Παρασκευή, 2024-05-17, 4:45 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Επιστήμη-τεχνολογία
    Διαθέσιμο στην Ευρώπη το LG Optimus GΠέρασε αρκετός καιρός μετά την παρουσίαση του, μέχρι η LG να αποφασίσει επιτέλους να κυκλοφορήσει το Optimus G και στη ευρωπαϊκή αγορά.

    Μάλιστα, δεδομένου του χρόνου που πέρασε, η κορεατική εταιρία ανακοίνωσε και μερικές νέες λειτουργίες καθώς και αναβαθμίσεις από την αρχική έκδοση.

    Το Optimus G λοιπόν, θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών True HD IPS+ με ανάλυση 1280 x 768, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm SnapDragon S4 Pro με χρονισμό στα 1,5GHz, επεξεργαστή γραφικών Adreno 320 GPU, 2GB μνήμης RAM, κάμερα 13 megapixel δυνατότητα για συνδέσεις ταχύτητας 4G και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean.

    Οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στο λειτουργικό σύστημα, που πλέον θα είναι η έκδοση Jelly Bean και όχι η Ice Cream Sandwich που είχε αρχικά παρουσιαστεί, ενώ θα έχει σημαντικές προσθήκες, όπως οι λειτουργίες Safety Care, Privacy Keeper και Qslide. Επίσης θα είναι διαθέσιμα τα χαρακτηριστικά Google Now, FilmStrip και Expandble Notifications.
    Μάλιστα ο πρόεδρος και CEO της εταιρίας, Jong-seok Park δήλωσε πως «μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του Optimus G, η LG συνέχισε να βελτιώνει τη συσκευή της, ώστε να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες της».

    «Είμαστε πολύ εν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 197 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-23 | Comments (0)

    Το Facebook «μπλόκαρε» την πρόσβαση στο NBC.comΤην περασμένη εβδομάδα, οι χρήστες του Facebook δεν είχαν τη δυνατότητα να μπουν στην ιστοσελίδα του γνωστού τηλεοπτικού δικτύου NBC.com μέσω των links στο κοινωνικό δίκτυο, καθώς εκφράστηκαν φόβοι για πιθανή "μόλυνση” του συγκεκριμένου site από κακόβουλο λογισμικό.

    Όπως γίνεται αντιληπτό, οι επιθέσεις που δέχτηκε το Facebook αλλά και άλλες μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας, έχουν θορυβήσει τους υπευθύνους του κοινωνικού δικτύου, που πλέον έχουν εστιάσει στην προστασία των ίδιων αλλά και των χρηστών τους από «επιθέσεις» τέτοιου είδους.

    Μάλιστα ένας εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε στο AllThingsD πως «θα αναλάβουμε δράση οποιαδήποτε στιγμή παρατηρήσουμε κάποια "ύποπτη συμπεριφορά» από διευθύνσεις σελίδων που διαμοιράζονται μέσω του δικτύου μας. Όμως δε θα κάνουμε κανένα σχόλιο για συγκεκριμένες ιστοσελίδες».

    Η είδηση φυσικά έρχεται μετά τις, γνωστές πλέον, επιθέσεις που δέχτηκαν ιστοσελίδες όπως αυτή του Facebook, του Twitter και της Apple, κάτι που σίγουρα δε μπορεί να είναι τυχαίο καθώς οι έρευνες για τις «μολυσμένες» ιστοσελίδες που στη συνέχεια μολύνουν και τις υπόλοιπες συνεχίζονται. Το NBC δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος ακόμα.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 222 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-23 | Comments (0)

    Στα 1,2 δισ. δολάρια τα κέρδη της HP στο πρώτο τρίμηνοΗ μετοχή της HP παρουσίασε σημαντική άνοδο, μετά την ανακοίνωση των οικονομικών της στοιχείων για το πρώτο τρίμηνο του 2013. Η γνωστή εταιρία ανακοίνωσε κέρδη 1,2 δισ. δολαρίων, που βασίζονται σε συνολικά έσοδα που έφτασαν τα 28,4 δισ. δολάρια.

    Τα συγκεκριμένα νούμερα, ξεπέρασαν τις προσδοκίες και της ίδιας της εταιρίας, όμως συνεχίζουν να παρουσιάζουν πτώση από προηγούμενες χρονιές. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκε μείωση 16% των κερδών και 6% των εσόδων σε σχέση με πέρυσι. Η συγκεκριμένη μείωση, σίγουρα οφείλεται στην οικονομική κρίση, αλλά και στην πτώση γενικά της ζήτησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, χώρος στο οποία δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο η HP.

    Δεν αποτελεί έκπληξη, το γεγονός πως το μοναδικό τμήμα της εταιρίας που παρουσίασε άνοδο, ήταν αυτό των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών (παρά το γεγονός ότι ο όγκος χρηματοδότησης παρουσιάζει επίσης πτώση).
    Εκτός από τα ενθαρρυντικά οικονομικά αποτελέσματα, η πρόεδρος και CEO της Hewlett-Packard, Meg Whitman, φρόντισε να δώσει επιπλέον κίνητρο στους επίδοξους επενδυτές, τονίζοντας πως «η εταιρία θα φέρει μια σειρά από νέα προγράμματα και ανατρεπτικές καινοτομίες στην αγορά κατά τα επόμενα τρίμηνα, και αναμένουμε τα οφέ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 191 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-23 | Comments (0)

    Η Google ανακοίνωσε το Chromebook PixelΗ Google ανακοίνωσε χθες το βράδυ τον πρώτο φορητό της υπολογιστή με υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά, που μπορεί να σταθεί αντάξια απέναντι από το MacBook Pro της Apple.

    Το Chromebook Pixel, λοιπόν, διαθέτει οθόνη αφής 12,85 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1700 (την μεγαλύτερη σε notebook αυτή τη στιγμή) και πυκνότητα εικονοστοιχείων 239ppi, επεξεργαστή Intel Core i5 με χρονισμό στα 1,5GHz και κάρτα γραφικών της Intel, ενώ θα έχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης αναπαραγωγής πολλών βίντεο ανάλυσης 1080p.

    Επιπλέον θα έχει ενσωματωμένο το λειτουργικό σύστημα Chrome OS της εταιρείας.

    Αυτό που σίγουρα εντυπωσιάζει, είναι η κομψή του εμφάνισή, που με τις στρογγυλεμένες άκρες, το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και τη γυάλινη επιφάνεια για trackpad, καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις.
    Η Google διαφημίζει την ποιότητα των κλήσεων VoIP, καθώς η λειτουργία του μικροφώνου του διασφαλίζει καθαρότερο ήχο και την απομάκρυνση του θορύβου. Επίσης, εστιάζει στο γεγονός πως η οθόνη ανοίγει χωρίς να χρειαστεί να σηκώσει ο χρήστης το notebook από το τραπέζι.

    Από σήμερα κιόλας θα είναι διαθέσιμη η απλή έκδοση με WiFi και τα 32GB αποθηκευτικού χώρου στην τιμή των 1.299 δολαρίων (περίπου 985 ευρώ), ενώ τον Απρίλιο αναμ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 204 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-22 | Comments (0)

    Εφαρμογή διαβάζει τις ειδήσειςΗ Umano είναι μία πολύ δημοφιλής εφαρμογή εύρεσης άρθρων, που σας επιτρέπει να ακούσετε πραγματικούς ανθρώπους να σας διαβάζουν τις ειδήσεις.

    Μερικές από τις δυνατότητες που δίνει η εφαρμογή στους χρήστες, είναι η αναζήτηση άρθρων, η επισκόπηση των άρθρων που έχουν επιλέξει οι «φίλοι» τους και η δημιουργία λίστας αναπαραγωγής των άρθρων που έχουν επιλέξει οι ίδιοι.

    Επίσης μπορούν να αποθηκεύσουν τα άρθρα στη συσκευή τους ώστε να τα διαβάσουν ή να ακούσουν αργότερα, ακόμα και χωρίς την προϋπόθεση σύνδεσης στο ίντερνετ. Επιπλέον έχουν την επιλογή να μοιράζονται τα άρθρα που διαλέγουν και να τα μοιράζονται με τους γνωστούς τους.
    Η εφαρμογή είχε αρχικά κυκλοφορήσει για την πλατφόρμα του iOS, που διέθεσε τη νέα έκδοση 1.5.0, ενώ στο σύστημα της Google παρουσιάστηκε αργότερα με την τρέχουσα έκδοση να είναι η 1.1.2.

    Η αναβάθμιση της εφαρμογής επικεντρώνεται κυρίως σε διορθώσεις στον κώδικα (bug fixes), στον ανασχεδιασμό του player, περισσότερες «φωνές» για να διαλέξετε ποια σας αρέσει να ακούτε, αλλά και την προσθήκη φίλτρων για την καλύτερη αναζήτηση άρθρων.

    Θα βρείτε την εφαρμογή στο App Store της Apple και στο Goole Play δωρεάν.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 207 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-22 | Comments (0)

    Σε φάση «απογείωσης» το πρώτο ελληνικό cluster για το διάστημα
    Το πρώτο ελληνικό cluster (καινοτομικός συνεργατικός σχηματισμός) για το διάστημα, με την ονομασία si-Cluster, αρχίζει πλέον να αναπτύσσεται.

    Εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) η πρόταση για την χρηματοδότηση με ποσό έως 5 εκατ. ευρώ του «Ελληνικού Συνεργατικού Σχηματισμού Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών (si-Cluster)», στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργία Καινοτομικών Συστάδων Επιχειρήσεων Ένα Ελληνικό Προϊόν, Μία Αγορά: Ο Πλανήτης - Πιλοτική Φάση Λειτουργίας».

    Η Ελλάδα, μέσα από την ενεργή συμμετοχή της στα προγράμματα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), από το 2005 που έγινε μέλος, συσσώρευσε σταδιακά σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στους τομείς που σχετίζονται με το διάστημα, με αποτέλεσμα σταδιακά να δημιουργηθεί μια δυναμική, η οποία ευνόησε τη δημιουργία του εν λόγω cluster, σύμφωνα με τον ESA.

    Η ιδέα για το si-Cluster ξεκίνησε το 2008, με τη σύσταση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ), και ενισχύθηκε το 2009 με τη συνεργασία με το Corallia, τον πρώτο φορέα που συστάθηκε στην Ελλάδα με στόχο την οργανωμένη κα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 224 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-22 | Comments (0)

    Οι ηλικιωμένοι διαβάζουν ευκολότερα τα ebooks
    Η αγορά των ηλεκτρονικών βιβλίων και ανάλογων συσκευών όλο και διευρύνεται τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για τη συγκεκριμένη μέθοδο ανάγνωσης, δηλώνοντας πως τίποτα δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το παραδοσιακό βιβλίο.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζουν τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε, είναι ότι για τους ηλικιωμένους ανθρώπους, είναι ευκολότερο να διαβάσουν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο σε tablet, ταυτόχρονα όμως η εμπειρία δεν τους είναι ευχάριστη!

    Για την πραγματοποίηση της μελέτης, οι επιστήμονες πραγματοποίησαν πειράματα με 56 άτομα ηλικίας από 66 έως 77 ετών. Όπως αποδείχτηκε οι εθελοντές διάβαζαν ταχύτερα και παράλληλα ο εγκέφαλός τους κατέβαλε μικρότερη προσπάθεια, όταν χρησιμοποιούσαν tablet από ό,τι όταν διάβαζαν από βιβλίο ή ακόμα και από e-reader.

    Βέβαια, οι ίδιοι δήλωσαν πως ευχαριστιούνται περισσότερο το παραδοσιακό διάβασμα. Την ίδια στιγμή, όμως οι αντικειμενικές μετρήσεις των επιστημόνων (ανάλυση των κινήσεων των ματιών, καταγραφή των εγκεφαλικών κυμάτων κ.α.) έδειξαν το ακριβώς αντίθε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 206 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-22 | Comments (0)

    Lenovo IdeaPhone K900 με επεξεργαστή IntelΗ Lenovo μας είχε προετοιμάσει από την προτίμηση της στους νέους επεξεργαστές της Intel για τις φορητές συσκευές της, με το Lenovo IdeaPhone K900.

    Η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη Full HD IPS 5,5 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080 και πυκνότητα εικονοστοιχείων 400ppi, διπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z2580 2GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 13 megapixel με φακό f/1.8, πάχος μόλις 6,9 χιλιοστά και λειτουργικό σύστημα Android 4.2 Jelly Bean.

    Μάλιστα η εταιρία θέλει να πάρουμε μία μικρή γεύση των δυνατοτήτων της νέας Intel συσκευής της, κυκλοφορώντας ένα βίντεο στο οποίο δοκιμάζει την επεξεργαστική της ισχύ με κάποιες πολύ απαιτητικές εφαρμογές, όπως το Epic Citadel της Epic Games.

    Περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία διάθεσης του νέου IdeaPhone K900, καθώς και την τιμή του, ελπίζουμε να μάθουμε στο επερχόμενο συνέδριο MWC 2013.

    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 183 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-22 | Comments (0)

    «Youth Online Safety: Σερφάρω, δε ρισκάρω»Η εκδήλωση «Youth Online Safety: Σερφάρω, δε ρισκάρω» της Microsoft Ελλάς και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, στον πολυχώρο Gazarte.

    Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των νέων σχετικά με την ασφαλή χρήση του διαδικτύου και τους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν από απρόσεκτη χρήση, μέσα από συζήτηση μαζί τους και παιχνίδι τύπου role-playing. Στην εκδήλωση συμμετείχαν «ενεργά» μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και συγκεκριμένα από τα παρακάτω σχολεία: 10ο ΕΠΑΛ Αθηνών, 1ο ΓΕΛ Αιγάλεω, Λεόντειος Πατησίων, 5ο Γυμνάσιο Περιστερίου, 6ο Γυμνάσιο Ιλίου, Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου και 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου. Την εκδήλωση συντόνισαν ο δημοσιογράφος Ηλίας Παπαχαραλάμπους και η Υousmiler Ράνια Παπαδοπούλου.

    Ο κ. Patrick Malone, Διευθυντής Marketing και Operations της Microsoft Ελλάς στο σύντομο χαιρετισμό του κατά την έναρξη της εκδήλωσης επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Το διαδίκτυο συνιστά ένα πολύτιμο εργαλείο ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας για όλους μας και πολύ περισσότερο για τους νέους, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές τεχνολογίες. Ωστόσο, η απρόσεκτη συμπεριφορά μπ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 199 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-22 | Comments (0)

    Μεταθανάτια «τιτιβίσματα»Μία νέα υπηρεσία, με το όνομα «_LivesOn», είναι έτοιμη να κάνει την εμφάνισή της τον ερχόμενο Μάρτιο, και υπόσχεται να διατηρήσει το λογαριασμό των χρηστών της εν ζωή, ακόμα και όταν αυτοί έχουν πεθάνει!

    «Όταν η καρδιά σου σταματήσει να χτυπά, θα συνεχίσεις να τουιτάρεις». Με αυτό το μήνυμα η νέα υπηρεσία προσπαθεί να διαφημίσει το νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, που αναλύει το ιστορικό του λογαριασμού σας, μαθαίνοντας για τις συνήθειες σας και το γούστο σας, ώστε να εκπαιδευτεί και να γίνει ένας «καλύτερος» εαυτός σας, μετά θάνατον.

    Στόχος του είναι να συγκεντρώσει όσες περισσότερες πληροφορίες για το χρήστη ώστε στη συνέχεια να δημοσιεύει tweets, ακριβώς όπως θα τα έγραφε και ο ίδιος.

    Μάλιστα, υποψήφιοι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις επιδώσεις του νέου συστήματος, ώστε να διαμορφώσουν όπως αυτοί θέλουν τον «ηλεκτρονικό τους κλώνο».

    Οι πληροφορίες λένε πως το «_LivesOn», αναπτύσσεται από μία διαφημιστική εταιρία που εδρεύει στο Λονδίνο, που μάλλον έχει βαλθεί να αποδείξει πως αθανασία υπάρχει και είναι δικτυακή!

    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 210 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-22 | Comments (0)

    Η Apple κατοχυρώνει πατέντα για το iWatchΤο τελευταίο διάστημα, έχουμε δει πολλές φήμες που αφορούν στην κυκλοφορία ενός έξυπνου ρολογιού από την Apple. Πλέον, η αίτηση για κατοχύρωση πατέντας από τη γνωστή εταιρία, μας αποκαλύπτει μία συσκευή που ίσως αναπαριστά αυτό που θα μας παρουσιάσει σαν iWatch.

    Η έκθεση που περιγράφεται στην αίτηση, κάνει λόγο για μία συσκευή βίντεο που θα μπορεί να «φορεθεί» γύρω από κάποιο «εξάρτημα» και θα αποτελείται από μία εύκαμπτη οθόνη. Η εικόνα που έχει κυκλοφορήσει υποδεικνύει πως το καλύτερο τέτοιο «εξάρτημα» είναι ο καρπός του χεριού, με τη συσκευή να ταξινομείται στα αξεσουάρ που θα μπορούν να συγχρονιστούν με άλλες φορητές ηλεκτρονικές συσκευές.

    Μάλιστα, θα υπάρχει μία αμφίδρομη σχέση μεταξύ της συγκεκριμένης συσκευής και του iPhone, για παράδειγμα, με την τη νέα συσκευή να μπορεί να λάβει ειδοποιήσεις από το κινητό του χρήστη αλλά και να τις μεταδώσει σε αυτόν.

    Θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για ένα περιφερειακό gadget για το smartphone σας, που απλά θα σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσετε πολλές λειτουργίες χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε το κινητό από την τσέπη σας. Η Apple πάντως δείχνει ξεκάθαρα την θέληση της να συνεχίσει την έρευνα της για συσκευές που θα εκμεταλλευτού ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 165 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-21 | Comments (0)

    Η ιδιωτικότητα το νούμερο ένα online δικαίωμα που ζητούν οι ανήλικοι
    Την «Τop 10» λίστα των δικαιωμάτων που επιθυμούν να απολαμβάνουν οι ανήλικοι online ανέδειξε κλειστό online ερωτηματολόγιο της Δράσης Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.

    Πρώτο στη λίστα των 10 κορυφαίων online δικαιωμάτων αναδεικνύεται η προστασία της ιδιωτικότητάς τους με 83,8%, ενώ ακολουθεί το δικαίωμα ελέγχου στα δεδομένα που αναρτούν (58,2%). Τρίτο κατά σειρά είναι να μην παρενοχλούνται από επιτήδειους στο διαδίκτυο (57,8%), κάτι που συνδέεται με το ακριβώς επόμενο δικαίωμα στη λίστα, δηλαδή να μπορούν να αναφέρουν εύκολα ύποπτες ή ενοχλητικές συμπεριφορές στους διαχειριστές των εκάστοτε ιστοχώρων (52,8%). Στην 5η θέση βρίσκουμε το δικαίωμα να μαθαίνουν πώς να προστατεύονται στο Διαδίκτυο (50,1%).

    Το δικαίωμα στο ποιοτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο και η αποφυγή επιβλαβούς ή ενοχλητικού περιεχομένου έρχεται στην 6η θέση (40%), ενώ το δικαίωμα των ανηλίκων να μπορούν να παίζουν και να συνομιλούν με τους φίλους τους καταλαμβάνει την 7η θέση (38,6%). Στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα τοποθετούνται το δικαίωμα των ανηλίκων να βοηθούν τους φίλους τους να πλοηγούνται με ασφάλεια (25,9%), κ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 189 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-21 | Comments (0)

    Το TestFlight διαθέσιμο και για AndroidΜπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην είμαστε εξοικειωμένοι με το TestFlight, αφού συνηθίζουμε να απολαμβάνουμε τις λειτουργίες μίας εφαρμογής και όχι να την αναπτύσσουμε, όμως μπορούμε να καταλάβουμε τα αποτελέσματα αυτής της υπηρεσίας, αν σκεφτούμε ότι έχει βοηθήσει τους προγραμματιστές να ανακαλύψουν λάθη στον κώδικα περισσότερων από 300.000 εφαρμογές για iOS.

    Αυτό από μόνο του κάνει την κυκλοφορία του για την πλατφόρμα του Android, ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός.

    Βέβαια προς το παρόν η έκδοση που είναι διαθέσιμη είναι σε δοκιμαστικό στάδιο (beta), ωστόσο θα βοηθήσει τους προγραμματιστές των νέων εφαρμογών για το σύστημα της Google να εντοπίζουν λάθη στον κωδικά τους, πριν την επίσημη κυκλοφορία τους. Κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει θετικά και τους χρήστες.

    Επιπλέον, θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο εργαλείο στην ανάπτυξη εφαρμογών που κυκλοφορούν και στις δύο πλατφόρμες, δίνοντας τη δυνατότητα για ταυτόχρονη εποπτεία της προόδου τους, γλυτώνοντας πολύ χρόνο και φυσικά κόπο.

    Το πότε θα ολοκληρωθεί η δοκιμαστική περίοδος, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως το TestFlight κάποια στιγμή θα αποτελέσει απαραίτητη βοήθεια για όσους δημιουργούν εφαρμογές για το Android και φυσικά για όσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 185 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-21 | Comments (0)

    Chromebooks με οθόνη αφής από την Google
    Η Google ετοιμάζει φορητούς υπολογιστές με το νέο λειτουργικό Chrome OS οθόνες αφής, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα του Wall Street Journal. Σύμφωνα μάλιστα με τις πηγές του περιοδικού, ο αμερικανικός κολοσσός, σκοπεύει να κυκλοφορήσει αυτά τα Chromebooks αργότερα μέσα στο 2013.

    Η εταιρία ξεκίνησε την κυκλοφορία των Chromebooks την περασμένη χρονιά, σε συνεργασία με τις Samsung και Acer για το κατασκευαστικό κομμάτι. Οι διανομή τους γινόταν μέσα από το Google Play Store, όμως για τη νέα γενιά δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι με ποιες κατασκευαστικές εταιρίες έχει αποφασίσει η Google να συνεργαστεί.

    Όπως και να έχει, η εισαγωγή τεχνολογίας αφής σε ένα Chromebook, απαιτεί σημαντικές αλλαγές σε ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα, που βασίζεται στον πλοηγό της εταιρίας (Chrome) και είναι σχεδιασμένο για χρήση με τα παραδοσιακά πληκτρολόγιο και ποντίκι.

    Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι το πως η Google σκοπεύει να διαχωρίσει τα δύο συστήματα (Chrome OS και Android) από τη στιγμή που θα υποστηρίζουν και τα δύο λειτουργίες αφής. Μένει να δούμε, αρχικά, αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες και στη συνέχεια την πολιτική της εταιρίας για την διάθεση των νέων συσκευών τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 184 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-21 | Comments (0)

    Λεπτομέρειες για το νέο PlayStation 4Στην εκδήλωση της Sony, μπορεί να μην είδαμε τη νέα κονσόλα από κοντά, όμως μάθαμε και επίσημα πλέον τα χαρακτηριστικά της. Σε μία συνέντευξη Τύπου, αποκαλύφθηκαν όλες οι δυνατότητες της νέας παιχνιδομηχανής.

    Το Playstation 4 λοιπόν, θα διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή της AMD με την κωδική ονομασία «Jaguar» μαζί με έναν επεξεργαστή γραφικών από τη Radeon που αποτελείται από 18(!) επεξεργαστικές μονάδες που θα είναι ικανές να φτάσουν τα 1.84 teraflops.

    Θα εξοπλίζεται με 8GB μνήμης GDDR5 RAM, WiFi, Bluetooth 2.1, HDMI αλλά και την πατροπαράδοτη αναλογική θύρα AV.

    Επίσης θα είναι εξοπλισμένο και με πολλά «καλούδια» όσον αφορά στο λογισμικό, όπως τη δυνατότητα για επικοινωνία μεταξύ φίλων που παίζουν διαφορετικά παιχνίδια και τη σύνδεση του λογαριασμού των χρηστών με το Facebook.

    Τέλος έγινε αναφορά και σε άλλες λειτουργίες όπως το cloud gaming με της πλατφόρμας Gaikai, η δυνατότητα να μοιραστεί κανείς τις εμπειρίες του από ένα παιχνίδι και συγχρονισμό του με άλλες συσκευές της εταιρίας (όπως smartphones tablets και το PS Vita).

    Μερικοί από τους πρώτους τίτλους παιχνιδιών που ανακοινώθηκαν ήδη είναι τα: KillZone: Shadow Fall, Knack, inFamous: Second Son, Final Fantasy, Th ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 233 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-21 | Comments (0)

    Facebook, Apple και Google ενώνουν τις δυνάμεις τουςΑπό ότι φαίνεται οι «γίγαντες» της τεχνολογίας, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους (και τα κεφάλαιά τους) με σκοπό να δώσουν κίνητρο στις ιατρικές έρευνες πάνω στη θεραπεία σημαντικών ασθενειών αλλά και την «επέκταση της ζωής».

    Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg μαζί με τη γυναίκα του Priscilla Chan, συμμαχούν με τον συνιδρυτή της Google Sergey Brin και τη γυναίκα του Anne Wojcicki που ίδρυσε την 23andMe, τον πρόεδρο της Apple Art Levinson και το Ρώσο επενδυτή Υuri Milner, στην δημιουργία του «BreakthroughPrize Foundation».

    Πρόκειται για έναν μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που θα επιβραβεύει με πέντε βραβεία των 3 εκατομμυρίων δολαρίων, τον χρόνο, τους επιστήμονες που θα καταφέρουν να κάνουν τεράστια βήματα σε τομείς όπως αυτός της φαρμακευτικής και της βιοτεχνολογίας αλλά και άλλους σχετικούς με τον τομέα της υγείας.

    Ο Sergey Brin ανακοίνωσε τα βραβεία για τα οποία μάλιστα δήλωσε πως «η θεραπεία μίας ασθένειας θα πρέπει να αξίζει περισσότερο από ότι ένα touchdown (γκολ στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο)». Για τα εγκαίνια του οργανισμού, τα βραβεία ανήλθαν στα 33 εκατομμύρια δολάρια, βραβεύοντας 11 επιστήμονες, με 3 εκατομμύρια τον καθένα, για τις έρευνές τους π ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 203 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-21 | Comments (0)

    Οποιεσδήποτε δύο ιστοσελίδες συνδέονται με 19 κλικ του ποντικιού
    Κανείς δε μπορεί αν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό ιστοσελίδων που υπάρχουν στο διαδίκτυο, όμως αυτή τη στιγμή υπολογίζεται πως ξεπερνούν τα 14 δισεκατομμύρια.

    Ο Ούγγρος φυσικός Albert-Laszlo Barabasi ανακάλυψε κάτι αξιοσημείωτο για αυτό το τεράστιο πλήθος. Μπορεί κανείς να πλοηγηθεί από μία ιστοσελίδα σε μία οποιαδήποτε άλλη, μόλις με 19 κλικ του ποντικιού του ή και λιγότερα.

    Τα αποτελέσματα της έρευνας του Barabasi δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Philosophical Transactions of the Royal Society, και περιλαμβάνουν ένα μοντέλο, που βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση της δομής του Διαδικτύου. Ανακάλυψε πως υπάρχουν περίπου 1 τρισεκατομμύριο ηλεκτρονικά έγγραφα, με την πλειοψηφία των σελίδων να μην συνδέονται με πολλές άλλες.

    Όμως, μία μικρή ομάδα ιστοσελίδων όπως οι μηχανές αναζήτησης, τα ευρετήρια και οι συλλέκτες δεδομένων, που είναι πολύ καλά συνδεδεμένες με άλλες σελίδες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κινηθεί ο χρήστης από τη μία περιοχή του ιστού σε άλλη.

    Οι κόμβοι αυτοί επιτρέπουν στους χρήστες να πλοηγηθούν από μία περιοχή στις περισσότερες από τις άλλες σε λιγότερο από 19 κλικ.

    Η έρευνα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 184 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-21 | Comments (0)

    Νέες αποκαλύψεις από τη Google για το Project GlassΗ Google κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το Project Glass που ετοιμάζει εδώ και καιρό, δείχνοντας μας πως θα είναι το περιβάλλον και ποιες λειτουργίες θα μπορεί να εκτελέσει.

    Η εταιρία ελπίζει πως θα καταφέρει σύντομα να κυκλοφορήσει τη νέα συσκευή Augmented Reality (επαυξημένης πραγματικότητας), που σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τη σημερινή τεχνολογία.

    Όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, πρόκειται για ειδικά γυαλιά μέσα από τα οποία ο χρήστης μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο, να κάνει αναζητήσεις στη μηχανή της Google, να δώσει φωνητικές εντολές, να μεταφράσει κάτι σε ξένη γλώσσα, να πραγματοποιεί κλήσεις και πολλά άλλα.

    Μάλιστα στο βίντεο της εταιρίας φαίνεται ξεκάθαρα και ο τρόπος με τον οποίο η εταιρία θέλει να κάνει πράξη αυτό το σχέδιο. Φυσικά η κυκλοφορία του Project Glass δεν αναμένεται πριν το 2014.

    Όμως η Google φροντίζει να μας ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για την εξέλιξη του, καθώς και την περιστασιακή κυκλοφορία μερικών μονάδων σε συγκεκριμένα άτομα (συνήθως προγραμματιστές) στην τιμή των 1.500 δολαρίων.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 195 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-21 | Comments (0)

    Ανακοινώθηκαν επίσημα τα LG Optimus F5 και F7Η LG ανακοίνωση την κυκλοφορία των νέων δύο αντιπροσώπων της για τη μεσαία κατηγορία στην αγορά των smartphones.

    Πρόκειται για τα Optimus F5 και F7 που θα διαθέτουν το λειτουργικό σύστημα της Google και αναμένεται να παρουσιαστούν στο συνέδριο MWC 2013.

    Το Optimus F5 θα διαθέτει οθόνη IPS 4,3 ιντσών με ανάλυση 960 x 540, διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,2GHz, 1GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD έως και 32GB, κάμερα 5 megapixel, δυνατότητα για συνδέσεις 4G και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean.

    Από τη άλλη πλευρά, το Optimus F7, έρχεται με οθόνη True HD IPS 4,7 ιντσών με ανάλυση 1280 x 720 και πυκνότητα εικονοστοιχείων 312ppi, διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,5GHz, 2GB μνήμης RAM.

    Επιπλέον, 8GB αποθηκευτικού χώρου (επίσης με δυνατότητα επέκτασης), κάμερα 8 megapixel, υποστήριξη δικτύου LTE για συνδέσεις με ταχύτητες 4G και λειτουργικό Android 4.1.2 Jelly Bean, όπως και το F5.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας των δύο νέων συσκευών, ούτε φυσικά και οι τιμές τους, όμως είναι πολύ πιθανόν να ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 177 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-21 | Comments (0)

    Δράση για την προστασία των χρηστών που επισκέπτονται την Google
    Μέχρι το καλοκαίρι, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα έχει προχωρήσει στην υλοποίηση των αναγκαίων κινήσεων ώστε να εξασφαλιστεί η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών που επισκέπτονται τις ιστοσελίδες της Google, σύμφωνα με το BBC.

    Από τον περασμένο Μάρτιο, η αμερικανική εταιρεία συνδυάζει δεδομένα που αντλεί από τις ιστοσελίδες της προκειμένου να «στοχεύει» καλύτερα με διαφημιστικές ενότητες τους χρήστες της.

    Τον Οκτώβριο του 2012, δόθηκε στην Google διορία τεσσάρων μηνών προκειμένου να εναρμονίσει τις πρακτικές της με την ευρωπαϊκή νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων.

    Από την πλευρά της, η αμερικανική εταιρεία ισχυρίστηκε ότι οι πολιτικές της ήταν σύμφωνες με τη νομοθεσία.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 233 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-21 | Comments (0)

    Η Acer ανακοίνωσε τα Liquid E1 και Liquid Z2Η Acer ανακοίνωσε επίσημα τον περασμένο μήνα το Liquid E1, όμως πλέον με τη MWC 2013 να είναι προ των πυλών, αποφάσισε να παρουσιάσει τον «εκπρόσωπό» της στη μεσαία κατηγορία και για την ευρωπαϊκή αγορά.

    Το Liquid E1 θα διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στο 1GHz και λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean. Επίσης θα κυκλοφορήσει σε singleSIM αλλά και dualSIM εκδόσεις.

    Η εταιρεία προωθεί το E1 σαν μία multimedia συσκευή και ως εκ τούτου περιλαμβάνει δύο ηχεία με ήχο DTS, συν το λογισμικό «Float», που αποτρέπει από τις κοινοποιήσεις όταν βλέπετε βίντεο.

    Από την άλλη το Liquid Z2, είναι μία συσκευή πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων, που θα αποτελέσει σίγουρα μία πολύ προσιτή επιλογή. Διαθέτει οθόνη 3,5 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στο 1GHz και λειτουργικό Jelly Bean.

    Όπως και το E1 θα διατεθεί σε εκδόσεις singleSIM και dualSIM, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή μεταξύ κάμερας 3 και 5 megapixel.

    Η τιμολόγηση των δύο συσκευών δεν έχει ακόμα αποφασιστεί οριστικά, όμως οι πληροφορίες λένε πως το Liquid E1 θα κοστίζει από 199 ευρώ έως 229 ευρώ, ενώ το Liquid Z2 από 99 ευρώ έως 129 ευρώ.

    Και τα δύο τηλέφωνα θα διατεθούν αρχικά στο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 239 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Ποιο είναι το site που «μόλυνε» Apple, Twitter και FacebookΜέσα σε διάστημα ενός μήνα, έγιναν τρεις ηλεκτρονικές επιθέσεις, με στόχο τις εταιρείες Apple, Facebook και Twitter. Είναι πιθανό στο άμεσο μέλλον να ανακοινωθούν και άλλες.

    Το κοινό στοιχείο σε όλες αυτές τις επιθέσεις, ήταν η επίσκεψη σε μία ιστοσελίδα που είχε σαν αποκλειστικό της στόχο το διαμοιρασμό πληροφοριών που έχουν σχέση με την ανάπτυξη εφαρμογών για φορητές συσκευές.

    Σύμφωνα με πηγές, από την έρευνα που κάνει το Facebook για να βρει τον υπεύθυνο, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα φαίνεται να είναι το iPhoneDevSDK, και πρόκειται ουσιαστικά για ένα δίκτυο που φέρνει σε επαφή όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

    Όπως συνέβη και με τις τρεις εταιρείες, όταν υπάλληλοί τους προσπάθησαν να μπουν στην ιστοσελίδα, ένα κακόβουλο λογισμικό που εκμεταλλευόταν το plug in της Java για στους πλοηγούς, μόλυνε τους υπολογιστές τους.

    Φυσικά, η έρευνα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αλλά ο λόγος που δημοσιεύεται το όνομα της ιστοσελίδας, είναι για να ενημερωθεί το κοινό, οι προγραμματιστές και οι εταιρείες, ώστε να MHN επισκεφθούν το συγκεκριμένο ιστότοπο, αφού μπορεί ακόμα να περιέχει τον επικίνδυνο κώδικα.

    Ο ίδιος ο ι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 195 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Νέο επεξεργαστή Tegra 4i ανακοίνωσε η NVIDIAΤον πρώτο επεξεργαστή με δυνατότητα σύνδεσης LTE για ταχύτητες έως και 4G, ανακοίνωσε η NVIDIA. Πρόκειται για τον Tegra 4i, που σύμφωνα με την εταιρεία είναι ό,τι πιο ισχυρό κυκλοφορεί για την αγορά των φορητών συσκευών.

    Ο Tegra 4i διαθέτει τέσσερις πυρήνες ενώ χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική ARM R4 Cortex A9 με χρονισμό στα 2,3GHz(!). Επίσης έχει πέντε φορές περισσότερους πυρήνες GPU από το Tegra 3, ενώ οι επιδώσεις του υπόσχονται εκπληκτική εμπειρία χρήσης, ειδικά σε οθόνες 1080p.

    Η ίδια η εταιρεία δήλωσε πως «πρόκειται για την πρώτη φορά που παραδίδουμε έναν επεξεργαστή που θα μπορέσει να αντεπεξέλθει σε όλες τις λειτουργίες ενός smartphone, προσφέροντας μεγάλη υπολογιστική ισχύ, τηλεφωνικές δυνατότητες παγκόσμιας εμβέλειας αλλά και πολύ μεγάλη αυτονομία».

    Μαζί με την ανακοίνωση του νέου επεξεργαστή της, η NVIDIA ανακοίνωσε και το phablet με την ονομασία Phoenix.

    Πρόκειται για μία συσκευή που θα λειτουργήσει ως «οδηγός» για τους κατασκευαστές που θέλουν να στηριχθούν στον Tegra 4i, ενώ θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, την τεχνολογία Chimera για την κάμερα, υποστήριξη δικτύων 4G και την τελευταία έκδοση του Android.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 253 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Θύμα ηλεκτρονικής επίθεσης η Apple
    Στο στόχαστρο ηλεκτρονικής επίθεσης βρέθηκε η Apple, λίγες μόνο ημέρες μετά από αντίστοιχη κίνηση εναντίον του Facebook.

    Κάποιοι υπολογιστές Mac των υπαλλήλων βρέθηκαν να έχουν προσβληθεί από ένα αντίστοιχο κακόβουλο λογισμικό (malware), σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη πως κλάπηκαν σημαντικά δεδομένα της εταιρείας.

    Για να μπορέσει να προσδιορίσει και να διορθώσει το κενό στα συστήματα της, η Apple κυκλοφόρησε ένα επιπρόσθετο πρόγραμμα (patch), αργότερα την ίδια ημέρα.

    Η ίδια η εταιρία σε δηλώσεις της, επιβεβαίωσε το γεγονός, λέγοντας πως «η Apple κατάφερε να αναγνωρίσει το κακόβουλο λογισμικό που κατάφερε να "μολύνει” έναν περιορισμένο αριθμό Mac συστημάτων, μέσω ενός κενού στο plug-in της Java για τους πλοηγούς.

    Το malware εξαπλώθηκε μέσω μίας ιστοσελίδας, που την επισκέπτονται συχνά οι προγραμματιστές και είχε σαν στόχο τόσο την Apple, άλλα και άλλες εταιρείες.

    Αναγνωρίσαμε μερικά συστήματα που είχαν "μολυνθεί” και τα απομονώσαμε από το δίκτυο μας. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει πως εκλάπησαν δεδομένα και συνεργαζόμαστε με τις αρχές για να βρούμε την πηγή της επίθεσης.

    Για να προ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 218 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Στο FBI η υπόθεση της επίθεσης στο Facebook
    Με το FBI συνεργάζεται το Facebook, για να διερευνηθεί κακόβουλη επίθεση στη δημοφιλέστερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που σήμερα διαθέτει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες, αναφέρει το Bloomberg.

    Το Facebook είχε ανακοινώσει ότι δέχθηκε επίθεση από χάκερς τον προηγούμενο μήνα, χωρίς να διευκρινίζει από πού προήλθε αυτή η επίθεση.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 213 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    H Apple έγινε στόχος επίθεσης χάκερ
    Ένας μικρός αριθμός υπολογιστών υπαλλήλων της Apple παραβιάστηκαν από άγνωστους χάκερ, ανακοίνωσε την Τρίτη ο τεχνολογικός κολοσσός.

    Η Apple τόνισε ότι δεν διέρρευσαν ευαίσθητα δεδομένα, σύμφωνα με το CNN, διευκρινίζοντας ότι η κυβερνοεπίθεση επηρέασε ένα «μικρό αριθμό» χρηστών Mac.

    Σύμφωνα με την Apple, η ομάδα χάκερ που τους επιτέθηκε είναι η ίδια που έκανε επίθεση και στο Facebook, στο Twitter και σε άλλες εταιρείες.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 183 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-19 | Comments (0)

    Παρουσιάστηκε και επίσημα το HTC One
    Η HTC κάνει ένα φρέσκο ξεκίνημα το 2013, αφήνοντας πίσω τις αποτυχίες του 2012, παρουσιάζοντας μας σε ειδική εκδήλωση της εταιρίας, τη νέα ναυαρχίδα της, το HTC One.

    Η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080 και πυκνότητα εικονοστοιχείων 468ppi, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm SnapDragon 600 με χρονισμό στα 1,7GHz, 2GB μνήμης RAM και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean.

    Επίσης θα είναι εξοπλισμένο με κάμερα 4 megapixel,που ακούγεται χαμηλό για τα δεδομένα της εποχής, όμως καταφέρνει να καταρρίψει τον μύθο, με τον φακό f/2.0 και τον αισθητήρα BSI, επιτυγχάνει εκπληκτικές επιδώσεις, αφού καταφέρνει να απορροφήσει έως και 300 φορές περισσότερο φως από ότι οι γνωστές έως σήμερα κάμερες κινητών συσκευών. Ακόμα το καθιστά ικανό για λήψη βίντεο υψηλής ανάλυσης (1080p) στα 60fps (frames per second).

    Τέλος, θα προσφέρει LTE μοντέλα για ταχύτητες 4G στη πλοήγηση στο Internet, ενώ η θήκη του είναι από αλουμίνιο με το βάρος του να αγγίζει τα 143 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα με αποθηκευτικό χώρο 32GB και 64GB αντίστοιχα, ενώ δε θα υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 213 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-19 | Comments (0)

    Η FIFA επιβεβαιώνει τη χρήση της τεχνολογίας Goal Line
    Τη νέα τεχνολογία Goal Line (GLT) θα χρησιμοποιήσει η FIFA στη διεξαγωγή του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

    Η νέα αυτή τεχνολογία είχε εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην Ιαπωνία, και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με μεγάλη επιτυχία, γεγονός που έπεισε τους υπευθύνους στη FIFA να πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση.

    Ουσιαστικά, πρόκειται για μία τεχνολογία που αναγνωρίζει, το πότε και εάν η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή του τέρματος, και στη συνέχεια ειδοποιεί τον διαιτητή του αγώνα.

    Έτσι, η FIFA ελπίζει να αποφύγει φαινόμενα του παρελθόντος, όπου υπήρχε διάσταση απόψεων πάνω στο ζήτημα και σίγουρα θα μειωθεί η πιθανότητα για ανθρώπινο λάθος.

    Τα τελευταία χρόνια, είναι αλήθεια, πως η FIFA ψάχνει τρόπους να μειώσει την επιρροή των διαιτητών στα τελικά αποτελέσματα ων αγώνων, με χρήση φυσικά της τεχνολογίας, χωρίς ωστόσο να αλλάξει τελείως τη φύση του παιχνιδιού.

    Σε αυτά τα πλαίσια κινείται και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει για την λεγόμενη «έξυπνη μπάλα», που όμως μέχρι σήμερα δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποιον αγώνα.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 222 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-19 | Comments (0)

    H Samsung κυκλοφόρησε την έκδοση 2.0 του Tizen OSΌσο πλησιάζουμε στο συνέδριο MWC 2013, τόσο περισσότερες θα είναι οι ανακοινώσεις των εταιριών για θέματα που αφορούν τις φορητές συσκευές. Στην ίδια λογική βρίσκεται και η Samsung, που εκτός του πολυαναμενόμενου Galaxy S IV, αποφάσισε να κυκλοφορήσει και την νέα έκδοση του ανοιχτού κώδικα λειτουργικού της συστήματος για φορητές συσκευές, Tizen OS.

    Φυσικά προς το παρόν, η πλατφόρμα της Samsung βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης, με την έκδοση να κυκλοφορεί για τους διάφορους προγραμματιστές που θα ήθελαν να πειραματιστούν με το νέο σύστημα. Όμως αυτό δεν εμποδίζει την τεχνολογική κοινότητα από το να υποθέτει πως πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει μία συσκευή που θα το χρησιμοποιεί.

    Οι βελτιώσεις στο Tizen 2.0 είναι αρκετές, δείχνοντας πως η Samsung, εργάζεται πυρετωδώς στην εξέλιξη του, με σημαντικές προσθήκες, όπως την υποστήριξη HTML5, συνδεσιμότητα Bluetooth, λειτουργία NFC (Near Field Communication) και άλλα. Επίσης σημαντικά βήματα έχουν γίνει και στο σχεδιασμό της πλατφόρμας.

    Το ερώτημα που γεννάται, από την ανάπτυξη του Tizen OS, είναι κατά πόσο η Samsung είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει στο μέλλον το Android και να ανταγωνιστεί την Google, ή απλά αν το Tizen προορίζετα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 187 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-19 | Comments (0)

    Καινοτομία ζητά ο Bill Gates από τη MicrosoftΟ πρόεδρος της Microsoft, Bill Gates παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο CBS, ότι ο «γίγαντας του λογισμικού» δεν κατάφερε να κερδίσει την αγορά κινητής τηλεφωνίας, όταν είχε την ευκαιρία.

    «Υπάρχουν πολλά πράγματα όπως τα κινητά τηλέφωνα, όπου δεν είχαμε πάρει από νωρίς το προβάδισμα», λέει ο Gates. «Δεν μας λείπουν τα κινητά τηλέφωνα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίσαμε την αγορά τότε δεν μας επέτρεψε να πάρουμε την ηγεσία στο χώρο». Μάλιστα ο Gates λέει ότι αυτή η στρατηγική ήταν σαφώς ένα «λάθος».

    Μιλάει για τον εαυτό του και τον Ballmer με «αυτοκριτική», και εξυμνεί το έργο για τα Windows 8, Surface, και Bing. Ωστόσο, ο Gates παραδέχεται πως μόνο αυτά, δεν είναι αρκετά. «Και εγώ αλλά και ο Ballmer δεν έχουμε πεισθεί ότι, όσον αφορά τα καινοτόμα προϊόντα, κάνουμε ότι είναι δυνατόν», λέει ο Gates.

    Η ειλικρινής αυτή συνέντευξη του Gates είναι κάτι σπάνιο μετά την παραίτησή του από Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας για να επικεντρωθεί στο φιλανθρωπικό του έργο.

    Με την πρόσφατη αποχώρηση του επικεφαλής των Windows, Steven Sinofsky, και με προφανή την έμφαση στην συγχώνευση των Windows και Windows Phone, είναι σαφές ότι υπάρχει μια προσπάθεια από την ηγεσία της Mic ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 191 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-19 | Comments (0)

    Το Outlook.com αντικαθιστά το Hotmail μέχρι το καλοκαίριΗ Microsoft τερματίζει την δοκιμαστική λειτουργία του Outlook.com, που πλέον είναι έτοιμο να διαδεχθεί το Hotmail. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η λειτουργία του Hotmail θα σταματήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

    Επίσης ανακοινώθηκε η χρήση της νέα υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από 60 εκατομμύρια χρήστες, ένα νούμερο που φέρνει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον, με τη Microsoft να στοχεύει στην σταδιακή μεταφορά όλων των χρηστών της στο Outlook.com.

    Να αναφέρουμε εδώ, πως από σήμερα, που τελείωσε η δοκιμαστική έκδοση (beta), η λειτουργία του Outlook.com αναμένεται να είναι απολύτως σταθερή και χωρίς να παρουσιάζει το παραμικρό πρόβλημα. Γεγονός είναι πως και κατά τη διάρκεια της beta έκδοσης δεν είχαν παρατηρηθεί σημαντικά προβλήματα.

    Όταν τερματιστεί η λειτουργία του Hotmail, οι χρήστες θα μεταφερθούν αυτόματα στο νέο σύστημα "παίρνοντας” μαζί τους όλα τα εισερχόμενα τους, τους κωδικούς και όλους τους φακέλους.
    Μάλιστα, η Microsoft κυκλοφόρησε και ένα διαφημιστικό βίντεο για τη προώθηση της νέας υπηρεσίας, που εστιάζει στην ταχύτητα που μπορεί κανείς πλέον να μοιραστεί τα αρχεία του (φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο κτλ) μέσω του Outlook.com.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 178 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-19 | Comments (0)

    Νέες πληροφορίες για τα «Windows Blue»
    Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό πως η Microsoft ετοιμάζει την αναβάθμιση του λειτουργικού της συστήματος, με τις φήμες μάλιστα να κάνουν λόγο για επέκταση των Windows Blue και σε άλλες υπηρεσίες της εταιρίας.

    Πλέον, και μετά από μία ανακοίνωση για θέσεις εργασίας, διέρρευσε πως η Microsoft αναζητά ένα ακόμη άτομο (μηχανικό ανάπτυξης λογισμικού), για να ενσωματωθεί στην ομάδα που έχει αναλάβει την βελτίωση του περιβάλλοντος στην αρχική οθόνη, την προσαρμογή των «tiles» (πλακιδίων) αλλά και την εξατομίκευση του συστήματος ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Η είδηση έγινε γνωστή από τον εκπρόσωπο του τμήματος «Sustained Engineering» (WinSE).

    Να υπενθυμίσουμε πως τα Windows Blue είναι, κατά πάσα πιθανότητα, η κωδική ονομασία των ετήσιων αναβαθμίσεων της εταιρίας, στα λειτουργικά συστήματα Windows 8, Windows RT, Windows Phone 8, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες όπως τα SkyDrive, Outlook, Office και άλλα.

    Στο παρελθόν έχει γίνει αναφορά πως, πλέον στην Microsoft εργάζονται πυρετωδώς πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, που ελπίζουν να έχουν έτοιμο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

    Τέλος υπάρχει ακόμα μία αναφορά για θέση εργασίας, που θα αφορά τη συνεργασία ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 191 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-19 | Comments (0)

    Μεγάλες πωλήσεις θέλει η Samsung για το Galaxy S IVΤο επόμενης γενιάς Samsung Galaxy S IV, είναι σίγουρα μία από τις πιο αναμενόμενες συσκευές για τις αρχές (τουλάχιστον) του 2013. Αυτό είναι εύκολο να το συμπεράνει κανείς και από τις διαστάσεις που έχει πάρει η επερχόμενη κυκλοφορία του στα διάφορα τεχνολογικά φόρουμ.

    Μάλιστα, πολλοί από τους ειδικούς του χώρου, πιστεύουν πως θα αποτελέσει την πιο πετυχημένη συσκευή της Samsung, καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσει πελάτες ακόμα και από την Apple. Ο αναλυτής της Jefferies & Company, Peter Misek δήλωσε πως οι στόχοι της εταιρίας είναι να κατασκευάσει 100 εκατομμύρια μονάδες, υπολογίζοντας πως οι πωλήσεις του Galaxy S IV θα φτάσουν σε αυτό το νούμερο.

    Όλα αυτά τη στιγμή που ο βασικός ανταγωνιστής, το iPhone 6 δηλαδή, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην παραγωγή, αλλά και κάποιες δυσκολίες για στην κατασκευή της οθόνης. Πολλοί πιστεύουν πως η κυκλοφορία του iPhone 6 μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και το 2014.

    Ο Misek έκανε επίσης λόγο και για τις πωλήσεις του Galaxt S III, λέγοντας πως υπολογίζονται περίπου στα 60 εκατομμύρια μονάδες, νούμερο που με την σωστή στρατηγική μπορεί να ανέβει κοντά στους στόχους της Samsung για την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 192 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-19 | Comments (0)

    Το Facebook αποφεύγει τη φορολογία στις ΗΠΑΠρόκειται για το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου, είναι σίγουρα ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες του ίντερνετ και μέσα στο 2012 κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

    Ο λόγος φυσικά για το Facebook, που όπως όλα δείχνουν θα αποφύγει τη φορολογία για το περασμένο έτος, πετυχαίνοντας μάλιστα επιστροφή φόρου.

    Η υπηρεσία Citizens of Tax Justice, που ερευνά για φορολογικές απάτες, δημοσίευσε μία έκθεση για το πώς το Facebook κατάφερε να πετύχει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση, καθώς το εκτελεστικό απόθεμα εκπίπτει από τη φορολογία, το Facebook εξέδωσε πολλά από αυτά στους υπαλλήλους του. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεπεράσουν τους φόρους που οφείλονταν από το κοινωνικό δίκτυο προς την ομοσπονδιακή αλλά και την πολιτειακή κυβέρνηση.

    Έτσι η κυβέρνηση, κατέληξε να χρειάζεται να πληρώσει στο Facebook επιστροφή φόρου που αγγίζει τα 429 εκατομμύρια δολάρια!

    Επιπλέον η εταιρεία, κατάφερε να μεταφέρει φορολογικές ελαφρύνσεις ύψους 2,17 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να συνεχίσει αυτή τη διαδικασία και στο μέλλον, προσβλέποντας σε πρόσθετες φορολογικές ελαφρύνσεις κατά τα προσεχή έτη.

    Φυσικά, το Facebook δεν είναι η μόνη εταιρεία που προσπαθεί να ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 215 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-19 | Comments (0)

    Εύκολη και γρήγορη αποστολή αρχείων με το SoShare
    Μία ομάδα προγραμματιστών κατάφερε να δημιουργήσει μία νέα υπηρεσία αποστολής αρχείων που φτάνουν σε μέγεθος το 1TB. Η νέα αυτή υπηρεσία λέγεται SoShare και ανήκει στη BitTorrent.

    Η διαδικασία αποστολής θυμίζει την προσπάθεια που είχε γίνει με το WeTransfer, μία αντίστοιχη υπηρεσία που το ανώτατο όριο αποστολής όμως άγγιζε τα 2GB. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη, απλά επισκέπτεστε τη σελίδα του SoShare, δημιουργείται ένα λογαριασμό και στη συνέχεια επιλέγεται απλά τα αρχεία που θέλετε να στείλετε.

    Στη συνέχεια ο παραλήπτης λαμβάνει ένα email που τον ενημερώνει για τα διαθέσιμα αρχεία που υπάρχουν για αυτόν. Τα αρχεία μπορούν να είναι σε ότι είδος (format) θέλετε και σε οποιοδήποτε μέγεθος, αρκεί να μην υπερβαίνουν το 1TB (1024GB).

    Για να χρησιμοποιήσει κανείς τη συγκεκριμένη υπηρεσία θα πρέπει να αποδεχθεί την εγκατάσταση του SoShare Plugin, με το οποίο λειτουργεί η υπηρεσία. Μάλιστα, αν απλά θέλετε να δεχθείτε αρχεία, δεν είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού, ούτε φυσικά η εγκατάσταση του συγκεκριμένου Plugin.

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 225 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-19 | Comments (0)

    Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας με το HeatMeterΠίσω στο 2011, οι ερευνητές του MIT σε μία έρευνα για τη διάρκεια ζωής των μπαταριών, έμαθαν πολλά σχετικά με τη διατήρηση της ενέργειας. Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, η YShape, μια νεοσύστατη εταιρία απομακρύνθηκε από το αρχικό αντικείμενο της έρευνας, και λαμβάνει μέρος στο Kickstarter για τη χρηματοδότηση του HeatMeter, ενός αισθητήρα που έχει σχεδιαστεί για τη μέτρηση της αποδοτικότητας των καυσίμων που χρησιμοποιούν οι λέβητες.

    Ενώ η χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας είναι εύκολο να μετρηθεί, δεν ισχύει το ίδιο για το φυσικό αέριο, το προπάνιο ή την καύση του πετρελαίου. Μετρώντας τις δονήσεις που δέχεται στο περίβλημα του, το HeatMeter είναι σε θέση να βγάλει συμπεράσματα για το πόση ενέργεια έχει χρησιμοποιηθεί.

    Αν συνδυάσει κανείς αυτά τα στοιχεία με το μέγεθος του σπιτιού του αλλά και με το μέσο κόστος των λογαριασμών του, μπορεί να καταλάβει πόσα χρήματα ξοδεύει αλλά και πως να χρησιμοποιήσει λιγότερη ενέργεια.

    Η συσκευή συγχρονίζεται με την αντίστοιχη εφαρμογή για φορητές συσκευές είτε Android είτε iOS, επιτρέποντας έτσι την καλύτερη εποπτεία της κατανάλωσης, αλλά και διάφορες προτάσεις για το πως θα μπορούσε ο χρήστης να μειώσει τα έξοδα του, περιορίζοντας την ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 230 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Αρουραίοι απέκτησαν την έκτη αίσθηση!Ένα είδος έκτης αίσθησης απέκτησαν αρουραίοι του εργαστηρίου, οι οποίοι έπειτα από σχετικό πείραμα μπόρεσαν να δουν αλλά και να «αγγίξουν» το αόρατο, υπέρυθρο φως! Η δυνατότητα αυτή δόθηκε στα πειραματόζωα έπειτα από την εμφύτευση μιας ηλεκτρονικής συσκευής στον εγκέφαλό τους.

    Το πρωτοποριακό πείραμα πραγματοποίησαν ερευνητές με επικεφαλής τον καθηγητή νευροβιολογίας Μιγκέλ Νικολέλις, που βρίσκεται εδώ και χρόνια στην πρωτοπορία διεθνώς στον τομέα της δημιουργίας διεπαφών μεταξύ εγκεφάλου- μηχανών.

    Οι επιστήμονες προσάρμοσαν στο κεφάλι των πειραματόζωων υπέρυθρους αισθητήρες, οι οποίοι μέσω μικροσκοπικών ηλεκτροδίων συνδέθηκαν με το τμήμα εκείνο του εγκεφάλου τους που επεξεργάζεται τις πληροφορίες της αφής. Όταν τα ζώα δέχονταν υπέρυθρα σήματα, ο εγκέφαλός τους τα ερμήνευε ως απτικά ερεθίσματα.

    Οι αρουραίοι είχαν μάθει στο εργαστήριο να συσχετίζουν πλήρως τα σήματα του υπέρυθρου φωτός που λάμβανε ο εγκέφαλός τους, με μια αίσθηση ψευδο-αφής, χωρίς να εμπλέκεται καθόλου το δέρμα τους στην όλη διαδικασία. Δηλαδή, ενώ τα ζώα δεν έβλεπαν το υπέρυθρο φως, το αντιλαμβάνονταν ως ερέθισμα αφής, γι' αυτό και έξυναν το τρίχωμά τους σαν να αισθάνονταν ότι άγγιζαν το αόρατο υπέρυθρο φως! Η νέα αυτή αι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 206 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Η Toshiba θωρακίζει τα Notebook της
    H Toshiba ενισχύει για μια ακόμη φορά τα συστήματα ασφάλειας των Notebook της. Οι ιοί και τα «μολυσμένα» λογισμικά, αποτελούν ένα σημαντικό κίνδυνο ασφάλειας για τους χρήστες υπολογιστών.

    Οι ειδικοί των λογισμικών antivirus ανακαλύπτουν καθημερινά εκατοντάδες επιβλαβείς κωδικούς, που έχουν ως στόχο να «εισβάλλουν» στα λειτουργικά συστήματα των χρηστών. Σε καθημερινή βάση οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου βρίσκουν νέους τρόπους να διεισδύσουν σε υπολογιστές.

    Η Toshiba όμως βρήκε την λύση για να προστατεύσει τους πελάτες της. Η Toshiba θα ξεκινήσει, από τα μέσα Φεβρουαρίου, να αποστέλλει επιλεγμένα notebooks με McAfee®Antivirus Plus 2013. Μετά το λανσάρισμα της Εγγύησης «No Matter What Guarantee» (εγγύηση «ότι και αν συμβεί), η οποία προστατεύει τους χρήστες από απρόοπτες ζημιές ή σε περίπτωση κλοπής, η Toshiba ενισχύει τις προσφορές της με μια συνεργασία με την McAfee® για την ενεργοποίηση του McAfee Anti-Virus Plus 2013.

    «Στόχος της Toshiba είναι πάντα να βρίσκει διαρκώς καινοτόμους και ανταγωνιστικούς τρόπους, έτσι ώστε να προσφέρει στους πελάτες της εταιρείας τις καλύτερες υπηρεσίες. Αναγνωρίζουμε ότι οι χρήστες επιθυμούν να συνδέονται στο Internet και ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 219 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Non-Contact gestures στο νέο Galaxy S IVΤο Samsung Galaxy S IV σίγουρα έχει τραβήξει τα βλέμματα της τεχνολογικής κοινότητας, με όλο και περισσότερες πληροφορίες-φήμες να κυκλοφορούν στα διάφορα φόρουμ που ασχολούνται με τα smartphones.

    Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο νέα στοιχεία που θα διαθέτει το Galaxy S IV. Αρχικά, η εταιρία φαίνεται πως θα διατηρήσει το πλήκτρο «home», καθώς και τις δύο επιλογές αφής δεξιά και αριστερά του, που ουσιαστικά πρόκειται για τα πλήκτρα «back» και «menu».

    Ακόμα, οι φήμες αναφέρουν πως η νέα συσκευή δε θα ενσωματώνει τις λειτουργίες του S-Pen (η γνωστή γραφίδα από το Galaxy Note II), που σίγουρα θα κάνει την εμφάνισή της και πάλι στο Galaxy Note III.

    Αυτό όμως, που έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, είναι οι φήμες για την υποστήριξη Non-Contact gestures, χειρονομιών δηλαδή εξ' αποστάσεως, όπως συμβαίνει με τη λειτουργία του Kinect. Δεν είναι εύκολο να φανταστούμε το κατά πόσο θα είναι εύκολη στη χρήση της μία τέτοια δυνατότητα, όμως σίγουρα μία επιπλέον επιλογή στον χειρισμό της συσκευής είναι πάντα εντυπωσιακή. Ίσως άλλωστε να μιλάμε για την εξέλιξη των οθονών αφής.

    Η νέα συσκευή φαίνεται πως θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση της εταιρίας, μετά το συνέδριο MWC 2013.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 195 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Βιονικό χέρι με αίσθηση αφής
    Το πρώτο βιονικό χέρι, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να αισθάνεται αυτό που αγγίζει, καθώς επίσης να ελέγχεται με τη σκέψη, θα μεταμοσχευθεί σε ασθενή εντός του 2013, σε μια πρωτοποριακή εγχείρηση που θα ανοίξει το δρόμο για μια νέα γενιά προσθετικών άκρων με αισθητηριακές ικανότητες.

    Ο ασθενής είναι ένας ανώνυμος άνδρας στην τρίτη δεκαετία της ζωής του, ο οποίος ζει στη Ρώμη και έχασε το χέρι του σε ατύχημα. Την πρωτοβουλία για το βιονικό χέρι έχει ο Σιλβέστρο Μικέρα της Ομοσπονδιακής Πολυτεχνικής Σχολής της Λοζάνης στην Ελβετία, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Το τεχνητό χέρι θα συνδεθεί στο νευρικό σύστημα του ασθενούς και ελπίζεται ότι ο άνδρας θα μπορεί πλέον να νιώθει και να ελέγχει τις κινήσεις του, καθώς και να λαμβάνει σήματα αφής από τους αισθητήρες του δέρματος στο βιονικό χέρι. Η σύνδεση του χεριού θα γίνει μέσω ηλεκτροδίων που θα προσδεθούν απευθείας πάνω στα δύο κύρια νεύρα.

    Αν όλα πάνε καλά, ο άνδρας θα μπορεί να ελέγχει το βιονικό χέρι του με τη σκέψη του και, αντίστροφα, ο εγκέφαλός του θα λαμβάνει μηνύματα από την αίσθηση της αφής του τεχνητού χεριού, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια διπλής κατεύθυνσης ροή σημάτων - πληροφοριών προς και από το βιονικό χέρι.

    «Πρόκει ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 218 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Το LG Optimus G Pro αποκαλύπτεταιΤο νέο «phablet της LG είχε ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα, όμως πλέον η κορεάτικη εταιρία αποκάλυψε πλήρως τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, καθώς και την τιμή που θα έχει όταν κυκλοφορήσει.

    Το Optimus G Pro λοιπόν θα διαθέτει οθόνη IPS 5,5 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080 και πυκνότητα εικονοστοιχείων 400ppi, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm SnapDragon 600 με χρονισμό στα 1,7GHz, επεξεργαστή γραφικών Adreno 320 GPU, 2GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 13 megapixel, εμπρόσθια κάμερα 2,1 megapixel, μπαταρία 3140mAh και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean.

    Επίσης θα διαθέτει LTE για μεταφορά δεδομένων με ταχύτητες 4G, ενώ θα προστεθεί η λειτουργία Dual Recording που θα του επιτρέπει την ταυτόχρονη λήψη βίντεο από τις δύο κάμερες.

    Περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του θα μάθουμε στην έκθεση MWC 2013 σε λίγες ημέρες, όμως μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει στην Κορέα με τιμή περίπου 670 ευρώ. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 186 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Ο πειρασμός του ίντερνετ μειώνει την παραγωγικότηταΤο ίντερνετ εκτός από απαραίτητο εργαλείο για πολλές εργασίες, αποτελεί και ιδανικό μέσο για τον εργαζόμενο προκειμένου να «ξεφύγει» από τη δουλειά του. Αυτό βέβαια έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια παραγωγικού χρόνου στη δουλειά.

    Μια νέα έρευνα έρχεται όμως να δείξει ότι δεν χρειάζεται η άμεση ενασχόληση με το διαδίκτυο προκειμένου να μειωθεί η παραγωγικότητα, αλλά αρκεί και η επιθυμία της χρήση του! Με λίγα λόγια, ο πειρασμός για το ίντερνετ προκαλεί μείωση της παραγωγικότητας!

    Για την πραγματοποίηση της έρευνας, πραγματοποιήθηκαν πειράματα με 60 εθελοντές από ερευνητές πανεπιστημίων της Ιταλίας, των ΗΠΑ και της Δανίας. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν, είναι ότι όταν ζητείται από τους εργαζόμενους να μην χρησιμοποιούν το ίντερνετ στη δουλειά για προσωπική χρήση τους, τότε τους βάζουν σε μεγάλο πειρασμό και σε εσωτερική σύγκρουση με τη θέλησή τους.

    Τελικά η παραγωγικότητα του υπαλλήλου μειώνεται χωρίς καν να περιηγηθεί στο διαδίκτυο, αλλά απλώς και μόνο επειδή πασχίζει να αντισταθεί στον πειρασμό, με συνέπεια να χάνει λιγότερο ή περισσότερο την ικανότητα συγκέντρωσής του και η νοητική του δύναμη να εστιάζει εκτός των θεμάτων της δουλειάς του. Όσο πιο απαιτητικ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 188 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Η Google αφαίρεσε το Doodle που είχε ετοιμάσει για τον αστεροειδήΗ Google επίκαιρη όπως πάντα, είχε ετοιμάζει ένα Doogle για να γιορτάσει το πέρασμα του αστεροειδή μακρυά από τον πλανήτη μας. Η ομάδα δημιουργίας των Doodles όμως δε θα μπορούσε με τίποτα να προβλέψει την δυσάρεστη είδηση για την έκρηξη του μετεωρίτη πάνω από την Ρωσία.

    Το εν λόγο Doodle που αφαιρέθηκε από την κεντρική σελίδα της εταιρίας, λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίηση του, έδειχνε το δεύτερο γράμμα «g» του λογοτύπου της εταιρίας να μετακινείται προς τα δεξιά, ώστε να αποφύγει τον αστεροειδή που πλησιάζει και στη συνέχεια επανερχόταν στην θέση του, σώο και αβλαβές.

    Η εταιρία επιβεβαίωσε στο δίκτυο του ABC, την ύπαρξη του συγκεκριμένου Doodle αλλά και την αφαίρεσή του για λόγους σεβασμού, λέγοντας πως «σεβόμενοι τους τραυματίες από την βροχή μετεωριτών στη Ρωσία, νωρίτερα, αφαιρέσαμε το σημερινό Doodle από την κεντρική μας σελίδα. Το συγκεκριμένο Doodle δημιουργήθηκε για το πέρασμα του αστεροειδή 2012 DA14 από τη γη».
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 171 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Ο υπολογιστής που δεν «κολλάει» ποτέ
    Όλοι μας έχουμε μάθει τι είναι η μπλε οθόνη των Windows, σε όλους έχει συμβεί ο υπολογιστής τους ξαφνικά να σβήνει παρουσιάζοντας ένα μήνυμα λάθους.

    Πλέον, το University College του Λονδίνου (UCL), έχει έναν υπολογιστή που στην πραγματικότητα ποτέ δεν κολλάει. Σύμφωνα με την New Scientist, ο «συστημικός» υπολογιστής, όπως έχει βαπτιστεί, σχεδιάστηκε από τον Peter Bentley του UCL και τον Χρήστο Σακελλαρίου ώστε να μιμηθεί τους νόμους του χάους και την τυχαιότητα στη φύση.

    Η διαδικασία που ακολουθεί ο συγκεκριμένος υπολογιστής εμποδίζει την επικείμενη βλάβη επισκευάζοντας γρήγορα τα κατεστραμμένα δεδομένα από την εκτέλεση πολλών εργασιών ταυτόχρονα.

    Ας πούμε ότι έχετε δώσει στον υπολογιστή σας να κάνει κάποια εργασία, αυτός διαιρεί τα αποτελέσματα σε αρκετά αντίγραφα ή «συστήματα», τα οποία εκτελούνται όλα με τη μία. Έτσι αν κάποιο «σύστημα» κολλήσει, ο υπολογιστής μπορεί να έχει πρόσβαση απλά σε ένα άλλο για να εκτελέσει την εντολή.

    Οι συνηθισμένοι υπολογιστές, ωστόσο, εργάζονται με πολύ πιο γραμμικό τρόπο, δεν δημιουργούν πολλά αντίγραφα, όπως ο «συστημικός» υπολογιστής, οπότε αν δεν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα μέρος της μνήμης όταν δεν μπο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 191 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Ψήφο εμπιστοσύνης» από την Mozilla στα Windows 8
    Η Mozilla διακρίνεται για την ευελιξία της να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, καταφέρνοντας να εκμεταλλευτεί την κάθε ευκαιρία ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών σε όλα τα λειτουργικά συστήματα.

    Σύμφωνα, λοιπόν με την εταιρία, οι ομάδα ανάπτυξης του Firefox, ετοιμάζει μία έκδοση που θα συνεργάζεται με τις νέες λειτουργίες αφής που δίνει το νέο λειτουργικό της Microsoft, Windows 8.

    Η νέα αυτή έκδοση βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, με πολλές λειτουργίες της εταιρίας να εξελίσσονται, σύμφωνα με ανακοίνωση μέσω του Firefox Nightly στο Twitter.

    Ο Firefox ήταν το αποτέλεσμα της κατάρρευσης του Netscape στα τέλη της δεκαετίας του 1990, με τον γνωστό πλοηγό, να κατέχει σήμερα περίπου το 20% της αγοράς, ενώ είναι συμβατός με πολλά λειτουργικά συστήματα, σταθερούς υπολογιστές αλλά και φορητές συσκευές.

    Η κίνηση της Mozilla να υποστηρίξει μία έκδοση για τα Windows 8, θα έκανε αρκετούς να απορήσουν, αφού το νέο λειτουργικό της Microsoft δεν έχει καταφέρει, ακόμα τουλάχιστον, να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εταιρίας, δείχνουν πως έχουν σαν στόχο να απευθυνθούν στο σύνολο του καταναλωτικού κοινού, καλύπ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 273 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Αλλαγή καναλιού με την κίνηση ενός δαχτύλουΤη συνηθισμένη διαδικασία με την οποία χειριζόμαστε τις ηλεκτρονικές συσκευές υπόσχεται να αλλάξει ισραηλινή εταιρεία.

    Για την ακρίβεια, μελλοντικά δεν θα πρέπει να αγχώνεστε για το αν το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης ή του ραδιοφώνου έχει χωθεί κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ, καθώς θα αρκεί να κουνήσετε το δάχτυλό σας για να αλλάξετε κανάλι ή σταθμό.

    Το σύστημα χρησιμοποιεί αναγνώριση εικόνας σε πραγματικό χρόνο με αλγόριθμους που μετατρέπουν τις κινήσεις των χεριών σε εντολές διαχείρισης των συσκευών.

    Η ανίχνευση της κίνησης είναι εξαιρετικά ακριβής, αφού επιτέπει ανάλυση σε επίπεδο χιλιοστού του μέτρου ακόμη και σε απόσταση 5 μέτρων.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 227 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Για το... relationship status σου μόνο»
    Αρκετοί άνθρωποι, μετά από έναν επώδυνο χωρισμό, καταφεύγουν στη λύση ενός ψεύτικου συντρόφου για να κάνουν τον ή την πρώην να ζηλέψει. Ελπίζουν έτσι να ξανακερδίσουν την χαμένη τους αγάπη.

    Στην εποχή των social media είναι πολύ πιο δύσκολο να προσποιηθείς ότι έχεις σχέση. Εκτός εάν... νοικιάσεις μία φιλενάδα για το Facebook!

    Με την κοινωνική μας ζωή να κινείται πλέον σε αρκετά μεγάλο ποσοστό, εντός των social media μάλλον ήταν θέμα χρόνου η εμφάνιση υπηρεσιών ενοικίασης συνοδών μόνο για το Facebook. Αυτές είναι συνοδοί που δεν γνωρίζουν ποτέ τον «σύντροφό» τους, αλλά μπορούν, έναντι ενός μικρού ποσού, να εμφανίζονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ως το «αίσθημα» στο relationship status του ενδιαφερόμενου.

    Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του BBC, η πρώτη τέτοια υπηρεσία δημιουργήθηκε στη Βραζιλία και ακολούθησε άλλη μία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Οι κοπέλες είναι συνήθως νεαρά μοντέλα. Η παροχή των «υπηρεσιών» τους, τους αποδίδει 5-10 δολάρια την εβδομάδα και δεν τους κοστίζει τίποτα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι μερικά σχόλια και Likes στο προφίλ του «αγαπημένου» τους και να ποστάρουν φωτογραφίες τους στο wall του.

    Το κατά πόσο έχει απ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 201 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-17 | Comments (0)

    Τουλάχιστον δεν θα ξεμείνετε από ειδήσεις...Μπορεί από χαρτί τουαλέτας να ξεμείνετε, δε θα ξεμείνετε όμως ποτέ από ειδήσεις. Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο; Χάρη σε μία βάση που κατασκεύασε αμερικανική εταιρεία, η οποία υπόσχεται να δώσει «χρώμα» στις επισκέψεις σας στην τουαλέτα.

    Το συγκεκριμένο «πολυεργαλείο» εκτός από την υποδοχή για το χαρτί, έχει και μία δεύτερη, όπου μπορούν, όσοι αγαπούν την τεχνολογία, να στηρίζουν το iPad τους.

    Μάλιστα το σταντ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στον χρήστη χάρη στη δυνατότητα να παίρνει κλίση διαφορετικών μοιρών επιτρέποντας μια πιο εύκολη ανάγνωση.

    Στόχος των δημιουργών είναι, όπως λένε, να προσθέσουν άνεση και πολυτέλεια για τις ιδιαίτερες αυτές μοναχικές μάς στιγμές.

    Το σταντ πωλείται στην τιμή των 45 δολαρίων.



    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 186 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Το Reddit επιτρέπει πληρωμές μέσω BitcoinΜπορεί μέχρι σήμερα, η δημοφιλία του Bitcoin να μην ήταν μεγάλη, όμως αυτό δεν ήταν εμπόδιο στην υιοθέτησή του από το Reddit, σαν έναν επιπλέον τρόπο πληρωμής για το Reddit Gold.

    Η ιστοσελίδα, ανακοίνωσε τη νέα επιλογή πληρωμής, που θα συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες επιλογές Google Wallet και PayPal. Επίσης η εταιρία ανακοίνωσε πως θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές και μέσω πιστωτικών καρτών για το Reddit Gold, σαν μία πιο παραδοσιακή επιλογή.

    Αυτές οι κινήσεις, από μεριάς Reddit έγιναν με βάση τις υποδείξεις των χρηστών του, που σαν «κοινότητα» δείχνουν να υποστηρίζουν το νέο νόμισμα. Μέχρι στιγμής οι πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών είναι διαθέσιμες μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, με την επιλογή να δίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο από την επόμενη εβδομάδα.

    Αντίθετα το Bitcoin είναι ήδη διαθέσιμο για όλους από τώρα, ανεξαρτήτως της περιοχής τους. Μπορεί το Bitcoin, να μην έχει καταφέρει ακόμα να γίνει το νόμισμα του διαδικτύου, όμως όπως φαίνεται ξεκινάει να κάνει τα πρώτα του βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Άλλωστε, η δημοφιλία που θα αποκτήσει μέσα από την κοινότητα του Reddit, σίγουρα θα του δώσει μεγάλη ώθηση.
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 169 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Θύμα χάκερ έπεσε το FacebookΗ ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι έγινε στόχος μιας σειράς επιθέσεων από ομάδα αγνώστων χάκερ.

    «Τον περασμένο μήνα, η ασφάλεια του Facebook ανακάλυψε ότι τα συστήματα μας είχαν γίνει στόχος μιας "εκλεπτυσμένης" επίθεσης», ανέφερε η εταιρεία σε ένα blog post σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών βρέθηκαν ή είναι σε κίνδυνο.

    Το δίκτυο που σύμφωνα με τις αναφορές του έχει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο, πρόσθεσε: «Το Facebook δεν ήταν το μόνο που δέχτηκε επίθεση. Είναι σαφές ότι και άλλοι δέχτηκαν επιθέσεις».

    Η ανακοίνωση του Facebook ακολουθεί τις πρόσφατες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο σε άλλους σημαντικές ιστοσελίδες.

    Το Twitter, το κοινωνικό microblogging δίκτυο, ανέφερε πρόσφατα ότι περίπου 250.000 λογαριασμοί χρηστών του ήταν δυνητικά σε κίνδυνο, καθώς οι χάκερ είχαν πρόσβαση σε πληροφορίες μεταξύ των οποίων, τα ονόματα των χρηστών και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

    Αλλά και οι ιστοσελίδες εφημερίδων όπως οι New York Times, η Washington Post και η Wall Street Journal, έπεσαν επίσης θύματα επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. Οι επιθέσεις αποδόθηκαν από τους ειδησεογραφι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Επιστήμη-τεχνολογία | Views: 248 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    « 1 2 3 4 ... 20 21 »
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz