Παρασκευή, 2024-05-17, 5:58 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Επιστήμη-τεχνολογία
    Νέα σειρά τετραπύρηνων tablets από την Archos
    Μετά την παρουσίαση της σειράς Titanium στην διεθνή έκθεση CES 2013, η Archos ανακοίνωσε επίσημα και την κυκλοφορία της νέας σειράς Platinum. Πρόκειται για τρία τετραπύρηνα tablets, που θα καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς σε όλα τα μεγέθη.

    Ο μικρότερος εκπρόσωπος θα ονομάζεται Archos 80 Platinum και θα διαθέτει οθόνη IPS 8.0 ιντσών με ανάλυση 1024 x 768, τετραπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,2GHz, 2GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 2 megapixel και λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean. Η τιμή του αναμένεται να είναι στα 199 ευρώ, με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του μήνα.

    Το Archos 97 Platinum HD, θα κυκλοφορήσει επίσης μέσα στο Φεβρουάριο και θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη IPS 11,6 ιντσών με ανάλυση 2048 x 1536, τετραπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,2GHz, 2GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης, κάμερα επίσης 2megapixel και λειτουργικό το Android 4.1 jelly Bean.

    Τέλος, το Archos 116 Platinum θα είναι το μεγαλύτερο σε διαστάσεις αφού η οθόνη του θα φτάνει τις 11,6 ίντσες, ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δε διαφέρει από τ προηγούμενα δύο. Η ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 164 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Διαδικτυακή «ασπίδα» προστασίας για ανηλίκους στο Facebook

    Τα στοιχεία ανηλίκων δεν θα είναι ορατά σε ενήλικες μέσω της νέας υπηρεσίας αναζήτησης

    Την προστασία προσωπικών δεδομένων, όπως τον τόπο διαμονής, υπόσχεται στους ανήλικους χρήστες, ηλικίας 13 με 17 ετών, το Facebook, σύμφωνα με το BBC.

    Συγκεκριμένα, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι η δραστηριότητα των ανηλίκων δεν θα είναι ορατή σε ενήλικες μέσω της νέας υπηρεσίας αναζήτησης, του «κοινωνικού γραφήματος», το οποίο λάνσαρε το Facebook πριν από λίγο καιρό.

    Όπως έγινε γνωστό, οι αναρτήσεις ανηλίκων, μέσω των οποίων μπορεί κάποιος χρήστης να προσδιορίσει την ηλικία αλλά και τον τόπο διαμονής τους, θα εμφανίζονται μόνο στον κύκλο των φίλων τους που ανήκουν στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ.

    Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, προσωπικά δεδομένα για άτομα ηλικίας 13 με 17 ετών, θα είναι ορατά μόνο σε συνομήλικους φίλους τους.

    Σε περίπτωση που κάποιος ενήλικας αναζητήσει - μέσω του «κοινωνικού γραφήματος» - κάποιο άτομο με τα χαρακτηριστικά «ελεύθερη γυναίκα ετών 17», το σύστημα θα του αποδώσει μηδενικά αποτελέσματα.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 183 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Παγωμένη» επίθεση ξεκλειδώνει τις συσκευές Android
    Αν τύχει και χάσετε το κινητό σας τηλέφωνο, τότε μάλλον ο οποιοσδήποτε κωδικός ασφαλείας που έχετε θέσει δεν πρόκειται να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα.

    Δύο ερευνητές του πανεπιστημίου Erlangen στη Γερμανία, ανακάλυψαν έναν, ομολογουμένως περίεργο τρόπο, για να ανακτήσουν όλα τα δεδομένα από μία κλειδωμένη συσκευή Samsung Galaxy Nexus, που είχε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση Android. Η διαδικασία που ακολούθησαν είναι γνωστή σαν «Cold Boot Attack» (Επίθεση Παγωμένης Εκκίνησης).

    Οι ερευνητές, ονομάζουν την τεχνική που χρησιμοποίησαν «F.R.O.S.T.» (Forensic Recovery Of Scrambled Telephones), σύμφωνα με την οποία, χρειάζεται απλά να ψύξει την οποιαδήποτε συσκευή έως τους 5 βαθμούς Fahrenheit και αμέσως να την επανεκκινήσεις.

    Οι Tilo Mueller και Michael Speitzenbarth, έτσι κατάφερα να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα της συσκευής Nexus που είχε προστασία κωδικού PIN και κρυπτογραφημένο σκληρό δίσκο. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν την δυνατότητα να ανακτήσουν και τον κωδικό που είναι απαραίτητος για την αποκρυπτογράφηση δίσκου αποθήκευσης.
    Ο Mueller επισήμανε πως είναι δύσκολο να βρεθεί τρόπος που να αντιμετωπίζει ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 178 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Στο 69% το μερίδιο του Android στην αγοράΤο 2012, ήταν μία άκρως πετυχημένη χρονιά για την πλατφόρμα του Android, και αυτό αποδεικνύεται και από τις προβλέψεις της εταιρείας αναλύσεων IDC.

    Σε πρόσφατη έρευνα της, υπολογίζει πως το λειτουργικό σύστημα της Google σκαρφάλωσε από το 49,2% της αγοράς, στο 68,8% μέσα μόλις σε ένα χρόνο. Η ανοδική πορεία, φαίνεται να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στους χρήστες Symbian συσκευών, αλλά και BlackBerry, που πριν την κυκλοφορία του Z10, είχε αρχίσει να πέφτει σημαντικά.

    Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Apple με το iOS, που επίσης ακολουθεί ανοδική πορεία, αφού κατάφερε να διατηρήσει το 18,8% που κατέχει στην αγορά, παρουσιάζοντας αύξηση από πέρυσι της τάξης του 46,0% στις πωλήσεις συσκευών.

    Ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει η πορεία της Microsoft, που μετά από καιρό παρουσίασε θετικό πρόσημο, φτάνοντας και πάλι στο 2,5%.

    Η IDC, παρουσιάζει και τα στοιχεία για το τελευταίο τρίμηνο του 2012, που δείχνουν την πτώση του Android από το 75% του τρίτου τριμήνου στο 70,1%, γεγονός που δικαιολογείται απόλυτα, από την κυκλοφορία του iPhone 5, η οποία έφερε ταυτόχρονα την αύξηση στο 21,0% για το iOS.

    Για περισσότερα συμπεράσματα για τις πλατφόρμες, BlackBerry 10 OS και Windows Phone θα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 196 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Έξυπνο» ρολόι από τη SamsungΑπό ό,τι φαίνεται το 2013, θα είναι η χρονιά των «έξυπνων» ρολογιών, με το Pebble να έχει ήδη κυκλοφορήσει και τις Apple και Sony να ετοιμάζουν τις δικές τους προτάσεις. Πλέον σε αυτή τη λίστα έρχεται να προστεθεί και η Samsung.

    Λίγες μόλις ημέρες αφότου μάθαμε περισσότερα για το iWatch της Apple, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως η κορεάτικη εταιρεία, ετοιμάζει τη δική της πρόταση για τη συγκεκριμένη αγορά.

    Οι φήμες λοιπόν αναφέρουν πως, το νέο ρολόι θα είναι μέλος της οικογένειας Galaxy και θα ονομάζεται Samsung Galaxy Altius.

    Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πολλά για τα χαρακτηριστικά του, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα διαθέτει οθόνη αφής με ανάλυση 500 x 500 και το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, AltiusOS beta2.
    Πρόκειται για μία συσκευή που θα συνδέεται με το smartphone ή το tablet σας και θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που έχετε μία εισερχόμενη κλήση ή κάποιο μήνυμα.

    Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μπορούμε να συμπεράνουμε πως η ανάπτυξή του γίνεται στη Νότιο Κορέα (βάσει παρόχου).

    Η ανακοίνωση της συγκεκριμένης σ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 190 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Η πλατφόρμα του Steam επίσημα και για UbuntuΟι χρήστες των Ubuntu, περίμεναν εδώ και καιρό την κυκλοφορία μίας σταθερής έκδοσης του Steam. Πλέον η Valve κυκλοφόρησε και επίσημα την πλατφόρμα της και για Linux, προσφέροντας όλους τους τίτλους παιχνιδιών, με έκπτωση 50% έως 75% σαν προσφορά γνωριμίας.

    Μεταξύ των παιχνιδιών, μπορεί να βρει κανείς τίτλους όπως το Counter-Strike, Half Life, World of Goo, Team Fortress 2 και άλλα.

    Η είδηση έρχεται μετά από πολλούς μήνες ανάπτυξης της δοκιμαστικής έκδοσης, με την πλατφόρμα να είναι διαθέσιμη μέσα από το Software Center.

    Η ανακοίνωση της Valve είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο, με την δοκιμαστική έκδοση να γίνεται διαθέσιμη από το Νοέμβριο.

    Η ίδια η εταιρεία τονίζει πως «καλωσορίζουμε όλους τους νέους χρήστες του Steam που πλέον μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της πλατφόρμας μας και στα Ubuntu».

    «Με το Ubuntu Big Picture, μπορείτε να ζήσετε το μέλλον, σήμερα! Αφού δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε τις υπηρεσίες και τα παιχνίδια μας κατευθείαν στην τηλεόραση του σαλονιού σας, συνδέοντας την με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας».

    Η προσφορά για τα παιχνίδια ισχύει μέχρι τη Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, και αφορά όλους τους τίτλους που προσφέρονται μέχρι στιγμής απ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 204 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Η πρώτη έκδοση του PhotoshopΗ πρώτη έκδοση 1.01 του γνωστού σε όλους μας Photoshop, κυκλοφόρησε το 1990, με την Adobe Systems Inc. να το δημοσιοποιεί δωρεάν, 23 χρόνια μετά.

    Μάλιστα, η εταιρεία έχει διαμοιράσει τον κώδικα της εφαρμογής στο μουσείο Ιστορίας των Υπολογιστών, συνεχίζοντας τη συνεργασία της με το μουσείο, μετά την παραχώρηση δωρεάν και του MacPaint το 2010.

    Να σημειώσουμε πως από την πλατφόρμα εξαιρείται η βιβλιοθήκη εφαρμογών MacApp, αφού έχει κατοχυρωθεί από την Apple.

    Το αρχείο, τύπου ZIP, περιέχει 179 αρχεία που αποτελούνται από 128.000 γραμμές κώδικα. Το 75% αυτού του κώδικα είναι γραμμένο σε Pascal, το 15% στη γλώσσα 68000 Assembly και το υπόλοιπο είναι διαφόρων ειδών δεδομένα.

    Όπως είναι λογικό, η αρχική έκδοση δεν έχει τόσες λειτουργίες όσες η σημερινές εκδόσεις, οπότε ίσως να μην φανεί χρήσιμη σε πολλούς. Άλλωστε η κυκλοφορία της είναι δωρεάν και έγινε για ιστορικούς κυρίως λόγους.

    Για να πειραματιστείτε με τον κώδικα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μουσείου ιστορίας των υπολογιστών, όμως θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους που αναφέρουν πως απαγορ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 200 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Πρόγευση» του χειριστηρίου του Playstation 4Λιγότερο από μία εβδομάδα απέμεινε για να μάθουμε τι θέλει να πας παρουσιάσει η Sony γα την νέα κονσόλα της, Playstation 4.

    Να θυμίζουμε πως σε διαφημιστικό βίντεο, η εταιρεία μας είχε προσκαλέσει στις 20 Φεβρουαρίου ''να δούμε το μέλλον'' της νέας κονσόλας.

    Πρόσφατα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία, από την ιστοσελίδα Kotaku, που δείχνει ένα χειριστήριο, που θυμίζει τα παλαιότερα DualShock της Sony.

    Ενώ σχεδιαστικά έχει πολλές ομοιότητες με τα παλιά χειριστήρια, είναι εμφανείς οι νέες προσθήκες, που έχουν να κάνουν με μία οθόνη αφής στο κέντρο του και μία φωτιζόμενη, μπλε, επιφάνεια στο επάνω μέρος.
    Οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως, η φωτιζόμενη επιφάνεια θα δίνει τη δυνατότητα στο νέο χειριστήριο να ενσωματώνει τη λειτουργία Playstation Move, ενώ η οθόνη αφής θα δίνει νέες επιλογές ελέγχου της κονσόλας.

    Σίγουρα, ακόμα και αν αληθεύουν οι φήμες, πρόκειται για ένα χειριστήριο που ακόμα είναι στάδιο εξέλιξης, οπότε είναι πολύ πιθανόν να διαφέρει αρκετά από την τελική του έκδοση, ωστόσο μας δείχνει ξεκάθαρα την κατεύθυνση στην οποία κινείται η εταιρεία, θέλοντας να συνδυάσει την εργονομία με τη λειτουργικότητα.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 165 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Σημαντικό μερίδιο στις τηλεπικοινωνίες κατακτά το SkypeΤο Skype φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, σύμφωνα με έρευνα της στατιστικής εταιρείας TeleGeography.

    Τα αποτελέσματα δείχνουν πως η χρήση του γνωστού προγράμματος αγγίζει το 30% των συνολικών διεθνών τηλεφωνικών κλήσεων.

    Η εταιρεία επισημαίνει πως οι διεθνείς τηλεφωνικές κλήσεις, αυξήθηκαν μέσα στο 2012 κατά 5%, φτάνοντας στο σύνολο τους τα 490 δισεκατομμύρια λεπτά ομιλίας.

    Την ίδια στιγμή το Skype παρουσίασε αύξηση της τάξης του 44%, με κίνηση που άγγιξε τα 167 δισεκατομμύρια λεπτά.

    Πρόκειται μάλιστα, για διπλάσια αύξηση σε σύγκριση με όλους τους παρόχους τηλεφωνικών υπηρεσιών, σε ολόκληρο τον κόσμο.
    Οι υπηρεσίες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και «ιντερνετικών» κλήσεων, ασκούν τεράστια πίεση στους παρόχους τηλεφωνίας, αφού εφαρμογές όπως τα Skype, WhatApp, Google Voice, Viber και άλλα, έχουν προσελκύσει πολλούς πελάτες των πατροπαράδοτων εταιρειών.

    Αυτό υποστηρίζει και ο αναλυτής της TeleGeography, Stephan Beckert, που τονίζει πως οι πάροχοι υπηρεσιών θα πρέπει να βασίζονται σε σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ στην προκειμένη περίπτωση παρατηρείται πτώση αυτών των ρυθμών.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 191 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Smartphone αξίας 6 χιλιάδων δολαρίων
    Ούτε χίλια, ούτε δύο χιλιάδες, αλλά έξι χιλιάδες δολάρια κοστίζει νέο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με την εξειδικευμένη σε θέματα τεχνολογίας ιστοσελίδα informationweek.

    Ο λόγος για το νέο μοντέλο Ti της εταιρείας Vertu. Η συσκευή χρησιμοποιεί λειτουργικό Android, διαθέτει επεξεργαστή 1,7 GHz, μνήμη 64 GB, κάμερα με ανάλυση 8MP και οθόνη από ζαφείρι, η οποία, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Vertu, Πέρι Όστινγκ, είναι τέσσερις φορές πιο ανθεκτική από τις κοινές οθόνες «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων.

    Το περίβλημα της συσκευής είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο.

    Τα συνολικά 184 κομμάτια που αποτελούν το νέο μοντέλο συναρμολογούνται από έναν και μόνο Βρετανό τεχνίτη, ο οποίος υπογράφει μάλιστα την κάρτα SIM, μόνο όταν θέλει να δηλώσει εμπράκτως ότι αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα!

    Το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει το Ti είναι αισθητά ανώτερο από τα λοιπά κινητά τηλέφωνα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι παρέχεται δωρεάν τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο, είτε μέσω γραπτού μηνύματος, είτε μέσω φωνητικών εντολών, είτε ακόμη, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

    Ο προσωπικός «θυρωρός», όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η συγκεκριμέ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 173 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Η εμπειρία των Ubuntu σε κινητά AndroidΌπως ανακοινώθηκε, νωρίτερα μέσα στο μήνα, τα πρώτα Ubuntu Phones θα κάνουν την εμφάνισή τους, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

    Μέχρι τότε όμως, κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή με το όνομα Ubuntu Phone Experience, που δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήστε την χαρακτηριστική, πλαϊνή μπάρα του λειτουργικού σε συσκευές Android.

    Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη ήδη, και δίνει μία πρώτη ιδέα του πως θα είναι το λειτουργικό της Canonical, σε φορητές συσκευές.

    Η εφαρμογή απλά προσθέτει την μπάρα πλοήγησης στην αριστερή πλευρά, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε συντομεύσεις των προγραμμάτων που επιθυμείτε. Επίσης, σε αυτή τη μπάρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση, από οπουδήποτε.

    Το Ubuntu Phone Experience είχε «ανέβει» στο Play Store, όμως προέκυψε κάποιο πρόβλημα με την ονομασία της εφαρμογής και αφαιρέθηκε από το Online κατάστημα της Google. Πλέον η διάθεση του γίνεται μόνο μέσω του φόρουμ των xda developers.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 160 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Έτοιμη να κυκλοφορήσει η νέα LG OLED 55 ιντσώνΗ LG παρουσίασε πριν ένα περίπου μήνα στη διεθνή έκθεση CES 2013, τη νέα της τηλεόραση 55 ιντσών, τεχνολογίας OLED και πλέον πλησιάζει η ώρα που θα κάνει την εμφάνισή της στα ράφια των καταστημάτων.

    Πρόκειται για την πρώτη οθόνη που ενσωματώνει τη νέα τεχνολογία σε αυτό το μέγεθος. Η κυκλοφορία της θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα (18 Φεβρουαρίου), στην αγορά της Κορέας και θα κοστίζει περίπου 10.000 δολάρια (11.000.000 won), σύμφωνα με συνέντευξη τύπου της εταιρίας.

    Μάλιστα, τονίζεται και το γεγονός ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 100 προπαραγγελίες από Κορεάτες καταναλωτές. Επίσης, η LG ανακοίνωσε πως πούλησε ακόμα 300 τηλεοράσεις Ultra HD 84 ιντσών (και 20.000 δολαρίων!), κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα. Τέλος επισήμανε την πεποίθηση πως θα καταφέρει να ανεβάσει το ποσοστό των πωλήσεων της κατά 15% μέσα στο 2013, σε σχέση με το 2012.

    Εκτός από την LG, αναμένεται να κυκλοφορήσει και η Samsung την δική της πρόταση σε αυτήν την κατηγορία, με την κυκλοφορία της δικής της OLED τηλεόρασης να είναι προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Μάρτιο για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, στην τιμή των 12.000 δολαρίων.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 168 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Κενό ασφαλείας στη lock-screen του iPhoneΑπό ότι φαίνεται κάθε φορά που η Apple κυκλοφορεί μία αναβάθμιση του iOS, καταφέρνει να δημιουργήσει νέες μεθόδους παράκαμψης της λειτουργίας κλειδώματος της οθόνης.

    Όπως φαίνεται ξεκάθαρα σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Youtube, υπάρχει ένας σχετικά περίπλοκος τρόπος, που συνδυάζει το πάτημα μερικών πλήκτρων με μία εικονική επείγουσα κλήση, και σας δίνει πρόσβαση σε οποιασδήποτε iOS συσκευή.

    Πιο συγκεκριμένα με αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να ελέγξετε πλήρως τις τηλεφωνικές λειτουργίες του smartphone, όπως το να πραγματοποιήσετε μία κλήση, να επεξεργαστείτε τις επαφές ή ακόμα και να στείλετε κάποιο email.

    Για να καταφέρει κάποιος να «ξεκλειδώσει» την οποιαδήποτε συσκευή θα πρέπει να πατήσει πολλές φορές συνεχόμενα το κεντρικό πλήκτρο, και αμέσως αποκτά πρόσβαση στις επαφές της συσκευής.

    Η διαδικασία είναι λίγο περίπλοκη στην αρχή, αλλά αν κάποιος μάθει τον τρόπο, μπορεί πολύ εύκολα να την εφαρμόσει. Μέχρι λοιπόν η Apple να κυκλοφορήσει κάποια σχετική αναβάθμιση, ώστε να "κλείσει” το συγκεκριμένο κενό, καλό θα είναι να έχετε το νου σας, σε ποιον δανείζετε το κινητό σας.

    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 206 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Ερευνητές επέκτειναν τη διάρκεια ζωής μπαταριών λιθίου
    Έχει ειπωθεί πολλές φορές πως, ενώ η τεχνολογία των ηλεκτρονικών ειδών αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, η αντίστοιχη των μπαταριών έχει μείνει στάσιμη τα τελευταία χρόνια. Όλοι γνωρίζουν πως από ένα σημείο και μετά, η εξέλιξη της τεχνολογίας θα σταματήσει αν δε βρεθεί ένας τρόπος να αυξηθεί δραστικά η αυτονομία των μπαταριών.

    Οι σημερινές φορητές συσκευές έχουν πραγματικά απίστευτες δυνατότητες, αλλά πως να τις εκμεταλλευτεί κανείς όταν η αυτονομία τους δεν ξεπερνά τις 6-10 ώρες;

    Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, ισχυρίζονται πως κατάφεραν να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιώντας νανοσωλήνες πορώδους πυριτίου για τη μεταφορά των ηλεκτρονίων, στις γνωστές μπαταρίες λιθίου, επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους. Επιπλέον, μειώνουν δραματικά τις απώλειες ενέργειας, είτε κατά τη φόρτιση είτε μετά.

    Η συγκεκριμένη έρευνα, όπου ηγείται ο καθηγητής Chongwu Zhou, του Viterbi Scholl of Engineering, δημοσιεύτηκε στο τεχνολογικό περιοδικό Nano Research.

    Πρόκειται για μία νέα μέθοδο, που οι ίδιοι οι ερευνητές υποστηρίζουν πως είναι εφικτό να εφαρμοσθεί στα επόμενα δύο με τρία χρόνια. Μάλιστα, έχου ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 183 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Μεγάλη διάκριση για την Microsoft Ελλάς

    Τιμήθηκε με το βραβείο Mobile Business Excellence

    Κατά τη διάρκεια του 3ου Συνεδρίου InfoCom Mobiles & Apps, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 και στο πλαίσιο των Mobile & Apps Awards, η Microsoft Ελλάς έλαβε Βραβείο Mobile Business Excellence για τα Windows Phone 8.

    Τα Windows Phone 8 που η Microsoft παρουσίασε στη διεθνή αγορά τον Οκτώβριο του 2012, συνιστούν ένα κορυφαίο προϊόν για το χώρο της κινητής τηλεφωνίας, καθώς προσφέρουν στο χρήστη μια πραγματικά προσωπική εμπειρία, δίνοντάς του τη δυνατότητα να παραμένει συνδεδεμένος με τους ανθρώπους και τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

    Καθοριστικό ρόλο για τη βράβευση των Windows Phone 8 ως την κορυφαία επιλογή λειτουργικού συστήματος κινητής συσκευής για επαγγελματίες, είχε η ενσωμάτωση του Microsoft Office και του Skydrive, αλλά και γενικότερα η ενισχυμένη διαλειτουργικότητα της πλατφόρμας. Καθώς πρόκειται για εφαρμογές ιδιαίτερα δημοφιλείς σε εργασιακά περιβάλλοντα, η δυνατότητα χρήσης τους στο κινητό τηλέφωνο αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για οποιονδήποτε επιθυμεί ευελιξία και ευκολία εντός και εκτός της εργασίας του.

    Μ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 174 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Smatphone με... κοινωνικές ευαισθησίεςΠλέον στις μέρες μας έχουν γίνει γνωστές πολλές αναφορές για την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατά τη δημιουργία των νέων ηλεκτρονικών συσκευών.

    Με αυτό το σκεπτικό, μία ολλανδική εταιρία τεχνολογίας αποφάσισε να δημιουργήσει το Fairphone, μία συσκευή smartphone που ξεχωρίζει για τον τρόπο παραγωγής του.

    Οι κατασκευαστές της συσκευής, δίνουν έμφαση σε σημαντικά κοινωνικά θέματα, όπως οι συνθήκες εργασίας κατά την εξόρυξη των πρώτων υλών αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος κατά την παραγωγή.

    Η Γιοχάνα Κους, από την οργάνωση GermanWatch, τονίζει το ζήτημα για τις ευθύνες των ίδιων των εταιριών, λέγοντας πως «ο ισχυρισμός των επιχειρήσεων ότι αδυνατούν να παρακολουθήσουν την προέλευση των πρώτων υλών και τον τρόπο συλλογής τους, δεν ευσταθεί.

    Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει πως είναι εφικτό να παρακολουθήσει κανείς αυτή την πορεία, από τα ορυχεία ακόμα, μέχρι και τα εργοστάσια, και μάλιστα η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκη».

    Ο μεγαλύτερος προμηθευτής των μετάλλων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των ηλεκτρονικών ειδών είναι η Κίνα, ενώ μεγάλες ποσότητες διαθέτει και το Κονγκό, όπου η εκμετάλλευση ανηλίκων αλλά και οι πολύ ε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 193 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Το CERN σβήνει τις «μηχανές» τουΟ διάσημος μεγάλος επιταχυντής του CERN, ετοιμάζεται για ένα «διάλειμμα» δύο χρόνων, καθώς ήδη έσβησαν οι συγκρουόμενες ακτίνες των σωματιδίων του.

    Οι διαδικασίες που θα θέσουν σε «χειμέρια νάρκη» τον επιταχυντή θα ολοκληρωθούν έως το Σάββατο.

    Θα επιστρέψει στη «ζωή» το Νοέμβριο του 2014 και τα πειράματα που διεξάγονται αναμένεται να ξεκινήσουν το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο του 2015.

    Τότε, οι 1.734 μαγνήτες του, που καθοδηγούν τις ακτίνες των σωματιδίων στο εσωτερικό του τεράστιου υπόγειου τούνελ, σε θερμοκρασία κοντά στο απόλυτο μηδέν, θα θερμανθούν σταδιακά ξανά σε θερμοκρασία δωματίου.

    Η δίχρονη διακοπή του επιταχυντή θα αφιερωθεί σε επισκευές και αναβαθμίσεις του πολύπλοκου εξοπλισμού του, ιδίως όσον αφορά τις συνδέσεις μεταξύ των μαγνητών, ώστε να αντέξουν τα υπέρογκα ηλεκτρικά φορτία που θα τους διαπεράσουν μελλοντικά.

    Στόχος είναι να εκμηδενισθεί η πιθανότητα ενός νέου τεχνικού προβλήματος, όπως αυτό που τον έθεσε «νοκ-άουτ» το 2008. Παράλληλα, μεταξύ άλλων, θα γίνουν τεχνικές εργασίες αναβάθμισης στους τέσσερις πειραματικούς ανιχνευτές του επιταχυντή.

    Στη διάρκεια του 2012, το γιγάντιο μηχάνημα έκανε συγκρούσεις υποατομικών σωματιδίων με ενέργεια 8 TeV (τρισεκατομμυρίω ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 191 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    ΄Η πρώτη διαφήμιση του ίντερνετΠρόκειται για την ιδέα πάνω στην οποία χτίστηκαν εταιρείες κολοσσοί, όπως η Google, ηπαλαιότερα Yahoo!, και τόσες άλλες. Αναφερόμαστε φυσικά στην πρώτη ηλεκτρονική διαφήμιση, τύπου banner, που κυκλοφόρησε ποτέ.

    Το 1994, o Joe MacCambley, συνιδρυτής της εταιρείας μάρκετινγκ, Wonderfactory, στη Νέα Υόρκη, ήταν ο άνθρωπος που σύστησε τις διαφημίσεις στον χώρο του ίντερνετ, δημιουργώντας το πρώτο banner της Ιστορίας.

    Το banner δημιουργήθηκε για χάρη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών AT&T και έκανε την εμφάνισή του στην ιστοσελίδα HotWired.com, και εξυπηρετούσε την προώθηση μουσείων τέχνης.

    Σημαντικό στατιστικό στοιχείο είναι πως το 44% των επισκεπτών του site έκαναν κλικ πάνω στο banner, δείχνοντας το δρόμο στην ηλεκτρονική διαφήμιση.

    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 180 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Η HP «υιοθετεί» το AndroidΣε μία προσπάθεια να αποκτήσει το μερίδιο που επιθυμούσε η Hewlett Packard στην αγορά των φορητών συσκευών, αποφάσισε να υιοθετήσει το λειτουργικό σύστημα της Google στις μελλοντικές συσκευές της.

    Όπως αναφέρουν πηγές της εταιρείας, η επόμενη συσκευή θα είναι ένα tablet υψηλών επιδόσεων, που θα διαθέτει τον επεξεργαστή Tegra 4 της NVIDIA. Η συγκεκριμένη συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

    Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο και για ένα Android smartphone της εταιρίας, με την κυκλοφορία του όμως να αναμένεται τον επόμενο χρόνο.

    Η είδηση δεν αποτελεί έκπληξη καθώς αν στις χαμηλές πωλήσεις της εταιρείας, προστεθεί το γεγονός της συνεργασίας της, με την Google, για την κυκλοφορία ενός Chromebook, γίνεται αντιληπτό πως η HP σκέφτεται εδώ και αρκετό καιρό το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

    Η HP είχε εστιάσει στο webOS, μετά την εξαγορά της Palm έναντι 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μία κίνηση που αποδείχθηκε λανθασμένη, αφού την άφησε αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό και τις εταιρείες «μεγαθήρια» της αγοράς όπως οι Apple, Samsung, HTC και άλλες.

    Η συγκεκριμένη συνεργασία, σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως νίκη της Google, που απολαμβάνει την αποδοχή της πλειοψηφίας των εταιρειών του χώρου.

    Μάλιστ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 189 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Πάνω από 300 εκατ. οι χρήστες του Opera
    Η εταιρεία ανάπτυξης του γνωστού browser, Opera, ανακοίνωσε πως κατάφερε να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο, με τον πλοηγό να είναι εδώ και καιρό διαθέσιμος σε πολλές συσκευές και πλατφόρμες.

    Εκτός όμως από το το νέο ρεκόρ χρηστών για την εταιρεία, αποκάλυψε και τη μετάβαση της στο WebKit, μία μηχανή rendering, που ήδη βρίσκεται πίσω από πλοηγούς όπως ο Safari και ο Chrome.

    To WebKit δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη συμβατότητα με ιστοσελίδες, αφού ενσωματώνει όλες τα τελευταία ηλεκτρονικά πρότυπα, όπως το HTML 5.

    Μέχρι στιγμής, η ομάδα ανάπτυξης του Opera, προσπαθούσε να δημιουργήσει από μόνη της αυτά τα πρότυπα στη δική της μηχανή, με αποτέλεσμα να χάνει αρκετό χρόνο, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Πλέον σίγουρα θα καταφέρει να ενσωματώσει τις δικές βελτιώσεις, δουλεύοντας απερίσκεπτα, σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

    Η εμπειρία της εταιρείας στο χώρο, συνοδεύεται και από πολλές καινοτομίες, που πλέον έχουν υιοθετήσει και οι ανταγωνιστές της, όπως οι καρτέλες (tabs).

    Η μετάβαση στο WebKit θα γίνει σταδιακά μέσα στη χρονιά, ξεκινώντας από την έκδοση για smartphones, που ίσως πάρουμε μία πρώτη γεύση στην επ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 170 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Αναβαθμίζεται το Skype για Mac και PCΤο BlackBerry 10 είναι ακόμα σε αναμονή για να ενσωματώσει τις λειτουργίες του Skype, αλλά το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τις κλήσεις/μηνύματα για την έκδοση της υπηρεσίας στις πλατφόρμες OS X και Windows.

    Με την ευκαιρία αυτή, η νέα αναβάθμιση της εφαρμογής φέρνει, κυρίως, ένα νέο χαρακτηριστικό με το όνομα «eGifting» που θα επιτρέπει στους χρήστες Mac αλλά και PC να στέλνουν πίστωση στο λογαριασμό Skype όποιου φίλου τους επιθυμούν, εφόσον φυσικά και ο αρχικός χρήστης διαθέτει ένα λογαριασμό στο Skype.

    Στη νέα έκδοση 6.2 του Skype, οι ομάδα ανάπτυξης, επίσης έχει επανασχεδιάσει ελαφρώς την επάνω γραμμή εργαλείων για την έκδοση των Windows, για πρόσβαση στο «Home», «Δημιουργία ομάδων» και «Προσθήκη επαφών», ενώ η εφαρμογή για το OS X έχει τη δυνατότητα να στείλει SMS χωρίς την ανάγκη της επαλήθευσης του αριθμού.

    Και οι δύο ενημερώσεις είναι ήδη διαθέσιμες, για τις πλατφόρμες των Apple και Microsoft, από την επίσημη σελίδα της εφαρμογής.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 175 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Το Youtube κατέθεσε προσφυγή εναντίον νέας ρύθμισης στη Ρωσία
    Την 1 Νοεμβρίου 2012, κυκλοφόρησε ένα νέο, αμφιλεγόμενο Firewall στη Ρωσία, που είχε σαν στόχο να μπλοκάρει τα βίντεο παιδικής πορνογραφίας, ναρκωτικών και αυτοκτονιών. Σύμφωνα όμως με τους κατακριτές αυτής της κίνησης, η κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και «μπλόκαρε» και άλλου είδους περιεχόμενο.

    Τα γραφεία της Google στη Ρωσία, που είναι υπεύθυνα για την λειτουργία του Youtube, έχουν καταθέσει έφεση κατά της ρωσικής ρυθμιστικής αρχής για τον αποκλεισμό του YouTube. Η προσφυγή, που κατατέθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, αφορά ένα βίντεο που δείχνει πως να εφαρμόσει κανείς μακιγιάζ τις απόκριες, ώστε να φαίνεται σαν πληγή. Το βίντεο αποκλείστηκε καθώς θεωρήθηκε πως ενθάρρυνε τις αυτοκτονικές τάσεις.

    Η είδηση αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη ρωσική εφημερίδα Vedomosti. Θέση της Google είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετές διευκρινίσεις σχετικά με το τι είδους περιεχόμενο επιτρέπεται και τι όχι. Σε αυτή την περίπτωση για παράδειγμα, ένα βίντεο που προοριζόταν για ψυχαγωγία έχει κατά την άποψή της Google, παρερμηνευθεί.

    Ένας εκπρόσωπος της εταιρίας από τη Ρωσία, δήλωσε στο τεχνολογικό site TechCrunch, πως «το YouTube προσφέρει ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 182 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Ο Αρχιμήδης επεχείρησε να εκτιμήσει ένα άνω όριο του αριθμού των κόκκων της άμμου και, μη θέλοντας να ξεπεραστεί ποτέ, υπολόγισε όχι μόνο τον αριθμό των κόκκων άμμου μιας παραλίας, αλλά και ολόκληρης της Γης, μιας Γης αποτελούμενης ολόκληρης από άμμο και, τέλος, ενός σύμπαντος από άμμο. Η τελευταία αυτή εκτίμηση βασίστηκε στο μεγαλύτερο μοντέλο σύμπαντος που είχε προταθεί μέχρι τότε, το ηλιοκεντρικό μοντέλο του Αρίσταρχου του Σάμιου. Δυστυχώς, το χαμένο αυτό έργο του Αρίσταρχου μας είναι γνωστό μόνο χάρις σε λίγες αναφορές, ανάμεσα στις οποίες και η παρακάτω. Ο Αρχιμήδης σε αυτό το έργο του αναφέρει τα εξης:
    «Αλλά ο Αρίσταρχος έγραψε ένα βιβλίο, που περιέχει ορισµένες προτάσεις, από τις οποίες συµπεραίνεται ότι ο πραγµατικός κόσµος είναι πολύ µεγαλύτερος. Πιστεύεται ότι οι απλανείς αστέρες και ο Ήλιος είναι ακίνητοι, ότι η Γη κινείται γύρω από τον Ήλιο σε κυκλική τροχιά, που στο κέντρο της βρίσκεται ο Ήλιος. Ακόµη ότι η σφαίρα των απλανών αστέρων, που βρίσκεται στο ίδιο µε τον Ήλιο κέντρο, είναι τόσο µεγάλη, ώστε ο κύκλος γύρω από τον οποίο περιστρέφεται η Γη απέχει από τους απλανείς αστέρες, όσο απέχει το κέντρο µιας σφαίρας από την επιφάνεια της... Ο Αρίσταρχος δηλαδή εννοεί το εξής: αφού πιστεύουμε ότι η Γη είναι, ας πούµε, το κέντρο του κόσμου, η σχέση της Γης προς εκείνο που ονομάζουμε «κόσμο» είναι ίση προς τη σχέση της σφαίρας, που περιέχει τον κύκλο πάνω στον οποίο διατείνεται ότι περιστρέφεται η Γη, προς τη σφαίρα των απλανών αστέρων.»
    Ο λόγος που επέλε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 218 | Added by: Al@ni | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Ο Tim Cook επιτίθεται στην τεχνολογία OLED
    Στο συνέδριο της Goldman Sachs τη Τρίτη παρευρέθηκε ο CEO της Apple, Tim Cook και μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα. Αναφερόμενος στην τεχνολογία OLED, δε δίστασε να τη χαρακτηρίσει «τραγική», εστιάζοντας κυρίως στην απόδοση των χρωμάτων.

    Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως «αν ποτέ δοκιμάσεις να αγοράσεις κάτι ηλεκτρονικά και θέλεις να δεις τι χρώμα είναι, καλύτερα να μην εμπιστευτείς αυτό που βλέπεις σε μία οθόνη OLED».

    Φυσικά, στο ζήτημα των οθονών, υποστήριξε τις οθόνες Retina, που χρησιμοποιούν οι νέες Apple συσκευές, υποστηρίζοντας πως τα χρώματα σε αυτές τις οθόνες αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, ενώ και η φωτεινότητά τους είναι έως και δύο φορές μεγαλύτερη από ότι σε μία OLED.

    Αντιθέτως, σε ερώτηση για το αν η Apple σκέφτεται να ακολουθήσει τη νέα μόδα των «phablets» ααπάντησε διπλωματικά, μη θέλοντας να αποκαλύψει τα σχέδια του για το μέλλον, λέγοντας πως «οι ανταγωνιστικές εταιρίες, επικεντρώνονται στο μέγεθος και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενώ αδυνατούν να προσφέρουν στον χρήστη μία εκπληκτική εμπειρία χρήσης».
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 178 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    H Samsung ετοιμάζει το Galaxy S IV mini
    Ταυτόχρονα με τη δημιουργία του Galaxy S IV, από ότι φαίνεται, θα πρέπει να περιμένουμε να κάνει την εμφάνιση του και το Galaxy S IV mini.

    Η φήμη, η οποία προέρχεται από την αξιόπιστη ιστοσελίδα SamMobile, υποδεικνύει πως η γραμμή παραγωγής της κορεατικής εταιρίας παράγει, την ίδια στιγμή και τον μικρό αδερφό της ναυαρχίδας της. Μάλιστα, κάποιες πολύ αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο και για την εξέλιξη ενός Galaxy ρολογιού χειρός. Όλα αυτά μαζί, όπως τονίζουν οι πηγές, αποτελούν το σχέδιο «Project J» της εταιρίας.

    Όλα αυτά είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και στο σημείο αυτό μπορούμε μόνο να κάνουμε υποθέσεις για τα μελλοντικά σχέδια της Samsung. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα, για το Galaxy Mini S4 και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, και το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι θα έχει μικρότερη οθόνη.

    Σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα στο μέλλον και ιδιαίτερα στην επερχόμενη έκθεση MWC 2013, όπου αναμένουμε η Samsung να μας εκπλήξει ευχάριστα για ακόμα μία φορά.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 183 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Η Intel ετοιμάζει τη δική της ηλεκτρονική τηλεόρασηΗ Intel ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη πως θα ξεκινήσει την κυκλοφορία της δικής της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τηλεόρασης, μέσα στο 2013.

    Ο γενικός διευθυντής της Intel Media, Erik Huggers, δήλωσε πως η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα box, στα πρότυπα του Apple TV, που θα προσφέρει «πολύ ανώτερη εμπειρία» στους χρήστες.

    Σήμερα υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες που φέρνουν το περιεχόμενο του ίντερνετ στις τηλεοράσεις, με δημοφιλέστερα αυτά των Apple και Roku.

    Όμως η Intel θέλει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, προσπαθώντας να δημιουργήσει μία υπηρεσία που θα αντικαταστήσει την καλωδιακή τηλεόραση.

    Μάλιστα, σύμφωνα με το Huggers, η υπηρεσία βίντεο θα είναι διαθέσιμη και άλλες συσκευές, εκτός των τηλεοράσεων, όπως το iPad, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους χρήστες από ό,τι οι εταιρείες καλωδιακής τηλεόρασης κάνουν μέχρι σήμερα.

    Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσει η Intel για να καταφέρει τα σχέδια της είναι η επαφή με το καταναλωτικό κοινό. Μπορεί να μιλάμε για το μεγαλύτερο κατασκευαστή επεξεργαστών στον κόσμο, όμως είναι γνωστό πως οι πωλήσεις της στο παρελθόν ήταν πάντα σε συνεργασία με άλλες εταιρείες κατασκευαστών και όχι με τους χρήστες.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 224 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Αγορά προϊόντων με ένα «τιτίβισμα»
    Το Twitter και η American Express ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να δώσουν τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων μέσω των #hashtags. Πλέον οι κάτοχοι επιλεγμένων καρτών θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν προϊόντα, με ένα απλό tweet.

    Η συμφωνία ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στα πλαίσια της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν δωροεπιταγές των 25 δολαρίων από την American Express για 15 δολάρια, απλά δημοσιεύοντας ένα tweet με tag #BuyAmexGiftCard25.

    Μάλιστα η εταιρεία, δήλωσε πως θα κυκλοφορήσει και άλλες προσφορές σήμερα το απόγευμα. Σε αυτές θα περιλαμβάνονται προσφορές όπως, το Kiddle Fire του Amazon στην τιμή των 149 δολαρίων, μία κονσόλα Xbox στα 179 δολάρια και ένα βραχιόλι Donna Karan στα 80 δολάρια. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται οι φόροι, με τις προσφορές να ισχύουν μέχρι τις 3 Μαρτίου.

    Η διαδικασία λειτουργεί ως εξής: Οι χρήστες που έχουν λογαριασμού στο Twitter και συνεργάζονται με την American Express, θα μπορούν να προσθέσουν το hashtag ενός συγκεκριμένου προϊόντος στα tweets τους, στη συνέχεια θα λαμβάνουν μία απάντηση από την American Express (λογαριασμός @AmexSync), που θα περιλαμβάνει ένα νέο hashtag ενεργοποίησης.

    Από εκεί και μετά θα π ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 216 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Διαθέσιμη η νέα έκδοση του AndroidH Google ξεκίνησε τη διάθεση της νέας έκδοσης του Android, για τις συσκευές Google Nexus 4 και Samsung Nexus 10.

    Η αναβάθμιση εστιάζει κυρίως σε διορθώσεις μικρών προβλημάτων του κώδικα, που σχετίζονται με τις επιδώσεις και τη σταθερότητα του συστήματος.

    Επίσης διορθώνει ένα πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί κατά την αναπαραγωγή μουσικής μέσω ίντερνετ, όταν κάποιος χρησιμοποιούσε το Bluetooth. Με την κυκλοφορία της προηγούμενης έκδοσης είχε αναφερθεί πως η μουσική σταματούσε να παίζει ομαλά και παρουσίαζε διακοπές, όπως όταν ακούει κανείς ένα γρατσουνισμένο CD.

    Η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει σταδιακά, οπότε είναι πολύ πιθανόν να μην είναι ακόμα διαθέσιμη για όλους τους κατόχους των παραπάνω συσκευών. Μάλιστα η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε υπολογίζεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

    Η αναβάθμιση είναι σχετικά μικρή, με μέγεθος 476MB και οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να την κάνουν ασύρματα (Over The Air), χωρίς μάλιστα να απαιτείται η σύνδεση σε δίκτυο WiFi.

    Το γεγονός πως η συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι σχετικά μικρή, δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αφού ήδη κυκλοφορούν φήμες πως η επόμενη έκδοση Android 5 με την ονομασία Key Lime Pie, βρίσκεται ήδη σε π ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 217 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    «Σερφάρω, δε ρισκάρω»
    Η ασφαλής συμπεριφορά των νέων στο διαδίκτυο θα βρεθεί στο επίκεντρο της εκδήλωσης «Youth Online Safety: Σερφάρω, δε ρισκάρω» που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τη Microsoft Ελλάς και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 10πμ στον πολυχώρο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι).

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη της Microsoft Ελλάς και εκπρόσωποι του συλλόγου «Το Χαμόγελου του Παιδιού» θα αναφερθούν εκτενώς στους κινδύνους του διαδικτύου και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή πλοήγηση. Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η ανάπτυξη ενός δυναμικού διαλόγου σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και το φαινόμενο του εκφοβισμού μέσω διαδικτύου, καθώς και η συζήτηση περί ασφαλούς διαδικτυακής συμπεριφοράς.

    Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να εκφράσουν τις ανησυχίες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συζήτηση θα συμμετέχουν και σχολεία εκτός Αθηνών μέσω της τεχνολογίας του Skype.

    Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ηλεκτρονική διεύθυνση ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 177 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Φορτίζει το κινητό με ενέργεια από... ρόφημα!Πρόκειται για ένα gadget που έκανε την εμφάνισή του στην ιστοσελίδα χρηματοδοτήσεων, Kickstater, και κατάφερε μέσα σε μόλις μία εβδομάδα να μαζέψει τα 69.000 δολάρια από τα 100.000 που ήταν ο αρχικός του στόχος.

    Το Epiphany onE Puck, είναι ένα ιδιαίτερο σουβέρ, που χρησιμοποιεί τη θερμοκρασία ενός ροφήματος, για να φορτίσει το κινητό τηλέφωνο!

    Διαθέτει μάλιστα δύο όψεις, μία για τα ζεστά ροφήματα σε κόκκινο χρώμα και μία για τα δροσερά σε μπλε. Φυσικά με το νέο αυτό gadget δεν θα χρειαστεί να συνδέσετε το κινητό σας σε κάποια πρίζα ή θύρα USB ενός υπολογιστή.

    Μάλιστα, όσο πιο ζεστό (ή αντίστοιχα κρύο) είναι το ρόφημα σας, τόσο περισσότερη ενέργεια θα παραχθεί για την συσκευή σας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από τους δημιουργούς του Epiphany onE Puck, η συσκευή θα είναι συμβατή με όλα τα iPhone και iPad, καθώς και με όλα τα smartphone που χρησιμοποιούν Android. Πιο συγκεκριμένα, το νέο gadget θα μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε συσκευή απαιτεί λιγότερη ενέργεια από 1.000mAh.

    Ο οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να υποστηρίξει το συγκεκριμένο πρότζεκτ, μέσα από την ιστοσελίδα του Kickstarter, με διάφορα επίπεδα χρηματοδότησης.

    Ωστόσο, η κυκλοφορία του δε θα πρέπει να α ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 193 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Νέες πληροφορίες για το Xbox 720Η είδηση της κυκλοφορίας μίας παχνιδοκονσόλας, ενθουσιάζει τόσο τους gamers, όσο και τους λάτρεις της τεχνολογίας, αφού πρόκειται για ένα γεγονός που δεν συμβαίνει και κάθε χρόνο.

    Με το ενδιαφέρον λοιπόν για τα νέα Playstation 4 και Xbox 720 να παραμένει αμείωτο, πολλές πληροφορίες έχουν αρχίσει και διαρρέουν με βάση τα πακέτα εξέλιξής τους.

    Την τιμητική του έχει αυτή τη φορά το νέο Xbox, με την ιστοσελίδα Kotaku, να δημοσιεύει πολλές πληροφορίες για την κονσόλα, που βασίζονται στις δοκιμές του πακέτου εξέλιξης «Durango».

    Μία πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία έχει να κάνει με το γεγονός πως το νέο Xbox, θα υποστηρίζει δυνατότητα multitasking. Θα μπορεί δηλαδή να «τρέξει» περισσότερες λειτουργίες ταυτόχρονα, κάτι που θα απαιτεί την αποθήκευση των παιχνιδιών στο σκληρό δίσκο και τη λειτουργία του νέου αισθητήρα Kinect 2.0.

    Ο νέος αισθητήρας θα είναι πλέον υποχρεωτικός για τη λειτουργία και θα πωλείται μαζί με την κάθε κονσόλα. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για υποστήριξη έως και έξι παικτών ταυτόχρονα!

    Για να γίνεται εφικτή η αποθήκευση των παιχνιδιών, η κάθε έκδοση θα περιλαμβάνει ένα σκληρό δίσκο 500GB, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αποθήκευση και αναπαραγωγή τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 203 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Ιδιαίτερο σχεδιασμό διαθέτει το LG Optimus G ProΗ LG παρουσίασε το σχεδιασμό της νέας πολυαναμενόμενης συσκευής Optimus G Pro. Το μόνο που έχουμε σαν δεδομένο για το νέο smartphone είναι πως θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών, που σύμφωνα με την εταιρεία θα παράγει εφέ «2,5D», χάρη στο «καμπυλωτό» γυαλί με το οποίο είναι εξοπλισμένη.

    Εμφανισιακά το Optimus G Pro, εντυπωσιάζει με τον απλό σχεδιασμό του, το πολύ λεπτό πλαίσιο και τις στρογγυλεμένες γωνίες, διατηρώντας μάλιστα και τον «κυβοειδή» σχεδιασμό του πίσω καλύμματος, που είδαμε και στο Nexus 4.

    Τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει είναι το μαύρο και λευκό.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 165 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)


    Η προεπιλογή του Google στο iOS κοστίζει ακριβάΟι δύο κολοσσοί είναι συνεργάτες και εχθροί, την ίδια στιγμή. Σύμφωνα με μία έκθεση από τη Morgan Stanley, η Google θα μπορούσε να πληρώσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2014 για να παραμείνει η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο iOS.

    Το 2009, η Google κατέβαλε 82 εκατομμύρια δολάρια για το συγκεκριμένο προνόμιο, με τον αναλυτής Scott Devitt, να πιστεύει ότι πρόκειται για μια διαπραγμάτευση που θα αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.

    Σύμφωνα με την έκθεση, «Η επόμενη Google είναι το Google», το συνολικό κόστος για το συγκεκριμένο προνόμιο είναι ανάλογο με τον αριθμό των πωλήσεων του iOS ανά μονάδα, με το κόστος απόκτησης σιγά-σιγά να ανεβαίνει από 3,2 δολάρια ανά μονάδα πέρυσι σε 3,3 δολάρια ανά μονάδα φέτος και 3,5 δολάρια ανά μονάδα του χρόνου.

    Έτσι το συνολικό κόστος θα συνεχίσει να ανεβαίνει, αν συνεχίσουν να ανεβαίνουν και οι πωλήσεις των συσκευών της Apple. Μάλιστα, για να κάνουμε και τη σύγκριση, η Google, για τον ίδιο λόγο, θα δώσει περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια στη Mozilla Foundation.

    Από την άλλη, κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν πως αν δεχθεί την συγκεκριμένη πρόταση η Apple, θα βοηθήσει τον άμεσο ανταγωνιστή της, όμως κάθε εταιρεία οφείλει ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 217 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Η Gigabyte κάνει το βήμα στα Gaming LaptopsΗ εταιρία Gigabyte, γνωστή για την δημιουργία motherboards (μητρικές πλακέτες), κυκλοφόρησε ένα φορητό υπολογιστή που επικεντρώνεται κυρίως σε λειτουργίες παιχνιδιού, με την ονομασία P2742G.

    Πρόκειται για μία άκρως ανταγωνιστική πρόταση, που συνδυάζει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7, την κάρτα γραφικών της NVIDIA Geforce GTX 660M, λειτουργικό σύστημα Windows 8 και οθόνη 17,3 ιντσών με ανάλυση 1080p.

    Η εταιρία είχε ανακοινώσει τη συγκεκριμένη συσκευή το περασμένο φθινόπωρο και πλέον είναι έτοιμη να το διαθέσει στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, με τιμή του να είναι στις 909 λίρες μέσω μεταπωλητών όπως το Amazon. Επίσης, είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και στις Ηνωμένες Πολιτείες στην τιμή των 1450 δολαρίων.

    Το P2742G έρχεται με 2TB αποθηκευτικού χώρου με πολύ υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής, προαιρετικό Blu-ray Player και σημαντικές βελτιώσεις για την απόδοση από το THX TruStudio Pro.

    Τέλος να αναφέρουμε πως στα τεστ απόδοσης του 3DMark Vantage κατάφερε να πετύχει το εντυπωσιακό σκορ των 12.193 πόντων, γεγονός που σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή του (για την κατηγορία του), σίγουρα θα το τοποθετήσουν στις πρώτες επιλογές των gamers.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 204 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-14 | Comments (0)

    Ανακοινώθηκε το REGZA AT501 από την ToshibaΗ Toshiba ανακοίνωσε πρόσφατα την νέα της πρόταση στον χώρο των tablets, με το REGZA AT501, μία συσκευή που συνδυάζει, ποιότητα, οθόνη 10,1 ιντσών και λειτουργικό Android 4.1

    Η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών τεχνολογίας IPS με ανάλυση 1280 x 800, τον επεξεργαστή της NVIDIA Tegra 3 με χρονισμό στα 1.3GHz, 1GB μνήμης RAM, κάμερα 3 megapixel και λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean.

    Επίσης, θα έχει τη δυνατότητα συγχρονισμού με τις συμβατές τηλεοράσεις REGΖΑ, καθώς και προεγκατεστημένο το Splashtop, αλλά και μπαταρία ικανή να τροφοδοτεί το REGZA AT501 για 10 ώρες λειτουργίας. Το βάρος του θα είναι 625 γραμμάρια (απολύτως φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς την μπαταρία).

    Στα αρνητικά της συσκευής, φυσικά η κάμερα που θα περίμενε κανείς να ακολουθήσει τις τάσεις της εποχής και να είναι τουλάχιστον 5 megapixel, ίσως η RAM που πλέον τα 2GB θεωρούνται δεδομένα στις συσκευές της μεγάλης κατηγορίας, αλλά και η τιμή του, που όπως φαίνεται θα κυμανθεί στα 425 δολάρια (περίπου 320 ευρώ), που το καθιστά ακριβότερο από άλλες προτάσεις της αγοράς, όπως το Nexus 10.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 220 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-13 | Comments (0)

    «Τρέξτε» εφαρμογές Android σε συσκευές Windows 8Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της δοκιμαστικής έκδοσης για υπολογιστές με λειτουργικό Windows, ο εξομοιωτής του Android, Bluestacks, επιστρέφει με την επίσημη έκδοση του, που είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί άψογα στη νέα πλατφόρμα της Microsoft, Windows 8.

    Ο Bluestacks, φέρνει όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές, από το λειτουργικό της Google, στον υπολογιστή σας ή στο tablet σας, κάνοντας το σύστημα της Microsoft υπερπλήρες, φτάνοντας τις 750.000 εφαρμογές.

    Ιδιαίτερα επιτυχημένη είναι η εφαρμογή του νέου συστήματος στο Surface Pro, που χάρη στον υβριδικό του χαρακτήρα (tablet και laptop), μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες των εφαρμογών.

    Η επίσημη έκδοση είναι πλέον διαθέσιμη δωρεάν και για όλους τους χρήστες Windows 8, με την εταιρία να χρησιμοποιεί το σύνθημα Get Your Apps Back (πάρτε τις εφαρμογές σας πίσω), υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την νέα πλατφόρμα της Microsoft.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 192 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-13 | Comments (0)

    Στο Αυστραλιανό Κοινοβούλιο Apple, Microsoft και AdobeΕξηγήσεις για τις πολύ υψηλές τιμές των προϊόντων τους, καλούνται να δώσουν Apple, Microsoft και Adobe ενώπιον ειδικής επιτροπής, μετά από έκκληση του Αυστραλιανού Κοινοβουλίου.

    Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους Αυστραλούς, είναι το γεγονός πως παρά την υψηλότερη ισοτιμία του νομίσματος τους σε σχέση με το δολάριο, πολλές συσκευές και λογισμικά προγράμματα των παραπάνω εταιριών κοστίζουν ακριβότερα στην χώρα των καγκουρό παρά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Για παράδειγμα ένα iPad 4 16GB WiFi, κοστίζει 539 αυστραλιανά δολάρια, τιμή που είναι κατά 40 δολάρια πιο πάνω από την αντίστοιχη τιμή πώλησης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αντίστοιχα, τα Microsoft Office 365 κοστίζουν 119 δολάρια στην Αυστραλία, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες 99 δολάρια.

    Κατά το παρελθόν και οι τρεις εταιρίες έχουν έχουν παρουσιάσει σαν δικαιολογία, το υψηλό κόστος στη λειτουργία καταστημάτων στην Αυστραλία, σε συνδυασμό τους πολύ υψηλούς μισθούς των υπαλλήλων. Επιπλέον, επικαλούνται πολύ υψηλή φορολογία για την είσοδο προϊόντων στην χώρα, οπότε αναγκάζονται να διατηρούν ψηλά την τιμολόγηση.

    Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 22 Μαρτίου, ενώ σημειώνεται πως και οι τρεις εταιρίες είχαν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 193 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-13 | Comments (0)

    Λογισμικό παρακολούθησης της Raytheon μέσω των κοινωνικών δικτύωνΗ πολυεθνική εταιρία ασφαλείας, Raytheon, δημιούργησε ένα λογισμικό που είναι ικανό να παρακολουθεί τις κινήσεις των χρηστών και να προβλέπει τη μελλοντική τους συμπεριφορά, συλλέγοντας πληροφορίες από τα κοινωνικά δίκτυα που είναι εγγεγραμμένοι.

    Το θέμα αναδείχθηκε από το ειδησεογραφικό site της Guardian, που αποκαλύπτει σε ένα βίντεο, την απίστευτη αναλυτική δυνατότητα του συστήματος της Raytheon, και τον τρόπο που μπορεί να συλλέξει και να επεξεργαστεί μεγάλο όγκο δεδομένων για χρήστες ιστοσελίδων, όπως τα Facebook, Twitter και Foursquare.

    Το όνομα του λογισμικού είναι Riot (Rapid Information Overlay Technology), με την εταιρία να υποστηρίζει πως δεν το έχει πουλήσει σε κάποιον πελάτη, όμως παραδέχτηκε πως η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι αποτέλεσμα μίας έρευνας σε συνεργασίας με την αμερικανική κυβέρνηση, για τη δημιουργία ενός εθνικού συστήματος ασφαλείας, ικανού να αναλύσει «τρισεκατομμύρια οντότητες» από τον κυβερνοχώρο.

    Πολλοί χαρακτηρίζουν το Riot σαν το «Google των κατασκόπων», και δεν έχουν άδικο, αφού το πρόγραμμα μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να συλλέξει όλες τις πληροφορίες ενός χρήστη και να προβλέψει, με υψηλά, ποσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 218 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-12 | Comments (0)

    «Με τον Steve Jobs υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός»Πρόκειται για έναν από τους πιο καταξιωμένους ανθρώπους στον χώρο της τεχνολογίας, και τον ηγέτη στην πορεία της Microsoft προς την κορυφή, ειδικά το διάστημα της περασμένης δεκαετίας. Ο Bill Gates παρά την «απόσυρσή» του από τα δρώμενα, δεν απέχει από την τεχνολογική επικαιρότητα και φυσικά, κάθε τοποθέτησή του έχει πολύ ενδιαφέρον.
    Πρόσφατα λοιπόν έδωσε μία συνέντευξη AMA (Ask Me Anything), μέσω Reddit όπου αναφέρθηκε σε όλα, από τα νέα Windows 8, τον Steve Jobs, μέχρι και το τι δώρα συνήθως δέχεται ένας άνθρωπος που έχει τα πάντα.

    Στην ερώτηση γα το ποιο λειτουργικό προτιμάει μεταξύ των Windows 7 και 8, απάντησε κοφτά «Higher is better», δείχνοντας την υποστήριξή του στο νέο λειτουργικό της εταιρίας. Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Steve Jobs, για τις οποίες δήλωσε πως «πάντα σεβόταν ο ένας τον άλλον. Υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός. Το μεγαλύτερο κοινό μας πρότζεκτ ήταν η δημιουργία του Mac, στην οποία μάλιστα δούλευαν περισσότεροι άνθρωποι της Microsoft παρά της Apple. Δε θα ξεχάσω ποτέ ένα απόγευμα που περάσαμε μαζί, λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή».

    Το μεγαλύτερο πρότζεκτ, που απέτυχε να ολοκληρώσει, όπως ο ίδιος δήλωσε ήταν το WinFS (Windows Future Storage), ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 237 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-12 | Comments (0)

    Η Nokia ανακοίνωσε το νέο Asha 310Με τη δημιουργία νέων αγορών (όπως αυτές τις Ασίας) όλες οι εταιρίες έχουν ρίξει το βάρος τους στην προσέγγιση και δημιουργία συσκευών, με στόχο ένα υψηλό μερίδιο από τον τεράστιο όγκο του καταναλωτικού κοινού.

    Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η Nokia, με την ανακοίνωση του νέου Asha 310, μίας συσκευής με χαμηλές δυνατότητες αλλά πολύ προσιτή τιμή.

    Πρόκειται για ένα κινητό τηλέφωνο που θα διαθέτει οθόνη 3 ιντσών με ανάλυση 400 x 240, αποθηκευτικό χώρο 2GB με δυνατότητα επέκτασης έως 32GB, κάμερα 2 megapixel, δυνατότητα dualSIM και λειτουργικό σύστημα το S40.

    Η συσκευή θα διαθέτει 40 δωρεάν παιχνίδια από την ΕΑ, ενώ εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις της μπαταρίας του που θα αγγίζει τις 17 ώρες ομιλίας και τις 25 ημέρες σε αναμονή!

    Επίσης προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης WiFi και Bluetooth ενώ η τιμή του υπολογίζεται να ξεκινάει από τα 75 ευρώ. Το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 180 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-12 | Comments (0)

    Πιο κοντά στην εκτύπωση τρισδιάστατων ανθρώπινων οργάνωνΤο επόμενο βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ανθρώπινων οργάνων, είναι η δυνατότητα εκτύπωσης τρισδιάστατων εμβρυϊκών βλαστικών κυττάρων.

    Μάλιστα, ήδη οι ερευνητές έχουν καταφέρει να εκτυπώσουν δισδιάστατες καλλιέργειες ζωντανών κυττάρων, όμως η εξέλιξη της τεχνολογίας, ίσως τους φέρει πιο κοντά στη δημιουργία πραγματικού ιστού.

    Τα ανθρώπινα βλαστικά κύτταρα έχουν πολλές δυνατότητες, που σημαίνει πως είναι ικανά να εξελιχθούν σε οποιοδήποτε τύπο ιστού, κάνοντάς τα το ιδανικό ξεκίνημα για όποιον θέλει τελικά να αναπτύξει ένα ανθρώπινο όργανο.

    Βέβαια, όπως τονίζει και ο καθηγητής, Shu Wenmiao, στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, η εκτύπωση βλαστικών κυττάρων δεν είναι εύκολη διαδικασία, αφού είναι πολύ ευαίσθητα και δημιουργούν δυσκολίες στο χειρισμό τους.

    Η τεχνική που χρησιμοποιεί ο Shu είναι μέσω μίας ειδικής βαλβίδας να δημιουργεί τα κύτταρα σε σταγόνες, αντί σε ενιαία στρώματα. Μάλιστα, οι σταγόνες λόγω της σχετικής ακαμψίας που έχουν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν «δομικά υλικά», όπως τονίζει ο καθηγητής.

    «Είναι ένα ωραίο κομμάτι της εργασίας», λέει ο Brian Derby από το πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 200 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-12 | Comments (0)

    Ο David Einhorn έκανε αγωγή στην AppleΟ δισεκατομμυριούχος διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων, David Einhorn, έκανε αγωγή στην Apple, ζητώντας τη διανομή των κερδών της εταιρείας στους μετόχους της.

    Ο ίδιος, μέσω της Greenlight Capital, κατέχει το 0,12% της εταιρείας, που μεταφράζεται σε 1,3 εκατομμύρια μετοχές.

    Ο Einhorn, προσπαθεί με αυτή την κίνηση να ασκήσει πίεση στην εταιρεία, ώστε η τελευταία να επιστρέψει μερικά από τα κέρδη ύψους 137 δισεκατομμυρίων στους μετόχους.

    Ο ίδιος, ισχυρίζεται με δηλώσεις του στο Bloomberg πως «η Apple είναι μία εκπληκτική εταιρία, με εκπληκτικά προϊόντα και πολύ καλές προϋποθέσεις για το μέλλον. Από την άλλη μεριά, έχουμε μερικές προτάσεις στο πώς να βοηθήσουμε τους μετόχους να κερδίσουν περισσότερα χρήματα, αφήνοντας την Apple να ακολουθήσει το πλάνο της».

    Στην ίδια λογική κινείται και ο οικονομικός αναλυτής, Toni Sacconaghi που υποστηρίζει στο CNBC, πως είναι λογικό, στην ανταγωνιστική αυτή εποχή η Apple να θέλει να έχει μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, όμως τονίζει πως δεν χρειάζονται υπερβολές και πως όταν μία εταιρεία έχει ήδη 137 δισεκατομμύρια δολάρια στα οποία προσθέτει περίπου 40 δισεκατομμύρια, καταστρέφει την οικονομική αξία για τους μετόχους.

    Η αγωγή του Einhorn βασ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 195 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-12 | Comments (0)

    Ο Kim Dotcom ετοιμάζει το MegaboxΟ Kim Dotcom, γνωστός από τη δημιουργία των ιστοσελίδων Megaupload και ΜEGA, είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό τη δημιουργία του Megabox.

    Πρόκειται ουσιαστικά για μία νέα υπηρεσία διαμοιρασμού μουσικών αρχείων, που θα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς των τραγουδιών να διατηρούν έως και το 90% των κερδών από τις πωλήσεις των τραγουδιών τους μέσω της υπηρεσίας.

    Η λογική της νέας υπηρεσίας, σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα στη μουσική βιομηχανία, βοηθώντας τα τραγούδια να γίνονται γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο, με εντελώς νόμιμο τρόπο.

    Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το περιεχόμενο του Megabox θα προσφέρεται δωρεάν στους χρήστες της υπηρεσίας, με τη συνοδεία διαφημίσεων, από τις οποίες και θα προκύπτουν τα έσοδα για το Megabox και τους δημιουργούς.

    Αν πάλι κάποιος χρήστης δε θέλει να να βλέπει αυτές τις διαφημίσεις θα έχει την επιλογή να αγοράσει το περιεχόμενο, ακολουθώντας τη διαδικασία της ηλεκτρονικής αγοράς. Για να χρησιμοποιήσει κανείς την υπηρεσία θα πρέπει να εγκαταστήσει το Megakey, μία εφαρμογή που θα κάνει τον παραπάνω έλεγχο.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία του Megabox, όμως μετά την κυκλοφορία του επίσημου trailer, ελπίζουμε πω ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 183 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-12 | Comments (0)

    Ανακοινώθηκαν τα BLU Studio και BLU TankΗ εταιρεία BLU Products, φέρνει το λατινοαμερικανικό αέρα στην αγορά των κινητών τηλεφώνων. Πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων συσκευών που έρχονται να ανταγωνιστούν στη μεσαία κατηγορία, προσφέροντας προσιτές λύσεις με ικανοποιητικά χαρακτηριστικά.

    Το BLU Studio 5.3 ΙΙ είναι μία συσκευή με οθόνη 5,3 ιντσών ανάλυσης 960 x 540, διπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A9 με χρονισμό στο 1GHz, επεξεργαστή γραφικών από την PowerVT, 4GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 8 megapixel ανάλυσης 720p και λειτουργικό Android 4.1 Jelly Bean.

    Από την άλλη μεριά το BLU Tank 4,5 θα διαθέτει μικρότερη οθόνη 4,5 ιντσών με την ίδια ανάλυση, ίδιο επεξεργαστή και αποθηκευτικό χώρο, κάμερα 5 megapixel, λειτουργικό σύστημα, επίσης, Android 4.1 Jelly Bean και θα διαθέτει πιστοποίηση IP67 για προστασία από το νερό.

    Να τονίσουμε πως και οι δύο συσκευές θα είναι dualSIM, ενώ ήδη ανακοινώθηκε πως η τιμή τους θα ξεκινά από τα 199 δολάρια (περίπου 150 ευρώ) εκτός συμβολαίου!

    Το πότε και σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσουν, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 190 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-12 | Comments (0)

    Η δίκη που μπορεί να γκρεμίσει το Facebook
    Η Redbrandt Social Media κατέθεσε μήνυση εναντίον του Facebook για καταπάτηση κατοχυρωμένων πατεντών, και ζητά από τη δικαιοσύνη να λάβει θέση.

    Η εταιρεία υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της δύο κατοχυρωμένες ανακαλύψεις του ολλανδού προγραμματιστή Joannes Jozef Everardus Van Der Meer, ο οποίος υπήρξε πρωτοπόρος στην τεχνολογίες του ίντερνετ που είναι φιλικές προς το χρήστη.

    Ο δικηγόρος της Redbrandt, Tom Meisheimer, δήλωσε στο τεχνολογικό site Arstechnica πως «ο Van Der Meer είχε δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο, που έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες να δημοσιεύουν και να μοιράζονται πληροφορίες με μία επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων. Ήταν η αρχή αυτού που σήμερα λέγεται κοινωνική δικτύωση».

    Ο Meisheimer αναφέρεται στο surfbook.com, που ξεκίνησε από το Van Der Meer, αλλά δεν ολοκληρώθηκε καθώς ο ολλανδός προγραμματιστής έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2004.

    Παρόλα αυτά η εταιρεία που έχει στην κατοχή της τα δικαιώματα των πατεντών του Van Der Meer, μαζί με την οικογένεια του, διεκδικούν την αποζημίωση που τους αναλογεί, ακολουθώντας τη δικαστική οδό.

    Ουσιαστικά υποστηρίζουν πως το Facebook καταπάτησε δύο βασικές πατέντες του surf ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 210 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-12 | Comments (0)

    Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του HTC M7Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέα εκπροσώπου της HTC στην μεγάλη κατηγορία των smartphones είναι γεγονός. Πρόκειται για το HTC One (Μ7), το οποίο θα παρουσιαστεί σε επερχόμενη έκθεση στις 19 Φεβρουαρίου.

    Τη φωτογραφία δημοσίευσε, η ομάδα του Evleaks, που γενικά είναι γνωστή για της έγκυρες πηγές της και σπάνια πέφτει έξω σε μία φήμη ή διαρροή. Πριν λίγες ώρες λοιπόν δημοσίευσε μέσω του λογαριασμού της Twitter την πρώτη φωτογραφία της νέας συσκευής που έρχεται να ανταγωνιστεί τα κορυφαία smartphones της αγοράς.

    Στα τεχνικά χαρακτηριστικά το νέο HTC Μ7 θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών με ανάλυση 1080p και πυκνότητα εικονοστοιχείων 468ppi, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή SnapDragon S4 Pro με χρονισμό στα 1,7GHz από την Qualcomm, 2GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 13 megapixel και λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean με περιβάλλον HTC Sence 5.

    Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε μέσα στις επόμενες μέρες, από την ίδια την εταιρία, που ίσως ανακοινώσει και την ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά και την τιμή διάθεσης στην αγορά.

    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 213 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-12 | Comments (0)

    «Ξεπούλησε» το Microsoft Surface Pro 128GBΗ διάθεση της έκδοσης με τα 128GB μνήμης του Microsoft Surface Pro, ξεκίνησε το περασμένο σαββατοκύριακο στις Ηνωμένες Πολιτείες και από ότι φαίνεται ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόμα και των ίδιων των κατασκευαστών του.

    Οι αναφορές κάνουν λόγο για «ξεπούλημα» στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft, παρά την σχετικά υψηλή τιμή του, που βρίσκεται στα 999 δολάρια, χωρίς να περιλαμβάνει κανένα από τα σημαντικά περιφερειακά, όπως το Touch και το Type Cover που κοστίζουν 120 και 130 δολάρια αντίστοιχα.

    Φυσικά, το ξεκίνημα δε μπορεί να προδιαγράψει την συνολική πορεία της συσκευής, όμως σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό δείγμα για την θετική αποδοχή της από το καταναλωτικό κοινό. Μένει να δούμε στο μέλλον, την αντίδραση και άλλων αγορών, αλλά και το αν η Microsoft θα συνεχίσει τις πωλήσεις με αμείωτους ρυθμούς.

    Να θυμίσουμε πως το νέο Surface διαθέτει οθόνη 10,6 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080, επεξεργαστή Intel Core i5, θύρα USB 3.0 και θα μπορεί να «τρέξει» όλες τις εφαρμογές των Windows 8.

    Σημαντικό είναι να προσθέσουμε την λειτουργία του Surface Pen, της ειδική γραφίδας του αλλά και τον υβριδικό του χαρακτήρα, αφού με τη χρήση του Type Cover μετατρέπται σε ένα πλήρως λειτουργικό l ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 204 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-12 | Comments (0)

    Το πρώτο «διάφανο» smartphone είναι γεγονόςΤην πρώτη διάφανη φορητή συσκευή κατασκεύασε η εταιρία Polytron, δίνοντας μας την δυνατότητα να ονειρευόμαστε τα smartphone και τα tablet του μέλλοντος τελείως διαφορετικά.

    Να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει ένα πρωτότυπο σχέδιο ενός διάφανου iPad, που πραγματικά είχε κλέψει την παράσταση με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του. Πλέον, η πρώτη διάφανη συσκευή έγινε πραγματικότητα, με μερικά βεβαίως εξαρτήματα να εξακολουθούν να είναι ορατά.

    Όπως τονίζεται και στο βίντεο, οι μπαταρίες, οι κάρτες SIM αλλά και η πλακέτα που φροντίζει για τη λειτουργία του, δεν μπορούν να είναι διαφανή, οπότε λογικά θα καλυφθούν ώστε να μην φαίνονται άσχημα στο μάτι.

    Την αποκάλυψη της νέας συσκευής έκανε η ίδια η Polytron μέσω της τεχνολογικής ιστοσελίδας MobileGeeks, παρουσιάζοντας μας την πραγματικά εντυπωσιακή πρόταση της.

    Προς το παρόν η συσκευή είναι σε στάδιο εξέλιξης, όμως η εταιρία ήδη μας ενημερώνει μέσω του βίντεο πως θα μας παρουσιάσει μία λειτουργική έκδοση της συσκευής, αργότερα μέσα στο έτος.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 168 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-12 | Comments (0)

    Κατέβαζαν πειρατικό υλικό μέσα από το FBI
    Πριν μερικούς μήνες είχε βγει στη δημοσιότητα πως εργαζόμενοι σε μερικά από τα μερικά από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο, «κατεβάζουν» πειρατικά πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές μέσω torrents, τη στιγμή που η επίσημη θέση τους είναι πως η πειρατεία θέτει σε κίνδυνο τα δικά τους κέρδη.

    Πλέον, η ίδια ανακάλυψη έγινε και για το FBI, παρά το γεγονός πως η πειρατεία αποτελεί σοβαρό αδίκημα.

    Την πληροφορία δημοσίευσε η εταιρία ScanEye, που ασχολείται με την παρακολούθηση της κίνησης ιστοσελίδων ανταλλαγής περιεχομένου (BitTorrent), και που κατάφερε να εντοπίσει πολλές διευθύνσεις χρηστών που κατεβάζουν παράνομο υλικό, μέσα από τα γραφεία του FBI.

    Μερικοί από τους τίτλους, που όπως φαίνεται τράβηξαν τα βλέμματα των υπαλλήλων είναι οι σειρές «Boss», «Homeland», «Dexter» αλλά και ταινίες όπως το «The Girl Who Played With Fire».

    Όπως φαίνεται λοιπόν, ακόμα και οι υπέρμαχοι κατά της πειρατείας, κάποιες φορές λειτουργούν σαν όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους και απολαμβάνουν δωρεάν προϊόντα που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 148 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-12 | Comments (0)

    Νέα γενιά smartphones ετοιμάζει η LGΗ LG ήδη φαίνεται πως έχει ετοιμάσει τα σχεδία της για το 2013 και είναι έτοιμη να μας τα παρουσιάσει στην επερχόμενη έκθεση κινητών τηλεφώνων MWC 2013.

    Η νέα σειρά Optimus L II, λοιπόν, έρχεται για να επαναλάβει την περυσινή επιτυχία της εταιρείας, καλύπτοντας μεγάλη γκάμα επιλογών για τους καταναλωτές.

    Η νέα σειρά θα διαθέτει τρία μοντέλα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, με τις ονομασίες LG Optimus L3 II, L5 II και L7 II, με τις διαφορές τους να εστιάζονται κυρίως στο μέγεθος της οθόνης και σε μερικά άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά.

    Το Optimus L3 II θα διαθέτει οθόνη 3,2 ιντσών, επεξεργαστή με χρονισμό στο 1GHz, 4GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 5 megapixels και λειτουργικό Android χωρίς ωστόσο να έχει γνωστή η έκδοση του συστήματος.

    Από την άλλη το Optimus L5 II θα έχει οθόνη 4 ιντσών, επεξεργαστή τον Cortex A9 με χρονισμό επίσης στο 1GHz και λειτουργικό Android 4.1.2 Jelly Bean.

    Τέλος το Optimus L7 II, που θα είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος συσκευή, θα εξοπλίζεται με οθόνη 4,7 ιντσών, τον επεξεργαστή MSM8225 της Qualcomm με χρονισμό 1GHz, 768MB μνήμης RAM, κάμερα 8 megapixels και λειτουργικό επίσης Android 4.1.2 Jelly Bean.

    Από τα χαρακτηριστικά των παραπάνω συ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 192 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-12 | Comments (0)

    « 1 2 3 4 5 ... 20 21 »
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 2
    Φίλοι-Επισκέπτες: 2
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz