Σάββατο, 2024-05-18, 1:38 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 31
    ου Δημήτρη Καμπουράκη
    Προτίμησα συνειδητά να μην διαβάσω τίποτα από τον κατακλυσμό των κειμένων που συνόδευσαν την αναγγελία θανάτου του Μανώλη Ρασούλη. Προτίμησα να αφήσω μέσα μου ανθισμένη και ανέπαφη από σαχλές κοινοτοπίες ή αδιάκριτους κανιβαλισμούς, την πελώρια εντύπωση που μού έκανε (πριν τριάντα χρόνια) το πρώτο άκουσμα της "Εκδίκησης της γυφτιάς". Αυτή τη συγκλονιστική έκπληξη που με συνεπήρε, ίσως διότι δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου άρεσε τόσο πολύ αυτό που έφτανε στ' αυτιά μου. Ακόμα και μιλώντας με τον ίδιο τον Ρασούλη (δεν τον λέω Μανώλη γιατί τρεις φορές όλες κι όλες είχαμε κάνει συζήτηση), ακόμα κι όταν με περίσσια προσήλωση παρακολουθούσα κάποιες διαλέξεις του περί φιλοσοφίας, δεν κατάφερα ποτέ να ξαναφτάσω σε τέτοιο επίπεδο εσωτερικής έκπληξης και σαστιμάρας, όπως εκείνο το άκουσμα.

    Αυτή ήταν η διαθήκη του Ρασούλη για μένα προσωπικά. Μαζί με το σύνολο του έργου του. Όλα τα άλλα που γράφτηκαν και ακούστηκαν τούτες τις μέρες είναι από υπερβολές έως αηδίες. Μπέρδεψαν τον θάνατο του με το "δύσκολο του χαρακτήρα του" ή με τη "μοναχική ζωή που είχε επιλέξει". Σαχλαμάρες. Ούτε μοναχικός ήταν ο Ρασούλης, ούτε δυσκολότερος χαρακτήρας από όλους αυτούς που πεθαίνουν στα νοσοκομεία τριγυρισμένοι από συγγενείς. Να με συμπαθούν όσοι αναζητούν την τραγικότητα εκεί που δεν υπάρχει και τον πόνο εκεί που δεν ευδοκιμεί.

    Η ζωή και το έργο του Ρασούλη δεν είχε ανάγκη από μια μυθολογία τραγικού θανάτου. Από μόνα τους ήταν υπεραρκετά για να δικαιώσουν την ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 222 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    DANTE ALIGHIERI *

    Λίγο πολύ ολοι κάτι έχουμε ακούσει για τη Θεία Κωμωδία του Δάντη. Το όνομά του βεβαία συνήθως συνοδεύει τον όρο Κόλαση, αλλά ο μεγάλος Ιταλός περιέγραψε εξίσου αριστουργηματικά και το επόμενο στάδιο στο δρόμο προς τον Παράδεισο. Το Καθαρτήριο. Και πώς το θυμήθηκα: η απόφαση των 17 της Ευρωζώνης μπορεί εντός συνόρων να "διαβάστηκε" ως σωτηρία της χώρας από τους εταίρους, εκτός συνόρων θεωρείται μάλλον ως είσοδος μας στο καθολικό Purgatorio.

    Για να μας δοθεί η θεία χάρη να εισέλθουμε στον Παράδεισο της Διάσωσης, πρέπει οι ψυχές μας, λένε, να περάσουν από μια κατάσταση κάθαρσης, πρέπει η Ελλάδα να "πονέσει" για τα "αμαρτήματα" του παρελθόντος. Στα περισσότερα άρθρα των ξένων εφημερίδων και δη των σοβαρών γερμανικών, επισημαίνεται ότι το χέρι βοηθείας που μας δόθηκε μπορεί αργά η γρήγορα να μας αφήσει. Και τότε αντί να ανεβούμε έστω με δυσκολία τις σκάλες προς την Εδέμ να ξανακυλήσουμε στο Inferno. Στο χέρι μας είναι να συντομεύσουμε τα στάδια του Καθαρτηρίου (επτά είναι κατα τον Δάντη), να βελτιώσουμε τις συνθήκες ιδίως για όσους θα πληγούν από τον Κατακλυσμό και να επιταχύνουμε την έξοδό μας. Άλλωστε για να παρηγορηθούμε ας ακούσουμε το Βοκάκιο «Δεν υπάρχει τίποτε σταθερό σ' αυτόν τον κόσμο και αν υπάρχει κάτι που αλλάζει εύκολα, αυτό είναι η ζωή μας».

    *Πρόχειρη μετάφραση "..Θα ανακαλύψεις πόσο αρμυρό είναι το ψωμί του άλλου και πόσο δύσκολος είναι ο δρόμος να κατεβαίνεις τις σκάλες του άλλου...."
    Category: Κόσμος | Views: 167 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    της Σεμίνας Διγενή
    Μου ζητήθηκε από το ''Μ'' να σχολιάσω ...ειδήσεις-βόμβες της τρέχουσας σουρεαλιστικής επικαιρότητας. Το κάνω, αν και δεν πιστεύω πως έχει νόημα, πλέον.

    ΤΟ ΤΟΠΙΟ
    Οι παράφρονες πετυχημένοι(;) κανόνες της νέας ελληνικής τηλεόρασης μου φανερώνουν την αναισθησία του «περίγυρου» και μου παραλύουν ακόμα και το ιδεολογικό «απολιτικό» άλλοθι, το νοσηρό, το οποίο έχει μεταλλάξει κουβέντες – βίζιτες, σε ειδήσεις καρικατούρες.
    Όλα εκπίπτουν σιγά - σιγά σε μια ασχήμια που μουτζουρώνει με ένα χοντρό μαρκαδόρο την αγιάτρευτη ελληνική νόσο της χυδαιολογίας.
    Το παιχνίδι αυτό το παίζουν καλύτερα από τους δημοσιογράφους οι πολιτικοί. Πολιτικοί κομπιούτερ. Πολιτικοί που νομίζουν ότι κυβερνούν αόμματους. Πολιτικοί βαλσαμωμένοι που με αμφεταμίνες και αγκαθάκια γουρουνοποιούν ακόμα και την Ένωση Συντακτών.

    Δεν πιστεύω τίποτα...
    Δεν πιστεύω στην τηλεόραση της κακογουστιάς, της αμετροέπειας, της αμορφωσιάς και της ρηχότητας. Δεν πιστεύω στην αισθητική των ψηφοφόρων, αλλά ούτε και στην πανομοιότυπη αισθητική των πολιτικών.
    Αν η Αλέκα Παπαρήγα ήταν Βάνα Μπάρμπα οι δημοσιογράφοι θα έψαχναν να βρουν γυμνές της φωτογραφίες ,αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.

    Άκης Τσοχατζόπουλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Ευάγγελος Βενιζέλος και το "Παπανικολής" που γέρνει!
    Φυσικά και πιστεύω ότι κανείς από τους παραπάνω δεν πρόκειται να δει δικαστή παρά μόνο για καφέ. Τα δε υποβρύχια, αφού εξοφληθούν, ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 211 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Η αστυνομία δίνει ειδικές οδηγίες στις γυναίκες, στους κατόχους κινητών και γενικές οδηγίες σε περίπτωση ληστείας. Εγώ, απλά πρόσθεσα τα σχόλιά μου. Επομένως, το κείμενο που θα διαβάσετε δεν είναι αμιγώς της ΕΛ. ΑΣ, για να μην παρεξηγούμαστε. Στο τέλος κάθε πρότασης, έχω προσθέσει ένα... αθώο σχόλιο.

    Συγκεκριμένα η ΕΛ.ΑΣ συμβουλεύει τις γυναίκες:

    Σε περίπτωση αρπαγής τσάντας
    -Αποφεύγετε να μεταφέρετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Αφήστε τα στην τράπεζα.

    -Βαδίζετε στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου και κρατάτε την τσάντα σας πάντοτε κλειστή και προς την πλευρά του τοίχου. Θα πρέπει να σχηματίζεται γωνία τουλάχιστον 45 μοιρών, ώστε ο δράστης ν' αποθαρρυνθεί και να μην δοκιμάσει να σας ληστέψει.

    -Μην διστάσετε να καλέσετε σε βοήθεια φωνάζοντας, αν κάποιος σας επιτεθεί για να σας πάρει την τσάντα. Μπορείτε εναλλακτικά να φωνάξετε "Φωτιά, φωτιά"...

    -Εάν δεν μπορείτε να αντισταθείτε και να συγκρατήσετε την τσάντα, σκεφθείτε ότι η υγεία σας και η σωματική σας ακεραιότητα είναι πιο πολύτιμα αγαθά.

    -Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα χαρακτηριστικά του επιτιθέμενου και του μεταφορικού μέσου, αν έχει χρησιμοποιηθεί τέτοιο. Τι χρώμα ήταν δηλαδή το καλσόν που φόραγε στο κεφάλι για να ΜΗΝ μπορείτε να τον αναγνωρίσετε...

    -Προστατέψτε καλά τις τσάντες και το πορτοφόλι σας σε χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός. Εναλλακτικά, μην μπαίνετε στα ΜΜΜ, το περπάτημα κάνει καλό στην υγεία.

    Ασφάλεια στο σπίτι
    -Η περιοχή έξω από την ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 458 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Η ιστορία της μουσικής ίσως να είναι η πιο παλιά ιστορία που μπορεί να διηγηθεί κανείς,μιας και χάνεται στα βάθη χιλιετιών. Για την ανάγκη αυτού του blog post όμως θα ασχοληθούμε με το κομμάτι της ιστορίας της τον τελευταίο αιώνα,και κυρίως τη τελευταία δεκαετία,και περισσότερο σε ελληνικό επίπεδο.

    Θέμα αυτού του post είναι η δισκογραφία. Ο τρόπος δηλαδή με τον οποίο ένας καλλιτέχνης διακινεί το μουσικό του έργο,και το παραδίδει στο κοινό. Η δισκογραφία επίσημα ξεκίνησε με την ίδρυση της πρώτης δισκογραφικής εταιρίας,της Colubmia Records στην Αμερική το 1888 η οποία εξέδιδε τότε δίσκους βινυλίου. Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει,μιας και ζούμε στην ηλεκτρονική έποχη όπου τα πάντα είναι μερικά κλικ μακρυά με το ποντίκι του υπολογιστή μας. Το φαινόμενο της δισκογραφίας,όπως ήταν λογικό βρήκε τρομερή απήχηση και αγκαλιάστηκε και από τον ελληνικό πλυθησμό. Αν και κάποτε όμως υπήρχαν δίσκοι που πουλούσαν 20,50,100 χιλιάδες και ίσως παραπάνω αντίτυπα,σήμερα οι πωλήσεις ηχογραφημάτων έχουν πέσει κατακόρυφα. Το 2011 στην Ελλάδα αν ένα album πουλήσει 2500 αντίτυπα θεωρείται χρυσό,ενώ στα 5000 πλατινένιο. Τα νούμερα είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί.

    Τι φταίει όμως για αυτό ? Μήπως σταμάτησε ο κόσμος να ακούει μουσική, ή μήπως η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων είναι "πειρατές" ? Η απάντηση πιστεύω είναι πιο περίπλοκη,και υπάρχουν πολλοί παράγωντες που παίζουν ενεργό ρόλο σε αυτή τη κατάσταση. Δεν φταίνε μόνο οι καταναλωτές,αλλά και οι εταιρίες ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Μουσικά Νέα | Views: 214 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Ίσως υπερβάλλω λίγο με τον τίτλο. Ίσως και όχι. Ίσως η αλήθεια να είναι κάπου στη μέση (πιθανότερο). Ωστόσο, παραθέτω μόνο γεγονότα. Μπορεί να είναι και συμπτώσεις βέβαια...

    Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας... κομμένα. Έκανα 2 ώρες να πάρω ένα τηλέφωνο στην πρωτεύουσα της Ελλάδος. Τυχαίο. Ίντερνετ... Κομμένο. Όλα αυτά στο κέντρο της Αθήνας σήμερα... Στο Σύνταγμα ντε. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης. Υπερφόρτωση του δικτύου ασύρματου ίντερνετ και κινητής τηλεφωνίας, ταυτόχρονα.

    Κανάλι - γραφείο Τύπου της κυβέρνησης, δεν πήρε καν... πρέφα τι γίνεται έξω από τη Βουλή. Ή μάλλον, πήραν οι άνθρωποι, αλλά μετέδωσε εικόνα... τηλεφωνικά ο... ανταποκριτής τους. Βλέπετε, δυστυχώς γι' αυτούς δεν άνοιξε... μύτη.

    Οι συμπολίτες μας είναι ακόμα εκεί. Διαμαρτύρονται. Όσοι μπορούσατε και δεν πήγατε σήμερα, κακώς. Νομίζω θα είμαστε και αύριο εκεί...

    ΥΓ. Κλασικά βέβαια, ορισμένοι ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ του Π.Α.Μ.Ε έκαναν τις γνωστές βόλτες με τα φυλλάδια για να... ενημερώσουν τον κόσμο. Η διαμαρτυρία γίνεται από Έλληνες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε ρεεεεε?

    Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν έννοιες (σύνθετα ζητήματα μακριά από πράσινο, κόκκινο, μπλε χρώμα, για να το πω απλά) πέρα από τα κομματικά τους. (και) Γι αυτό είναι επικίνδυνοι.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 211 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Μερικές χιλιάδες δολάρια και η γυμνή Tamara Ecclestone, ήταν αρκετά για το concept της φωτογράφισης γνωστού περιοδικού.
    Η κόρη του ισχυρού άντρα της Formula 1, Tamara Ecclestone, προθυμοποιήθηκε να βγάλει τα ρούχα της -ακόμα και τα απαραίτητα- και φορώντας απλά ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, ξάπλωσε σε ένα κρεβάτι στρωμένο από πολλά μα πάρα πολλά δολάρια. Φαίνεται πως η οικονομική κρίση καθόλου δεν αγγίζει την ίδια, αφού έτσι κι αλλιώς τη φωτογράφιση την έκανε έναντι αδράς αμοιβής.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 256 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Μαγική φωνή. Τεράστιο ταλέντο. Ε, και; Όταν δεν υπάρχει λίγο μυαλό τότε τίποτα δεν έχει σημασία.
    Η Amy Winehouse έφυγε όντας θύμα του μεγαλύτερου πάθους της, των ναρκωτικών. Η κατάσταση μάλλον ήταν μη αναστρέψιμη. Τόσες προσπάθειες αποτοξίνωσης έκανε. Μάλλον τις έκανε ώστε να ξενερώνει λιγάκι και να την πιάνουν καλύτερα.

    Κυνικό, δε λέω, αλλά δεν φταίω εγώ. Τα γεγονότα έτσι δείχνουν.

    Έχω όμως μία απορία. Ποια είναι η τεράστια καριέρα της για την οποία μιλάνε οι δημοσιογράφοι;

    Δύο δίσκους και πέντε singles κυκλοφόρησε μέσα σε 10 σχεδόν χρόνια καριέρας.
    Αυτό δεν είναι καριέρα. Και η τεράστια φήμη της δεν ήταν (δυστυχώς) χάρη στην αδιαμφισβήτητη φωνάρα της αλλά εξαιτίας των καταχρήσεων της.

    Βλέπετε, τα αδηφάγα media περίμεναν πως και πως να την συλλάβουν να παραπατά όντας λιώμα από τα ναρκωτικά. Να σέρνεται στους δρόμους, να ξερνάει και να φαίνεται το βρακί της.

    Αυτή ήταν η φήμη της.

    Δεν θεωρώ λοιπόν ότι χάθηκε ένα μεγάλο ταλέντο. Το ταλέντο είχε χαθεί χρόνια πριν. Απλά χάθηκε η κότα με τα χρυσά αβγά για την δισκογραφική και τους ατζέντηδες.

    Αυτοί κλαίνε πραγματικά. Εγώ δεν λυπάμαι για την ερμηνεύτρια που χάθηκε. Λυπάμαι για ένα άνθρωπο που παρά τα χρήματα που κατάφερε να βγάλει δεν μπόρεσε να βρει κάποιον που να την αγαπήσει τόσο ώστε να της ρίξει πέντε χαστούκια και να την κλειδώσει μέσα έως ότου σταθεί στα πόδια της, κυριολεκτικά και μεταφορικά
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 195 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Aν δε νιώσετε εσείς πρώτα πως είστε οι καλύτεροι τότε πώς θέλετε να το καταλάβουν οι άλλοι;
    Όσο καλή χημεία κι αν υπάρχει στο sex πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι αν δεν πιστέψετε στον εαυτό σας τότε κανείς δεν πρόκειται να πιστέψει σε σας. Οι ανασφάλειες και οι αναστολές δεν έχουν χώρο στο κρεβάτι σας. Πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας και δε θα χάσετε. Εξάλλου, στο sex τον κυρίαρχο ρόλο παίζει η αυτοπεποίθηση και η φαντασία. Βάλτε τα στο παιχνίδι και δείτε την ερωτική σας ζωή να εκτοξεύεται.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 187 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να τρομάξεις έναν άντρα; Πας από πίσω του και του πετάς ρύζι.
    Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο είναι ανέκδοτο αλλά δεν απέχει και πολύ για από την πραγματικότητα. Οι περισσότεροι άντρες στην ιδέα και μόνο του γάμου τους πιάνει κρύος ιδρώτας. Και το κακό δεν είναι αυτό. Το κακό είναι πως οι ερευνητές τους δικαιώνουν, αφού πρόσφατη σχετική έρευνα απέδειξε πως υπάρχει γονίδιο στο DNA των αγοριών που τους προδιαθέτει αρνητικά προς το γάμο. Ναι, καλά καταλάβατε. Δεν φταίει το κεφάλι τους -πάνω ή κάτω εσύ αποφασίζεις- φταίει το γονίδιο. Παρόλα αυτά, οι ερευνητές είναι κάθετοι πως το γονίδιο ευθύνεται μόνο ως προς την προδιάθεση και όχι για την τελική απόφαση. Απλά κι εσύ δώστου μια ευκαιρία παραπάνω. Άμα δεις όμως πως δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη κάντην με ελαφρά. Υπάρχει κι ένα 60% που δεν πάσχει από αρνητικά προς το γάμο γονίδια να ξέρεις.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 193 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Η αστυνομία επιτέλους κάνει τη δουλειά της. Η αστυνομία βρήκε επιτέλους τους υπεύθυνους για όλα τα δεινά που ζει η χώρα.

    Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη χούντα λένε κάποιοι. Ωστόσο εκείνοι που είχαν ζήσει τη χούντα υποστηρίζουν ότι τότε ο λαός δεν πεινούσε.

    Τι είναι χούντα και γιατί μοιάζει τόσο πολύ με την σημερινή κατάσταση; Δεν είναι μόνο η χρησιμοποίηση των οργάνων της τάξης ενάντια στον πολίτη που διαμαρτύρεται.

    Η λέξη χούντα, ισπανικής προέλευσης σημαίνει παρέα. Μία παρέα που κυβερνά. Οι στρατιωτικές δικτατορίες, τα λεγόμενα ολιγαρχικά πολιτεύματα, διοικόντουσαν από παρέες στρατιωτικών.

    Σήμερα μπορεί να μην έχουμε στρατιωτικούς στην εξουσία, ωστόσο έχουμε μία παρέα. Μία παρέα που όποιος δεν συμφωνεί μένει στην απ έξω (με άλλα λόγια διαγράφεται) με απλές, συνοπτικές και "δημοκρατικές" διαδικασίες. Μία παρέα που είναι σαφώς πι διευρυμένη καθώς έχει διεθνή χαρακτήρα. Μία παρέα που αποτελείται τόσο από Έλληνες όσο και ξένους. Μία παρέα βολεμένη στα πούπουλα που θεωρεί ότι λεφτά υπάρχουν... στην τσέπη του πολίτη οπότε βάζει χέρι. Μία παρέα που με μπροστάρη αυτή τη στιγμή ένα Βενιζέλο που δεν διστάζει να χώνει χοντρό χέρι του στο πορτοφόλι του εκάστοτε μεροκαματιάρη με τη δημοκρατική απόφαση μίας παρέας.

    Αυτή η "δημοκρατία" θίχτηκε από ένα πανό που αναρτήθηκε από τους φιλάθλους σε γήπεδο (όποιοι οπαδοί και όποιας ομάδας - δεν έχει σημασία γιατί η μπάλα πρέπει να μας χωρίζει μόνο στο γήπεδο. Η παρέα δεν κάνει οπαδικές διακρίσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Ελλάδα | Views: 169 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Εντάξει είπαμε να δοκιμάζεται καινούργια πράγματα στο σεξ αλλά μερικά πράγματα και ειδικά στάσεις χρειάζονται λίγη...προσοχή.
    Οι πέντε πιο επικίνδυνες στάσεις του σεξ και τι να προσέξετε!...

    Η τραμπάλα:

    Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Κύριο λόγο παίζει η δύναμη σου και η ικανότητα της συντρόφου σου να κρατάει κόντρα. Αν είσαι σφίχτης και η κοπέλα σου μινιατούρα ή αν γνωριστήκατε στην περιοδεία του medrano, τόλμα το.Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία, το σημείο της ισορροπίας σας δεν είναι άλλο από το πέος σου. Κι αν κάτι πάει στραβά αυτό θα την πληρώσει. Ξέχνα τα λάδια στο κορμί γιατί αν σου γλιστρήσει ?; και να το σενάριο. Εκείνη γλιστράει, πέφτει κάτω, ο κόλπος της τραυματίζει το πέος σου, αυτή μια διάσειση από την πτώση θα την πάθει και αν όλα πάνε καλά μπορεί και να σου ξανασηκωθεί. Τώρα κατάλαβες γιατί είναι επικίνδυνη;

    Σταυρωτές γλωσσίτσες:

    Ποιος την ονόμασε έτσι θα ήθελα να ξέρω. Βέβαια με λίγη φαντασία τα ποδαράκια σας μοιάζουν σαν γλώσσες φιδιών που διασταυρώνονται. Καλέ τι ρομαντικό! Στο θέμα μας τώρα. Στέκεσαι όρθιος, εκείνη είναι στο πλάι και στηρίζεται στο ένα της χέρι ενώ τα πόδια σας διασταυρώνονται για να βρείτε το σημείο επαφής.
    Σ? αυτή τη στάση πάλι παίζει ρόλο η δύναμη. Είσαι τυχερός, αυτή τη φορά παίζει ρόλο η δική της. ?Ετοιμος για το σενάριο; Το χεράκι της αρχίζει να κουράζετε, σκάει με τα μούτρα κάτω(κάνα χιλιαρικάκι στον οδοντίατρο το θέλει μέτα), το βάρος της σε τραβάει κάτω και το πέος σου μο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 254 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Σύμφωνα με τους ερευνητές τα ζευγάρια ηλικίας άνω των 45 ετών δεν φιλιούνται παθιασμένα.
    Έρευνες έχουν γίνει πολλές και ειδικά πάνω στις σχέσεις και το sex. Μια νέα έρευνα σε ενδεικτικό σύνολο του δυτικού κόσμου, κατέληξε, στο συμπέρασμα πως τα ζευγάρια που έχουν ξεπεράσει τα σαρανταπέντε τους χρόνια ανταλλάσσουν φιλιά πεταχτά και τρυφερά μονάχα και όχι παθιασμένα, ερωτικά φιλιά. Σε αντίθετη πλευρά όπως είναι λογικό βρίσκονται τα ζευγάρια από 18 έως 24 χρονών, τα οποία δηλώνουν πως κουμπώνουν τα χείλια τους σε παθιασμένα φιλιά περίπου έντεκα φορές την εβδομάδα. Η ίδια έρευνα αποκάλυψε πως το 1/5 των παντρεμένων ζευγαριών που έχουν περάσει τα 45 μπορεί να περάσουν ακόμα και μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς να έχουν ανταλλάξει ένα φιλί.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 205 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Και ξαφνικά τίθεται θέμα απαγόρευσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

    Γιατί όπως λένε εκείνοι που κόπτονται για την υγεία του πολίτη "το αναπνευστικό σύστημα και τα στοιχεία φλεγμονής που έχουν ανιχνευθεί έπειτα από κάπνισμα ηλεκτρονικού τσιγάρου, είναι φανερά επηρεασμένα."

    Αλήθεια; Και το τσιγάρο που επιβεβαιωμένα, εδώ και κάτι δεκαετίες, προσκαλεί καρκίνο, αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες εμφράγματος, περιέχει 20 ραδιενεργά στοιχεία κ.α. γιατί είναι νόμιμο; Γιατί κυκλοφορεί ελεύθερα και πωλείται παντού;

    Την ίδια στιγμή που βγαίνει στη φόρα η πρόθεση να απαγορευτεί το ηλεκτρονικό κάπνισμα ο γενικός γραμματέας του ΕΟΦ Αντώνης Δημόπουλος τόνισε πως το Υπουργείο υγείας έχει δεχθεί αιτήματα να προχωρήσει σε αύξηση των τιμών των τσιγάρων κατά 20%, ευελπιστώντας ότι το μέτρο θα αναγκάσει πολλούς καπνιστές να το κόψουν.

    Αφού είναι τόσο βλαβερό το κάπνισμα κύριοι τότε απαγορέψτε το όπως απαγορεύετε και τα ναρκωτικά. Μην λέτε ότι ανεβάζετε την τιμή του για να αποτρέψετε τον κόσμο. Για την τσέπη σας το κάνετε και οποιοιδήποτε δικαιολογία περί υγείας είναι απλή υποκρισία και κοροϊδία.

    Παράλληλα, με τις συμπεριφορές σας, δίνετε πάτημα για νέες θεωρίες οικονομικής συνομωσίας που θα θέλουν να έχετε κρυφές συμφωνίες με καπνοβιομηχανίες ώστε να μπει φρένο στον μοναδικό ανταγωνιστή του κλασικού τσιγάρου, του εθιστικού τσιγάρου, του καρκινογόνου τσιγάρου, του δολοφονικού τσιγάρου.

    Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχει απλά μία τάση ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 242 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Το να ζεις μόνος και αδέσμευτος, χωρίς να υπάρχει ένας άλλος μέσα στην εικόνα της πραγματικότητά σου, μπορεί να είναι μια σκληρή εμπειρία. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα εκεί έξω όταν ψάχνεσαι, ειδικά όταν έχεις την τάση να βουτάς πάντα στα βαθιά νερά.
    Όταν είσαι single το σπίτι δεν σε κρατάει. Θέλεις να βγεις έξω, να φλερτάρεις και να επιβεβαιωθείς. Όσο πιο πολύ βγαίνεις τόσο πιο πολύ εκπαιδεύεσαι στο φλερτ, μέχρι που αυτό γίνεται στοιχείο του χαρακτήρα σου και μέρος της ζωής σου.
    Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς φλερτ. Εξάλλου, όχι που να το παινευτώ, αλλά είμαι πρωταθλήτρια στο είδος. Αμετανόητη single βλέπεις. Και το φλερτ με ανανεώνει. Με κάνει να νιώθω καλά και με επιβεβαιώνει ακόμα κι αν γυρίσω σπίτι μόνη μου το βράδυ. Το φλερτ είναι πιο δραστικό κι από το botox. Με κάνει να νιώθω και να φαίνομαι νέα και χαμογελαστή. Εξάλλου, σε ποιον δεν αρέσει να αρέσει.
    Όλα ξεκινάνε όταν το φλερτ γίνεται παιχνίδι. Μέσα από το φλερτ ψάχνεις κάτι να βρεις. Εγώ ψάχνω αυτόν που θα μπορέσει να παίξει με το μυαλό μου. Και τότε βγαίνει ο ερωτισμός και ξεκινάει το παιχνίδι. Συνήθως τα παιχνίδια έχουν μόνο ένα νικητή και το ζητούμενο είναι να είσαι εσύ αυτός. Τι γίνεται όμως όταν ένας πρωταθλητής του φλερτ πέφτει στα δίχτυα ενός επαγγελματία παίχτη; Είναι η μάχη χαμένη από την αρχή ή αξίζει τον κόπο να παίξεις ακόμα κι αν τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος σου;
    Η διαφορά ανάμεσα σε έναν πρωταθλητή του φλερτ κι έναν επαγγελματία παίχτη είναι η εξής: Αυτός που φλερτάρει το ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 231 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Πόσα κιλά μλκας μπορεί να είναι αυτός ο τύπος;

    Πόσα κόμπλεξ μπορεί να κουβαλάει;

    Ο σκύλος ενόχλησε το "όργανο" (ναι, την άλλη έννοια δίνω) της τάξης. Δεν τον πειράζει η ελεεινή και τρασάθλια φορομπηχτική κυβέρνηση που πάει να κάνει όλο τον κόσμο μία μάζα άνεργων με λιμοκτονικές τάσεις, αλλά τον ενοχλεί ένα σκύλος που ούτε ασπίδα φέρει, ούτε κράνος, ούτε μολότοφ, ούτε πέτρα.

    Πάλι καλά που δεν το πυροβόλησε το άμοιρο τετράποδο για να ικανοποιήσει τον σαδισμό του.

    Αυτή την αστυνομία έχουμε. Την αξίζουμε όμως;
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 244 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Η παλιά σχολή θα έλεγε ότι το sex είναι μία πράξη που σκοπεύει στην αναπαραγωγή του είδους. Η δικιά μας σχολή λέει ότι το sex είναι μια πράξη που αποσκοπεί στην απόλυτη ευχαρίστηση.
    Ποιος ο λόγος να κάνεις sex αν δεν φτάνεις στην κορύφωση; Δε λέω καμιά φορά συμβαίνει -κυρίως στις γυναίκες- η πράξη να μην οδηγήσει στην τελική ολόκληρωση που είναι ο αργασμός. Πολλές λένε ότι το sex μπορεί να είναι καλό και χωρίς να υπάρξει οργασμός. Φυσικά και μπορεί να υπάρξει μια πολύ καλή φάση σεξουαλικής επαφής, αλλά το ζητούμενο και από τα δύο μέλη είναι να φτάσουν στον οργασμό. Αν λοιπόν ο σύντροφός σας δε νοιάζεται παρά μόνο για τη δική του κορύφωση, δώστε του να καταλάβει πως κι εσείς απαιτείτε το ίδιο. Οι προσποιήσεις σε αυτό το θέμα απαγορεύονται δια ροπάλου. Εξάλλου, ο αντρικός εγωισμός δεν επιτρέπει σε κανέναν να αφήσει ανικανοποίητη τη σύντροφό του. Αφήστε τον λοιπόν να προσπαθήσει λίγο παραπάνω…
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 320 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά ο εθισμός στο sex είναι εξίσου ισχυρός όπως ο εθισμός στις ουσίες, το τσιγάρο και το αλκοόλ.
    Μη σας ξεγελάει η λέξη. Μπορεί να ακούγεται sexy, αλλά στην ουσία η σεξομανία είναι ασθένεια και το άτομο που νοσεί στην πραγματικότητα το μόνο που σκέφτεται είναι το sex, ανεξαρτήτως συντρόφου, τοπου και χρόνου. Η σεξομανία πλήττει μεγάλο μέρος του πληθυσμού κι όσο κι αν φαίνεται ασήμαντη σαν ασθένεια μπορεί να προκαλέσει ακατάσχετη σεξουαλική μανία και κατάθλιψη. Με διαφορετικά αίτια, όπως η ενδοοικογενειακή συμπεριφορά, το σχολικό περιβάλλον, το διαδίκτυο, αλλά ακόμα και η λειτουργία του εγκεφάλου, η σεξομανία είναι μία ασθένεια που αποτελείται από σοβαρά στάδια εξέλιξης και εκδηλώνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η σεξομανία μπορεί να είναι θεραπεύσιμη αν ο ασθενής παραδεχτεί το πρόβλημα και ζητήσει τη βοήθεια ειδικού και φαρμακευτική αγωγή.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 196 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    "Ξεχάστε μας από τον Παναθηναϊκό". Αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας μίλησε. Ήταν αρχές Σεπτέμβρη. Από τότε και μετά καμία δήλωση από έναν άνθρωπο που δήθεν θέλει να φύγει από την ομάδα αλλά ακόμα εδώ είναι και μάλλον δεν θέλει τελικά. Ούτε αυτός ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει να γελοιοποιήσει τον Παναθηναϊκό και να εκνευρίσει τον κόσμο του. Με ένα προ πολλού στημένο παιχνίδι ενορχηστρωμένο από τσάκες, γκοντζάκια και τους λοιπούς γυμνοσάλιαγκες που τον περιβάλλουν και φυσικά με την αμέριστη συμπαράσταση των δικών του μέσων μαζικής ενημέρωσης, κατάφερε να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της ομάδας μας από τα πραγματικό ζήτημα.
    Κι ενώ, λοιπόν, έπρεπε να δοθούν απαντήσεις για την εταιρία ”φάντασμα” ΓΗΠΕΛ, με όλα αυτά κατάφερε να στρέψει την προσοχή του κόσμου σε ένα χονδροειδές αντικείμενο και τους άραβες του που όλο ερχόντουσαν και ποτέ δεν ήρθαν. Αυτό είναι το μεγάλο ”αγκάθι” για την πώληση της ΠΑΕ: το γήπεδο και οι μυστικές λεπτομέρειες που υπάρχουν γύρω από αυτό. Και λέμε μυστικές γιατί κανείς δεν ξέρει, ούτε τι συμφωνίες έχουν υπογραφεί, ούτε μεταξύ ποίων, ούτε ποιός ζημιώνεται σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του Βοτανικού. Φυσικά, οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν ήξεραν τις περισσότερες από αυτές τις λεπτομέρειες, ούτε γιατί ξόδεψε η ΓΗΠΕΛ τόσα εκατομμύρια ευρώ για να γίνουν τρεις μακέτες και που πήγαν τα υπόλοιπα λεφτά, ούτε και θα τις μάθουν μάλλον ποτέ. Και μην ξεχνάμε, φυσικά, ότι αν γίνει κάποιος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα αναγκαστεί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 222 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Οι λόγοι που μια γυναίκα κάνει one night stand είναι διαφορετικοί από ό,τι του άντρα. Οι άντρες το κάνουν για ευχαρίστηση ενώ οι γυναίκες ψάχνουν υποσυνείδητα τον επόμενο που θα συνάψουν μακροχρόνια σχέση.
    Αρνητικά συναισθήματα παρουσιάζουν οι γυναίκες μετά τη συνέρρευση της μίας νύχτας. Αυτό είναι το πόρισμα της έρευνας που πραγματοποίησαν ερευνητές από το βρετανικό πανεπιστήμιο Durham Universityοι και κατεληξαν στο συμπέρασμα πως οι γυναίκες ψάχνουν να βρουν συντρόφους ορμώμενες από διαφορετικά κριτήρια και ψάχνοντας υποσυνείδητα αυτόν με τον οποίο θα μπορέσουν να συνάψουν μακροχρόνια σχέση.Από ένα δείγμα 1743 ανθρώπων, το 80% των αντρών που ερωτήθηκαν απόλαυσαν το one night stand, ενώ οι γυναίκες που αντίστοιχα απάντησαν θετικά ήταν μόλις το 54%. Επιπλέον, οι γυναίκες έδειξαν να εκλαμβάνουν την εν λόγω πράξη ως εκμετάλλευση που ίσως βλάψει τη φήμη τους, ενώ εκδήλωσαν αρνητικά συναισθήματα σχετικά με το casual sex και τις σχέσεις της μίας βραδιάς. Τέλος, η έρευνα κατέληξε πως ενώ οι γυναίκες δεν το προτιμούν, ίσως τελικά το διαλέγουν λόγω συνθηκών και ορμώμενες από φυσικές ορμές κατά τη διάρκεια του κύκλου τους, σε αντίθεση με τους άντρες που διαλέγουν στην πλειοψηφία τους σεξ της μίας βραδιάς.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 208 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Παρά το γιορτινό των ημερών η κατάσταση γύρω μας όσο πάει και χειροτερεύει. Μέσα σε μια μέρα μάθαμε ότι στο νέο προϋπολογισμό μειώνονται στο ελάχιστο οι δαπάνες για την παιδεία, η ανεργία έσπασε κάθε ρεκόρ, ότι συζητιέται στη βουλή νέος ποινικός κώδικας που προβλέπει την μετατροπή πλημμελημάτων σε πταίσματα με σκοπό την αποσυμφόρηση των δικαστηρίων και φυσικά την συζήτηση για τον νέο αθλητικό νόμο.
    Δηλαδή με απλά λόγια ζούμε σε μία κοινωνία που βγάζει στρατιές αγράμματων και άνεργων νέων, που οι ποινές για τον οποιοδήποτε γίνονται πιο ελαστικές εκτός απο τους ΟΠΑΔΟΥΣ που με την επιστροφή του ιδιώνυμου, την κατάργηση των συνδέσμων και την απαγόρευση των μετακινήσεων δέχονται ένα πρωτοφανή πόλεμο. Για να μπούμε στο θέμα χωρίς πολλά λόγια αυτό που είναι πολύ σημαντικό στη συζήτηση για το νέο νόμο είναι πρώτα απο όλα να γνωρίσουν όλοι τι είναι ο νέος αυτός νόμος, ποιοί νομοθετούν, σε ποιό κοινωνικό περιβάλλον θα εφαρμοστεί και ποιά θα είναι τα όργανα που θα τον εφαρμόσουν.
    Το πρόβλημα λοιπόν είναι η αθλητική βία, ένα φαινόμενο που σε καμία περίπτωση δεν είναι αποκομμένο απο την κατάσταση που κυριαρχεί στη κοινωνία μας. Όποιος θεωρεί την αθλητική βία ένα σημείο των καιρών που δημιουργείται απο εξωγήινους που κατεβαίνουν κάθε Κυριακή τα σπάνε και μετά γυρίζουν στο πλανήτη τους και ότι η λύση θα δοθεί με ξαναζεσταμένα και αποτυχημένα μέτρα της λογικής "πονάει κεφάλι, κόβεις κεφάλι″ είναι άσχετος και επικίνδυνος. Πάρτε το χαμπάρι η βία είναι το αποτέλεσμα, η αιτία είναι η έ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 259 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Η απαγόρευση της μετακίνησης, το σπάσιμο νεύρων (στο πλαίσιο του γενικευμένου πολέμου που δεχόμαστε από τους παράγοντες της πολιτείας αλλά και τον "εχθρό εντός”) και η αστυνομική καταστολή δεν εμπόδισαν την Θύρα 13 να βρεθεί στα Γιάννενα και να σταθεί γερά εκτός και εντός γηπέδου. Θέλουνε λοιπόν πόλεμο; Θα τον έχουν και χωρίς εκπτώσεις. Η στρατηγική επιλογή της Θ.13 να σπάσει τις απαγορεύσεις (που συνιστούν επί της ουσίας ένα παραλογισμό) υλοποιήθηκε με επιτυχία στα Γιάννενα και αυτό παρά την απίστευτη ταλαιπωρία που υπεστήκαμε, με την αγαθή συνεργασία των αθλητικών και αστυνομικών αρχών και των δύο ΠΑΕ, που μας κορόιδευαν ότι από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο θα μπούμε αφήνοντας μας για ώρες, είτε σε πάρκινγκ έξω από την πόλη, είτε έξω από το γήπεδο σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Με ότι κάνουν επιδεινώνουν τη θέση τους, που θα ήταν σίγουρα διαφορετική αν κατανοούσαν ότι από εμάς ζουν και υπάρχουν και χωρίς εμάς θα έψαχναν μάταια σε μια περίοδο απόλυτης κρίσης του συστήματος για οπαδούς πρόβατα και πελάτες. Σε ένα λοιπόν πολικό τοπίο υποχρεωθήκαμε να περιμένουμε ώρες με την αστυνομία να μην αφήνει περιθώρια να μπούμε μέσα στους Ζωσιμάδες και τα στελέχη της ΠΑΕ να αδιαφορούν για τους 600 πλέον οπαδούς μας από τους συνδέσμους του Ενιαίου Φορέα της Θ.13 από την Αττική, τη Θράκη, τη Μακεδονία, την Εύβοια, τη Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα που έκαναν χιλιόμετρα για να βρεθούν όπως έχουν υποχρέωση κοντά στο Παναθηναϊκό. Εμείς είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας, ενώ οι κύριοι αυτοί είν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 267 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Πιστοί στο ραντεβού τους κάθε χρόνο, στο πιο δημοφιλές καρναβάλι της χώρας το οποίο διαρκεί περίπου οκτώ μήνες και ονομάζεται «σουπερλιγκ», μόλις η ομάδα του δημοσίου (γνωστή και ως γαλάκτικος ή νέα μπαρτσελόνα) ξεβρακωθεί αγωνιστικά ξεκινάει η κορύφωση των κωμικών εκδηλώσεων με προέδρους, αντιπροέδρους, παραπροέδρους, δημοσιογράφους ή μη και διαφόρων άλλων γραφικών επιστημόνων και κερατάδων στα παράθυρα να κλαίνε με μαύρο δάκρυ για την ομάδα τους που αδικείται συστηματικά εδώ και κάποιες δεκαετίες. Και όλο αυτό το θέατρο αποτελεί ταυτόχρονα εύκολη τροφή για τα πρόβατα άλλα και πηγή γέλιου για όλους τους υπόλοιπους.
    Και πώς να μην γελάς και να είσαι ευχαριστημένος όταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αρνείται να χάσει; Όταν αρνείται να χάσει απέναντι σε «σουπερλιγκ», σε «κεδ» και σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο των ποδοσφαιρικών δορυφόρων; Όταν αρνείται να χάσει απέναντι στην επιστημονική καραπαπαρολογία των δημοσιογράφων που βάπτιζαν τους «γελάκτικος» και έστελναν τον Σισέ για εντατικά μαθήματα στη σχολή βρύζα και που τελικά εξαργύρωσαν τους τόνους βλακείας που ξεστόμισαν με διοικητικές θέσεις; Όταν αρνείται να χάσει ακόμα και όταν της επιβάλλεται να παίξει ποδοσφαιρικό αγώνα σε μισό γήπεδο(!), επειδή στο άλλο μισό είχε βγάλει απαγορευτικό το τοπικό χιονοδρομικό κέντρο; Και πάνω από όλα όταν αρνείται να χάσει απέναντι στον μεθοδικό σχεδιασμό του μεγαλομετόχου του που παλεύει να οδηγήσει την ομάδα στην πτώχευση και την αγωνιστική απαξίωση;
    Αυτή η χρονιά θα μείνει χαραγμένη σ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 262 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ το Σάββατο δίνει ακόμα μια μάχη δίχως αύριο στην κούρσα για τον τίτλο. Η ομάδα είναι γνωστό ότι δέχεται πόλεμο από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς. Ο μοναδικός εγγυητής και προστάτης της ομάδας είναι η Θύρα 13 όσο και να πονάει μερικούς. Είμαστε δίπλα στον προπονητή και στους παίκτες μέχρι τέλους και μαζί δίνουμε την άνιση μάχη κόντρα σε κοινωνικοπολιτικά συστήματα και αθλητικά καταστημένα. Το Σάββατο στην Λειβαδιά κόντρα στο διαχρονικά τοπικό παράρτημα του γαύρου πάμε για μια ακόμα μάχη με το κατεστημένο.
    Είναι γνωστό ότι το σύστημα παίζει όλα του τα χαρτιά για να χάσει ο Παναθηναϊκός βαθμούς ή να τιμωρηθεί η ομάδα με στόχο, το επικείμενο ντέρμπυ με την ομάδα του στόλου να διεξαχθεί χωρίς τον κόσμο μας. Αρχής γινόμενης από το Σάββατο και μέχρι το παιχνίδι με τους γαύρους στο ΟΑΚΑ απαιτεί την προσοχή και το μυαλό όλων μας, να είναι συγκεντρωμένο και με μοναδικό στόχο την προστασία της ομάδας. Είναι γνωστό ότι μπαίνουν εμπόδια σε ομάδα και κόσμο, είναι γνωστό ότι αυτή η χημεία μεταξύ μας, έχει χαλάσει τα σχέδια πολλών.
    Το Σάββατο στην Λιβαδειά πάμε για πόλεμο με όπλα την φωνή και την δυναμική μας παρουσία. Δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανέναν να κάνει κακό στην ομάδα. Είμαστε ξεκάθαροι και σαφείς .Καμία λάθος ενέργεια που μπορεί να βλάψει την ομάδα δεν θα γίνει αποδεκτή. Δεν δίνουμε κανένα δικαίωμα σε κανέναν να βρει πάτημα για να επιδοθεί στο σπορ του τσουβαλιάσματος και της ισοπέδωσης. Προσέχουμε όλοι μαζί για να μην τιμωρηθεί η ομάδα. Σκεφτεί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 238 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Όχι, μην καταφύγετε στους ειδικούς για να λύσετε το πρόβλημα της αϋπνίας σας. Κάντε sex και απολαύστε έναν υπέροχο ύπνο.

    Το sex έχει πολλές και ευεργετικές ιδιότητες. Για την ακρίβεια, όταν γίνεται με ασφάλεια έχει μόνο ευεργετικές ιδιότητες. Μία από αυτές είναι και η δράση του κατά της αϋπνίας. Γιατί λοιπόν να καταφύγετε σε χάπια ή οποιοδήποτε μορφής βότανο, αφού αν επιδοθείτε στο sex θα απολαύσετε μια υπέροχη αίσθηση ηρεμίας μετά το τέλος της πράξης και κατά συνέπεια θα απολαύσετε έναν πολύ γλυκό ύπνο. Μήπως τώρα βρήκατε τη λύση για το πως θα περνάτε το χρόνο σας πριν γυρίσετε πλευρό να κοιμηθείτε;
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 210 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Γιατί να χάνετε χρόνο σε ανούσια ραντεβού που διαρκούν ώρες χωρίς να υπάρχει λόγος, αφού υπάρχει το Speed Dating…
    Δε θα ήταν ψέμα να πούμε ότι οι περισσότερες τάσεις έχουν τις ρίζες τους στο εξωτερικό. Έτσι και το Speed Dating. Δοκιμάστε απλά να googlάρετε London speed dating και θα σας αποκαλυφτούν περίπου 40 εταιρείες που ασχολούνται με το θέμα. Στο Παρίσι, υπάρχουν άλλες τόσες. Για να μη μιλήσουμε για την Αμερική. Έτσι σιγά σιγά η τάση ήρθε και στη χώρα μας.
    Τι είναι όμως το Speed Dating; Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο συναντιέστε και μιλάτε με δεκατρείς singles του αντίθετου φύλου, ένας προς έναν κάθε φορά, αυστηρά και μόνο για δέκα λεπτά. Ακούγεται διασκεδαστικό και στ' αλήθεια είναι, καθώς έχεις την ευκαιρία να γνωρίσει σε ένα βράδυ δεκατρείς singles κοντά στην ηλικία και τα ενδιαφέροντά σου. Οι γυναίκες κάθονται, και οι άνδρες μετακινούνται στα τραπεζάκια κάθε δέκα λεπτά. Όταν τελειώσει η κάθε τετ-α-τετ συνομιλία, ο καθένας εκ των δύο σημειώνει στην match card του αν ενδιαφέρεται να γνωρίσει καλύτερα το άτομο με το οποίο μόλις μίλησε. Αν υπάρξει match, αν δηλαδή δηλώσουν και οι δύο πως θέλουν να γνωριστούν, τότε ο καθένας παίρνει το μικρό όνομα και το κινητό τηλέφωνο του άλλου. Τα υπόλοιπα, επίθετα, σταθερά τηλέφωνα, e-mail, διευθύνσεις, είναι στο χέρι σας αν θα τα ανταλλάξετε ή όχι αφού τελικά συναντηθείτε.
    Το speed dating εδρεύει στο Κολωνάκι και ξεκινά καθημερινά στις 20.30, ενώ το κάθε ηλικιακό γκρουπ έχει τη δική του ημέρα: για παράδειγμ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 245 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)



    Καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου εδώ και δεκαετίες...

    Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος και μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς τούς συνέβη.

    Ακολουθούν οι πιο μυστήριες εξαφανίσεις, οι οποίες για πολλές δεκαετίες καλύπτονται από ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου.

    1. Joseph Crater



    Ο Joseph Crater εξαφανίστηκε το 1930, όταν ήταν σε διακοπές στο Μέιν. Πήρε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο και είπε στη σύζυγό του ότι έπρεπε να επιστρέψει στην πόλη της Νέας Υόρκης αμέσως.

    Φεύγοντας από ένα εστιατόριο που γευμάτιζε με τους φίλους του και την ερωμένη του, μπήκε σε ένα ταξί και εξαφανίστηκε.

    Ένα μήνα αργότερα εξαφανίστηκε και η ερωμένη του.

    2. Richard John Bingham



    Η Λαίδη Lucan καλυμένη με το αίμα της, μπήκε τρέχοντας σε μια παμπ ουρλιάζοντας για το πώς ο σύζυγός της είχε προσπαθήσει να την δολοφονήσει. Η αστυνομία έψαξε το σπίτι των Lucan και βρήκε την νταντά να κείτεται νεκρή κατά μήκος ενός αιματοβαμμένου σωλήνα.

    Ο Λόρδος Lucan είπε ότι ήταν στο σπίτι, όταν η γυναίκα του δέχτηκε επίθεση. Εξαφανίστηκε μερικές μέρε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 192 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)



    Καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου εδώ και δεκαετίες...

    Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος και μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς τούς συνέβη.

    Ακολουθούν οι πιο μυστήριες εξαφανίσεις, οι οποίες για πολλές δεκαετίες καλύπτονται από ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου.

    1. Joseph Crater



    Ο Joseph Crater εξαφανίστηκε το 1930, όταν ήταν σε διακοπές στο Μέιν. Πήρε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο και είπε στη σύζυγό του ότι έπρεπε να επιστρέψει στην πόλη της Νέας Υόρκης αμέσως.

    Φεύγοντας από ένα εστιατόριο που γευμάτιζε με τους φίλους του και την ερωμένη του, μπήκε σε ένα ταξί και εξαφανίστηκε.

    Ένα μήνα αργότερα εξαφανίστηκε και η ερωμένη του.

    2. Richard John Bingham



    Η Λαίδη Lucan καλυμένη με το αίμα της, μπήκε τρέχοντας σε μια παμπ ουρλιάζοντας για το πώς ο σύζυγός της είχε προσπαθήσει να την δολοφονήσει. Η αστυνομία έψαξε το σπίτι των Lucan και βρήκε την νταντά να κείτεται νεκρή κατά μήκος ενός αιματοβαμμένου σωλήνα.

    Ο Λόρδος Lucan είπε ότι ήταν στο σπίτι, όταν η γυναίκα του δέχτηκε επίθεση. Εξαφανίστηκε μερικές μέρε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 205 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)



    Σε ιδιωτική κλινική έκανε εισαγωγή σήμερα το πρωί ο Σάκης Ρουβάς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα
    .

    Ο Έλληνας σταρ είχε έντονες ενοχλήσεις στη μέση και προκειμένου να χειροτερεύσουν πήγε...

    κατευθείαν στην κλινική για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να μπορέσει να συνεχίσει κανονικά τις εμφανίσεις του στο «Αθηνών Αρένα» μαζί με τους Onirama και την Ελένη Φουρέιρα.

    Ο τραγουδιστής έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, δέχτηκε τη φροντίδα των γιατρών και πήρε εξιτήριο.
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 228 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)



    Το πρωινό σήκωμα είναι μία πολύ βάρβαρη υπόθεση

    . Άσε που πολλές φορές κλείνεις το ξυπνητήρι και μετά σε παίρνει ο ύπνος με αποτέλεσμα να αργήσεις στην δουλειά σου. Τι κάνεις τότε; Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έρχονται να λύσουν κάποια ξυπνητήρια με ειδικές… ικανότητες!
    To ιπτάμενο ξυπνητήρι κάνει ότι λέει και το όνομα του. Με το που το κλείνεις εκείνο αρχίζει και πετάει κάνοντας παράλληλα ενοχλητικούς θορύβους. Για να το σταματήσεις πρέπει να σηκωθείς και να το πιάσεις!

    Το ξυπνητήρι… Παλαιοκώστας. Έτσι και το κλείσεις εκείνο αρχίζει και κινείται. Πέφτει κάτω από το κωμωδίνο και συνεχίζει την πορεία του μέχρι να κρυφτεί κάπου. Μόλις αρχίσει και πάλι να χτυπάει εσύ πρέπει να σηλωθείς από το κρεβάτι και να βρεις που έχει χωθεί αλλιώς δεν ησυχάζεις.


    Το… βουκολικό ξυπνητήρι όταν αρχίζει να χτυπά γεννά ταυτόχρονα και αβγά. Για να κλείσει μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να ξαναμπούν μέσα τα αβγά!

    Perierga.gr - Ξυπνητήρια για σπάσιμο νέυρων
    Το ξυπνητήρι λέιζερ είναι πάρα πολύ απλό στον χειρισμό του. Θέλει απλά με το ειδικό κοντρόλ να στοχεύσεις στο κέντρο του στόχου για να σταματήσει να χτυπά. Παιχνιδάκι..
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 230 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    [img]Όταν πηγαίνετε στο γυμναστήριο για προπόνηση, υπάρχουν ρούχα που πρέπει να φοράτε και ρούχα που πρέπει να αποφεύγετε . Βασικό είναι ότι όταν κάνετε γυμναστική, να αποφεύγετε τις βαμβακερές μπλούζες καθώς το βαμβάκι απορροφά τον ιδρώτα και δεν τον απελευθερώνει αμέσως. Έχοντας λοιπόν πάνω σας ένα βαρύ, υγρό, βαμβακερό ύφασμα, μπορεί ξαφνικά να αρχίσετε να νιώθετε ρίγη και ερεθισμούς. Γι’ αυτό να θυμάστε ότι πρέπει να φοράτε ρούχα που κρατούν την υγρασία μακριά από το σώμα. Ξεχάστε τα τιραντάκια με ντεκολτέ γιατί μπορεί να σας… εκθέσουν, όσο κι αν τα θέλουν οι άντρες. Και γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνετε μία δοκιμή προτού βγείτε από το σπίτι σας και να κάνετε ασκήσεις για να μην γίνετε αρκετά προκλητικές κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο γυμναστήριο. Και να θυμάστε εάν έχετε μεγάλο στήθος, προτιμότερο είναι να φοράτε κλειστές μπλούζες για να προπονείστε άνετα. Και σε αυτό βέβαια, θα διαφωνούν οι άντρες… Πρέπει επίσης να αποφεύγετε τις φαρδιές φόρμες. Κι αυτό γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να πιαστούν στα μηχανήματα του γυμναστηρίου και να σας εμποδίσουν να κάνετε με ευκολία τις ασκήσεις σας. Γι’ αυτό η πιο καλή λύση είναι να φοράτε κολάν. Ξεχάστε και τα εσώρουχα που σας διαγράφουν

    Category: Κόσμος | Views: 223 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)



    Δωρεάν για όποιον το φάει ολόκληρο!
    Ένα τεράστιο πρωινό που ζυγίζει όσο ένα μικρό παιδί πρόκειται να πυροδοτήσει τις αντιδράσεις όσων υπερασπίζονται την υγιεινή διατροφή.

    Αυτό το γεύμα, το οποίο μπορεί να βρει κανείς στο Jesters Diner του Great Yarmouth, στο Norfolk της Βρετανίας, περιλαμβάνει 12 φέτες μπέικον, 12 λουκάνικα, έξι αυγά και ζυγίσει 4 περίπου κιλά.

    Οι διατροφολόγοι έχουν ήδη εισηγηθεί την απόσυρση αυτής της επιλογής από το μενού και προειδοποιούν τους καρδιοπαθείς ότι μπορεί να πεθάνουν σε περίπτωση που φάνε αυτό το γεύμα.

    Το Kidz Breakfast έχει 6.000 θερμίδες, μία ποσότητα θερμίδων δηλαδή που ο μέσος άνθρωπος καταναλώνει σε τρεις μέρες! Το μενού καλεί τον καταναλωτή να το παραγγείλει και να φύγει αρκετά κιλά πιο χοντρός. Το γεύμα στοιχίζει 15 λίρες (18 ευρώ) αλλά διατίθεται δωρεάν σε περίπτωση που ένας πελάτης καταφέρει να τελειώσει το πιάτο.

    Τι περιέχει αυτό το γεύμα;

    12 φέτες μπέικον
    12 λουκάνικα
    6 αυγά
    4 φέτες μαύρη πουτίγκα
    4 φέτες ψωμί με βούτυρο
    4 τοστ
    Ομελέτα με 8 αυγά και τυρί
    Τηγανητές πατάτες
    Μανιτάρια
    Φασόλια
    Ντομάτες



    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 229 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Είναι γνωστό ότι το θηλυκό γένος τρέφεται με τα αντρικά κοπλιμέντα, γιατί έτσι ικανοποιούνται οι ανάγκες του για επιβεβαίωση. Όμως, ποιά είναι τα καλύτερα γλυκόλογα που κάθε μα κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της;

    Οι γυναίκες αναζητούν το απόλυτο. Σε θέλουν για πάρτη τους και σε θέλουν ολοκληρωτικά. Δεν θέλουν να έρχονται ούτε δεύτερες, ούτε καν αναπληρωματικές στην καρδιά σου και στην ερωτική σου επιθυμία. Και για του λόγου το αληθές: αν το προσέξεις, οι παρακάτω προτάσεις εμπεριέχουν τουλάχιστον ένα "ποτέ" ή ένα "τίποτα".
    Είναι τα καλύτερα κοπλιμέντα που μπορείς να πεις στην κοπέλα σου, γιατί δεν υπάρχει θηλυκό πάνω στη γη, που να μην "λυγίσει" ακούγωντας τις παρακάτω φράσεις να βγαίνουν από τα χείλια ενός άντρα.

    1. "Δεν θα βρω ποτέ άλλη σαν εσένα"
    Είναι ο μεγαλύτερος φόβος κάθε γυναίκας. Κι αν αποφασίσουν να σε χωρίσουν και μετά από ένα μήνα σε δουν αγκαλίτσα με το πιστό αντίγραφο της Λίμα; Και αν παρόλο που προσπαθήσουν να την μειώσουν σε ότι αφορά την εξυπνάδα της, αποδειχτεί από έγκυρες πηγές ότι είναι μακρινή απόγονος του Χόκινς και σου συμπεριφέρεται καλά; Για αυτό, αν και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα πετύχεις στο δρόμο σου όταν οι δικοί σας έχουν χωρίσει, δώσε της τουλάχιστον αυτήν την ψεύτικη υπόσχεση. Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο -και κάτι χειρότερο.
    2. "Είναι η πρώτη φορά που είμαι αληθινά ερωτευμένος"
    Για μια ακόμα φορά θα ικανοποιήσεις από τις πιο διαδεδομένες γυναικείες φιλοδοξ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 207 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Είναι γνωστό ότι το θηλυκό γένος τρέφεται με τα αντρικά κοπλιμέντα, γιατί έτσι ικανοποιούνται οι ανάγκες του για επιβεβαίωση. Όμως, ποιά είναι τα καλύτερα γλυκόλογα που κάθε μα κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της;

    Οι γυναίκες αναζητούν το απόλυτο. Σε θέλουν για πάρτη τους και σε θέλουν ολοκληρωτικά. Δεν θέλουν να έρχονται ούτε δεύτερες, ούτε καν αναπληρωματικές στην καρδιά σου και στην ερωτική σου επιθυμία. Και για του λόγου το αληθές: αν το προσέξεις, οι παρακάτω προτάσεις εμπεριέχουν τουλάχιστον ένα "ποτέ" ή ένα "τίποτα".
    Είναι τα καλύτερα κοπλιμέντα που μπορείς να πεις στην κοπέλα σου, γιατί δεν υπάρχει θηλυκό πάνω στη γη, που να μην "λυγίσει" ακούγωντας τις παρακάτω φράσεις να βγαίνουν από τα χείλια ενός άντρα.

    1. "Δεν θα βρω ποτέ άλλη σαν εσένα"
    Είναι ο μεγαλύτερος φόβος κάθε γυναίκας. Κι αν αποφασίσουν να σε χωρίσουν και μετά από ένα μήνα σε δουν αγκαλίτσα με το πιστό αντίγραφο της Λίμα; Και αν παρόλο που προσπαθήσουν να την μειώσουν σε ότι αφορά την εξυπνάδα της, αποδειχτεί από έγκυρες πηγές ότι είναι μακρινή απόγονος του Χόκινς και σου συμπεριφέρεται καλά; Για αυτό, αν και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα πετύχεις στο δρόμο σου όταν οι δικοί σας έχουν χωρίσει, δώσε της τουλάχιστον αυτήν την ψεύτικη υπόσχεση. Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο -και κάτι χειρότερο.
    2. "Είναι η πρώτη φορά που είμαι αληθινά ερωτευμένος"
    Για μια ακόμα φορά θα ικανοποιήσεις από τις πιο διαδεδομένες γυναικείες φιλοδοξ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 245 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Όπως είναι γνωστό η αντίσταση των Ελλήνων..

    στους εισβολείς Ιταλούς, κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο το 1940 έγινε στα σύνορα με την Αλβανία, από την μεριά του Καλπακίου.

    Οι Ιταλοί ήταν επιτιθέμενοι και οι Έλληνες αμυνόμενοι! Ένα από τα γνωστά πολεμικά μέσα της εποχής ήταν και οι νάρκες, όπως αναφέρει η Κάτοψη. Είχε ναρκοθετηθεί η περιοχή! Ο πόλεμος με τους Ιταλούς τελείωσε με τα γνωστά αποτελέσματα και ακολούθησε η γερμανική κατοχή, καθώς και ο εμφύλιος σπαραγμός. Πέρασαν από τότε (από το τέλος της εμφύλιας διαμάχης) 63 ολόκληρα χρόνια.

    Οι νάρκες, όμως, εξακολουθούν να παραμένουν στην περιοχή και να αποτελούν κίνδυνο! Αιμόφυρτος, με ακρωτηριασμένο το αριστερό του χέρι στο ύψος του αγκώνα και τραύματα στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματός του, εντοπίστηκε κοντά στο Χάνι Δελβινακίου, στο 46ο χλμ. της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Κακκαβιάς, 24χρονος Αλβανός. Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν σε δάσος στην περιοχή, διέκρινε μερικώς θαμμένο στο έδαφος άγνωστο μεταλλικό αντικείμενο και το χτύπησε με ξύλινο υποστήριγμα που κρατούσε, με αποτέλεσμα αυτό να εκραγεί και να τον τραυματίσει.

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 193 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)


    ....................eimai mallon gia .....alla pada the noy sas .......Kostas......omoedo brady ......
    Category: Μουσικά Νέα | Views: 246 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    [img]http://2.bp.blogspot.com/-zqNkP_MsSm0/Ts5vEkwKYAI/AAAAAAAAVhE/0T6-c9Hx6y8/s320/Britney+Spears.JPG[/img]

    Την «δίνει» κανονικά την Britney ο πρώην σωματοφύλακας της! Και όχι μόνο την ξεμπροστιάζει, αλλά ετοιμάζεται να βγάλει και σε βιβλίο τις… «πομπές» της!...

    Ο 31χρονος Fernando Flores που ήταν σωματοφύλακας της Brit για περίπου πέντε μήνες το 2010, ισχυρίζεται πως η 30χρονη σταρ, κατά τη διάρκεια των παγκόσμιων περιοδειών της, του έδινε και καταλάβαινε.

    Για την ακρίβεια, έκανε τρίο με άντρες και γυναίκες, αλλά και λεσβιακά όργια, μιας και όπως ισχυρίζεται ο Fernando, «η Britney έχει τεράστια σεξουαλική όρεξη, γι΄αυτό και στις περιοδείες της, συνέβαιναν τα απίστευτα!»



    Και προσθέτει πως «όσα έκανε η 30χρονη σταρ, κάνουν τις τρίχες της κεφαλής να σηκώνονται πολύ εύκολα».

    Μάλιστα, λέει πως η Britney δεν δίσταζε να «κάνει τρέλες και με τους γοητευτικούς της χορευτές. Έπιναν, έπαιρναν ναρκωτικά και έκαναν όργια στο τζακούζι».

    Ο 31χρονος σωματοφύλακας, είναι ο ίδιος που στο παρελθόν την είχε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση, υποστηρίζοντας πως γδύθηκε μπροστά του, ενώ την είχε κατηγορήσει και για κακοποίηση των δυο γιών της.

    Τώρα την λέει και σεξουαλικά διεστραμμένη. Μάλιστα υποστηρίζει πως τα βιώματα του, θα βγουν σε βιβλίο, αφού έχει βρει ήδη εκδότη που τον πληρώνει ένα εκατομμύριο δολάρια προκειμέν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 210 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-31 | Comments (0)



    Ένας πανύψηλος Ηπειρώτης, κατεβαίνει στην Αθήνα, χαζεύει ότι ήταν να χαζέψει και από περιέργεια μπαίνει και σε ένα κακόφημο μπαρ.

    ου την πέφτει μια π@υτάνα, με την οποία καταλήγουν σ` ένα δωμάτιο, και καθώς αυτός γδύνεται, του λέει:
    -Πολύ μεγαλόσωμος είσαι!!!
    -Ε, λέει αυτός, τα πάντα στην Ήπειρο είναι πρώτο μέγεθος!

    Ρίχνει αυτή άλλη μια μάτια πιο κάτω και προσθέτει, με θαυμασμό!!!(αν και π@υτάνα):
    -Τώρα βλέπω τι εννοείς ότι τα πάντα είναι πρώτο μέγεθος!

    .....Κάποτε τελειώνουν, ντύνονται και την ρωτάει ο Ηπειρώτης:
    -Εσύ, κοπέλα μου, από ΠΟΙΟ μέρος της Ηπείρου είσαι;;;;;;;
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 225 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Άπειρες συζητήσεις και σχόλια γύρω από το θέμα που τα περισσότερα το μόνο που καταφέρνουν είναι να θολώνουν το τοπίο. Ποια είναι η πραγματικότητα; Τελικά από το μέγεθος εξαρτάται η ικανοποίηση μιας γυναίκας ή πρόκειται περί μύθου που το μόνο που καταφέρνει είναι να ταλαιπωρεί την αντρική ψυχολογία;


    Ο Dr Θάνος Ε. Ασκητής, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας εξηγεί... την αλήθεια!

    -Το μέγεθος του πέους χαρακτηρίζεται από το μήκος και από τη διάμετρό του.
    -Το μήκος ενός φυσιολογικού πέους στον ενήλικα (κλείσιμο της εφηβείας) κυμαίνεται κατά μέσο όρο 12-15 cm σε στύση.
    -Η μέση διάμετρος σε χάλαση υπολογίζεται σε 2,8 cm.
    -To μέγεθος αυτό παραμένει σταθερό σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.
    -Πραγματικές μικροφαλλίες είναι σπάνιες και χαρακτηρίζονται όταν το μήκος είναι μικρότερο από 10cm σε στύση.
    -Το μέγεθος του πέους δεν εκτιμάται ποτέ όταν βρίσκεται σε χάλαση.
    -Τα υπερμεγέθη πέη είναι δυνατόν να εμφανίσουν λόγω της γεωμετρίας τους στυτικά προβλήματα, εξαιτίας της αυξημένης αιμάτωσης που απαιτούν.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 155 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Σάλος στην Εύβοια καθώς τρία sex video με καυτά όργια στην Χαλκίδα έκαναν την εμφάνιση τους σε γνωστό τσοντο-site στο διαδίκτυο. Τι δείχνουν τα ροζ βίντεο;

    Χαμός γίνεται στην Εύβοια, καθώς ροζ βίντεο με όργια στην Χαλίδα ανέβηκαν στο διαδίκτυο. Άντρες και γυναίκες που συμμετείχαν στα όργια προσπαθούν να μάθουν από ποιον διέρευσαν τα βίντεο, που είναι τρία συνολικά διάρκειας περίπου 2 ωρών.


    Τα ομαδικά όργια στην Χαλκίδα γίνονταν σε διαφορετικά σπίτια κάθε εβδομάδα. Στα όργια συμμετείχαν γνωστές κυρίες της Χαλκίδας, γύρω στα 40 χρονών, νέοι άνδρες επιχειρηματίες, γύρω στα 25, αλλά και ξέμπαρκοι. Η βασική παρέα ήταν 4 γυναίκες και 3 άνδρες.

    Σάλος έχει ξεσπάσει και στο διαδίκτυο, καθώς έχει κυκλοφορήσει sex video με όργια στην Χαλκίδα που δείχνει τα πρόσωπα των συμμετεχόντων.

    Οι περισσότεροι από αυτούς που συμμετέχουν στα όργια στην Χαλκίδα κινούνται νομικά ώστε να κατέβουν τα βίντεο που έχουν ανεβεί. Ωστόσο κάποιοι υπερηφανεύονται για τα βίντεο, καθώς τα θεωρούν πολύ καλά.

    Σύμφωνα με όσα ακούγονται, μία εκ των άτακτων γυναικών φοβάται διότι ο άνδρας της είναι πολύ γνωστός στην Εύβοια και αν το μάθει, όχι μόνο θα την διώξει, αλλά και θα την χτυπήσει άσχημα.

    Στα ροζ βίντεο με όργια στην Χαλκίδα φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των ανθρώπων που συμμετέχουν. Διάφορες εκδοχές κυκλοφορούν σε πολλά τσον ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 233 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Δεν θέλω να πω κάτι που θα ακουστεί πρόστυχο. Συνήθως στους άντρες αρέσει να τους κάνω στοματικό. Εκεί είμαι καλή γιατί μου αρέσει πολύ και εμένα! Δεν ξέρω γιατί, μου αρέσει να βλέπω τον άλλο ή να τον ακούω εκείνη την ώρα..."

    Αποκαλυπτική, ξεκάθαρη και απόλυτα σέξι η Αφροδίτη Καπάτσελη συνεχίζει λέγοντας "δεν είμαι απο τις γκόμενες που το βαριούνται ή το σιχαίνονται"

    Την Αφροδίτη Καπατσέλη την γνωρίσαμε από το γνωστό τηλεπαιχνίδι, «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς», όπου μας εντυπωσίαζε με την ομορφιά της, αλλά επίσης και με την σέξι εμφάνιση της.


    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 198 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-31 | Comments (0)



    Θα σας δώσουμε μερικά αδιάσειστα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ με φόντο το ηφαίστειο της Σαντορίνης.
    Στις 21 Αυγούστου (σχετικό θέμα ΕΔΩ) είχαμε δημοσιεύσει πως ανήσυχοι οι Σεισμολόγοι είχαν εγκαταστήσει 5 νέους σεισμογράφους στο νησί της Σαντορίνης. Από τότε.....
    έχουν υπάρξει δείγματα ότι κάτι συμβαίνει εκεί.



    Οι 5 από τους σεισμογράφους είναι τοποθετημένοι, ο ένας στην Θηρασιά, ο άλλος Οία, ο άλλος στον Προφήτη Ηλία, ο άλλος στο Ακρωτήρι, και ο τελευταίος στον Καρτεράδο σχηματίζοντας ένα κύκλο ουσιαστικά όπως και βλέπετε στην πιο κάτω φωτογραφία.

    http://4.bp.blogspot.com/-Oz0Rd4-44MY/TxiMQ-3DShI/AAAAAAAADjg/SKZ8T-GpNA0/s200/thirasia.gif
    Δείτε τι κατέγραψε σήμερα μέχρι και τις 9 η ώρα το βράδυ ο σεισμογράφος στην Θηρασιά.



    Ο σεισμογράφος στην Οία
    Στο Ακρωτήρι


    Και προσέξτε ! Στον Καρτεράδο
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 186 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Τελικά μήπως οι "σωτήρες" μας τα κάνουν όλα αυτά για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο

    [img]http://2.bp.blogspot.com/-OlEx6mxt-h4/TyWO8o1vyHI/AAAAAAAAMSQ/M-Zs5Y52ZKU/s640/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82.jpg[/img]

    Όσο και αν κάποιοι που σήμερα έχουν «αλλαξοπιστήσει» προσπαθούσαν να μας πείσουν για δύο περίπου χρόνια ότι οι παρεμβάσεις του ΔΝΤ και γενικότερα της ΤΡΟΙΚΑΣ γίνονται για το καλό της Ελλάδας θα πρέπει να ομολογήσουν ότι κάτι τελικά δεν πάει καλά με τις προθέσεις των σωτήρων μας.

    Αυτό δεν γίνεται μόνο αντιληπτό από αυτά που ακούμε από τους εκπροσώπους της ΤΡΟΙΚΑΣ στην Ελλάδα αλλά και από αυτά που αντιμετωπίζουν άλλα κράτη που ακολούθησαν τις προτάσεις του ΔΝΤ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Νιγηρία η 12η πετρελαιοπαραγωγός χώρας στον κόσμο η οποία όμως δεν διαθέτει επαρκή αριθμό διυλιστηρίων με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να εισάγει βενζίνη την οποία επιδοτεί η κυβέρνηση.

    Εδώ και αρκετ6ό χρονικό διάστημα στην χώρα έχουν ξεσπάσει ταραχές λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να διακόψει τις επιδοτήσεις. Πριν από μερικές εβδομάδες η επικεφαλής του ταμείου Christine Lagarde βρέθηκε στο Λάγκος της Νογηρίας λίγες μόλις ημέρες πριν την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει τις επιδοτήσεις.

    Κατά την επίσκεψή της, η Lagarde στήριξε τις πολιτικές απελευθέρωσης της αγοράς του Νιγηριανού προέδρου. Στις 29/12, το πρακτορείο Reuters είχε δημοσιεύσει μία πληροφορία σύμφωνα με την οποία το ΔΝΤ πιέζει τις αφρικ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 199 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

    , παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, του άσκησε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας

    Αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 31χρονος πορτιέρης, σύμφωνα με τους θαμώνες του Club όπου εργάζονταν και έξω από το οποίο τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε 25χρονο θαμώνα του καταστήματος, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

    Ο 31χρονος ζήτησε προθεσμία, η οποία έγινε δεκτή, αφού νωρίτερα του ασκήθηκε, από την Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
    Category: Ελλάδα | Views: 245 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 201 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 221 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Κροκέτες με ρύζι του Τσελεμεντέ
    Συνταγή για 18-20 κροκέτες

    75 δράμια ρύζι (240γρ.)

    1/2 οκά ζωμών κρέατος ή νερό (630ml)

    2-3 κουταλιές της σούπας βούτυρο

    35 δράμια τυρί τριμμένο (112γρ.)

    20 δράμια ζαμπόν (65γρ.)

    Ανάλογο αλάτι, πιπέρι, και μοσχοκάρυδο

    Για το πανάρισμα

    2 αυγά

    Γαλέτα (τριμμένη φρυγανιά)

    Εκτέλεση: (Σε ελεύθερη μετάφραση στη δημοτική)

    Βάζουμε το ζωμό ή το νερό με το βούτυρο μέσα σε κατάλληλη κατσαρόλα να πάρει βράση. Πλένουμε το ρύζι και το προσθέτουμε στη κατσαρόλα, ανακατεύουμε 1-2 φορές για να μην σβολιάσει. Προσθέτουμε ανάλογο αλάτι, πιπέρι και σκεπάζουμε την κατσαρόλα (όπως φτιάχνουμε και το κανονικό πιλάφι) μέχρις ότου ψηθεί το ρύζι και απορροφήσει όλο το υγρό.

    Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και όπως είναι πολύ ζεστό το ρύζι προσθέτουμε το τριμμένο τυρί (κατά προτίμηση Παρμεζάνα), το ζαμπόν ψιλοκομμένο, και λίγο ξύσμα μοσχοκάρυδου. Εάν το ρύζι είναι πολύ στεγνό προσθέτουμε και ένα κρόκο αυγού.

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με ένα κουτάλι ξύλινο μέχρι να γίνει μία μάζα. Όσο ανακατεύουμε το ρύζι πρέπει να είναι πολύ ζεστό για να λιώσει εντελώς. Εάν δεν είναι πολύ ζεστό και δεν λιώσει εντελώς το τυρί, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και την επαναφέρουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει εντελώς και να μπορούμε να πλάσουμε τις κροκέτες.

    Όσο είναι ζεστό το ρύζι (προσέξτε να ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 244 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Αν έχετε μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά σας...
    για τα μανιτάρια και δεν είστε ο τύπος της γυναίκας που θα κάτσει με τις ώρες στην κουζίνα, τότε αυτή η μανιταρόπιτα θα σας ενθουσιάσει. Απίστευτα νόστιμη και αφράτη, δεν θέλει ιδιαίτερο χρόνο για να ετοιμαστεί και μπορεί να συνοδεύσει κάθε στιγμή της μέρας σας ή να γίνει το θέμα συζήτησης στο τραπέζι με τους φίλους. Κανείς δεν θα ξέρει όμως πόσο απλά και εύκολα τη φτιάξατε.

    Υλικά

    1 φύλλο σφολιάτας

    5-6 μανιτάρια μεγάλα ή 1 κουτί κονσέρβας μικρό

    1 πράσινη πιπεριά κομμένη

    1 κόκκινη πιπεριά κομμένη

    1 κρεμμύδι ξερό κομμένο

    1 καρότο κομμένο

    μαϊντανός

    κεφαλογραβιέρα τριμμένη

    τυρί gouda τριμμένο

    1-2κ.σ. βιτάμ ή ελαιόλαδο

    σουσάμι

    Εκτέλεση

    1. Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το βιτάμ (ή το λάδι), το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τις πιπεριές, το καρότο και τα μανιτάρια, μέχρι να πάρουν χρώμα.

    2. Στρώνετε το φύλλο σφολιάτας σε ένα πυρέξ και πάνω σε αυτό ρίχνετε τα σοταρισμένα λαχανικά. Πασπαλίζετε με 2 χούφτες gouda και 1 χούφτα κεφαλογραβιέρα.

    3. Τυλίγετε το φύλλο σε ρολό, το γυρίζετε ανάποδα ώστε η ένωση των φύλλων να είναι από την κάτω μεριά, βρέχετε με λίγο γάλα και πασπαλίζετε με το σουσάμι.

    4. Βάζετε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C και ψήνετε για περίπου μισή ώρα, μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα. Αφήνετε λίγο να κρυώσε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 285 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 185 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 184 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Υλικά
    Για 6-8 άτομα

    250 γραμμάρια ζάχαρη
    6 αβγά
    100 γραμμάρια αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
    50 γραμμάρια άγλυκο κακάο
    80 γραμμάρια βούτυρο γάλακτος

    Για το σιρόπι.......
    ....

    150 γραμμάρια ζάχαρη
    200 γραμμάρια νερό
    1 κουταλιά της σούπας κονιάκ

    Για τη γέμιση

    180 γραμμάρια κουβερτούρα
    500 ml κρέμα γάλακτος
    80 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
    2 κλωναράκια βανίλια
    300 γραμμάρια φράουλες κομμένες σε φέτες
    100 γραμμάρια ολόκληρες φράουλες
    ξύσμα κουβερτούρας ή
    τρούφες

    Εκτέλεση

    Χτυπάμε στο μπολ του μίξερ τη ζάχαρη με τα αβγά ένα προς ένα, μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο και τα προσθέτουμε τμηματικά στο μείγμα μας. Σε ένα μπρίκι λιώνουμε το βούτυρο κι όταν πέσει λίγο η θερμοκρασία, το ρίχνουμε κι αυτό στον κάδο.

    Βουτυρώνουμε κι αλευρώνουμε μια φόρμα των 22εκ. ή βουτυρώνουμε και στρώνουμε μέσα αντικολλητικό χαρτί, χωρίς να κόψουμε το χαρτί που περισσεύει.
    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

    Αφού ψηθεί το παντεσπάνι, το ξεφορμάρουμε και με ένα μαχαίρι χωρίς δόντια το κόβουμε οριζόντια σε 3 φέτες ή δίσκους. Ετοιμάζουμε το σιρόπι.

    Για το σιρόπι

    Σε ένα κατσαρόλι ζεσταίνουμε το νερό με τη ζάχαρη κι αφού λιώσει η ζάχαρη, προσθέτουμε και το κονιάκ. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και το βά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 231 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Μηλόπιτα
    Συνταγή για 6-8 άτομα

    Υλικά:

    Ζύμη:

    1 κουτί έτοιμη σφολιάτα για γλυκά (2 φύλλα), ακολουθήστε τις οδηγίες της συσκευασίας για απόψυξη

    Γέμιση:

    8 μέτρια μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες (κατά προτίμηση τα μήλα να είναι σφικτά)

    3/4 φλιτζανιού ζάχαρη

    1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

    1/8 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο

    1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

    2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις

    1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

    1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη (για πασπάλισμα)

    Προετοιμασία:

    Προθερμάνετε το φούρνο στους 220oC.

    Τοποθετήστε το πρώτο φύλλο σφολιάτας σε ένα μέτριο πυρίμαχο ταψί για πίττες (στρογγυλό) και πιέστε το να καθίσει σφικτά στον πάτο αλλά και στα τοιχώματα του ταψιού. Αφήστε λίγο από το φύλο να προεξέχει από πάνω από το ταψί.

    Σε μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις τα υλικά της γέμισης: τα μήλα, τη ζάχαρη, τη κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το χυμό λεμονιού, το αλεύρι και το αλάτι. Απλώστε ομοιόμορφα τη γέμιση μέσα στο ταψί με τη σφολιάτα. Καλύψτε τη γέμιση με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Τυλίξτε ερμητικά τις προεξοχές των δύο φύλλων (πάνω και κάτω) στα άκρα του ταψιού προς τα μέσα. Με ένα μυτερό μαχαίρι κάντε μικρές σχισμές ή σχήματα σε διάφορα σημεία στο πάνω μέρος της πίττας, έτσι ώστε να αναπνέει η μηλόπιτα κατά την διάρκεια τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 245 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 191 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Γυναίκα στον άνδρα...

    - Τι κάνεις μωρό μου; .
    - Σπίτι είμαι και σε σκέφτομαι, εσύ αγάπη μου;
    - Είμαι στα μπουζούκια και κάθομαι ακριβώς πίσω σου...''

    -Μωρο μου θελεις να περασουμε ενα ομορφο Σαββατοκυριακο...;
    -Ναι...ναι αγαπη μου...!!!
    -Ωραια,τα λεμε απο Δευτερα..!!!!!
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 188 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Το ΑΣΕΠ ενέκρινε την πρόσληψη 1.696 προσώπων διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων σε 21 φορείς...

    Διαβάστε αναλυτικά τις ειδικότητες και τις προϋποθέσεις για να κάνετε αίτηση.

    Πρόκειται για προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, τα οποία θα προσφέρουν 41.976 θέσεις απασχόλησης σε εννέα περιφέρειες της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι με τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας θα απασχοληθούν συνολικά 57.000 άτομα σε όλη την επικράτεια.

    Εντός 10 ημερών οι αιτήσεις

    Εντός των επόμενων ημερών, οι φορείς για τους οποίους το ΑΣΕΠ ενέκρινε τις προσλήψεις θα εκδώσουν τις προκηρύξεις τους, δίνοντας προθεσμία δέκα ημερών στους ενδιαφερομένους να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής.
    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στους ίδιους τους φορείς προκειμένου να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά.

    Ενδεικτικά προκηρύξεις αναμένεται να εκδόσουν οι παρακάτω φορείς:

    Δήμος Παγγαίου,
    Δήμος Νέστου,
    Δήμος Θάσου,
    Δήμος Καβάλας,
    Δήμος Ορεστιάδας,
    Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης,
    Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας,
    Περιφερειακή Ενότητα Εβρου (Διεύθυνση Κτηνιατρικής),
    πολιτιστικοί σύλλογοι, ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών, δημοτικές και κοινωφελείς επιχειρήσεις κ.ά.
    Οι ειδικότητες

    Μεταξύ των ειδικοτήτων που θα απασχοληθούνέως και για πέντε μήνες μέσα σε διάστημα 12 μηνών περιλαμβάνονται οι εξής:

    ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτου ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 205 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 169 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Το να πηγαίνουν ανά δύο οι γυναίκες στην τουαλέτα είναι κάτι το συνηθισμένο.

    Πηγαίνουν για να φρεσκαριστούν, να σχολιάσουν, να προετοιμαστούν για το τι θα πουν στους συνοδούς τους.

    Συνήθως οι κοινές επισκέψεις περιορίζονται μπροστά από τον καθρέφτη.

    Έλα όμως που δύο κοπέλες, θέλησαν να μπουν μαζί και στα πιο ιδιαίτερα.

    Μπήκαν και έκλεισαν και την πόρτα. Η πόρτα όμως του νυκτερινού κέντρου της Ορεστιάδας, είχε χαλασμένο εσωτερικό χερούλι, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να κλειδωθούν.

    Τι κι αν βαρούσαν, τι κι αν φώναζαν, ήταν τόσο δυνατή η ένταση της μουσικής που κανείς δεν τις άκουγε.

    Κάποια στιγμή, ακούστηκε κάτι και τις έβγαλε μία άλλη κυρία.

    Το τι να έλεγαν πριν κλειδωθούν και για το ποιο λόγο μπήκαν μαζί και το πόση ώρα έμειναν «εγκλωβισμένες» θα μας μείνουν άγνωστα.

    Πάντως το πάθημα μάλλον θα τους έγινε μάθημα. . .
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 128 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Μία απίστευτη ιστορία αποκάλυψε γνωστός τραγουδιστής.
    ..

    , ο οποίος έσωσε

    δύο κοριτσάκια από τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του...



    πατέρα τους!

    Ο λόγος για το ν Ματθαίο Γιαννούλη, ο οποίος αποκάλυψε στην Espresso, ότι ένα 16χρονο κορίτσι ζήτησε τη βοήθεια του μέσω Facebook.
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 161 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 152 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα... περιμένουμε
    αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τους μετεωρολόγους και ήδη από σήμερα ο καιρός μας έχει δείξει τις άγριες διαθέσεις του.

    Μέχρι την Παρασκευή μάλιστα θα σημειωθούν πολικές θερμοκρασίες, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

    Μια επίκαιρη - λόγω του παγετού - φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες πάταγο στο Facebook!

    Η φωτογραφία που έχει κάνει ρεκόρ κοινοποιήσεων και likes δείχνει δύο κοπέλες να φορούν καυτά σορτς και ψιλοτάκουνα, ενώ τριγύρω τους τα πάντα είναι χιονισμένα!

    Οι Έλληνες χρήστες κάνουν τρελά σχόλια στο κοινωνικό δίκτυο με την εν λόγω φωτογραφία (τα περισσότερα είναι ακατάλληλα), αν και δεν είναι τραβηγμένη στην Ελλάδα, όπως τουλάχιστον μπορούμε να συμπεράνουμε από τις πινακίδες του αυτοκινήτου στο βάθος!

    [img]http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/0d04ce3a061df33f89c44713bc00acb0_M.jpg?t=1327923250[/img]
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 180 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Την επόμενη φορά που θα δείτε ή θα διαβάσετε...
    μια διαφήμιση για ένα νέο συμπλήρωμα ή για μια «καινοτόμο» δίαιτα, με εξωτική ονομασία πολλές φορές, των οποίων τα αποτελέσματα και η συνεπακόλουθη απώλεια βάρους που εκθέτονται είναι θαυμαστά, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

    Ακόμα και στην περίπτωση όπου ένα προϊόν ή μια εξωτική δίαιτα (‘fad diet’: ανορθόδοξη δίαιτα) οδηγήσει σε κάποια προσωρινή απώλεια βάρους, αυτό δε συνιστά σχεδόν ποτέ μια μόνιμη λύση.

    Οι παρακάτω 10 αξιώσεις που αναγράφονται ή αναφέρονται στην προβολή και διαφήμιση των προϊόντων ή των «σούπερ ντούπερ» διαιτών που υπόσχονται απώλεια βάρους, καλό θα είναι να σας κάνουν ιδιαίτερα σκεπτικούς ως προς την αγορά τους. Γι’ αυτό σχολιάζουμε αυτές τις αξιώσεις από τη σκοπιά του διαιτολόγου.

    1. «Είναι τόσο εύκολο να χαθεί το βάρος χωρίς να κάνετε δίαιτα ή άσκηση!»

    Η μόνιμη απώλεια βάρους χρειάζεται να καταβληθεί προσπάθεια, να αφιερωθεί χρόνος. Προϊόντα που υπόσχονται τέτοια θαυμαστά αποτελέσματα χωρίς προσπάθεια, μάλλον στοχεύουν μόνο στην προσέλκυση πελατείας.

    2. «Χάνετε βάρος, ενώ τρώτε ό, τι θέλετε!»

    Η απώλεια βάρους απαιτεί λογικές επιλογές τροφίμων, χωρίς υπερφόρτωση σε λίπη και πυκνά σε θερμίδες τρόφιμα.

    3. «Χάστε το βάρος… για πάντα, δε θα χρειαστεί να κάνετε δίαιτα πάλι!»

    Η απώλεια βάρους για να είναι μόνιμη, απαιτεί αλλαγές τρόπου ζωής. Η «συντήρηση» μετά από απώλεια βάρους είναι πάντα δυναμική, είν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 228 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 197 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Διαβάστε τα 5 πιο παράξενα έθιμα της Ελλάδας...
    1. Τσιμπούσι πάνω στα μνήματα...

    Συνήθως τα γλέντια τα έχουμε συνηθίσει με ανθρώπους ζωντανούς, χορούς, φαγοπότια και πολύ μουσική. Στο Ηράκλειο της Κρήτης όμως οι απίστευτοι σε όλα τους Κρητικοί έχουν βαλθεί να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι ξέρουμε... Έτσι από την Μεγάλη Παρασκευή ξεκινάνε τις προετοιμασίες για να δειπνήσουν την Δευτέρα του Πάσχα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν φύγει από την ζωή!!! Ναι καλά διαβάζετε. Την Δευτέρα του Πάσχα με φαί και κρασί, ενώ έχει προηγηθεί καθαρισμός και καλλωπισμός του χώρου, συγγενείς και φίλοι των αποβιώσαντων, πηγαίνουνε στο κοιμητήριο της περιοχής και γευματίζουν με παραδοσιακά γλυκά και φαγητά ανταλλάσοντας ευχές. Με αυτό τον τρόπο όπως λένε οι συγγενείς τιμούν την μνήμη τους, τους μακαρίζουνε και κυρίως διαδίδουν το αναστάσιμο μήνυμα των ημερών...

    2. Το... τάϊσμα της βρύσης

    Συνήθως ταΐζουμε τα μικρά παιδιά, τα ζώα, τους εαυτούς μας... Αλλά να ταΐζουμε και τις βρύσες αυτό είναι από τα άγραφα... Κι όμως. Σε πολλά μέρη της Ηπειρωτικής Ελλάδας το έθιμο αυτό είναι πραγματικότητα. Έτσι σε πολλά χωριά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ή το ξημέρωμα των Χριστουγέννων, οι νεαρές γυναίκες, αφού έχουν αδειάσει όλες τις στάμνες που είναι γεμάτες με νερό στο σπίτι, πηγαίνουν να ξαναγεμίσουν από την κοντινότερη βρύση που υπάρχει στο χωριό. Στο δρόμο παραμένουν αμίλητες και αυτός είναι ο λόγος που το νερό λέγεται αμίλητο ή άκραντο. Το... παράξενο της υπ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 192 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Τα αυγά στο πρωινό, σας γεμίζουν ενέργεια για μια γεμάτη ημέρα.
    ..

    Το έχετε ακούσει σίγουρα πολλές φορές πως το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και πως αν το πρωινό σας είναι σωστό τότε θα γεμίσετε ενέργεια και ζωντάνια. Γνωστά όλα αυτά, όμως τι ρόλο παίζει το αυγό;

    Τα αυγά, λοιπόν, είναι πλούσια σε ένα είδος βιταμίνης Β που λέγεται χολίνη που η πρόσληψή της τονώνει τη λειτουργία τόσο του καρδιαγγειακού όσο και του νευρικού συστήματος. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό για να τα αναγάγουμε στο υπέρτατο συστατικό του πρωινού.

    Τα αυγά αδυνατίζουν. Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε σε υπέρβαρους ανθρώπους, εκείνοι που το πρωί έτρωγαν δύο αυγά πεινούσαν λιγότερο, έχασαν πιο πολλά κιλά αλλά και πόντους και δήλωναν γεμάτοι ενέργεια σε σχέση με αυτούς που έτρωγαν ένα κουλούρι (ίδιας μάζας βάρους και θερμιδικής αξίας). Βλέπετε τα αυγά είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών και η κατανάλωσή τους σας «γεμίζει», με αποτέλεσμα να μην επιθυμείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας φαγητά γεμάτα λιπαρά και σάκχαρα.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 234 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Για πρώτη φορά από συστάσεως ελληνικού κράτους οι φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας είναι...

    υπερπλήρεις και δεν μπορούν να δεχτούν άλλους κρατούμενους λόγω του ασφυκτικού υπερπληθυσμού τους. Οι διευθυντές των δύο αυτών φυλακών απέστειλαν έγγραφο στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στις εισαγγελικές αρχές της χώρας, με το οποίο γνωστοποιούν ότι κλείνουν τις πόρτες των φυλακών.

    Μετά την εξέλιξη αυτή δημιουργούνται τεράστια προβλήματα τόσο στα Αστυνομικά τμήματα της πρωτεύουσας, όσο και της Χαλκίδας, όπως, επίσης, και στο Μεταγωγών, καθώς θα στοιβάζονται κατά εκατοντάδες οι κρατούμενοι σε αυτά.

    Όπως, επίσης, προβλήματα θα δημιουργηθούν και σε πολλά δικαστήρια της χώρας, καθώς δεν θα γίνονται μεταγωγές υποδίκων και καταδίκων, με αποτέλεσμα να αναβάλλονται οι δίκες αλλά και να υπάρχει κίνδυνος παραγραφής πολλών αδικημάτων.

    Χαρακτηριστικό της τραγικότητας της κατάστασης που επικρατεί στις δύο αυτές φυλακές είναι ότι ο διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού σε σχετικό έγγραφό του υπογραμμίζει: «Σας αναφέρουμε προς ενημέρωσή σας ότι από σήμερα 27 Ιανουαρίου

    2012 αδυνατούμε να παραλάβουμε κρατουμένους, λόγω ασφυκτικής υπερπλήρωσης του καταστήματός μας, η δύναμη του οποίου ανέρχεται σε 2.345 κρατουμένους».

    Στο ίδιο πνεύμα κινείται και ο διευθυντής των φυλακών Χαλκίδας, ο οποίος σε ανάλογο έγγραφό του αναφέρει: «Πλέον δεν χωράνε πουθενά οι κρατούμενοι παρά μόνο στις τουαλέτες. Κλείσαμε. Η κατάσταση είναι τραγική. Η φυλακή ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 220 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 190 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 202 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Rudolf Fenz, Senior εξαφανίστηκε το 1876..
    ..

    Παρά την έντονη αναζήτηση από την αστυνομία,ο Fenz δεν βρέθηκε ποτέ. Ωστόσο, η οικογένειά του κατέχει πάντα την ελπίδα ότι θα επέστρεφε. Περίμεναν χρόνια, τελικά πέθαιναν ένας-προς-ένα ακόμα με την ελπίδα ότι ο αγαπημένος τους Rudolf μπορεί να έρθει πίσω.

    Για όλους τους συγγενείς του που ζούσαν ,ο Rudolf Fenz είχε πεθάνει ,αλλά τελικά επέστρεψε. Και επέστρεψε με τον πιο απίστευτο τρόπο που είναι δυνατόν.

    Ο Rudolf Fenz ξαφνικά εμφανίστηκε τον Ιούνιο του 1950 στο κέντρο μιας πολυσύχναστης πόλης, στο κέντρο του Μανχάταν στη Fifth Avenue 74 χρόνια μετά.

    Δευτερόλεπτα μετά που εμφανίστηκε στη μέση της Fifth Avenue ,λόγο μεγάλης κίνησης χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο.

    Ο χρόνος είχε παίξει ένα σκληρό τέχνασμα για τον Fenz, που προωθείται για τρία τέταρτα του αιώνα στο μέλλον, μόνο για να τον πετάξει μπροστά σε ένα αυτοκίνητο.

    Από την έναρξη της έρευνας τους στον περίεργο θάνατο ενός παράξενα ντυμένου ανθρώπου, η αστυνομία της Νέας Υόρκης γνώριζε την υπόθεση ότι δεν θα ήταν καθόλου τυπική.

    Ο οδηγός ο οποίος χτύπησε και σκότωσε τον παράξενο πεζό κατέθεσε ότι ο άνθρωπος έμοιαζε σαν να ήταν από αλλού, και ορκίστηκε ο άνθρωπος εμφανίστηκε κυριολεκτικά χωρίς προειδοποίηση μπροστά του .

    Το ίδιο το πτώμα ήταν ένα αίνιγμα.

    Παρά το γεγονός ότι ο αποθανών ντυμένος άψογα και από τα ρούχα που εξέτασαν, η αστυνομική έρευνα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 157 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Για την οικογένεια και την μητρότητα, τη μεγάλη επιτυχία της
    σειράς... Νησί, τα χρήματα που έχει βγάλει από τις δουλειές της αλλά και για πολλά ακόμα μίλησε η Κατερίνα Λέχου. Η αγαπημένη σου ηθοποιός μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια και το γνωστό της χιούμορ στην κάμερα του "Μίλα".

    Για την επιτυχία της σειράς "Νησί"

    "Ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη και προετοιμασμένη δουλειά, με ανθρώπους που πραγματικά έκαναν την υπερβάση του εαυτού τους κάθε λεπτό της ημέρας στα γυρίσματα. Την αγαπώ πάρα πολύ δέθηκα πολύ με αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν και οι συνθήκες τέτοιες βρεθήκαμε απομονωμένοι εκτός Αθηνών, δεν ξέρω αν θα μου ξανά τύχει κάτι τέτοιο."

    Για το αν έχει βγάλει πολλά χρήματα από τις δουλειές

    "'Έχω βγάλει τόσο χρήματα για να μπορέσω στα 37 μου χρόνια να φύγω από το σπίτι μου και να πάρω ένα σπίτι με δάνειο. Να αισθανθώ λίγο ασφαλής ότι μπορώ να πληρώσω αυτό το δάνειο. Το κύριο πρόβλημα ήταν το οικονομικό, έκανα δουλειές όχι για να βγάλω δουλειά αλλά επειδή ήθελα και δεν είχα λέφτα να κάνω ένα άνοιγμα. Το μοναδικό άνοιγμα είναι αυτό το σπίτι με δάνειο για 20 χρόνια" είπε.

    Για τον τρόπο ζωής της

    "Είμαι εξαιρετικά ολιγαρκής, εδώ και πολλά χρόνια στη διαδικασία της ωρίμανσης μου, έχω αποκτήσει μια άλλη σχέση με τα υλικά αγαθά. Όταν είμαστε πιο μικροί θέλουμε πιο πολλά πράγματα, ξαφνικά όμως ανακαλύπτεις ότι δεν είναι και τόσο σημαντικά. Τα πιο ουσιαστικά πράγματα είναι τζάμπα" δήλωσε.

    Για ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 270 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Τις πέρασαν χειροπέδες το βράδυ της Τρίτης σε διαμέρισμα στη
    Λάρνακα, όπου έκλεινε τα ερωτικά της ραντεβού.

    Χειροπέδες σε πολύ γνωστή 38χρονη Ελληνίδα ηθοποιό πέρασαν οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου με την κατηγορία της πορνείας! Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, όπου η συγκεκριμένη ηθοποιός φέρεται να έκλεινε τα ερωτικά της ραντεβού έναντι αμοιβής!

    Ο αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη πλήρωσε μόλις 50 ευρώ για την ερωτική συντροφιά της ηθοποιού. Μόλις μπήκε στο ροζ δωμάτιο έβγαλε τις χειροπέδες, όχι για να τις χρησιμοποιήσει ως ερωτικό παιχνίδι, αλλά για να τη συλλάβει.

    Ακόμη συνελήφθησαν ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται ότι διατηρούσε τον οίκο ανοχής.

    Η συγκεκριμένη ηθοποιός είναι πολύ γνωστή στην Ελλάδα από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά μεγάλου καναλιού, αλλά και σε ριάλιτι.

    Μάλιστα, το πιο «πικάντικο» στοιχείο στην όλη ιστορία είναι, ότι πριν από χρόνια έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου, είναι δηλαδή τρανσέξουαλ…

    Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης
    Category: Ελλάδα | Views: 217 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Η ενασχόληση των παιδιών με πολλές διαφορετικές δραστηριότητες
    ακόμα και αν δεν είναι συμβατές με την ηλικία τους, έχει...

    σαν αποτέλεσμα μια επίπλαστη ωριμότητα που τελικά τα αφήνει ακάλυπτα συναισθηματικά στη μετέπειτα ζωή τους.

    Κι ενώ οι γονείς βιάζονται να δουν τα παιδιά τους μεγάλα, έστω και μέσα από διαδικασίες που τελικά τα καθηλώνουν σε διαρκή ανωριμότητα, από την άλλη, προσπαθούν, ώστε αυτά να μη στεναχωρηθούν ή ζοριστούν.

    Επαναλαμβάνουν συστηματικά την επιταγή «μη μου στεναχωριέσαι» στους νέους, φροντίζουν για αυτούς πριν από αυτούς, δεν τους χαλούν χατίρι, τους παρέχουν όλο και πιο πολλά υλικά αγαθά, τείνουν να απορροφούν και κρύβουν την ενδεχόμενη οικογενειακή θλίψη, σπεύδουν να βρουν οι ίδιοι τη λύση των νεανικών προβλημάτων.

    Οι γονείς εκπαιδεύουν με τον τρόπο αυτό τα παιδιά σε μία ψεύτικη αίσθηση προσωπικής αδυναμίας κι ανωριμότητας. Συναισθήματα, όπως αυτά του πόνου, της θλίψης, της απελπισίας, της στεναχώριας μοιάζουν απαγορευμένα στη ζωή και τείνουν να αποτελούν ένδειξη αδυναμίας. Σε συναισθηματικό επίπεδο τα παιδιά καλούνται τελικώς να μην αισθάνονται, προκειμένου να μην λυγίσουν ή πονέσουν.

    Η «γυάλα της ευτυχίας», που μέσα της τοποθετούν οι γονείς τα μικρά παιδιά, για να μην πονέσουν ή πληγωθούν και η προσπάθεια κουκουλώματος της θλίψης είναι μια καταστροφική διαδικασία. Η αγωνιώδης γονεϊκή επίκληση «μη στεναχωριέσαι» απευθύνεται σε εκείνον που την διατυπώνει. Στην πραγματικότητα λέγετα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 219 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Για τον ξαφνικό χαμό του μεγάλου του αδερφού μίλησε ο
    ...

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

    Ο ταλαντούχος ηθοποιός, αποκάλυψε πως έχασε μέσα σε μερικούς μόλις μήνες τον αδερφό του, από τον πρώτο γάμο της μητέρας του:

    «Ήταν άρρωστος. Με περνούσε 12-13 χρόνια και μεγάλωσε μαζί μας. Eφυγε από καρκίνο και ήταν ένα σοκ. Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, φεύγει ένας νέος άνθρωπος και δεν αναπληρώνεται».

    Αυτή η απώλεια τον έκανε ν΄αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή του:



    «Σκέφτεσαι ότι τα πράγματα αλλάζουν έτσι. Σε μια στιγμή. Τον χάσαμε σε μερικούς μήνες. Γι΄αυτό πρέπει να ζεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου».

    Αυτός είναι και ο λόγος που από τότε που συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό «προσπαθώ να ζω όσο πιο έντονα μπορώ τις στιγμές μου. Και τα καλά και τα κακά. Κάνω τρέλες. Οτιδήποτε. Κάνω ξαφνικά ταξίδια. Μπορώ να ερωτευτώ με πολύ πάθος και δύναμη».

    Αυτό το διάστημα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δηλώνει «μόνος εδώ και πολύ καιρό», ενώ δεν κρύβει την επιθυμία του ν΄αποκτήσει ένα παιδί, όχι απαραίτητα εντός γάμου.
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 197 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Θύμα τοκογλυφικού δανείου έχει πέσει η Ελλάδα την περίοδο της Ανεξαρτησίας
    ...

    Στις 7 Φεβρουαρίου 1825, εποχή που η Επανάσταση βρισκόταν σε κρίσιμη καμπή, συνυπεγράφη στο Λονδίνο εθνικό δάνειο ύψους 2.000.000 χρυσών λιρών για τη χρηματοδότηση του Αγώνα.

    Το δάνειο είχε συμφωνηθεί στο 55% της ονομαστικής αξίας του για να καλυφθούν οι επισφάλειες των Άγγλων πιστωτών.

    Τα 2.000.000 έγιναν 1.100.000 λίρες. Ωστόσο η Ελλάδα πλήρωνε τόκους για 2.000.000. Από το 1.100.000 χρυσές λίρες κρατούνται προκαταβολικά: Τόκοι δύο χρόνων200.000 λίρες. Μεσιτικά 68.000 λίρες. Εξαγορά ομολογιών δανείου 212.000 λίρες. Συμβολαιογραφικά 13.700 λίρες. Έξοδα Ελλήνων μεσαζόντων 15.487 λίρες. Από τα εναπομείναντα χρήματα στέλνονται στις ΗΠΑ 156.000 λίρες για την κατασκευή δύο φρεγατών. Επίσης, 123.000 λίρες έμειναν στην Αγγλία για την αγορά έξι πολεμικών πλοίων, από τα οποία παρελήφθη το ένα.

    Από τα 2.000.000 κατέληξαν τελικά στην Ελλάδα μόλις 190.000 λίρες…

    Κάπως έτσι, επαναλαμβάνεται και σήμερα η ιστορία… Με τα παχυλά δάνεια που, δήθεν, μας προσφέρουν και ξαφνικά δεν υπάρχει φράγκο! Λένε ότι μας δίνουν δόσεις και ξαφνικά βρισκόμαστε με επιπλέον χρέος…
    Category: Ελλάδα | Views: 202 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Θα εξαφανιστεί ο κόσμος μας; Αν ναι με ποιόν τρόπο.
    ..

    Βροχή μετεωριτών ή μήπως παγκόσμια επιδημία; Έκρηξη ηλίου ή......πυρηνικό ολοκαύτωμα; Ερωτήματα που έχουν απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη και έχουν αποτελέσει βάσεις για αμέτρητα βιβλία καθώς και ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Ο κόσμος παραδόξως μοιάζει να γοητεύεται(!) από την ιδέα της συντέλειας του κόσμου και αντιμετωπίζει οποιαδήποτε θεωρία με δέος και ενδιαφέρον. Μερικές φαντάζουν αδύνατες, άλλες είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, σας παρουσιάζουμε τις πιο "διαδεδομένες."

    Σύγκρουση μετεωρίτη

    Από τις πιο διαδεδομένες θεωρίες. Η καταστροφή της γης από την ενδεχόμενη σύγκρουση με μετεωρίτη έχει απασχολήσει αρκετούς ερευνητές και έχει δώσει βάση για την συγγραφή αρκετών βιβλίων αλλά και σεναρίων κινηματογραφικών υπερπαραγωγών (βλ. Αρμαγγεδών).

    Μέχρι το 1980 η θεωρία δεν αντιμετωπιζόταν σοβαρά. Όλα άλλαξαν με την εύρεση του κρατήρα Chicxulub στο Μεξικό, που είχε διάμετρο 180 χιλιόμετρα και ο οποίος είχε δημιουργηθεί από πρόσκρουση μετεωρίτη πριν εκατομμύρια χρόνια.

    Καθ’όλη την διάρκεια ζωής της, η Γη είχε δεχτεί αρκετές βροχές μετεωριτών με πιο γνωστή αυτή που λέγεται ότι προκάλεσε τον αφανισμό των Δεινοσαύρων 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Μία παρόμοια σύγκρουση μετεωρίτη μπορεί να οδηγήσει στον αφανισμό ολόκληρου του ανθρωπίνου γένους. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει ο μετεωρίτης να έχει μήκος μεγαλύτερο από 2 χιλιόμετρα. Τα τοξικά αέρια που ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 233 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε σαπουνόπερες δεν άντεξε την απώλεια του πιστού του...

    φίλου. Ο 47χρονος ηθοποιός Nick Santino έβαλε τέλος στη ζωή του αφού πρώτα αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία στον σκύλο του, o οποίος τους τελευταίους μήνες είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά. Η κατάσταση είχε γίνει ανυπόφορη για τους ενοίκους της πολυκατοικίας, καθώς ο σκύλος γάβγιζε διαρκώς και κυνηγούσε όποιον έβλεπε. Ο διαχειριστής και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκαναν παράπονα στον ηθοποιό και καθώς απείλησαν τον Santino με πρόστιμο και έξωση, ο τελευταίος υποχρεώθηκε να κάνει ευθανασία στον πιστό του φίλο. Ο Santino δεν άντεξε ωστόσο την απώλεια του Ρόκο. Τα ξημερώματα της Πέμπτης τηλεφώνησε στην πρώην σύντροφό του στην οποία ανακοίνωσε την απόφαση που είχε πάρει. Λίγη αργότερα βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα με ένα άδειο κουτί από φάρμακα δίπλα του. Στο σημείωμα που άφησε έγραφε ότι ''πρόδωσε τον καλύτερό του φίλο''...
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 190 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Η 42χρονη Martina Lisca από την Τσεχία έχει μόλις πάρει στα χέρια της τα αποδεικτικά στοιχεία της απιστίας του συζύγου της...

    Πέντε φωτογραφίες τραβηγμένες από έναν έμπειρο ντετεκτιβ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Και το ακόμη χειρότερο; Η ερωμένη του συζύγου βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! Η απατημένη γυναίκα ένιωσε το έδαφος να υποχωρεί κάτω από τα πόδια της. Η ψυχική της υγεία ήταν εδώ και χρόνια κλονισμένη, και η εικόνα της εγκυμονούσας γοητευτικής κοπέλας στην αγκαλιά του επί 20 χρόνια “άντρα της ζωής της”, ήταν κάτι που δεν μπορούσε ν’αντέξει.

    Χωρίς καμμία λογική σκέψη, βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός που βρισκόταν στον 3ο όροφο μιας πολυκατοικίας της οδού Nerudova στο κέντρο της Πράγας. Πλησίασε αποφασισμένη τα κάγκελα, έσκυψε μπροστά και βούτηξε στο κενό.

    Λίγα δευτερόλεπτα μετά το σώμα της έπεφτε με ορμή στο πεζοδρόμιο, αλλά η πρόσκρουση δεν ήταν τόσο σφοδρή όσο θα περιμένε κανείς. Το σώμα της γυναίκας κατά την πτώση του είχε πέσει πάνω σε έναν άτυχο άνδρα που εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας!

    Το ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε από τους έντρομους περαστικούς, μετέφερε την Martina Lisca στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις στην σπονδυλική της στήλη αλλα έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή της. Αντιθέτως ο άνδρας πέθανε ακαριαία.

    Το όνομα του: Vaclav Lisca. Οχι δεν πρόκειται για συνωνυμία. Ο νεκρός, ήταν ο άνδρας της Martina!

    Η 42χρονη γυναίκα που απο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 204 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Δεν είναι θέμα μόνο γονιδίων αλλά και τρόπου ζωής. Αν θέλεις να ζήσεις πολλά και καλά χρόνια, πρέπει να αρχίσεις να αποκτάς καλές συνήθειες.
    Αν και είναι πιο πιθανό να φτάσεις τα 100 (λέμε τώρα), αν έφτασαν και οι γονείς σου σε αυτήν την ηλικία, ορισμένες συνήθειες θα σε βοηθήσουν να ζήσεις περισσότερο (στο μέγιστο που προβλέπεται από το DNA σου τέλος πάντων). Διάβασε τις 10 πιο σημαντικές.

    1. Μην πέσεις στην απραξία

    Οι άνθρωποι που σταματούν απότομα την εργασία τους (λόγω συνταξιοδότησης για παράδειγμα) έχουν την τάση να παίρνουν βάρος και να πέφτουν σε κατάθλιψη. Μην μείνεις στην απραξία. Δεν θα ξεκουραστείς, θα «σαπίσεις». Και δεν είναι δικαιολογία ότι δεν βρίσκεις δουλειά. Κάνε κάτι εθελοντικά. Δεν χρειάζεται να πληρώνεσαι αρκεί να παραμένεις δραστήριος και να απασχολείσαι δημιουργικά.

    2. Φρόντισε τα δόντια σου

    Δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής. Τα υγιή δόντια και ούλα θα κρατήσουν και τις αρτηρίες σου υγιείς. Μελέτη του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης έδειξε ότι αν χρησιμοποιείς οδοντικό νήμα κάθε μέρα, μειώνεις την ποσότητα των μικροβίων που κυκλοφορούν στο στόμα σου, τα οποία, αν περάσουν στο αίμα σου μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονές στις αρτηρίες, αυξάνοντας την πιθανότητα να αντιμετωπίσεις καρδιακά προβλήματα.



    3. Μην κάθεσαι. Κουνήσου!

    Η άσκηση είναι για τον οργανισμό ό,τι η ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 217 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Σε μία από τις πολλές γυναικείες συζητήσεις που οδηγούνται

    στο σεξ, προέκυψε η κουβέντα για το G shot. Μια ένεση λέει που μπορεί να αυξήσει την απόλαυση στο σεξ. Όλες τσιμπήσαμε, καταρχάς από περιέργεια.
    Τι είναι; Πως γίνεται; Πού γίνεται; Σύμφωνα με τον γυναικολόγο είναι ακίνδυνη, γίνεται στη περιβόητο σημείο G, δεν γίνεται για να λύσει κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα, γίνεται όμως για να ενισχύσεις την απόλαυση. Αν θέλεις...Κοστίζει περίπου 300 ευρώ και μπορεί να διαρκέσει η "επήροια" της μέχρι και τέσσερις μήνες. Τι είναι το G Shot; "Πρόκειται για μια απλή μη επεμβατική μέθοδο που μπορεί να αυξήσει προσωρινά τον όγκο του σημείου του Grafenburg (σημείο G) σε γυναίκες με φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία" εξηγεί ο μαιευτήρας γυναικολόγος Θάνος Παράσχος. Με απλά λόγια μια ένεση θα διογκώσει το σημείο από το οποίο εξαρτάται η απόλαυσή σου κατά τη διάρκεια του σεξ, πράγμα που σημαίνει πως θα πολλαπλασιάσεις την ερωτική απόλαυση. Πώς γίνεται... Μια επίσκεψη σε εξειδικευμένο γυναικολόγο που εφαρμόζει τέτοιου είδους μεθόδους αρκεί. Με τη βοήθειά του θα μπορέσεις να εντοπίσεις το σημείο G. Στη συνέχεια θα πρέπει η ίδια να ψηλαφήσεις το σημείο και να εντοπίσεις το σημείο G στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου. To επόμενο βήμα είναι να ξαπλώσεις σε γυναικολογική θέση εξέτασης και ο θεράπων γιατρός θα σε εξετάσει κολπικά και θα καταγράψει τη θέση και τις διαστάσεις του σημείου G. "Με τη βοήθεια ειδικού κολποσκοπίου θα γίνει έγχυση μικρής ποσότητας τοπικού αναισθητικού και στη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 172 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Τι κι αν ξυπνάς κάθε μέρα με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια από το ατελείωτο ξενύχτι μπροστά στον υπολογιστή! Τι κι αν όλοι…

    σε έχουν κάνει πέρα από τις παρέες γιατί δεν βρίσκεις έστω λίγο χρόνο να τους δεις! Τι κι αν παίρνεις το κομπιούτερ μαζί σου όπου κι αν πας! Τι κι αν το μικρό αυτό «μαγικό κουτί» έχει γίνει ο καλύτερός σου φίλος! Αυτά δεν φτάνουν για να καταλάβεις πόσο εθισμένος είσαι με το Ίντερνετ! Υπάρχουν 16 αδιάσειστα στοιχεία ή καλύτερα θα έλεγα «επικίνδυνα»… συμπτώματα που αποδεικνύουν περίτρανα ότι έφτασε η ώρα για… αποτοξίνωση!

    1. Μετά από κάθε τελεία που γράφεις συνεχίζεις με com.

    2. Κλείνεις το modem και έχεις χάσει κάποιον στενό συγγενή.

    3. Αρχίζεις να συστήνεσαι στον κόσμο ως Papadopoulos@otenet.gr.

    4. Η γυναίκα σου κρεμάει μια ξανθιά (ή μελαχρινή) περούκα στην οθόνη του υπολογιστή για να σου θυμίζει πως υπάρχει.

    5. Στα ονόματα των φίλων σου βάζεις και ένα @ μπροστά.

    6. Μετακομίζεις σε καινούργιο σπίτι και το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να ανανεώσεις τη σελίδα στο Facebook και μετά να φτιάξεις το σπίτι.

    7. Όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα λες «πάω για download».

    8. Λες στον οδηγό ταξί ότι η διεύθυνση σου είναι: http://Alexandroupoleos25/spiti/ayto_me_ta_kagkela.html.

    9. Η γυναίκα σου ανακοινώνει το νέο κανόνα: «Απαγορεύεται ο υπολογιστής στο κρεβάτι!».

    10. Χρησιμοποιείς συνέχεια εκφράσεις και σύμβολα του στιλ: LOL, brb, ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 206 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Μια μέρα έμεινε (η σημερινή) και τον φάγαμε τον Ιανουάριο
    . Ένας μήνας που τελειώνει με τις...

    «κόκκινες γραμμές» να κάνουν παρέλαση αλλά σαν γραμμές από κιμωλία, που σβήνουν με το πρώτο σφουγγαράκι.

    Εν τω μεταξύ οι «επιστήμονες» αναλυτές της Ε.Ε, του ΔΝΤ και της Ελλάδος όσον αφορά στις προβλέψεις τους για τα οικονομικά δρώμενα κάνουν το παπατζιλίκι να μοιάζει μπροστά τους ως επιστήμη των επιστημών! Αλλά για να είμαστε ρεαλιστές εσείς τι νομίζετε; Νοιάζονται για την Ελλάδα; Μάλλον όχι… Άπλα στο βάθος είναι τα πετρέλαια.

    Η εξίσωση της ημέρας

    Τώρα περνάμε στα των εξισώσεων. Η εξίσωση της ημέρας είναι Vulcanus=Πλούτωνας / Hades= Σελήνη/Hades: Μια κακοτυχία. Όλα πηγαίνουν στραβά. Πηγαίνοντας κάτω με γρήγορο ρυθμό, με γιγαντιαίους διασκελισμούς. Ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης. Σκληρά μέτρα στο λαό. Συμμορία εγκληματιών. Διακυβευμένος λόγω εγκληματικών συμμοριών.

    Από την άλλη, στα αισθηματικά προσπαθήστε να κάνετε υπομονή και να μην εκμαιεύετε συναισθήματα.

    Το απόφθεγμα της ημέρας: "Η παροιμία λέει μη δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει. Ίσως όμως θα ‘πρεπε, αν σ’ εμποδίζει να ταϊστείς μόνος σου." Thomas Szasz, 1920
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 206 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Ο Σταύρος Λυσσαβούδης έμαθε την τέχνη του σαγματοποιού από
    τον πατέρα του Απόστολο...

    ο οποίος από το 1952 ασκεί το επάγγελμα αυτό. Τώρα και ο γιος του, Παναγιώτης, μαθαίνει τη δουλειά κοντά στον παππού και στον πατέρα του…



    Η αγάπη του Σταύρου Λυσσαβούδη για την τέχνη του σαγματοποιού, δεν τον άφησε να λυγίσει στα σχόλια όλων όσοι πίστευαν ότι αυτή η δουλειά δεν είχε μέλλον. Εκείνος την πήρε από το μηδέν και την απογείωσε. Λέει ο ίδιος στην Κάτοψη:

    «Αγάπησα αυτήν τη δουλειά γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείς. Παίρνεις ένα κομμάτι ξύλο και του δίνεις μορφή, το πλάθεις όπως θέλεις. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα »καλούπια», τώρα τα κατασκευάζω στα μέτρα που εγώ επιλέγω». Το μικρό μαγαζάκι των 20 τ.μ.στη Θεσσαλονίκη, έγινε εργαστήριο 200 τ.μ. και το μικρό κασελάκι με τα εργαλεία, δύο σκεπάρνια, ένα πριόνι, δύο σκαρπέλα, δύο ράσπες και τις βελόνες, έγιναν 13 σύγχρονες μηχανές που παράγουν ό,τι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί στην αγορά.

    Κατόρθωσε να πείσει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης πως το επάγγελμα του σαγματοποιού έχει μέλλον και πρέπει να ενταχθεί στο πρόγραμμα LEADER 2. Στο εργαστήριο διακρίνει κανείς σαμάρια, χάμουρα, λαιμαριές, καπίστρια, σέλες όλων των τύπων, χαλινά, πισινέλες, γκέμια και ένα σωρό εξαρτήματα. βρίσκονται τοποθετημένα με τέτοιον τρόπο που δεν αφήνουν αδιάφορο τον επισκ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 214 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Αγνωστοι πυρπόλησαν το βράδυ ορθόδοξη εκκλησία στο χωριό Λαμπούνιστα
    , το οποίο...

    βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 χλμ.από την Στρούγκα της ΠΓΔΜ. Όπως ανέφεραν από την πυροσβεστική δύναμη της Στρούγκας, η οποία έσπευσε στο σημείο της πυρκαγιάς, καταστράφηκαν οι βοηθητικοί χώροι της εκκλησαίας, ενώ ζημιές υπέστη και ο τρούλος.

    Στην περιοχή της Λαμπούνιστα, η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Αλβανοί και μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Το επεισόδιο αυτό θεωρείται το σοβαρότερο από αυτά που έχουν ξεσπάσει στην περιοχή της Στρούγκας τις τελευταίες ημέρες και τα οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, έχουν διαθρησκευτικό και διεθνοτικό χαρακτήρα.

    Αιτία των επεισοδίων αποτέλεσε μία σκηνή στο καρναβάλι στην κωμόπολη Βέβτσανι, πριν από δύο εβδομάδες, η οποία θεωρήθηκε από τους μουσουλμάνους κατοίκους της περιοχής ως ιδιαίτερα προσβλητική για το Ισλάμ και το Κοράνι και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες της Ισλαμικής Θρησκευτικής Κοινότητας (ΙΘΚ) της ΠΓΔΜ και των αλβανικών κομμάτων στη χώρα.

    Μάλιστα, η ΙΘΚ κατηγόρησε σήμερα την κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι ότι υποκινεί συστηματικά την ισλαμοφοβία στη χώρα.

    Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μουσουλμάνων στη Στρούγκα, ενώ κάηκαν σημαίες της ΠΓΔΜ που ήταν αναρτημένες σε δημόσια κτήρια της πόλης και προκλήθηκαν αρκετά ακόμη μικροεπεισόδια, τόσο στην πόλη της Στρούγκας, όσο και σε γειτονικά χωριά.
    Category: Θρησκεία | Views: 378 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Μπορεί σήμερα να ολοκληρώνεται η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
    ..

    στον Παναθηναϊκό, χωρίς να έχουν μπει χρήματα, ωστόσο από την πλευρά των Σαουδαράβων εκφράζεται αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης.

    Δεν έφτασε η παράταση…

    Στο τέλος του Δεκέμβρη, σε ΔΣ που είχε γίνει στις 29 του μήνα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε αποφασίσει να δώσει παράταση για έναν μήνα ακόμα στη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου έτσι ώστε να βοηθήσει τις διαδικασίες που διενεργούνταν από τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη και τους υποψήφιους επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία είτε την εισροή χρημάτων από τη συμμετοχή κάποιου εκ των νυν μετόχων στη διαδικασία.

    Ο μήνας μπορεί να πέρασε χωρίς να υπάρξει κάποια χειροπιαστή κίνηση από την πλευρά των Σαουαδαράβων, με την ΑΜΚ να ολοκληρώνεται σήμερα, 31 Ιανουαρίου, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Fund από τη Σαουδική Αραβία θα ολοκληρωθεί σύντομα.

    Κομβική η ψήφιση του νόμου

    «Κλειδί» παραμένει πάντα η ψήφιση του νομοσχεδίου που θα επιτρέψει σε πολίτες εκτός ΕΕ, όπως οι Άραβες, να γίνουν ιδιοκτήτες ΠΑΕ και στην προκειμένη περίπτωση του «τριφυλλιού». Σύμφωνα και με την τελευταία ανακοίνωση των υποψήφιων επενδυτών, όπως αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Βλάση Τσάκα, «η απόφαση των επενδυτών για την ανάληψη της ηγεσίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι και θα παραμείνει αμετάκλητη, ανεξάρτητα από το χρό ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 247 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Κοντά στην απόκτηση του μέσου της Μπαρτσελόνα Αλεξάντερ
    Χλέμπ βρίσκεται ο... Ολυμπιακός, την ίδια ώρα που εξετάζει και δεύτερη εξίσου ελκυστική περίπτωση - Φθάνει στην Αθήνα την Τρίτη (31/1) ο Λευκορώσος!

    Το… παραθυράκι που είχαν αφήσει ανοιχτό οι «ερυθρόλευκοι» για την πραγματοποίηση μίας ακόμα μεταγραφής, παρά και τις εξαγγελίες για το αντίθετο, φαίνεται πως έγινε… πόρτα από την οποία θα περάσει ο 31χρονος Λευκορώσος που μένει ελεύθερος από τους «μπλαουγκράνα»!

    Μετά από τον δανεισμό του στη Βόλφσμπουργκ με την οποία ωστόσο πραγματοποίησε μόλις τέσσερις συμμετοχές (1 γκολ), ο Χλεμπ επέστρεψε στην Καταλονία, με δεδομένο ωστόσο πως δεν υπολογίζεται ούτε στις δευτερεύοντες επιλογές του Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά και το πως οι οποίες προσπάθειες πώλησής του μέσω δανεισμού (σε Στουτγκάρδη και Μπέρμιγχαμ) αποβήκαν άκαρπες, αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

    Το γεγονός έτσι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι πρωταθλητές οι οποίοι ναι μεν έλεγαν «όχι» σε άλλη μεταγραφή, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να πετάξουν την ευκαιρία να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν ποδοσφαιριστή (έστω και σε πτώση) εγνωσμένης αξίας, με εμπειρίες και παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, για τον οποίο η Μπαρτσελόνα είχε βγάλει 15 εκατ. ευρώ από τα ταμεία προκειμένου να τον αποκτήσει από την Άρσεναλ!

    Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως στην κούρσα για την απόκτηση του Χλεμπ, ο Ολυμπιακός δεν τρέχει μόνος του, αφού ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν εκφράσει τόσο οι ΚΠΡ, Τβέντε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 243 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Από την ερχόμενη εβδομάδα το υπουργείο Παιδείας θα ξεκινήσει
    να παράσχει...

    μικρογεύματα σε 18 σχολεία εννέα περιοχών του Λεκανοπεδίου που αντιμετωπίζουν έντονα κοινωνικά προβλήματα, ενώ πρόκειται σύντομα να τεθεί σε εφαρμογή πρόγραμμα βοήθειας απευθείας σε οικογένειες που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

    Τα σχολεία όπου θα εφαρμοστεί πιλοτικά το πρόγραμμα βρίσκονται καταρχάς στον Ταύρο, τα Κάτω Πατήσια, τα Εξάρχεια, το Μενίδι και την Πλατεία Βάθη και αργότερα στο Μοσχάτο, τη Νίκαια, τον Ασπρόπυργο και τον Αυλώνα.

    Τα μικρογεύματα θα προσφέρονται δωρεάν με κουπόνια σε όλους τους μαθητές των σχολείων και θα περιλαμβάνουν υγιεινές τροφές, όπως γάλα, μπισκότα με δημητριακά, φρούτα, σάντουιτς κ.λπ.

    Ταυτόχρονα εξελίσσονται συνέργειες με την Εκκλησία, τους δήμους, ιδιωτικές εταιρείες αλλά και την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που έχει στη διάθεσή του το κράτος.

    Τις ανακοινώσεις έκανε στη Βουλή η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την αντιμετώπιση των κρουσμάτων υποσιτισμού παιδιών.
    Category: Ελλάδα | Views: 226 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Η ιδέα της δημιουργίας κυβερνητικού πάρκουστην Αθήνα, δηλαδή ενός συγκροτήματος
    ...

    κτηρίων από τα οποία η κυβέρνηση θα ασκεί την εξουσιά της επιστρέφει. Η χωροθέτηση αυτή του διοικητικού κέντρου όπου θα συγκεντρώνονται σχεδόν όλα τα κυβερνητικά κτίρια θα τεθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

    Η πιθανότερη περιοχή για τη δημιουργία του είναι οΕλαιώνας, όπως προκύπτει τουλάχιστον από τις επιλογές των αρμόδιων κυβερνητικών οργάνων και τις μελέτες επιστημονικών φορέων.

    Ήδη, στη «Λευκή Βίβλο» την οποία συνέταξε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και αποτελεί, εκτός των άλλων, και τον μπούσουλα για τα μέτρα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, προτείνεται «η επιλογή υποβαθμισμένου χώρου στον οποίο να εγκατασταθούν τα κυβερνητικά κτίρια για λόγους συμβολισμού, ανάπτυξης και πέδησης περαιτέρω υποβάθμισης».

    Η πρόταση είναι κοντά σε εκείνη του Αντώνη Τρίτση ο οποίος στο Ρυθμιστικό Σχέδιο για την Αττική του 1985 χωροθετούσε μια σειρά από διοικητικές υπηρεσίες στον άξονα της Ιεράς οδού ώστε να ενισχυθεί η Δυτική Αθήνα.

    Τα «κυβερνητικά πάρκα» που έχουν δημιουργηθεί σχεδόν σ΄ όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης - Λονδίνο, Παρίσι, Στοκχόλμη - έχουν εξελιχθεί, όπως αναφέρουν οι συντάκτες της Λευκής Βίβλου, σε πόλους τόνωσης της απασχόλησης, λειτουργούν ως πολιτιστικοί πυρήνες και αποτελούν σημαντικά εμπορικά κέντρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κεντρική ζώνη δραστηριοτήτων του Λονδίνου (Central Activities ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 187 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Μια νεαρή γυναίκα από την Πάτρα έκανε μήνυση κατά αγνώστων και όλα αυτά

    επειδή δεν γνώριζε …

    τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι της, όταν βρέθηκε στον ίδιο χώρο με δύο άντρες.

    Στο αστυνομικό τμήμα, δήλωσε πως σηκώθηκε το πρωί έχοντας σημάδια στην πλάτη και σε άλλα σημεία του σώματός της, μεγάλους πόνους στα γεννητικά της όργανα αλλά και στην περιοχή των γλουτών, και ζήτησε από τους ένστολους να εφαρμοσθούν τα προβλεπόμενα.

    Σύμφωνα με την περιγραφή της, γνώρισε τους δύο άνδρες σε χώρο διασκέδασης. Θυμάται πως την μετέφεραν σπίτι της, φαίνεται όμως ότι δεν σταμάτησαν εκεί. Οι άντρες, συνέχισαν να της δίνουν αλκοόλ με αποτέλεσμα η γυναίκα να μην θυμάται τι συνέβη!

    Όταν ξύπνησε το πρωί ήταν μόνη στο σπίτι, όμως αισθανόταν πόνους στις περιοχές που αναφέραμε και αντιλήφθηκε πως ότι συνέβη τη περασμένη νύχτα, έγινε χωρίς τη θέλησή της.

    Οι αστυνομικοί της εξήγησαν πως θα πρέπει να υποβάλλει μήνυση για σωματική βλάβη ή βιασμό για να προχωρήσει η σχετική διαδικασία και η γυναίκα συμφώνησε. Όμως δεν θυμόταν καν ποιοι ήταν αυτοί που την συνόδευσαν στο σπίτι της, ήθελε όμως να υποβάλει τη μήνυση ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή (αν τους συναντούσε ή μάθαινε κάποια πράγματα για εκείνους) να ενεργοποιείτο η σχετική διαδικασία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ρώτησαν για τον τόπο κατοικίας της κοπέλας, ενημερώθηκαν για την διεύθυνση διαμονής της και τελικά η μήνυση υπεβλήθη στο 3ο Αστυνομ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 226 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Ελεύθερος κυκλοφορεί πλέον ο 26χρονος Christopher Sellman ο οποίος

    πριν από 1,5 χρόνο είχε προκαλέσει...



    παγκόσμιο σοκ, αφού σκότωσε τη μικρή κόρη του επειδή έκλαιγε όσο αυτός έπαιζε στον υπολογιστή...Η εφημερίδα SUN τον εντόπισε ελεύθερο, 18 μήνες μετά τη φυλάκιση του. Πλέον κάνει βόλτες στην παραλία, πίνει καφέδες και παίζει μπιλιάρδο.

    Ο 26χρονος είχε καταδικαστεί σε πενταετή φυλάκιση όταν έριξε το μωρό κάτω από την κούνια του και αυτό υπέστη καρδιακή προσβολή και εγκεφαλική αιμορραγία, με αποτέλεσμα να πεθάνει στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα.

    Ήταν η πρώτη φορά που η μητέρα άφηνε την κόρη της μόνη με τον πατέρα της.
    Category: Οικονομία | Views: 212 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Αυτό πρέπει να λάβουν υπόψιν τους οι άντρες, καθώς έρευνα που πραγματοποιήθηκε

    στην Ολλανδία αποκάλυψε ότι οι πολλές ώρες...



    εργασίας βλάπτουν σοβαρά την υγεία.

    Η συγκεκριμένη έρευνα διήρκεσε πάνω από τριάντα χρόνια και αποκάλυψε ότι το 69% των ανδρών δουλεύουν από 41 έως 45 ώρες την εβδομάδα ενώ το 19% δουλεύει ακόμα περισσότερο. Από τα ποσοστά αυτά, το 60% κινδύνευε να πεθάνει από καρδιοπάθεια σε σύγκριση με εκείνους που δούλευαν λιγότερες ώρες.

    Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι οι άντρες που δούλευαν πολύ και δεν γυμνάζονταν καθόλου είχαν δύο φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να υποστούν καρδιακά επεισόδια.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 188 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Η άσκηση μπορεί να επηρεάσει τη σωματική και ψυχική μας υγεία αλλά και

    την πνευματική...

    ευεξία των άλλων, καθώς εργοδότες που γυμνάζονται τείνουν να φέρονται καλύτερα στους υφισταμένους τους.

    Αυτό αναφέρει έρευνα στο περιοδικό «Journal of Business and Psychology».

    Ερευνητές ζήτησαν από 98 φοιτητές MBA που επίσης εργάζονταν με πλήρη απασχόληση να αξιολογήσουν πώς τους συμπεριφερόταν ο εργοδότης τους απαντώντας σε προτάσεις όπως με μειώνει μπροστά στους άλλους. Οι ερευνητές επίσης ζήτησαν από τους προϊσταμένους να συμπληρώσουν διαφορετικό ερωτηματολόγιο σχετικά με τα επίπεδα στρες και την εβδομαδιαία άσκηση.

    Όπως περίμεναν οι ερευνητές, όσο περισσότερο στρεσαρισμένοι ήταν οι προϊστάμενοι τόσο περισσότερο θιγμένοι αισθάνονταν οι εργαζόμενοι. Ωστόσο οι εργαζόμενοι αισθάνονταν καλύτερα για τον εργοδότη που ασκούνταν είτε με γιόγκα είτε με άρση βαρών. Μια ή δυο φορές την εβδομάδα αρκούσαν για να κάνουν τη διαφορά.

    Η άσκηση δεν μείωσε απλώς το στρες-οι εργοδότες που ασκούνταν ανέφεραν ότι αισθάνονταν την ίδια πίεση με τους συναδέλφους που ακολουθούσαν καθιστική ζωή. Οι δραστήριοι εργοδότες παρέλειπαν τη λεκτική επίθεση προς τους υφιστάμενους.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 221 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Κάποτε τον συγκινούσαν τα ροκ ακούσματα και οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι

    στο σανίδι. Μέχρι που...

    τον κέρδισε η Εκκλησία. Ο μητροπολίτης του Πίτσμπουργκ Σάββας Ζεμπίλλας υπήρξε «ανήσυχο» πνεύμα. Στα φοιτητικά του χρόνια διετέλεσε τραγουδιστής ροκ συγκροτήματος. Υστερα, δοκίμασε με επιτυχία το υποκριτικό του ταλέντο ως ηθοποιός στις παραστάσεις του πανεπιστημίου. Σήμερα, στα 55 του, δηλώνει πως δεν μετανιώνει για τις επιλογές του και συνεχίζει να ακούει την αγαπημένη του μουσική, κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία.

    Κρατώντας το iPad στο χέρι, γυρίζει από ενορία σε ενορία και μιλάει με τον κόσμο, όχι μόνο για τον λόγο του Θεού, αλλά και για? μουσική, σινεμά και ό,τι άλλο απασχολεί τους νέους. Την ίδια στιγμή, οι φίλοι του στο Facebook πλησιάζουν τους 5.000, γεγονός που τον χαροποιεί όπως λέει στο «Εθνος της Κυριακής» αφού με τον τρόπο αυτό μπορεί να περάσει τα μηνύματα που θέλει στα νέα παιδιά.

    Ο Σάββας Ζεμπίλλας γεννήθηκε το 1957 στο Γκάρι της Ιντιάνα, πόλη που κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο επικίνδυνες των ΗΠΑ. Εκεί μεγάλωσε μαζί με τα 5 αδέλφια του. Ηταν το δεύτερο από τα 6 παιδιά του Σκευοφύλακα και της Σταματίας Ζεμπίλλα, οι οποίοι μετανάστευσαν από την Κάλυμνο και άνοιξαν παντοπωλείο.

    Την εποχή που τελείωνε το σχολείο και ήρθε η ώρα των σπουδών, σχεδίαζε ήδη την «απόδρασή» του από την πόλη που μεγάλωσε, επιλέγοντας να φοιτήσει σε κολέγιο του Μέιν, παρότι είχε ήδη γίνει δεκτός σε κολέγια κοντά στο πα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 269 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Όλοι οι άντρες όταν κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους

    προσπαθούν να σκεφτούν...

    κάτι πρωτότυπο για να την κάνουν να πει πιο εύκολα το «ναι». Και ο Βρετανός Peter O'Donnell, δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά.

    Κανόνισε λοιπόν να πάει με την κοπέλα του ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη και ενώ περπατούσαν στο Central Park εμφανίστηκαν από το πουθενά 100 χορευτές τους οποίους ο Peter συνόδευσε χορεύοντας μαζί τους την επιτυχία του Bruno Mars, με τίτλο «Marry you».

    O 31ενός ετών Peter είχε «κλείσει» τους χορευτές μέσω ίντερνετ και προσπαθούσε επί εβδομάδες να μάθει τα βήματα του χορευτικού προκειμένου να εντυπωσιάσει την αγαπημένη του.

    Εμφανιζόμενος μέσα από το πλήθος, ο Peter κάνει γονατιστός πρόταση γάμου. Όπως δήλωσε «ήθελα να κάνω κάτι πραγματικά διαφορετικό. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ο,τιδήποτε άλλο που θα της ταίριαζε. Την πήγα μια βόλτα στο Central Park και της είπα ότι θα βλέπαμε το μνημείο του Τζον Λένον. Ήμουν τόσο νευρικός. Όταν άρχισα να χορεύω δεν ήμουν καν σίγουρος ότι θα τα κατάφερνα».

    Όσο για την Siobhan, όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε την πρόταση του αγαπημένου της με αποτέλεσμα το πλήθος να ξεσπάσει σε ζητωκραυγές. «Ήταν απίστευτο, καταπληκτικό. Δεν το περίμενα. Δεν του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής κι αυτό έκανε την κίνηση του ακόμα πιο ιδιαίτερη για μένα», δήλωσε η 26χρονη Βρετανίδα.

    Κι απ’ό,τι φαίνεται ο Peter δεν είναι ο μόνος στην οικογένεια του που έκαν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 231 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Εννέα στις δέκα Ελληνίδες (το 90,18%) γνωρίζουν ότι ο εμβολιασμός είναι

    το σημαντικότερο μέτρο...

    πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Επιπλέον, τρεις στις τέσσερις (το 74,36%) γνωρίζουν ότι το εμβόλιο εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού και καλύπτεται πλήρως από τα ασφαλιστικά ταμεία για τις ηλικίες 12-26 ετών. Οι πιο καλά ενημερωμένες ηλικίες τόσο για την πρόληψη όσο και για τον εμβολιασμό είναι οι άνω των 21 ετών.

    Τα ιδιαίτερα θετικά αυτά συμπεράσματα προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 2.789 γυναίκες όλων των ηλικιών σε Αθήνα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο και Πειραιά, με αφορμή την 6η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας, και με πρωτοβουλία του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ.

    Στην έρευνα καταγράφηκε, επίσης, ότι το 13,91% των ερωτηθέντων έχει ήδη εμβολιαστεί, το 11,55% είναι διατεθειμένο να προχωρήσει στον εμβολιασμό και το 62,71% δεν έχει εμβολιαστεί. Η εμβολιαστική κάλυψη αναμένεται να αυξηθεί, καθώς ο ΕΟΠΥΥ διευκολύνει την πρόσβαση όλων των ασφαλισμένων στα εμβόλια. Ειδικά για τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ δεν χρειάζεται πλέον ραντεβού στα ιατρεία. Τα εμβόλια χορηγούνται με ιατρική συνταγή χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου.

    Η Πρόεδρος του ΑγκαλιάΖΩ, κ. Ολυμπία Χαλδαίου-Μπήτρου αξιολογώντας τα αποτελέσματα της έρευνας δήλωσε «Το ΑγκαλιάΖΩ θα διατηρήσει σταθερή και αμείωτη την προσπάθεια ενημέρωσης του πληθυσμού όσον α ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 253 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Το έργο του Willy Russell: «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» που παρουσιάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, θα ανέβει την ερχόμενη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας στις 9 το βράδυ, υπό την αιγίδα του δήμου Ήλιδας.

    Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ολοκληρώνει τις παραστάσεις στην πόλη του και ξεκινά περιοδεία σε δήμους των Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο δήμος Ήλιδας.

    Το ρόλο της Σίρλεϋ Βαλεντάιν, ερμηνεύει η έμπειρη και καταξιωμένη ηθοποιός Χριστίνα Θεοδωροπούλου, τη μετάφραση έχει κάνει ο Παύλος Μάτεσις, τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Νικολαΐδης και το σκηνικό χώρο ο Βασίλης Ραμμόπουλος.





    Λίγα λόγια για το έργο...



    Αναφορικά με το έργο, πρόκειται για ένα γλυκόπικρο μονόλογο που καταγράφει την πορεία και την εξέλιξη μιας νοικοκυράς, απογοητευμένης από τα 20 τόσα χρόνια στείρου συζυγικού βίου, που στα 48 της χρόνια κάνει την προσωπική της επανάσταση και το «σκάει» από το σπίτι της, αναζητώντας τον παλιό της εαυτό. Έργο, δεξιοτεχνίας για την ηθοποιό που το ερμηνεύει, που περνάει από την αναπόληση στην οργή και από την αγανάκτηση σε αποφάσεις ριζικής αλλαγής ζωής.

    Η επανάσταση της Σίρλεϋ Βαλεντάιν δεν κρατάει πολύ, αλλά είναι ικανή για να προσδιοριστεί ξανά ο εαυτός της ηρωίδας και η ουσιαστική της σχέση με το παλιό της περιβάλλον και του άντρα της. Όπως και το ?Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα? του ιδίου συγγραφέα που το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ανέβασε πρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Tv-Movies | Views: 260 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Τις πιο κρύες ημέρες του φετινού χειμώνα προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για την εβδομάδα που ξεκινά. Οι χιονοπτώσεις δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι την Αθήνα, με τον υδράργυρο σε πολλές περιοχές της χώρας να «κολλάει» υπό το μηδέν.

    Το σκηνικό του καιρού θα επιδεινωθεί από τη Δευτέρα, με πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. Σε πολλές περιοχές ο υδράργυρος θα πέσει κάτω από το μηδέν.

    Στις κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, όπου κατά τόπους θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

    Πολικές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σε όλη τη χώρα και την Τρίτη, ενώ ισχυρός θα είναι ο παγετός κυρίως τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

    Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τις Σποράδες αναμένονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά διαστήματα. Στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με χιονόνερο και στα ορεινά χιόνι. Στην υπόλοιπη χωρά προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.

    Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ισχυρός παγετός θα σημειωθεί κυρίως τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

    Την Τετάρτη στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τις Σποράδες αναμέν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 234 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Κρεμασμένος σε ένα δέντρο βρέθηκε το πρωί ττου Σαββάτου ο πρώην τραπεζικός υπάλληλος της Αγροτικής Τράπεζας Ξυλοκάστρου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και αναζητούνταν από την εν λόγω υπηρεσία, καθώς υπήρχαν υποψίες εις βάρος του για υπεξαίρεση χρημάτων.

    Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες ο πρώην υπάλληλος άφησε το όχημά του σε ένα σημείο επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού στη Λυγιά Κορινθίας, μπήκε σε ένα αγρόκτημα και κρεμάστηκε από ένα δέντρο...

    Να σημειωθεί ότι τα ίχνη του 52χρονου τραπεζικού υπαλλήλου, ο οποίος ήταν μοναχικός άνθρωπος, χωρίς οικογένεια, είχαν χαθεί από τα μέσα του Ιουλίου του 2011, ενώ την εξαφάνισή του είχε δηλώσει ο αδερφός του

    Category: Κόσμος | Views: 196 | Added by: alexia | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Παιχνίδι εκτόνωσης για όσους έχουν τόσα νεύρα που θέλουν να πνίξουν άνθρωπο!!!

    Παιχνίδι εκτόνωσης για όσους έχουν τόσα νεύρα που θέλουν να πνίξουν άνθρωπο!!!Έχεις νεύρα και θέλεις να τον – την πνίξεις;;;

    Μην το κάνεις στην κυριολεξία και πας φυλακή, αφού μπορείς να βγάλεις το άχτι σου στον υπολογιστή σου!!!!!

    Επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο, βάλτε το ποντίκι στο πρόσωπο του τύπου και βάλτε του το κεφάλι μέσα στον κουβά! Η ζωή του είναι στα χέρια σας!!!!
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 545 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-31 | Comments (1)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz