ΕΝΑ BLOG ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ.... ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΑΞΙΖΕΙ.... Ειδήσεις και ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο- Ειδήσεις, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Πολιτική, Κοινωνία,Οικονομία, Lifestyle- Gossip, Αθλητισμός, Games,Πολιτισμός,Αυτοδιοίκηση,Επιστήμη και Τεχνολογία,Περιβάλλον,Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα , Απόψεις, Αγγελίες,Mηχανή αναζήτησης, Κατάλογος, Νέα, Χρηματιστήριο, Shopping, Forum, Blogs Friebies,ελεύθερος χρόνος ,Διασκέδαση,Αμεση ανταλλαγή μηνυμάτων με χρήση βίντεο και ήχου (chat rooms),video, chat, dating Free Live Cam Chat Rooms - Webcam Chat ...γνωριμίες, συζητήσεις, Sex και Σχέσεις...... και πολλά άλλα. Η ιστοσελίδα που χτίζεται από τα μέλη της! "Η παρέα μεγάλωσε και λείπεις εσύ;"
Υλικά για 12 κομμάτια 1 δόση ζύμη με ρικότα 3 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα 1 1/2φλιτζ. τριμμένο έμενταλ 1/3 φλιτζ. κρεμά γάλακτος αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1/2 φλιτζ. χοντροκομμένο μπέικον
Για τη ζύμη με ρικότα 2 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις μία πρέζα αλάτι 1/2 φλιτζ. βούτυρο, που έχετε μαλακώσει 125 γρ. μαλακή ρικότα
Εκτέλεση Σε μια καθαρή επιφάνεια αναμειγνύετε το αλεύρι, το αλάτι και το βούτυρο. Προσθέτετε τη ρικότα και ανακατεύετε ώσπου η ζύμη να γίνει μαλακή και συμπαγής. Σχηματίζετε μία μπάλα, την τυλίγετε με μεμβράνη και την τοποθετείτε στο ψυγείο για 40-50 λεπτά. Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τα αβγά με το έμενταλ, την κρεμά γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι. Βγάζετε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγετε σε φύλλο. Ρίχνετε το μπέικον στη βάση της ζύμης και στη συνέχεια περιχύνετε με το μείγμα των αβγών. Ψήνετε σε φούρνο που έχετε προθερμάνει, στους 180° C, για 30-35 λεπτά. Στα 5 τελευταία λεπτά, αυξάνετε λίγο τη θερμο¬κρασία για