Σάββατο, 2024-05-18, 11:21 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 29
    [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=MuHx5eLZKkQ[video]
    .........................................geia soy re jim................Kostas
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 209 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Μια πρωτότυπη ιδέα αποχαιρετισμού για την σχολική χρονιά που τελείωσε διάλεξε μια δασκάλα ενός δημοτικού σχολείου της νότιας Καλιφόρνια, η οποία είπε αντίο στα παιδιά της μοιράζοντας τους ένα DVD με τις αναμνήσεις της τάξης.


    Το αναμνηστικό αυτό όμως δωράκι δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχε σχεδιάσει, αφού μέσα στις χαρούμενες και ξέγνοιαστες σκηνές των
    μαθητών, με ιστορίες που αφηγούνται μεταξύ τους, υπήρχε και ένα στιγμιότυπο 6 δευτερολέπτων με πολύ προσωπικές στιγμές της δασκάλας στον καναπέ. Όπως όλοι θα καταλάβατε την έδειχνε να κάνει σεξ.
    Όπως ήταν αναμενόμενο οι αρχές του σχολείου ζήτησαν από τους γονείς των μαθητών να "ξεφορτωθούν” το ακατάλλληλο DVD, ενώ η δασκάλα ενημερώθηκε από το τηλεφώνημα ενός γονέα και στη συνέχεια έσπευσε να καλέσει τους γονείς να καταστρέψουν το DVD.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 191 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Εγκλωβισμένη στα παζάρια για το κούρεμα του ελληνικού χρέους με τους δανειστές της, παζάρια τα οποία είναι αποκαλυπτικά ακόμη και των μεταξύ των δανειστών συγκρουόμενων συμφερόντων, παζάρια από την κατάληξη των οποίων θα εξαρτηθεί η νέα δανειακή σύμβαση, βρίσκεται η Ελλάδα και η κοινωνία της, προς τις οποίες παραμένουν οι απειλές και οι εκβιασμοί περί χρεοκοπίας, αν δεν συναινέσουν σε νέα κατακρήμνιση μισθών, συντάξεων και δικαιωμάτων και φυσικά σε απολύσεις σε τομείς του δημοσίου τομέα.

    Την ίδια στιγμή κι ενώ η καγκελάριος Μέρκελ παραδέχεται ότι «δεν τα έχουμε ακόμη καταφέρει με την Ελλάδα», η «τρικομματική» κυβέρνηση παραπαίει, παραμένουσα κι αυτή εγκλωβισμένη στις διαφορετικές στοχεύσεις και στρατηγικές μεταξύ των κομμάτων που (υποτίθεται ότι) τη στηρίζουν, με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, να προσπαθεί απεγνωσμένα να εξέλθει αλώβητος από τις τριβές ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ, κυρίως δε από τα συντρίμμια του καταρρέοντος «πράσινου» οικοδομήματος και να καταστεί πολιτικά ισχυρός στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για το κούρεμα των ομολόγων (PSI) και τις, συνδεόμενες με αυτό, διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, αλλά και ενόψει της ψηφίσεως από τη Βουλή ενός νέου πακέτου ρυθμίσεων, που θα διαμορφώσουν νέα δεδομένα στο πεδίο των εργασιακών ζητημάτων, της κοινωνικής ασφαλίσεως, των επενδύσεων και της φορολογίας.

    Ο Λουκάς Παπαδήμος (ο οποίος ανήκει στην «παρέα» του φημισμένου Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), «παρέα» η οποία αποτελείται ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 208 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Τον «Κανένα» δεν τον γνωρίζω. Τον ψάχνω, όμως, όπως φαντάζομαι κάνουν και άλλοι, πολλοί συμπολίτες. Θα έλεγε κανείς ότι όλους μας εμπνέει ο ομηρικός «Ου τις».

    Αλλά την επική πτώση τη ζούμε, δεν την αφηγούμαστε. Πάντως, οι απανωτές σφυγμομετρήσεις, εδώ και πολύ καιρό, κάτι δείχνουν. Ο «Κανένας» δεν έχει πρόσωπο. Αν είχε θα είχε και όνομα. Αυτονόητο. Εκείνο που δεν θέλουμε, όμως, δηλαδή ο «Κανένας» ίσως κρύβει και αυτό που θέλουμε. Απλό.

    Αν τον ήξερα θα τον ονομάτιζα. Είχα, όμως, μια φευγαλέα συνάντηση μαζί του, με την, ελαφρά σουρεαλιστική, άδεια που διεκδικούν οι δημοσιογραφιάδες... Από τη «συνομιλία» συγκράτησα λίγα και τα εκθέτω.

    Η πρώτη μου ερώτηση, λοιπόν, με λαχτάρα, ήταν:

    -«Πότε θα φανείς»; Η απάντησή του, ορθή, κοφτή και ακριβής:

    -«Έχω μια ιδιόρρυθμη σχέση με τον χρόνο. Για μένα ο χρόνος δεν μετράει με ρολόι, μήνες, χρόνια, βουλευτικές ή εκλογικές περιόδους. Ο δικός μου χρόνος είναι ο ιστορικός. Κυλάει αλλιώς, με σταθμούς κρίσιμα γεγονότα και απλώνεται σε περιόδους μεγάλων αλλαγών, ριζικών. Ακόμα και για την ιστορική δικαίωση ενός καταξιωμένου ηγέτη, ο χρόνος μετράει αλλιώς... Αν σ’ αρέσει η έρευνα, ψάξε λίγο τον προηγούμενο αιώνα, μη πας αλλού, μακριά, αν κι αυτό θα ήταν χρήσιμο. Θα βρεις αρκετούς σπουδαίους Έλληνες ηγέτες, που σκεφτόταν έτσι... ».

    Νιώθοντας τη δικαιολογημένη, ίσως, αυτοπεποίθησή του ρώτησα επιθετικά.

    -«Αυτό που μου λες ακούγεται σαν «σφραγίδα θείας δωρεάς», ή σαν κληρονομικό προνόμιο; Ή, ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 194 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Η Βουλή τίμησε την εβδομάδα που πέρασε τα εκατοντάχρονα από τη γέννηση των τραγικά δολοφονημένων βουλευτών της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη και Γιώργη Τσαρουχά στην ταραγμένη δεκαετία του ‘60, υπενθυμίζοντας ότι η δημοκρατία που σήμερα απολαμβάνουμε ήταν κάποτε ελλιπής.

    Δυστυχώς, η χώρα μας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αντί να δρέψει τους καρπούς μιας μεγαλειώδους αντίστασης απέναντι στις δυνάμεις του άξονα, και στην τριπλή κατοχή, βυθίστηκε σε έναν αδελφοκτόνο εμφύλιο πόλεμο, ο οποίος σφράγισε αρνητικά τις δεκαετίες που ακολούθησαν. Σε αυτή την εξέλιξη συνετέλεσε και το γεγονός ότι η Ελλάδα, λόγω της σημαντικής γεωπολιτικής της θέσης, έγινε θέατρο ενός σκληρού ανταγωνισμού επιρροής των ξένων δυνάμεων.

    Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν το δημοκρατικό πολίτευμα να νοσεί για χρόνια. Οι προσπάθειες εκδημοκρατισμού συχνά έμεναν μετέωρες. Εξακολουθούσαν να δρουν δυνάμεις του παρακράτους που δεν επιθυμούσαν την εμπέδωση ενός δημοκρατικού πολιτεύματος, με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών, σε μια πορεία ένταξης της Ελλάδας στην ανεπτυγμένη Ευρώπη, όπου ανήκει γεωγραφικά και πολιτισμικά.

    Μια πορεία, η οποία είχε ήδη χαραχθεί, παρά το ιδιαίτερα αντίξοο εσωτερικό και διεθνές περιβάλλον από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη το 1963 οδήγησε τελικά στην αποχώρησή του από την ελληνική πολιτική σκηνή και κατέστη η απαρχή μιας περιόδου ανωμαλίας που κατέληξε στη στρατιωτική δικτατορία των συντ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 171 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Αποκλειστική αρμοδιότητα της ελληνικής κυβέρνησης, απαντά το Μαξίμου * Στην τελική ευθεία η συμφωνία για το PSI

    [img]http://www.eleftheria.gr/viewimg.asp?pth=images/articles&img=1NTALARA.jpg&w=577[/img]

    Για παραχώρηση ορισμένων τουλάχιστον δημοσιονομικών αρμοδιοτήτων από την Ελλάδα προς ευρωπαϊκούς θεσμούς φέρεται να πιέζει το Βερολίνο, σύμφωνα με πηγές πoυ επικαλείται το Reuters, στο πλαίσιο των διεργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη εν όψει του δεύτερου πακέτου στήριξης.

    «Υπάρχουν εσωτερικές συζητήσεις στο Eurogroup και προτάσεις, μία εκ των οποίων προέρχεται από τη Γερμανία, για το πώς θα αντιμετωπίζονται με εποικοδομητικό τρόπο προγράμματα στήριξης που βρίσκονται παρατεταμένα εκτός στόχων, για το εάν αυτό θα μπορεί να αγνοηθεί ή εάν πρέπει να πούμε 'ως εδώ'» ανέφερε η πηγή.

    Η ίδια πηγή δήλωσε ότι σύμφωνα με προτάσεις, ευρωπαϊκοί θεσμοί που ήδη δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα θα πρέπει να αναλάβουν «συγκεκριμένες αρμοδιότητες λήψης αποφάσεων» για τη δημοσιονομική πολιτική. «Αυτό θα μπορούσε να γίνει ακόμη αυστηρότερο μέσω εξωτερικής τεχνογνωσίας» συμπλήρωσε η πηγή.

    Πηγή στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών ζητώντας να μείνει ανώνυμη απέκλεισε να τέθηκαν υπόψη της ελληνικής κυβέρνησης τέτοιες προτάσεις στο επίπεδο του Eurogroup.

    Στην ίδια κατεύθυνση, στο φύλλο των Financial Times της Παρασκευής γράφτηκε ότι η Γερμανία θέλει η Ελλάδα να εκχωρήσει την κυριαρχία της στη δημοσιονομική της πολιτική σε Ευρωπαίο επίτροπο πρι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 232 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

    Νέα σεισμική δόνηση έντασης 4,9 βαθμών σημειώθηκε στις 12:50 το μεσημέρι του Σαββάτου μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης.

    Η δόνηση, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προερχόταν από απόσταση 240 χιλιομέτρων νότια- νοτιοανατολικά της Αθήνας.

    Το επίκεντρό της δόνησης εντοπίζεται και πάλι στον υποθαλάσσιο χώρο, 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Σαντορίνης.

    Από τον σεισμό δεν έχουν αναφερθεί ζημίες, όμως οι κάτοικοι των δύο νησιών ανησυχούν ιδιαιτέρα από τη συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, μετά τους δυο σεισμούς των 5,3 και 5,2 βαθμών που έχουν γίνει τις δυο τελευταίες ημέρες και τους δεκάδες μετασεισμούς.

    Πάντως, οι επιστήμονες εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Μιλώντας προ ημερών στον Βήμα 99,5 ο καθηγητής του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευθύμιος Λέκκας υποστήριξε πως ο σεισμός δεν σχετίζεται με τη δραστηριότητα του ηφαιστείου της Σαντορίνης.

    Το ενδεχόμενο να σχετίζεται ο σεισμός με τη δραστηριότητα του ηφαιστείου απέκλεισε και ο ηφαιστειολόγος και Δρ ερευνητής του ΙΓΜΕ Γιώργος Βουγιουκαλάκης, ο οποίος βρίσκεται στη Σαντορίνη.

    Μιλώντας στον ίδιο σταθμό, ο κ. Βουγιουκαλάκης είπε ότι «το ηφαίστειο βρίσκεται σε κατάσταση 'ελαφράς ανησυχίας'», αλλά εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

    «Παρακολουθούμε να δούμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση. Είναι συνηθισμένη α ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 253 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    [img]http://www.eleftheria.gr/viewimg.asp?pth=images/articles&img=lagkarrnt.jpg&w=577[/img]

    ΝΤΑΒΟΣ
    Οι λάθος περικοπές δαπανών θα μπορούσαν να «στραγγαλίσουν» τις πιθανότητες ανάκαμψης, προειδοποίησε η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός.

    Η Κριστίν Λαγκάρντ τόνισε ότι τα προγράμματα λιτότητας θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένα σε κάθε οικονομία και δεν θα πρέπει να αφορούν όλους τους τομείς.

    «Δεν υποστηρίζουμε ότι θα πρέπει να υπάρξει δημοσιονομική εξυγίανση παντού» είπε η επικεφαλής του ΔΝΤ.

    «Κάποιες χώρες πρέπει να πατήσουν το γκάζι και να πραγματοποιήσουν αυτή τη δημοσιονομική εξυγίανση, ενώ άλλες έχουν ελευθερία κινήσεων. Πρέπει να εξερευνήσουν τι πρέπει να κάνουν για να βοηθήσουν τους εαυτούς τους» είπε.

    «(Τα προγράμματα λιτότητας) θα πρέπει να είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της κάθε χώρας» τόνισε.

    Ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης απασχόλησε τους ηγέτες που βρέθηκαν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

    Ένας από αυτούς που εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τις συνέπειες των περικοπών δαπανών ήταν και ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τίμοθι Γκάιτνερ.

    Μιλώντας την Παρασκευή στο Νταβός είπε ότι υπάρχει ο κίνδυνος για «κύκλο ύφεσης» από τα μέτρα λιτότητας.

    «Υπάρχει το ρίσκο ότι κάθε απογοήτευση στον τομέα της ανάπτυξης θα ακολουθείται από νέα λιτότητα που θα θρέφει την ύφεση και αυτός είναι ένας κύκλος που θα πρέπε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 193 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Μοσχαράκι στο φούρνο με σάλτσα πέστο και λαχανικά
    Συνταγή για 4 άτομα

    Υλικά:

    4 φιλέτα μοσχαριού (περίπου 700-800γρ.)
    2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
    1 κολοκύθι πράσινο, κομμένο σε φέτες
    1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε φέτες
    4 χοντρές φέτες τυρί μοτσαρέλα
    2 κουταλιές της σούπας σάλτσα πέστο
    1/2 φλιτζάνι φρέσκα κρέμα
    1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι μαύρο

    Προετοιμασία:
    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC.
    Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι πάνω σε μέτρια φωτιά. Τσιγαρίζουμε τα φιλέτα για 1-2 λεπτά κάθε πλευρά και τα τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος. Προσθέσουμε πάνω από τα φιλέτα τη μοτσαρέλα, το κολοκύθι και τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε σε διάφορα σημεία πάνω στα υλικά την σάλτσα πέστο.
    Περιχύνουμε ομοιόμορφα πάνω από όλα τα υλικά την φρέσκα κρέμα και σκεπάζουμε τα σκεύος. Ψήνουμε στο φούρνο για 25-30 λεπτά. Τα τελευταία πέντε λεπτά ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο.

    Σερβίρετε κατευθείαν από τον φούρνο με ψητή πατάτα.

    Καλή Όρεξη!

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 258 | Added by: alexia | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Υλικά για 6-8 άτομα

    2 κουταλιές του γλυκού πιπερόριζα, καλά τριμμένη

    ζωμός κοτόπουλο σε κύβο
    1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο
    600 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλο σε κομμάτια
    ξυλάκια σατέ για σουβλάκια
    τα φύλλα από ματσάκια κολίανδρου
    320 γραμμάρια ρύζι
    μισή κόκκινη πιπεριά λεπτοκομμένη
    100 γραμμάρια μανούρι πολτοποιημένο
    8 ντομάτες
    1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

    Εκτέλεση.................
    Περάστε ένα – ένα τα κομμάτια κοτόπουλου μέσα στα ξυλάκια και αλατίζετε ελάχιστα. Ψήστε τα σουβλάκια για περίπου 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

    Ταυτόχρονα τσιγαρίστε την κόκκινη πιπεριά, το σκόρδο και την πιπερόριζα μέσα σε ελάχιστο λάδι. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου και το τυρί πολτοποιημένο μανούρι και ανακατέψτε απαλά το φαγητό.

    Στη συνέχεια σε μια κατσαρόλα βάζετε το ρύζι να βράσει σε υψηλή θερμοκρασία για 8 λεπτά.
    Σερβίρετε τα σουβλάκια με τη σώς και το ρύζι.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 308 | Added by: alexia | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Μυρμήγκια και μυγάκια σε λαιμό ασθενή μέσα σε νοσοκομείο

    Τα έντομα που κυκλοφορούσαν στους θαλάμους των ασθενών βρήκαν καταφύγιο και μέσα στο σώμα ενός από αυτούς.

    Την απίστευτη εικόνα αντίκρυσαν τα παιδία του 69χρονου Γουίλι Λι Σίμονς που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του δυτικού Χιούστον.

    Μέσω του σωλήνα του αναπνευστήρα, που περνούσε στο λάρυγγά του από τραχειοτομή, κινούντο μυρμήγκια και μυγάκια.

    Ο Σίμονς υπέφερε από χρόνια αναπνευστικά προβλήματα και τελικά κατέληξε από αυτά, οπότε τα παιδιά του μετά το τέλος αυτής της περιπέτειας κινήθηκαν νομικά κατά του νοσοκομείου.
    Οπως είπε ο δικηγόρος τους Ντέρεκ Ντέιον, έχουν καταγράψει σε βίντεο τις εικόνες που αντίκρυσαν.

    Η διοίκηση του νοσοκομείου αρνήθηκε ότι υπήρξε τέτοια περίπτωση και σημείωσε ότι οι συνθήκες καθαριότητας στους χώρους είναι από τις κορυφαίες.

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 230 | Added by: alexia | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που ζούσε σε έναν οίκο...
    ευγηρίας στο Κεντάκι των ΗΠΑ, συγκινεί με την ιστορία της αγάπης τους που άντεξε μέχρι το τέλος.

    Ο Πρέσλει και οι Έθελ Μπράντσοου, παντρεύτηκαν στις 21 Οκτωβρίου του 1938, πριν από 73 ολόκληρα χρόνια και ζούσαν μαζί και αγαπημένοι, μέχρι που η Έθελ σε ηλικία 95 ετών (πριν από 4 χρόνια) χρειάστηκε να μπει σε οίκο ευγηρίας γιατί αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

    Ο άντρας της ο Πρέσλει δεν άντεξε μακριά της και λίγο αργότερα πήγε και ο ίδιος στον οίκο, γιατί όπως έλεγε οι επισκέψεις δεν του αρκούσαν, ήθελε να είναι διαρκώς με την γυναίκα του.

    Το προσωπικό του οίκου ευγηρίας περιγράφει το ζευγάρι ως την επιτομή της αγάπης «της κρατούσε διαρκώς το χέρι και της έλεγε συνέχεια πόσο την αγαπά» αναφέρει η νοσοκόμα που τους φρόντιζε.

    Την περασμένη Δευτέρα ο Πρέσλει πέθανε σε ηλικία 101 ετών, ενώ ύστερα από 4 ώρες έφυγε από τη ζωή και η 99χρονη Έθελ
    .
    [img]http://pamepreveza.gr/DesktopModules/DnnForge%20-%20NewsArticles/ImageHandler.ashx?Width=300&Height=200&HomeDirectory=%2fPortals%2f0%2f&FileName=PamePreveza%2fNewsImages%2ffrttt.jpg&PortalID=0&q=1[/img]
    Category: Κόσμος | Views: 290 | Added by: alexia | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 193 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 272 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 259 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Υλικά:
    4 γλώσσες (καθαρισμένες ολόκληρες)
    3 κ.σ. μουστάρδα γλυκιά
    1 κ.σ. μέλι
    2 κ.σ. λευκό κρασί
    1 κ.σ. κόκκους διαφόρων πιπεριών
    1 κ.γ. μαντζουράνα
    1 κ.γ. αλάτι
    2 τετράγωνα κομμάτια λαδόκολλα
    2 κομμάτια σπάγγο
    Εκτέλεση:

    Χτυπάμε καλά τη μουστάρδα, το μέλι, το κρασί και το αλάτι μέχρι να αποκτήσουν μια ωραία, ομογενοποιημένη υφή.

    Προσθέτουμε τη μαντζουράνα και τους κόκκους πιπεριού, ανακατεύουμε ελαφρά και τα αφήνουμε λίγη ώρα για να βγάλουν τα αρώματά τους.

    Τοποθετούμε τις γλώσσες ανά δύο στο κέντρο κάθε λαδόκολλας και απλώνουμε πάνω τους το μίγμα που ετοιμάσαμε.

    Δένουμε την κάθε λαδόκολλα με το σπάγγο ώστε να γίνει σαν πουγκί.

    Βάζουμε τα 2 πουγκιά σε ένα ταψί, προσθέτοντας λίγο νερό στον πάτο.

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 235 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη παρότι μπήκε τελευταία στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, έφτασε πρώτη τις 10 ήττες!

    Έχει σκοράρει μόλις σε τρία παιχνίδια (από μία φορά), αλλά στα δύο έχασε.

    Εκτός από τη νίκη με τον Αστέρα, έχει πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας σε τρία παιχνίδια, στα οποία δεν σκόραρε, αλλά κράτησε ανέπαφη την εστία της (με Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό)!

    Το παθητικό της είναι στο 3-22!

    Τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε διαφορά ασφαλείας από τον Ολυμπιακό φιλοδοξεί να πάρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παραμένει η μοναδική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς εντός έδρας βαθμολογική απώλεια (9 στα 9).

    Μακριά από το ΟΑΚΑ έχει δεχθεί τα 10 από τα 15 γκολ που έχει στο παθητικό του.

    Η ήττα του στο Κλ. Βικελίδης από τον Αρη είναι η μοναδική στο φετινό πρωτάθλημα. Στα υπόλοιπα 17 παιχνίδια, έχει 14 νίκες και 3 ισοπαλίες.

    Από τις 14 νίκες του τριφυλλιού, οι μισές είναι στο γκολ...

    Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει κερδίσει τα 8 παιχνίδια στις τελευταίες 11 αγωνιστικές και τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε με σκορ 1-0.

    Υπέρ του Παναθηναϊκού είναι η παράδοση στα παιχνίδια με την Δόξα. Το τριφύλλι προέρχεται από 19 διαδοχικές ανεξαρτήτου έδρας νίκες (17 πρωτάθλημα και 2 Κύπελλο). Η Δόξα έχει να του κόψει βαθμούς από τον Μάρτιο του 1986 (1-1).

    Με γηπεδούχο τη Δόξα, οι μαυραετοί έχουν μόλις 2 επιτυχίες (1981 και 1983), 6 ισοπαλίες και 12 ήττες

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 288 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Η καυτή αγαπημένη του Αλέξανδρου Τζιόλη πήρε φόρα και δεν την σταματάει με κανείς. Η Αγγελίνα, όνομα και πράγμα, παράλληλα με την καριέρα της στο χώρο της μόδας ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση στο πλευρό του Θανάση Πάτρα. Η εκπομπή που θα συμμετέχει το σέξι μοντέλο, θα έχει θέμα τα αυτοκίνητα και θα προβάλλεται σύντομα απο τον Σκάι. Ο μελαχρινός άγγελος, είχε πρωτοεμφανιστεί στη μικρή οθόνη τον περασμένο χρόνο σαν κορίτσι του Θέμου, ωστόσο τώρα θα έχει πιο ενεργό ρόλο αφού θα παρουσιάζει με τον δικό της τρόπο τα νέα μοντέλα των αυτοκινήτων ... Το σίγουρο είναι πως η Αγγελίνα ήρθε για να μείνει
    Category: Κόσμος | Views: 242 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Πραγματικά δεν υπάρχει πιο ειρωνικό απο το να πεθάνεις μέσα σε μία νεκροφόρα. Και όμως συνέβη στον Hose Agustino Noha. O νεαρός δούλευε σε μια κηδεία και όπως συνήθιζε πάντα, κάλεσε την κοπέλα του να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο στη νεκροφόρα. Αφού έκαναν σέξ πήραν έναν υπνάκο απο τον οποίο όμως δεν ξύπνησαν ποτέ. Το ζευγάρι πέθανε απο ασφυξία στον ύπνο του καθώς είχαν αφήσει το αμάξι σε λειτουργία και διέρρευσε απο τον κινητήρα μονοξείδιο του άνθρακα.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 167 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ο 30χρονος Robert Ashitey βίασε την 75χρονη συνάδελφό του Suameter Denou στη Γκάνα. Η αποτρόπαια αυτή πράξη συνέβη στο χώρο που εργάζονταν και ο ανεξέλεγκτος Robert
    δεν παρατήρησε πως η 75χρονη άφησε την τελευταία της πνοή κατα τη διάρκεια της πράξης. Έτσι, ο 30χρονος συνέχισε απτόητος, μέχρι τη στιγμή που η επιστάτρια , κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά μπήκε στο γραφείο και χτύπησε τον Robert στο κεφάλι. Αυτή την περίοδο, εκδικάζεται η υπόθεση στην οποία ο 30χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία της 75χρονης.
    Category: Κόσμος | Views: 258 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Στις 12 Απριλίου του 2009 η Marilyn Chambers βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Καλιφόρνια απο τη 17χρονη κόρη της. Στην αρχή, δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ποιά ήταν η αιτία του θανάτου της, όμως αργότερα η αυτοψία του ιατροδικαστή αποκάλυψε πως πέθανε απο εγκεφαλική αιμορραγία και "ανεύρυσμα που έχει σχέση με καρδιακές παθήσεις. Η Champers , έγινε γνωστή στον κόσμο του πορνό, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία "Πίσω απο την πράσινη πόρτα". Η ταινία ήταν πολύ πρωτοποριακή για την εποχή, καθώς περιείχε σκληρές λεσβιακές σκηνές και είχε κέρδος 25 εκατομμύρια δολλάρια. Η jenna Jameson, όταν πληροφορήθηκε τον τραγικό θάνατο της Chambers,δήλωσε "Ήταν πραγματικά ξεχωριστή και πρωτοπόρος. Πάντα τη θαύμαζα γιατι ξεκίνησε την καριέρα της την εποχή που η βιομηχανία του πορνό αποτελούσε μεγάλο ταμπού".
    Category: Κόσμος | Views: 250 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία του πορνό, έχει γίνει μια τεράστια επιχείρηση με πολλά κέρδη και φανατικό κοινό που την παρακολουθεί και τη λατρεύει. Μόνο με ένα κλίκ του ποντικιού, μπορείς να ικανοποιήσεις σχεδόν κάθε προτίμηση, επιθυμία, ηδονή και φαντασίωση. Μια βιομηχανία προοδευτική, που οι γυναίκες γίνονται πιο γνωστές και αμοίβονται καλύτερα απο τους άντρες. Σε αυτό τον κόσμο της σεξουαλικής ψευδαίσθησης, όμως δεν είναι όλα ρόδινα και καλά καθώς η εκμετάλλευση, τα ναρκωτικά και το AIDS, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του πορνό. Φόνοι, αυτοκτονίες, υπερβολικές δόσεις είναι μερικοί μόνο απο τους μυστήριους θανάτους των παρακάτω πορνοστάρ...
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 210 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ε… φτάσαμε και στη βασίλισσα του πορνό όπως είναι το παρατσούκλι της και δεν της προσδόθηκε τυχαία ο τίτλος αλλά επειδή έχει αποδείξει πως είναι! 140 ταινίες + στο βιογραφικό της, με δική της εταιρία παραγωγής υλικού πορνό το «ClubJenna» που ίδρυσε με τον σύζυγό της και έχοντας ετήσιες απολαβές 30 εκ. δολάρια (!) πως αλλιώς θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει δηλαδή κανείς; Όπως εχει δηλώσει η ίδια, ασχολήθηκε με το επάγγελμα αυτό όταν θέλησε να εκδικηθεί τον φίλο της που την είχε απατήσει! Δεν τη χάλασε καθόλου! Πολύ απλά θα την ονομάζαμε εμείς… «the porn legend»! Θρύλος!
    Category: Κόσμος | Views: 255 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Μπορεί η Βασιλεία της Ελβετίας να είναι περισσότερο γνωστή από τη διεξαγωγή των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, αλλά μερικές δεκαετίες πριν ήταν η «γενέτειρα» του LSD. Ο χημικός Αλμπέρ Χόφμαν συνέθεσε το παραισθησιογόνο ναρκωτικό ως μέρος της έρευνας του για ιατρικές χρήσεις αλκαλοειδών από το μύκητα Ergot (Claviceps purpurea). ΟΙ ψυχεδελικές του ιδιότητες έγιναν γνωστές πέντε χρόνια μετά όταν ο ίδιος δοκίμασε το LSD και βίωσε τα συμπτώματα της ανησυχίας και της διεγερμένης φαντασίας. Για την ιστορία το ναρκωτικό ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές δημιουργικότητας για το κίνημα της ψυχεδέλειας τη δεκαετία του 70 και τη σκηνή του Rave στα τέλη της δεκαετίας του 80
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 160 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Το διαχρονικό σύμβολο του αντρικού ευ ζην ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας των εμπόρων κρασιού να αποφύγουν την βαριά φορολογία του προϊόντος που γινόταν με βάση τον όγκο. Η ιδέα ήταν να συμπυκνώσουν το κρασί με απόσταξη απομακρύνοντας νερό και να το προσθέσουν ακριβώς πριν την κατανάλωση. Όταν όμως το απόσταγμα έμενε για αρκετό καιρό σε ξύλινα δοχεία, οι οργανοληπτικές του ιδιότητες βελτιώνονταν σημαντικά. Κανείς δεν ξέρει ποιος ήταν ο εφευρέτης αλλά σίγουρα ο σύγχρονος άντρας του χρωστάει πολλά
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 193 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Δεν είναι τυχαία ο πιο δημοφιλής προορισμός των Χριστουγέννων. Με ερισσότερα από 30.000 καταστήματα και πολυκαταστήματα για να επιλέξετε και με μια ανερχόμενη φήμη στον κόσμο της μόδας, οι καταναλωτές δεν θα απογοητευτούν.
    Επίσης, η πρωτεύουσα αριθμεί 400 χώρους ζωντανών μουσικών δρώμενων, οι οποίοι ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα, από όπερα μέχρι βρετανική pop. Θα μαγευτείτε από τα εντυπωσιακά πολυκαταστήματα Harrods και Harvey & Nichols, θα περπατήσετε στις γνωστές Oxford Street, Bond Street και Regent Street με τους φημισμένους οίκους μόδας, ενώ σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να απολαύσετε τον καφέ σας στο Κόβεν Γκάρντεν.
    Φυσικά δεν θα παραλείψετε να επισκεφθείτε το Βρετανικό Μουσείο και την ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Προσοχή όμως στις ημέρες 24,25,26/12 & 1/01 , το μουσείο θα παραμείνει κλειστό λόγω αργιών. Και φυσικά θα μυηθείτε στην νυχτερινή διασκέδαση του Λονδίνο. Με αφετηρία την περίφημη πλατεία Πικαντίλι με το άγαλμα του Έρωτα στο κέντρο της, θα γνωρίσετε την πλατεία Λέστερ, το κέντρο της νυκτερινής διασκέδασης του Λονδίνου και θα συνεχίσετε στο Σόχο και στην κινέζικη συνοικία.
    Category: Κόσμος | Views: 254 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Υλικά (σάλτσα γλυκόξινη):
    αλάτι, πιπέρι
    1 κουτάλι κουκουνάρια καβουρδισμένα
    1 κουτάλι σταφίδες Κορίνθου που τις μουλιάζουμε σε λευκό κρασί
    3 κουτ. σούπας λάδι έξτρα παρθένο
    ½ κουτάλι μέλι
    1 κουταλάκι ξίδι από μήλο (μηλόξιδο)
    1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι
    Υλικά (σάλτσα με ελιές):
    αλάτι, πιπέρι
    1 κουτάλι ψιλοκομμένο μαϊντανός
    1 κουτάλι ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα από κρεμμυδάκι
    1 μικρό κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
    1 κουτάλι ξίδι από κόκκινο κρασί
    1 κουτάλι ελιές Καλαμών χοντροκομμένες σε κομματάκια
    4 κουτάλια λάδι έξτρα παρθένο
    Υλικά (σάλτσα λεμονιού με κρέμα):
    αλάτι, πιπέρι
    1 κουτάλι κρέμα γάλακτος
    1 κουταλάκι γούστερ σος
    3 κουταλιές λάδι έξτρα παρθένο
    1 κουτάλι χυμό φρέσκου λεμονιού
    Εκτέλεση:
    Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά σε ένα σέικερ κουζίνας.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 263 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Πάντα γοητευτική, η Βιέννη είναι αναμφίβολα μια πόλη- σταθμός του ρομαντισμού. Η Βιέννη συνδυάζει την αυτοκρατορική πολυτέλεια με την αρχιτεκτονική του μέλλοντος. Τα αναρίθμητα μπαρόκ κτίρια του 16ου αιώνα και γοτθικοί καθεδρικοί ναοί στέκονται δίπλα σε γυάλινους πύργους και ασύμμετρες μεταλλικές κατασκευές.
    Θα απολαύσετε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σενμπρουν, το ανάκτορο Μπελβεντερε και θα περιηγηθείτε στην περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ οπού θα θαυμάσετε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησιά του Τάματος, την Φωτιφ Κίρχε.
    Μη φύγετε αν δεν δοκιμάσετε στρούντελ και φρέσκο καφέ στο Café Sperl (www.cafesperl.at) και αν δεν γλυκάνεις την αγαπημένη σου με σοκολατάκια από το Confiserie Heindl (www.heindl.co.at) ή τούρτα Ζάχερ, κατευθείαν από την… πηγή… στο ομώνυμο ξενοδοχείο Sacher.
    Category: Κόσμος | Views: 230 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Υλικά:
    4 μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος
    2 ξερά κρεμμύδια
    1 φλυτζάνι μπύρα
    1 κ.γ. θυμάρι
    4 μεγάλα καρότα
    1 κ.σ. μέλι
    χυμό από 1 λεμόνι
    ελαιόλαδο
    αλάτι
    πιπέρι

    Εκτέλεση:

    Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια. Τα βάζετε στην κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο, τα σοτάρετε σε δυνατή φωτιά και όταν μαλακώσουν, ρίχνετε τις μπριζόλες.

    Τις αφήνετε για λίγα λεπτά να σοταριστούν και από τις δύο πλευρές, αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε το θυμάρι και την μπύρα.

    Χαμηλώνετε την ένταση στο μάτι της κουζίνας, καθαρίζετε και κόβετε τα καρότα σε λεπτές φέτες και τα προσθέτετε στο φαγητό. Ρίχνετε το μέλι και 1-2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού.

    Βράζετε για 25 λεπτά και στο ενδιάμεσο προσθέτετε λίγο βραστό νερό αν δείτε ότι στεγνώνει η σάλτσα.

    Όταν μαλακώσουν οι μπριζόλες, δοκιμάζετε και προσθέτετε λίγο μέλι ή χυμό λεμονιού αν η σάλτσα είναι πικρή ή γλυκια αντίστοιχα (αυτό εξαρτάται από την μπύρα) και σερβίρετε.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 263 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Η πρωτεύουσα του Έβρου, η Αλεξανδρούπολη ή αλλιώς η «Ριβιέρα του Βορρά» – όπως την αποκαλούν πολλοί- είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, πλούσια πανίδα και χλωρίδα, έναν θρυλικό ποταμό και άλλα «ομιλητικά» ρεματάκια, συγκεντρώνει όσα ιδανικά θα επιθυμούσε κάθε πεζοπόρος, φυσιολάτρης, κυνηγός ή απλώς κάποιος που θέλει να δραπετεύσει για λίγο από τους ρυθμούς των μεγαλουπόλεων και να γνωρίσει έναν τόπο που διατηρεί το χρώμα, το ύφος και ευτυχώς τις γεύσεις της παράδοσης.
    Με θέα το θρακικό πέλαγος και τα νησιά Σαμοθράκη, Ίμβρο, Τένεδο, Λήμνο, καθώς και τα παράλια της γειτονικής Τουρκίας αλλά και του Αγίου Όρους, τα περισσότερα ξενοδοχεία της πόλης αποπνέουν το άρωμα ενός τόπου που δεν παρέγραψε το παρελθόν του, το παραμέρισε όμως αρκετά ώστε να μπορεί να αναδειχθεί και το καινούργιο της πρόσωπο.
    Category: Κόσμος | Views: 201 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Η Φρανκφούρτη είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη στη Γερμανία. Είναι η γενέτειρα του Γκαίτε, που εξελίχθηκε σε μια πλούσια μεγαλούπολη. Είναι η εμπορική και οικονομική καρδιά της Γερμανίας με τις 200 διεθνείς τράπεζες, αλλά και με την παραδοσιακή γοτθική παλιά πόλη, ενώ είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Μάιν.
    Διάσημη για τους ουρανοξύστες της, η Φρανκφούρτη είναι η μόνη ευρωπαϊκή πόλη που επιτρέπει τέτοιου είδους κτίρια μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, ενώ επίσης αποτελεί μια από τις λίγες ευρωπαϊκές πόλεις που διαθέτει σημαντικό αριθμό ουρανοξυστών.
    Το παρελθόν και το παρόν της Φρανκφούρτης συνυπάρχουν αρμονικά. Το πανόραμα από τη δημόσια πλατφόρμα του ουρανοξύστη Main-Tower. Είναι ο διασημότερος ουρανοξύστης της Φρανκφούρτης, ύψους 200 μέτρων. Η θέα είναι φανταστική από την κορυφή και πρέπει οπωσδήποτε να τον επισκεφθείτε.
    Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τον συνδυασμό γερμανικής μπύρας και των λουκάνικων της Φρανκφούρτης σε κάθε παραδοσιακή μπυραρία. Δοκιμάστε και apple wine
    Category: Κόσμος | Views: 261 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Υλικά :
    2 μπριζόλες χοιρινές σε μπουκίτσες (προσωπικά υπολογίζω μπριζόλα ανά άτομο)
    μανιτάρια σε φετίτσες
    3-4 κουταλιές σούπας μουστάρδας
    3-4 κουταλιές σούπας μέλι
    ίσως και λίγο λάδι
    ΔΕΝ βάζουμε αλάτι-πιπέρι
    Εκτέλεση :
    Βάζουμε σε τηγάνι ή κατσαρόλα ελάχιστο ελαιόλαδο και ρίχνουμε για 2' τις μπουκίτσες.
    Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μετά τη μουστάρδα και το μέλι. Μπορούμε να βάλουμε λιγότερο ή περισσότερο (μουστάρδα και μέλι), ανάλογα με τα γούστα και το πόσο γλυκό θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα.
    Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να εξαντληθούν περίπου τα υγρά και να πάρουμε ένα καραμελέ χρώμα.
    Το φαγητό μας συνοδεύεται καλύτερα με άσπρο ρύζι.
    Καλή μας όρεξη!
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 253 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Υλικά:
    μια πάπια (κάπου στο δίκιλο)
    μερικά πορτοκάλια (φροντίστε να είναι γλυκά)
    χυμός από πορτοκάλι (φρέσκος ή του εμπορίου με κομματάκια, επιλέγετε)
    φλούδες από πορτοκάλι κομμένες κομματάκια
    μέλι
    ρύζι για πιλάφι
    κιμάς
    συκωτάκια της πάπιας (ή ενδεχομένως κοτόπουλου)
    Άπειρη υπομονή και αναμονή

    Εκτέλεση
    Την εκτέλεση της πάπιας την έχει αναλάβει ο κυνηγός. Τα υπόλοιπα εσείς. Υποθέτουμε ότι δεν χρειάζεται να την ξεπουπουλιάσετε/ξεπετσιάσετε/καψαλίσετε. Αν χρειάζεται, ρωτήστε κάποιον άλλο. Εδώ απέτυχα σε έτοιμη πάπια, σε φρέσκια θα πετύχω;
    Βασική γνώση Νο1: Η πάπια δεν είναι κοτοπουλάκι. Έχει λίπος. Πολύ. Εν αντιθέσει με το κοινό αίσθημα (το δικό μου) δεν είναι φαγητό διαίτης. Ο συνιστώμενος τρόπος λοιπόν μαγειρέματος είναι τέτοιος που θα επιτρέψει στο λίπος της πάπιας να βγει από το σώμα της και να αράξει κάπου αλλού, πάντως όχι στο πιάτο μας και –κυρίως- όχι στα μπούτια μας. Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν είναι ολόκληρη στον φούρνο πάνω σε σχάρα, κάτω από την οποία έχετε βάλει ταψί ώστε τα ζουμιά να τρέχουν εκεί μέσα. Είτε παίρνετε αυτά τα ταψιά που έχουν σχαρίτσα με ποδαράκι�� να ακουμπάνε στο ταψί είτε τη βάζετε σε μία από τις σχάρες του φούρνου σας και από κάτω μεγάλο ταψί (απαραίτητο να καλύπτει το ταψί όλη την πάπια, αλλιώς ο φούρνος θα γίνει χάλια). Ένα αυτό.
    Βασική γνώση Νο2: Η πάπια θέλει τον χρόνο της. Και στην προετοιμασία και στο ψήσιμο. Καλό είναι να αρχίσετε την προετοιμασία ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 269 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Υλικά:
    1 μουλινέτα
    1 μήλο
    1 αχλάδι
    1 γιαούρτι
    3-4 μπισκότα πτι-μπερ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    λίγο μέλι(προαιρετικά)

    Εκτέλεση:
    Βάζετε τα μπισκότα στην μουλινέτα και τα κάνετε θρύψαλα. Προσθέτετε τα φρούτα. Αδειάζετε το μίγμα σε ένα μεγάλο μπωλ και προσθέτετε το γιαούρτι, ανακατεύοντας με ένα κουτάλι. Αν θέλετε προσθέτετε και λίγο μέλι.
    Τα φρούτα μπορεί να είναι ό,τι θέλετε- μπανάνα, ροδάκινο ή ό,τι άλλο σας αρέσει. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε corn-flakes (για μεγάλα παιδιά).
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 245 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Γευστικότατες μπουκίτσες κοτόπουλου στην κατσαρόλα με κίτρινη σάλτσα γλυκόξινη!


    Τι χρειαζόμαστε:
    2 στήθη κοτόπουλου χωρίς πέτσα, κομμένα σε μπουκίτσες
    5 - 6 κουτ. σούπας μουστάρδα (οχι πικάντικη κατά προτίμηση)
    1 κουτ. σούπας μέλι
    1/2 πράσινη πιπεριά
    1 ποτηράκι κρασιού βότκα
    χυμό από 2-3 λεμόνια
    αλάτι
    πιπέρι
    ρίγανη
    1 κύβο ζωμό βοδινού (προαιρετικά)
    3 - 4 κουτ. σούπας λάδι

    Πως το κάνουμε:

    Ρίχνουμε το λάδι σε βαθιά κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε την (κομμένη) πιπεριά και τις μπουκίτσες κοτόπουλου μέχρι να πάρουν ασπρο χρώμα.
    Μόλις ασπρίσουν, ρίχνουμε τη βότκα και το αφήνουμε 1 - 2 λεπτά να βράσει.
    Σε ένα σέικερ ρίχνουμε τη μουστάρδα, το λεμόνι, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε να γίνουν ένα μίγμα. Το ρίχνουμε κι αυτό στην κατσαρόλα.
    Ρίχνουμε νερό στην κατσαρόλα, τόσο ώστε να σκεπαστεί το κοτόπουλο και λίγο παραπάνω (όχι πολύ).
    Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε και το μέλι (και αν έχουμε και τον κύβο) και ανακατεύουμε.
    Χαμηλώνουμε το μάτι σε μισή φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα του.
    Λίγα μυστικά ακόμα
    Συνοδεύεται τέλεια με ρυζάκι φυσικά.
    Αν θέλετε πιο έντονη ξινή γεύση αυξήστε το λεμόνι, αν θέλετε λιγότερο γλυκιά γεύση μειώστε το μέλι. Καλή όρεξη!

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 261 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Υλικά:
    1 κομμάτι κρέας αγριογούρουνο(καθαρισμένο από τένοντες και ξεκοκκαλισμένο)
    1/2 κιλό κάστανα
    1/2 κιλό πατάτες μικρές
    1 σακουλάκι κράνμπερις αποξηραμένα(η οποιοδήποτε άλλο φρούτο της κατηγορίας μπέρις)
    1 βαζάκι μουστάρδα(500-700γρ)
    2-3 κουταλιές της σούπας μέλι γεμάτες
    1/2 ποτήρι νερού κόκκινο κρασί
    αλάτι
    πιπέρι
    Εκτέλεση:

    Βράζουμε το κρέας αρκετές ώρες σε μπόλικο νερό μέχρι να μαλακώσει και να τσιμπιέται με το πιρούνι!

    Στο μεταξύ καθαρίζουμε τα κάστανα.

    Έπειτα καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.

    Βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα και το βάζουμε στη γάστρα. Δεν πετάμε το ζουμί! Βάζουμε τις πατάτες και τα κάστανα στη γάστρα και αλατίζουμε.

    Βάζουμε σε ένα μπολ το μέλι, τη μουστάρδα, το κρασί και από το ζουμί όσο πάρει για να μη γίνει νερουλή η σάλτσα και χτυπάμε με μίξερ ώστε να ομογενοποιηθεί(μπορούμε να βάλουμε κάποια υλικά περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με τα γούστα μας,δοκιμάζουμε κατά τη διαδικασία.)

    Περιχύνουμε το κρέας, τις πατάτες και τα κάστανα με τη σάλτσα. Διασκορπίζουμε και τα κράνμπερις μέσα στη γάστρα.

    Προσθέτουμε όσο πιπέρι επιθυμούμε!

    Ρίχνουμε νερό για να γεμίσει μέχρι περίπου το μέσο της η γάστρα.

    Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 1 1/2 με 2 ώρες και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε με νερό.

    Με το ζουμί που έμει ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 262 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Υλικά:
    φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες
    μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα
    3 πιπεριές (1 κόκκινη, 1 πράσινη, 1 κίτρινη)
    μισό κρεμμύδι σε λωρίδες (ζουλιέν)
    150ml κρασί λευκό
    200ml χυμό ανάμεικτο ή χυμό ανανά
    1 πακετάκι noodles
    80gr μέλι της επιλογής σας
    αλάτι-πιπέρι
    Εκτέλεση:

    Σε ένα αρκετά μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και σωτάρουμε το κοτόπουλο έως ότου ροδίσει. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια και όταν καταλάβουμε ότι τα μανιτάρια έχουν ακόμη μισό χρόνο ψησίματος, ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες και συνεχίζουμε το σωτάρισμα. Στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί και σκεπάζουμε το τηγάνι. Όταν δούμε πως το κρασί έχει εξατμιστεί, προσθέτουμε το χυμό και το μέλι και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε ξανά την κατσαρόλα. Τέλος, ρίχνουμε αλάτι-πιπέρι και αποσύρουμε από τη φωτιά.

    Σε ένα βραστήρα ζεσταίνουμε νερό. Βάζουμε τα noodles σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε το ζεστό νερό. Ζεματάμε τα noodles για 30-40 δευτερόλεπτα και τα σουρώνουμε. Κατόπιν τα βάζω στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

    Καλή Επιτυχία!
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 265 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 196 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Auto-Moto | Views: 298 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)









    Category: Auto-Moto | Views: 263 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Auto-Moto | Views: 273 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Auto-Moto | Views: 250 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Με το νέο VW Golf να βρίσκεται ήδη προ των πυλών και την τρίτη γενιά του Ford Focus στα σκαριά, η Opel ετοιμάζει την απάντησή της. Τα συγκεκριμένα σχέδια έχουν προκύψει από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί το τελευταίο διάστημα, απεικονίζοντας με ακρίβεια τη μορφή του νέου Astra.

    Όπως όλα δείχνουν, το ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα γίνει το Μάρτιο στη Γενεύη, αν και ορισμένοι κύκλοι κάνουν λόγο για το Σεπτέμβριο και την έκθεση της Φρανκφούρτης. Στη γκάμα των κινητήρων του θα περιλαμβάνονται τόσο ατμοσφαιρικά, όσο και υπερτροφοδοτούμενα σύνολα, χαμηλού κυβισμού. Αρχικά θα παρουσιαστεί η πεντάθυρη έκδοση, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η τρίθυρη, μία στέισον βάγκον και, πιθανότατα, μία coupe-cabriolet. _Μ.Κ.

    Category: Auto-Moto | Views: 242 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Τα όνειρα σας λένε πολλά για σας. Δείχνουν αυτό που φοβάστε, αλλά και αυτό που επιθυμείτε πιο πολύ. Θα σας δώσουν έμπνευση και μπορούν να σας δώσουν απαντήσεις για κάτι που απασχολεί πολύ έντονα τον νου σας. Πάνω απ΄ όλα όμως, τα όνειρα λένε την αλήθεια γι΄ αυτό που υπάρχει πραγματικά μέσα σας. Αποκαλύπτουν τι άνθρωποι είστε, την προσωπικότητά σας και τον χαρακτήρα σας. Μπορούν ακόμα να αποκαλύψουν και το ζώδιό σας.

    Το κάθε ζώδιο αντιστοιχεί σε ένα τύπο ανθρώπου που έχει συγκεκριμένα ψυχολογικά χαρακτηριστικά, αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του με ένα συγκεκριμένο τρόπο και έχει επίσης συγκεκριμένες συμπεριφορές. Μια και τα όνειρα αντανακλούν αυτό που είσαστε και αυτό που υπάρχει στο υποσυνείδητό σας, σίγουρα θα δείχνουν και αυτά τα χαρακτηριστικά που αντιστοιχούν στο ζώδιό σας. Σας δίνουμε εδώ τον τρόπο να ξεχωρίσετε αυτά τα όνειρα που αντιστοιχούν στο ζώδιό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα πότε ένα όνειρο έρχεται από βαθιά μέσα σας και δεν καθρεπτίζει απλά το άγχος σας ή ανακυκλώνει την καθημερινότητά σας.



    ΚΡΙΟΣ: « ΕΙΜΑΙ»
    Αν είστε Κριός, έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τον πλανήτη Άρη, που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας. Η διεκδίκηση των πρωτείων, ο ζήλος, η αντιπαράθεση που φτάνει ακόμα και στην σύγκρουση, οι καθημερινές μάχες για την διατήρηση των κεκτημένων , οι νίκες και οι ήττες , σας αγγίζουν βαθιά μια και αντιστοιχούν στις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του αρσενικού πολεμιστή Άρη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 303 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ένας Έλληνας μπήκε στην λίστα του περιοδικού «Time» για τις προσωπικότητες της χρονιάς,
    μόνο που στην περίπτωση αυτήν, αυτό που προκαλεί έκπληξη δεν είναι το ότι είναι Έλληνας, αλλά το ό,τι είναι σκύλος, και φυσικά πρόκειται για τον γνωστό σε όλους «διαδηλωτή» Λουκάνικο.

    Ο σκύλος των διαδηλώσεων, και της κάθε πορείας, Λουκάνικος, δεν έχει λείψει από καμμία κινητοποίηση, και δεν χάνει ευκαιρία να γαβγίσει στα ΜΑΤ! Όπως είναι φυσικό δεν έλειψε και στις πρόσφατες πορείες ενάντια στα δυσβάστακτα μέτρα, και ευτυχώς για αυτόν, αυτή του η αφοσίωση, αναγνωρίστηκε.
    Category: Ελλάδα | Views: 234 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο
    Καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο
    Το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή.

    Ευτύς ως γεννηθούμε,
    αρχίζει και η επιστροφή
    Ταυτόχρονα το ξεκίνημα και ο γυρισμός...

    - Νίκος Καζαντζάκης, «Ασκητική»

    Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αναρωτηθεί:
    Έχω γεννηθεί ξανά;

    Έχω ζήσει στο παρελθόν δεκάδες άλλες ζωές;

    Ή είναι η ζωή μου μια μοναδική ευκαιρία ύπαρξης ανάμεσα στις αναρίθμητες ζωές άλλων ανθρώπων που έζησαν, ζουν και θα ζήσουν;

    Τα δύο τρίτα του πληθυσμού της γης πιστεύουν (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) ότι ο άνθρωπος δε ζει μόνο μία ζωή, αλλά πεθαίνει και γεννιέται ξανά σε μία συνεχή διαδικασία επαναγεννήσεων που χάνεται στο μακρινό παρελθόν. Είναι γεγονός ωστόσο, πως δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν κάτι τέτοιο όντως ισχύει, εφόσον η σκοτεινή άβυσσος που προηγείται της γέννησής μας και που μας αγκαλιάζει με το θάνατό μας, αποτελεί μία άβυσσο μυστηρίου, μία μακρινή χώρα που κερνάει τους επισκέπτες της, το «νερό της λήθης».

    Ο άνθρωπος όμως δεν μπορεί να δεχτεί ούτε καν αυτά τα όρια με τα οποία τον περιορίζει ο θάνατος. Θέτει ερωτήματα, ερευνά και προσπαθεί να ρίξει φως, ακόμα και στην απροσπέλαστη άβυσσο από την οποία προήλθε και η οποία τον περιμένει. Η θεωρία της μετενσάρκωσης αποτέλεσε αδιαμφισβήτητη πίστη για πολλούς πολιτισμούς στο παρελθόν και είναι ενσωματωμένη σε πολλά θρησκευτικά δόγματα του παρόντος. Ακόμα και για τους ανθρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 218 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Για το αν και κατά πόσο οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν και παραδέχονταν την αστρολογία, οι γνώμες διίστανται.
    Σε γενικές γραμμές συμφωνείται πως την αξιολογούσαν ως απαράδεκτη και μη εφαρμόσιμη.
    Αυτό που δέχονταν ήταν η αστρονομία στην πρακτική και μετρήσιμη πλευρά της, στη βαθιά γνώση των ουρανίων φαινομένων, των τροχιών τους, αλλά και όλων των ιδιοτήτων των πλανητών και των αστέρων.

    Ωστόσο υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ή ακόμα και αποδείξεις, πως αυτό που σήμερα ονομάζουμε αστρολογία, ήταν παραδεκτή τουλάχιστον σε ορισμένους μυημένους κύκλους και, ίσως, σε κάποια Μυστήρια. Πάντως, αν και ο Θεόφραστος διευκρινίζει πως «οι Στωικοί, και ειδικά ο Ποσειδώνιος, είναι υπεύθυνοι για την εισαγωγή της αστρολογίας στην Ελλάδα» από τους Χαλδαίους, είμαστε σε θέση να επισημάνουμε, πως η αστρολογία ήταν γνωστή μερικούς αιώνες νωρίτερα, αφού στους Ορφικούς Ύμνους διαβάζουμε ότι οι «αστερισμοί ορίζουν το πεπρωμένο, ρυθμίζουν τη μοίρα αλλά και τη ζωή των ανθρώπων».

    Ο Ησίοδος, μάλιστα, πολύ πριν τους Στωικούς, συνιστούσε (εκείνη την εποχή) «οι γάμοι να γίνονται όταν ο πλανήτης Δίας βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων». Ο πατέρας της ιατρικής Ιπποκράτης και ο μεταγενέστερος μεγάλος γιατρός Γαληνός αναφέρουν τις επιρροές που δεχόμαστε από την κίνηση ορισμένων άστρων και πλανητών, οι οποίες συμβάλλουν στην υγεία των ανθρώπων.

    Ο Δημόκριτος, που δεν ήταν γιατρός, έχει την ίδια γνώμη. Ο Πρόκλος, μάλιστα, μας παραδίδει πως ο ωροσκόπος του παγκοσμίου ωροσκοπ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 219 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Όσοι έχουν την κακή συνήθεια να βρίζουν, αν δεν μπορούν να την κόψουν, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν χρησιμοποιούν την αρχαία ελληνική γλώσσα για να είναι λιγότερο χυδαίοι… Άλλωστε όπως θα διαπιστώσετε, έχει πλάκα!

    Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα = Πάρ’ τα μωρή άρρωστη

    Λαβε τους όρχεις ημών = Πάρ’ τα α…… μας

    Αφόδευε εντός = Χέσε μέσα

    Λάβε κίναιδε = Πάρ’ τα π…..

    Ύπαγε γαμηθείναι = Άντε γ……

    Όδευε εις συνουσίαν = Άντε γ……

    Λάβε τους όρχεις ημών = Πάρ’ τα α…… μας

    Εσύ εστί για τον πέο = Είσαι για τον π…..

    Λάβε έναν αυνανιστήν = Πάρε ένα μ…..!

    Κάμνω σε τι, μήτηρ; = Τι σου κάνω μάνα μου;

    Αφόδευε υψηλά και ηγνάντει = Χέσε ψηλά κι αγνάντευε

    Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου = Θα μου κλάσεις τα α……!

    Είχον τε κνησμόν οι όρχεις μου = Και με τρώγαν τα α…… μου!

    Ποιώ έρωτα δια το αιδοίο της μητρός σου = Γ… το μ…. της μάνας σου

    Σου συνουσιάζεται ο οίκος που διαμένεις ομοφυλόφιλε = Σου γ……. το σπίτι π…..

    Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής = Χοντρομ……

    Θα σου συνουσιάσω τον οίκο όπου διαμένεις παλιό ομοφυλόφιλε = Θα σου γ….. το σπίτι παλιόπ…..!!!

    Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίδωμα = Της π……. το κάγκελο!!!

    Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι = Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 218 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Κοιταζόσασταν τόσες μέρες, όποτε βρισκόσασταν μιλούσατε για αρκετή ώρα και νιώθατε αμήχανη. Και ενώ είχατε απελπιστεί και λέγατε στις φίλες σας ότι δε σας γουστάρει, τελικά σας ζήτησε να βγείτε ραντεβού…

    Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας για να πάτε στο ραντεβού πιο… θεά από ποτέ και να τον καταπλήξετε.
    Φροντίστε (αν έχετε χρόνο) να ξεκινήσετε τουλάχιστον μισή ώρα να ετοιμάζεστε από το συνηθισμένο σας χρόνο. Αυτό θα σας βοηθήσει σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, π.χ ένα λάθος στο μακιγιάζ ή τα μαλλιά ή να σας κάνουν ένα σημαντικό τηλεφώνημα που θα διαρκέσει αρκετά λεπτά, να μην σας “φάει” πολύτιμο χρόνο και τρέχετε πανικόβλητη.
    Ξεκινάμε από το σώμα. Αρχικά, θα πρέπει να έχετε αρκετό ζεστό νερό για να κάνετε ένα απολαυστικό μπάνιο. Μια καλή επιλογή (για να κρατήσει για πολύ ώρα το άρωμά σας) είναι να επιλέξετε αφρόλουτρο -και μετά κρέμα σώματος- του αρώματος που θα φορέσετε στο ραντεβού. Εφόσον κάνετε το μπάνιο σας, στη συνέχεια κάντε απολέπιση με ειδικό προϊόν ώστε να φύγουν τα νεκρά κύτταρα.
    Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και πιθανόν θεωρείτε περιττό έξοδο την αγορά ενός απολεπιστικού προϊόντος μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι! Υπάρχουν πολλές συνταγές για… σπιτικό απολεπιστικό. Μπορείτε είτε να αναμίξετε ζάχαρη με μέλι είτε ζάχαρη με ελαιόλαδο ενώ φροντίστε η ποσότητα των δυο υλικών να είναι ίση μεταξύ τους. Τη συνολική ποσότητα εσείς θα την καθορίσετε ανάλογα με το μέρος που θα κάνετε την απολέπιση, πχ πρόσωπο ή ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 181 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 188 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Η Λέισα Αντριόλι είναι επίσημα η πιο σέξι ποδοσφαιρίστρια του κόσμου.
    Έχοντας μεγαλώσει στην Βραζιλία, η Λέισα Αντριόλι δεν θα μπορούσε να μην έχει κολλήσει το… μικρόβιο του ποδοσφαίρου.

    Η ίδια στα 20 της πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και ψηφίστηκε ως η πιο σέξι ποδοσφαιρίστρια του κόσμου.

    Όποιος έχει αντίθετη άποψη… ας μάθει λίγο μπαλίτσα…[img]http://images.balleto.gr/PICTURES/OREES%20KOIMOMENES/6076.jpg[/img]





    Category: Αθλητικά νέα | Views: 268 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Η Ψυχολόγος Υγείας και Ψυχοθεραπεύτρια Σώτια Μακαρώνη μας μιλά για τις σεξουαλικές διαταραχές της σύγχρονης γυναίκας, τα αίτιά τους αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

    Αν και περιστασιακά οι περισσότερες γυναίκες μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιου είδους πρόβλημα με την σεξουαλική τους λειτουργία, για να πούμε ότι μια γυναίκα υποφέρει από κάποια σεξουαλική δυσλειτουργία θα πρέπει να αντιμετωπίζει επίμονα και επανειλημμένα πρόβλημα με την σεξουαλική της επιθυμία ή διέγερση.

    Οι βασικότερες σεξουαλικές δυσλειτουργίες που μπορεί να αντιμετωπίζει μια γυναίκα είναι:

    * Μειωμένη ερωτική επιθυμία
    * Δυσκολία να διεγερθεί ερωτικά
    * Δυσκολία ή παντελής απουσία οργασμού
    * Πόνος κατά την σεξουαλική επαφή

    Οι σεξουαλικές διαταραχές στις γυναίκες μπορεί να έχουν πολλά αίτια και συμπτώματα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

    Μερικά από τα σωματικά αίτια μπορεί να οφείλονται σε καταστάσεις όπως ο διαβήτης, τα καρδιαγγειακά προβλήματα, ορμονολογικά προβλήματα, νευρολογικά νοσήματα, αρθρίτιδα ή ακόμα να οφείλονται στην λήψη κάποιων φαρμάκων τα οποία ενδέχεται να επηρεάζουν την σεξουαλική ορμή και την ικανότητα του σώματος να έρθει σε οργασμό.

    Τα ψυχολογικά αίτια από την άλλη πλευρά, μπορεί να σχετίζονται με ψυχολογικά προβλήματα όπως είναι η κατάθλιψη και οι αγχώδεις διαταραχές ή καταστάσεις μακροχρόνιου στρες και προηγούμενες τραυματικές εμπειρίες. Συγκρούσεις και προβλήματα με τον σύντροφο για τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 172 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Η ζωή στη πόλη, εκτός από γρήγορη και αγχωτική, είναι τελικά και ο κύριος παράγοντας για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σεξουαλική μας ζωή.

    Ο αστικός τρόπος ζωής τείνει να γίνει επιβλαβής για την υγεία μας, αν δεν έχει γίνει ήδη, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη αρνητική επίδρασή του. Το αστικό περιβάλλον επηρεάζει επίσης και την σεξουαλική υγεία μας.

    Η παχυσαρκία, ο διαβήτης, η υψηλή πίεση, η δυσλειτουργία του θυροειδή, η κόπωση, η φτωχή διατροφή, η κατανάλωση φαρμάκων, οι ορμόνες, το στρες και η στέρηση ύπνου γίνονται τα μεγαλύτερα προβλήματα πολλών ανθρώπων, τα οποία έχουν και άμεση επίδραση στη σεξουαλική τους ζωή. Και, όπως παρατηρήσατε, δεν είναι και λίγα.

    Αυτοί είναι οι σοβαρότεροι τρεις παράγοντες που καθορίζουν τη σεξουαλική ορμή ενός ατόμου:

    Σεξουαλικές ορμόνες
    Για τις γυναίκες, τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη είναι πολύ σημαντικά για τη διατήρηση της λίμπιντο και της γονιμότητας. Ο διαβήτης και η παχυσαρκία συντελούν στη χαμηλή παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία στη πορεία μπορεί και να προκαλέσει ζημιά στη διαδικασία της παραγωγής.

    Για να διατηρήσετε μια υγιή σεξουαλική ζωή, λοιπόν, πρέπει να διατηρείτε μια υγιεινή δίαιτα τρώγοντας φαγητά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και ενώσεις που προωθούν τα διάφορα στοιχεία της σεξουαλικής λειτουργίας. Τα ψάρια και τα καρύδια περιέχουν υγιή λιπαρά οξέα που προάγουν την ορμονική ισορροπία και βοηθούν στην αραίωση του αίματος. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να κ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 266 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Τι είναι η αγάπη;
    Πολλοί σοφοί προσπάθησαν να το εξηγήσουν. Βρες όλες τις διάσημες ατάκες και ότι καλύτερο έχει διατυπωθεί σχετικά. Ίσως τελικά η αγάπη να μην ερμηνεύεται με λόγια αλλά με την καρδιά.

    *
    «Η αγάπη αποτελείται από μία ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα»
    Αριστοτέλης
    *
    «Στα όνειρα και την αγάπη τα πάντα είναι δυνατά»
    Janos Arnay
    *
    «Η νύχτα μου έχει γίνει ένα γλυκό ηλιοβασίλεμα εξαιτίας σου»
    Ibn Abbad
    *
    «Στην πραγματική αγάπη θέλεις το καλό του προσώπου. Στην ρομαντική αγάπη θέλεις το πρόσωπο»
    Margaret Anderson
    *
    « Η αγάπη είναι μία προσωρινή τρέλα. Εκρήγνυται όπως το ηφαίστειο και μετά καταλαγιάζει. Και όταν καταλαγιάσει πρέπει να πάρεις μία απόφαση. Πρέπει να σκεφτείς αν οι ρίζες σας έχουν γίνει τόσο δεμένες που είναι ασύλληπτο πως κάποτε ζούσατε χώρια. Γιατί αυτό είναι αγάπη. Η αγάπη δεν είναι παγερή, δεν είναι ο ενθουσιασμός, δεν είναι οι υποσχέσεις για αιώνιο πάθος. Είναι απλά η «αγάπη» που κάθε ένας από εμάς μπορούμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι την έχουμε.
    Η αγάπη από μόνης της είναι αυτό που μένει όταν ο έρωτας έχει περάσει, και αυτό είναι μία τέχνη και ένα τυχαίο γεγονός. Η μητέρα σου και εγώ το είχαμε, είχαμε ρίζες που μεγάλωναν από κάτω μας, και όταν όλα τα φύλλα έπεσαν από τα κλαδιά μας, ανακαλύψαμε ότι ήμασταν ένα δέντρο και όχι δύο.»
    Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι
    *
    «Αγάπη είναι η ομορφιά της ψυχής»
    Aγιος Αυγο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Είπαν - Εγραψαν.. | Views: 472 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (1)

    Με το πέρασμα κάποιων ετών από την καταγγελία εναντίον του πατέρα της και την καταδίκη του, αφηγείται τον εφιάλτη που έζησε για 11 ολόκληρα χρόνια και παρακινεί παιδιά που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις να βρίσκουν το θάρρος και να μη μένουν σιωπηλά.

    Συγκλονίζει το e-mail της μαρτυρίας που έστειλε στο "Χαμόγελο του Παιδιού" μία νέα κοπέλα που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος ικανοποιούσε τις άρρωστες ορέξεις του επάνω της μέχρι την ενηλικίωσή της.
    "Με αυτό το e-mail θα ήθελα να σας πω για μια δική μου ιστορία παρόμοια και ακόμα χειρότερη από αυτήν που είδα σήμερα στην εκπομπή της…
    Δεν θα ήθελα να αναφέρω προσωπικά μου στοιχεία. Μόνο να σας πω τι έχω περάσει εγώ. Πριν από τέσσερα είχα έρθει σε εσάς και μίλησα με την ψυχολόγο σας. Είναι μία γυναίκα γλυκύτατη και με βοήθησε πολύ.
    Θυμάμαι ότι ήταν η μόνη που μπόρεσα να ανοίξω την καρδιά μου και να της πω όλα όσα είχα περάσει. Τότε ήμουν 18 χρονών. Θυμάμαι επίσης ότι καθώς της έλεγα τι είχε γίνει και έκλαιγα, έκλαιγε και εκείνη, κάτι που τότε με έκανε να την αγαπήσω ακόμα περισσότερο, να την εμπιστευτώ και να της μιλήσω και να την ευχαριστώ πολύ!!!
    Ας μπω στο θέμα όμως. Στην ηλικία των 7-8 χρόνων έπεσα θύμα βιασμού από τον "πατέρα" μου, ο Θεός να τον κάνει. Ξεκίνησε να με ενοχλεί σεξουαλικά,για 2 περίπου χρόνια. Περίμενε να μεγαλώσω μάλλον λίγο για να ολοκληρώσει τις διαστροφικές του ορέξεις.
    Όμως σε αυτά τα 2 χρόνια περίπου με άγγιζε απλά εξωτερικά. Εγώ φοβόμουν να ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 213 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Πολλοί από εμάς το κάνουμε: τρώμε τα νύχια μας, πολλές φορές ασυναίσθητα.

    Σκεφτείτε όμως ότι αυτό είναι μία πολύ κακιά συνήθεια, για τον λόγο ότι βάζουμε στο στόμα μας πολλά μικρόβια, διευκολύνοντάς τα να εισέλθουν στον οργανισμό μας.

    Απλά, έτσι απο περιέργεια, σκεφτείτε τι είχατε πιάσει τα προηγούμενα λεπτά - τις προηγούμενες ώρες... θα φρικάρετε με το τί μικρόβια μπορεί να έχετε στα χέρια σας!

    Γι' αυτό αν είστε από αυτούς που τρώνε τα νύχια τους, κάντε ό,τι μπορείτε για να απαλλαγείτε από αυτήν την άσχημη συνήθεια.

    Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, δείτε τι μπορείτε να κάνετε που μπορεί να σας βοηθήσει να κόψετε το φάγωμα των νυχιών!

    1) Έχετε τον νου σας: κόβετέ το αμέσως
    Αν πιάνετε τον εαυτό σας στα πράσσα (γιατί πολλές φορές το κάνετε ασυναίσθητα - δεν το καταλαβαίνετε καλά καλά), σταματήστε το.

    Έχετε τον νου σας, όταν σε κάποια φάση πάτε να φάτε έναν ωραίο "μεζέ" - παρανυχίδα - σπασμένη γωνία νυχιού, αμέσως κόψτε το! Παλέψτε το έτσι.

    2) Πείτε στους άλλους να σας σταματάνε αμέσως
    Αν είστε με παρέα, πείτε τους να σας σταματάνε αν το κάνετε, μιας και εσείς μπορεί, επειδή το κάνετε ασυναίσθητα, να μην το παίρνετε έγκαιρα χαμπάρι.

    3) Περιποιηθείτε τα νύχια σας
    Περιποιηθείτε τα νύχια σας ώστε να μην έχουνε σημεία τα οποία να είναι "ό,τι πρέπει για φάγωμα".

    Για παράδειγμα αφαιρέστε επιδέξια τυχόν παρανυχίδες, κόψτε τα νύχια σας αρκετά κοντά και ίσια, μη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 264 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Κι όμως υπάρχει η «ασθένεια του φιλιού» και πρόκειται για μία αρκετά σοβαρή ασθένεια
    . Η λοιμώδης μονοπυρήνωση, η οποία …

    εμφανίζεται σε αρκετά μικρό αριθμό ανθρώπων, κυρίως νεαρής ηλικίας, οφείλετε στον ιό EBV.

    Οι ερευνητές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και τονίζουν πως η λοιμώδης μονοπυρήνωση χαρακτηρίζεται από υψηλό πυρετό, διόγκωση λεμφαδένων, πόνο στο λαιμό, αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα, πονοκέφαλο, κούραση, μυαλγίες και πόνους στις αρθρώσεις.



    Επειδή μπορεί να αυξηθεί σε μέγεθος η σπλήνα, συστήνεται στους ασθενείς να αποφεύγουν τα σπορ επαφής που εμπεριέχουν τον κίνδυνο ρήξης της σπλήνας.

    Υπάρχουν και άλλοι ιοί που μεταδίδονται εύκολα κατά το φίλημα στο στόμα και την ανταλλαγή σάλιου, όπως ο ιός HSV τύπου 1 που προκαλεί το στοματικό έρπητα.

    Η ασθένεια κρατάει περίπου δυο εβδομάδες και οι περισσότεροι ασθενείς αναρρώνουν πλήρως
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 231 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 191 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 171 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 237 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 169 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)



    Η Keira Knightley πρωταγωνιστεί στην καινούρια ταινία «A Dangerous Method»,
    στην οποία υποδύεται μια ασθενής σε ψυχιατρική κλινική, της οποίας της λείπει η σεξουαλική ζωή.

    Η ηθοποιός όμως παραδέχτηκε ότι αναγκάστηκε να καταφύγει στο αλκοόλ για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις έντονες σκηνές σεξ της ταινίας. Η 26χρονη δήλωσε ότι έπινε ένα ή δυο σφηνάκια βότκας πριν τις σκηνές για να αυξήσει την αυτοπεποίθηση της και μετά το τέλος της σκηνής γιόρταζε την επιτυχία της πίνοντας σαμπάνια.

    Παραδέχτηκε μάλιστα ότι ήπιανε αρκετή σαμπάνια και ότι η βότκα με την σαμπάνια ήταν ένας καλός συνδυασμός.



    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 223 | Added by: alexia | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ένας Βλάχος, που δεν είχε κατέβει ποτέ στην Αθήνα, μαθαίνει απ τους συγχωριανούς του ότι στην Αθήνα τα ταξί... πετάνε!
    Μια φορά που έτυχε να κατέβει για δουλειά, παίρνει απ το Σταθμό Λαρίσης ένα ταξί να τον πάει στην Λ. Αλεξάνδρας.
    - Στη Λ. Αλεξάνδρας θέλω να πάω, λέει του ταξιτζή. - Σε ποιο ύψος; τον ρωτάει ο ταξιτζής.
    Και ο Βλάχος με αγριεμένο ύφος:
    - Ασε τις βλακείες και πήγαινε κανονικά...
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 189 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ένας Έλληνας, συζητάει με έναν Γερμανό, πριν 100 χρόνια και κάποια στιγμή, του λέει ο Γερμανός:
    -Ξέρεις, εμείς κάναμε ανασκαφές στην γη μας και βρήκαμε καλώδια, πράγμα που σημαίνει πως ανακαλύψαμε το τηλέφωνο!
    Και ο Έλληνας, απαντά:
    -Κι εμείς κάναμε ανασκαφές στη γη μας και δεν βρήκαμε τίποτα, πράγμα που σημαίνει πως ανακαλύψαμε το κινητό!
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 185 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ο Μανωλιός από τα Σφακιά ακολουθούσε το Δήμαρχο που ήταν και κουμπάρος του στα πανηγύρια. Σε ένα πανηγύρι που είχαν πάει του λέει ο Δήμαρχος:

    - Εσύ Μανωλιό που ξέρεις καλές μαντινάδες, δε μας λες καμία να περάσει η ώρα;

    Λέει λοιπόν ο Μανωλιός:
    - Αν είστε πέντε φύγετε κι αν είστε δέκα ελάτε, το κρητικό μαχαίρι μου κανένα δε φοβάται, ανοξείδωτο!

    Μετά από μια-δυο εβδομάδες σε ένα άλλο πανηγύρι του ζητάει ο δήμαρχος να πει ξανά μαντινάδα. Λέει λοιπόν ο Μανωλιός:

    - Αν είστε πέντε φύγετε κι αν είστε δέκα ελάτε, το κρητικό μαχαίρι μου κανένα δε φοβάται, ανοξείδωτο!

    Σε κάθε πανηγύρι ο Μανωλιός έλεγε αυτή τη μαντινάδα. Μια μέρα λοιπόν, αγανακτισμένος ο δήμαρχος του λέει:

    - Καλά ρε Μανωλιό όλα τα αλλά, αλλά το ανοξείδωτο στο τέλος που κολλάει;

    - Κατέχω εγώ ρε σύντεκνε; Ετσά το γράφει πάνω η μαχαίρα μου!
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 194 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Πως κλίνεται το ρήμα πτωχεύω...

    Εγώ πτωχεύω, εσύ κερδίζεις, αυτός πλουτίζει, εμείς πεινάμε εσείς τα τρώτε, αυτοί μας πηδάνε.
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 230 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Περπατούσε ο Γιώργος Παπανδρέου πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό.
    Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω.
    - Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό, και σωτήρα της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω; τους λέει ο Παπανδρέου.
    - Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland, λέει το πρώτο παιδάκι.
    - Εγώ θέλω να έχω εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αθλητικούς αγώνες, λέει το δεύτερο παιδάκι.
    - Εγώ θέλω ένα αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό, λέει το τρίτο παιδάκι.
    - Μα δεν είσαι ανάπηρος, απαντά ο Παπανδρέου.
    - Θα γίνω αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι.
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 216 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ένας άνθρωπος με την παρέα του κολυμπούσε στην θάλασσα, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένας καρχαρίας.

    Όλοι πετάγονται στην ξηρά πανικόβλητοι, εκτός από έναν κολυμβητή που δεν κατάλαβε τί γινόταν.

    Ο κόσμος βλέπει τον καρχαρία να τον πλησιάζει και να του λέει κάτι...

    Ο κολυμβητής του απαντά.

    Ο καρχαρίας του ξαναμιλά.

    Ο κολυμβητής ξαναπαντά...

    Ο καρχαρίας του λέει πάλι κάτι...

    Απαντά πάλι ο κολυμβητής και ο καρχαρίας φεύγει.

    Βγαίνει ο κολυμβητής έξω και τον ρωτάνε οι φίλοι του.

    - Τί έγινε, ρε φίλε; Είδαμε τον καρχαρία που σου μίλαγε και μετά έφυγε χωρίς να σε πειράξει. Τί συνέβει;

    - Να, την πρώτη φορά με ρώτησε τί ψήφισα το 1984 και του είπα ΠΑΣΟΚ.

    - Και την δεύτερη;

    - Τί ψήφισα το 1988, και του είπα πάλι ΠΑΣΟΚ.

    - Και την τρίτη που εξαφανίστηκε;

    - Τί ψήφισα το 1992. Και του ειπα πάλι ΠΑΣΟΚ και τότε τα πήρε στο κρανίο και μου είπε: "Εσύ φίλε μου δεν τρώγεσαι με τίποτα".......
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 187 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ο Γιωργάκης, μπερδεμένος για το τι είναι πολιτική, ρωτά τον πατέρα του και εκείνος του απαντά με ένα παράδειγμα για να γίνει ακόμα πιο κατανοητός.
    - Ακου παιδί μου... Εγώ που φέρνω τα λεφτά στο σπίτι και δουλεύω για όλους σας, είμαι ο καπιταλισμός. Η μαμά σου που φροντίζει για τα προβλήματα της οικογένειας, είναι η κυβέρνηση. Η κουβερνάντα που προσέχει εσένα και τον αδερφούλη σου είναι η εργατική τάξη και το μικρό σου αδερφάκι είναι το μέλλον...
    Το παιδί ικανοποιημένο, πήγε για ύπνο, αλλά τον ξύπνησαν τα κλάματα του αδερφού του που ήθελε άλλαγμα...
    Σηκώνεται και πάει να ειδοποιήσει την μαμά του, την είδε όμως να κοιμάται και πήγε να μιλήσει στην κουβερνάντα. Όταν όμως άνοιξε την πόρτα, είδε μέσα και τον μπαμπά του σε τρυφερές στιγμές μαζί της και απορημένος έφυγε...
    Το πρωί και ενώ όλοι μαζί έτρωγαν το πρωινό τους, λέει ο μικρός
    - Μπαμπά, κατάλαβα τελικά τι είναι πολιτική!
    - Μπράβο Γιωργάκη μου, για πες μας λοιπόν τι είναι...
    - Μια ζωή ο καπιταλισμός θα π***ει την εργατική τάξη, η κυβέρνηση θα κοιμάται και το μέλλον μας θα είναι χεσμένο..!
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 207 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    «Μπλάτερ ημών,
    Ρομπέν τοις ουρανοίς,
    Ροναλντίνιο το όνομά σου,
    Σαβιόλα η Βασιλεία σου
    και Αμπαλό τω κατσαπλιά σου.
    Μπέκαμ ουρανώ και επί Ακτής
    Ρονάλντο ημών τον επι-Λούσιο.
    Κλόζε η Μινχ σήμερον,
    Κασίγιας ημίν Αντεμπαγιόρ, Ρινκόν,
    ως και ημείς Οουεν τοις Μοριέντες ημών
    και μη εις ενε-Ζινεντίν Ζιντάν εις πειρασμόν,
    αλλά (Τζον Αρνε) Ρίισε ημάς Καπό του πονηρού...
    Αμήν».
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 223 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    1. Την ωρα τοu μεσημεριανοu γευματος, καθηστε σε ενα σταματημενο αυτοκινητο με γυαλια ηλιοu και στοχευετε διερχομενα αυτοκινητα με ενα στεγνωτηρα μαλλιων. Παρακολοuθηστε εαν ελαττωνοuν ταχυτητα.

    2. Ζητηστε τον εαυτο σας στο συστημα ενδοεπικοινωνιας. Μην αλλαξετε τη φωνη σας.

    3. Καθε φορα ποu καποιος σας ζηταει κατι, ρωτηστε τον αμα θελει και τηγανητες πατατες με αυτο.

    4. Τοποθετηστε το καλαθι τον αχρηστων πανω στο γραφειο σας και βαλτε ετικεττα ποu να λεει εισερχομενα.



    5. Βαλτε καφε χωρις καφεινη στην καφετιερα για 3 εβδομαδες.Οταν ολοι ξεπερασοuν την εξαρτηση τοuς στην καφεινη,αλλαξτε τον με espresso.

    6. Πανω σε ολες σας τις επιταγες στο memo field, γραψ'τε "για σεχοuαλικες χαρες"
    7. Τελειωνετε ολες σας τις προτασεις με τη φραση "... Συμφωνα με την προφητεια"
    8. Μη χρησιμοποιειτε σημεια στιξης

    9. Αντι να περπατατε, προτιματε να πηδατε, οσο πιο συχνα μπορειτε

    10. Ρωτατε ολοuς, τι φυλο ειναι. Αμα σας απαντησοuν γελαστε υστερικα.

    11. Στο "drive through" πειτε τοuς οτι η παραγγελια ειναι "to go"

    12. Τραγοuδατε μαζι με τοuς καλλιτεχνες στην οπερα.

    13. Πηγαινετε σε ενα recital με ποιηση, και ρωτηστε γιατι τα ποιηματα δεν ομοιοκαταληκτοuν

    14. Βαλτε κοuνοuπιερα γυρω απο το γραφειο σας, και παιζετε τροπικοuς ηχοuς ολη μερα

    15. Πεντε μερες πριν, πειτε στοuς φιλοuς σας οτι δεν μπορειτε να πατε στο παρτυ το ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 213 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Υπουργός οικονομικών μόνος ψάχνεται (να βρει λεφτά)

    Συντάξεις δεν έχω ,λεφτά που θα βρω?

    Μισθούς δεν πληρώνω, λεφτά που θα βρω?

    Κυβέρνηση δεν έχω ,η τρόικα κυβερνά!

    Υπάλληλος είμαι ,κι αυτή με βαρά!

    Η Μέρκελ με βρίζει και εγώ προσκυνώ

    Η τρόικα φωνάζει και εγώ κάγκελο!

    Ματάκια δεν έχω να δω που πεινούν

    Τις πέτρες θα πάρουν,θα μας κυνηγούν

    Ελλάδα μου πρώτη για σένα πονώ

    Η Μέρκελ γρυλίζει και εγώ προσκυνώ!

    Λεφτά τους ζητώ και αυτοί μου γελούν

    Αι χάσου ρεμάλι μ΄αποκαλούν

    Θα πάω Γαλλία ,Νικόλα να βρώ

    Να γλείψω λιγάκι λεφτά θα ζητώ

    Τους πρήζω και πάλι την δόση να βρώ

    Να την πάρω επιτέλους να ξελασπωθώ

    Εκείνοι γελούν μα δεν τους αδικώ

    Ελλάδα μου πρώτη για σένα πονώ

    Παντού περαιώνω τον κόσμο για μας

    Μα δεν πάει άλλο θα φάμε αυγά!
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 206 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ έχουν φάει το «δούλεμα» της ζωής τους μετά το 1-6 από τη Σίτι και ήδη τα ανέκδοτα δίνουν και παίρνουν στην Αγγλία.

    Δεν είναι και λίγο άλλωστε, να τρως έξι γκολ σε τοπικό ντέρμπι. Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν στο Νησί, τα οποία αφορούν μέχρι και τον Άλεξ Φέργκιουσον.

    -Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενός μαύρου ταξί;

    Ένα μαύρο ταξί δεν αφήνει να μπουν πάνω από πέντε.

    -Όλοι οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχναν πολύ στενοχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Εξαίρεση ο Ρούνεϊ, που δεν μπορεί να μετρήσει μέχρι το 6. Εκείνος ήταν μπερδεμένος.

    -Ο Άλεξ Φέργκιουσον ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την ταπεινωτική ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Σίτι. Λέει ότι δεν έπρεπε να ξεκουράσει τον Χάουαρντ Γουέμπ (σ.σ. Άγγλος διεθνής ρέφερι) για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

    -Τι κοινό έχουν ο στρατηγός Καντάφι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

    Και οι δύο εξολοθρεύτηκαν σε δικό τους έδαφος.

    -Σκηνικό: Πρωί Δευτέρας στην οικία Φέργκιουσον.

    Κυρία Φέργκιουσον: «Σήκω Άλεξ. Πήγε 7!»
    Φέργκι: «Ωχ, όχι! Έβαλαν και άλλο;»

    -Η Κόλιν Ρούνεϊ έχασε το ματς για να μείνει σπίτι και να δει το «Six And The City».
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 218 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Πιστεύετε ότι μπορεί να πεθάνετε πάνω στο γραφείο σας και να μην το πάρει χαμπάρι κανένας από τους συνάδελφους σας; Ε...λοιπόν κάπου εκεί έχουν φθάσει τα πράγματα. Τα αφεντικά μια μεγάλης εκδοτικής εταιρείας προσπαθούν να καταλάβουν γιατί κανένας από τους υπαλλήλους τους δεν κατάλαβε ότι ένας συνάδελφος "κάθονταν" νεκρός στο γραφείο του για πέντε ολόκληρες ημέρες!

    Ο George Taklebaum που εργάζονταν για τριάντα χρόνια στην εκδοτική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη υπέστη καρδιακή προσβολή στο γραφείο του. Ο 51-χρονος άντρας που το γραφείο του βρίσκονταν σε ανοικτή αίθουσα με 23 ακόμα άτομα πέθανε Δευτέρα και μια καθαρίστρια το πρωί του Σαββάτου "ανακάλυψε" πως ήταν νεκρός.

    " Ο George ήταν πάντα ο πρώτος που έφθανε το πρωί και ο τελευταίος που έφευγε. Ετσι λοιπόν δεν ήταν παράξενο να τον βλέπεις να κάθεται συνέχεια στο γραφείο του.

    Ήταν πάντα απορροφημένος στην εργασία του και δεν μιλούσε πολύ," δήλωσε το αφεντικό του "άτυχου άντρα", Elliot Wachiaski. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο εργαζόμενος ήταν νεκρός για πέντε ολόκληρες ημέρες και κάθονταν στο γραφείο όπου εργάζονταν πριν τον εντοπίσουν.

    Ηθικό δίδαγμα: Μην δουλεύετε πολύ σκληρά γιατί έτσι και αλλιώς κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι!!!
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 198 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Μία γυναίκα στην Κολομβία κρατούσε την σωρό του συζύγου της με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα αναστηθεί.

    Όταν χάνεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και όταν αυτό είναι ο σύζυγός σου, η λύπη και η απελπισία μπορεί να οδηγήσουν σε ασυνήθιστα μονοπάτια. Έτσι μία γυναίκα από την Κολομβία κράτησε την σορό του νεκρού συζύγου της επί ένα μήνα μέσα στο σπίτι της με την πίστη ότι θα αναστηθεί.

    Λίγο πριν αφήσει αυτό τον κόσμο στα 61 του χρόνια, ο άντρας της Άλμπα Γιάκουε της είχε υποσχεθεί ότι με κάποιο τρόπο θα επέστρεφε πάλι στην ζωή. Η γυναίκα ως φαίνεται πήρε την υπόσχεση του συζύγου της στα σοβαρά.

    Το περιστατικό έφτασε στα αυτιά της αστυνομίας, όταν οι γείτονες άρχισαν να αναρωτιούνται που έχει εξαφανιστεί ο 61χρονος άντρας.

    Σύμφωνα με τις αρχές,το σώμα βρέθηκε στο σπίτι τους σε προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης.«Το σπίτι μύριζε αηδιαστικά άσχημα. Σου προκαλούσε ναυτία.», δήλωσαν σχετικά.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 193 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ένας οργισμένος άντρας σκέφτηκε ένα πανούργο σχέδιο, για να κρατήσει την γυναίκα του στο σπίτι. Λίγο έλειψε, όμως να προκαλέσει τον θάνατο της

    Στο δικαστήριο οδηγήθηκε ένας άντρας που χορηγούσε σε καθημερινή βάση στην γυναίκα του στεροειδή, ώστε να πάρει βάρος και να μείνει σπίτι να φροντίζει τα δυο τους παιδιά. Ωστόσο, οι ενέργειες του έλειψαν να της στερήσουν την ζωή.

    Ο Dalwara Singh, έδινε μικροποσότητες από στεροειδή στην ανυποψίαστη γυναίκα του μέσω ποτού και φαγητού. Το αποτέλεσμα ήταν η γυναίκα να γεμίσει τρίχες στο σαγόνι, στα μάγουλα ακόμα και στην πλάτη.

    Όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε με τρίχες να πέφτουν από το τριχωτό της κεφαλής και εμφανή ερεθισμό σε όλο της το σώμα, η Jaspreet Singh Gill ζήτησε να επισκεφτεί κάποιο γιατρό, αλλά ο σύζυγός της το απαγόρευσε.

    Η γυναίκα κατάλαβε τι έφταιγε και η υγεία της είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, την στιγμή που κατάφερε να ανοίξει ένα κλειδωμένο ντουλάπι του άντρα της και βρήκε σ΄αυτό αναβολικά χάπια κι έτσι κάλεσε την αστυνομία.

    Η περίεργη υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, όπου ο Singh υποστήριξε ότι έδινε τα χάπια στην σύζυγό του, μόνο και μόνο για να παχύνει και να μένει στο σπίτι να μαγειρεύει και να φροντίζει τα παιδιά τους.

    Το δικαστήριο, όμως, δεν πείστηκε, αφού ο σύζυγος είχε στο παρελθόν επιτεθεί στην Singh λεκτικά και σωματικά και έτσι καταδικάστηκε σε φυλάκιση 1 έτους με αναστολή για δύο χρόνια υπό αστυνομική επίβλεψη. Παράλληλα, θα παρακολουθ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 221 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Φεγγάρι ψάξε να τον βρείς
    μ αν είναι σ άλλη αγκάλη
    άστονε να περνά καλά
    κ ας βρίσκεται με άλλη....

    Tο κόσμο γύρισες να βρεις
    τ άνθη του παραδείσου
    μα δεν ε κάτεχες ποτέ
    πως τα χες στην αυλή σου.

    Φεγγάρι ανε τον δείς
    με άλλη να γυρίζει
    να χαμηλώσει να του πεις
    πως ο τροχός γυρίζει

    Στις εκλογές σαν ξαναπάς την ψήφο σου να ρίξεις
    πες τως ότι μετάνοιωσες, την κάλπη να τους φτύσεις
    Category: Είπαν - Εγραψαν.. | Views: 242 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Μια μέρα στο μεγάλο δάσος κυκλοφορεί η φήμη ότι άνοιξε μία καντίνα. Όλα τα ζώα του δάσους έτρεξαν και με σειρά ιεραρχίας παρατάχτηκαν το ένα πίσω από το άλλο για να ψωνίσουν. Μετά από λίγη ώρα να σου σκάει και ο λαγός. Βλέπει την τεράστια ουρά που έχει δημιουργηθεί και πολύ άνετα τους προσπερνάει και πηγαίνει πρώτος πρώτος μπροστά από το λιοντάρι.

    -Τι κάνεις ρε μαλάκα λαγέ, λέει το λιοντάρι...
    -Να, εγώ για την καντίνα ήρθα, απαντάει ο λαγός..
    -Κι εμείς τι είμαστε εδώ που περιμένουμε στην σειρά, μαλάκες; αποκρίνεται το λιοντάρι και του τραβάει μια ανάποδη και τον στέλνει πίσω.

    Σηκώνετε ο λαγός εκνευρισμένος και αφού προσπερνάει όλα τα ζώα, πάει και μπαίνει δεύτερος μπροστά από την αρκούδα..

    -Τι κάνεις ρε μα**κα λαγέ, λέει η αρκούδα..
    -Να, εγώ για την καντίνα ήρθα..
    -Καλά ρε πουσ**ρά και ποιος νομίζεις ότι είσαι και έρχεσαι δεύτερος λέει η αρκούδα και του κόβει μια μπουνιά και να σου ο λαγός τελευταίος.

    Σηκώνεται στραβωμένος ο λαγός και γυρίζει την πλάτη του να φύγει φωνάζοντας..

    -Δε γαμ**στε όλοι σας μωρέ...Δεν την ανοίγω σήμερα....
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 177 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ενα τύπος φανατικός με τις σκυλομαχίες αγοράζει ένα ντόμπερμαν και αρχίζει να το εκπαιδεύει συστηματικά για το επόμενο πρωτάθλημα.

    Μετά από μέρες εξαντλητικής εκπαίδευσης και αφού έχει αφήσει το σκύλο νηστικό για καμιά βδομάδα για να αγριέψει τον δοκιμάζει πάνω σε ένα πρόβατο.

    Ο σκύλος δεν αφήνει τίποτα και κάνει το πρόβατο κομμάτια.

    Η εκπαίδευση συνεχίζεται πιο σκληρή και αναγκάζεται να φορέσει ειδικά ρούχα και γάντια για να αποφύγει τα δαγκώματα.

    Τέλος πάντων ο σκύλος γίνεται απίστευτα επιθετικός και θεωρεί ότι είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα...

    Η κρίσιμη μέρα έρχεται και φτάνει στην αρένα μαζί με το σκύλο με φίμωτρο και 5 λουκέτα μην δαγκώσει κανένα.

    Από τα μεγάφωνα ακούγεται το όνομά του και βάζει το σκύλο στο ρίνγκ.

    Και βλέπει ότι αντίπαλος είναι ένα μικροκαμωμένο κανίς λίγο περίεργο που περπατάει αργά και με μικρά βήματα.

    Χαρούμενος ετοιμάζεται για την νίκη!

    - Έλα Τζακ! Κάντο κομμάτια! φωνάζει στο ντόμπερμαν.

    Η μάχη αρχίζει και το ντόμπερμαν επιτίθεται.

    Το κανίς όμως με μία ξαφνική κίνηση του δαγκώνει το πόδι και του το κόβει!!

    Ο τύπος μένει άναυδος και φωνάζει στο σκύλο:

    - Σκίστον!

    Το ντόμπερμαν τραυματισμένο ξαναεπιτίθεται αλλά χάνει άλλο ένα πόδι!!

    Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το κανίς το ξεσκίζει και δεν αφήνει παρά μόνο κοκάλα και αίματα...

    τύπος απογοητευμένος παρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 210 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ένα καγκουρό δραπέτευε συνέχεια απ το ειδικά περιφραγμένο δώρο του στο ζωολογικό κήπο. Οι αρμόδιοι, ξέροντας ότι μπορεί να πηδάει πολύ ψηλά, βάζουνε έναν φράχτη 3 μέτρα ψηλό. Το επόμενο πρωί το καγκουρό έκανε τις βόλτες του στον ζωολογικό κήπο, έξω απ τον περιφραγμένο χώρο του. Οι αρμόδιοι σηκώνουν το φράχτη στα 6 μέτρα, αλλά το επόμενο πρωί, πάλι έξω το καγκουρό.

    Συνεχίζουν την ίδια ιστορία, κάθε μέρα πιο ψηλό φράχτη, κάθε πρωί έξω το καγκουρό.

    Ο φράκτης τώρα είναι στα 20 μέτρα ύψος. Τελικά, μια καμήλα απ το διπλανή περίφραξη ρωτάει το καγκουρό: - Πόσο ψηλά πιστεύεις ότι θα τον φτάσουνε το φράχτη;
    - Πιθανόν 50 μέτρα, εκτός αν κάποιος σκεφτεί να κλειδώνει την πόρτα τα βράδια.
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 183 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ήταν ένας ελέφαντας και ένα μυρμήγκι και είχαν μόνο ένα εισητήριο για το σινεμά.
    - Μην σε νοιάζει, λέει ο ελέφαντας, θα σε κρύψω πίσω από το αυτί μου για να μην σε δουν.
    Πάει ο ελέφαντας να μπει στο σινεμά:
    - Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισητήρια.
    - Γειά σας, λέει ο ελέφαντας.
    - Μόνος σας είστε;
    - Ναι, είμαι μόνος μου.
    - Και αυτός πίσω από το αυτί σας ποιός είναι;
    Πάνε πάλι πίσω.
    - Θα σε κρύψω στην προβοσκίδα μου, λέει ο ελέφαντας.
    Ξαναπηγαίνουν στο σινεμά:
    - Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισητήρια.
    - Γειά σας, λέει ο ελέφαντας.
    - Μόνος σας είστε;
    - Ναι, είμαι μόνος μου.
    - Και αυτός στην προβοσκίδα σας ποιός είναι;
    Πάνε πάλι πίσω.
    - Να δοκιμάσουμε να σε κρύψω εγώ κάπου; ρωτάει ο μυρμήγκι.
    - Ναι, αλλά δεν νομίζω να πετύχει, λέει ο ελέφαντας.
    Πιάνει το μυρμήγκι και τυλίγει τον ελέφαντα με αλουμινόχαρτο.
    Πάνε πάλι στο σινεμά:
    - Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισητήρια.
    - Γειά σας, λέει το μυρμήγκι.
    - Μόνος σας είστε;
    - Ναι, είμαι μόνος μου.
    - Και αυτό εδώ τί είναι;
    - Μυστήριος είσαι, ρε φίλε! λέει το μυρμήγκι. Να μην φέρω και ένα σαντουιτσάκι για το διάλειμμα;
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 193 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ένας ελέφαντας προσπαθούσε να διασχίσει ένα ποτάμι και ο μόνος τρόπος για να περάσει απέναντι ήταν να διασχίσει μια πολύ μικρή γέφυρα που είχε πάνω περίπου 150 ποντίκια.


    Τι να κάνει και ο ελέφαντας,πλησίασε τη γέφυρα και είπε στα ποντίκια:
    -Σας παρακαλώ αφήστε με περάσω και από μένα ότι θέλετε.
    Πετάγεται ένα ποντίκι και του λέει:
    -Περίμενε να έρθει ο αρχηγός να τον ρωτήσουμε.
    Έρχεται λοιπόν ο αρχηγός και του λέει:
    -Τι μου είπαν,θες να σε αφήσουμε να περάσεις; Kαι εμείς τι θα κερδίσουμε;
    -Θα κάνω ότι μου ζητήσετε.
    -Ε,τότε θα κάτσεις να σε πηδήξω πρώτα,του λέει ο αρχηγός.
    Γελώντας ο ελέφαντας του απαντάει:
    -Και να κάτσω,νομίζεις ότι θα με κάνεις να νιώσω κάτι;
    -Kάτσε και θα δεις.
    Κάθεται και ο ελέφαντας ατάραχος και ενώ το ποντίκι τον πηδ@ει, τους βλέπει μια μαϊμού που καθόταν πάνω σε ένα δέντρο
    και λέει στον ελέφαντα:
    -Καλά δεν ντρέπεσαι ρε γελοίε ολόκληρο γομάρι να κάθεσαι να σε πηδ@ει ένα ποντίκι; Kαι του πετάει μια καρύδα.
    Η καρύδα τον πετυχαίνει στο κεφάλι και ο ελέφαντας βγάζει μια δυνατή κραυγή:
    -Ωχχχχχχχ!
    Και ακούγεται τότε το ποντίκι να λέει:
    -Έτσι.. να πονάει!
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 231 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ένας ταβερνιάρης είχε ένα παπαγάλο και του λέει:
    - "Φεύγω για μια ώρα από το μαγαζί. Αν έρθει το βυτίο με το πετρέλαιο πες τους να βάλουν 1 τόνο".
    Έρχεται το βυτίο, βλέπουν τον παπαγάλο και του λένε:
    - "Πού είναι το αφεντικό;"
    - "Έφυγε", τους λέει αυτός, "βάλτε 3 τόνους και αφήστε το τιμολόγιο στο τραπέζι."
    Γυρνάει ο ταβερνιάρης βλέπει ότι αγόρασε 3 τόνους και ουρλιάζει στο παπαγάλο:
    - "Ένα τόνο δε σου είπα ρε, γιατί τους είπες 3;"
    Τον αρπάζει και το σταυρώνει με τα φτερά ανοιχτά. Έπειτα του λέει:
    - "Μια βδομάδα θα μείνεις εκεί."
    Ο παπαγάλος βλέπει απέναντι του μια εικόνα του Χριστού στο σταυρό και ακούει μέσα από την εικόνα μια φωνή:
    - "Πλάσμα του Θεού, πόσο καιρό θα είσαι σταυρωμένο;"
    Λέει ο παπαγάλος:
    - "Μια βδομάδα, εσύ πόσο καιρό είσαι στο σταυρό;"
    Του απαντάει η φωνή:
    - "2000 χρόνια!"
    Έκπληκτος ο παπαγάλος του λέει:
    - "Καλά ρε μεγάλε πόσο πετρέλαιο παράγγειλες;"
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 247 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ένας κλέφτης αποφασίζει να κλέψει ένα σπίτι πλουσίων. Το παρακολουθεί μαθαίνει πότε θα λείπουν και το βράδυ εξοπλισμένος με όλα τα σύνεργα μπαίνει μέσα. Εξουδετερώνει το συναγερμό και εκεί που κλέβει ακούει μια φωνή.
    - "Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει."
    Ξαφνιασμένος κοιτάει να δει από που έρχεται η φωνή αλλά μη βλέποντας τίποτα συνεχίζει τη δουλειά του. Οπότε σε λίγο ξανακούει τη φωνή να του λέει:
    - "Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει."
    Αποφασισμένος να δει από που έρχεται η φωνή βλέπει ένα παπαγαλάκι.
    - "Εσύ μιλάς και με τρόμαξες;"
    - "Ναι, εγώ."
    - "Μπα και πως σε λένε;"
    - "Όμηρο."
    - "Όμηρο; Μα καλά τι όνομα είναι αυτό για παπαγάλο;"
    - "Γιατί είναι το Ιησούς όνομα για ντόπερμαν; "
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 149 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ένας σκύλος μπαίνει σε ένα κρεοπωλείο, πλησιάζει τον χασάπη και του
    γαυγίζει.
    Ο χασάπης τον ρωτάει τι θέλει. Ο σκύλος πηγαίνει εκεί που ήταν το χοιρινό
    και γαυγίζει. Ο χασάπης πάλι με την σειρά του τον ρωτάει πόσες χοιρινές
    μπριζόλες θέλει. Ο σκύλος γαυγίζει τέσσερις φορές, και αμέσως πηγαίνει δίπλα
    στο ταμείο για να πάρει το ανάλογο ποσό ο χασάπης από το πορτοφόλι που είχε
    στο περιλαίμιο του. Ο χασάπης παίρνει τα χρήματα και φορτώνει το σκύλο με
    το κρέας.
    Παραξενευμένος ένας πελάτης αποφασίζει να παρακολουθήσει το σκύλο. Μετά από
    μερικά τετράγωνα, ο σκύλος πηγαίνει σε κάποιο σπίτι και γρατζουνά την πόρτα.
    Και μετά από λίγο το αφεντικό του, του ανοίγει την πόρτα.
    Ενθουσιασμένος ο παρατηρητής φωνάζει στο αφεντικό του σκύλου:
    -Κύριε μου έχετε ένα πολύ έξυπνο σκύλο!
    -Μπα, δεν είναι και τόσο έξυπνο... πάλι ξέχασε τα κλειδιά του....
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 207 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Είναι ο Ντορής, ο Ψαρής και η Ντόλ, τρία άλογα σέ μιά πολύ όμορφη και μεγάλη φάρμα.

    Περνάνε καλά και ο Ντορής τα έχει με την Ντόλ. Η Ντόλ όμως ψιλογουστάρει και τον Ψαρή.

    Ο Ψαρής δέν θέλει να πληγώσει τον φίλο του, αλλά μετά από τις πιέσεις της Ντολ ενδίδει στον πειρασμό και κοιμάται μαζί της.
    Δεν αντέχει όμως τις τύψεις και πάει και τα ξερνάει όλα στον Ντορή.

    Ο Ντορής δέν αντέχει τα κακά μαντάτα. Στο τέλος της φάρμας υπάρχει ένας μεγάλος γκρεμός. Παίρνει φόρα λοιπόν ο Ντορής και πηδάει.
    Μόλις αντιλαμβάνεται το θάνατο του καλύτερού του φίλου ο Ψαρής δέν αντέχει. Παίρνει κι αυτός φόρα και βουτάει.

    Μετά από λίγο σκάει μύτη η Ντόλ. Ψάχνει παντού τους φίλους της και τελικά τους βλέπει και τους δύο στο βάθος του γκρεμού.

    Καταλαβαίνει... Μήν μπορώντας να αντέξει βουτάει κι αυτή.

    Τότε ακούγεται μια φωνή από το βάθος του γκρεμού:

    -Ποιός μ@λάκας πετάει άλογα;;!
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 200 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Αφού έχει τελιώσει ο μυστικός δέιπνος, ήρθε η ώρα να πληρώσουν....

    Λέει ο Πέτρος:

    -"Δάσκαλε, ξέρεις, εγώ θα καθόμουν αλλά έχω μια υποχρέωση και πρέπει να φύγω...Καταλαβαίνεις"

    -"Καταλαβαίνω τέκνον μου, πήγαινε." του απαντάει ο Ιησους.



    Μετά από λίγο, λέει ο Ιωάννης:

    -"Ξέρεις Δάσκαλε, έχουμε να δείρουμε κάτι Ζηλωτές, οπότε θα πάρω άλλους τρεις και θα φύγουμε.Εντάξη;"

    -"Ναι παιδιά μου, να πάτε..."

    Μετά από λίγο, λέει ο Ματθαίος:

    -Δάσκαλε, κοίτα να δεις, έχω ξεκινήσει να βάφω το σπίτι μου και ...το άφησα στη μέση και πρέπει να το συννεχίσω και επειδή έχει μείνει πίσω, λέω να πάρω 2-3 μαθητές και να πάμε να με βοηθήσουν να το τεελιώσουμε, αν δεν έχεις πρόβλημα..."

    -"Τί πρόβλημα να έχω τέκνον μου;Να πάτε, να πάτε..." απαντάει ο Ιησούς.

    Αφού έφυγαν όλοι οι μαθητές, έχουν μείνει μόνο ο Ιησούς και ο Ιούδας. Το γκαρσόνι τους φέρνει το λογαριασμό και λέει ο Ιησούς:

    -"Παιδί μου, Ιούδα, εγώ σαν Υιός του Θεού που είμαι δεν κουβαλάω λέφτα πάνω μου... δεν είναι σωστο..."

    και λέει ο Ιούδας:

    -"Όχι, ρε γ***το, που θα βρώ τώρα 30 αργύρια;"
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 246 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Μια μέρα ο Θεός και ο Αδάμ συζητούσαν. Ρωτάει λοιπόν ο Αδάμ το Θεό:
    - Γιατί έκανες την Εύα τόσο απαλή και και τρυφερή;
    - Για να την θέλεις.
    Ξαναρωτάει ο Αδάμ το Θεό.
    - Γιατί έκανες την Εύα τόσο ελκυστική;
    - Για να τη θέλεις, απαντάει ο Θεός.
    Μετά από λίγο ξαναρωτάει ο Αδάμ τον Θεό:
    - Γιατί έκανες την Εύα τόσο ηλίθια;
    - Για να σε θέλει κι αυτή, απαντάει ο Θεός…
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 242 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Εδώ και πολλές μέρες μια φωτογραφία, που απεικονίζει έναν άστεγο, ο οποίος επαιτεί κρατώντας με θέρμη στην αγκαλιά του τον σκύλο του τυλιγμένο σε μια κουβέρτα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσω Facebook, blogs, και ιστοσελίδων ποικίλης ύλης. Η φωτογραφία αποτυπώνει ένα πολύ δυνατό θέμα, το οποίο αντιστοιχεί σε χίλιες λέξεις και συγκινεί χιλιάδες φιλόζωους.

    Κάποιοι αρκέστηκαν σε μια επιδερμική προσέγγιση της εικόνας, καθώς στοχεύουν στο θυμικό των αναγνωστών τους και στην επιδερμική συμπάθεια, την οποία εκείνοι θα εκφράσουν επισκεπτόμενοι ξανά και ξανά την ιστοσελίδα τους, γι? αυτό και έγραψαν, ότι η φωτογραφία δείχνει άστεγο στην Αθήνα και μάλιστα στην οδό Σταδίου!

    Αυτή τη φωτογραφία χρησιμοποίησε δείχνοντας την από το βήμα της Βουλής και η βουλευτής της Ν.Δ., Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας την περασμένη Τρίτη το βράδυ κατά τη διάρκεια της ψήφισης επί της αρχής του νομοσχεδίου «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό».

    Μπορεί για κάποιους να μην έχει σημασία, όμως το www.zoosos.gr έψαξε και βρήκε μερικές ακόμα φωτογραφίες, του ίδιου ανθρώπου ? μάλιστα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και εποχές ? ο οποίος κρατά στην αγκαλιά του τον σκύλο του, οι οποίες αποδεικνύουν, ότι το στιγμιότυπο αυτό σίγουρα δεν τραβήχτηκε από κάποιον ερασιτέχνη ή επαγγελματία φωτογράφο στη Αθήνα, αλλά στο εξωτερικό! Οι πιο παρατηρητικοί θα δουν τις ομοιότητες του ανθρώπ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 274 | Added by: alexia | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ ο Βασίλης Καρράς δήλωσε ότι πάρα πολλοί στον χώρο της showbiz πληρώνουν προκειμένου να φαίνεται προς τα έξω ότι έχουν σχέσεις με γυναίκες!

    "Δυστυχώς μπήκαμε όλοι σε αυτήν την παγίδα. Άλλοι από περιέργεια, άλλοι κατ' ανάγκη. Όπως σε όλους τους χώρους έτσι και στον δικό μας υπάρχουν πολλές φούσκες"... δήλωσε ο τραγουδιστής μιλώντας για όλο το "παιχνίδι" στο χώρο του lifestyle.

    Ο ίδιος παλιότερα είχε δηλώσει πως πολλοί άνθρωποι του χώρου πληρώνουν γυναίκες προκειμένου να φαίνεται πως είναι ζευγάρι...

    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 239 | Added by: alexia | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Κι όμως αν αφήσεις ένα παιδί μόνο του μπορεί να συμβεί το μοιραίο. Στην περίπτωση όμως του μικρού Ιμάρ Γκαντίρ από το Ισραήλ φαίνεται πως το παιδί αντέδρασε ενστικτωδώς και φυσικά είχε άγνοια κινδύνου.

    Ως άλλος Ηρακλής, ένα βρέφος σε μια πόλη στο Ισραήλ σκότωσε ένα φίδι, δαγκώνοντάς το στο κεφάλι!

    Ο Ιμάρ βρήκε στο δωμάτιό του ένα φίδι 35 εκατοστών και άρχισε να το δαγκώνει, όταν κάποια στιγμή μπήκε η μητέρα του στο δωμάτιο.

    Εντρομη η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ειδοποίησε έναν γείτονα, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι και άρπαξε τα απομεινάρια του φιδιού από τα χέρια του βρέφους.

    «Θεωρώ ότι το παιδί αντέδρασε με το παιδικό του ένστικτο βάζοντας το φίδι στο στόμα του. Ευτυχώς για εκείνον το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες, διαφορετικά θα μπορούσε να έχει καταλήξει σε τραγωδία», δήλωσε ο ειδικός στα φίδια Ελι Κόεν.

    Το δάγκωμα του συγκεκριμένου φιδιού θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο αν το βρέφος ήταν αλλεργικό. Οπως είπε ο Κόεν, τα φίδια πνίγουν την λεία τους και αν το συγκεκριμένο φίδι ήταν μεγαλύτερο, θα μπορούσε να έχει στραγγαλίσει το αγοράκι.

    Category: Κόσμος | Views: 251 | Added by: alexia | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Στο νοσοκομείο βρίσκεται από χθες ο Νίκος Βέρτης.

    Ο λόγος; Ο τραγουδιστής είχε πρόβλημα στις φωνητικές του χορδές και σήμερα το πρωί ή το μεσημέρι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Χθες έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σήμερα θα υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση ρουτίνας!

    Μάλιστα, αρκετοί τραγουδιστές έχουν υποβληθεί σε επέμβαση στις φωνητικές χορδές. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» ο τραγουδιστής είναι αρκετά ήρεμος...

    Μετά την επέμβαση θα ξεκουραστεί για λίγες μέρες και θα κάνει την απαραίτητη θεραπευτική αγωγή! Εμείς να του ευχηθούμε «Περαστικά».
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 208 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 172 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 212 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)



    Τι είναι η «ροζ γλίτσα»;

    Κατά τον τηλεοπτικό σεφ Τζέιμι Όλιβερ είναι ένα συστατικό βιομηχανοποιημένων τροφίμων που χρησιμοποιούσε η πιο γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού στον κόσμο, τα McDonald’s για να μετατρέψουν λιπαρά απομεινάρια βοδινού κρέατος σε κιμά για τα χάμπουργκέρ τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Ο Όλιβερ προκάλεσε αναστάτωση στο τηλεοπτικό του κοινό, όταν αποκάλυψε ότι τα McDonald’s χρησιμοποιούσαν αυτή την ουσία που δεν είναι τίποτα άλλο από υδροξείδιο του αμμωνίου (E527) όπως είπε.

    Τα McDonald’s απέσυραν τελικά την

    ουσία αυτή από τα προϊόντα τους αλλά για να γίνει αυτό χρειάστηκε ολόκληρη τηλεοπτική εκστρατεία εκ μέρους του Όλιβερ. Ο Τοντ Μπέικον πάντως -διευθυντής του αρμόδιου τμήματος των McDonald’s στις ΗΠΑ-, αρνήθηκε ότι η απόφαση της αλυσίδας εστιατορίων είχε σχέση με την εκστρατεία του Όλιβερ. «Η απόφαση να αφαιρέσουμε αυτό το προϊόν από το σύστημα των McDonald’s δεν συνδέεται με κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, αλλά με την απόφασή μας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια εναρμόνισης των παγκόσμιων προτύπων στα υλικά του ωμού βοδινού. Τα McDonald’s εναρμονίζονται με τα κυβερνητικά προαπαιτούμενα και κανονισμούς για την ασφάλεια των τροφίμων» είπε.

    Ο μικροβιολόγος του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας Τζέραλ Ζίρνσταϊν υποστηρίζει ότι η χρήση του υδροξείδιου του αμμωνίου πρέπει να ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 272 | Added by: alexia | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz