Τετάρτη, 2024-06-26, 6:59 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιανουάριος » 26 » Η Απίθανη Ιστορία του Buck Angel
    7:28 PM
    Η Απίθανη Ιστορία του Buck Angel
    Μια γρήγορη έρευνα στο ίντερνετ, στις ιστοσελίδες του Buck αποφέρει καρπούς. Ο Buck με ανοιχτά τα πόδια, επιδεικνύει την τεράστια, σαν πέος, κλειτορίδα του, που έχει μεγεθυνθεί από τις συχνές δόσεις τεστεστερόνης της οποίες παίρνει κάθε δύο ομάδες.
    Πριν γνωρίσω τον Buck, είχα δει τυχαία ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του και μου είχε τραβήξει την προσοχή. Μεγάλωσε σαν γυναίκα στο Λος Άντζελες. Όμως από τότε ήταν ξεχωριστός. Έκανε παρέα με άνδρες, έπινε μπύρες, έμπλεκε σε καυγάδες και έφτιαχνε αυτοκίνητα. Μετά από χρόνια μιζέριας, κατά τα οποία δεν μπορούσε αποδεχτεί το φύλο του, ούτε και τον ρόλο του στην κοινωνία, στα 25-26 του αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό. Έτσι ο Buck έγινε άνδρας. Αφαίρεσε χειρουργικά το στήθος του και ξεκίνησε γυμναστήριο και μια τακτική θεραπεία με ορμόνες, τις οποίες παίρνει ακόμα.
    Η απόφαση να κρατήσει το αιδοίο του ήταν εύκολη, όπως λέει. Η επέμβαση κοστίζει πάνω από 35.000 ευρώ, ενώ ακόμα το άτομο που υποβάλλεται σε αυτή χάνει για πάντα τον οργασμό του και δεν αποκτάει ποτέ πλήρη στύση. Ο Buck αποφάσισε να συνεχίσει να απολαμβάνει την ερωτική του ζωή. Καθότι δηλώνει πανσεξουαλικός, ο Buck πηγαίνει με γυναίκες, με άνδρες και με τρανσέξουαλ.
    Είναι χαρακτηριστικό επίσης πόσο αφιερωμένος είναι στο Body Building. Προσέχει επίσης πόσο και τι τρώει, δεν πίνει ποτό, και ζει μια υγιεινή ζωή. Η μόνη παρασπονδία που κάνει, είναι το χαρακτηριστικό πούρο που καπνίζει που και που.
    Ο Buck έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες από το 2003 και πέρα και έχει λάβει και το περιβόητο βραβείο AVN το 2007 (Adult Video News – τα Όσκαρ της βιομηχανίας πορνό) για μία από τις ταινίες του, η οποία παρεμπιπτόντως απευθυνόταν αποκλειστικά σε gay άνδρες! Από τότε, προτείνεται κάθε χρόνο για το ίδιο βραβείο. Οι ίδιες οι ταινίες του έχουν ένα χαρακτηριστικό χιούμορ και μια ερασιτεχνική ποιότητα λήψης, για τα οποία έγινε γνωστός και που ξεχωρίζουν τις παραγωγές που συμμετέχει.
    Η καινούργια του ταινία “Buck Angel: V is for Vagina” είναι μια παραλλαγή της ταινίας “V for Vendetta” του σκηνοθέτη Larry Wachowski, γνωστού από την τριλογία Matrix. Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Buck “δανείστηκε” την υπόθεση της ταινίας, όταν ο Wachowski του έκλεψε την πρώτη του σύζυγο, Ilsa Strix, γνωστή Pro-Dominatrix, με έδρα το Λος Άντζελες. Ο Wachowski ήταν αρχικά πελάτης της Strix και σήμερα συζεί μαζί της. Το περιοδικό Rolling Stone αναφέρει πως ο γάμος του Buck με την Ilsa Strix τελείωσε όταν ο πρώτος τους συνάντησε σε ένα κλάμπ για τρανσέξουαλ στο Λος Άντζελες, όπου εκείνοι είχαν πάει με ασορτί εμφάνιση!
    Μετά από αυτό, ο Buck έφυγε για την Νέα Ορλεάνη, όπου ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την δεύτερη του σύζυγο, Elayne Angel. H Elayne, περισσότερο γνωστή ως Angel, είναι πολύ γνωστή body-piercing artist, με διάσημους πελάτες, όπως ο Lenny Kravitz. Είναι επίσης γνωστή στους κύκλους της για το διάσημο tattoo της, δύο χαρακτηριστικά μεγάλα φτερά αγγέλου στην πλάτη της. Ο Buck έχει κι αυτός πολλά χαρακτηριστικά tattoo, τα οποία και επέδειξε στο Gagarin205. Τα δύο πιο γνωστά, είναι ψηλά στην πλάτη, η λέξη “pervert” με καλλιγραφική γραφή, ενώ χαμηλά στην μέση την φράση “Irish Bottom”.
    Σήμερα το ζευγάρι ζει μόνιμα στην πόλη Merida, στο Γιουκατάν του Μεξικό, στην έπαυλη που έχουν αποκτήσει. Η Eleyne έχει αφήσει το πετυχημένο της στούντιο στην Νέα Ορλεάνη και πλέον δουλεύει ως μάνατζερ του Buck, αλλά και με επίλεκτη πελατεία, που διατίθεται να πληρώσει για να μεταβεί στο Γιουκατάν μόνο και μόνο για να κάνει μια ιδιωτική συνεδρία piercing. Ο Buck γυρίζει τον κόσμο και κάνει νέες ταινίες. Τώρα ετοιμάζει ένα καινούργιο project, που όπως μου είπε “θα σοκάρει πολύ”.
    Και ξέρω πως αναρωτιέστε, αν ο γάμος του Buck με την Elayne είναι νόμιμος. Η απάντηση είναι ναι. Γιατί, παρόλη την ιδιαίτερη φυσιολογία του, ο Buck είναι νόμιμα άνδρας. Πλέον στο απόγειο της καριέρας του, ο Buck έκανε την πιο αξιοσημείωτη εμφάνιση του στην τηλεόραση, στην εκπομπή του περιβόητου Howard Stern. Ο Stern με τον χαρακτηριστικό του ευγενικό τρόπο, επέμενε πως ο Buck είναι γυναίκα, επειδή έχει αιδοίο και δεν δέχονταν κάτι αντίθετο. Κάποια στιγμή, ο Buck ανεβαίνει πάνω στο Sybian, μια μηχανή με ομοίωμα (από το οποίο πέρναγαν όλες οι καλεσμένες στην εκπομπή του Stern), και έχει έναν δυνατό οργασμό. Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο ετοιμόλογος Stern φάνηκε να έχει χάσει την λαλιά του, ενώ όλοι οι παραβρισκόμενοι στο στούντιο είχαν μείνει εμβρόντητοι. Παρόλα αυτά, ο Stern απέδωσε στον Buck έναν μεγάλο έπαινο, αποκαλώντας τον σαν τον πλέον αξιομνημόνευτο καλεσμένο που έχει φιλοξενήσει ποτέ σε όλες του τις εκπομπές. Ο Buck Angel έχει φιλοξενηθεί σε αμέτρητα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, στο ίντερνετ και στον έντυπο τύπο. Αποτελεί μια μορφή στην λαϊκή κουλτούρα. Ο Buck δεν σταματάει να προωθεί το μήνυμα της αποδοχής του εαυτού, σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και στο επίπεδο της ταυτότητας του φύλου. Αυτό φαίνεται να έχει αγγίξει μια χορδή στο μυαλό του κοινού, σε διάφορες μεριές του κόσμου. Όσο αμφιλεγόμενος και αν είναι ως άτομο, σίγουρα, ο Buck εμπνέει τους ανθρώπους να σκέφτονται έξω από το κουτί και να επανακαθορίσουν το τι είναι τελικά το φύλο. Το σίγουρο είναι πως με παρουσίες όπως o Buck Angel, ο Αιώνας μας ξεκινάει αποκαλύπτοντας τελικά την ρευστότητα της σεξουαλικότητας και της ταυτότητας του φύλου του καθενός, αλλά και την ανάγκη να επαναπροσδιοριστούν αυτά μέσα στην μοντέρνα κοινωνία μας.
    Category: Του κόσμου τα παράξενα | Views: 188 | Added by: marios | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιανουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 81
    Φίλοι-Επισκέπτες: 81
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz