείλουμε να σεβόμαστε.

    Ένας από τους βασικούς κανόνες, από τη στιγμή που ξεκινήσετε την προσπάθεια είναι η επιμονή! Μην παλινδρομείτε. Οφείλετε να μείνετε σταθεροί και να του υπενθυμίζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα να πηγαίνει στο γιο γιο του, βάζοντάς το βέβαια τις περισσότερες φορές αδίκως στην καρέκλα.

    Αν τα καταφέρει έστω και μία φορά επιβραβεύστε το γενναιόδωρα. Οι ειδι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 212 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Η ζωή στο σπίτι με ένα μωρό, ιδιαίτερα όταν αυτό έρχεται ενώ εσείς είχατε συνηθίσει σε ένα ανεξάρτητο ρυθμό, είναι δύσκολη.Πόσο μάλλον όταν έχετε μαζί με το μωρό σας, να σκεφτείτε και τις αντιδράσεις ενός κατοικίδιου.


    Η ζωή στο σπίτι με ένα μωρό, ιδιαίτερα όταν αυτό έρχεται ενώ εσείς είχατε συνηθίσει σε ένα ανεξάρτητο ρυθμό, είναι δύσκολη.Πόσο μάλλον όταν έχετε μαζί με το μωρό σας, να σκεφτείτε και τις αντιδράσεις ενός κατοικίδιου.

    Οσοι έχουν σκυλάκι στο σπίτι και περιμένουν μωρό, ανησυχούν για το πώς θα αντιδράσει το κατοικίδιό τους. Τι πρέπει να κάνετε;

    Πηγαίνετε το κατοικίδιό σας στον κτηνίατρο

    Βασική προτεραιότητα είναι η επίσκεψη στον κτηνίατρο. Κλείστε ραντεβού, σιγουρευτείτε ότι έχετε κάνει όλα τα εμβόλια. Υπάρχει η άποψη ότι, όταν υπάρχει μωρό στο σπίτι, ίσως τα κατοικίδια θα πρέπει να στειρωθούν ώστε να αποφευχθούν επιπλοκές υγείας που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό σύστημα, ενώ τα στειρωμένα κατοικίδια θεωρούνται πιο ήρεμα. Εσείς ρωτήστε και τον κτηνίατρό σας γι’ αυτό το θέμα.

    Εκπαιδεύστε το σκυλάκι σας

    Αν το κατοικίδιο σας δεν είναι όσο εκπαιδευμένο χρειάζεται, προσπαθήστε να το μάθετε σε κάποιους κανόνες συμπεριφοράς, πριν από τη γέννηση του παιδιού. Στόχος σας πρέπει να είναι να υπακούει στο σταματάει τις… φασαρίες όταν του το ζητήσετε, για να αποφύγετε –ει το δυνατόν- τα… παιχνιδίσματα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 217 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Τη χημική ουσία paraben που χρησιμοποιείται σε προϊόντα προσωπικής περιποίησης αλλά και διατροφής ως συντηρητικό, ανίχνευσαν έπειτα από έρευνα επιστήμονες σε όλες τις γυναίκες που είχαν εμφανίσει καρκίνο του στήθους.


    Τη χημική ουσία paraben που χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα προσωπικής περιποίησης αλλά και διατροφής ως συντηρητικό, ανίχνευσαν έπειτα από έρευνα επιστήμονες σε όλες τις γυναίκες που είχαν εμφανίσει καρκίνο του στήθους.

    Η ίδια μελέτη κατέδειξε πως τα αποσμητικά για τις μασχάλες που περιέχουν το χημικό αυτό και έχουν ενοχοποιηθεί δεν είναι τα μόνα επικίνδυνα για πυροδότηση της νόσου. Στον ίδιο βαθμό ενοχοποιούνται οι υδατικές κρέμες, οι αφροί ξυρίσματος, οι οδοντόκρεμες, τα αντηλιακά και άλλα προϊόντα προσωπικής περιποίησης.

    Στο πλαίσιο της έρευνας που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Ρίντινγκ στη Βρετανία, η δρ Φιλίπα Ντάρμπρε ανέλυσε τέσσερα διαφορετικά δείγματα ιστών από 40 γυναίκες που είχαν καρκίνο του μαστού από το 2005 έως το 2008.

    Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο 99% των δειγμάτων υπήρχε τουλάχιστον ένας τύπος παραμπέν, ενώ το 60% των δειγμάτων είχαν συγκεντρώσει πέντε τύπους paraben.

    Στη μελέτη συμμετείχαν και γυναίκες που δεν χρησιμοποιούσαν συστηματικά αποσμητικό για τις μασχάλες, καθώς οι ειδικοί πίστευαν πως λόγω μικρής ανατομικής απόστασης της μασχάλης με το στήθος, είναι πιο εύκολο να υ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 203 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Συνειδητά όνειρα (Lucid dreams)

    Τα συνειδητά όνειρα αναφέρονται ως η συνειδητή αντίληψη της κατάστασης του ατόμου κατά τη διάρκεια που ονειρεύεται. Σε αυτή την κατάσταση ένα άτομο έχει συνήθως τον έλεγχο των χαρακτήρων και του περιβάλλοντος του ονείρου, καθώς και των ενεργειών εντός του ονείρου. Η εμφάνιση συνειδητών ονείρων έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά.
    Ονειροναύτης είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται μερικές φορές για εκείνους που ονειρεύονται συνειδητά.
    Όνειρα της αφηρημένης υπέρβασης (Dreams of absent-minded transgression)

    Τα όνειρα της αφηρημένης υπέρβασης (DAMT) είναι τα όνειρα όπου ο ονειροπόλος εκτελεί αφηρημένα μια ενέργεια που αυτός ή αυτή έχει προσπαθήσει να σταματήσει (ένα κλασικό παράδειγμα είναι ενός πρώην καπνιστή που ονειρεύεται ότι καπνίζει). Άτομα που είχαν DAMT ανέφεραν ξύπνημα με έντονα συναισθήματα ενοχής. Μια μελέτη διαπίστωσε μια θετική σχέση μεταξύ αυτών των ονείρων και της επιτυχής διακοπής της συμπεριφοράς.

    Όνειρα και «πραγματικός κόσμος»

    Κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορεί να υπάρχουν πολλά εξωτερικά ερεθίσματα βομβαρδίζοντας τις αισθήσεις μας, αλλά ο εγκέφαλος ερμηνεύει συχνά το ερέθισμα και τα καθιστά μέρος ενός ονείρου, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχιση του ύπνου. Η ενσωμάτωση στο όνειρο είναι ένα φαινόμενο κατά το οποίο μια πραγματική αίσθηση, όπως ήχοι του περιβάλλοντος ενσωματώνονται σε όνειρα, όπως ένα τηλέφωνο που χτυπά σε ένα όνειρο, όταν κτυπά στην πραγματικότητα, ή όν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 218 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ανατολική Μεσόγειος

    Ένα από τα πρώτα παραδείγματα γραπτής ερμηνείας των ονείρων προέρχεται από το Βαβυλωνιακό Έπος του Γκιλγκαμές. Ο Γκιλγκαμές ονειρεύτηκε ότι ένα τσεκούρι έπεσε από τον ουρανό. Οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν γύρω από αυτό σε ένδειξη θαυμασμού και λατρείας. Ο Γκιλγκαμές έριξε το τσεκούρι μπροστά από τη μητέρα του και τότε την αγκάλιασε σα γυναίκα του. Η μητέρα του, Ninsun, ερμήνευσε το όνειρο. Είπε ότι κάποιος ισχυρός θα εμφανιστεί σύντομα. Ο Γκιλγκαμές θα παλέψει μαζί του και θα προσπαθήσει να τον εξουδετερώσει, αλλά δεν θα πετύχει. Τελικά θα γίνουν στενοί φίλοι και θα ολοκληρώσουν μεγάλα πράγματα.
    Και πρόσθεσε, «ότι θα τον αγκαλιάσει σαν τη γυναίκα του» σημαίνει ότι ποτέ δεν θα την εγκαταλείψει. Έτσι, το όνειρό του ερμηνεύτηκε. Αν και αυτό το παράδειγμα δείχνει επίσης την τάση να δούμε τα όνειρα ως μαντικά (ως πρόβλεψη του μέλλοντος), η ερμηνεία της Ninsun προβλέπει επίσης μια σύγχρονη προσέγγιση. Ο πέλεκυς, φαλλικός και επιθετικός, συμβολίζει έναν άνδρα ο οποίος θα ξεκινήσει επιθετικά, αλλά θα μετατραπεί σε φίλο. Το να αγκαλιάσει ένα τσεκούρι είναι η μετατροπή της επιθετικότητας σε αγάπη και συντροφικότητα.

    Στην αρχαία Αίγυπτο, οι ιερείς ενεργούσαν ως ερμηνευτές ονείρων. Ο Ιωσήφ και ο Δανιήλ καταγράφονται ως ερμηνευτές ονείρων που στέλνονται από Το Θεό, και μάλιστα η Βίβλος περιγράφει πολλά περιστατικά ονείρων ως Θεία αποκάλυψη. Ιερογλυφικά που απεικονίζουν τα όνειρα και τις ερμηνείες τους έχουν επίσης ανακαλυφθεί. Τα όνειρα έχ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 206 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)


    Τα όνειρα για τη δοκιμή και την επιλογή των ψυχικών σχημάτων.
    Ο Coutts υποθέτει ότι τα όνειρα τροποποιούν και δοκιμάζουν ψυχικά σχήματα κατά τη διάρκεια του ύπνου με μια διαδικασία που ο ίδιος αποκαλεί συναισθηματική επιλογή, και ότι οι μόνες τροποποιήσεις εμφανίζονται συναισθηματικά προσαρμοσμένες στη διάρκεια των δοκιμών των ονείρων που έχουν επιλεγεί για διατήρηση, ενώ εκείνα που δεν επιλέγονται εγκαταλείπονται ή τροποποιούνται περαιτέρω για να δοκιμαστούν και πάλι.
    Ο Άλφρεντ Άντλερ προτείνει ότι τα όνειρα αποτελούν συχνά μια συναισθηματική προετοιμασία για την επίλυση προβλημάτων, κάνοντας ένα άτομο να βρεθεί μακριά από την κοινή λογική και πηγαίνοντάς το προς μια ιδιόμορφη προσωπική λογική. Τα υπολειμματικά συναισθήματα των ονείρων μπορεί είτε να ενισχύσουν ή να εμποδίσουν τη σχεδιαζόμενη δράση.

    Οι εξελικτικές θεωρίες στην ψυχολογία των ονείρων

    Οι εξελικτικοί ψυχολόγοι πιστεύουν ότι τα όνειρα εξυπηρετούν κάποια προσαρμοστική λειτουργία για την επιβίωση. Η Deirdre Barrett περιγράφει απλά τα όνειρα σαν «σκέψεις σε διαφορετικές βιοχημικές καταστάσεις» και πιστεύει ότι για όλους τους ανθρώπους συνεχίζουν να υπάρχουν τα ίδια προβλήματα-προσωπικά και αντικειμενικά-σε αυτή την κατάσταση.
    Η έρευνά της διαπιστώνει ότι οτιδήποτε όπως π.χ. τα μαθηματικά, η μουσική σύνθεση, τα διλήμματα των επιχειρήσεων, μπορούν να επιλυθούν κατά τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 242 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)


    Τα όνειρα χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν για θεραπευτικούς σκοπούς (όπως και στα Ασκληπιεία που υπήρχαν σε αρχαίους ελληνικούς ναούς του Ασκληπιού), καθώς και για καθοδήγηση ή τη Θεία έμπνευση. Κάποιοι ιθαγενείς της Αμερικής χρησιμοποιούν τα οράματα ως ιεροτελεστία της μετάβασης, μαζί με τη νηστεία και την προσευχή, μέχρι να λάβουν από ένα όνειρο τις κατευθυντήριες γραμμές, για να τις μοιραστούν τελικά από κοινού με την υπόλοιπη φυλή.

    Κατά τα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα, τόσο ο Sigmund Freud όσο και ο Carl Jung προσδιορίζουν τα όνειρα ως μια αλληλεπίδραση μεταξύ του ασυνείδητου και του συνειδητού. Επίσης, ισχυρίζονται από κοινού ότι το ασυνείδητο είναι η κυρίαρχη δύναμη του ονείρου και στα όνειρα μεταφέρει τη δική του ψυχικής δραστηριότητας για την αντιληπτική ικανότητα. Ενώ ο Φρόιντ εμμένει στην άποψη ότι υπάρχει ενεργός λογοκρισία στο ασυνείδητο, ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο Γιούνγκ υποστήριξε ότι η περίεργη ποιότητα του ονείρου είναι μια αποτελεσματική γλώσσα, συγκρίσιμη με την ποίηση και μοναδική για να αποκαλύψει το βαθύτερο νόημα.

    Ο Fritz Perls παρουσίασε τη θεωρία του για τα όνειρα ως τμήμα της ολιστικής φύσης της θεραπείας Gestalt. Τα όνειρα θεωρούνται ως προβολές των τμημάτων του εαυτού που έχουν αγνοηθεί, απορριφθεί, ή καταργηθεί. Ο Γιουνγκ υποστήριξε ότι θα μπορούσε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 238 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)


    Όλοι είμαστε προϊόντα του σεξ. Όμως, το σεξ δεν αποτελεί μόνο μια διαδικασία αναπαραγωγής. Ο κάθε άνθρωπος το ερμηνεύει και το ζει ανάλογα με τα βιώματα και τις ανάγκες του. Κατά συνέπεια, το σεξ μπορεί να αποτελέσει πηγή χαράς και απόλαυσης αλλά και αιτία απογοήτευσης και χωρισμού.

    Το σεξ θεωρείται το ελιξίριο που επιβραδύνει τη διαδικασία του γήρατος, καθώς συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και διατηρεί τη σιλουέτα. Επίσης, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης απελευθερώνονται διάφορες ορμόνες που με τη σειρά τους προκαλούν συναισθήματα ευεξίας και χαλάρωσης, μειώνοντας το άγχος και βελτιώνοντας τη διάθεση.

    Ίσως, όμως, η σημαντικότερη λειτουργία του σεξ είναι η διατήρηση μιας σχέσης, η ασφάλεια και η εγγύτητα που προσφέρει σε δυο συντρόφους. Μια ενεργή και ικανοποιητική ερωτική ζωή ανανεώνει μια σχέση και παράλληλα προσδίδει καλύτερη αυτοπεποίθηση και ψυχοσωματική υγεία στο άτομο.

    Πολλοί είναι αυτοί που συνειδητοποιούν ότι ο γάμος και το πέρασμα του χρόνου φθείρουν την ερωτική επιθυμία. Η ρομαντική εξιδανίκευση του συντρόφου έρχεται αντιμέτωπη με τη ρουτίνα, τις συγκρούσεις, τις ευθύνες των παιδιών και τις απαιτήσεις της καριέρας. Από πρόσφατες μελέτες μαθαίνουμε ότι η παγκόσμια πλέον οικονομική κρίση έχει σοβαρές επιπτώσεις και στη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων.Το άγχος της επιβίωσης και ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 206 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)


    Ερωτική επιθυμία

    Το σεξ είναι μια προσωπική υπόθεση

    Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας

    Δώστε βάση στα προκαταρτικά

    Δώστε σημασία στη φάση μετά το σεξ

    Το σεξ δεν είναι καταναγκαστικό

    Σεξ σημαίνει αγαπώ το σώμα μου

    Σεξ σημαίνει αγαπώ τον εαυτό μου

    Το σεξ θέλει αμοιβαιότητα

    Το σεξ δεν είναι επίδοση
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 209 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Το άγχος έχει γίνει μόνιμος φίλος σας και δε λέει να σας αφήσει σε ησυχία; Κάνοντας μικρές πεντάλεπτες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε…


    Χουζουρέψατε; Είτε σας αρέσει ο διαλογισμός είτε είστε από αυτούς που ξυπνούν αναθεματίζοντας την καινούρια ημέρα που ξημέρωσε, θυμηθείτε πως χρειάζονται 5 λεπτά πριν σηκωθείτε από το κρεβάτι για να χαλαρώσετε, να αναπνεύσετε βαθιά και να αποφασίσετε με τι διάθεση θα θέλατε να ξεκινήσει η ημέρα σας. Συνεχίστε αυτό το πεντάλεπτο ηρεμίας με ένα πρωινό σε πολύχρωμα σερβίτσια. Θα καταφέρετε να ξεκινήσετε την ημέρα απαλλαγμένοι από νεύρα, ενώ θα διατηρήσετε τα επίπεδα του άγχους σας σε πλήρη έλεγχο και την ψυχική και σωματική υγεία σας σε φόρμα.

    Κάντε μουσικό διάλειμμα και όχι μόνο... Λαμβάνοντας ένα διάλειμμα μουσικής όταν είστε στρεσαρισμένος μπορείτε να μειώσετε τα επίπεδα του άγχους σας, ακόμη και μετά από ακρόαση ενός και μόνο τραγουδιού. Στο τέλος του μουσικού διαλείμματος, εφόσον έχετε χαλαρώσει, ελέγξετε εάν είστε πεινασμένος, και αν ναι κάντε και το ενδιάμεσο γεύμα σας. Μην ξεχνάτε πως αγνοώντας την πείνα σας γίνεστε πιο επιρρεπείς σε εξωτερικά γευστικά ερεθίσματα και νεύρα.

    Φάτε…πακέτο. Φέρνοντας το δικό σας μεσημεριανό γεύμα στην εργασία ή το σχολείο θα έχετε τον έλεγχο της ποιότητας και της ποσότητας των τροφίμων που καταναλώνετε εξασφαλίζοντας πιο ισορροπημένη διατροφή, ενώ ταυτόχρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 214 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Η νευρική ορθορεξία (orthorexia nervosa) δεν αποτελεί επίσημη ιατρική διάγνωση, δεν έχει καταχωρηθεί στο DSM-I, αν και έχει αναφερθεί από κάποιους ιατρούς. Ο όρος πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τον Steven Bratman το 1997, έναν Αμερικάνο ιατρό, για να περιγράψει μια διατροφική διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από υπερβολική προσήλωση στην επιλογή ‘υγιεινών’ τροφίμων. Σε σπάνιες περιπτώσεις, η εμμονή είναι τέτοια που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό υποσιτισμό ή ακόμα και θάνατο.


    Ο ίδιος ο Bratman περιγράφει την ορθορεξία ως ανθυγιεινή εμμονή με τρόφιμα που ο ασθενής αντιλαμβάνεται ως υγιεινά – κατάλληλα. Συνήθως οι ασθενείς αποφεύγουν τρόφιμα που περιέχουν λιπαρά ή συντηρητικά, ζωικά τρόφιμα ή συστατικά που θεωρούν ανθυγιεινά. Αν ο διατροφικός περιορισμός είναι πολύ σοβαρός, μπορεί να προκληθούν διατροφικές ελλείψεις ή υποσιτισμός. Η απίσχναση των ατόμων που ακολουθούν ανάλογο μοτίβο διατροφής, π.χ. ωμοφαγία, μπορεί να φτάσει στα επίπεδα της νευρικής ανορεξίας. Η ‘ανορεκτική ορθορεξία’ μπορεί να είναι το ίδιο επικίνδυνη με τη νευρική ανορεξία. Παρόλ’ αυτά βέβαια, το υποκείμενο κίνητρο είναι τελείως διαφορετικό στις δυο περιπτώσεις: ενώ ο ανορεξικός επιθυμεί να χάσει βάρος, ο ορθορεξικός επιθυμεί να αισθάνεται υγιής.

    Διαγνωστικά κριτήρια

    Οι Donini και συνεργάτες όρισαν την ορθορεξία ως μια ‘μανιακή εμμονή με υγιεινά τρόφιμα’. Οι ασθενείς συχνά εκδηλώνουν συμπτώματα ψυχαναγκασ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 223 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Παρότι έχετε χάσει το μεγαλύτερο μέρος της κοιλιάς σας, θα αισθανθείτε μεγάλη απογοήτευση- εξακολουθεί να είναι χαλαρή και 'σακουλιασμένη' τόσο που θα αναρωτιέστε εάν ποτέ θα επανέλθετε.Ταυτόχρονα τα φθίνοντα επίπεδα των ορμονών μπορεί να κάνουν τη διάθεσή σας απρόβλεπτη. Προσπαθήστε να έχετε πάντα στο μυαλό σας, πως όλα αυτά τα συμπτώματα θα παρέλθουν όταν ο οργανισμός συνέλθει πλήρως από τον τοκετό.


    Τις επόμενες μέρες από τον τοκετό θα παρατηρήσετε τα εξής:

    Συσπάσεις της μήτρας και σταδιακή μείωση του όγκου της.
    Βλεννοαιματηρές εκκρίσεις, γνωστές ως λόχεια, οι οποίες αλλάζουν σε χρώμα και ροή με την πάροδο του χρόνου.
    Προβλήματα στις κενώσεις.
    Διόγκωση και πόνος στους μαστούς.
    Απώλεια βάρους.
    Καταπονημένες θηλές.

    Μετά την Καισαρική

    Η καισαρική τομή είναι μια χειρουργική επέμβαση και αναπόφευκτα θα υπάρχει μετεγχειρητικός πόνος. Σας συστήσουνουμε να σηκωθείτε το γρηγορότερο από το κρεβάτι έστω και με κάποια βοήθεια. Όσο πιο γρήγορα κινηθείτε, τόσο πιο γρήγορα θα συνέλθετε. Θα χορηγήσουμε παυσίπονα τις επόμενες μέρες.
    Ίσως να έχετε προβλήματα με την αφόδευση, τα οποία ξεπερνιούνται στις επόμενες 2-3 μέρες.
    Η τομή θα επουλωθεί σε μία βδομάδα περίπου. Να τη διατηρείτε καθαρή και στεγνή. Αν έχετε ερεθισμό ή μικρή πυόρροια στην τομή συμβουλευτείτε μας. Όταν επιστρέψετε στο σπίτι, αποφύγετε να σηκώνε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 203 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να γυαλίσει το μείγμα, περίπου 7΄-8΄, σε δυνατή ταχύτητα. Κοσκινίζουμε μέσα το κακάο και με τη σπάτουλα απαλά διπλώνουμε το μείγμα για να μη χάσουμε τον όγκο. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι σε μέτρια ταχύτητα μέχρι ν’ ασπρίσουν, για 2΄-3΄, και βροχηδόν ρίχνουμε τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε το χτύπημα για περίπου 5΄-6΄ μέχρι να σχηματιστούν απαλές κορυφές. Δεν παραχτυπάμε τη μαρέγκα γιατί χάνεται η υγρασία της και χωρίζει σε κομπάκια. Ρίχνουμε 2 κ.σ. μαρέγκα στο μείγμα των κρόκων κι ανακατεύουμε απαλά.

    Προσθέτουμε την υπόλοιπη μαρέγκα και με απαλές κινήσεις διπλώνουμε το μείγμα. Βουτυρώνουμε ένα ρηχό ταψάκι 32x22 εκ. Στρώνουμε λαδόκολλα και φροντίζουμε να καθίσει καλά στις γωνίες. Κόβουμε τη λαδόκολλα όπου προεξέχει από τα τοιχώματα με ψαλίδι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC στις αντιστάσεις. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψάκι. Ψήνουμε στην προτελευταία σχάρα για 20΄. Δεν παραψήνουμε το παντεσπάνι γιατί θα ξεραθεί και δεν θα ρολάρει εύκολα^ θα σπάει. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Την αφήνουμε να κρυώσει.

    Αναποδογυρίζουμε το παντεσπάνι πάνω σε μια λαδόκολλα. Απαλά ξεκολλάμε το χαρτί από το ψημένο παντεσπάνι. Στη συνέχεια το αλείφουμε με τη λιωμένη σοκολάτα. Ενώνουμε σε ένα μπολ με απαλές κινήσεις το τυρί κρέμα με τη χτυπημένη κρέμα. Το απλώνουμε σε μία στρώση πάνω στη σοκολάτα προσέχοντας να αφήσουμε κενό 2 εκ. γύρω γύρω. Πασπαλίζουμε τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Με ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 271 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Η κορυφαία έκδοση του δημοφιλούς compact crossover μοντέλου της Nissan Motors ξεκινά πλέον στη χώρα μας από το ποσόν των 24.790 ευρώ με απόσυρση.



    Οι τετρακίνητες εκδόσεις του Nissan Juke, που παράγονται στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland της Μεγάλης Βρετανίας, τώρα ξεκινούν από νέες, χαμηλότερες τιμές, οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:
    1.6DiG Techna M-CVT 4WD: 27.390 – 500 έκπτωση -2.100 απόσυρση = 24.790 ευρώ
    1.6DiG Techna M-CVT 4WD L/P: 28.590 - 500 έκπτωση - 2.100 απόσυρση = 25.990 ευρώ

    Το Nissan Juke έχει καταφέρει να αποσπάσει 5 αστέρια στην αξιολόγηση παθητικής ασφάλειας του Euro NCAP, καθώς και να κατακτήσει ένα αξιόλογο μερίδιο αγοράς στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

    Τις προσφορές για το Juke, όπως και για τα υπόλοιπα μοντέλα της Nissan, συμπληρώνει το προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 183 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Η ισπανική εταιρεία παρουσιάζει επίσημα το ανανεωμένο στα σημεία Seat Ibiza, ένα μοντέλο το οποίο παραδοσιακά αποτελεί τον στυλοβάτη της μάρκας, όχι μόνο στη γηραιά ήπειρο, αλλά και στο σύνολο της παγκόσμιας αγοράς αυτοκινήτου.



    Όπως φαίνεται και στις επίσημες φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, δεν πρόκειται για ένα ριζικά νέο μοντέλο, αλλά για μια αισθητικά –κυρίως- ρετουσαρισμένη εκδοχή του γνωστού best seller της Seat. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα αναφέρουν οι ίδιοι οι ιθύνοντες της ισπανικής εταιρείας, το ανανεωμένο αυτό μοντέλο, το οποίο θα εξακολουθεί να διατίθεται στις ήδη γνωστές 3θυρες (SC), 5θυρες και στέισον βάγκον (ST) εκδόσεις, αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό άσσο της εταιρείας και στις αναπτυσσόμενες αγορές ανά την υφήλιο, με αιχμή του δόρατος ασφαλώς εκείνη της Κίνας.



    Το νέο ή μερικώς ανανεωμένο, για να ακριβολογούμε, Seat Ibiza διαθέτει πλέον ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, με τη νέα μάσκα να παραπέμπει ευθέως σε εκείνη του πρωτοτύπου IBE, επιλογή που κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε και στα υπόλοιπα νέα μοντέλα του ισπανού κατασκευαστή τα οποία θα δούμε στο εγγύς μέλλον, όπως το νέο Leon. Διαφορετική για την περίσταση είναι και η σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα, ο οποίος διαθέτει μεγαλύτερο άνοιγμα στ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 202 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Φινέτσα και στιλ. Πρόκειται για δύο λέξεις που σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη κι αν ειπωθούν παραπέμπουν σε μία και μόνο χώρα: την Ιταλία. Τη γενέτειρα ενός από τα ομολογουμένως κομψότερα μοντέλα που έχει να επιδείξει η αυτοκινητοβιομηχανία.


    ΔΥΟΜΙΣΙ δεκαετίες νωρίτερα, η Fiat, με τα σήματα της Autobianchi -αρχικά- για την εγχώρια αγορά και της Lancia για την υπόλοιπη Ευρώπη, λάνσαρε το Υ10, ένα αυτοκίνητο πόλης το οποίο ξεχώριζε, συγκριτικά με ό,τι ανταγωνιστικό κυκλοφορούσε στην κατηγορία, για την πολυτέλεια που έκρυβε στο εσωτερικό του. Η ιδέα βρήκε ανταπόκριση από το κοινό, και δη από το γυναικείο φύλο, που ανέκαθεν στην πλειονότητά του δεν ενδιαφερόταν για επιδόσεις, ανταποκρινόταν όμως στην ιδέα του μεταφορικού μεν, σικάτου δε μέσου. Το στιλ και ο εξοπλισμός εκείνου του μικρού έμελλε να χαρακτηρίσουν κάθε επόμενη γενιά του, οπότε αισίως σήμερα, ύστερα από περίπου μισό εκατομμύριο πωλήσεις, φτάσαμε στην τέταρτη γενιά του ιταλικού μικρού, η ονομασία του οποίου πλέον αναγράφεται ολογράφως ως «Ypsilon».



    Η λογική της παρεχόμενης πολυτέλειας παραμένει ως είχε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όπως την τσιμπημένη τιμή αλλά και την απουσία άμεσων ανταγωνιστών, αφού πρακτικά η κατηγορία δεν έχει να αντιπαρατάξει κάτι αντίστοιχο σε αισθητικό επίπεδο. Μηχαν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 195 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο τυχερός άτυχος της χρονιάς


    Την κέρδισε σε διαγωνισμό, την τράκαρε έξι ώρες μετά.

    Για τον David Dopp, έναν μέχρι προχθές άγνωστο αμερικανό με έξι παιδιών στη Γιούτα της Αμερικής, ήταν η τυχερή του μέρα. Μόλις τον είχαν ειδοποιήσει πως είχε κερδίσει σε έναν διαγωνισμό μιας εταιρίας πετρελαιοειδών μια ολοκαίνουργια Lamborghini Murcielago LP640. Το 640 σημαίνει 640 ίπποι… Αυτό δηλαδή που δεν υπολόγισε ο τυχερός άτυχος της χρονιάς αφού έξι ώρες αργότερα έφυγε από το δρόμο και κατέστρεψε το αυτοκίνητο. Και όλα αυτά πηγαίνοντας με μόνο 80 -90 χιλιόμετρα την ώρα. Να σας πω, περισσότερο τον λυπήθηκα παρά γέλασα. Ειδικά αφού είδα το video που λέει πως ήταν σίγουρος πως θα κέρδιζε το αυτοκίνητο την ώρα της παραλαβής…Δες το και εσύ

    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 199 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Τελείως αλλού


    To λένε Nissan Juke- R και επιταχύνει nissaλέα...

    Η Nissan πρόσφατα επιβεβαίωσε τις επιδόσεις του supercar crossover JUKE-R, ενός πρωτότυπου μοντέλου που συνδυάζει τη δύναμη και την οδηγική απόλαυση του θρυλικού GT-R, με την τολμηρή σχεδίαση του JUKE.

    Το JUKE-R αναπτύχθηκε από κοινού από τη Nissan, με τη συμβολή του Κέντρου Τεχνολογίας της (NTC-E) και τον κορυφαίο οίκο του μηχανοκίνητου αθλητισμού RML. Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου διάρκειας 22 εβδομάδων, δημιουργήθηκαν δύο πρωτότυπα μοντέλα, ένα δεξιοτίμονο και ένα αριστεροτίμονο, τα οποία τέθηκαν σε εκτεταμένες δοκιμές για να διαπιστωθούν οι επιδόσεις τους και έτσι να ολοκληρωθεί αυτό το εκπληκτικό εγχείρημα.

    Το JUKE-R διαθέτει τον κινητήρα 3.8-λίτρων V6 twin turbo ισχύος 485bhp του GT-R, γεγονός που του επιτρέπει να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ω σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και να συνεχίσει με τελική ταχύτητα τα 257 χλμ/ω.

    Οι δοκιμές απέδειξαν ότι το JUKE-R συμπεριφέρεται όπως ένα supercar με τον «μανδύα» ενός crossover, χάρη στη χρήση της ανάρτησης και της μετάδοσης της κίνησης του Nissan GT-R, καθώς και των προδιαγραφών της FIA με την ύπαρξη του roll cage και της διαιρούμενης πίσω αεροτομής. Στην ευθεία, το GT-R εξασφαλίζει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα χάρη στο πιο αεροδυναμικό σχήμα που διαθέτει έναντι του JUKE-R. To GT-R παραμένε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 205 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Γιατί η Ferrari είναι αργή.


    Είναι και αυτό κόκκινο. Και έρχεται από τη Σουηδία...

    Τα πάντα είναι σχετικά. Ακόμα και μια Ferrari 458 Italia που μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο μέρος του ειδικού Τύπου την έχει χαρακτηρίσει σαν το κορυφαίο super sport αυτοκίνητο της χρονιάς. Όταν δίπλα της στέκεται το 1115 ίππων Koenigsegg Agera R – νορμάλ εννοείται και όχι πουσαρισμένο – που κάνει το 0-300 σε 14.53 δευτερόλεπτα μπορείς να την πεις αργή. Δες το video απ΄ την κόντρα.

    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 210 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
    ΚΡΙΟΣ
    Ευκαιρία να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και να περάσετε καλά μαζί τους. Αν ένα Λιοντάρι αλλάξει το δήθεν φιλικό στυλ του σε ερωτικό, εσείς θα αποφασίσετε τι μέλλει γενέσθαι. Από ένα καλό ξεκαθάρισμα μπορεί να προκύψει μια συνεργασία με Αιγόκερω, ο οποίος σας βοηθάει να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά. Οι μελαγχολικές σκέψεις δεν είναι για σας, εκτός αν μέσα από αυτές βάζετε τη ζωή σας σε τάξη.

    20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ
    ΤΑΥΡΟΣ
    Η σύγκρουση και η διαφωνία με κάποια άτομα είναι μονόδρομος γιατί μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Απελευθερωμένοι από ταμπού, αυτή την περίοδο θα έρθετε κοντά σε έναν φιλικό ιδιόρρυθμο Υδροχόο, ο οποίος δείχνει ότι είναι καλά μαζί σας. Οικονομική πρόοδος και ώριμες αποφάσεις. Επαγγελματική σύμπνοια και βοήθεια από έναν Παρθένο.

    21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Μια νέα ευκαιρία με περισσότερες προοπτικές επικοινωνίας σάς ανεβάζει το κέφι και δημιουργεί τη διάθεση να ψαχτείτε επαγγελματικά. Ένας συνεργάτης θα σας υποχρεώσει να γίνετε περισσότερο πρακτικοί. Ιδεαλιστική αγάπη με έναν Ιχθύ μπορεί να σας μπερδέψει. Οικονομικά περνάτε κάποια ζόρια και κυρίως από οικογενειακά έξοδα. Οι συζητήσεις με έναν Αιγόκερω σας δημιουργούν ενοχές.

    22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Τα γεγονότα σας ωθούν να ασχοληθείτε με πράγματα πρωτοποριακά και άγνωστα για σας. Οι σκέψεις σας είναι κάπως κλειστές και η συνεργασία ή οι συζητήσεις με έναν Αιγόκερω ή κάπο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 177 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    NIVEA Pure & Natural


    Η NIVEA γιορτάζει φέτος τα 100 της χρόνια, και… πιο ανανεωμένη από ποτέ, συνεχίζει να καινοτομεί και να προτείνει στους καταναλωτές της νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της εποχής. Στο πλαίσιο αυτό η NIVEA παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης και φροντίδας με πολύτιμα συστατικά βιολογικής καλλιέργειας, Pure & Natural.


    Η σειρά Pure & Natural αποτελεί ακόμη μια καινοτομία της NIVEA, καθώς είναι η πρώτη μάρκα προϊόντων ευρείας κυκλοφορίας που κάνει την είσοδό της στην αγορά αυτή. Τα προϊόντα της σειράς Pure & Natural περιέχουν 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, και είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης έρευνας στα εργαστήρια της Beiersdorf, αλλά και της επιθυμίας της να ικανοποιεί την ανάγκη των καταναλωτών για συστατικά από τη φύση, που ταυτόχρονα είναι φιλικά προς το περιβάλλον κι ευχάριστα στη χρήση.
    Η νέα σειρά Pure & Natural, αποτελείται από προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, αλλά και αποσμητικής προστασίας, και υπόσχεται να φροντίσει … φυσικά το κοινό. Έτσι, τα νέα προϊόντα με αγνό Argan Oil, οργανικό burdock fruit, φαρμακευτική aloe vera, περιποιητικό jojoba oil και αγνό χαμομήλι, χωρίς parabens, σιλικόνη και τεχνητές χρωστικές ουσίες, κάνουν δυναμική είσοδο στην αγορά και αναμένεται να κερδίσουν…. φυσικά τις εντυπώσεις.

    NIVEA Visage Pure & N ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 176 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Nike


    H Nike παρουσιάζει το KOBESYSTEM™. SUCCESS FOR THE SUCCESSFUL.

    Πρόκειται για ένα σύστημα που διαμορφώθηκε μέσα από 16 χρόνια επιτυχιών στο NBA. O Kobe τώρα παίρνει το ρόλο του life coach και παρουσιάζει τη μέθοδο της επιτυχίας, που αφορά μόνο τους πραγματικά επιτυχημένους, τους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται το αίσθημα της κορυφής και είναι έτοιμοι να το ξεπεράσουν.

    Είσαι επιτυχημένος; Όσο επιτυχημένος θα μπορούσε να είναι κάποιος; Μάθε να προσαρμόζεσαι στην επιτυχία μέσα από το #KOBE SYSTEM.

    Όλοι είναι στο #KOBE SYSTEM. Το #KOBE SYSTEM βρίσκεται εκεί όπου η επιτυχημένοι κατακτούν καινούρια επίπεδα επιτυχίας.

    Δείτε τον Kobe να εξηγεί γιατί χρειάζεσαι το #KOBE SYSTEM:


    Όλοι ακολουθούν το #KOBE SYSTEM:


    O Paul Rodrigez ανακαλύπτει το #KOBE SYSTEM
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 216 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Προκαλείς, Σου Το Λέω, Προκαλείς...


    Η Έλενα Παπαβασιλείου προκαλεί έντονα συναισθήματα. Θέμα κορμιού, βλέπετε.

    Στην τελευταία συνέντευξή της για το Nitro που κυκλοφορεί, η όμορφη Έλενα βγήκε από τα ρούχα της -για πολλούς λόγους: “Πρέπει μονίμως να αποδεικνύω ότι μπορώ να είμαι ταυτόχρονα πολλά πράγματα και όχι απλά η εικόνα μου. Ε λοιπόν, βαρέθηκα. Αν σας βολεύει να με βλέπετε απλά ως μια σέξι ξανθιά, κάντε το” δηλώνει.



    Βέβαια εκτός το να βγει από τα ρούχα της, αποφάσισε και να μπει στην κουζίνα!



    Δεν ξέρω η Έλενα που κοιτάζει, αλλά τουλάχιστον ξέρω που κοιτάζω εγώ…



    Θυμήσου την Έλενα Παπαβασιλείου να φωτογραφίζεται και να προκαλεί -και πάλι για το Nitro:
    Έλενα Παπαβασιλείου στο NITRO
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 198 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Γρηγόρης Αρναούτογλου


    Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου «Μακιγιαρισμένοι φόβοι» (στις 19 Ιανουαρίου), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για τα λάθη που έκανε στην προσωπική του ζωή στο παρελθόν, αλλά και για τη σχέση του με τη νέα του σύντροφο, Νικόλ Κοτοβός.


    Τη σχέση του με την Ελληνοαμερικανίδα επιχειρηματία την παραδέχτηκε πρόσφατα. Θεωρεί ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο για εκείνον; «Στο χρονικό μιας σχέσης πιστεύουμε πάντα ότι αυτός που βρίσκεται δίπλα μας είναι ο κατάλληλος σύντροφος, αλλά, καθώς τα χρόνια περνούν και κοιτάζουμε πίσω, ανακαλύπτουμε πολλές φορές ότι δεν ήταν. (…) Αν η τωρινή μου σχέση είναι η καλύτερη θα το κρίνει ο χρόνος. Στην προσωπική μου ζωή είμαι ήρεμος, μια λέξη που μου αρκεί. Οι βαρύγδουπες δηλώσεις που έκανα στο παρελθόν ήταν λάθος στο οποίο δεν θέλω να υποπέσω ξανά» είπε ο ίδιος.

    Τι αναζητά πλέον στη ζωή του και τι λάθη του παρελθόντος θέλει να αποφύγει στις προσωπικές του σχέσεις; «Ψάχνω για ανθρώπους που δεν είναι μακιγιαρισμένοι, γιατί πλέον θέλω την αλήθεια. Πολλές φορές βάφτηκα κι εγώ ο ίδιος. Έγινα κάτι που δεν ήθελα να για να μη χάσω μια γυναίκα. Δεν ήμουν πάντα εντάξει στις σχέσεις μου, έκανα πολλά λάθη και πολλές φορές βάφτηκα με ψεύτικα χρώματα. Διόγκωνα ένα πρόβλημά μου για να έχω την προσοχή των άλλων. Ήθελα για την ακρίβεια να νιώσω θαλπωρή ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 195 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Δέστε Τους!


    Το κοινό, τα συνθήματα, οι ατάκες και άλλα μυστικά της πιο "τρελής" εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης.

    Δευτέρα μεσημέρι, Κάντζα, στα στούντιο του Alpha. Γύρω στις 15.45, ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Δάσκαλος παίρνουν τις θέσεις τους στους καναπέδες του στούντιο για την εκπομπή τους, Δέστε Τους.Η μουσική είναι το ένα asset του Δέστε Τους – τα άλλα δύο είναι το κέφι των παρουσιαστών και το φανατικό νεαρό κοινό που βρίσκεται στο πλατό και συμμετέχει με φωνές και συνθήματα στη ροή της εκπομπής: «Έλα, Νίκο, πάμε», «Μανάρι, κάνε το πουλί» και «Νίκο, μη διστάζεις, δώσε το λαδί». Η τελευταία κραυγή «πέφτει» σε μια από τις αγαπημένες στήλες της εκπομπής, δηλαδή το fashion police των ανθρώπων της τηλεόρασης, το οποίο τις Παρασκευές κλείνει με την απονομή της λαμέ γόβας και του λαδί πασουμιού. Ειδικά τότε, τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες φωνάζουν δυνατά τις προτιμήσεις τους. Εκείνη, πάντως, που δείχνει να το διασκεδάζει περισσότερο είναι η floor manager, η οποία, με μια σφυρίχτρα στο στόμα, πότε ξεσηκώνει το κοινό και πότε επεμβαίνει φωνάζοντας πως δεν πρέπει ο κόσμος να βοηθά τους παρουσιαστές και να τους δίνει τις απαντήσεις στα παιχνίδια που παίζουν μεταξύ τους on air.
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 216 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Βάσια Παναγοπούλου


    Η γνωστή ηθοποιός μιλάει για την βαθιά πληγή από το θάνατο του πατέρα της στα 10 της χρόνια και τον πρόσφατο χαμό της μητέρας της.

    Πώς αντιμετωπίζεις τα πολύ άσχημα γεγονότα στη ζωή σου, όπως το θάνατο;
    Μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας μου υπάρχουν μέρες που κλειδώνομαι, κατεβάζω εντελώς διακόπτες, αν και δεν είναι πολύ εύκολο με δύο μικρά παιδιά. Αλλά κλειδώνω την πόρτα μου και κάνω τα πολύ απαραίτητα. Ο άντρας μου το καταλαβαίνει και το σέβεται. Πέρασα τρεις δύσκολους μήνες με τη μητέρα μου στο νοσοκομείο. Υπήρχα μόνο για να πηγαίνω στο νοσοκομείο, πρωί και βράδυ. Τα ενδιάμεσα, που περιλάμβαναν την οικογένειά μου και τη δουλειά, απλώς υπήρχαν. Μόλις έχασα τη μαμά μου, εξήγησα στα παιδιά ότι «έφυγε» η γιαγιά τους και ζήτησα απ’ όλους να με καταλάβουν. Για δύο μέρες δεν υπήρχα. Δεν το ξεπερνάς, έχεις όμως την ανάγκη να πιάσεις τον πάτο για να πας παρακάτω. Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα μου στην παιδική μου ηλικία ήταν σαρωτικός, μου άφησε πληγή που ακόμα με πονάει πάρα πολύ και κανένας δεν μου εξηγούσε τι συνέβαινε. Το θάνατο της μητέρας μου, όσο κι αν τον περιμέναμε και προετοιμαζόμουν ψυχολογικά και δεν είχα την απορία του χαμού του πατέρα μου, δεν τον πάλεψα εύκολα.

    Με το θάνατο της μητέρας σου βγήκε στην επιφάνεια κάτι που δεν περίμενες;
    Είμαι περήφανη γιατί και εγώ και η Ανθή, η αδελφή μ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 226 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Λίντσεϊ Λόχαν


    Αν και η πορεία των συζητήσεων της Λίντσεϊ Λόχαν με τους παραγωγούς της ταινίας με θέμα τη ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ένα νέο εμπόδιο που προέκυψε πιθανότατα να της στερήσει τον πολυπόθητο ρόλο.

    Λόγω των περιπετειών που είχε πρόσφατα με τον νόμο, η 25χρονη σταρ ενδεχομένως να μην καταφέρει να ταξιδέψει μέχρι τον Καναδά για τις ανάγκες των γυρισμάτων, τον ερχόμενο Μάρτιο. Η αιτία είναι ότι -αν και οι υποχρεώσεις της απέναντι στην αναστολή της λήγουν τον ίδιο μήνα, η αναστολή της παραμένει ενεργή μέχρι και τις 11 Μαΐου 2014. Ως τότε η Λίντσεϊ Λόχαν δεν έχει το δικαίωμα να εγκαταλείψει της Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της αρμόδιας αρχής.

    Και δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, η ισχύουσα σχετική νομοθεσία στον Καναδά δεν επιτρέπει την είσοδο στη χώρα σε όποιον έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα και έχει καταδικαστεί σε άλλη χώρα. Βέβαια, η Λίντσεϊ Λόχαν ενδεχομένως τελικά να τα καταφέρει και να βρεθεί στον Καναδά για τις ανάγκες των γυρισμάτων, καθώς υπάρχει η περίπτωση να της επιτραπεί η είσοδος μετά από χορήγηση άδειας κατ’ εξαίρεση.
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 225 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Vegas - Μέλιsses


    Στις 22 Φεβρουαρίου, οι Vegas και οι Μέλιsses τολμούν να παλέψουν μεταξύ τους σε ένα ανεπανάληπτο live: Το Red Bull Soundclash έρχεται στην Αθήνα και κριτής θα είναι μόνο το χειροκρότημα του κοινού.

    2500 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το live, στις 22 Φεβρουαρίου στο Κτήριο 56 (Πειραιώς 254). Το show θα ξεκινήσει στις 21:00, με παρουσιαστή τον Νίκο Βουρλιώτη, ενώ στη βραδιά θα συμμετέχει ο DJ Rico.

    Vegas και Μέλιsses θα ανέβουν σε δύο stages, που θα έχουν στηθεί το ένα απέναντι από το άλλο, και θα κοντραριστούν σε τέσσερις γύρους, εκτελώντας τα hits τους και άλλα αγαπημένα τους κομμάτια. Ο νικητής της βραδιάς θα αναδειχθεί από το κοινό.
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 153 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Η Κέλι Των Ονείρων Μας


    Κάποια πράγματα, όσο κι αν προσπαθήσεις στη ζωή σου, δεν μπορείς να τα αλλάξεις. Και ίσως μερικές φορές να είναι και για το καλύτερο. Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για την Κέλι Μπρουκ. Η αγαπημένη μας Αγγλίδα, όσο κι αν προσπαθεί να καθιερωθεί ως ηθοποιός, η αλήθεια είναι ότι στα μάτια μας θα είναι πάντα μοντέλο.

    Και δεν το λέω για κακό. Δηλαδή, αν δεν την κάνω μοντέλο με τέτοιο κορμί, μες λες και τρελό.



    Να σημειωθεί μέσα σε όλα πως από το 1998 μέχρι και σήμερα το όνομά της δεν έχει λείψει ποτέ από τις λίστες με τις πιο Καυτές Γυναίκες. Λογικό μου φαίνεται…



    Εδώ σε μία από τις πολλές πόζες για τη νέα σειρά εσωρούχων με την υπογραφή της (το αναφέρω σε περίπτωση που δεν έχεις προσέξει τα εσώρουχα).



    Και ένας ακόμη λόγος που μας αρέσει: Ήταν για χρόνια το κορίτσι του μάγκα και cool Τζέισον Στέιθαμ. Αυτό λέει πολλά.

    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 159 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Έλλη Κοκκίνου


    Άρρωστη με βαρύ κρυολόγημα είναι η Έλλη Κοκκίνου, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο twitter.

    Η 41χρονη τραγουδίστρια έγραψε συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης: «Άρχισα να βήχω και πονάει στέρνο και λαιμός. Πρόβλεψη: Παρασκευοσάββατο που δουλεύω, θα είμαι χάλια και ο πυρετός νιώθω ότι έρχεται σιγά-σιγά», ενώ λίγη ώρα αργότερα πρόσθεσε: «Αύριο λέω να φτιάξω ρακόμελο με λίγο τζίντζερ μέσα για το κρύωμα. Κάνει όντως καλό!».

    Όταν οι φίλοι και οι θαυμαστές που την ακολουθούν της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και περαστικά, εκείνη δεν δίστασε να τους ευχαριστήσει λέγοντας: «Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τα γιατροσόφια και τα περαστικά σας. Είστε φοβεροί! Επόμενο ιατρικό ανακοινωθέν αύριο. Καληνύχτα!».

    Αξίζει να σημειωθεί πως τα ίδια συμπτώματα είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο και η Δέσποινα Βανδή, με την οποία εμφανίζονται μαζί στο Fever!
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 197 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Αποστόλης Τότσικας


    Πρεμιέρα για τη νέα παράσταση της β' σκηνής του θεάτρου «Άλμα», στην οποία ανεβαίνει το έργο του Μάρτιν Ντάουνινγκ με πρωταγωνιστές τον Αποστόλη Τότσικα, τον Αντρέα Κοντόπουλο, τον Γιάννης Παπαθανασίου, τη Νικολέττα Θωμά, τον Απόλλωνα Μπόλλα, την Ηλιάννα Γαϊτάνη, τον Αντώνη Αντωνάκο και τη Φαίη Ζαρμπή.



    Την πρεμιέρα της παράστασης, μάλιστα, τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί συνάδελφοι και φίλοι των συντελεστών. Ανάμεσά τους ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Θάλεια Ματίκα, ο Ορέστης Τζιόβας, η σύντροφος του Ανδρέα Κοντόπουλου, Τζένη Θεωνά, και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Φυσικά, το «παρών» έδωσε και η Ρούλα Ρέβη, που παρακολούθησε τον σύντροφό της, Αποστόλη Τότσικα, στη νέα του παράσταση.





    Η παράσταση ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 183 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Άλεξ Κάβδας


    Μπορεί κανείς εύκολα να τον ταυτίσει με τον Πίτερ Παν, εξαιτίας της επιμονής του να κρατάει την παιδικότητά του. Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Όμως ο Άλεξ δεν είναι μόνο αυτό. Αν ζούσε μόνιμα στο Παρίσι, θα ήταν ήδη πασίγνωστος ποιητής και θα έτρωγε όλη μέρα μακαρόν. Και θα συνέχιζε να συμπεριφέρεται στα ερωτικά του –όπως κάνει– ακόμη πιο ρομαντικά. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένας stylish 27χρονος που κατάφερε να κάνει την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας τον βλέπετε, να μπει και να αγαπήσει το Twitter.

    Πώς σου φαίνεται τηλεοπτικά ο εαυτός σου ύστερα από τέσσερις, σχεδόν, μήνες παρουσίας στην Ελένη;
    Σαν τον εαυτό μου! Χα χα, δεν ξέρω. Σίγουρα πιο χαλαρός, πιο δεμένος με την ομάδα. Εδώ ο Κουτσογιαννόπουλος με πειράζει και λέει «Μα ποια ομάδα, αφού μόνος του είναι εκεί, στο δωμάτιό του!» και, όπως έγινε σχεδόν εξαρχής, το διασκεδάζω απόλυτα!

    Τελικά ήταν εύκολο για σένα να μάθεις στην Ελένη Μενεγάκη να χρησιμοποιεί το Twitter; Πώς έγινε;
    Η Ελένη είναι γατόνι και τα πιάνει γρήγορα. Βέβαια, ενίοτε ξεχνάει, οπότε εκεί χρειάζεται να τα ξαναπιάσει (γρήγορα πάντα!). Τελικά, έχει γίνει περισσότερο twitter-ού από μένα, ξέρει ποιος γράφει συχνά και ποιος όχι, απαντάει σε όσους περισσότερους μπορεί και κάνει συνομιλίες. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η εξέλιξη και με έχει ευχαριστήσει πολύ!

    Στα 27 ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 193 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Γιώργος Μέρλος


    H εποχή που πόζαρε για τον Τσαρούχη και πουλούσε τα πορτρέτα που του χάριζε για να αγοράσει πουκάμισα, η σχέση του με τη Ντόρα Μπακογιάννη, τα τέσσερα χρόνια που έμεινε στο Μαρόκο σε mood sex and drugs and rock 'n' roll. Ο FAB 5 Γιώργος Μέρλος δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται.

    Επίσημα ο Γιώργος Μέρλος είναι αρχιτέκτονας, στην ουσία όμως είναι ένας εστέτ που βιοπορίζεται δημιουργώντας ή αναδημιουργώντας χώρους. Αλλά η καλαισθησία είναι ο βασικός άξονας της ύπαρξής του, «είναι το πακέτο» όπως λέει ο ίδιος, «διότι η αισθητική δεν έχει να κάνει με το στιλ, εγώ ως αρχιτέκτονας δεν έχω συγκεκριμένη τεχνοτροπία. Σε μια περίοδο έφτιαχνα ταυτόχρονα το σπίτι της Μαρίκας Μητσοτάκη και της Λίτσας Διαμάντη, με τελείως διαφορετικές απαιτήσεις το καθένα. Αλλά δεν έχει σημασία, γιατί η αρχιτεκτονική είναι τρόπος ζωής. Οτιδήποτε κάνω, θέλω να είναι καλόγουστο. Και είναι το πακέτο αυτό που κάνει τη διαφορά: το ότι είμαι καλοντυμένος αλλά π.χ. όταν ανοίγω το στόμα μου για να μιλήσω δε βγάζω βατράχια. Υπάρχει συνέπεια στην καλαισθησία, δεν μπορώ να ζήσω αλλιώς. Και δε χρειάζονται πολλά αντικείμενα, περίπλοκα σχέδια ή πολλά χρήματα για να εξασφαλίσεις ένα ωραίο και ισορροπημένο αποτέλεσμα. Πχ ένα λευκό σεντόνι, μόνο, ριγμένο σε μια άκρη, ή μια γλάστρα με βασιλικό μπορεί καμιά φορά να είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να προσθέσεις σε ένα χώρο».
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 208 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου


    H Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά με χιούμορ στις ερωτήσεις του «Nitro» για την τελευταία της μέρα στη Γη.

    Από τι θα προτιμούσατε να πάτε;
    Από αγάπη υπερβολική!

    Ποιο από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα μετανιώνετε που δεν προλάβατε να διαπράξετε;
    Θα μετάνιωνα μόνο αν δεν είχα προλάβει να διαπράξω το αμάρτημα της λαιμαργίας, αλλά ευτυχώς πρόλαβα και δεν το μετανιώνω.

    Σε έναν παραδεισένιο διαγωνισμό ομορφιάς, από ποια θα δεχόσαστε να χάσετε την πρώτη θέση;
    Από καμία φυσικά. Δε φτάνει που πέθανα, θα διαγωνιστώ και θα χάσω κιόλας; Ε, πάει πολύ!

    Τι θα θέλατε να πάρετε μαζί σας εκεί που πάτε;
    Αυτόν που με έστειλε.

    Ποιος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα θέλατε να αποχαιρετήσετε;
    Κανέναν. Αργά ή γρήγορα θα τα ξαναπούμε.

    Ποιος τίτλος δημοσιεύματος για εσάς θα σας εκνεύριζε, ακόμη και αν τον διαβάζατε στον Παράδεισο;
    «Μας άφησε χρόνους!»
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 181 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Δέσποινα Βανδή


    Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου η Δέσποινα Βανδή με πτήση της Olympic Air έφτασε από Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας.

    Κατά την 24ωρη παραμονή της στη συμπρωτεύουσα η 42χρονη τραγουδίστρια έκανε μόνο μία δημόσια εμφάνιση για τις ανάγκες της ραδιοφωνικής συνέντευξης, ενώ προτίμησε τα υπόλοιπα ραντεβού και συναντήσεις με συνεργάτες της να τα πραγματοποιήσει στους χώρους του Τhe Met Hotel, όπου και διέμεινε
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 185 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Dancing With The Stars


    Η προετοιμασία για το τρίτο «Dancing With The Stars» έχει ήδη ξεκινήσει αφού γίνονται οι πρώτες συσκέψεις για να καταλήξουν αρχικά στο budget του φιλανθρωπικού show που αναμένεται να ξεκινήσει το Μάρτιο.

    Παράλληλα, η παραγωγή έχει αρχίσει να βολιδοσκοπεί τις προθέσεις παρουσιαστών και καλλιτεχνών, ενώ όπως δηλώνει το People πηγή: «Τα πρώτα τηλεφωνήματα έγιναν στον Σπύρο Σούλη, στον ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα, στην Κατερίνα Καραβάτου και στην Έλενα Παπαβασιλείου ήταν διερευνητικού χαρακτήρα. Όσο για τη Δούκισσα Νομικού, της οποία το όνομα ακούγεται, συζητιέται να είναι εκείνη που θα μεταφέρει την ατμόσφαιρα από το green room». Όσον αφορά στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλου δήλωσε ότι, αν δεν ξεκινήσει το «Just the 2 of Us», θα ήθελε να χορέψει στο «Dancing», η ίδια πηγή ξεκαθαρίζει: «Η πρόταση που έγινε πέρσι ισχύει, αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει επικοινωνία».
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 208 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Παναγιώτης Πετράκης


    Ο πρωταγωνιστής των Μυστικών της Εδέμ επιστρέφει και φέτος στη μουσική σκηνή. O πολυτάλαντος Παναγιώτης Πετράκης μιλάει για τη συνεργασία του με τη Μαρινέλλα και τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Βοτανικό και μας ξεναγεί στο asian αισθητικής σπίτι του.

    Η σχέση που έχει ο Παναγιώτης με τη μητέρα του, Σόφη, ήταν πάντα ιδιαίτερη. «Βασικά, ποτέ δεν είχαμε την κλασική σχέση μάνας-παιδιού» λέει στο InStyle ο ηθοποιός τη στιγμή που αγκαλιάζει από τους ώμους τη μητέρα του ενώ εκείνη γέρνει το κεφάλι της επάνω του. «Πάντα την έβλεπα ως μια καλή μου φίλη που μπορούσε να με συμβουλεύει για όλα. Άλλωστε ποτέ δεν της έκρυψα κάποιο μυστικό μου και γι’ αυτό ευθύνεται η επαφή και η επικοινωνία που είχαμε πάντα. Ωστόσο, δεν σου κρύβω πως έχουμε κι εμείς τις μικροδιαφωνίες και τα καβγαδάκια μας» καταλήγει, εννοώντας τις πρώτες στιγμές μετά το ξύπνημά του, όταν εκείνος δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν.



    Όταν ετοιμάζει τον αγαπημένο του καφέ –ελληνικό διπλό γλυκό– και μένει στο δωμάτιό του ακούγοντας μουσική μέχρι να συνέλθει από τον ύπνο και να οργανώσει τη μέρα του. Κάπου εκεί, λοιπόν, παρεμβάλλεται το μητρικό ενδιαφέρον της
    κυρίας Σόφης, η οποία τον βομβαρδίζει με πλήθος ερωτήσεων, όπως «έφαγες;» και «τι θέλεις για φαγητ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 193 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Αγγελική Ηλιάδη


    Με νέο και εντυπωσιακό look και σχέδια που οδηγούν σε γάμο το 2012, η Αγγελική Ηλιάδη υποδέχεται δυναμικά τη νέα χρονιά. Έχοντας αφήσει πίσω σκιές, τραύματα, αγωνίες του παρελθόντος και κυρίως τον πιο δυνατό φόβο: αυτόν της μοναξιάς.

    Ποιο είναι το τελευταίο λάθος που έχεις κάνει;
    Επειδή πέρασα μια φάση λίγο περίεργη, με νεύρα, με όχι καλή διάθεση, ξέσπασα σε ανθρώπους που δεν μου έφταιγαν κάτι. Αλλά συνήθως οι πιο κοντινοί μας πληρώνουν τα νεύρα. Σ’ αυτούς ξεσπάμε.

    Τι γίνεται όταν συμβαίνει αυτό; Ζητάς συγνώμη ή προσπαθείς να τους δείξεις με άλλο τρόπο ότι κατάλαβες πως τους αδίκησες;
    Όχι, ζητάω συγνώμη. Όταν αντιλαμβάνομαι πως έχω φερθεί σε κάποιον με τρόπο που δεν έπρεπε, ναι, ζητάω συγνώμη.

    Κατά καιρούς η γιαγιά σου, Καίτη Γκρέυ, έχει κάνει παράπονα γιατί δεν σε βλέπει.Τώρα είναι σε καλή φάση η σχέση σας;
    Ναι. Εντάξει, οι μεγάλης ηλικίας άνθρωποι είναι και ευαίσθητοι, εμείς αναλωνόμαστε πολύ σε υποχρεώσεις, «τρέχουμε». Πάντως αναγνωρίζω ότι ένα δίκιο το έχει.Αφήνουμε πράγματα σημαντικά για εμάς, αφήνουμε ανθρώπους, παρασυρμένοι από τη δουλειά. Με τις ταχύτητες που κινούμαστε, άθελά μας, παραμελούμε τους ανθρώπους μας.

    Θα έλεγες ότι διανύεις μια ευτυχισμένη περίοδο;
    Θεωρώ πως είμαι σε μια πολύ καλή φάση, κυρίως όσον αφορά τη δουλειά μου. Προγραμματίζω κάποι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 222 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Διάφορες συζητήσεις έχει δημιουργήσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κάνει τον γύρo του διαδικτύου και στο οποίο όπως υποστηρίζουν αρκετοί φαίνεται το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

    Το συγκεκριμένο υλικό σύμφωνα με τον συγγραφέα μεταφυσικών ιστοριών Μάικλ Κοέν, έφτασε στα χέρια του από Κινέζους τουρίστες.
    Όπως αναφέρει ο Κοέν οι Κινέζοι τράβηξαν το βίντεο κατά την επίσκεψή τους σε εκκλησία της Γλασκόβης.

    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 183 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Η νέα διαφημιστική καμπάνια,“The Chosen”, επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την art πλευρά της Nike. Αφορμή το τελευταίο video-clip που κυκλοφόρησε, με πρωταγωνιστή τον MADSTEEZ.

    Νομίζω είναι πασιφανές πλέον. Η Nike δεν είναι μία απλή εταιρεία αθλητικού ρουχισμού και εξοπλισμού. Προωθεί μία φιλοσοφία ζωής, το δικό της status quo αν θέλεις. Και ακριβώς αυτό το προφίλ της, που παρακολουθούμε τουλάχιστον εδώ και μερικά χρόνια, επιβεβαιώνεται καθημερινά με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και καλαίσθητα εγχειρήματα στα οποία προνοεί να βάζει την υπογραφή της.



    Πάνω σε αυτή τη λογική λοιπόν, ήρθε και η εκ νέου συνεργασία της με τον αρτίστα (με έφεση κυρίως στη graffiti ζωγραφική) MADSTEEZ για την προώθηση της νέας διαφημιστικής καμπάνιας “The Chosen”, με θέμα τη δημιουργία στο χιόνι. Υπενθυμίζω ότι η Nike είχε ξανασυνεργαστεί σε αρκετά concept κατά το παρελθόν με τον MADSTEEZ, ενώ στο τελευταίο reunion τους η ιδέα ήταν η δημιουργία μίας colorful μπάρας (για skateboard) στο Mountain High Resort Της Καλιφόρνια.





    Το αποτέλεσμα φυσικά… καλλιτεχνικό, με ένα π ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 206 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Αν νόμιζες ότι η αγαπημένη σου μάρκα ορειβατικών παπουτσιών κυκλοφορεί μόνο στο κλασικό καμηλό χρώμα της, τότε συγγνώμη αλλά δεν έχεις ενημερωθεί σωστά!

    Τον προηγούμενο μήνα ο σχεδιαστής Mark McNairy ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Twitter μαρτυρώντας ένα προϊόν συνεργασίας μεταξύ αυτού και της Timberland. Έτσι έχουμε τη δημιουργία δύο μοντέλων από τη συνεργασία: την κλασική 15cm Timberland μπότα, που αλλάζει χρώμα και γίνεται μαύρη με έντονο μπλε στο πίσω μέρος της και επίσης μια καινούρια απόδοση στο μοντέλο Euro Hiker. Γιατί και οι κλασικές αξίες θέλουν την ανανέωσή τους.

    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 151 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Γιος μπακάλη, μάγος της διπλωματίας και με ορκισμένους εχθρούς για τον πολιτικό του αμοραλισμό ο Henry Kissinger βαράει τα τύμπανα του πολέμου.

    Σε ηλικία 89 ετών ο Henry Kissinger, ίσως ο πιο αιρετικός διπλωμάτης της τελευταίας πεντηκονταετίας με εμπλοκές στον πόλεμο του Βιετνάμ, πραξικοπημάτων (όπως και αυτού της Κύπρου) και παρόλα αυτά τιμημένος με βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, δίνει μια συνέντευξη που συζητιέται αυτές τις μέρες. Διατηρώντας ακόμα και τώρα μια εταιρία συμβούλων, με τα μυαλά τετρακόσια και λίγες μέρες πριν θάψει στα μέση του Δεκέμβρη τον ταγμένο πολέμιο του δημοσιογράφο Christopher Hitchens που έγραψε μέχρι και βιβλίο για να τον κατηγορήσει ως εγκληματία πολέμου, επαναφέρει το θέμα μιας άνευ προηγουμένου σύρραξης.



    Το τρέμουλο της ευρωζώνης (με το ρόλο της Ελλάδας σε πειραματόζωο), η ενδυνάμωση της Κίνας και της Ρωσίας στο μετασοβιετικό μοντέλο και το τελικό χτύπημα στο ξέσπασμα μιας σύρραξης με το Ισραήλ να θέλει να εξουσιάσει τον Αραβικό κόσμο. Φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε όλος ο τζόγος γίνεται για το πετρέλαιο. Όπως λέει και ο γέρο-Henry αν έχεις το πετρέλαιο έχεις τα έθνη και αν έχεις την τροφή έχεις τους ανθρώπους και οσμίζεται καπνισμένες κάννες όντας σίγουρος για το ότι η Αμερική θα πάρει την καρό σημαία. Ο τίτλος της συνέντευξης ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 147 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Εύκολο, γρήγορο, γευστικό και χορταστικό. Τι άλλο θέλεις από ένα φαγητό για να αποφασίσεις να μπεις στην κουζίνα δηλαδή;!

    Το έχω πει και παλιότερα ότι το street food δεν είναι απαραίτητο να είναι “βρώμικο”. Μπορεί να είναι γευστικό, υγιεινό και gourmet. Αρκεί να ξέρεις πώς να το κάνεις σωστά. Για αυτό, αφού έδωσε συνταγές από burger μέχρι σουβλάκια, ήρθε η ώρα για μια ακόμα pizza, βγαλμένη από την καρδιά της Ιταλίας, καθώς τα βασικά μας συστατικά είναι μοτσαρέλα και προσούτο. Και φυσικά στο “κλείσιμο” για το χρώμα και τη γεύση προσθέτουμε ρόκα. Για πάμε να δούμε πόσο εύκολη συνταγή είναι…



    Υλικά (για 4 άτομα)
    * Έτοιμη ζύμη για πίτσα 400 γραμμ.
    * 8 φέτες προσούτο
    * Μοτσαρέλα
    * 1/2 ματσάκι ρόκα, κομμένη
    * 1 μεγάλη τομάτα, κομμένη
    * Λίγα φύλλα φρέσκο Βασιλικό
    * 4 κ.σ. σάλτσα τομάτας
    * 1/2 κ.γ. ζάχαρη
    * 5 Κ.σ. ελαιόλαδο
    * Αλάτι
    * Πιπέρι
    Εκτέλεση
    01. Ανακατεύετε την τομάτα µε τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο.
    02. Προσθέτετε το βασιλικό.
    03. Απλώνετε την έτοιμη αφράτη ζύμη για πίτσα σε ένα ταψί µε λαδόκολλα.
    04. Απλώνετε την τομάτα σε όλη την επιφάνεια της ζύμης.
    05. Βάζετε τη μισή μοτσαρέλα πάνω από την τομάτα και στη συνέχε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 147 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Έσβησε σε ηλικία 71 χρονών ο τραγουδιστής και σαξοφωνίστας Jimmy Castor, που είχε επηρεάσει με τους ήχους του μεγάλους μουσικούς της hip hop.

    Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να μην είχατε ακούσει το όνομά του πολλές φορές, αλλά κομμάτια του σίγουρα θα ξέρετε. Άλλωστε ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, γνωστός για το ταλέντο του στο σαξόφωνο, που έκανε μεγάλη επιτυχία με το άλμπουμ “Troglodyte”, το οποίο είχε εκατομμύρια πωλήσεις το 1972.
    Με το πέρασμα των χρόνων, τις μουσικές του Jimmy Castor χρησιμοποίησαν ως samples στα κομμάτια τους ουκ ολίγοι καλλιτέχνες, όπως οι Ice Cube, Usher και Kanye West. Ο μουσικός που είχε επηρεάσει με το ύφος του πολλούς καλλιτέχνες της hip hop και που οι μελωδίες του έγιναν επιτυχίες, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Las Vegas.
    Ο Castor είχε πάθει έμφραγμα το περασμένο καλοκαίρι, ενώ τον Νοέμβριο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση (bypass). Η καρδιά του όμως δεν άντεξε και έτσι την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου μας είπε “αντίο”.
    Category: Hξερες ότι | Views: 187 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Δυσκολεύεσαι να κάνεις focus στο πρόσωπο που θέλεις; Η Canon και η τεχνολογία Face ID σου δίνουν τη λύση. Εσύ απλά πρέπει να πατήσεις το κουμπί.

    Εκεί στην Canon είναι πρωτοπόροι και το έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές. Τελευταία, όμως, έχουν βαλθεί να μας κάνουν να αισθανόμαστε έκπληκτοι με τις ιδέες τους. Τι εννοώ; Πες ότι είσαι ταξιδάκι με την παρέα σου και ότι θέλεις να κάνεις focus μόνο σε αυτήν, αγνοώντας το πλήθος που την περιτριγυρίζει. Η Canon έχει τη λύση για σένα και ακούει στο όνομα Face ID. Όχι, δεν είναι το παλιό Face Detection, μα κάτι παραπάνω.



    Η σειρά ELPH και το μοντέλο G1X θα διαθέτουν αυτήν τη νέα τεχνολογία, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να καταχωρήσει στην ενσωματωμένη μνήμη της κάμερας μέχρι και 12 πρόσωπα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που ο φακός ανιχνεύει αυτές τις φάτσες και θα αγνοεί επιδεικτικά τον ξένο που θα επιχειρήσει να “χαλάσει” τη φωτογραφία. Μπορεί να λύσει τα χέρια πολλών και να φανεί περιττό σε άλλους τόσους. Περί φωτογραφικής ορέξεως…
    Category: Hξερες ότι | Views: 197 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν περνάει την καλύτερή του περίοδο ως πλανητάρχης, αλλά ήρθε η στιγμή να “γλυκάνει” τον κόσμο. Όχι με μέτρα ανακούφισης, αλλά με μουσικές!

    Ποιος είπε ότι οι μεγάλοι μουσικοί ξέρουν να γράφουν μόνο καλά άλμπουμ και να γεμίζουν στάδια με τις συναυλίες τους; Πλέον είναι ικανοί να ανεβάζουν και να κατεβάζουν προέδρους. Και όχι ότι κι ότι προέδρους, αλλά ολόκληρους πλανητάρχες! Άλλωστε το έχουμε δει να γίνεται με… το τσουβάλι τα προηγούμενα χρόνια. Τι; Μα φυσικά stars της μουσικής, να στηρίζουν τον πολιτικό της… καρδιάς τους, ώστε να κερδίσει τις εκλογές.

    Ειδικά στις ΗΠΑ το 2008 όλος ο καλός κόσμος των τεχνών ήταν ανοικτά υπέρ του Barack Obama. Όμως ο 51χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί έντονη κριτική για την πολιτική του και επειδή σε λίγο ξεκινάει την καμπάνια της επανεκλογής του, τον ζώσανε τα φίδια. Και για να μην έχει απρόοπτα, είπε να βάλει τα μεγάλα μέσα. Έτσι από τον Λευκό Οίκο διέρρευσε ότι θέλει και φέτος την στήριξη των celebrity-φίλων του, ώστε να μείνει στην προεδρία για μια ακόμη θητεία.

    Στην star “λίστα” του λοιπόν για το 2012 βρίσκονται μεγάλα ονόματα της μουσικής, όπως οι Jay Z, Arcade Fire, Vampire Weekend, Alicia Keys, John Legend, Roots και αρκετοί άλλοι, με τον Obama να πιστεύει ότι με τη στήριξή τους θα πάρει τους απαραίτητους ψήφους για να διατηρήσει τη θέση του. Καλά όλα αυτά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Funny | Views: 148 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Νόμιζες ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο για να τιμήσουν το μεγαλείο του Μέσι; Τότε δες τα νέα Adidas F50 Ballon D’or.

    Φτάνει πια. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος και τα λοιπά. Εδώ με αφορμή την κατάκτηση της χρυσής μπάλας του έφτιαξαν μεγαλοπρεπές γκράφιτι σε τοίχο της Βαρκελώνης, στο οποίο μάλιστα τον αποκαλούν θεό.



    Και επειδή η χρυσή μπάλα δεν είναι αρκετή για να αντικατοπτρίσει τη λάμψη του Αργεντινού, η εταιρεία που τόσο πολύ τον αγαπάει -και δικαιολογημένα- αφιέρωσε το επόμενο ποδοσφαιρικό παπούτσι στα τελευταία του κατορθώματα. Τα νέα F50 Ballon D’or είναι πανάλαφρα χάρη στο SPRINTSKIN συνθετικό υλικό τους, αλλά και απόλυτα βολικά χάρη στο εσωτερικό SPRINTWEB, το οποίο χαρίζει στο Λιονέλ τη δυνατότητα να κάνει τις αναμενόμενες, πλην δύσκολο να αποφευχθούν, πιρουέτες του.



    Για να δικαιολογηθεί το όνομα και ο σκοπός του λανσαρίσματος του συγκεκριμένου μοντέλου, η γερμανική εταιρεία τοποθέτησε μάλιστα σε καθεμία από τις τρεις γραμμές στο πλάι, τις ισάριθμες χρονιές που ο Μέσι κατέκτησε τη χρυσή μπάλα. Όταν θα γίνουν τέσσερις θα έχουν πρόβλημα…

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 204 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Σκληρό πόκερ στις διαπραγματεύσεις για το κούρεμα του ελληνικού χρέους, τη στιγμή που το Βερολίνο εμφανίζεται αδιάλλακτο στις πιέσεις των τραπεζών.

    Ολους τους άσους στο τραπέζι βγάζουν οι ιδιώτες πιστωτές της Ελλάδας, από τη μια, και το Βερολίνο με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, από την άλλη, στο πλαίσιο του σκληρού πόκερ με τις διαπραγματεύσεις για το κούρεμα του ελληνικού χρέους. Αγκάθι στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας, ιδιωτών πιστωτών, ευρωπαίων εταίρων και του ΔΝΤ αποτελεί το επιτόκιο για τα νέα ομόλογα που θα εκδοθούν με τη συμφωνία του κουρέματος.

    Οι ιδιώτες πιστωτές ζητούν πάνω από 5%, ενώ το ΔΝΤ και η Γερμανία επιδιώκουν κάτω από 4% κάτι που ουσιαστικά αυξάνει το ποσοστό κουρέματος πολύ πάνω από το 50% που είχε συμφωνηθεί αρχικά -κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους ιδιώτες πιστωτές (τράπεζες, hedge funds κ.λπ.).

    Ο επικεφαλής των διαπραγματευτών των ιδιωτών πιστωτών (IIF) Τσαρλς Νταλάρα εξετάζει τώρα να ζητήσει την παρέμβαση της ίδιας της Ανγκελα Μέρκελ αλλά και του Νικολά Σαρκοζί για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με τους «Financial Times», κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς ευρωπαίους αξιωματούχους και το Ταμείο για τις καθυστερήσεις. Πάντως ο εκπρόσωπος της Μέρκελ Στέφεν Ζάιμπερτ δεν αφήνει περιθώριο για απευθείας παρέμβαση της Καγκελαρίου.

    Οπως δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ο Τσαρλς Ν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 156 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Έχουμε καταλάβει πως τα τζάκετ φέτος θα φορεθούν όσο τίποτα άλλο. Αλλά τη street style εκδοχή τους σίγουρα δεν την έχεις δει!

    Είσαι από αυτούς που θεωρούν ξεπερασμένα τα τζιν τζάκετ; Χαλαρά. Φέτος επανήλθαν στη μόδα, αλλά αν ούτε αυτό δεν σε ψήνει για να φορέσεις ένα, τότε δες αυτά τα τζάκετ-έργα τέχνης και θα αλλάξεις άποψη.



    Το περιοδικό Attitude στο τεύχος αυτού του μήνα έχει ένα άρθρο με τίτλο: “Δέκα τζάκετ από δέκα καλλιτέχνες” και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ουσιαστικά 10 καλλιτέχνες του δρόμου άφησαν τους τοίχους, έπιασαν τα τζάκετ και εκεί μετέφεραν τη λογική του street style.



    Οι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους οι Mr. Shiz, Stuart Semple και Danny Sangra, δε χρησιμοποιούν το τζιν τζάκετ ως ένα κενό καμβά στις αναζητήσεις για την τέχνη του δρόμου, αλλά περισσότερο ως δήλωση μόδας, δημιουργώντας κάποια φωναχτά και δελεαστικά κομμάτια για να προωθήσουν την οπτική γλώσσα του κάθε καλλιτέχνη.





    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 190 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Η ανεργία προβλέπεται να βαρέσει κόκκινο μέσα στο 2012. Καθημερινά ακούμε για γνωστούς που έχασαν τις δουλειές τους, που έχουν πρόβλημα να πληρώσουν το νοίκι, που με δυσκολία καταφέρνουν να αγοράσουν τα απαραίτητα, που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Όποια εφημερίδα κι αν διαβάσεις, όποιο δελτίο κι αν δεις, αυτά αποτελούν πρώτη είδηση. Και όμως υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν πάρει χαμπάρι για το τι συμβαίνει. Είναι δυνατόν;

    Σου έχει τύχει; Νομίζω πως ναι. Τι; Να νευριάσεις πάρα πολύ με τη συμπεριφορά κάποιου. Κάποιου που δεν ξέρεις, ούτε πρόκειται να γνωρίσεις, και στην τελική ούτε σε καίει να τον γνωρίσεις. Σου είναι από άγνωστος μέχρι αδιάφορος. Και όμως αυτός ο κάποιος είναι ικανός να σου γυρίσει τα μάτια ανάποδα. Το ξέρω ότι σου έχει συμβεί – και εσένα και εμένα και σε όλους. Τι να κάνεις όμως…

    Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή λοιπόν. Βράδυ, μετά τη δουλειά και αρκετά κομμάτια από την κούραση, είμαι στο μετρό, με το iPod στα αυτιά και χαζεύω στο πουθενά. Και τότε μπαίνει μέσα ένας άστεγος, που ζητούσε 1 ευρώ – και όταν λέω “άστεγος” δεν εννοώ junkie που ήθελε να μαζέψει φράγκα για να πάρει κανένα “τσιγάρο”. Άστεγος και μάλιστα σε άθλια κατάσταση. Ξυπόλητος και φορώντας βερμούδα Γενάρη μήνα, με τα πόδια του “κατακρεουργημένα”, λες και όσο κοιμάται τα βράδια στους δρόμους κάποιος σκύλος τρέφεται από τη σάρκα του. Τρομακτικό θέαμα, που σε κά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 191 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Μύθοι ή πραγματικότητα; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτά είναι τα πιο τρομακτικά μέρη του πλανήτη.

    Γιατί βλέπουμε ταινίες τρόμου; Ο φόβος είναι ένα αρνητικό συναίσθημα. Όταν φοβόμαστε σίγουρα δεν περνάμε καλά. Γιατί λοιπόν αποζητούμε αυτή την αίσθηση, όταν λογικά δεν θα έπρεπε; Σκεφτείτε το όσο σας κάνουμε μία περιοδεία στα πιο τρομακτικά μέρη του κόσμου.



    Το σπίτι στο Αμιτιβίλ, Νέα Υόρκη
    Στις 13 Νοεμβρίου του 1974 στο συγκεκριμένο σπίτι έγινε κάτι ανατριχιαστικό. Ένας ψυχικά διαταραγμένος 28χρονος σκότωσε ολόκληρη την οικογένεια του, δηλαδή τον πατέρα του, τη μητέρα του, τις δύο αδελφές και τους δύο αδελφούς του. Από τότε το σπίτι αυτό είχε πολλούς ενοίκους οι οποίοι το εγκατέλειπαν μετά από 1-2 μήνες κατατρομαγμένοι. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους παράξενα φαινόμενα όπως πόρτες να κλείνουν, περίεργοι θόρυβοι μέσα στη νύχτα και παιχνίδια να κινούνταν από μόνα τους, τους οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο. Η ιστορία του σπιτιού έγινε ευρέως γνωστή μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Τρόμος στο Αμίτιβιλ» – Amityville Horror (1979) που εξιστορούσε τα βιώματα δύο νεόνυμφων που νοικιάζουν το σπίτι. Σήμερα το σπίτι προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο που θέλουν να δουν φαντάσματα από κοντά. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 204 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Σε λίγες μέρες το YouTube σβήνει γενέθλια κεράκια και δεν θα μπορούσαμε να μην αποτίσουμε φόρο τιμής στο μεγαλύτερο video-sharing website του πλανήτη. Ορίστε λοιπόν, τα 10 most viewed βιντεάκια της 7χρονης ζωής του.

    Όλοι λίγο έως πολύ, την έχουμε μυριστεί την δουλειά. Ok, το μέλλον ανήκει στο Internet. Όμως υπάρχουν sites, που ψυλλιάστηκαν πολύ νωρίτερα το λεγόμενο “αύριο” και κάπως έτσι κατέχουν και μεγαλύτερο μερίδιο στην διαδικτυακή πίτα του σήμερα. Εμείς, δεν θα ζηλέψουμε (δημοσίως τουλάχιστον). Αντιθέτως, θα φανούμε υπεράνω και με αφορμή τα έβδομα γενέθλια, που κλείνει το YouTube σε λιγότερο από ένα μήνα, θα κάνουμε ένα μικρό, πλην τίμιο, αφιέρωμα στα δημοφιλέστερα βίντεο του-επίσης- δημοφιλέστερου video-sharing website.

    Πριν καταλήξουμε στα σημερινά top-10 videos, θα ξεκινήσουμε από τον μακρινό Αύγουστο του 2007, εκεί όπου την πρώτη θέση στο YouTube καταλάμβανε ο κωμικός Judson Laipply με το “Evolution of Dance”. Το συγκεκριμένο βίντεο είχε τότε 56 εκατ. views, ενώ σήμερα δεν βρίσκεται καν στην πρώτη 10άδα των δημοφιλέστερων. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα ,τον Σεπτέμβριο του 2008 την πρώτη θέση είχε καπαρώσει η Avril Lavigne με το -δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω- “Girlfriend” και μάλιστα ήταν το πρώτο βίντεο, που ξεπερνούσε τo φράγμα των 100 εκατ. views τότε, αριθμώντας συγκεκριμένα 103 εκατ. επισκέψεις.

    Στο update αρχές Ιανουαρίου το ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 180 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Για 24 ώρες μεγάλα και γνωστά site του πλανήτη “κλείνουν” σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους νόμους κατά της πειρατείας στο Διαδίκτυο που συζητούνται στις ΗΠΑ.
    Μαύρες σημαίες -ή για την ακρίβεια μαύρες σελίδες- αποφάσισαν να αναρτήσουν σήμερα μερικά από τα μεγαλύτερα free sites του πλανήτη, ανάμεσά τους τα Wikipedia, Mozilla, Reddit, Failblog, αλλά και διάφορα άλλα μεγάλα και μικρά blogs. Ο λόγος είναι τα δύο νομοσχέδια SOPA και PIPA, που έχουν σχέση με τους νόμους κατά της πειρατείας στο Διαδίκτυο και είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν αύριο στην Αμερικάνικη Γερουσία.
    Έτσι, σήμερα (18/01) όποιος αποφασίσει να μπει στο Wikipedia -αλλά και στα υπόλοιπα sites- για πληροφορίες, θα βρεθεί μπροστά σε αυτό το ζήτημα: “Φαντάσου έναν κόσμο χωρίς ελεύθερη γνώση”. Το φανταστήκαμε και δεν μας άρεσε καθόλου…
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 180 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Πως θα σου φαινόταν αν μια κλασική ασπρόμαυρη φωτογραφία την έβλεπες ξαφνικά έγχρωμη; Σε ξενέρωνει; Ίσως με το πρώτο άκουσμα, αλλά ρίξε μια ματιά. Μπορεί να σου αρέσει.

    Κάποια πράγματα πολύ δύσκολα μπορούν να αλλάξουν στο μυαλό μας. Και μάλλον και να αλλάξουν, δεν θα μας αρέσουν με μια πρώτη σκέψη, γιατί διαφορετικά τα έχουμε συνηθίσει. Όπως για παράδειγμα, ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε πως θα φαινόταν έγχρωμη η κλασική ασπρόμαυρη φωτογραφία του Che Guevara ή αυτή του Albert Einstein.



    Κάποιοι όμως το φαντάστηκαν. Και η αλήθεια είναι ότι δεν δείχνει τόσο άσχημα. Για ρίξε μια ματιά…













    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 201 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)



    Αν πίστευες ότι ο μουσικός κόσμος είχε γεμίσει από λολίτες, έκανες λάθος. Τελικά χωράει ακόμα μία. Την Diana Vickers. Τώρα γίναμε…

    Είχα την αίσθηση ότι με την Lana Del Rey είχα καθαρίσει (και απαντήσει) στο ερώτημα “ποια είναι η πιο Λολίτα μουσικός του 2012;”. Αλλά μάλλον έκανα λάθος, γιατί από το πουθενά πετάχτηκε και αυτό το κορίτσι: η Diana Vickers. Και έτσι πάμε πάλι από την αρχή…



    Πάντως όταν λέω “ πετάχτηκε από το πουθενά” εννοώ για τα δεδομένα μας. Γιατί στην Αγγλία η Diana έχει (ξε)πεταχτεί εδώ και περίπου 3 χρονάκια. Κορίτσι του X Factor, μπόρεσε να εξαργυρώσει τη συμμετοχή της στο talent show, βγάζοντας μερικά pop κομματάκια, το άλμπουμ “Songs from the Tainted Cherry Tree”, δίνοντας συναυλίες όπου μπορούσε και κάνοντας φωτογραφίσεις σε μουσικά και γυναικεία περιοδικά. Και καλά τα κατάφερε, χάρη στη vintage αισθητική της (και αυτή!), το γλυκύτατο προσωπάκι της και τα εφηβικά μπουτάκια της που τα έδειχνε όλη την ώρα.



    Σήμερα, η 20χρονη Diana εκτός από τη μουσική, δηλώνει ότι ασχολείται και με την ηθοποιία, αλλά και τον κόσμο της μόδας. Σε αυτά τα δύο τελευταία δεν ξέρω πως τα πάει, αλλά ακούγοντας μερικά κομμάτια της βαρέθηκα – γλ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 179 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο δήμαρχος ανέφερε ότι εξασθενές χρώμιο σε πολύ χαμηλές τιμές βρέθηκε και σε άλλες πηγές νερού στην περιοχή...

    Σε μετρήσεις νερού που πραγματοποίησε η ΔΕΥΑ Ερμιονίδας εντοπίστηκε αυξημένη τιμή εξασθενούς χρωμίου, σε γεώτρηση που υπάρχει στους Φούρνους Ερμιονίδος. Σε δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Καμιζής, εξήγησε ότι για πρώτη φορά και για ερευνητικούς λόγους, έγινε έλεγχος για εξασθενές χρώμιο και υπογράμμισε πως η γεώτρηση αυτή δεν χρησιμοποιείται τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, ούτε για ύδρευση, αλλά ούτε και για άρδευση. Χρησιμοποιήθηκε, είπε, μόνο το τελευταίο καλοκαίρι για πυρόσβεση.

    Ο δήμαρχος ανέφερε ότι εξασθενές χρώμιο σε πολύ χαμηλές τιμές βρέθηκε και σε άλλες πηγές νερού στην περιοχή, πρόσθεσε όμως ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

    Επισήμανε ότι η υγειονομική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών δεν έχει ορίσει επιτρεπτά όρια και είπε πως πρέπει να προσδιοριστεί το άνω όριο και να γίνει επιδημιολογική έρευνα για να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 173 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Η Πατρίδα μας βυθίζεται. Ο ρυθμός των μεταρρυθμίσεων, όχι μόνο είναι ανεπαρκής, αλλά, πολλές φορές και προς την λάθος κατεύθυνση.

    Πρέπει σαν έθνος να αποφασίσουμε αν θα παραμείνουμε τελευταίοι και θα επικαλούμαστε «την Ελληνική ιδιαιτερότητα», αν θα δηλώνουμε «εξουθενωμένοι», ή αν θα τους κάνουμε «να τρίβουν τα μάτια τους»! Πρέπει να αναδείξουμε ένα νέο δυναμισμό, αντάξιο της Ιστορίας μας. Να γίνουμε πρωτοπόροι και όχι να κοιτάμε πώς θα αναβάλλουμε τις απαραίτητες ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις!

    Παραθέτω κάποιες ιδέες για συγκεκριμένα μέτρα προκειμένου να ανταποκριθούμε στις σημερινές προκλήσεις και να δώσουμε νέα πνοή στο έθνος μας και στην οικονομία.

    1. ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ: Η ΕΥΡΩΠΗ, ύστερα από την ‘τελωνειακή’ και την ‘νομισματική’ ένωση, θα προχωρήσει σε κάποιας μορφής ‘δημοσιονομική’ ένωση, με «Γερμανική’ πειθαρχία. Οι Προϋπολογισμοί θα συντάσσονται από κάθε χώρα ξεχωριστά, αλλά σύμφωνα με πολύ αυστηρές προδιαγραφές και πολύ αυστηρούς στόχους. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται. Το κέντρο βάρους των αποφάσεων και ο κεντρικός συντονισμός θα γίνεται όχι στις Βρυξέλλες, αλλά στο Βερολίνο! Αντί να αντιδρούμε σαν ουραγοί, να κάνουμε ό,τι πρέπει ώστε να βρεθούμε στην ‘πρώτη ταχύτητα’.

    2. Οι μήνες περνάνε και αντί να απομακρυνόμαστε από την κατάρρευση βρισκόμαστε πιο κοντά παρά ποτέ και στην κατάρρευση και στη δραχμή. [Το έλλειμμα για το 2011 θα είναι στο 11% περίπου. Στη Βρετανία και τις ΗΠΑ 9%, στην Ισπανία και την Ιαπωνία 8%, στην Γαλλί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 172 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ένα απίστευτο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές πριν από το πολύνεκρο ναυάγιο της Ιταλίας. Ένα μέλος του πληρώματος φορά σωσίβιο. Αλλά δεν ενημερώνει κανέναν!

    Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο της προχειρότητας και της εγκληματικής ανευθυνότητας με την οποία αντιμετώπισαν, όχι μόνο ο καπετάνιος που «πήδηξε» πρώτος από το βυθιζόμενο καράβι, αλλά και το πλήρωμα του πλοίου.

    Το βίντεο έχει μαγνητοσκοπήσει μια οικογένεια από τη Χιλή. Μετά την ανακοίνωση πως «τεχνικών προβλημάτων», η οικογένεια βγαίνει στο διάδρομο και αναρωτιέται τι συμβαίνει. Ο άνδρας που κρατά την κάμερα βλέπει έναν καμαρώτο να κατευθύνεται προς το μέρος, φορώντας σωσίβιο. Τον ρωτά αν μιλά ισπανικά. Η απάντηση είναι πως μιλάει λίγα, σπαστά ισπανικά.

    «Γιατί φοράτε σωσίβιο;», τον ρωτά ο επιβάτης στο video του BBC. «Just in case (για κάθε ενδεχόμενο δηλαδή)», είναι η απάντηση. Και φεύγει. Λίγα λεπτά μετά, το πλοίο προσκρούει στα βράχια και ξεκινάει το δράμα. Η οικογένεια σώθηκε γιατί το βίντεο συνεχίζεται, δείχνοντας πλάνα από την επιχείρηση διάσωσης.

    Στην αρχή έγινε λόγος για «περιορισμένης σημασίας τεχνική βλάβη».

    Πολλοί από τους επιβάτες που διασώθηκαν περιγράφουν τις "σκηνές της αποκάλυψης" και "τον πανικό" που ακολούθησαν την πρόσκρουση του πλοίου και καταγγέλλουν ότι αρκετά από τα μέλη του πληρώματος δεν μιλούσαν αγγλικά ή ιταλικά και δεν κατέβασαν τις σωσίβιες λέμβους, ενώ κάποιοι συνεχίζουν να δηλώνουν ότι πολλές από τις λέμβους δεν μπόρεσαν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 202 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Οι δράστες που είχαν γίνει φόβος και τρόμος στην πόλη, δεν έμεναν στα χρήματα...

    Όπως ανακοινώθηκε από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών Γεωργιανών, δύο 26χρονοι κι ένας 27χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται ότι σε διάστημα τριών ετών, από το Φεβρουάριο του 2008 έως τον Φεβρουάριο του 2011, διέπραξαν συνολικά 24 διαρρήξεις διαμερισμάτων, αφαιρώντας χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κι άλλα αντικείμενα.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η λεία των κλοπιμαίων ξεπερνάει τις 86.000€. Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 149 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Σε θέση μάχης βρίσκεται ο Δήμος Νέας Ιωνίας προκειμένου να παρέμβει άμεσα σε περίπτωση που συνεργεία της ΔΕΗ επιχειρήσουν να διακόψουν την ηλεκτροδότηση σε δημότες που έχουν πληρώσει το ρεύμα αλλά όχι το χαράτσι.

    Στο συγκεκριμένο Δήμο 2.900 νοικοκυριά δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι και από αύριο οι ιδιοκτήτες τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα συνεργεία της ΔΕΗ που θα πάνε τους κόψουν το ρεύμα.

    Οπως δήλωσε στο Νewsit η αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας, Όλγα Κατιμερτζή "εμείς σε αυτή τη φάση είμαστε έτοιμοι να συμπαρασταθούμε στους δημότες που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη διαδιακασία διακοπής της ηλεκτροδότησης του σπιτιού τους. Θα κινητοποιήσουμε κόσμο προκειμένου να αποτρέψουμε να γίνει κάτι τέτοιο αλλά και εάν δεν τα καταφέρουμε έχουμε ήδη ένα συνεργείο εθελοντών με ηλεκτρολόγους και άμεσα θα επανασυνδέσουμε το ρεύμα. Ταυτόχρονα θα παράσχουμε νομική κάλυψη στους δωρεάν στους δημότες μας καθώς η ΔΕΗ δεν μπορεί να κόψει το ρεύμα σε κάποιον που το έχει πληρώσει αλλά αρνήθηκε να καταβάλει το χαράτσι".
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 191 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Σε θέση μάχης βρίσκεται ο Δήμος Νέας Ιωνίας προκειμένου να παρέμβει άμεσα σε περίπτωση που συνεργεία της ΔΕΗ επιχειρήσουν να διακόψουν την ηλεκτροδότηση σε δημότες που έχουν πληρώσει το ρεύμα αλλά όχι το χαράτσι.

    Στο συγκεκριμένο Δήμο 2.900 νοικοκυριά δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι και από αύριο οι ιδιοκτήτες τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα συνεργεία της ΔΕΗ που θα πάνε τους κόψουν το ρεύμα.

    Οπως δήλωσε στο Νewsit η αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας, Όλγα Κατιμερτζή "εμείς σε αυτή τη φάση είμαστε έτοιμοι να συμπαρασταθούμε στους δημότες που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη διαδιακασία διακοπής της ηλεκτροδότησης του σπιτιού τους. Θα κινητοποιήσουμε κόσμο προκειμένου να αποτρέψουμε να γίνει κάτι τέτοιο αλλά και εάν δεν τα καταφέρουμε έχουμε ήδη ένα συνεργείο εθελοντών με ηλεκτρολόγους και άμεσα θα επανασυνδέσουμε το ρεύμα. Ταυτόχρονα θα παράσχουμε νομική κάλυψη στους δωρεάν στους δημότες μας καθώς η ΔΕΗ δεν μπορεί να κόψει το ρεύμα σε κάποιον που το έχει πληρώσει αλλά αρνήθηκε να καταβάλει το χαράτσι".
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 148 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο γνωστός τραγουδιστής είχε κανονίσει πριν από 14 μήνες να πάει 7ήμερη κρουαζιέρα στο Σίδνεϊ για κάποιες live εμφανίσεις του. Στο πλοίο όμως τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη όπου τον φυγάδευσαν οι φίλοι του από την πίσω πόρτα για να αποφύγει την σύλληψη.

    Ο ίδιος περιέγραψε στην εφημερίδα “Espresso” πόσο καλά περνούσε, πριν συμβεί το αναπάντεχο γεγονός: “Ήταν μια κρουαζιέρα που είχε προγραμματιστεί 14 μήνες πριν. Αφορούσε μόνο Έλληνες και Κύπριους ομογενείς που ζουν κυρίως στην Αυστραλία. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα. Αρκεί να σας πω ότι βγάλαμε χιλιάδες φωτογραφίες!
    Category: Paparazzi - Gossip από την Showbiz | Views: 202 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Την τελική απόφαση θα την πάρουμε εμείς"
    - Πρόταση για δώρο ως 1.500 ευρώ - “Τσεκούρι” στους μισθούς πάνω από τη σύμβαση
    - Τέλος οι τριετίες και πάγωμα για τουλάχιστον 3 χρόνια

    Ακόμα και αν εργοδότες και εργαζόμενοι καταλήξουν σε συμφωνία για τους μισθούς, η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι αυτή η συμφωνία δεν την δεσμεύει!

    «Εφ΄όσον υπάρξει συμφωνία των κοινωνικών εταίρων θα τη δούμε και θα αποτελέσει βασική παράμετρο για την θέση που θα λάβει στη συνέχεια η κυβέρνηση», είπε ο κ. Καψής μιλώντας στους δημοσιογράφους, αλλά όταν ρωτήθηκε εαν οι αποφάσεις των κοινωνικών εταίρων θα είναι και θέση της κυβέρνησης είπε: “Θα το δούμε”.

    Αύριο, φτάνει στην Αθήνα το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας. Ο κ. Καψής είπε ότι από αύριο αρχίζει κρίσιμη περίοδος με την άφιξη του τεχνικού κλιμακίου. Πρόσθεσε ότι θα υπάρξουν μεγάλες πιέσεις ενόψει των συμφωνιών για τη νέα δανειακή σύμβαση.

    Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι είπε πως "Ο πρωθυπουργός έχει ακυρώσει το υπόλοιπο πρόγραμμά του και θα επικεντρωθεί στις διαπραγματεύσεις. Το όλο κλίμα στην Ευρώπη δυσκολεύει τις προσπάθειες της Ελλάδας."

    Τελος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι όσοι λένε ότι ο κ. Παπαδήμος είναι εντολοδόχος της Μέρκελ έχουν παρανοήσει.

    Θέμα χρόνου οι περικοπές

    Θα συμπαρασύρουν μάλιστα και τους μισθούς σε ΔΕΚΟ και τις Τράπεζες, ενώ ταυτόχρονα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι μισθοί των ένστολων, αλλά και όσων ακ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 158 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Οι τελευταίες στιγμές πριν την πρόσκρουση και τον πανικό. Κάποιοι μίλησαν για την «υπόκλιση στο νησί». Η Corriere della Serra αποκαλύπτει μια άλλη διάσταση που οδήγησε στο ναυάγιο της Τοσκάνης.

    Ο καπετάνιος του μοιραίου κρουαζιερόπλοιου θέλησε να ευχαριστήσει τον επικεφαλής των σερβιτόρων που δεν πήρε άδεια, αλλά παρέμεινε στο πλοίο για να βοηθήσει να βγει η δουλειά, αφού δεν υπήρχε κανείς να τον αντικαταστήσει. Ο Αντονέλο Τιέβολι κατάγεται από το Τζίλιο και ο Φραντσέσκο Σκετίνο αποφάσισε να περάσει πολύ κοντά από τις ακτές του νησιού για να δει ο Τιέβολι τον τόπο του. Μόνο που δεν υπολόγισε σωστά.

    Λίγο πριν από το δυστύχημα, τον κάλεσε στη γέφυρα. «Αντονέλο, έλα να δεις, είμαστε πολύ κοντά στο Τζίλιο σου», είπε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η Corriere della Serra.

    Ο Τιέβολι ανέβηκε στη γέφυρα, έσκυψε στην κουπαστή και βλέποντας το πλοίο να πλησιάζει επικίνδυνα στο νησί, φώναξε στον καπετάνιο: «προσοχή, είμαστε πάρα πολύ κοντά στην ακτή». Πριν καλά καλά προλάβει να τελειώσει τη φράση του, το πλοίο προσάραξε στα βράχια.

    Ακολούθησαν στιγμές πανικού. Δείτε ένα νέο video που βλέπει το φως της δημοσιότητας...

    Ο Τιέβολι έχει ήδη καταθέσει στην ακτοφυλακή και αναμένεται να επαναλάβει την κατάθεσή του στους καραμπινιέρους για το τι συνέβη λίγο πριν από το δυστύχημα.

    Ειρωνεία της ζωής: ο Φραντσέσκο Σκετίνο είχε δηλώσει το 2010 στην τσεχική εφημερίδα Dnes ότι δεν θα ήθελε να ήταν ο κυβερν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 192 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Η προσομοίωση ουρανού στο ταβάνι του γραφείου, δηλαδή η τοποθέτηση ειδικών φώτων σε συνδυασμό με έναν ήλιο και με σύννεφα, μπορεί να κάνει έναν εργαζόμενο πιο αποδοτικό.

    Η ιδέα ανήκει στο τμήμα οργάνωσης και εμπορίου του οργάνωσης του Ινστιτούτου Fraunhofer της Γερμανίας, ενός χρηματοδοτούμενου από το κράτος οργανισμού που επικεντρώνεται στην εφαρμοσμένη επιστήμη.

    Ο φωτισμός, ο οποίος τοποθετήθηκε στο γραφείο του οργανισμού στην Στουτγάρδη, στοχεύει στο να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ο εργαζόμενος βρίσκεται στο ύπαιθρο κάτω από τον ουρανό και το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι οι εργαζόμενοι να παραμένουν σε εγρήγορση και να επικεντρώνονται στην δουλειά τους, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ινστιτούτου Ματίας Μπούες.

    Στο ταβάνι έχουν τοποθετηθεί λωρίδες από φώτα τύπου LED χρώματος κόκκινου, μπλε, πράσινου και λευκού, ενώ έχει ζωγραφιστεί ουρανός με σύννεφα. Το ινστιτούτο, πάντως, δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 171 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Οι Financial Times εκτιμούν πως θα αυξηθούν τα προβλήματα στην ευρωζώνη και πως η Γερμανία θα είναι το επόμενο θύμα.

    Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο :''Τα τρία θανάσιμα αμαρτήματα της ευρωζώνης''

    Η κίνηση της Παρασκευής από τη Standard & Poor’s δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τον χρηματοοικονομικό κόσμο. Ο οίκος αξιολόγησης είχε προειδοποιήσει από τον Δεκέμβριο ότι τα κράτη της ευρωζώνης κινδύνευαν με υποβάθμιση.

    Πρακτικά, η Γερμανία είναι η τελευταία αλώβητη δύναμη. Οι άλλοι έχουν υποκύψει σε ένα κράμα τριών θανάσιμων αμαρτημάτων: αισιοδοξία, αδράνεια και αμέλεια.

    Πάρα πολλές χώρες είναι υπεραισιόδοξες ως προς την ανάκαμψή τους, όταν όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην κατεύθυνση της ύφεσης σε όλη την ευρωζώνη. Η συρρίκνωση της παραγωγής θα επιδεινώσει τα δημόσια έσοδα και έχει ήδη θέσει αρκετές χώρες σε μη βιώσιμο δρόμο.

    Η αδράνεια ίσως να είναι αναπόφευκτη, καθώς οι πολιτικοί καλούνται να ισορροπήσουν μεταξύ των πολιτικών σκοπιμοτήτων και της δημοσιονομικής πραγματικότητας. Η Γαλλία, επί παραδείγματι, πρέπει να προχωρήσει σε λιτότητα ώστε να θέσει ξανά υπό έλεγχο το πρωτογενές της έλλειμμα και για να πείσει τους εταίρους της στην ευρωζώνη ότι το Παρίσι αντιμετωπίζει σοβαρά τη δημοσιονομική πειθαρχία. Παρ' όλα αυτά, ο Nicolas Sarkozy ελπίζει να αναδειχθεί ξανά νικητής στις προεδρικές εκλογές την άνοιξη.

    Ως προς την αμέλεια, η πρόταση για νέο δημοσιονομικό συμβόλαιο είναι πολύ καλή, αλλά δεν αντιμετωπίζ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 181 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη για μία ώρα, έκανε ομάδα πολιτών του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας, στο γραφείο του διευθυντή των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Καλαμάτας, στην οδό Φιλελλήνων.

    Οι διαδηλωτές κρέμασαν πανό από το μπαλκόνι του ΙΚΑ και κατέβασαν τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον ιστό της.

    Η σημερινή κινητοποίηση, όπως επισημαίνουν, έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ερχομό της Τρόικας στην Ελλάδα.

    Παράλληλα, οι διαδηλωτές, διεκδίκησαν τη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας ασφαλισμένων του ΙΚΑ, οι οποίοι δεν μπορούν να συμπληρώσουν τα απαραίτητα ένσημα, λόγω της οικονομικής κρίσης που τους έχει οδηγήσει στην ανεργία.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 181 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ήταν «χείμαρρος» στη συνέντευξη του στη ραδιοφωνική εκπομπή του Gazzetta μιλώντας για την μη κλήση του στην Εθνική και για τον Ολυμπιακό, χωρίς να μασάει τα λόγια του!

    Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δεν βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν που ξεκινάει σήμερα, όπως, και πολλοί παίκτες της δικής του φουρνιάς.
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 188 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Mήνυμα προς τις τράπεζες ότι οι χώρες μέλη της ΕΕ δεν πρόκειται να δώσουν περισσότερα για το κούρεμα έστειλε ο εκπρόσωπος της ΚΟΜΙΣΙΟΝ.

    Ο κ. Ολιβιέ Μπαγί είπε επίσης ότι οι συνομιλίες της Ελλάδας με ιδιωτικές τράπεζες για τη μερική διαγραφή του χρέους της, πρόκειται να επαναληφθούν σύντομα.

    Ο κ. Μπαγί απέκλεισε το ενδεχόμενο οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης να πληρώσουν περισσότερα χρήματα απ' ό,τι είχε συμφωνηθεί τον Οκτώβριο, από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, για να αντισταθμίσουν οποιαδήποτε ενδεχόμενη μείωση της έκτασης της διαγραφής του χρέους από τις τράπεζες.

    "Δεν έχουμε να πάρουμε κάποια περαιτέρω απόφαση, ούτε έχουμε οποιαδήποτε σχέδια να αλλάξουμε αυτό που συμφωνήθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου. Προς το παρόν, αυτή είναι η γραμμή", δήλωσε.

    Ο κ. Μπαγί είπε ακόμη, πως η Επιτροπή έχει την "πεποίθηση" ότι η ελληνική κυβέρνηση και το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF, το λόμπι των τραπεζών) "θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν σύντομα" τις διαπραγματεύσεις τους.

    Σχολιάζοντας, εξάλλου, τις υποβαθμίσεις εννέα χωρών της ευρωζώνης από τον οίκο αξιολόγησης S&Ps, o Ολιβιέ Μπαγί σημείωσε τη "λανθασμένη αντίληψη",που επικρατεί στους οίκους αξιολόγησης σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή στρατηγική για έξοδο από την κρίση, αλλά και τα οικονομικά των κρατών- μελών.

    Χαρακτήρισε "ακατανόητη" την απόφαση της S&Ps, αλλά και "παράξενη" τη χρονική στιγμή την οποία επέλεξε να υποβαθμίσει χώρες- μέλη της ευρωζώνης.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 167 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Στην πρώτη δημοπρασία μετά την υποβάθμιση της Παρασκευής η Γαλλία άντλησε 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ με μικρή μείωση επιτοκίου στα γραμμάτια ενός έτους.

    Από τα 12μηνα γραμμάτια άντλησαν 1.895 δις ευρώ με ελαφρώς μειωμένο επιτόκιο στο 0,42% από 0,454%.

    Από τα 3μηνα γραμμάτια άντλησαν 4,503 δις ευρώ με ελαφρώς μεγαλύτερο επιτόκιο στο 0,175% από 0,166% , ενώ τσιμπημένο, στο 0,286% από 0,295%, ήταν το επιτόκιο στα 6μηνα γραμμάτια.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 161 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Πρόκειται για έναν 56χρονο επιχειρηματία ο οποίος συνελήφθη για μη απόδοση Φ.Π.Α.

    Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος βιομηχανικής - κατασκευαστικής εταιρείας.

    Τα χρέη του είναι για την περίοδο από τον Απρίλιο του 2011 και μετά και ξεπερνούν τις 136 χιλιάδες ευρώ.

    Ο 56χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 187 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Τους άρπαζαν, τους εκβίαζαν και τους άρπαζαν όλα τα χρήματά τους προκειμένου να τους μεταφέρουν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Μία ακόμα οργανωμένη σπείρα που, με βιτρίνα καταστήματα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, στο κέντρο της Αθήνας, άρπαζε παράνομους αλλοδαπούς, τους έπαιρνε τα χρήματα και τους προωθούσε σε αλλες χώρες της ΕΕ, αποκαλύφθηκε μετά απο έρευνα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ύστερα απο καταγγελία Αφγανών μεταναστών.

    Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν Πακιστανό, 47 ετών, ο οποίος μαζί με τέσσερα άτομα που αναζητούνται, άρπαζαν αλλοδαπούς για να τους αποσπάσουν χρήματα, ή αναλάμβαναν να τους προωθήσουν σε αλλες χώρες, αντί 2.000- 5.000 ευρώ το άτομο.

    Όπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, τα μέλη του κυκλώματος είχαν διακριτούς ρόλους. 'Αλλα μέλη προσέγγιζαν αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας και συμφωνούσαν για την παράνομη μεταφορά τους στο εξωτερικό, άλλα μέλη ήταν υπεύθυνα για τη φύλαξή τους και άλλοι, μέσα απο τα καταστήματα που διατηρούσαν, εισέπρατταν από τους αλλοδαπούς χρηματικά ποσά για τη μεταφορά τους σε χώρες της ΕΕ.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 183 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    H αστυνομία έπιασε έναν τσιγγάνο και αναζητούνται άλλα 6 άτομα.

    Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα σε έναν οδηγό φορτηγού, να σταματήσει για να του κάνουν έλεγχο.
    Ο οδηγός προσπάθησε να ξεφύγει αλλά συνελήφθη μετά από καταδίωξη.

    Πρόκειται για έναν 19χρονο τσιγγάνο, στο φορτηγό του οποίου βρέθηκε μια σακούλα με 124 κέρματα από διάφορες χωρες. Όπως προέκυψε, ο 19χρονος μαζί με άλλους 6 τσιγγάνους ηλικίας από 18 μέχρι 19 χρονών, έκαναν δύο ληστείες, δύο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής στη Λάρισα. Όλες έγιναν από τον περασμένη Σεπτέμβριο, μέχρι τα Χριστούγεννα.

    Ανάμεσα στα θύματα είναι μια 63χρονη γυναίκα στο σπίτι της οποίας μπήκαν δύο φορές, για να της κλέψουν συλλεκτικές τηλεκάρτες!
    Πρώτα, μπήκαν στις 13 Σεπτεμβρίου και μάλιστα, πριν κλέψουν κάποιες τηλεκάρτες αξίας 200 ευρώ, τραυμάτισαν την ιδιοκτήτρια.
    Ξαναπήγαν όμως, την παραμονή των Χριστουγέννων!
    Τη δεύτερη φορά, έλειπε η 63χρονη και οι δράστες, πήραν από το σπίτι της άλλες 10 συλλεκτικές τηλεκάρτες των 4 ευρώ η καθεμία, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και διάφορα νομίσματα διαφόρων χωρών συνολικού βάρους δύο 2 κιλών.

    Επίσης, από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι:

    - Ξημερώματα της 15-09-2011, μπήκαν σε μονοκατοικία στη Λάρισα, απείλησαν με μαχαίρι και ψαλίδι την 79χρονη ιδιοκτήτρια και της έκλεψαν τρία χρυσά δακτυλίδια συνολικής αξίας 1000 ευρώ.
    - Πρώτες πρωινές ώρες της 25-12-2011, μπήκαν σε σπίτι στη Λάρισα ενώ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 156 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    H Google βλέποντας την επιτυχία που έχουν τα παιχνίδια στο Facebook, αποφάσισε να δοκιμάσει ένα νέο τρόπο για να προωθήσει το Google+

    Η εταιρία δημιούργησε λοιπόν διάφορα βίντεο στα οποία οι χάρτες Google Maps μετατρέπονται σε ένα παιχνίδι 3D λαβύρινθου στο οποίο ο χρήστης παίρνει τον έλεγχο μίας μπάλας και προσπαθεί να την οδηγήσει μέσα από διάφορες πόλεις στην... έξοδο.

    Το πρωτότυπο παιχνίδι αυτό αναμένεται να γίνει πολύ δημοφιλές στους χρήστες που έχουν κάποιο smart phone που υποστηρίζει motion sensitive λειτουργία όπως είναι το iPhone.

    Το νέο παιχνίδι της Google για το κοινωνικό δίκτυο της, θα είναι έτοιμο μέσα στο Φεβρουάριο όπου και θα δοθεί στους χρήστες του Google+.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 175 | Added by: ludia | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 11
    Φίλοι-Επισκέπτες: 11
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz