Τετάρτη, 2024-06-26, 7:04 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 27 » Top sex secrets: Τα 50 πιο καυτά μυστικά του σεξ
    7:35 PM
    Top sex secrets: Τα 50 πιο καυτά μυστικά του σεξ
    Από μυστικά στο φλερτ, μέχρι την καθημερινότητα του ζευγαριού και στο σεξ, υπάρχουν κάποια πράγματα που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να ξέρεις.

    1. Η πιο καυτή λέξη που μπορείς να πεις σε μία γυναίκα είναι το «εσύ»! Πρέπει να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ του «αυτό είναι υπέροχο», με το «εσύ με κάνεις να νιώθω υπέροχα».

    2. Απόκτησε καλύτερες σχέσεις με την κλειτορίδα της. Ανακάλυψε τις στάσεις που σε βολεύουν για να έχεις επαφή μαζί της, ακόμα κι όταν είσαι μέσα της.

    3. Ανακάλυψε καινούριες περιοχές. Η βάση της σπονδυλικής της στήλης για παράδειγμα είναι γεμάτη νεύρα. Μην ξεχνάς ότι το σεξ από μόνο του είναι μια ανακάλυψη.

    4. Όταν είστε μαζί και δεν σηκώνει το κινητό της όταν χτυπά, μην μπαίνουν στο μυαλό σου υποψίες. Χαρακτηριστικό σημάδι των γυναικών για το πόσο σε θέλει, δίνοντάς σου όλη την προσοχή της.

    5. Γίνε λίγο ριψοκίνδυνος. Όχι τόσο στο κρεβάτι αλλά γενικά στη ζωή σας. Θα ενεργοποιήσει την ντοπαμίνη στον οργανισμό της και θα την κάνει να θέλει περισσότερο σεξ.

    6. Αγόραζέ της τα αγαπημένα της γλυκά. Όχι συνέχεια, μην την παχύνεις κιόλας. Είναι ένας οικονομικός τρόπος να δείχνεις ότι την σκέφτεσαι.

    7. Δρόσισέ την στο κρεβάτι. Πιες λίγο λικέρ δυόσμου από το κορμί της, άρχισε να την φιλάς και μετά φύσα απαλά εκεί που την φίλησες. Θα της δώσεις μια αίσθηση δροσιάς και φυσικά αυτό θα την διεγείρει.

    8. Δοκίμασε κάτι από τις πιο περίεργες σεξουαλικές συμβουλές που διαβάζεις στα περιοδικά. Μετά πες στην παρτενέρ σου «Είχες σκεφτεί ποτέ ότι θα το κάναμε αυτό» χωρίς να λες «Αυτό ήταν που ήθελα».

    9. Μην ξεχνάς ποτέ να την υποδέχεσαι ή να την αποχαιρετάς μ’ ένα φιλί.

    10. Αν θες να έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή, μην την πιέζεις να κάνετε σεξ όταν βλέπεις ότι δεν έχει και πολύ όρεξη. Αυτό θα της προκαλέσει άγχος για την επόμενη φορά.

    11. Αγόρασε ένα απαλό πινέλο, εφοδιάσου με υγρή σοκολάτα και πες της να ζωγραφίσει στο κορμί της αριθμούς. Πάρε τους με την σειρά και με την γλώσσα σου θ΄ ανακαλύψεις τα σημεία που την διεγείρουν με σειρά προτεραιότητας.

    12. Αν είσαι ελεύθερος, μείνε με τους ανθρώπους που γνωρίζεις καλύτερα. Είναι πιο πιθανό να βρεις κοπέλα από τον κύκλο τους παρά τυχαία σ’ ένα μπαρ, στο δρόμο ή στο γυμναστήριο.

    13. Σε αντίθεση μ’ εσένα, σ’ εκείνη μπορεί να κοπεί ο οργασμός της ακόμα κι αν έχει ξεκινήσει. Όποτε μόλις καταλάβεις ότι ξεκινά, συνέχισε να κάνεις αυτό ακριβώς που έκανες χωρίς καμία αλλαγή.

    14. Γίνε ειδικός στην λεγόμενη stop-start technique. Είναι ο εγγυημένος τρόπος για να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια. Όταν νιώσεις ότι είσαι κοντά, χαλάρωσε τους ρυθμούς και ξεκίνα πάλι από την αρχή.

    15. Όταν βαίνετε αντροπαρέα, φρόντισε να είσαι κύριος. Πιες χαλαρά, μιλά όταν εκείνοι φωνάζουν, χαμογέλα όταν εκείνοι ξεκαρδίζονται. Έτσι θα σε προσέξουν οι κοπέλες.

    16. Διάλεξε μια ερωτική ταινία, όχι τσόντα και χρησιμοποίηση την σκηνή με σεξ που θα έχει για να ξεκινήσεις μια κουβέντα. Ιδανικός τρόπος για μιλήσετε για την σεξουαλική σας ζωή σε περίπτωση που ντρέπεστε.

    17. Για να είσαι σίγουρος ότι απολαμβάνει το στοματικό έρωτα που της προσφέρεις, τοποθέτησε τον αντίχειρά σου στο περίνεό της. Από τις αντιδράσεις του μυ θα καταλάβεις αν όντως της αρέσει.

    18. Συνέχισε την ανακάλυψη. Ψάξε για το σημείο G, το σημείο Α και ότι άλλο θες. Έχει πλάκα η εξερεύνηση και κρύβει μεγάλες απολαύσεις.

    19. Αν δεις ότι αργεί να φτάσει σ’ οργασμό με στοματικό έρωτα, μην ανεβάζεις ταχύτητα, αντίθετα χαμήλωσε. Η απαλές κινήσεις θα την φέρουν πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι νόμιζες.

    20. Αν είναι να την απατήσεις, καλύτερα χώρισε πρώτα. Οι περισσότερες γυναίκες το προτιμούν.

    21. Τις πρώτες φορές που θα ξυπνήσει σπίτι σου, οφείλεις να της φτιάξεις πρωινό. Είναι σημαντικό να νιώθει ότι αφιερώνεις χρόνο για να την ικανοποιήσεις.

    22. Δώσε προσοχή στον τρόπο που σε φιλά. Αν είναι σαν να λέει «Θέλω να σε φάω ζωντανό» τότε μάλλον έχει όρεξη απόψε!

    23. Αγκάλιασε την από πίσω και ψιθύρισέ της στο αυτί κάτι ερωτικό. Όλες οι γυναίκες το λατρεύουν αυτό.

    24. Όταν βρίσκεστε στην ιεραποστολική στάση, βάλε κάνα μαξιλάρι κάτω από την μέση της. Θ΄ αλλάξει η γωνία διείσδυσης και η απόλαυση θα είναι μεγαλύτερη και για τους δύο.

    25. Μην ξεχνάς ότι ακόμα και τα καλά κορίτσια μπορούν να γίνουν πολύ κακά στο κρεβάτι. Μην διστάσεις λοιπόν να της προτείνεις κάτι πιο εκκεντρικό.

    26. Μην ξεχνάς να της τονώνεις την αυτοπεποίθηση μ’ ένα κομπλιμέντο. Για οτιδήποτε. Έχε στο μυαλό σου ότι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι μια περιπετειώδης γυναίκα στο κρεβάτι.

    27 . Μάθε να εκτιμάς τα εσώρουχά της. Να ξέρεις ότι τρελαίνεται να εμφανίζεται μπροστά σου μ’ αυτά, οπότε μην βιαστείς να της τα βγάλεις. Μπορεί και να έχει ξοδέψει μια περιουσία γι’ αυτά.

    28 . Η αστικοποίηση βοηθάει τις γυναίκες να ζεσταθούν. Άρα δοκίμασε να την αποπλανήσεις μπροστά από έναν καθρέφτη και θα με θυμηθείς.

    29 . Μην ρωτάς ερωτήσεις που θέλουν μεγάλη ανάλυση κατά την διάρκεια του σεξ. Για παράδειγμα «Τι σου αρέσει;». Θα χάσει τον ρυθμό της και ξέχνα τον οργασμό.

    30 . Το να απαντήσεις «Μια χαρά είσαι» όταν σε ρωτάει πως είναι, να ξέρεις πως δεν είναι ποτέ αρκετό.

    31 . Εκμεταλλεύσου την όσφρησή της. Ψέκασε τα σεντόνια με το άρωμά σου και άσε την να σε φαντασιώνεται όσο κοιμάται. Θα δεις τα οφέλη μόλις ξυπνήσει.

    32 . Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες. Πες ένα κομπλιμέντο για κάτι μοναδικό που έχει, όπως οι φακίδες της, κι έτσι θα ξέρει ότι το εννοείς και ότι δεν το έχεις πει και σε άλλες 52 γυναίκες.

    33 . Πρότεινέ της να πάτε σε κάποιο φεστιβάλ μουσικής. Ο κοινός ρυθμός που θα λικνίζεστε θα σας φέρει πιο κοντά. Δεν το λέω, η επιστήμη.

    34 . Αν το δεν το έχετε το να μιλάτε στο κρεβάτι, κάντε μια απλή και διασκεδαστική άσκηση. Βάλτε να δείτε μια ταινία πορνό αλλά κλείστε τον ήχο. Προσπαθήστε να βάλετε εσείς τα λόγια στην ταινία. Σίγουρα θα γελάσετε και θα απελευθερωθείτε.

    35 . Βγάλε αμέσως την τηλεόραση απ’ την κρεβατοκάμαρα(αν έχεις). Σου τρώει χρόνο και αποσπά την προσοχή σου από την πραγματική χρήση του δωματίου.

    36 . Μια στο τόσο κανόνισε κάνα ραντεβού που χρειάζεται επίσημο ένδυμα. Τρελαίνεται να ετοιμάζεται για σένα.

    37 . Κάνε καμιά δουλειά στο σπίτι, χωρίς να την ρωτήσεις. Όσο λιγότερα έχει να σκεφτεί και να κάνει μόλις γυρίσει από την δουλειά, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχει για να χαλαρώσετε.

    38 . Διάβασέ της κάτι. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ερωτικό. Είναι η καλύτερη διαδικασία για να την κάνεις να αφοσιωθεί στην φωνή σου.

    39 . Όταν κάνετε έρωτα έχε τ’ αυτιά σου ανοιχτά. Πιάσε κάθε βογκητό ή ήχο που βγάζει. Όσο καλύτερα ακούς, τόσο πιο εύκολο θα σου είναι να την ευχαριστήσεις.

    40 . Φρόντισε να κρατάς το υπνοδωμάτιο ζεστό. Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες κρυώνουν πιο εύκολα από τους άντρες. Έτσι δεν θα έχει κανένα εμπόδιο στο να κυκλοφορεί με λιγότερα ρούχα.

    41 . Το «πιο γρήγορα, πιο δυνατά» δεν δουλεύει πάντα. Ειδικά αν είστε στην ιεραποστολική στάση κρατά ένα σταθερό ρυθμό χωρίς πολλές εντάσεις.

    42 . Κάνε την να νιώσει όμορφη μετά το σεξ. Ανακατωμένα μαλλιά, χαλασμένο μακιγιάζ, τσαλακωμένα ρούχα δεν την κάνουν νιώθει και πολύ καλά. Προετοίμασε λοιπόν το έδαφος αν θέλεις και δεύτερο γύρο.

    43 . Όταν κάθεστε δίπλα-δίπλα φρόντιζε ν’ ακουμπάς το χέρι σου στο πόδι της. Λατρεύει να νιώθει το άγγιγμά σου, ακόμα κι όταν δεν είναι άκρως ερωτικό.

    44 . Όταν φιλιέστε, μην το παρακάνεις με την γλώσσα σου. Τα απαλά αγγίγματα είναι πολύ πιο ερωτικά από τα βίαια.

    45 . Όταν είστε ακόμα στα προκαταρτικά, προσπάθησε να την φτάσεις κοντά στον οργασμό με τα χέρια σου. Έτσι το έχει στο τσεπάκι μόλις θα κάνεις την είσοδό σου.

    46 . Μόλις τελειώσετε το σεξ, πέρα από την αγκαλιά, μίλα της για μια στιγμή που σου άρεσε πολύ. Της αρέσει να ξέρει ότι δεν ξεχνάς κάποια πράγματα.

    47 . Δώστε ραντεβού για σεξ. Προετοίμασέ την λεκτικά κατά την διάρκεια της ημέρας για το τι πρόκειται να συμβεί μόλις βρεθείτε. Έτσι θα την γεμίσεις με πάθος και ανυπομονησία για το βράδυ σας.

    48 . Αν είσαι λάτρης του πρωινού σεξ, βάλε το ξυπνητήρι τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα. Οι γυναίκες δεν λειτουργούν όταν βιάζονται και χρειάζονται τουλάχιστον 20 λεπτά για να φτάσουν σε οργασμό.

    49 . Μείνε ήρεμος όταν μια σέξι γυναίκα περάσει από δίπλα σου ενώ είστε μαζί. Έτσι στέλνεις το μήνυμα ότι είσαι αρκετά έξυπνος για να θαμπωθείς από ένα Wonderbra και ένα κόκκινο κραγιόν.

    50 . Αν καταφέρεις να πάρεις το νούμερο της σούπερ γκόμενας που είδες, χρησιμοποίησέ το μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Διαφορετικά θα νομίζει ότι φοβάσαι ή ότι παίζεις τα παιχνίδια του μυαλού που κάνουν τα λυκειόπαιδα.
    Views: 163 | Added by: marios | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 80
    Φίλοι-Επισκέπτες: 80
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz