Σάββατο, 2024-05-18, 1:36 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 24
    Την ώρα που πεινά ο κόσμος δίνουν 700 εκ. ευρώ στα κόμματα

    Περίπου 700 εκ .ευρώ έχουν πάρει συνολικά τα κόμματα από το 2000 μέχρι το 2011, όπως παραδέχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης στο υπόμνημά του σήμερα προς την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής! Η χρηματοδότηση μάλιστα δείχνει να έχει «εκτοξευθεί» τα τελευταία τρία χρόνια που έχει εκδηλωθεί η κρίση…  Δηλαδή, την ίδια στιγμή  που περικόπτονται σε δραματικό βαθμό  μισθοί και συντάξεις,  τα κόμματα μένουν στο απυρόβλητο και παίρνουν και… αυξήσεις από τον κρατικ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 291 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-24 | Comments (0)



    Είσαι μεγάλος, ανθρωπάκο, όταν δεν είσαι κακός και μικρόψυχος. To μεγαλείο σου είναι η μοναδική ελπίδα που μας απόμεινε. Είσαι μεγάλος όταν αγαπάς ιη δουλειά σου, όταν απολαμβάνεις το σκάλισμα, το χτίσιμο,τη ζωγραφική, το όργωμα και χο θέρισμα, το γαλάζιο ουρανό, ια ελάφια και ιη δροσιά νου πρωινού, τη μου-σική και το χορό, την ανατροφή των παιδιών σου και την ομορφιά στο κορμί της ή του συζύγου σον όταν πας στο πλανητάριο να μελετήσεις τα αστέρια, στη βιβλιοθήκη να διαβάσεις τις σκέψεις που έκαναν άλλοι, άντρες και γυναίκες, για τη ζωή. Είσαι μεγάλος όταν το εγγόνι σου κάθεται στα πόδια σου και του μιλάς για ια χρόνια τα παλιά κι ατενίζεις το αβέβαιο μέλλον μέσα από την τρυφερή, παιδιάστικη περιέργειά του. Είσαι μεγάλη, μητέρα, όταν νανουρίζεις το μωρό σον όταν προσεύχεσαι με λαχτάρα, με δάκρυα στα μάτια, να 'χει ευτυχισμένο μέλλον κι όταν, ώρα την ώρα, χρόνο το χρόνο, χτίζεις τούτη την ευτυχία στο παιδί σου.
    Είσαι μεγάλος, ανθρωπάκο, όταν τραγουδάς τα όμορφα, τρυφερά λαϊκά σου τραγούδια, ή όταν χορεύεις παλιούς χορούς στους ήχους του ακορντεόν γιατί τα λαϊκά τραγούδια κάνουν καλό στην ψυχή κι είναι τα ίδια σε όλον τον κόσμο. Κι είσαι μεγάλος όταν λες στο φίλο σου:
    < ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 322 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    *ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ με το όνειρο που είδε η Λαρισαία, τηλεφώνησε στην εφημερίδα. «Λέτε να είναι προφητικό;».

    Μα με όσα μας έχουν κάνει, έλεγε η γυναίκα, με τους μισθούς και τις συντάξεις που πετσόκοψαν φτάσαμε να παραμιλάμε. Πήρε τη σύνταξη, ξεπλήρωσε τις υποχρεώσεις, ε δεν τις περίσσεψαν κιόλας και λεφτά, ως συνήθως πια, έπεσε μετά να κοιμηθεί.

    Και πληροφορείται λέει ότι τώρα πια δεν θα δίνει χρήματα το Ταμείο για μασέλα και στις δύο γνάθους αλλά μονάχα στη μία. Περικοπές. Αχ Θεούλη μου, είπε εκείνη, τουλάχιστον να μας δίνουν την πάνω μασέλα, να μη φαινόμαστε φαφούτηδες.

    Στενοχωριόταν στον ύπνο της αλλά φοβόταν και να ξυπνήσει μην και το δει και στον ξύπνιο της. (Κάνας υπουργός μέντιουμ;).



    Απελπισία

    *ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ το στεγαστικό δάνειο, έλεγε τον πόνο του ο Λαρισαίος. Κι είναι μεγαλύτερη η δόση από το ενοίκιο που θα δίναμε για παρόμοιο σπίτι. Αλλά λες, υπομονή σε λίγα χρόνια θα είναι δικό μας.

    Προέκυψαν οι περικοπές, όλο και πιο δύσκολα τα καταφέρνουμε με τη δόση, να δούμε πόσο θ΄ αντέξουμε.

    Τώρα ήρθε και το χαράτσι. Από πού να κόψουμε να το πληρώσουμε; Δεν έρχονται αυτοί οι φωστήρες των υπουργείων, αφού λύνουν το πρόβλημα κοτζάμ χώρας, να μας δώσουν καμιά συμβουλή;

    Είναι δυνατόν να θεωρούν το σπιτάκι μας ακίνητη περιουσία που πρέπει να φορολογηθεί επιπλέον; Μα εν τέλει δεν είναι καν δικό μας, υποθήκη το έχει η τράπεζα για το στεγαστικό..
    Category: Ελλάδα | Views: 251 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    [img]http://www.eleftheria.gr/viewimg.asp?pth=images/articles&img=TOKOGLIFI.jpg&w=577[/img]
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Στις φυλακές οδηγήθηκαν μετά την απολογίας τους στον γ' τακτικό ανακριτή οι φερόμενοι ως «εγκέφαλοι» των κυκλωμάτων εκβίασης και τοκογλυφίας που εξαρθρώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

    Μεταξύ αυτών που κρίθηκαν προφυλακιστέοι είναι ο 58χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να είναι ο αρχηγός της πρώτης και ισχυρότερης εγκληματικής οργάνωσης.

    Και οι έξι κατηγορούμενοι που κλήθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή προφυλακίστηκαν.

    Για την υπόθεση συνελήφθησαν 53 άτομα, εκ των οποίων οι 34 κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οι υπόλοιποι 19 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις που αγγίζουν ακόμη και τις 300.000 ευρώ
    Category: Οικονομία | Views: 285 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    ΟΧΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΙΣΘΩΝ

    [img]http://www.eleftheria.gr/viewimg.asp?pth=images/articles&img={A919C64C-3B73-484B-AECF-1F3C4A6BFAE4}_SAMARAS.jpg&w=577[/img]

    Τη διαβεβαίωση ότι η ΝΔ δεν θα στηρίξει πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την περικοπή των μισθών στον ιδιωτικό τομέα ζήτησε και έλαβε η διοίκηση της ΓΣΕΕ στη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι αν γινόταν περικοπή 13ου και 14ου μισθού και μόνο από αυτό θα προκαλούνταν ύφεση της τάξης του 3,5%, θα διπλασιαζόταν η προβλεπόμενη ύφεση και θα έφθανε στο 7%.

    Ο κ. Σαμαράς επέμεινε λέγοντας ότι ούτε σε περίοδο πολέμου μία χώρα δεν είχε έξι χρόνια ύφεσης. Επίσης πρόσθεσε ότι είναι παράδοξο να μην ζητούν ούτε οι εργοδότες περικοπές στον ιδιωτικό τομέα και παρόλα αυτά να τίθεται σαν θέμα.

    Στο πλαίσιο αυτό, διαβεβαίωσε την ηγεσία της ΓΣΕΕ ότι δεν θα στηρίξει πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την περικοπή των μισθών. «Δεν λύνονται τέτοια θέματα με νομοθετικές παρεμβάσεις» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «προσδοκά από τον διάλογο των κοινωνικών εταίρων που είναι σε εξέλιξη».

    Ο κ. Σαμαράς είπε ότι φυσικά και πρέπει να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, ωστόσο το μισθολογικό κόστος είναι στην δέκατη έβδομη θέση των συντελεστών που επηρεάζουν την ανταγωνιστικότητα.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γιάννης Π ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 297 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Η φαντασίωση των αντρών με τις καμαριέρες τους βάζει σε μπελάδες..



    Δύο ισχυρές προσωπικότητες έχουν αναμειχθεί σε ροζ σκάνδαλα με καμαριέρες. Ο Ντομινίκ Στρος Καν και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχουν δύο κοινά σημεία, από τη μια και οι δυο κρατούσαν στα χέρια τους τα οικονομικά συμφέροντα μέγάλων περιοχών, και από την άλλη αποκαλύπτεται ότι τα χέρια τους είχαν επιρροή και πάνω στο προσωπικό τους!

    Ο Ντομινίκ Στρος Καν έβαλε χεράκι στη καμαριέρα Οφήλια του ξενοδοχείου όπου διέμενε και ο Άρνι στην επί χρόνια καμαριέρα του με την οποία κιόλας είχε αποκτήσει παιδί!

    Ο ρόλος της καμαριέρας εξιτάρει την φαντασία των ανδρών. Δεν είναι τυχαίο ότι στα sex shops βρίσκεις sex toys όπως σέξι στολές με μαστίγια, ποδιές, ζαρτιέρες και πολλά πολλά ακόμα. Σίγουρα αυτό το φτερό - ξέρετε που χρησιμοποιούν οι καμαριέρες για να καθαρίσουν- είναι μάλλον ερεθιστικό!

    Εμείς μπορούμε να δώσουμε δύο εξηγήσεις...

    - Οι καμαριέρες βρίσκονται στα πόδια τους και γνωρίζουν πολλά σχετικά με την προσωπική ζωή των διασήμων
    Η καμαριέρα γνωρίζει πολλά από τα μυστικά τους, όπως συνέβη στην περίπτωση του Άρνι. Παρακολουθεί από κοντά τον έγγαμο βίο και ξέρει τα προβλήματα που έχει το ζευγάρι. Το αφεντικό - σύζυγος βρίσκει παρηγοριά στη διαθέσιμη καμαριέρα που δεν μιλάει και πολύ όπως η γυναίκα. Επίσης, οι διάσημοι νιώθουν πιο οικεία με τις καμαριέρες τους, κα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 504 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Ένα 17χρονο αγόρι κι ένα 16χρονο κορίτσι βρέθηκαν νεκρά κάτω από μπάζα



    ον δράστη και τα αίτια που οδήγησαν στην αποτρόπαιη εγκληματική ενέργεια εναντίον δύο ανήλικων, εξετάζουν οι αρχές ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    Οι σοροί ενός 17χρονου αγοριού και μιας 16χρονης κοπέλας βρέθηκαν θαμμένοι κάτω από μπάζα σε αγροτική περιοχή στην Ανάληψη Λαγκαδά . Τα δύο πτώματα εντοπίστηκαν, σε προχωρημένη σήψη, από διερχόμενο πολίτη ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική έρευνα, ο νεαρός είχε τραύματα στο κεφάλι, πιθανόν από όπλο, και κακώσεις στο θώρακα. Κακώσεις έφερε και το σώμα της νεαρής το οποίο βρέθηκε φαγωμένο από σκυλιά και γι' αυτό οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για σκελετό.

    Τα δύο παιδιά, είχαν γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη. Οι γονείς του νεαρού είναι από τη Βόρεια Ήπειρο και οι γονείς της κοπέλας Ρομά. Τα παιδιά ήταν ζευγάρι και συζούσαν στην οικογενειακή εστία του νεαρού στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, όταν ο πατέρας της 16χρονης εγκατέλειψε την οικογένειά του.

    Τα ίχνη των δύο παιδιών είχαν χαθεί από την παραμονή των Χριστουγέννων. Μια ημέρα μετά η μητέρα του νεαρού είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους. Τα χτυπήματα και στα δύο παιδιά έγιναν εν ζωή και κάποια από αυτά ήταν αυτά που επέφεραν το θάνατο.
    Οι αρχές ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προσπαθούν να ανακαλύψουν τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 329 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Διεγράφηκαν από τα μητρώα Energa και Hellas Power


    Η εξέλιξη που από την αρχή είχε περιγράψει ως βέβαιη είναι πλέον γεγονός και περίπου 200.000 καταναλωτές ρεύματος που μέχρι σήμερα ηλεκτροδοτούνταν από την Energa και την Hellas Power επιστρέφουν στις ...αγκάλες της ΔΕΗ.

    Με δεδομένες τις οφειλές των 120 εκατ. ευρώ προς τον ΔΕΣΜΗΕ και των περίπου 70 εκατ. ευρώ προς την ΔΕΗ - ποσά που έχουν εισπράξει από τους πελάτες τους μέσω του τέλους ΑΠΕ και των χρεώσεων για τα δίκτυα και τις Υποχρεώσεις Κοινής Ωφελείας - οι δύο εταιρείες διαγράφηκαν από το σχετικό μητρώο και, πλέον, δεν έχουν δικαίωμα προμήθειας ηλεκτρισμού.

    Οι 200.000 πελάτες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται γνωστές εμπορικές αλυσίδες, υποκαταστήματα τραπεζών, νοσοκομεία, επιχειρήσεις καθώς και νοικοκυριά με μεγάλες καταναλώσεις ηλεκτροδοτούνται αυτόματα από τα μεσάνυχτα Τρίτης προς Τετάρτη από την ΔΕΗ, ενώ μέσα σε τρεις μήνες θα πρέπει να επιλέξουν προμηθευτή της αρεσκείας τους, ώστε να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση.

    Κανένα πρόβλημα ηλεκτροδότησης δεν υπάρχει, όπως εξ αρχής είχε επισημάνει το protothema.gr, αλλά οι καταναλωτές θα δουν τους λογαριασμούς τους να "φουσκώνουν"¨καθώς, όπως είναι γνωστό, από την 1η Ιανουαρίου "τρέχουν" αυξήσεις στο ρεύμα της τάξης του 12,6% μεσοσταθμικά στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

    Η κρατική επιχείρηση ηλεκτρισμού έχει θέσει στη διάθεση ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 276 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Η hot τραγουδίστρια που βρέθηκε από την πίστα και τις καυτές φωτογραφίσεις στο γραφείο τύπου της Ντόρας Μπακογιάννη



    Τραγουδίστρια, μοντέλο και τώρα ακολουθεί πολιτική καριέρα...

    Καυτές φωτογραφίσεις και εμφανίσεις στις βραδινές πίστες ήταν η κύρια ασχολία της Μαρίας Βολονάκη, πριν αποφασίσει να κάνει στροφή στη καριέρα της και να δηλώσει εθελόντρια στο γραφείο τύπου του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη, Δημοκρατική Συμμαχία.


    Μεγαλωμένη στον Πειραιά αλλά με καταγωγή από την Κρήτη, η Μαρία Βολανάκη έχει διαγράψει ήδη πλούσια θητεία στις πίστες, τραγουδώντας μεταξύ άλλων με τον Αντώνη Ρέμο και την Πέγκυ Ζήνα.

    Οταν ήταν μικρή η Μαρία ονειρευόταν πως κάποια μέρα θα γινόταν επιτυχημένη τραγουδίστρια. Στην πορεία της ζωής της τα σχέδιά της άλλαξαν και αποφάσισε να σπουδάσει Δημοσιογραφία. Ωστόσο, δύο χρόνια ενεργής ενασχόλησης με το αντικείμενο ήταν αρκετά για να την κάνουν να... αλλάξει ρότα.




    Ετσι, η μουσική και το τραγούδι ήρθαν ξανά στο προσκήνιο. Στην πίστα αρκετές φορές δεν δίσταζε να προκαλεί. Κατά τη διάρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 354 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    [img]http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/56745f81a505e9cafbc8c123632d31d0_M.jpg?t=943912800[/img]
    Αυτή είναι, όπως φαίνεται η γνώμη του George Clooney, για τη σύζυγο του καλού του φίλου και συμπρωταγωνιστή Brad Pitt, Angelina Jolie.
    Σύμφωνα με το περιοδικό «US Weekly», ο ηθοποιός είπε τη γνώμη του για την Jolie σε e-mail: «Η Angelina είναι βαρετή, κακή παρέα και συχνά αγενής με ορισμένους ανθρώπους». Μάλιστα λέγεται ότι μεταξύ Clooney και Jolie υπάρχει αμοιβαία έχθρα αφού η σέξι ηθοποιός δεν θέλει ο σύζυγός της να κάνει παρέα με τον Clooney καθώς τον θεωρεί κακή επιρροή. Αφήστε που είναι και «κολλητός» με την πρώην, Jennifer Aniston.
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 322 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 277 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (0)


    Έχετε φανταστεί τις σταρ που θαυμάζετε για την ομορφιά, τη λάμψη και τα καλλίγραμμα κορμιά τους με περίπου τριάντα κιλά παραπάνω;
    Τη μικροσκοπική Kylie Minogue χοντρούλα ή τις σέξι Rihanna και Beyonce με... διπλοσάγονα και αφράτα μπρατσάκια; Η τεχνολογία να είναι καλά για να βλέπουμε και την... χοντρή εκδοχή των κατά τα άλλα λαμπερών και πολύ όμορφων γυναικών της ξένη showbiz και κυρίως του Χόλιγουντ. Δείτε το βίντεο με τις Jessica Simpson, Miley Curys, Hillary Duff, Beyonce, Amy Smart, Angelina Jolie, Britney Spears, Carmen Electra, Elisha Cuthbert, Jessica Alba, Kelly Cuoco, Kylie Minogue, Rihanna, Sarah Jessica Parker και Tyra Banks σε φυσική κατάσταση που κανένας δεν θα ζήλευε και φυσικά οι ίδιες θα ντρέπονταν πολύ...
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 356 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (1)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 299 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (0)


    Κεφάλια μέτραγαν σήμερα πριν ξεκινήσει η εκπομπή «Ελένη» και η παρουσιάστρια μόλις έπεσε το σήμα αρχής και μας καλησπέρισε το μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό.
    Ναι καλά καταλάβατε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της προσπαθούσαν να δουν ποιος από όλους έχει το μεγαλύτερο κεφάλι και όπως δήλωσε η παρουσιάστρια κέρδισε πανηγυρικά. Γιατί; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 302 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Στο Χόλιγουντ τα έχουμε δει όλα. Αυτό, δεν το είχαμε δει...
    Διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ και μάλιστα ένας από τους πιο γοητευτικούς της γενιάς του χθες σε μία βόλτα του στο Λος Άντζελες εθεάθη με το τηλέφωνο κρεμασμένο στο λαιμό, λες και περίμενε επείγον τηλεφώνημα. Ποιος είναι;
    Είναι ο Orlando Bloom ο οποίος φαίνεται πως είναι λάτρης της τελευταίας τεχνολογίας και των gadgets γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η συγκεκριμένη εμφάνισή του. Ο διάσημος ηθοποιός έχει προσαρμόσει στο κινητό του τηλέφωνο το συγκεκριμένο αξεσουάρ που ομολογουμένως είναι αρκετά βολικό, όχι όμως και ιδιαίτερα διακριτικό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το πήρε και σε κόκκινο χρώμα για να κάνει... μπαμ! Λέτε να περιμένει τόσο επείγοντα τηλεφωνήματα που φοβάται μη χάσει κλήση;
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 282 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (0)





    Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, μπορούσαμε τα μεσημέρια να απολαύσουμε στην μικρή μας οθόνη και από τη συχνότητα του ....
    ΣΙΓΜΑ, την "Παολίνα" ή αλλιώς τη μεξικάνικη σειρά "La usurpadora". (σ.σ. Η σφετερίστρια).

    Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές ήταν η Γκαμπριέλα Σπάνικ και ο Φερνάντο Κολούνγκα.

    Ας θυμηθούμε όμως, την υπόθεση της σειράς:
    Η Πάολα Μπράτσο είναι μια όμορφη γυναίκα, αλλά παράλληλα εγωκεντρική και συμφεροντολόγα. Είναι παντρεμένη με τον Κάρλος Ντανιέλ Μπράτσο, έναν επιτυχημένο ιδιοκτήτη εργοστασίου κεραμικών. Όταν, σε ένα από τα πολλά ταξίδια της, η Πάολα συναντά την Παολίνα, σοκάρεται από την εκπληκτική ομοιότητα τους και την αναγκάζει να πάρει την θέση της στο σπίτι των Μπράτσο, για ένα χρόνο, προκειμένου εκείνη να μπορεί να ταξιδεύει στο εξωτερικό με τον εραστή της.

    Η Παολίνα είναι μια ευγενική και ευαίσθητη κοπέλα, που δουλεύει στις τουαλέττες του κλαμπ ενός ξενοδοχείου στο Κανκούν. Παγιδεύεται στη συνωμοσία που στήνει η Πάολα, αφού εκείνη την κατηγορεί για κλοπή και ο μόνος τρόπος να αποσύρει τις κατηγορίες, είναι να δεχτεί να την αντικαταστήσει. Μην έχοντας άλλη επιλογή, η Παολίνα πηγαίνει στη πόλη του Μεξικού με νέα ταυτότητα: Αυτή της Πάολα Μπράτσο.
    Στ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 265 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 287 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 321 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

     

    Ε Ν Α   Ω Ρ Α Ι Ο    Π Α Ι Χ Ν Ι Δ Ι

     


     

    Δε θα διαρκέσει πάνω από 3 λεπτά.

    Δοκίμ ... Διαβάστε περισσότερα »






    Category: Tv-Movies | Views: 316 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Category: Tv-Movies | Views: 2249 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (1)

    Category: Tv-Movies | Views: 315 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Category: Tv-Movies | Views: 451 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Category: Tv-Movies | Views: 284 | Added by: marilou | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Category: Tv-Movies | Views: 294 | Added by: marilou | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Ο παππούς, καθισμένος στην πολυθρόνα του, μπροστά στη τηλεόραση που
    ανακοίνωνε και νέες μειώσεις στις συντάξεις:

    -Όταν ήμουν μαθητής, άκουγα κάθε τόσο τη δασκάλα μου να λέει:

    "Να προσέχετε τα κόμματα! Ένα λάθος κόμμα, μπορεί να σας χαλάσει
    τελείως τη σύνταξη!"

    Έπρεπε να περάσουν εξήντα χρόνια για να καταλάβω τι εννοούσε...
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 291 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-23 | Comments (1)

    .
    Η Τζο Σόνγκσα, 49 ετών, βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή μπροστά στον τάφο του συζύγου της, ο οποίος είχε δολοφονηθεί από μουσουλμάνους αυτονομιστές μαχητές, ανέφερε η εφημερίδα Bangkok Post.

    Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η Τζο πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Βρέθηκε στην περιοχή Σάι Μπούρι στην επαρχία Πατάνι, 700 χλμ. νότια της πρωτεύουσας.

    Η γυναίκα, που πέθανε ακαριαία, επισκεπτόταν τον τάφο του συζύγου της συχνά και διάβαζε το Κοράνι, ανέφερε η αστυνομία, επιρρίπτοντας την ευθύνη για το φόνο της στους αυτονομιστές.

    Μετά το θάνατο του συζύγου της η Τζο είχε ενταχθεί σε κυβερνητικό πρόγραμμα αρωγής στις οικογένειες οι οποίες πλήττονται από τη βία στο νότο.

    Οι τέσσερις επαρχίες του λεγόμενου "βαθέως νότου" της χώρας --η Ναρατιβάτ, η Πατάνι, η Σάτουν και η Γιάλα-- είναι οι μόνες όπου πλειοψηφούν οι μουσουλμάνοι στο βουδιστικό βασίλειο της Ταϊλάνδης.

    Η περιοχή σπαράσσεται από ένα πόλεμο χαμηλής έντασης, σημείο έναρξης του οποίου θεωρείται ο Ιανουάριος του 2004. Η σύγκρουση έχει στοιχίσει τη ζωή σε 5.200 ανθρώπους.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 256 | Added by: alexia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 306 | Added by: marilou | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Ενώ είχαν δεσμευτεί πως θα τους μειώσουν τώρα..

    .

    δίνουν 10% παραπάνω στον Πρωθυπουργό και 8% στους υπουργούς.

    Αύξηση 10% θα δοθεί φέτος στο μισθό του πρωθυπουργού και των αντιπροέδρων της κυβέρνησης στο Βέλγιο και 8% στο μισθό των υπουργών, μολονότι η νέα κυβέρνηση της χώρας είχε δεσμευτεί για τη μείωσή τους κατά 5% κατά τον σχηματισμό της στα τέλη του 2011, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Het Nieuwsblad.

    Σύμφωνα με την φλαμανδική εφημερίδα, ο μισθός του πρωθυπουργού, του σοσιαλιστή Έλιο Ντι Ρούπο, και αυτός των αντιπροέδρων της κυβέρνησης θα ανέλθει από 224.000 σε 248.000 ετησίως, δηλαδή θα πάρει αύξηση 10%, και ο μισθός των υπουργών της κυβέρνησης θα ανέλθει από 220.000 σε 238.000, δηλαδή θα πάρει αύξηση 8%, ή 1.500 ευρώ μηνιαίως.

    Η είδηση για τις αυξήσεις αυτές δημοσιεύεται την ώρα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητεί από το Βέλγιο την εξοικονόμηση επιπλέον 1,2 δισεκατομμυρίου ως 2 δισεκατομμυρίων ευρώ από τον προϋπολογισμό, μετά το επώδυνο κλείσιμο στο τέλος του 2011 ενός προϋπολογισμού λιτότητας που αποσκοπούσε ήδη στην εξοικονόμηση περισσότερων από 11 δισεκατομμυρίων ευρώ τη χρονιά αυτή.

    Εξάλλου την Παρασκευή βουλευτής του αυτονομιστικού φλαμανδικού κόμματος N-VA καταδίκασε την αύξηση αυτήν τη χρονιά κατά 3% της επιχορήγησης της βασιλικής οικογένειας, ενώ η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι θα την παγώσει για δύο χρόνια, μετέδωσε το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga, την ώρα μάλιστα που ο βασιλιάς Αλβέ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 305 | Added by: alexia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Το account του Οργανισμού Τουρισμού δίνεται ακόμη και σε λεσβίες

    Πρόκειται είτε για την πλέον παρανοϊκή είτε για την πιο έξυπνη κίνηση που έχει γίνει μέχρι τώρα στο χώρο του social media marketing. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ενέργεια που οπωσδήποτε θα τραβήξει την προσοχή.

    Σε μια προσπάθεια να προβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο τη χώρα, ο σουηδικός οργανισμός τουρισμού αποφάσισε να παραχωρήσει το Twitter account @sweden στους πολίτες του. Με στόχο τη δημιουργία του «δημοκρατικότερου Twitter account στο κόσμο», ανά μία εβδομάδα ο κάτοχος του λογαριασμού είναι ένας διαφορετικός Σουηδός.

    Ανάμεσα τους ένας ερασιτέχνης κυνηγός, ένας μετανάστης από τη Βοσνία αλλά και μια συνηθισμένη λεσβία οδηγός νταλίκας (όπως χαρακτηρίζει τον εαυτό της τουλάχιστον). Αν και οι μέχρι τώρα followers του λογαριασμού δεν ξεπερνούν τις 25.000, ο αριθμός τους δείχνει να αυξάνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις μπορεί να φτάσει και τις 100.000.

    Αν τελικά η ιδέα θα πετύχει το στόχο της, να αυξήσει δηλαδή την τουριστική κίνηση της Σουηδίας, μένει να το δούμε. Όπως και να έχει το πράγμα πάντως, οι Σκανδιναβοί social media marketers φαίνεται ότι δεν θα πάψουν ποτέ να μας εκπλήσσουν!
    Category: Κόσμος | Views: 311 | Added by: alexia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Ευφάνταστη με ξεχωριστές γεύσεις και μεγάλη ποικιλία από λιχουδιές η κουζίνα του Βιετνάμ

    ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές ασιατικές και εξωτικές κουζίνες. Αρκετά πιο παραδοσιακός ο Βορράς, περισσότερο επηρεασμένος από την Κίνα ο Νότος και εξαιρετικά πικάντικο το κέντρο της χώρας. Στο Βιετνάμ ο επισκέπτης μπορεί να γευθεί νόστιμα, αρκετά καθαρά για τα δεδομένα της Ασίας και πολύ φθηνά -συγκριτικά με τα δικά μας- πιάτα....Ελαφριά και άκρως… αφροδισιακή

    Πολλά ψάρια και θαλασσινά, χόρτα, λαχανικά, κοτόπουλο και χοιρινό (και πιο σπάνια πάπια, κατσίκι ή αρνί) είναι οι βασικές πρώτες ύλες των εδεσμάτων που θα δοκιμάσετε στο Βιετνάμ με την ιδιαίτερη εξωτική κουζίνα. Κοινός παρανομαστής της βιετναμέζικης κουζίνας είναι ότι είναι ελαφριά και άκρως …αφροδισιακή.Οι πικάντικες σος

    Οι Bιετναμέζοι δεν καταναλώνουν ψωμί αλλά ρύζι. Δεν τρώνε ελαιόλαδο, ούτε γαλακτοκομικά, η κουζίνα τους είναι μια ποικιλία ψαρικών και κρεατικών σε μικρές ποσότητες, πάντα βραστών, που συνοδεύονται με ρύζι και διάφορες πικάντικες σος. Πρέπει να γνωρίζετε ότι από τα 83 εκατομμύρια των ανθρώπων του Βιετνάμ, τα δύο τρίτα ασχολούνται με τη γεωργία. Απέραντοι ορυζώνες, τοπία πνιγμένα στην ομίχλη, χιλιάδες άνθρωποι -άντρες και γυναίκες- εργάζονται σκυμμένοι στα ρυζοχώραφα φορώντας τα χαρακτηριστικά κωνικά τους καπέλα, ενώ άλλοι ψαρεύουν στα καταπράσινα νερά των εξωτικών ακτών. Ατέλειωτο το πράσινο, οι φοίνικες και τα τροπικά δάση…
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 316 | Added by: alexia | Date: 2012-01-23 | Comments (1)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz