Πέμπτη, 2024-05-02, 4:55 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Επιστήμη-τεχνολογία
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 591 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-06-18 | Comments (0)

    Παρουσιάστηκε επίσημα το ZTE Grand Memo
    Η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου P945 στην διεθνή έκθεση CES 2013 μπορεί να μην έγινε ποτέ, όμως η ZTE δε μας άφησε παραπονεμένους στο συνέδριο MWC 2013, παρουσιάζοντας μας το νέο Grand Memo.

    Οι πρώτες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη συσκευή είχαν διαρρεύσει στα τέλη του περασμένου μήνα, με την κινέζικη εταιρία να θέλει να μπει δυναμικά στην αγορά των «μεγάλων» phablets.

    Το Grand Memo λοιπόν θα διαθέτει οθόνη HD 5,7 ιντσών με ανάλυση 1280 x 720 και πυκνότητα εικονοστοιχείων 258ppi (pixels per inch), τον τετραπύρηνο επεξεργαστή από την Qualcomm SnapDragon 800 με χρονισμό στα 1,7GHz, 1GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 13 megapixel, εμπρόσθια κάμερα 1,3 megapixel, μπαταρία 3200mAh και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean.

    Επίσης θα μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi και Bluetooth καθώς θα έχει τη δυνατότητα συνδέσεων 100Mbps LTE.
    Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι χώρες που θα κάνει την εμφάνισή του, ενώ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την τιμή που θα έχει στην αγορά. Όμως σίγουρα θα το δούμε κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του 2013, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για κυκλοφορία του στην Ευ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 263 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-27 | Comments (0)

    Νέοι επεξεργαστές από την Intel για φορητές συσκευές
    Η Intel ανακοίνωσε τη νέα σειρά επεξεργαστών για φορητές συσκευές, Clover Trail+ που βασίζεται στην φιλοσοφία της τεχνολογίας Atom.

    Η σειρά θα αποτελείται από τα chips Z2580, Z2560 και Z2520, που θα διαθέτουν δύο πυρήνες με χρονισμό 2.0GHz, 1,6GHz και 1,2GHz αντίστοιχα. Η αρχιτεκτονική τους βασίζεται σε αυτήν της προηγούμενης γενιάς, Medfield των 32nm, ενώ επίσης περιλαμβάνουν και τον διπύρηνο επεξεργαστή γραφικών PowerVr SGX 544.

    Η εταιρία υποστηρίζει πως η νέα σειρά θα έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις όμως δεν αναμένεται να παρουσιάσουν βελτίωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ειδικά αν συγκριθούν με τους αντίστοιχους 28nm επεξεργαστές της Qualcomm.

    Τα τρία chips θα υποστηρίζουν 42Mbps DC-HSPA+ και 11,5Mbps HSUPA cat7 για τη μεταφορά δεδομένων, ενώ δε θα περιλαμβάνουν LTE. Μάλιστα το Z2580 θα διαθέτει μνήμη 2GB ενώ θα υποστηρίζει WXUGA ώστε να μπορεί να αποδώσει αναλύσεις 1920 x 1200 αλλά και κάμερα 16 megapixel.

    Τέλος η Intel ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του XMM 7160 LTE chip μέχρι το τέλος του χρόνου, που θα υποστηρίζει 15 συχνότητες καθώς και HSPA+, για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες στη μεταφορά δεδομένων.

    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 272 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-25 | Comments (0)

    Η LG επενδύει στο WebOS της HP
    Το WebOS δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στις φορητές συσκευές, με την Hewlett-Packard να παίρνει την απόφαση αντικατάστασής του με το Android. Όμως η LG έχει άλλη άποψη, αποφασίζοντας να το εξαγοράσει με σκοπό να το ενσωματώσει στη νέα γενιά smart TV της εταιρίας.

    Οι πληροφορίες μας έρχονται από το CNET, και κάνουν λόγο για πλήρη εξαγορά ολόκληρης της πλατφόρμας WebOS από την HP, συμπεριλαμβανομένου του κώδικα, της ομάδας εξέλιξης, της διευθύνσεις στο Internet και τις πατέντες της Palm, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το κόστος της επικείμενης συμφωνίας.

    Ο πρόεδρος της LG μάλιστα δήλωσε πως «δημιουργείται νέοι δρόμοι για την LG, ώστε να καταφέρει να προσφέρει νέα, καλύτερη εμπειρία στους χρήστες της καθώς και περισσότερες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, σε μία μεγάλη γκάμα καταναλωτών».

    Η είδηση έρχεται αμέσως μετά τις προβλέψεις για «θάνατο» του συγκεκριμένου λειτουργικού, καθησυχάζοντας τους χρήστες του που βλέπουν την LG να ανακοινώνει τη συνέχιση στην υποστήριξη του.

    Φυσικά, τα σενάρια για χρήση του WebOS σε κινητές συσκευές από την κορεάτικη εταιρία, δε συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες, αφού η συνεργασία με το Android έχει κριθεί απολύτως πετυχημένη.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 262 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-25 | Comments (0)

    Συσκευές φέρνουν την προηγμένη τεχνολογία σε νέα επίπεδα τιμώνΗ Nokia ανακοίνωσε σήμερα στο Mobile World Congress, τα σχέδιά της να επεκτείνει τις προηγμένες της καινοτομίες σε περισσότερους χρήστες και σε περισσότερες αγορές.

    Τέσσερις νέες συσκευές φέρνουν την προηγμένη τεχνολογία σε νέα επίπεδα τιμών, ενώ η υπηρεσία τοποθεσίας HERE γίνεται διαθέσιμη και για τις υπόλοιπες συσκευές με Windows Phone, εκτός των Nokia.

    Επιπλέον, η Nokia ανακοίνωσε νέες συνεργασίες με developers, οι οποίοι χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία της Nokia στην απεικόνιση, την τοποθεσία και την ψυχαγωγία για να προσφέρουν νέες, ξεχωριστές εφαρμογές. Τέλος, η Nokia και η Microsoft ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομές των επιχειρήσεων για να φέρουν περισσότερους εταιρικούς πελάτες στην πλατφόρμα Windows Phone.

    «Η δυναμική πίσω από τη Nokia έχει αρχίσει να επιταχύνεται. Οι ανακοινώσεις σήμερα αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας να διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιο των συσκευών και των υπηρεσιών μας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των χρηστών και των επιχειρήσεων παγκοσμίως», δήλωσε ο Stephen Elop, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia.

    «Προσφέροντας μία καλύτερη εμπειρία σε πιο προσιτή τιμή, ανακαλύπτουμε εκ νέου τη μάχη για πιο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 305 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-25 | Comments (0)

    Η Sony ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Xperia Tablet ZΗ πιο πρόσφατη πρόταση της Sony στον χώρο των tablets, ονομάζεται Xperia Tablet Z, με τη συγκεκριμένη συσκευή να έχει ήδη κυκλοφορήσει για την αγορά της Ιαπωνίας, από τον περασμένο μήνα.

    Πλέον, το MWC 2013 δίνει την ευκαιρία στην ιαπωνική εταιρία να το παρουσιάσει και να ανακοινώσει την κυκλοφορία του και για τις υπόλοιπες αγορές.

    Το Xperia Tablet Z θα διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1200, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm SnapDragn S4 Pro με χρονισμό στα 1,5GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB ή 32GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 8.1 megapixel, μπαταρία 6.000mAh, λειτουργικό Android 4.1.2 Jelly Bean και όλα αυτά σε ένα περίβλημα με πάχος 6,9 χιλιοστά.

    Φυσικά όπως και το Xperia Z θα διαθέτει πιστοποίηση για προστασία από τη σκόνη και το νερό, ενώ έγινε ήδη γνωστό πως θα μπορεί να συνεργαστεί με το PlayStation. Ακόμα η εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει την έκδοση 4.2 του Android για το άμεσο μέλλον.

    Η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό χρώμα, με το μαύρο να είναι διαθέσιμο τον ερχόμενο Μάιο είτε από την ίδια την εταιρία είτε από εξουσιοδοτημένους εμπόρους, ενώ το λευκό θα μπορείτε να το ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 262 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-25 | Comments (0)

    To Office 365 στην Πολιτεία του Τέξας
    Το Department of Information Resources του Τέξας μεταφέρεται στο cloud με τη βοήθεια του Microsoft Office 365, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής του για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του.

    To Office 365, είναι μια διαρκώς ενημερωμένη υπηρεσία παραγωγικότητας στο cloud, η οποία θα εκσυγχρονίσει και θα βελτιώσει τις δυνατότητες επικοινωνίας της πολιτείας και τις δυνατότητες συνεργασίας για περισσότερους από 100.000 υπαλλήλους, γεγονός που την καθιστά τη μεγαλύτερη σε επίπεδο πολιτειών εγκατάσταση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υπηρεσιών συνεργασίας στις ΗΠΑ.

    Το Office 365 έχει ήδη ενσωματωθεί σε πολλές υπηρεσίες της πολιτείας, συμπεριλαμβανομένων των Health and Human Services System, Department of Transportation, Department of Motor Vehicles, Department of Information Resources και Department of Insurance, ενώ το Department of Criminal Justice και η Alcoholic Beverage Commission θα ακολουθήσουν σύντομα.

    Η μετακίνηση στο Office 365 προσφέρει στη πολιτεία σημαντική εξοικονόμηση κόστους σε επίπεδο δαπανών πληροφορικής, λόγω της μεγαλύτερης αποδοτικότητας και της ενίσχυσης της παραγωγικότητας.

    «Δεν υπάρχει άλλη λύση που να παρέχει τις πλούσιες δυνατότη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 280 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-25 | Comments (0)

    Το Mobile World Congress 2013 ξεκινά
    Το GSMA Mobile World Congress, όπως είναι το πλήρες όνομα του συνεδρίου, είναι ο συνδυασμός της μεγαλύτερης έκθεσης στον κόσμο για τον κλάδο της κινητής και ένα συνέδριο που λαμβάνουν μέρος εκπρόσωποι φορέων εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας, κατασκευαστές συσκευών, οι πάροχοι τεχνολογίας, πωλητές και ιδιοκτήτες περιεχομένου από όλο τον κόσμο.

    Η εκδήλωση, που αρχικά είχε ονομαστεί ως GSM World Congress, τη φετινή χρονιά πραγματοποιείται στο Fira de Barcelona, στην Καταλονία της Ισπανίας. Η ετήσια συμμετοχή είναι γενικά μεταξύ 50.000-60.000 άτομα. Μέχρι το 2006, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις Κάννες και ήταν γνωστή ως 3GSM World Congress.

    Το 2012 έλαβε χώρα μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου. Το θέμα ήταν Επαναπροσδιορίζοντας την Κινητή Τηλεφωνία και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 67.000 συμμετέχοντες.

    Το 2011 η Βαρκελώνη ανακηρύχθηκε ως η πρωτεύουσα του συνεδρίου, και έχει ήδη αποφασιστεί όλες οι εκδηλώσεις μέχρι και το 2018 να διοργανώνονται εκεί. Φυσικά δε θα λείψουν οι ανακοινώσεις σημαντικών συσκευών που θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή χρονιά.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 308 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-25 | Comments (0)

    Η Nokia λανσάρει κινητό χαμηλού κόστους με τιμή μόλις 15 ευρώH φινλανδική εταιρεία συσκευών κινητής τηλεφωνίας Nokia παρουσίασε εάν κινητό τηλέφωνο που κοστίζει μόλις 15 ευρώ στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Κινητής Τηλεφωνίας της Βαρκελώνης, σύμφωνα με το gearburn.

    Σύμφωνα με την εταιρεία, στόχος του νέου απλού μοντέλου, με την ονομασία Nokia 105, είναι το κοινό που δεν έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν κινητό τηλέφωνο. Η συσκευή διαθέτει ξυπνητήρι, ραδιόφωνο, φακό και αδιάβροχο πληκτρολόγιο.

    Διατίθεται σε γαλάζιο και μαύρο, ενώ μπορεί να λειτουργεί χωρίς επαναφόρτιση για χρονικό διάστημα έως και 35 ημέρες.

    Η κυκλοφορία του νέου μοντέλου αναμένεται εντός του πρώτου τριμήνου του 2013. Το Nokia 105 θα πωλείται, μεταξύ άλλων, στην Κίνα, την Αίγυπτο, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Νιγηρία, τη Ρωσία και το Βιετνάμ.

    Παράλληλα, η φιλανδική εταιρεία ανακοίνωσε ότι, εντός του δευτέρου τριμήνου του έτους, θα κυκλοφορήσει το μοντέλο Nokia 301, με τιμή 65 ευρώ. Πρόκειται για τη φθηνότερη συσκευή κινητής τηλεφωνίας της Nokia, με δυνατότητα προβολής βίντεο. Το Nokia 301 θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 120 χώρες.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 266 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-25 | Comments (0)

    Συγχρονισμός κινητού και τηλεόρασης με το νέο Samsung HomeSyncΜπορεί μία εκδήλωση, εστιασμένη σε κινητές συσκευές, να είναι περίεργο μέρος για την παρουσίαση ενός set-box που συνδέεται με την τηλεόραση, όμως η Samsung αποφάσισε να μας ανακοινώσει το HomeSync στο MWC 2013.

    Πρόκειται για ένα media center που δίνει τη δυνατότητα συγχρονισμού των συσκευών Galaxy, ώστε να μπορεί ο χρήστης να αναπαράγει το περιεχόμενο του (βίντεο, φωτογραφίες, εφαρμογές Android κτλ), με την τηλεόραση του!

    Το Samsung HomeSync διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,7GHz, 1GB μνήμης RAM, 1TB αποθηκευτικού χώρου HDD και 8GB SSD, συνδεσιμότητα μέσω Ethernet, WiFi και Bluetooth, λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean, πρόσβαση στο κατάστημα Google Play και υποστήριξη μέχρι και 8 διαφορετικών λογαριασμών ώστε όλοι να μπορούν να αναπαράγουν το περιεχόμενό τους.

    Επίσης θα μπορεί να το χειριστεί κανείς μέσω του smartphone του, ενώ διαθέτει δύο θύρες USB 3.0, μία HDMI 1,4 καθώς και μία θύρα microUSB.

    Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως έχει γνωστό πως θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο σε «επιλεγμένες αγορές».

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 268 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-25 | Comments (0)

    Το καλοκαίρι τα πρώτα smartphones με Firefox OS
    Στην αγορά των smartphones ετοιμάζεται να διεισδύσει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Mozilla, με έδρα την Καλιφόρνια. Συγκεκριμένα ο οργανισμός ετοιμάζει μια νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος Firefox.

    Το νέο λειτουργικό σύστημα Firefox OS για κινητές συσκευές, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης «Mobile World Congress» στη Βαρκελώνη, θα κυκλοφορήσει επισήμως φέτος τον Ιούλιο και ήδη 18 εταιρίες κινητής τηλεφωνίας δήλωσαν ότι θα το υποστηρίξουν (Deutsche Telekom, Telefonica, Telenor, Telecom Italia, Sprint, China Unicom, America Movil κ.α.), καθώς και μια σειρά από κατασκευαστές (LG, ZTE, Huawei κ.α.) που θα παρουσιάσουν στην πρωτεύουσα της Καταλονίας τα πρώτα μοντέλα τους με βάση το Firefox.

    Τα πρώτα τηλέφωνα με οθόνες αφής, επεξεργαστές Qualcomm και λειτουργικό σύστημα Firefox, σε σχετικά χαμηλές τιμές, θα κυκλοφορήσουν στις αγορές της Ισπανίας, της Πολωνίας, της Ουγγαρίας της Σερβίας, της Βραζιλίας και άλλων λατινοαμερικανικών χωρών.

    Η Mozilla θεωρεί ότι υπάρχει χώρος για το νέο Firefox OS δίπλα στο Google Android και στο λειτουργικό σύστημα Apple iOS, τα δύο λογισμικά που «τρέχουν» σήμερα στην συντριπτική πλειονότητα των κι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 254 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-25 | Comments (0)

    Συνεχίζεται ο «πόλεμος της ταμπλέτας»
    Εντείνεται ο ανταγωνισμός των κατασκευαστών υπολογιστών - ταμπλετών (tablets) και τα σχέδια των εταιρειών αναμένεται να αποκαλυφθούν στη διεθνή έκθεση κινητής τηλεφωνίας «Mobile World Congress», που ξεκινά στη Βαρκελώνη και η οποία παραδοσιακά αποτελεί το κορυφαίο γεγονός παγκοσμίως στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.

    Πριν από τα εγκαίνια της MWG, η κορεατική Samsung ανακοίνωσε ότι διευρύνει τη γκάμα των ταμπλετών της με το νέο μοντέλο Galaxy Note 8.0, που έχει οθόνη οκτώ ιντσών (20,3 εκατοστών) με ανάλυση 189 εικονοστοιχείων (pixel) ανά ίντσα και το οποίο ευθέως ανταγωνίζεται το iPad Mini της Apple, που παρουσιάστηκε το Νοέμβριο με οθόνη 7,9 ιντσών.

    Παράλληλα, η αμερικανική Hewlett-Packard (HP) ανακοίνωσε ότι προχωρά στην παραγωγή ενός Android tablet, προτιμώντας το σε σχέση με το λειτουργικό σύστημα Windows της Microsoft.

    H νέα ταμπλέτα της κορεατικής εταιρίας διαθέτει γραφίδα (S Pen) για γράψιμο, υπογράμμιση και σχεδίαση στην οθόνη (η οποία μπορεί να διαχωριστεί στα δύο και έτσι να «τρέχει» ταυτόχρονα δύο εφαρμογές), ενώ η Samsung ήδη διαθέτει ένα μοντέλο με οθόνη επτά ιντσών, αλλά χωρίς γραφίδα.

    Το Samsung Note 8.0, που θα «τρέχει» το Android, θα κυκλο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 289 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-25 | Comments (0)

    Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy Note 8.0
    Η Samsung παρουσίασε και επίσημα στα πλαίσια του Mobile World Congress 2013 (MWC), το νέο της tablet, Galaxy Note 8.0. Πρόκειται για την συσκευή που θα αποτελέσει έναν ισχυρό ανταγωνιστή για το iPad mini της Apple.

    Το Galaxy Note 8.0 λοιπόν, διαθέτει οθόνη Super Clear LCD 8 ιντσών με ανάλυση 1280 x 800, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της εταιρίας Samsung Exynos 4412 με χρονισμό στα 1,6GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 5 megapixel, δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα LTE/4G, μπαταρία 4600mAh και λειτουργικό Android 4.1.2 Jelly Bean.

    Επιπλέον ξεχωρίζουν οι λειτουργίες του S-Pen, της γνωστής γραφίδας από το Galaxy Note II, το AirView που επιτρέπει τον χειρισμό της συσκευής χωρίς να απαιτείται η χρήση των πλήκτρων της καθώς και η προσθήκη των εφαρμογών FlipBoard και Smart Remote που προσφέρουν τη δυνατότητα ανάγνωσης νέων άρθρων αλλά και ebooks αντίστοιχα.

    Η κυκλοφορία της νέας συσκευής αναμένεται μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2013 για τις αγορές της Ασίας και της Ευρώπης, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστή η τιμή του.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 254 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-25 | Comments (0)

    Το Twitter θέλει «καλύτερες» διαφημίσεις
    Το Twitter, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει τις διαφημίσεις που δέχονται οι χρήστες του, κυκλοφόρησε ένα νέο API (Application Programming Interface), ώστε να βοηθήσει τους διαφημιστές να επεξεργάζονται τις διαφημίσεις τους είτε από σταθερούς υπολογιστές είτε από φορητές συσκευές.

    Η κίνηση αυτή έγινε με σκοπό να γίνουν «καλύτερες» οι διαφημίσεις και όχι περισσότερες. Για τους υπεύθυνους του κοινωνικού δικτύου, αυτό σημαίνει, να εμφανίζεται περιεχόμενο που θα είναι πιο σχετικό με τις προτιμήσεις τους, προερχόμενο από τους λογαριασμούς προώθησης προϊόντων αλλά και από τα αντίστοιχα tweets.

    Όπως άλλωστε ανακοίνωσε και το ίδιο το Twitter στο blog του «το σύστημα μας επιβραβεύει τους διαφημιστές όταν είναι καλοί στη δουλειά τους, όχι όταν είναι "πολυλογάδες”. Αυτή η άποψη ενθαρρύνει τις διαφημίσεις που είναι χρήσιμες για το χρήστη και σχετικές με τα ενδιαφέροντα του».

    Τέλος, οι υπεύθυνοι του Twitter, πως θα διαθέσουν το συγκεκριμένο API σε ένα περιορισμένο αριθμό πελατών μέσω αιτήσεων που θα καταβάλλουν. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως οι Adobe, HootSuite, Salesforce, SHIFT και TBG Digital, έχουν ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές από τον περασμένο μήνα.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 307 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-25 | Comments (0)

    Τον Απρίλιο θα παρουσιάσει η Microsoft το Xbox 720Η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει τον Απρίλιο την επόμενη γενιά της κονσόλας βίντεο-παιχνιδιών της, Xbox 720, σύμφωνα με αναφορές που επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, λίγες μόλις ημέρες αφότου η Sony αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Playstation.

    Η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει πληροφορίες σχετικά με τη νέα «παιχνιδομηχανή» σε ειδική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο. Η ιστοσελίδα VG247, επιβεβαίωσε την πληροφορία.

    Αρχικά, η Microsoft είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει τη νέα κονσόλα κατά την έκθεση ηλεκτρονικών ειδών, Electronic Entertainment Expo (E3), που διεξάγεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο, αλλά τελικά επέλεξε να το κάνει δύο μήνες νωρίτερα.

    Η Sony αποκάλυψε, την Τετάρτη στους δημοσιογράφους, τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη κονσόλα της και ανακοίνωσε ότι η διάθεσή της αναμένεται να ξεκινήσει πριν το τέλος του έτους.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 291 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-23 | Comments (0)

    Σε πλήρη ανάπτυξη η επέκταση των πληρωμών μέσω smartphones
    Η επέκταση των ανέπαφων πληρωμών, μέσω κινητών τηλεφώνων βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό η CaixaBank, η Gemalto, η Telefónica και η Visa Europe θα παρουσιάσουν την ερχόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη, στην έκθεση «GSMA Mobile World Congress», μια εφαρμογή πληρωμών, που θα διατεθεί σε 3.500 επισκέπτες τής έκθεσης.

    Η εφαρμογή, που αναπτύχθηκε από την Telefónica Digital, θα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιήσουν ανέπαφες πληρωμές, μέσω κινητών, χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη κάρτα αντίστοιχης τεχνολογίας, συμβατή με την τεχνολογία ανέπαφων πληρωμών, που έχει αναπτύξει η Visa. Η κάρτα εκδίδεται από την MoneyToPay, τη νέα θυγατρική τής CaixaBank, για προπληρωμένες κάρτες.

    Η υπηρεσία ολοκληρώνεται με τη χρήση ενός έξυπνου κινητού τής Sony Mobile Communications και την τεχνολογία ηλεκτρονικού πορτοφολιού από την Telefónica Digital.

    Στην εφαρμογή θα έχει φορτωθεί το ποσό των 15 ευρώ, προσφέροντας τη δυνατότητα για συναλλαγές μέσω τερματικών ανέπαφων πληρωμών σε όλους τους χώρους της έκθεσης. Επιπλέον, η εφαρμογή θα επιτρέπει πληρωμές σε όλα τα σημεία πώλησης ανέπαφων συναλλαγών, που έχει εγκαταστήσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 322 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-23 | Comments (0)

    Πτώση του όγκου παραγωγής στη βιομηχανία ηλεκτρονικών υπολογιστών
    Πτώση παρουσίασε κατά το 2012 ο όγκος παραγωγής της μικρής δυναμικότητας βιομηχανίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικών και οπτικών προϊόντων, η παραγωγή της οποίας κινείται πτωτικά όλα τα τελευταία χρόνια.

    Ωστόσο, σημειώθηκε ανάκαμψη του όγκου των νέων παραγγελιών, με αποτέλεσμα να πιθανολογείται βελτίωση των επιδόσεών της το 2013.

    Η συνολική παραγωγή ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικών και οπτικών προϊόντων στη χώρα μας το δωδεκάμηνο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2012 ήταν μειωμένη, σε σύγκριση με την ίδια χρονική περίοδο του 2011, κατά 11,0%, σε επίπεδα τα οποία είναι κατώτερα από τα αντίστοιχα του έτους 2005 κατά 79,2%. Το 2011 είχε καταγραφεί μείωση της τάξεως του 23,6%, σε σχέση με το 2010.

    Μόνο σε πέντε από τους δώδεκα μήνες ο κλάδος κατέγραψε αύξηση παραγωγής. Η εξέλιξη του όγκου της παραγωγής του το 2012 ανά μήνα, σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του 2011, έχει ως εξής: +14,3% τον Ιανουάριο (-14,9% τον ίδιο μήνα του 2011), -5,4% τον Φεβρουάριο (-8,4%), -6,3% τον Μάρτιο (-8,9%), -23,7% τον Απρίλιο (-15,4%), +33,8% τον Μάιο (-19,1%), +15,4% τον Ιούνιο (-17,5%), +7,5% τον Ιούλιο (+1,4%), +42,5% τον Αύγουσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 331 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-23 | Comments (0)

    Μαζεύτηκαν 100.000 υπογραφές για να ξεκλειδωθούν οι συσκευέςΟι χρήστες smartphone στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έμειναν άπραγοι όταν άκουσαν για το νέο νόμο που θα απαγορεύει το ξεκλείδωμα των συσκευών τους, με αποτέλεσμα να παραμένουν μόνο στην εταιρία παροχής από την οποία το προμηθεύτηκαν.

    Λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας για τη συλλογή των υπογραφών, έχουν ήδη μαζευτεί οι 100.000 υπογραφές που απαιτούνται ώστε ο λευκός οίκος να είναι υποχρεωμένος να δώσει απάντηση. Το όριο για τη συγκεκριμένη αντίδραση ήταν 25.000 υπογραφές, αλλά πρόσφατα άλλαξε με το όριο να πηγαίνει στις 100.000.

    Πλέον, ο λόγος πέφτει στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και τον λευκό οίκο, που θα πρέπει να λάβουν υπόψη του τις απαιτήσεις του κόσμου. Φυσικά, το γεγονός ότι μαζεύτηκαν οι ψήφοι δεν εξασφαλίζει τίποτα, όσον αφορά το νέο νόμο, όμως σίγουρα θα ασκήσει μεγάλη πίεση σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 367 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-23 | Comments (0)

    Η Microsoft παίρνει το μέρος της Oracle στην κόντρα της με την GoogleΟι νομικές μάχες μεταξύ Oracle και Google είχαν αρχίσει να "κοπάζουν” το τελευταίο διάστημα, όμως ίσως να υπάρξει μία σημαντική νέα εξέλιξη στην υπόθεση, μετά την αναφορά του Reuters για ανάμειξη της Microsoft, που ενημέρωσε πως θα υποστηρίξει την Oracle.

    Δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λεπτομέρειες για το θέμα μέχρι στιγμής, εκτός του ότι η Microsoft έκανε γνωστές τις προθέσεις της στο εφετείο των Ηνωμένων Πολιτειών, μέσω των νομικών της εκπροσώπων. Φυσικά, η εμπλοκή της Microsoft δείχνει πως υπάρχει συσχετισμός της υπόθεσης με μηνύσεις της εταιρίας εναντίον της Motorola Mobility (που πλέον είναι θυγατρική της Google) για καταπάτηση πατεντών.

    Η ιστορία ξεκίνησε όταν η Oracle μήνυσε την Google το 2010, για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη χρήση 37 Java APIs (Application Programming Interface) στο λειτουργικό σύστημα Android. Η Google υποστήριξε ότι ήταν ελεύθερη να χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα APIs, επειδή η γλώσσα προγραμματισμού Java είναι ελεύθερη για χρήση, και τα APIs της υποχρεωτικά τη χρησιμοποιούν.

    Η Oracle προσπάθησε να κάνει την υπόθεση ότι η Google είχε χρησιμοποιήσει εν γνώσει της APIs, χωρίς ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 285 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-23 | Comments (0)

    Ανακοινώθηκε το Ubuntu για tabletsΠριν λίγους μήνες η Canonical είχε ανακοινώσει το Ubuntu OS για smartphones, ένα λειτουργικό σύστημα που θα κυκλοφορήσει ευρέως από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Πλέον, φαίνεται πως θέλει να επεκταθεί και στα tablets, αφού η εταιρία μας παρουσίασε την πρότασή της για την συγκεκριμένη αγορά.

    Το νέο λειτουργικό προσανατολίζεται, φυσικά, σε πλήρη εμπειρία αφής, χωρίς να απαιτείται η χρήση φυσικών πλήκτρων. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαφορές των Ubuntu για tablets με το Ubuntu OS για τηλέφωνα, είναι ελάχιστες, και με τις περισσότερες να εντοπίζονται στην μπάρα ειδοποιήσεων που βρίσκεται στο πλαϊνό μέρος της οθόνης.

    Επίσης, στο νέο Ubuntu tablet OS, κάνει την εμφάνισή της η λειτουργία "Side Stage” (κάτι σαν το Windows Snap View) που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να εκτελέσει περισσότερες από μία εφαρμογές και να μεταπηδήσει από τη μία στην άλλη, με μεγάλη ευκολία.

    Σύμφωνα με την εταιρία, το λειτουργικό μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος tablet και θα είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας Ubuntu Developer.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 326 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-23 | Comments (0)

    Το Instagram δε θα κυκλοφορήσει για το BlackBerry 10 OS
    Η πιθανότητα κυκλοφορίας ξεχωριστής εφαρμογής του Instagram για το λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10, φαίνεται πως φθίνει. Οι πληροφορίες μας έρχονται από το AllThingsD, που επικαλείται πηγές από την ίδια την εταιρία.

    Φαίνεται πως οι υπεύθυνοι του Instagram δε θέλουν να επενδύσουν χρήματα σε μία πλατφόρμα που ακόμα δεν έχει αποδείξει αν θα τα πάει καλά ή όχι, τηρώντας στάση αναμονής και αφήνοντας τα περιθώρια ανοιχτά για το μέλλον.

    Από τη στάση του Instagram, γίνεται ξεκάθαρη η ανάγκη για την BlackBerry (τέως RIM), να αποκτήσει πάλι μία «δυνατή» σχέση με το καταναλωτικό κοινό, πριν αποφασίσουν οι μεγάλες εταιρίες να επενδύσουν στο νέο της λειτουργικό.

    Από την άλλη βέβαια, σύμφωνα με το TheVerge, το BlackBerry Z10 έχει τη δυνατότητα να «τρέξει» την εφαρμογή του Instagram για Android, όμως μία έκδοση της εφαρμογής ειδικά σχεδιασμένη για το BB10 θα είναι σίγουρα πιο αποδοτική.

    Μέχρι στιγμής βέβαια πολλές σημαντικές εφαρμογές έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη νέα πλατφόρμα της BlackBerry, όμως η έλλειψη του Instagram παραμένει μία κραυγαλέα "τρύπα”, που θα πρέπει να κλείσει, αν η εταιρία θέλει να παραμείνει ανταγωνιστ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 308 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-23 | Comments (0)

    Το Pheed κατακτά τους νέους στα κοινωνικά δίκτυα
    Το Pheed έχει κλέψει τις εντυπώσεις μαθητών λυκείου που ψάχνουν για μία νέα ψηφιακή εμπειρία. Είναι μία εφαρμογή για το iPhone, που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση των δωρεάν εφαρμογών της πλατφόρμας, ξεπερνώντας τα Facebook και Twitter.

    Η εφαρμογή έχει ήδη γίνει πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους καλλιτέχνες, με πολλούς φωτογράφους, κινηματογραφιστές και μουσικούς να τη χρησιμοποιούν.

    Όμως αυτό που πραγματικά απογείωσε το «Pheed» ήταν η διαφήμισή του από «δημοφιλείς» νέους του Twitter και του Instagram. Όπως μάλιστα είπαν και οι υπεύθυνοι της εφαρμογής, όταν η Acacia Brinley, που διαθέτει πολλούς followers στο twitter, έγραψε στον λογαριασμό της «@Pheed Sickest App», χιλιάδες έφηβοι έσπευσαν να ανοίξουν κανάλια για το Pheed.

    Το Pheed είναι μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που συνδυάζει στοιχεία των Twitter, SoundCloud, Tumblr, Ustream και Instagram. Επίσης, δεν υπάρχουν όρια στο μέγεθος του περιεχομένου, τα βίντεο μπορούν να τρέξουν μέχρι και 4 ώρες και 20 λεπτά, ενώ οι φωτογραφίες μπορεί να έχουν οποιαδήποτε ανάλυση και σχήμα.

    Ο CEO της Pheed, OD Kobo δήλωσε πως «αυτή η μηχανή είναι ότι καλύτερο θα μπορ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 281 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-23 | Comments (0)

    1 2 3 ... 20 21 »
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 5
    Φίλοι-Επισκέπτες: 5
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz