Σάββατο, 2024-05-18, 1:07 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 14

    Πες Μου Τι Ζώδιο Εισαι….Να Σου Πω Πως Θυμώνεις!1a

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 672 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Η Ducati 1199 Panigale, η νέα superbike της Μπολόνια και ένα από τα σπουδαιότερα δίτροχα που αποκαλύφθηκαν στην 69η Διεθνή Έκθεση Μοτοσικλέτας του Μιλάνου, κέρδισε το βραβείο της "Ομορφότερης Μοτοσικλέτας της Έκθεσης" από 13.800 επισκέπτες που ψήφισαν στο διαγωνισμό του ιταλικού περιοδικού "Motociclismo".


    H 1199 Panigale συγκέντρωσε ποσοστό 53.4% της ψηφοφορίας και κέρδισε με μεγάλη διαφορά, καθώς η MV Agusta F3 που ακολούθησε απέσπασε το 17% των ψήφων και η τρίτη Husqvarna Nuda 900R ποσοστό 3%.

    Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε την τελευταία από τις έξι ήμερες της δημοφιλέστερης μοτοσικλετιστικής έκθεσης, που προσέλκυσε σχεδόν μισό εκατομμύριο ανθρώπους στον φιλόξενο και ευρύχωρο εκθεσιακό χώρο της Fiera στο Μιλάνο.

    H απονομή πραγματοποιήθηκε από τους Pierfrancesco Caliari, Γενικό Γραμματέα της Διοργανώτριας Αρχής των ANCMA/EICMA, και τον Piero Bacchetti, πρόεδρο της εκδοτικής "Edisport", στον Gianadrea Fabbro, Υπεύθυνο της Σχεδιαστικής Ομάδας της Ducati και δημιουργό της 1199 Panigale.

    Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στο Borgo Panigale, το διάσημο προάστιο της Μπολόνια όπου εδρεύει το εργοστάσιο, η 1199 Panigale συνδυάζει τον ισχυρότερο δικύλινδρο κινητήρα παραγωγής παγκοσμίως με το πλαίσιο τύπου monocoque, με αποτέλεσμα να αποδίδει 195 ίππους - με συνολικό βάρος μόλις 164 κιλών.

    Η Διεθνής Έκθ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 308 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Το βράδυ της Πέμπτης ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των φετινών BRIT Awards, που θα απονεμηθούν στις 21 Φεβρουαρίου και όπως ήταν αναμενόμενο, Jessie J και η Adele «μονομαχούν» σε δύο κατηγορίες.


    Οι δύο τραγουδίστριες συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες. Η Adele είναι υποψήφια στην κατηγορία του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς για το "21”, καλύτερης Βρετανίδας ερμηνεύτριας και καλύτερου βρετανικού single για το "Someone Like You”. Η Jessie J συγκέντρωσε τρεις υποψηφιότητες στις κατηγορίες καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης, καλύτερης γυναίκας ερμηνεύτριας και καλύτερου single για το "Price Tag”.

    Μεταξύ των υποψηφίων βλέπουμε ονόματα όπως Florence and the Machine, Kate Bush, Example, One Direction, Coldplay, Ed Sheeran, PJ Harvey, The Vaccines και Emeli Sande, ενώ στην international κατηγορία συναντάμε, μεταξύ άλλων Beyonce, Lady GaGa, Rihanna, Bruno Mars, David Guetta, Jay-Z & Kanye West, Lady Antebellum και Maroon 5.

    Αναλυτικά οι υποψηφιότητες των BRIT Awards 2012:

    British Male Solo Artist:
    Ed Sheeran
    James Blake
    James Morrison
    Noel Gallagher's High Flying Birds
    Professor Green

    British Female Solo Artist:
    Adele
    Florence and the Machine
    Jessie J
    Kate Bush
    Laura Marling

    British Breakthrough Act:
    Anna Calvi
    Ed Sheeran
    Emeli Sande
    Jessie J
    The Vaccines ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 300 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Την περασμένη εβδομάδα κάποιοι θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου γίνανε θεατές ενός πολύ άσχημου συμβάν.
    H Έλενα Παπαρίζου πιο μεθυσμένη από ποτέ, παραπατούσε, μιλούσε άσχημα και έβρισε όποιον έβρισκε μπροστά της.
    Το περιστατικό ήταν κάτι παραπάνω από τραγικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι...όλοι οι ''γνωστοί-άγνωστοι'' φίλοι της Έλενας περιμέναμε να δούμε μια Έλενα τελείως διαφορετική εφόσον πέρασε αρκετούς μήνες σε γνωστό κέντρο απεξάρτισης στην Σουηδία.

    Οι περισσότεροι ξέρουν για το άγνωστο θέμα που απασχολεί την τραγουδίστρια τα τελευταία 5-6 χρόνια και έχοντας πάτημα τον θάνατο του πατέρα της, έφτασε στα όρια της αυτόκτονιας λόγο του αλκοολισμού.
    Συνεργάτες και μέλη του fan club ήρθαν αντιμέτωποι αρκετές φορές με το ''άλλο'' πρόσωπο της Έλενας, να φωνάζει και να βρίζει όποιον έβρισκε μπροστά της.
    Ο λόγος λοιπόν που έφυγε για αρκετούς μήνες εκτός Ελλάδος παρα του ότι, το τραγούδι της ''Baby it's over'' βρισκόταν στο No.1 ήταν καθαρά για το πρόβλημα που την απασχολεί τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλο από τον αλκοολισμό.
    Μεγάλοι επιχειρηματίες της γύρισαν την πλάτη λόγο αυτού του ''προβλήματος'' και χάρη στον Γιάννη Πάριο βρήκε επαγγελματική στέγη στην Θεσσαλονίκη.
    Ελπίζουμε όλοι, όσοι στηρίζουμε και αγαπάμε την Έλενα πως θα πρέπει να ''συνέλθει'' γιατί όλο αυτό θα καταστρέψει την καριέρα της που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια αλλά πιο πολύ θα καταστρέψει τον ίδιο της τον εαυτό. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 316 | Added by: marilou | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Ο υγιεινός τρόπος ζωής μεταφράζεται σε μακροβιότητα
    . Το συγκεκριμένο πόρισμα προκύπτει από έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό ‘American Journal of Public Health’.

    Χρησιμοποιώντας δημογραφικά στοιχεία των ΗΠΑ, από το 1988 έως το 2006, οι ερευνητές καθόρισαν ότι άνθρωποι ηλικίας 17 ετών και άνω, που δεν καπνίζουν, ασκούνται σε τακτική βάση, ακολουθούν υγιεινή διατροφή και καταναλώνουν μέτρια ποσότητα αλκοόλ, έχουν 63% λιγότερες πιθανότητες θανάτου σε μικρή ηλικία, σε σχέση με ανθρώπους που δεν ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής. Στην έρευνα έλαβαν μέρος σχεδόν 17.000 άνθρωποι.

    Χωριστά η καθεμία συμπεριφορά παρέχει προστασία, αλλά το μεγαλύτερο όφελος προέρχεται από τις 4 σε συνδυασμό.

    Όσοι είχαν υιοθετήσει τις 4 συμπεριφορές παρουσίαζαν κίνδυνο θνησιμότητας από καρκίνο και καρδιοπάθεια κατά τα δυο τρίτα χαμηλότερο, ενώ άλλες αιτίες θανάτου ήταν 57% χαμηλότερες σε σχέση με όσους δεν ακολουθούσαν κάποια από τις παραπάνω συμπεριφορές.

    Ο Thomas R. Frieden, διευθυντής του CDC, δήλωσε ότι αν κάποιος θέλει να ζήσει περισσότερο και να αισθάνεται ευεξία θα πρέπει να υιοθετήσει υγιεινές συμπεριφορές, να μην καπνίζει, να ασκείται τακτικά, να τρώει υγιεινά και να αποφεύγει την υπερβολική χρήση αλκοόλ.

    Οι γυναίκες που ακλουθούσαν τις 4 συμπεριφορές είχαν ελαφρώς καλύτερη εικόνα από τους άντρες. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 336 | Added by: marilou | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Ανάσκελα, μπρούμυτα ή στο πλάι; Όπως και αν επιλέγετε να κοιμάστε θα πρέπει να γνωρίζετε πως εκτός από την ξεκούραση η στάση του ύπνου επηρεάζει άμεσα την υγεία μας...


    Στα πλάγια: κατάλληλη στάση για όσες εγκυμονούν ή για όσους υποφέρουν από στομάχι…
    Τα υπέρ: εμποδίζει τους πόνους του λαιμού και της πλάτης, την αναστροφή του γαστρικού υγρού, το ροχαλητό. Ιδανική στάση για γυναίκες που εγκυμονούν.
    Τα κατά: οι ρυτίδες από το μαξιλάρι που πιέζει το πρόσωπο και το στήθος.
    Τι πρέπει να ξέρετε: σε γενικές γραμμές ο ύπνος σε πλάγια θέση ωφελεί την υγεία. Εμποδίζει το ροχαλητό και κρατά την σπονδυλική στήλη σε ευθεία θέση. Είναι επίσης ιδανικός για όσους πάσχουν από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση καθώς το γαστρικό υγρό παραμένει στη θέση του.
    Χρήσιμο tip: αν είστε έγκυος, κοιμηθείτε στην αριστερή πλευρά, μια στάση ιδανική για τη ροή του αίματος.
    Μαξιλάρι: προτιμήστε ένα σχετικά λεπτό και σκληρό μαξιλάρι που θα «γεμίζει» το κενό πάνω από τον ώμο σας.

    Ανάσκελα: αν έλειπε και το ροχαλητό…
    Τα υπέρ: εμποδίζει τους πόνους της μέσης και του λαιμού, τις ρυτίδες και την αναστροφή του γαστρικού υγρού.
    Τα κατά: το ροχαλητό…
    Τι πρέπει να ξέρετε: ο ύπνος ανάσκελα, βοηθά την καλύτερη στήριξη του κεφαλιού, του λαιμού και της σπονδυλικής στήλης ενώ εμποδίζει την ανάστροφη πορεία του γ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 344 | Added by: marilou | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ για την αυριανή αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (17:15) για τη 17η αγωνιστική θα είναι ο Ανρί Καμαρά. Όπως είχε διαφανεί και από τη χθεσινή προπόνηση, ο Σενεγαλέζος επιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και σήμερα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

    Απρόοπτα δεν υπήρχαν για τον τεχνικό των Αγρινιωτών, που δεν υπολογίζει στους τραυματίες Θεοδωρίδη, Κουτρομάνο, Μπουμάλ και Κούσα, ενώ άφησε εκτός 18άδας και τους Μπαμπανιώτη και Γκόλια.

    Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Τσενάμο, Αναστασιάδης, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Πασάς, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Σμίλτος.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 336 | Added by: marilou | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Έτσι δικαιολογείται το γεγονός ότι πληθώρα νεαρών φοιτητριών καταφεύγει στις εταιρείες παραγωγής ταινιών πορνό, προκειμένου να εξοικονομήσουν τα προς το ζην.
    [img]http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/4546afe0d22a8fb44df33be7836b3118_XL.jpg?t=1326530714[/img]
    Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", πάνω από 2.500 φοιτήτριες Φιλολογίας, Ιατρικής, Αρχιτεκτονικής, αδυνατώντας να βρουν δουλειά μέχρι να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, σπεύδουν στις εταιρείες παραγωγής πορνοταινιών και δεν διστάζουν να πέσουν στο κρεβάτι για τον επιούσιο.

    Η εφημερίδα κάνει λόγο για ένα κύμα απελπισμένων από την ανεργία νεαρών κοριτσιών που δεν έχουν καμία άλλη διέξοδο για να επιβιώσουν από το να γυρίσουν μια-δύο ή και δέκα ταινίες πορνό.

    Δεν είναι όμως μόνο οι άπορες κοπέλες που καταφεύγουν στις τσόντες για να ζήσουν.

    Η κρίση έχει χτυπήσει, σύμφωνα με την εφημερίδα, και τις ίδιες τις εταιρείες παραγωγής, οι οποίες αντί για στούντιο ή ξενοδοχεία, προτιμούν τα σπίτια των ίδιων των φοιτητριών, ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται ερασιτεχνικό.

    Μάλιστα, οι κοπέλες συχνά επιλέγουν οι ίδιες τον παρτενέρ τους και παρά την αρχική διστακτικότητα, μπαίνουν γρήγορα στο κλίμα, ενδίδοντας σε ότι τους ζητηθεί να κάνουν προκειμένου να πάρουν τα χρήματα...
    Category: Ελλάδα | Views: 392 | Added by: marilou | Date: 2012-01-14 | Comments (0)


    .........με λειψε ...........θελω λιγο καλοκαιρι ....Kostas........μια ομορφη μερα ...no cold...
    Category: Μουσικά Νέα | Views: 303 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Έχεις φίλους και φίλες με διαφορετικές προσωπικότητες. Αυτό είναι, άλλωστε, που σε κάνει να θες να τους κάνεις παρέα. Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις όπου γνωρίζεις κάποιον έτσι και μετά σου βγαίνει λίγο -καμένο- γιουβέτσι! Σε πολλούς έχουν τύχει αυτοί που ονομάζονται και ενεργειακά βαμπίρ ή φίλοι (ο Θεός να τους κάνει) που σου ρουφούν το αίμα.

    Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που σε παίρνουν κάθε μέρα ή και νύχτα -δεν έχουν ωράριο- για να σου πουν τον ίδιο πόνο για τον οποίο τους έχεις συμβουλέψει εκατοντάδες φορές. Υπάρχουν άλλοι που ενώ ήταν υποστηρικτικοί και σε βοηθούσαν αν τους χρειαζόσουν, τώρα σε βοηθούν μόνο αν τους τάξεις κάποιο αντάλλαγμα.

    Εννοείται πως τζάμπα δεν γίνεται τίποτα πλέον. Υπάρχουν αυτοί που ξαφνικά εξαφανίζονται χωρίς λόγο και δεν σε ξαναπαίρνουν ποτέ τηλέφωνο. Όσο κι αν προσπαθείς να διαλευκάνεις το μυστήριο της χαμένης ατζέντας ή κινητού τηλεφώνου, δεν υπάρχει λύση. Τέλος, υπάρχουν και αυτοί που ενώ μπορεί να έχουν ενοχληθεί από κάτι, δεν θα βρουν ποτέ το θάρρος να σου το πουν διαιωνίζοντας μια «σπασμένη» φιλία.

    Τι φταίει σε κάθε περίπτωση; Μήπως τα έχουν βάλει μαζί σου ή μήπως συμβαίνουν διάφορα στη ζωή τους και εσύ δεν χωράς σε αυτή πια; Οπως και να ’χει, εσύ κοίταξε να προχωρήσεις έστω και αν χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους που σου... πίνουν το αίμα καθημερινά. Αν δεις ότι μια σχέση δεν έχει μέλλον και σε κουρά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 351 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Η ικανότητα του Spiderman να ταλαντεύεται ανάμεσα στους ουρανοξύστες
    χρησιμοποιώντας τον ιστό που βγαίνει από το χέρι του γίνεται πραγματικότητα.

    Σύμφωνα με μια ομάδα επιστημόνων από το

    Πανεπιστήμιο του Wyoming, η δημιουργία ενός τόσο δυνατού ιστού από μετάξι μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Μιλώντας με όρους αντοχής και βάρους, το μετάξι που παράγουν οι αράχνες είναι πιο δυνατό ακόμη και από το ατσάλι. Μέχρι σήμερα όμως, οι επιστήμονες δεν είχαν καταφέρει να βρουν έναν τρόπο για την μαζική παραγωγή του, μιας και η ποσότητα που παράγεται από τα αραχνοειδή είναι πολύ μικρή.

    Με επικεφαλής τον καθηγητή Don Jarvis, μια ομάδα ερευνητών κατάφερε να τροποποιήσει γενετικά ένα είδος μεταξοσκώληκα ώστε να παράγει μετάξι με πρωτεΐνες από αράχνες.

    Η έρευνά τους, που δημοσιεύεται περιοδικό Proceedings of the National Academy of Sciences, ισχυρίζεται ότι αυτό το επίτευγμα θα μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες για μαζική παραγωγή και να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του αιώνα.

    Όπως αναφέρουν, οι χρήσεις αυτού του μεταξιού είναι αμέτρητες και θα μπορούσε να χρησιμοποιεί στην ιατρική για τη δημιουργία τεχνητών συνδέσμων και τενόντων ή προστατευτικών καλυμμάτων για πληγές και ισχυρίζονται ότι το υλικό θα ήταν τόσο ανθεκτικό που θα μπορούσε να χρησιμοπο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 382 | Added by: marilou | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Το «πράσινο φως» για τη συνέχιση κατασκευής ΧΥΤΑ στις θέσεις «Μαύρο Βουνό» Γραμματικού και «Βραγόνι» Κερατέας άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

    Ειδικότερα, το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (πρόεδρος στη συνεδρίαση, ο αντιπρόεδρος Κ. Μενουδάκος και εισηγήτρια η σύμβουλος Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου) με τις υπ' αριθμ. 4357 και 4358/2011 αποφάσεις τους απέρριψαν τις αιτήσεις των Δήμων Γραμματικού και Κερατέας Λαυρεωτικής.

    Οι δύο δήμοι ζητούσαν να ακυρωθούν οι υπουργικές αποφάσεις του 2009, με τις οποίες παρατάθηκε έως 30 Οκτωβρίου 2013 η χρονική διάρκεια ισχύος των υπουργικών αποφάσεων που ενέκριναν τους περιβαλλοντικούς όρους για την κατασκευή και λειτουργία «Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Αποβλήτων» στη θέση «Βραγόνι» της Κερατέας και στη θέση «Μαύρο Βουνό» Γραμματικού.

    Ακόμη, η ισχύς των περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή των επίμαχων δύο έργων παρατάθηκε μεν μέχρι 30 Οκτωβρίου 2013, αλλά χωρίς όμως να επέλθουν ουσιαστικές μεταβολές στους αρχικούς περιβαλλοντικούς όρους.

    Ας σημειωθεί ότι οι θέσεις «Βραγόνι» και «Μαύρο Βουνό» εντάσσονται στο σχεδιασμό (Β' φάση σχεδιασμού) διαχείρισης αποβλήτων της περιφέρειας Αττικής και έχουν εγκριθεί με το νόμο 3164/2003.

    Στις προσφυγές τους, οι δήμοι υποστήριζαν, μεταξύ άλλων, ότι η εφαρμογή των υπουργικών αποφάσεων θα επιφέρει ανεπανόρθωτη βλάβη στο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 332 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές


    Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο και την Κυριακή με χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν και τη Δευτέρα ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί ισχυρός παγετός

    Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι και από τα βόρεια βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ παροδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 που το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν στα ανατολικά τοπικά στα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

    Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και στα ημιορεινά και βαθμιαία σε πεδινές περιοχές της Δυτική Μακεδονίας. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 332 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Ένας άθεος καθηγητής της φιλοσοφίας συζητά με έναν φοιτητή του για την σχέση μεταξύ...

    Καθηγητής: Λοιπόν, πιστεύεις στον Θεό;

    Φοιτητής: Βεβαίως, κύριε.

    Καθ.: Είναι καλός ο Θεός;

    Φοιτ.: Φυσικά.

    Καθ.: Είναι ο......

    Θεός παντοδύναμος;

    Φοιτ.: Ναι

    Καθ.: Ο αδερφός μου πέθανε από καρκίνο παρότι παρακαλούσε τον Θεό να τον γιατρέψει και προσευχόταν σε Αυτόν. Οι περισσότεροι από εμάς θα προσπαθούσαν να βοηθήσουν αυτούς που έχουν την ανάγκη τους. Πού είναι η καλοσύνη του Θεού λοιπόν;

    Φοιτ.: ..

    Καθ.: Δεν μπορείς να απαντήσεις, έτσι δεν είναι; Ας ξαναρχίσουμε νεαρέ μου. Είναι καλός ο Θεός;

    Φοιτ.: Ναι.

    Καθ.: Είναι καλός ο διάβολος;

    Φοιτ.: Όχι.

    Καθ.: Ποιος δημιούργησε τον διάβολο;

    Φοιτ.: ο.. .. Θεός..

    Καθ.: Σωστά.. Πες μου παιδί μου, υπάρχει κακό σ' αυτόν τον κόσμο;

    Φοιτ.: Ναι.

    Καθ.: Το κακό βρίσκεται παντού, έτσι δεν είναι; Και ο Θεός έπλασε τα πάντα, σωστά;

    Φοιτ.: Ναι.

    Καθ.: Άρα λοιπόν ποιος δημιούργησε το κακό;

    Φοιτ.: ...

    Καθ.: Υπάρχουν αρρώστιες; Ανηθικότητα; Μίσος; Ασχήμια; Όλα αυτά τα τρομερά στοιχεία υπάρχουν σ' αυτόν τον κόσμο, έτσι δεν είναι;

    Φοιτ.: Μάλιστα.

    Καθ..: Λοιπόν, ποιος τα δημιούργησε;

    Φοιτ.: ...

    Καθ.: Η επιστήμη λέει ότι χρησιμοποιείς τις 5 ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 320 | Added by: marilou | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο να πάει στη δουλειά του

    και κάθε μέρα βλέπει μέσα μια χήρα, μαυροφορούσα και χαμηλοβλεπούσα. Τη βλέπει μία, τη βλέπει δύο κλπ κλπ στο τέλος αρχίζει να τη γουστάρει. Της την πέφτει λοιπόν στην αρχή με το μαλακό (χήρα γυναίκα άλλωστε) και όσο αυτή δεν ενδίδει τόσο ποιο φορτικός γίνεται. Εν πάση περιπτώσει, χήρα βράχος ακλόνητος, δεν πέφτει με τίποτα κι ο τύπος πάει να σκάσει.
    Κάποια μέρα ο εισπράκτορας, ο οποίος έχει πάρει πρέφα την όλη φάση, φωνάζει τον τύπο και του λέει : "Κοίτα να δεις, βλέπω ότι γουστάρεις τη χήρα. Κι επειδή συμβαίνει να τη γνωρίζω και ξέρω την ιστορία της θα σε βοηθήσω. Λοιπόν, το κλειδί στην περίπτωση της χήρας είναι ότι είναι κολλημένη με τον μακαρίτη, δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατό του. Κάθε μέρα, προς το βραδάκι, πηγαίνει στο νεκροταφείο και κλαίει πάνω από το μνήμα. Αυτή ακριβώς την αδυναμία της πρέπει να εκμεταλλευθείς. Η συμβουλή μου, λοιπόν, είναι η εξής: πήγαινε λίγο νωρίτερα και κρύψου πίσω από τον τάφο κι όταν έρθει η χήρα εμφανίσου ξαφνικά μπροστά της και πες ότι είσαι άγγελος Κυρίου και ότι μπορείς να την φέρεις σε επαφή με τον άντρα της. Όπως θα είναι ψιλοσκοτεινά δεν θα καταλάβει τίποτα. Πιάστην στο ψηστήρι και πάνω στη φάση γά** την."
    Πράγματι, έτσι και έγινε. Ο τύπος κρύβεται πίσω από τον τάφο και μόλις έρχεται η χήρα κι αρχίζει το κλάμα πετάγεται ξαφνικά μπροστά της και της λέει: "Είμαι άγγελος Κυρίου, μπορώ να σε φέρω σε επαφή με τον άντρα σου".
    Η χήρα τα παί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 383 | Added by: marilou | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Ποδοσφαιριστής πήγε σε κολέγιο για την ανάγκη του!

    Σε κολέγιο πήγε, την... τουαλέτα έψαχνε γνωστός ποδοσφαιριστής, που μας έχει συνηθίσει σε γκάφες. Ποιός είναι; Ο Μάριο Μπαλοτέλι!

    Ο Ιταλός φορ εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά την Πέμπτη στο κολέγιο «Xaverian». Άφωνοι έμειναν οι πάντες μόλις τον είδαν να κατεβαίνει από το χλιδάτο αμάξι του...

    Πιο άφωνος απ’ όλους, όμως, έμεινε ο σπουδασ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 357 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Βρέθηκε φεγγάρι που μπορεί να φιλοξενήσει ζωή;

    Πριν από λίγους μήνες επιστήμονες εντόπισαν έναν πλανήτη στο Kepler 16, ένα σύστημα που αποτελείται από δύο άστρα. Ομάδα αστροφυσικών στις ΗΠΑ υποστηρίζει ότι είναι πιθανό ο πλανήτης να διαθέτει έναν δορυφόρο που πιθανώς να διαθέτει συνθήκες ευνοϊκές για την παρουσία της ζωής.

    Το σύστημα Kepler 16 βρίσκεται σε απόσταση 200 ετών φωτός ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 380 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Το φεγγάρι μοιάζει τόσο κοντά...

    Ποιος είπε ότι μόνον η πανσέληνος προσφέρεται για ωραίο θέαμα και για ωραίες φωτογραφίες;

    Εχει και η φθίνουσα φάση της Σελήνης την ομορφιά της, ιδιαίτερα σε κάτι περιπτώσεις όπως αυτή, όταν μοιάζει να... ζουλιέται όσο ακριβώς χρειάζεται για να χωρέσει στο κοίλωμα του όρους Σβάιερσπιτσε στην Ελβετία.

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 323 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Διαλέξτε παράξενα αλλά και πρωτότυπα προσκλητήρια!

    Πώς έχετε στα αλήθεια φανταστεί το δικό σας προσκλητήριο γάμου; Συμβατικό, απλό και μινιμαλιστικό. Ή μήπως πιο εξεζητημένο.

    Τα ακόλουθα προσκλητήρια μόνο θεότρελα θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κάποιος!

    Βέβαια τα γούστα του καθένα μας ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα, εξτρίμ και λίγο πιο περίεργα! Οπότε για τα πιο ακραία γούστα υπάρχουν οι σακούλες ρυζιού, οι σοκολάτες αλλά και οι αποδείξεις αγάπης!

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 371 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Το "Μάγισσες φέρτε βότανα" ακούγονταν μέσα από φέρετρο!

    Μάρτυρες ενός ασύλληπτου περιστατικού έγιναν όσοι βρέθηκαν σε μία κηδεία σε χωριό της Καρδίτσας, καθώς από το φέρετρο ακουγόταν το τραγούδι «Μάγισσες φέρτε βότανα».

    Οι περισσότεροι πάγωσαν, κάποιοι χαμογέλασαν και ο ιερέας αναγκάστηκε σοκαρισμένος να διακόψει προσωρινά το μυστήριο.

    Ωστόσο, υπάρχει και μία εξήγηση. Στην προσπάθεια λοιπόν των ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο για τη νεκρώσιμη ακολουθία, βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογενείας.

    Ο ένας ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 363 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Γλυπτά φτιαγμένα από χιόνι!

    Όταν ο καλλιτέχνης θέλει να εκφραστεί, δεν έχει μεγάλη σημασία ποιο είναι το είδος του υλικού που θα χρησιμοποιήσει ως «πρώτη ύλη».

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο μοναδικά γλυπτά φτιαγμένα από χιόνι που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του 28oυ «Ice and Snow Festival» ! Θα σας καταπλήξουν!



    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 330 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Η καρδιά δότη βρέθηκε στην άσφαλτο!

    Στην μέση του δρόμου έπεσε μια καρδιά δότη την οποία και μετέφεραν προκειμένου να σωθεί η ζωή ενός ανθρώπου στην Πόλη του Μεξικού.

    Η βιασύνη τους και το άγχος, απόλυτα κατανοητό, όμως το ψυγείο άνοιξε και η καρδιά βρέθηκε στην άσφαλτο δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο.

    Αμέσως σήκωσαν τη γεμάτη πάγο σακούλα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, απ’ όπου αρκετές ώρες μετά ο διοικητής του ιατρικού κέντρου, Falcony Rodrigo Lopez, ανακοίνωσε ότι… η επέμβαση ήταν επιτυχής.

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 312 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz