Κυριακή, 2024-05-19, 5:20 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Απρίλιος » 19 » Ετήσιες προβλέψεις 2012
    6:59 PM
    Ετήσιες προβλέψεις 2012
       

    Ετήσιες προβλέψεις 2012


        zodiac-386
       

    Κριός   
        Γενικά    
        Το 2012 θα είναι μια αρκετά ανήσυχη χρονιά. Η θέση του Δία θα σας κάνει έντονα κοινωνικούς, γεμάτους ενέργεια και επικοινωνία με τους ανθρώπους του κοντινού σας περίγυρου. Η φήμη και ο επαγγελματική σας υπόσταση θα παρουσιάσει άνοδο, με έντονη προβολή της προσωπικότητας σας, κάνοντας σας ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλή. Θα αισθανθείτε έντονα την χρησιμότητα του επαγγέλματος και της ειδικότητας σας, ακόμα και αν χρειάζεται πολλή προσπάθεια και δουλειά για την υλοποίηση των στόχων σας. Η σύνοδος Ουρανού - Ήλιου θα ζωντανέψει την προσωπική σας ζωή και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Οι στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης θα είναι αρκετά λιγότερες και ο ελεύθερος χρόνος σχεδόν ανύπαρκτος εξαιτίας της πίεσης που θα επικρατεί, τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Αρκετά πράγματα που σας απασχολούν από το παρελθόν θα ξεκαθαρίσουν αυτή τη χρονιά, με συμβιβαστικές λύσεις προς όφελος σας σε θέματα οικογενειακά , κληρονομικά, επαγγελματικά.   
        Επαγγελματικά   
        Το 2012 θα παρουσιαστεί άνοδος, με νέα σχεδία και ιδέες στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι κύριες όψεις του ωροσκοπίου σας από το Μάρτιο του 2012 θα ξυπνήσουν ένα νέο, μαχητικό πνεύμα, προκαλώντας εκπλήξεις στους συναδέλφους και το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον. Παρά το γεγονός ότι δεν ανήκετε στους ανθρώπους που κάθονται στη σκιά, αυτό το έτος θα προχωρήσει περαιτέρω και θα βελτιώσει σημαντικά, τόσο την οικονομική σας κατάσταση, όσο και την καριέρα σας, ιδιαίτερα από το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Πολλά θέματα θα βρουν την λύση τους, γι αυτό θα πρέπει να κρατήσετε ήπιους τόνους, αποφεύγοντας εντάσεις, μια και ενδεχομένως κάποιοι να σας ξεσηκώσουν σκόπιμα, υποσκάπτοντας σας το λάκκο. Φροντίστε να αναπτύξετε διπλωματικές ικανότητες, αποφεύγοντας λογομαχίες που θα σας αποδυναμώσουν και θα περιορίσουν την ενέργεια σας. Η θετική ενέργεια και το ήπιο κλίμα θα αποβεί χρήσιμο για την υλοποίηση των ιδεών και των έργων σας, ώστε να καταφέρετε να παρακάμψετε ότι σας κρατά δεμένους και να γυρίσετε τα πράγματα προς όφελος σας.   
        Οικονομικά   
        Το 2012 οι ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα και τα έσοδα θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις εξωτερικές συνθήκες, τους συνεργάτες, τις αρχές και το κράτος. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια να οργανωθείτε και να αναπτύξετε μια στρατηγική δράσης. Θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς και ρυθμίσεις για να πληρώσετε τους λογαριασμούς και τυχόν χρέη από το παρελθόν. Προσοχή, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν νέα χρέη! Οι συμβάσεις εργασίας και οι νέες συνεργασίες είναι αναγκαίο να διασφαλιστούν σωστά νομικά, για να επιτύχετε σταθερότητα στα οικονομικά. Από τα μέσα καλοκαιριού ο Δίας ευνοεί θέματα τύχης για να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και να κάνετε μια σημαντική αγορά ή επένδυση που θα βελτιώσει σημαντικά τη μελλοντική σας διαβίωση. Από τα μέσα Ιουλίου και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου μερικοί από εσάς ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε προβλήματα και δυσκολίες στον οικονομικό τομέα. Μην πανικοβάλλεστε, οι αποδοχές των επόμενων μηνών θα αναπτερώσουν το ηθικό σας με σημαντική βελτίωση τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.   
        Αισθηματικά- Οικογενειακά   
        Το 2012 το ωροσκόπιο του έρωτα και της αγάπης θα είναι γεμάτο ρομαντισμό και εκπλήξεις. Οι όψεις του Δίας και του Κρόνου στις σχέσεις με τον αγαπημένο σας θα δημιουργήσουν μια κατάσταση αστάθειας, που ενδεχομένως να ξεσπάσει σε κρίση, που θα επηρεάσει σοβαρά τόσο εσάς όσο και το σύντροφο σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπία στις σχέσεις σας, να βοηθήσετε το σύντροφο σας και να αξιολογήσετε σωστά τα συμφέροντα του συντρόφου και της οικογενείας σας. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στο ένστικτο και την εσωτερική φωνή του φτερωτού έρωτα, παρακάμπτοντας ιδιοτροπίες και εξάρσεις ελευθερίας για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, ίσως και από κάποιο κοντινό συνεργάτη που θα πάρει το θάρρος να εκφράσει τα συναισθήματα του. Από το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη γοητεία σας και να επιτύχετε όμορφα φλερτ που θα σας συναρπάσουν. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να έχετε επιπλοκές και εντάσεις στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να κρατήσετε χαλαρή ατμόσφαιρα και να λύσετε τα προβλήματα σας με ήπιους τόνους . Από το Σεπτέμβριο του 2012, το πάθος, ο έρωτας και οι συναντήσεις φουντώνουν κάτω από ένα περίεργο κλίμα ουτοπίας. Θα πρέπει να είστε αρκετά συγκρατημένοι για να αποφύγετε απογοητεύσεις προς το τέλος του έτους.   
        Υγεία   
        Με την έναρξη της καινούργιας χρονιάς η ένταση σας θα επηρεάσει τη ζωτικότητά σας, εξαιτίας της επίδρασης του Άρη που επιβαρύνει το σωματικό σας φορτίο. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες θα είναι έντονη, με αποτέλεσμα να επιβαρύνετε το νευρικό σας σύστημα. Η θέση του Δία και του Ουρανού, δεν θα διευκολύνει την προσπάθεια σας για τη διατήρηση της ειρήνης σε ασυνήθιστα ξαφνικές καταστάσεις. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να καταβάλλετε έντονες προσπάθειες για να διατηρηθεί η ισορροπία. Η μεγάλη κατανάλωση της φυσικής ενέργειας θα σας προκαλέσει κόπωση και μόνο λίγες στιγμές χαλάρωσης θα ανανεώσουν την ψυχικής σας κατάστασης.   
        Συμβουλή   
        Το 2012 οι όψεις μεταξύ πλανητών στο ωροσκόπιο σας, αγαπητοί μου Κριοί, θα τονώσουν το κλίμα του άμεσου περίγυρου σας, γι αυτό θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τις απόψεις και τις αποφάσεις των άλλων ανθρώπων. Το γεγονός αυτό θα επηρεάσει τους προσωπικούς σας στόχους και θα κλονίσει την καθημερινότητα σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ακούσετε συμβουλές από το πιο κοντινό σας συγγενικό ή οικογενειακό περιβάλλον για να επιτύχετε τους επιθυμητούς στόχους. Μην αφήνετε τις υποκειμενικές σας σκέψεις να υποσκελίσουν τη συνείδησή σας, και τους κρυφούς σας φόβους να σας γεμίσουν αμφιβολίες και να διαταράξουν την ανάπτυξη και την εξέλιξη σας, καθώς τα εμπόδια και οι ανατροπές είναι πιθανόν να διαταράξουν τους στενούς σας δεσμούς με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες. Από τα μέσα Αυγούστου και προς το φθινόπωρο τα πράγματα θα βρούνε τις ισορροπίες τους και μια ανάσα χαλάρωσης θα κάνει τη ζωή σας πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη.

       

    Ταύρος   
        Γενικά 
       
        Το 2012 θα είναι μια αρκετά ομαλή χρονιά, με ήπιους ρυθμούς και αρκετά διαλείμματα ξεκούρασης και περισυλλογής, με έντονη την ανάγκη να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας. Η θέση του Ουρανού, του Δία και της Αφροδίτης θα σας δώσει την αρμονία, η οποία είναι απόλυτα απαραίτητη σε κάθε δημιουργική σφαίρα. Η τύχη για τη νέα χρονιά μπορεί να στραφεί προς όφελος σας και θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε σημαντικά τις συνθήκες της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε καταστάσεις, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να διευρύνετε τις προοπτικές ανάπτυξης της σταδιοδρομίας και των επιχειρήσεων, αν εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, εκμεταλλευόμενοι την κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί από το δεύτερο εξάμηνο του έτους με τη διέλευση του Δία από το ζώδιο σας
        Επαγγελματικά 
       
        Από τις αρχές του έτους, θα πρέπει να εργαστείτε με περισσότερη θέρμη. Ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο του 2012, οι πρωτοποριακές σας ιδέες θα σας οδηγήσουν σε μια εποικοδομητική κατεύθυνση. Ο μόνος σας προβληματισμός θα είναι να κάνετε σωστή κατανομή του χρόνου, με μεθοδευμένο και αυστηρό προγραμματισμό, επειδή ο χρόνος σας θα είναι περιορισμένος και δεν θα μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις αρμοδιότητες σας ταυτόχρονα. Ο ενθουσιασμός σας, σε συνδυασμό με το πρακτικό και αναλυτικό σας μυαλό, θα είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης, με δημιουργικές ιδέες, ανάλογα με τις εκάστοτε καταστάσεις. Η αναγκαιότητα των αλλαγών θα σας ωθήσει να εγκαταλείψετε τα πάντα και τον Σεπτέμβριο 2012 θα πρέπει να αφήσετε πίσω τα παλιά και να πάρετε μια άλλη κατεύθυνση καριέρας, με νέες σημαντικές οικονομικές αλλαγές και μελλοντικές προοπτικές προς όφελος σας. Μια σειρά από ευκαιρίες θα φέρουν νέα ευχάριστα γεγονότα στην επαγγελματική σας ζωή!   
        Οικονομικά   
        Το 2012 θα είναι μια καλή χρονιά στον οικονομικό σας τομέα, με σταθερή και διαρκή αρμονία, με χρηματοδοτήσεις και αυξήσεις που θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας. Θα πρέπει όμως να κάνετε σωστό προγραμματισμό και να περιορίσετε σημαντικά τα έξοδα, παραβλέποντας τους πειρασμούς που θα προκύψουν από το πουθενά. Ωστόσο, πολλοί από εσάς θα επικεντρωθείτε σε νέους στόχους στην προσωπική σας ζωής, συνδεδεμένες με τη βελτίωση του σπιτιού ή την αλλαγή της κατοικίας σας. Από την άλλη πλευρά, αν απασχολείστε στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, η καταβολή εξόδων και αγορών θα είναι αναγκαία.   
        Αισθηματικά- Οικογενειακά   
        Σε σύγκριση με το περασμένο έτος, οι κοινωνικές επαφές και γνωριμίες θα είναι περισσότερες. Πολλοί από εσάς, από την αρχή του έτους θα αποφασίσετε να αναπροσαρμόσετε τη ζωή σας, με μια μόνιμη αγάπη που ενδέχεται μελλοντικά να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Δίας θα απελευθερώσει τα συναισθήματα σας και να βοηθήσει να τα εκφράσετε, αποκαλύπτοντας την πραγματική σας ψυχή. Θα ζήσετε και θα αισθάνεστε συναισθηματικά κορεσμένες στιγμές, που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε οριστικά με σχέσεις που σας ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια, και κινδυνεύετε αν δεν λάβετε τα μέτρα σας, να πληγωθείτε βαθιά και τα τραύματα να παραμείνουν στη μνήμη σας για πάντα. Τη χρονιά αυτή θα εμπλουτίσετε τον εαυτό σου εσωτερικά και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στο ιδανικό σας σύντροφο, που εδώ και καιρό σας πολιορκεί. Ίσως καταλάβετε επιτέλους ότι υπάρχει έλλειψη αισιοδοξίας και πίστης στον εαυτό σας. Η θέση του Ουρανού και του Δία θα αυξήσουν την επιτυχία στην προσωπική σας ζωή και θα σας δώσουν μια ιδιαίτερη ευκαιρία! Αν είστε μόνοι, αυτό το έτος που θα αποβεί κρίσιμο για σας. Από το Μάρτιο του 2012 θα ξεχάσετε τις άσχημες μέρες και θα καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση νέων σχέσεων. Το πάθος θα έρθει στη ζωή σας και αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη με έντονα συναισθήματα. Εκτός από τις υπάρχουσες καταστάσεις θα νιώσετε έτοιμοι να βυθιστείτε στον κόσμο του έρωτα, των συναισθημάτων, του πάθους και του ρομαντισμού. Το μόνο αρνητικό σημείο θα είναι οι επιφανειακές και επιπόλαιες σχέσεις, που αν δεν προσέξετε καλά, υπάρχει περίπτωση να σας ταλαιπωρήσουν μελλοντικά. Για τους δεσμευμένους, από τα μέσα του έτους θα πρέπει να οπλιστείτε με αυτοκυριαρχία και υπομονή, εξαιτίας εντάσεων και ζήλιας που θα ξεσπάσουν από την πλευρά του συντρόφου σας, λόγω αδυναμίας συναισθημάτων και έλλειψη εμπιστοσύνης.   
        Υγεία   
        Χάρη στην επίδρασης του Δία αυτή η χρονιά θα είναι πολύ καλή και η υγεία σας σε εξαιρετική κατάσταση. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012, καλό είναι να δώσετε προσοχή στα νεφρά, να πίνετε πολλά υγρά και να προσέχετε τι τρώτε. Κάντε τις απαραίτητες σωματικές ασκήσεις, μια και ορισμένοι από εσάς υπάρχει μια πιθανότητα να νοσήσετε, εξαιτίας των πλανητικών επιρροών. Κατά τη διάρκεια του έτους και για μικρά διαστήματα ενδέχεται να νιώσετε αδυναμία και έντονη κούραση, ωστόσο θα ανακτάτε γρήγορα τις δυνάμεις σας και θα επανέρχεστε δριμύτεροι.   
        Συμβουλή   
        Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα των συχνών αλλαγών της διάθεσης σας θα σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν αισθάνεστε και τόσο καλά, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τα γεγονότα που σας αφορούν. Η θέση του Δία μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν να μην μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας την διαμόρφωση των καταστάσεων, με αποτέλεσμα να γίνει η αιτία, να παρουσιάσετε μια σύγχυση ως προς τις ικανότητες και την δύναμη της προσωπικότητας σας. Να είστε σίγουροι ότι οι συνεργάτες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν και να καταλάβουν την ουσία της προσπάθειας σας, να επενδύσετε σε νέους στόχους και πρωτοποριακές ιδέες για ένα νέο μέλλον. Αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα, κάνοντας εικασίες με το πίσω μέρος του μυαλού σας. Κάντε διάλογο, για να σπάσετε τα ταμπού και οποιαδήποτε άλλα όρια, προκειμένου να αποφύγετε καταστάσεις αδιεξόδου και αμφιβολιών, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

       

    Δίδυμος   
        Γενικά 
       
        To 2012, η νέα θέση των πλανητών και τα άστρα, θα σας επιτρέψουν να ολοκληρώσετε με επιτυχία τους στόχους σας και να πραγματοποιήσετε νέα ξεκινήματα που είχατε στα σκαριά τον τελευταίο χρόνο. Αυτό θα επηρεάσει θετικά το μέλλον και πολλές σημαντικές συνθήκες της προσωπικής σας ζωή. Η θέση του Ουρανού σε συνδυασμό με το ζώδιό σας και η νέα θέση του Άρη, που είναι και ο κυρίαρχος πλανήτης σας, θα διευκολύνει σημαντικά την επικοινωνία με τους ανθρώπους, επιτυγχάνοντας κερδοφόρες συμφωνίες που θα αυξήσουν τον οικονομικό σας τομέα μελλοντικά. Μια νέα ευκαιρία θα προκύψει από τα μέσα του έτους, με νέες επιλογές και απροσδόκητες εξελίξεις, που αν την εκμεταλλευτείτε σωστά θα σας κάνει να πλησιάσετε τους στόχους που θέσατε, με θεαματικά αποτελέσματα προς όφελος σας. Ανεξάρτητα από τους εσωτερικούς σας φόβους και ανησυχίες, που κατά καιρούς θα χαλάνε την διάθεση σας, η τύχη θα λάμψει και θα βοηθήσει σημαντικά τα σχέδια σας, κάνοντας επιτέλους τα όνειρα σας πραγματικότητα. Δώστε προσοχή στην υγεία σας, επειδή από τα μέσα του έτους χρόνιες ασθένειες από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν και να σας ταλαιπωρήσουν εντελώς ξαφνικά.   
        Επαγγελματικά    
        Το 2012 η επαγγελματική σας ζωή είναι στα χέρια της Αφροδίτης και του Κρόνου. Ευνοϊκές συνθήκες για την έκφραση των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών θα παρουσιαστούν και θα συμβάλουν σημαντικά στην εξέλιξη της επαγγελματικής σας καριέρας. Η εκτίμηση του κοινωνικού σας περίγυρου απέναντι στο πρόσωπο σας θα είναι σημαντικός παράγοντας για να επιτύχετε με απόλυτη επιτυχία τους στόχους σας. Οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες θα γίνουν πιο αρμονικές, αλλά και η επικοινωνία περισσότερο εποικοδομητική και γενναιόδωρη. Από την άλλη πλευρά, ίσως να υπογράψετε συμβόλαια και ευνοϊκές ρυθμίσεις με κρατικούς φορείς, που αν το διαπραγματευτείτε σωστά, θα πετύχετε μια καλή λύση που θα σας διευκολύνει αρκετά στην εξόφληση παλαιών χρεών και οφειλών.   
        Οικονομικά   
        Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους δεν προβλέπεται να υπάρξουν ιδιαίτερα πρόβλημα με λογαριασμούς, συναλλαγές και υφιστάμενες επιχειρήσεις, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν τον οικονομικά τομέα, αν χειριστείτε τα χρήματα σας με λογική και αποφύγετε να κάνετε περίσσια έξοδα και δαπάνες. Οι εργασιακές συνθήκες θα σας επιτρέπουν να βελτιώσετε σημαντικά την εισροή χρημάτων σε μεγάλο βαθμό, ιδίως μέσα από το επάγγελμα σας. Το 2012 πολλοί από εσάς μπορείτε να υπολογίζετε στην άνοδο της εργασίας σας. Από το δεύτερο εξάμηνο του έτους και ιδιαίτερα προς τα μέσα του μήνα Οκτωβρίου, θα πρέπει να γίνετε πιο προσεκτικοί με έγγραφα, χρήματα από διοικητικούς φορείς και γενικά αναφορικά με την σωστή διαχείριση των μετρητών. Θα χρειαστεί να καταβάλετε αρκετή προσοχή, ώστε να αποφύγετε ζημιές και ξαφνικά ατυχήματα, που μπορεί να προκληθούν και να ζημιώσουν το πορτοφόλι σας αναπάντεχα.   
        Αισθηματικά- Οικογενειακά   
        Με την έναρξη της νέας χρονιάς το πάθος και ο έρωτας θα περάσει στη ζωή σας μέσα από ανοιχτές πόρτες. Μπορείτε να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ή να συμμετέχετε στην προετοιμασία για να ετοιμάσετε το έδαφος και να κάνετε τα πάντα γι αυτό. Στο ωροσκόπιο σας η κυρίαρχη θέση των πλανητών θα αποδυναμώσει την έντονη διάθεση σας για εφήμερες σχέσεις και θα αλλάξει τις ισορροπίες της ερωτικής σας ζωής. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι και αντιμετωπίζετε περίπλοκες καταστάσεις με τον σύντροφο της ζωής σας, θα θέσετε τα πράγματα επί τάπητος, ψάχνοντας τρόπους και λύσεις που θα σας απαλλάξουν από ψυχοφθόρες καταστάσεις με μια περίεργη ευκολία. Για να καταφέρετε να διαλύσετε τις ψευδαισθήσεις που σας ταλαιπωρούν, θα πρέπει να εμπιστευθείτε την κοινή λογική, και ίσως να καταφύγετε στη δικαιοσύνη. Φέτος είναι η κατάλληλη στιγμή να υποσχεθείτε στον εαυτό σας τη δικαίωση και την απαλλαγή σας από μια χρόνια ταλαιπωρία από σχέσεις με λάθος άτομα που σας εκμεταλλεύονται και κάνουν τους γύρω σας να αμφιβάλλουν για εσάς. Σε αυτή τη χρονιά, τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο και θα προσπαθήσουν να διαμορφώσουν μια αμοιβαία αρμονία που θα σας επιτρέψει να ενισχύσετε τη μεταξύ σας σχέση. Την τελευταία διετία είστε αρκετά κουρασμένοι και απογοητευμένοι από δύσκολες καταστάσεις στον ερωτικό τομέα και επιτέλους αποφασίσατε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Η Αφροδίτη θα σας δώσει πολλούς πειρασμούς, ιδιαίτερα από την περίοδο της άνοιξης και μετά, από τον μήνα Απρίλιο και μέχρι και το τέλος Αυγούστου. Όσοι από εσάς βρίσκετε ήδη σε σχέση, είναι πιθανό αυτή η χρονιά να είναι αρκετά κρίσιμη για σας. Θα πρέπει να αποφασίσετε οριστικά είτε να χωρίσετε, επιλέγοντας μια νέα σχέση που θα σας αναπτερώσει και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά, ή να καταλήξετε στα σκαλιά της εκκλησίας, σε ένα δυνατό και σταθερό γάμο . Για να αποφύγετε λογομαχίες και εντάσεις στις σχέσεις σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να λύνεται τα θέματα με αγαπημένα πρόσωπα και οικογένεια με ήπιους τόνους και διάλογο.   
        Υγεία   
        Το 2012 λόγω της διέλευσης του Ερμή και του Ουρανού, η προσωπική σας ζωή σας θα γίνει λιγάκι πιο τεταμένη. Οι δυσάρεστες στιγμές της καθημερινότητας θα απαιτήσουν πολλή ενέργεια από εσάς. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να αποδείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τις ικανότητες σας. Το κλίμα που θα επικρατεί θα είναι υπέρμετρα βεβαρημένο και θα νιώθετε υπερβολικά μεγάλη κούραση. Από την αρχή του έτους το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα είναι σε άριστη κατάσταση και θα είστε επιτέλους γεμάτοι ενέργεια μέχρι τον μήνα Ιούνιο. Στο τέλος του έτους θα χρειαστεί να φροντίσετε το πεπτικό σας σύστημα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις χρόνιες ασθένειες, για να τις εξαλείψετε με κατάλληλη ιατρική φροντίδα οριστικά. Με τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου ερεθισμοί του δέρματος και μικροιώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους παροδικά.   
        Συμβουλή   
        Η θέση του Ουρανού και του Δία θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και με ασυνήθιστο τρόπο, θα συμβάλει στην ελάφρυνση του φόρτου προβλημάτων και δύσκολων καταστάσεων, που έχετε επιβαρυνθεί εδώ και πολλά χρόνια. Θα νιώσετε την ανάγκη για ελευθερία και η πιθανότητα για την ανάπτυξη των έργων και δραστηριοτήτων σας θα εμφανιστεί, αρκεί να αδράξετε τις ευκαιρίες και να επωφεληθείτε από σχέσεις και κοινωνικές επαφές που θα σας προσφέρουν αρκετά. Χάρη στην υποστήριξη των συγγενών θα απαλλαγείτε από μεγάλα φορτία που σας ενοχλούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και επίσης τα προβλήματα που έχουν προκύψει μεταξύ σας στο παρελθόν θα λυθούν οριστικά.   
       
        Καρκίνος   
        Γενικά 
       
        Οι προσπάθειες του προηγούμενου έτους, φίλοι Καρκίνοι, θα φέρουν αποτελέσματα το 2012 σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η διαίσθηση σας θα βοηθήσει να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Χάρη στην πρόοδο και τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα βρείτε νέες λύσεις σε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν. Τη νέα χρονιά που έρχεται, εκμεταλλευτείτε περισσότερες ευκαιρίες για να εμπλουτίσετε θετικά τη ζωή σας, ώστε στο μέλλον να γίνει θεαματικά πιο συναρπαστική. Κοινωνικές επαφές και γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα θα ανοίξουν νέες πόρτες για σας και θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα. Η επιρροή του Πλούτωνα θα σας δημιουργήσει μικροεμπόδια και θα σας γεμίσει με νοσταλγική διάθεση. Μην σταματήσετε στο παρελθόν. Τη χρονιά αυτή ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε για να πετύχετε προς όλους τους τομείς!   
        Επαγγελματικά    
        Το 2012 θα είναι η χρονιά σας στην επαγγελματική σας καριέρα. Με το ξεκίνημα του έτους τα πράγματα θα φαίνονται σαν ένα πεδίο της μάχης. Από τα μέσα του έτους όμως και μετά, θα αρχίσετε να εργάζεται για νέα έργα. Τρίτα πρόσωπα και συνεργάτες θα σας προκαλέσουν δυσκολίες, που τελικά θα σας δυναμώσουν και θα σας κάνουν να συνηθίσετε τις νέες ευθύνες και τα εσωτερικά προβλήματα της νέας σας δραστηριότητας. Όποια και αν είναι παρούσα κατάσταση στους περισσότερους από εσάς, το ωροσκόπιο σας θα αλλάξει. Οι σπουδαίες δεξιότητες και η δημιουργικότητά σας θα ανταμειφθούν στο έπακρο, αν αδράξετε τις ευκαιρίες και πάρετε τις σωστές αποφάσεις . Κατάφωρη πρόκληση από συνεργάτες θα συμβάλει στην ενίσχυση του μαχητικού σας πνεύματις, που περιμένει να βγει προς τα έξω και να κατατροπώσει τους πάντες και τα πάντα. Εάν εργάζεστε στον τομέα του εμπορίου, θα έχετε την ευκαιρία να συνάψετε νέες προσοδοφόρες συμβάσεις και να επιτύχετε νέες σημαντικές προσφορές προς όφελος σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε επιτυχία σε τομείς που σχετίζονται με την έρευνα και επιστήμη. Η πιο αποτελεσματική σας μέθοδος θα είναι η προσωπική σας πρωτοβουλία, έτσι ώστε να κατακτήσετε με το σπαθί σας την επαγγελματική και οικονομική σας εκτόξευση!   
        Οικονομικά   
        Από την αρχή του έτους θα αισθανθείτε μεγαλύτερη ανάγκη για οικονομική προστασία από ότι κατά τους τελευταίους μήνες του προηγούμενού έτους. Η διέλευση του Δία σας γεμίζει με παρόρμηση, με στόχο τον αγώνα για την προσωπική ανάπτυξη. Φέτος τα χρήματα θα είναι συνώνυμα με την εμπιστοσύνη, που θα λειτουργεί περισσότερο προς τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Η ερωτική σας ζωή σας θα είναι στενά συνδεδεμένη με τη χρηματοδότηση. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είστε πολλοί προσεκτικοί επειδή θα έχετε πολλά απροσδόκητα έξοδα ή θα είναι οικονομικά υπέρογκα. Ο βασικός κανόνας που θα πρέπει να ακολουθείτε είναι να μην αφήνετε τα συναισθήματα να καθορίζουν τις πράξεις σας. Η λογική σας θα βοηθήσει να αποφευχθούν οι περιττές δαπάνες και να επιτύχετε ένα σωστά προγραμματισμένο προϋπολογισμού.   
        Αισθηματικά- Οικογενειακά   
        Το 2012 θα διαθέσετε λιγότερο χρόνο και προσοχή στη σχέση σας, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Λόγω της αυξημένης δραστηριότητας στις συνεργασίες σας και των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν, θα θυσιάσετε τις επιθυμίες σας και θα πρέπει να απομακρυνθείτε ο ένας από τον άλλο. Από τον μήνα Μάρτιο του 2012 το πρόγραμμα σας θα είναι πιο χαλαρό για να μπορέσετε να έθετε πιο κοντά και να απολαύσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές. Η συγκυρία αυτή θα σας επιτρέψει να εξετάσετε τη σχέση σας από τη μια νέα άποψη. Επιτέλους θα κατανοήσετε το σύντροφό σας και θα του επιτρέψετε να γίνει πέρα από εραστής, ο σπουδαίος φίλος σας, που σας καταλαβαίνει καλύτερα από όλους. Χωρίς κανένα δισταγμό θα παραδεχθείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν με απόλυτη ειλικρίνεια και θα εξομολογηθείτε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Σεπτέμβριο του 2012, μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την προσωπική σας ζωή και να ρίξει μια σκιά δυσπιστίας και παράφορης ζήλιας στη σχέση σας. Προσπαθήστε να θέσετε τα πράγματα υπό έλεγχο, καταβάλλοντας την απαραίτητη προσπάθεια από πλευρά σας, για να μην χάσετε την επαφή με τον αγαπημένο σας, με αποτέλεσμα να καταλήξετε σε οριστικό χωρισμό. Η συμπεριφορά σας ενδέχεται να προκαλέσει παρανόηση και αποξένωση. Οι ελεύθερου του ζωδίου, από το καλοκαίρι του 2012 θα έχετε πολλές νέες ευκαιρίες, με εντυπωσιακά όμορφους και παθιασμένος έρωτες που θα σας συναρπάσουν. Αναζητήστε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, χαρούμενα φλερτ και συναντήσεις σε χώρους διασκέδασης. Μην απομονώνεστε από την κοινωνία και κλείνεστε τον εαυτό σας, αν θέλετε η ερωτική σας ζωή από φέτος να αλλάξει πορεία!   
        Υγεία    
        Από τις αρχές του έτους, η θέση του Πλούτωνα, του Ερμή και της Αφροδίτης θα τονώσει το μεταβολισμό σας. Θα δείτε τη ζωή από μια άλλη εσωτερική βαθιά πλευρά, και θα απελευθερώσετε την ενέργεια σας, καθιστώντας έτσι τον εαυτό σας περισσότερο ανεκτικό στους άλλους. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2012, συνιστάται να επιβάλλετε τον εαυτό σας τη βελτίωση του τρόπου ζωής σας, να φροντίσετε για την καλή οξυγόνωση του οργανισμού σας και να προσέξετε στο πεπτικό σας σύστημα. Κίνηση, έμπνευση, διάθεση και αισιοδοξία θα γίνουν ο καλύτερος τρόπος για να αποκατασταθεί η ενέργεια της ζωής σας. Από τα μέσα Μαΐου 2012 κατά πάσα πιθανότητα οι νέες θέσεις των πλανητών θα γίνουν η αιτία για τη σωματική κόπωση και αδιαθεσία που θα αισθάνεστε.   
        Συμβουλή   
        Την νέα χρονιά του 2012 ο Δίας θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε στον τομέα της υγεία και στην αποτελεσματική επικοινωνία με τους άλλους. Εφησυχασμός και ισορροπία θα κάνουν την προσωπική σας ζωή και πολλές εργασίες ευκολότερες. Από την άλλη πλευρά, η όψη αυτή θα σας κάνει να ξεχάσετε ορισμένες προδιαγραφές ασφαλείας και θα σας αφήσει να παίξετε με τη φωτιά. Αποφύγετε άσκοπους κινδύνους προκειμένου να αποφύγετε ξαφνικά γεγονότα και προβλήματα με το νόμο. Μην δανείζεστε χρήματα. Συμπληρώστε τυχόν έγγραφα προσεκτικά και σχολαστικά. Ο Ουρανός θα είναι υπεύθυνος για ένα κλίμα εξιδανίκευσης της πραγματικότητας, που μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε κάθε πρακτική λεπτομέρεια σε όλους τους χώρους εργασίας σας, ειδικά προς το τέλος φθινοπώρου.

       

    Λέων   
        Γενικά 
       
        Το 2012 θα είναι αρκετά ευνοϊκό και νέοι δρόμοι θα ανοίξουν στην ζωή σας. Η κύρια θέση των πλανητών του ωροσκοπίου σας θα κάνει τoν τομέα των σχέσεων πιο εύκολο και θα συμβάλλει σημαντικά με νέες γόνιμες ιδέες, οι οποίες θα διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη του έργου σας. Το μόνο μελανό σημείο στο ωροσκόπιο σας είναι η διέλευση του Κρόνου που σας μπλοκάρει με μια βαθιά αίσθηση ρεαλισμού, η οποία θα σας κάνει εσωστρεφείς, με τάσεις μελαγχολίας, αυξάνοντας την πιθανότητα να κάνετε λάθη λόγω αφηρημάδας και απροσεξίας. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους όμως θα μπορείτε να απολαύσετε τις θετικές επιπτώσεις ενός ενισχυμένου ρεαλισμού, που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη θέση σας στον τομέα της καριέρας. Η διέλευση του Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Η όψη αυτή θα σας χαρίσει καινοτόμες ιδέες σε όλες τις σφαίρες της ζωής, ιδίως σε προσωπικό επίπεδο.   
        Επαγγελματικά    
        Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς του 2012 ακόμα κι αν η εργασία σας είναι σε κλειστό κύκλο , οι έξυπνες και ταλαντούχες ιδέες σας θα υλοποιηθούν γρήγορα και θα αξίζουν την καλύτερη οικονομική ανταμοιβή για σας. Φέτος θα έχετε την ευκαιρία να αποδεχτούν το ταλέντο σας συνεργάτες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, που και θα σας ενισχύσουν για να κάνετε τις ελπίδες και τα όνειρα σας πραγματικότητα. Εάν η κατάσταση εργασίας σας είναι ασταθής, θα είστε σε θέση να περάσετε σε κάτι καλύτερο από τους πρώτους μήνες του 2012. Θα πρέπει να επιδείξετε πνεύμα πρωτοβουλίας και επιχειρηματικό ταμπεραμέντο για να αναπτύξετε το μέλλον της καριέρας σας. Αυτή η χρονιά μπορεί να θεωρηθεί ως η καταλληλότερη στιγμή για τη δημιουργία νέων επαφών, προκειμένου να αναπτύξετε τις επιχειρήσεις σας με σπουδαίο και καινοτόμο τρόπο.   
        Οικονομικά   
        Αυτό το έτος τα οικονομικά σας θα είναι σε ένα φαινομενικά αρμονικό επίπεδο. Δεν θα αντιμετωπίσετε εμπόδια σε αυτό το θέμα, πράγμα που τα τελευταία χρόνια τόσο σας έλειψε! Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες της νέας χρονιάς για να αναπτύξετε με επιτυχία τα κέρδη που σχετίζονται με την εργασία και το ταλέντο σας. Εστιάστε σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές, για να κερδίσετε μελλοντικά τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Μέχρι τον μήνα Νοέμβριο, δεν θα υπάρχουν προβλήματα που θα σχετίζονται με τα χρήματα. Η θέση των πλανητών στο ωροσκόπιο σας θα σας κάνει να ξοδεύετε τα χρήματα σας με εποικοδομητικό τρόπο, ή θα αρχίσετε την εξοικονόμηση κάποιων ποσών, που θα σας φανούν χρήσιμα μελλοντικά. Κύριο μέλημα και καθήκον σας θα είναι να προετοιμάσετε το έδαφος για νέες ιδέες μάρκετινγκ και πωλήσεων για τον επόμενο χειμώνα του 2013. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να επωφεληθείτε από τη θέση του Κρόνου, η οποία θα έχει σημαντική επίδραση στο χαρακτήρα σας.   
        Αισθηματικά- Οικογενειακά   
        Η θέση του Δία από τις αρχές του έτους θα τονώσει την ελκυστικότητά σας, η οποία θα αυξήσει το ενδιαφέρον και την έλξη του αντίθετου φύλου. Οι άνθρωποι που θα θέλατε να είναι δίπλα σας, θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, για να απολαύσετε την πιο ευχάριστη και ρομαντική χρονιά . Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012, όσοι από εσάς είστε σε μόνιμο δεσμό, η σχέση ενδέχεται να αποδυναμωθεί και ο σύντροφός σας να απομακρυνθεί, προσφέροντας περισσότερη ελευθερία στη σχέση σας, με νέες ιδέες, επικοινωνία, εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις και κοινωνικές εξόδους που θα σας συναρπάσουν. Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με την αναζήτηση του άλλου σας μισού, ανεξάρτητα από την υπάρχουσα κατάσταση. Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί με ένα αυθόρμητο συναισθηματικό ξέσπασμα. Εάν η σχέση σας είναι μονόπλευρη και έχει χάσει τη ουσία της, η κατάσταση θα γίνει επιτέλους ξεκάθαρη από τα μέσα του έτους και μετά, όταν θα είστε τελικά σε θέση να θέσετε όλα τα πράγματα επί τάπητος με το ταίρι σας. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να καταλήξετε στα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της ζωής σας. Να είστε προσεκτικοί και να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο για σκέψη, αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Περίεργες συνθήκες στο μέλλον μπορεί να προκαλέσουν την αιτία για να συμμετέχετε σε λάθος αγώνα, ειδικά αν έχετε πολλά τρίτα πρόσωπα και συγγενείς που ανακατεύονται στην προσωπική σας ζωή. Θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τη ζωή και να κάνετε την επιλογή σας με γνώμονα την αγάπη. Όσοι βρίσκετε σε παράνομους δεσμούς και διπλές σχέσεις, φέτος υπάρχει πιθανότητα να αποκαλυφθούν μυστικά και να θέσετε σε κίνδυνο τη σχέση με το μόνιμο σύντροφο σας.   
        Υγεία    
        Λόγω της επιρροής του Ποσειδώνα, θα νιώσετε ότι η φροντίδα του εαυτού σας σχετίζεται με την ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Επιπλέον, θα έχετε μια πολύ ισχυρή επιθυμία να απαλλαγείτε από παλιές ασθένειες, η οποίες θα είναι η αιτία για κάποια προβλήματα με το συκώτι σας. Αποφύγετε τα λιπαρά και επιδοθείτε σε άσκηση. Οι όψεις του Άρη σε συνδυασμό με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, θα σας δώσει μια σπουδαία φυσική κατάσταση και δραστηριότητα όλο το χρόνο, ειδικά αν πρέπει να προετοιμαστείτε για τον ανταγωνισμό και τις επιτυχίες που έρχονται στη ζωή σας.   
        Συμβουλή   
        Η θέση του Κρόνου και του Ποσειδώνα μπορεί να χρησιμεύσει ως αφορμή για να προβάλει μικρά μυστικά και φόβους, μπορεί επίσης να δημιουργήσει την επιθυμία σας για απόσταση από τους άλλους, ή αντίθετα να αποφύγετε εντελώς τη μοναξιά. Φέτος θα έχετε μια ισχυρή τάση για ενδυνάμωση των αξιών σας . Ως εκ τούτου μπορεί να δημιουργήσετε μερικές φορές δυσάρεστες καταστάσεις που θα στεναχωρήσουν αγαπημένα σας πρόσωπα. Ψάχνετε για μια ισορροπία με ένα διαφορετικό, νέο τρόπο ζωής, που ίσως σχετίζεται με τη μελέτη και συγγραφή. Από το Σεπτέμβριο του 2012 θα αρχίσετε να αναπτύσσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη σας, η οποία θα σας επιτρέψει να αποβάλλετε όλα τα αρνητικά συναισθήματα και θα φέρει περισσότερη επιτυχία και θετική ενέργεια στη ζωή σας.

       

    Παρθένος   
        Γενικά
       
        Το 2012 για τους Παρθένους θα είναι μια μέση χρονιά . Με αρκετή περισυλλογή και κινήσεις συντηρητικές θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από κάποια οικονομικά και υλικά προβλήματα που έχετε από το παρελθόν. Αυτό θα σας δώσει την δύναμη για να αναπτύξετε τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον, θα επιτύχετε την ανανέωση των σχέσεων σας, που την τελευταία διετία έχουν βυθιστεί στη στασιμότητα. Από τους πρώτους μήνες του έτους θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε τυχόν θέματα της υγείας σας. Το 2012 θα αποδειχθεί ότι είναι ένα οικονομικά επιτυχημένο και σταθερό έτος, που αφήνει πίσω οριστικά τις περσινές δυσκολίες και υπόσχεται πολλά για την μελλοντική σας εξέλιξη.   
        Επαγγελματικά    
        Το 2012 θα αποτελέσει μια μεγάλη χρονική στιγμή για την έναρξη νέων συνεργασιών και βελτίωσης των σχέσεων με τους συναδέλφους. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες και τα έργα σας προς τη σωστή κατεύθυνση, αξιοποιώντας σωστά το ομαδικό πνεύμα και τη δυναμική του χαρακτήρα σας. Θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε σχέδια και στόχους από το παρελθόν, που θα σας αποφέρουν με τις σωστές κινήσεις νέα κέρδη. Στο επάγγελμα σας θα αποκτήσετε νέους υποστηρικτές, οι οποίοι θα σας κάνουν να εκπλαγείτε με την σταθερότητα και ανθεκτικότητα της σχέσης σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να δημιουργήσετε νέες επαφές και να πάρετε μια προαγωγή με σπουδαία μελλοντική εξέλιξη.   
        Οικονομικά   
        Με το ξεκίνημα του έτους 2012 θα επικεντρωθείτε στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασής. Η Θέση του Ήλιου, του Δία και του Ερμή στο ωροσκόπιο σας θα συμβάλει στην ενίσχυση της υλικής σας κατάστασης, καθώς επίσης και στην αύξηση των οικονομικών, υλικών, ιδιοκτησίας και ακινήτων. Η επιτυχία σας θα είναι στο ζενίθ της. Τα έσοδα θα είναι τακτικά και θα υπάρξει πιθανότητα να συνάψετε συμβάσεις και να κάνετε μεγάλες αγορές. Το οικονομικό σας μέλλον με σωστές κινήσεις φαίνεται αρκετά ελπιδοφόρο. Η συνεύρεση με νέους συνεργάτες θα είναι πολύ ευεργετική για πολλούς από εσάς.   
        Αισθηματικά - Οικογενειακά   
        Το 2012 θα έχετε νέες ρομαντικές γνωριμίες , αλλά ταυτόχρονα και παθιασμένες σχέσεις που θα σας συναρπάσουν. Κάποια ένστικτα έντονης κτητικότητας και ζήλιας ενδέχεται να εμφανιστούν, ειδικά αν ανήκετε στους Παρθένους του δεύτερου δεκαημέρου. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας, και μερικοί από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Από τις αρχές του έτους θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και γνωριμίες στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα συναντήσετε ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς, με φόντο ένα εξωτικό περιβάλλον που θα ενισχύει την ένταση και το πάθος μιας νέας ερωτικής σχέσης που θα σας συναρπάσει. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις επισημοποίησης της σχέσης σας αμέσως , για να αποφύγετε εκτεταμένες συνέπειες που ενδέχεται να προκύψουν μελλοντικά. Κάντε τη σχέση σας ισχυρότερη και βαθύτερη με τον χρόνο, πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. Όσοι από εσάς βρίσκονται σε σχέση, θα ήταν σκόπιμο να θέσουν τα πράγματα επί τάπητος για την επίλυση μεγάλων προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Με δυναμισμό και γενναιότητα θα καταφέρετε να αποσαφηνίσετε την κατάσταση οριστικά, για βρείτε επιτέλους την ισορροπία και την ψυχική σας ηρεμία. Από τον Σεπτέμβριο του 2012, θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες και ίσως η νέα σας αγάπη να αναμειγνύεται με φιλία, μπερδεμένα συναισθήματα και έντονο ερωτισμό. Προσοχή όμως στη παράφορη ζήλια σας. Η παράλογη συμπεριφορά σας μπορεί να περιπλέξει σκόπιμα την σχέση με το σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να χωρίσετε οριστικά.   
        Υγεία   
        Το 2012 η θέση των πλανητών που κυριαρχούν στον έναστρο ουρανό θα σας γεμίσει με πολύ ενέργεια, δράση και εποικοδομητικά έργα. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς υπάρχει μια πιθανότητα μικροπροβλημάτων στον τομέα της υγείας σας. Λόγω της θέσης του Ουρανού και του Δία, η σωματική σας δραστηριότητα θα αυξηθεί. Ο Κρόνος θα αφήσει επιτέλους το ζώδιο σας, και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει θετικά το μεταβολισμό σας. Αυξανόμενη ενέργεια και υπερβολική δραστηριότητα μπορεί να γίνει ο λόγος για νευρικότητα, περίεργη συμπεριφορά και αδιάλλακτη στάση απέναντι στους άλλους .   
        Συμβουλή   
        Το 2012, θα πρέπει να καταβάλετε οργανωμένη προσπάθεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Η θέση του Ουρανού και του Δία θα σας κάνει πιο διαλλακτικούς με περίγυρο και αγαπημένα πρόσωπα. Η εσωτερική σας αρμονία θα σας ωθήσει στο να κλείσετε συμφωνίες προς όφελος σας, χωρίς κανένα δισταγμό, με την προϋπόθεση να φερθείτε δυναμικά και να μην περιπλέξετε τα πράγματα, εξαιτίας της υπερβολικής απαισιοδοξίας που θα σας ταλαιπωρεί κατά καιρούς. Μην φοβάστε την απώλεια. Θυμηθείτε πως αυτός που δίνει, λαμβάνει και τα περισσότερα. Η παρουσία του Πλούτωνα στο ωροσκόπιο σας μπορεί να εξουδετερώσει τις θετικές όψεις, προκαλώντας σας αδικαιολόγητες αμφιβολίες και φόβους. Η πραγματικότητα και η λογική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτή την τάση.


    η συνέχεια...
    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 335 | Added by: Lost-Empire | Tags: Ετήσιες προβλέψεις 2012 | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 7
    Φίλοι-Επισκέπτες: 7
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz