Τετάρτη, 2024-06-26, 7:04 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 24 » Το ξύλο βγήκε… από τις γυναίκες
    10:48 PM
    Το ξύλο βγήκε… από τις γυναίκες


    Πάνε οι εποχές που ήξερες. Ο άντρας δεν είναι πια ο σκληρός της υπόθεσης. Αν δεν το χεις καταλάβει, αναλαμβάνω να στο ξεκαθαρίσω με ένα top-5 γυναικών, που αν μη τι άλλο, δεν θα ήθελες να βρεθείς στον δρόμο τους.

    Κινηματογραφικά μιλώντας, ξέρεις ποιό είναι το πιο “hot” concept στο Hollywood αυτή τη περίοδο; Ok, ναι, οι βιογραφίες μεγάλων προσωπικοτήτων (“Iron Lady”, “My Week with Marilyn”, “J. Edgar”) , έστω το δεύτερο; Μα φυσικά οι γυναίκες action heroes.Θα μου πεις, σιγά το νέο, τόσο καιρό δεν βλέπαμε γυναίκες να σπάνε στο ξύλο τόσους και τόσους υπερόπτες και macho άντρες στη μεγάλη οθόνη; Ε, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω και γω, ότι μετά τα φεμινιστικά κινήματα που δημιούργησαν εκεί στα 70’s την νέα και ισότιμη (που λέει ο λόγος, την έχουμε χάσει τη μάχη για τα καλά) κοινωνική πραγματικότητα, αυτή η μόδα της γυναίκας που δέρνει αλύπητα τους άντρες είχε γίνει must για καιρό με αποκορύφωμα τις αρχές των 00’s.

    Όμως την τελευταία πενταετία είχε ατονήσει κάπως το συγκεκριμένο ρεύμα ταινιών και οι άντρες είχαμε ξαναπάρει τα ηνία των σκληροτράχηλων ηρώων, που δεν ψαρώνουν πουθενά και σε κανέναν. Αλλά επειδή μόδα-ρόδα είναι και γυρίζει (ήδη είδαμε το τελευταίο χρόνο να βγαίνουν στις αίθουσες τα “Hanna”, “Sucker Punch”, “Colombiana”) και αν πίστευες, ότι δεν θα ερχόταν και πάλι η ώρα που θα έχανες το τελευταίο κάστρο του πληγωμένου αντρισμού σου, τότε πολύ λυπάμαι καλέ μου φίλε, αλλά πλανάσαι πλάνην οικτράν. Με αφορμή λοιπόν τη νέα ταινία που γύρισε ο Steven Sodeberg (“Haywire”), με πρωταγωνίστρια την expert στο MMA, Gina Carano, είπαμε και μεις με πόνο ψυχής να κάνουμε ένα αφιέρωμα στις female action heroes. Ορίστε λοιπόν οι πέντε γυναίκες, που εναντίον τους θα μάσαγαν και οι σκληρότεροι του είδους.



    5. Milla Jovovich – Resident Evil (2002)
    Το άλλοτε μοντέλο της Vogue, η Milla Jovovic, ούτε που περίμενε ότι μία μέρα θα γινόταν το απόλυτο ανθρωποειδές με εξειδίκευση στην εξολόθρευση των ζόμπι. Κι όμως το 2002, έγινε η ηρωίδα που θα ενσάρκωνε κινηματογραφικά την ηρωίδα Alice στην ομώνυμη -με το video game- ταινία Resident Evil. Και αφού στην δουλειά της ήταν τόσο καλή, που οποιοδήποτε εμπόδιο στεκόταν στο δρόμο της, απλά έπαυε μετά από λίγο να είναι εμπόδιο, είπε να συνεχίσει το ξύλο για τέσσερα ακόμα sequels. Και η αλήθεια είναι, ότι κανείς δεν ξέρει σε ποιο νούμερο θα σταματήσει;



    4. Kate Beckinsale – Underworld (2003)
    Μπορεί μία γυναίκα με το όνομα Selene και την σέξι εμφάνιση της Beckinsale να είναι βαμπίρ; Και άντε να δεχτώ ότι είναι, γίνεται να κάνει “καλά” το μισό γένος των λυκανθρώπων και τα θεωρητικά ισχυρότερα βαμπίρ, που τολμήσανε να την απειλήσουν; Κι όμως γίνεται, για να μην σου πω καλύτερα τι θα έκανε άμα τα έβαζε και με ανθρώπους. Άστo, δεν μας παίρνει. Τόσο καλή είναι στο να τις “βρέχει”, που από το 2003 έχει γυρίσει άλλες δύο ταινίες, ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται και η τέταρτη επιστροφή της, με το “Underworld: Awakening” .



    3. Drew Barrymore, Cameron Diaz & Lucy Liu – Charlie’s Angels (2000)
    Θα μου πεις αυτή δεν είναι μία γκόμενα που δέρνει, αλλά τρεις. Θα σου απαντήσω, ακόμα χειρότερα. Γι’αυτό, εξάλλου καταλαμβάνουν και υψηλότερη θέση τα κορίτσια. Αφού οι “Άγγελοι”, στοίχειωσαν με εφιάλτες τους μισούς κακούς της Αμερικής στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά τέλη των 70’s, είπαν να επιστρέψουν το 2000 και 2003 στην μεγάλη οθόνη και σε σύγχρονη εκδοχή, ώστε να ξεπαστρέψουν μερικούς ακόμα. Και μπορεί με την όμορφη εμφάνιση και τα χαριτωμένα αστειάκια τους να σου φαίνονται γλυκούλες, αλλά μην μου πεις, ότι έμπλεκες. Δεν θα σε πιστέψω.



    2. Sigourney Weaver – Alien (1979)
    Μην μου φέρνεις αντιρρήσεις. Το ξέρω, ότι πιο δυνατή από τα Alien που της την πέφτανε δεν είναι. Αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι πολλά αγοράκια θα τα καταφέρνανε τόσο καλά όσο εκείνη. Η Sigourney Weaver, ως η ένδοξη Ellen Ripley κατάφερε όχι μόνο να εξολοθρεύσει τόσα και τόσα εξωγήινα πλάσματα, αλλά το επανέλαβε άλλες τρεις φορές διανύοντας τρεις δεκαετίες (“Alien” 1979, “Aliens” 1986, “Alien 3” 1992, “Alien: The Resurrection” 1997), κάνοντας μάλιστα τη μισή σκηνοθετική αφρόκρεμα του Χόλυγουντ να εμπνευστεί για χάρη της (Ridley Scott 1979, James Cameron 1986, David Fincher 1992) . Ε, δεν νομίζω ακόμα να μου φέρνεις αντιρρήσεις.



    1. Uma Thurman – Kill Bill (2003)
    Με συγχωρείται, αλλά δεν γίνεται να μην δοθεί η πρωτιά, καταρχήν στον, διεστραμμένα, απίθανο Quentin Tarantino και, εν συνεχεία στην -κυριολεκτικά- ακαταμάχητη Uma Thurman, που, ως πρώην δολοφόνος, παίρνει την οργισμένη εκδίκηση της σε δύοVolume. Η Beatrix Kiddo, γνωστή και με τα παρατσούκλια “The Bride” (Η Νύφη) και “Black Mamba”, ορκισμένη να εκδικηθεί για την μαζική δολοφονία της οικογένειας της, σκορπάει παντού τον τρόμο με το ασυναγώνιστο “Hattori Hanzo” σπαθί της. Πιστεύω ότι αν έχεις δει το πιο τρελό, αλλά και πιο στιλάτο ξεπάστρεμα του αντρικού πληθυσμού δια χειρός Thurman, ε, δεν μπορείς να δώσεις κάπου αλλού την πρωτιά. Συγγνώμη.

    ΥΓ. : Στο τσακ έχασαν μία θέση στην 5άδα η Demi Moore (ποιος θα ξεχάσει το ξυρισμένο κεφάλι της) από το G.I. Jane και η Linda Hamilton, ως Sarah Connor, στο “Terminator ΙΙ”
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 232 | Added by: ApocalipseGP | Tags: Το ξύλο βγήκε… από τις γυναίκες | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 86
    Φίλοι-Επισκέπτες: 86
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz