Παρασκευή, 2024-09-20, 11:53 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 22 » Μεταγραφές – Αραβες – «Βγενό»
    7:36 PM
    Μεταγραφές – Αραβες – «Βγενό»
    Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τις… ετοιμασίες της πλευράς Τσάκα ενόψει των 15 εκατ. ευρώ, για τις κινήσεις του Βγενόπουλου και τις (μη) μεταγραφές του Παναθηναϊκού

    Εν αρχή ην το ρεπορτάζ. Εχουμε και λέμε λοιπόν, ενόψει μιας εβδομάδας που αναμένεται καυτή, με πολλά «επικοινωνιακά» και εξίσου ενδιαφέροντα επί της ουσίας που αφορούν το «μαρούλι» των 15 εκατ. ευρώ (παρεμπιπτόντως ο ίδιος ο Βλάσης Τσάκας δεν λέει ότι «έχουν μπει», αλλά ότι «θα μπουν πιθανότατα την Τετάρτη στην Πειραιώς, η οποία είναι ενήμερη»).

    Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΣΑΚΑ

    Α) Κατοικοεδρεύει εδώ και αρκετές ημέρες στην Ηρώδου Αττικού. Πανάκριβη περιοχή, με ελίτ ιδιοκτήτες και ενοίκους για όσους δεν γνωρίζουν, στην οποία κατά κάποιο τρόπο πρέπει κάποιος να έχει… I.S.O (δεν αρκούν τα χρήματα, αλλά και η θέση στο κοινωνικό σύνολο και το status) για να ενοικιάσει διαμέρισμα. Ο ίδιος ο Τσάκας λέει ότι εκεί δεν θα είναι η έδρα των γραφείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά η έδρα του συνολικού «επιχειρείν» των Σαουδαράβων και ότι η ΠΑΕ θα μείνει στο Μαρούσι τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Στα συγκεκριμένα γραφεία έχουν ήδη αρχίσει οι συσκέψεις για το επικοινωνιακό κομμάτι της νέας ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Β) Σύμφωνα με τον Τσάκα, η Τράπεζα Πειραιώς έχει ήδη ενημερωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (πιθανότατα την Τετάρτη) ότι τα 15 εκατ. ευρώ θα μπουν σε λογαριασμό της.

    Γ) Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να προκύψει και επίσημη σχετική ανακοίνωση από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, του οποίου η πλευρά τηρεί σιγή ιχθύος τις τελευταίες ημέρες και δεν «ενεργοποιήθηκε» ιδιαίτερα στο επικοινωνιακό πεδίο μετά τη συνάντηση Βγενόπουλου – Γόντικα για να περάσει την οποιαδήποτε δική της «σκληρή» γραμμή (δεν νομίζω να υπάρχει ακόμη έστω ένας που να πιστεύει ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν ασχολείται με τα media…).

    Δ) Δίνει πολλές πιθανότητες στο ενδεχόμενο δημοσιοποίησης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των ονομάτων των Σαουδαράβων που –κατά την άποψη της συγκεκριμένης πλευράς – θα βάλει τα 15 εκατ. ευρώ και τελικά θα πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

    Δ) Ισχυρίζεται ότι έχει «κλείσει» 3-4 παίκτες («όχι αστέρια, αλλά μεταγραφές ουσίας που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε το πρωτάθλημα και τον Φερέιρα να έχει περισσότερες επιλογές» είναι η ακριβής φράση). Και τονίζει ότι αυτούς θα τους προτείνει στη διοίκηση, η οποία, αφού συζητήσει με τον Φερέιρα, θα αποφασίσει για το ΑΝ και ΠΟΙΟΥΣ θέλει!

    Ε) Δεν έχει αφήσει να εννοηθεί σε καμία περίπτωση ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει κάποια χρήματα πρωτίστως για να καλυφθεί μέρος των χρεών της ΠΑΕ προς τους παίκτες (τα «βαριά» συμβόλαια έχουν πάρει ΜΕΡΟΣ της δόσης του Σεπτέμβρη, τα χαμηλότερα, κάτω των 200.000 ευρώ ετησίως, μία δόση - αυτή του Σεπτέμβρη) και εν συνεχεία για να γίνουν μεταγραφές.

    ΣΤ) Ισχυρίζεται ότι έχει ήδη «κλείσει» το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ (μιλάμε για Φεβρουάριο και βάλε, μετά την ψήφιση του νόμου και την προκήρυξη γενικής συνέλευσης για νέο Δ.Σ.)στο οποίο θα συμμετάσχει μόνο ένα από τα ονόματα όσων έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα.

    Ζ) Αποδίδει την κίνηση Βγενόπουλου καθαρά σε επικοινωνιακού χαρακτήρα στόχους και οφέλη, χωρίς να «ενοχλείται» ιδιαίτερα απ΄ αυτήν.

    Η ΠΛΕΥΡΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

    Α) Εξακολουθεί να εμφανίζεται δύσπιστη (όχι όσο παλαιότερα) απέναντι στο όλο θέμα «Σαουδάραβες».

    Β) Δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει την πρότασή της αναλυτικά.

    Γ) Είναι διατεθειμένη να βάλει κάποια χρήματα (αδιευκρίνιστο το ποσό) όχι για μεταγραφές, αλλά για διευκόλυνση στο ταμειακό πρόβλημα της ΠΑΕ.

    Δ) Στην πρότασή της συμπεριλαμβανόταν και πάλι η προοπτική απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ, υπό την αίρεση της μείωσης της τιμής της μετοχής (0,33 ευρώ εκάστη) και της ανάληψης της ευθύνης για τη ΓΗΠΕΛ από την πλευρά της μεγαλομετόχου οικογένειας.

    Ε) Κινήθηκε απολύτως «θεσμικά», απαντώντας στην επιστολή Γόντικα και με συνάντηση και γραπτή πρόταση στον πρόεδρο της ΠΑΕ, αποφεύγοντας επικοινωνιακά τρικ και τερτίπια του παρελθόντος.

    Συμπεράσματα – Εκτιμήσεις

    Α) ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κάνει μεταγραφή. Ο Γόντικας δεν πρόκειται να υπογράψει ψεύδη σε έγγραφο της UEFA περί «μη οφειλών» σε πρώην και νυν παίκτες της ομάδας.

    Β) ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει μεταγραφή, όχι λόγω αυτού του εγγράφου, αλλά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει συνολικά και (για όσους πιστεύουν ότι το deal με τους Αραβες θα ολοκληρωθεί) επειδή ακόμη δεν έχει ψηφιστεί ο «επίμαχος» για τον Παναθηναϊκό νόμος. ΑΝ έκανε κάποια μεταγραφή, θα έπαιρνε παίκτη από τη λίστα του Φερέιρα

    Γ) Η βεβαιότητα με την οποία εκφράζεται η πλευρά Τσάκα, το γεγονός ότι ο ίδιος ο Βλάσης Τσάκας αποφεύγει τις επίσημες τοποθετήσεις όπως ο διάολος το λιβάνι τον τελευταίο μήνα, οι συσκέψεις στην Ηρώδου Αττικού, η στάση (σιωπής) της πλευράς Βαρδινογιάννη, είναι δείγματα που ανάγουν το ενδεχόμενο της εμφάνισης των χρημάτων σύντομα (δεν βάζω το χέρι στη φωτιά για αυτή την εβδομάδα) σε πάρα πολύ πιθανό!

    Δ) Επίσης είναι πολύ πιθανό (και) για να «σκεπαστεί» η πρόταση Βγενόπουλου να επιχειρηθεί επικοινωνιακά να «κατηγορηθεί» ο Γόντικας επειδή δεν θα γίνουν μεταγραφές.

    Ε) Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αν αποκαλυφθούν με δεδομένα και όχι ως φήμες τα ονόματα των παικτών που έχουν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και με ποιες εγγυήσεις – δεσμεύσεις – υποσχέσεις έδωσαν τα χέρια, έστω και προφορικά ή με προσύμφωνα. Γιατί αυτό το «προκαταβολή και τα υπόλοιπα κανονικά όταν ψηφιστεί ο νόμος και περάσει η ΠΑΕ στα χέρια μας» ακούγεται υπερβολικό…

    ΣΤ) Στην περίπτωση που δεν μπουν σύντομα τα 15 εκατ. ευρώ (επαναλαμβάνω μου φαίνεται απίθανο), ο Βγενόπουλος είναι έτοιμος να «χτυπήσει» πιο δυνατά το χέρι στο τραπέζι.
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Οπαδικες προτιμησεις | Views: 213 | Added by: N3r0x | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 42
    Φίλοι-Επισκέπτες: 42
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz