Δευτέρα, 2024-05-13, 5:13 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2013 » Φεβρουάριος » 18
    Περιμένει λεφτά και Βιντιάδη η ΑΕΚΚαλές οι εισπράξεις από τα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ, ωστόσο δεν αρκούν για να καλύψουν όλες τις τρύπες της ΠΑΕ. Για το λόγο αυτό η διοίκηση αναζητεί ρευστό από όπου είναι δυνατό αυτό να βρεθεί. Σήμερα το μεσημέρι το ΔΣ της ομάδας θα συνεδριάσει και αναμένεται να εγκρίνει την ταμειακή διευκόλυνση που πρότεινε ένας άγνωστος (μέχρι τώρα) οπαδός της ομάδας.

    Μάλιστα κάποιες πηγές αναφέρουν πως τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ χωρίς τόκο μπορεί να μην είναι τελικά μόνο 300.000 ευρώ, αλλά να ξεπεράσουν και τις 400.000 δίνοντας οικονομική ανάσα στο σύλλογο. Η εκταμίευση του ποσού αναμένεται να γίνει μέχρι την Τετάρτη και το μεγαλύτερο μέρος του θα διατεθεί για να πληρωθούν οι παίκτες, ενώ περί τις 50.000 ευρώ θα εισπράξει η Ερασιτεχνική.

    Επαφές σε Λονδίνο και με Υπουργείο Ανάπτυξης ο Βιντιάδης

    Οι ταμειακές διευκολύνσεις δεν αποτελούν μόνιμη παρά μόνο ευκαιριακή λύση στα προβλήματα της ΑΕΚ, γι’ αυτό και όλοι περιμένουν εξελίξεις από την πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη. Ο νεαρός εφοπλιστής θα βρίσκεται από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή στο Λονδίνο για επαφές με συνεργάτες του, τους οποίους αναμένεται να ενημερώσει για τις κινήσεις που έχει κάνει για να αναλάβει τον έλεγχο της ΠΑ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 210 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Έρχεται ο κοντός στον ΟλυμπιακόΠιθανότατα την Τρίτη θα έρθει στην Αθήνα ο Ντορόν Πέρκινς για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να καλύψει το κενό του Βαγγέλη Μάντζαρη. Σκέψεις και για απόκτηση ψηλού.

    Ο Ντορόν Πέρκινς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Κίνα και πιθανότατα την Τρίτη (το αργότερο την Τετάρτη) θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ως το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης.

    Ο 29χρονος γκαρντ έρχεται για να καλύψει το κενό του Βαγγέλη Μάντζαρη και θα είναι διαθέσιμος ακόμη και για το ματς της Παρασκευής απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, εφόσον φυσικά επιλέξει κάτι τέτοιο ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

    Πάντως δεν θα χρειαστεί χρόνο, καθώς προέρχεται από φουλ σεζόν στην Κίνα, όπου είχε 14,4 πόντους, 6,8 ασίστ και 6,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του γονάτου του μετά τον προ διετίας σοβαρό τραυματισμό σε αγώνα με τη Μακάμπι.

    Με την προσθήκη του Πέρκινς ο Ολυμπιακός αποκτά έναν παίκτη με εμπειρία σε υψηλό επίπεδο (έχει αγωνιστεί σε Μακάμπι και Καντού), εξαιρετικό αμυντικό, ικανό οργανωτή και σκόρερ από ντράιβ, αλλά όχι τόσο από μακρινό σουτ.

    «Παράθυρο» για ψηλό

    Δεν αποκλείεται η προσθήκη του Ντορόν Πέρκινς να μην είναι η τελευταία για τον Ολυ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 222 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Ώρα για ντέρμπι για την ΚρήτηΟ ΟΦΗ υποδέχεται τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ» στο μεγάλο ντέρμπι της Κρήτης για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

    Ώρα… ντέρμπι για την Κρήτη, με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί στο «Γεντί Κουλέ» τον Πλατανιά στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 22ης αγωνιστική του πρωταθλήματος.

    Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη ώστε να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Στον αντίποδα η ομάδα των Χανίων «στοχεύει» στο τρίποντο που θα τις αυξήσει τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία.

    ΟΦΗ

    Πανέτοιμος είναι ο ΟΦΗ για το κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά την Δευτέρα. Ο Γιάννης Πετράκης είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

    Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Χαριτωνίδης, καθώς και οι Κυζιρίδης, Γιαγκιόζης, Συνάνης, Χατζηκοσμάς, Βαλεριάνος, Κολιακουδάκης, Νύκταρης και Ροβίθης.

    Η αποστολή του ΟΦΗ: Γουναρίδης, Κουρδάκης, Μακρής, Ζαχαράκης, Βιτώρος, Ζορμπάς, Κανούλας, Μπανούσης, Καπουράνης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Μονιάκης, Σόουζα, Σαρ, Ιωαννίδης και Αγριμάκης.

    Πλατανιάς

    Να δώσει συνέχεια στη νίκη τη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 211 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Μιλάει (εκ νέου) για ΣκόνδραΣτο προσκήνιο επανέρχεται για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα.

    Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας του Ολυμπιακού.

    Η μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδη και οι υπηρεσίες που δίνει ο Γιάννης Μανιάτης στο κέντρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον Ντρίσα Ντιακιτέ, αναγκάζουν τους ιθύνοντες του συλλόγου να ψάξουν για κάποιο αξιόπιστο μπακ.

    Στην κορυφή της σχετικής λίστας, όπως γράφει ο «Γαύρος», βρίσκεται ο Γιάννης Σκόνδρας.

    Το όνομα του αρχηγού του Ατρομήτου είχε ακουστεί πριν ξενιτευτεί στην Ιταλία ο «Τόρο».

    Ωστόσο, εκείνη την εποχή είχε αναπτυχθεί φημολογία πως για να προχωρήσει η περίπτωση του 23χρονου παίκτη, θα πρέπει να φύγει ο αρχηγός των Πειραιωτών.

    Ο λόγος ήταν ο Τοροσίδης υπολογιζόταν για βασικός και δεν θα έπαιζε ο Σκόνδρας. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός συζητάει αυτή την περίοδο με τους Περιστεριώτες για να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι η συγκεκριμένη μεταγραφή.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 213 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    -Μέχρι UEFA και CAS για ΣορεντίνοΆμεσα απάντηση από τους Ιταλούς για το ποσοστό μεταπώλησης του Στέφανο Σορεντίνο περιμένει η ΑΕΚ, ειδάλλως θα προσφύγει αρχικά στην UEFA κι εν συνεχεία ακόμη και μέχρι το CAS.

    Στο κενό έχουν πέσει μέχρι τώρα οι προσπάθειες της ΑΕΚ να εξασφαλίσει το ποσό που δικαιούται βάσει του ποσοστού μεταπώλησης που έχει για τον Στέφανο Σορεντίνο μετά την πώλησή του από την Κιέβο στην Παλέρμο. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στείλει ήδη τέσσερα ειδοποιητήρια στην ιταλική ομοσπονδία, τρία εξ αυτών μέσω της ΕΠΟ, αλλά δεν έχουν λάβει καμία απάντηση, κάτι που εκλαμβάνεται ως προσπάθεια των δύο ιταλικών ομάδων να αποκρύψουν ή να μειώσουν τεχνηέντως το ακριβές ποσό της μεταγραφής για να μην πληρώσουν την ελληνική ομάδα.

    Η υπομονή των ανθρώπων της «Ένωσης» έχει αρχίσει να εξαντλείται και σε περίπτωση που δεν υπάρξει απάντηση τις αμέσως επόμενες μέρες από την Ιταλία, θα αναλάβουν δραστικά μέτρα για την προάσπιση των συμφερόντων της ΠΑΕ. Σε πρώτη φάση θα απευθυνθούν στην UEFA, ενώ εν συνεχεία είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι και το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) καταγγέλλοντας τις ιταλικές ομάδες.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 223 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Χωρίζουν οι δρόμοι Μιχαλήτσου-ΆρηΟύτε η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν είναι αρκετή για να ανατρέψει το κλίμα που υπάρχει στον Άρη για τον Γιάννη Μιχαλήτσο.

    Μετά το τέλος της χθεσινής νίκης του Άρη επί του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Μιχαλήτσος άφησε να εννοηθεί πως θα συναντηθεί με τη διοίκηση του συλλόγου για να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

    Όπως γράφει η SportDay, το πιθανότερο σενάριο θέλει τις δύο πλευρές να προχωρούν σε «διαζύγιο».

    Ο λόγος είναι ότι το κλίμα για τον 56χρονο προπονητή είναι πολύ άσχημο, ακόμη και μετά από ένα τόσο σημαντικό και θετικό αποτέλεσμα.

    Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι οι Θεσσαλονικείς τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

    Όλα δείχνουν ότι αυτός θα προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού.

    Εντός της ημέρας αναμένονται οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους τεχνικούς, ώστε σύντομα να έρθουν και να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 223 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    H Δύση επικράτησε με 143-138 επί της ΑνατολήςΜε πρώτο σκόρερ τον Κέβιν Ντουράντ που είχε 30 πόντους και πολυτιμότερο παίκτη τον Κρις Πολ που πρόσθεσε 20 και μοίρασε 15 ασίστ, η Δύση επικράτησε 143-138 στο All Star Game του Χιούστον.

    Η συναστρία στο Χιούστον δεν απογοήτευσε κανέναν. Οι κορυφαίοι του ΝΒΑ πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στο All Star Game με την ομάδα της Δύσης νικήτρια με 143-138 και τους θεατές κερδισμένους και χορτασμένους από όμορφες φάσεις. Αυτή ήταν η 26η νίκη της Δύσης έναντι 36 της Ανατολής.

    Ο Κέβιν Ντουράντ με 30 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα και διεκδίκησε μέχρι τέλος τον τίτλο του πολυτιμότερου για δεύτερη συνεχή σεζόν, αλλά το βραβείο του MVP τού έκλεψε ο συμπαίκτης του, Κρις Πολ, που είχε 20 πόντους και 15 ασίστ. Ο Κόμπι Μπράιαντ έμεινε στους 9, αλλά έκανε δύο τάπες στον Λεμπρόν Τζέιμς (!) στα τελευταία λεπτά. Ο «βασιλιάς» είχε 19 πόντους, αλλά με μόλις 7/18 σουτ.

    Στο ημίχρονο του αγώνα η Αλίσια Κιζ ανέλαβε το καλλιτεχνικό κομμάτι, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα ο Τζον Λέτζεντ τραγούδησε τον ύμνο των ΗΠΑ. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν 16.101 θεατές.

    Δωδεκάλεπτα: 31-26, 69-65, 108-104, 143-138.

    Δύση (Πόποβιτς):
    Ντουράντ 30, Πολ 20 (15 ασίστ), Γκρίφιν 19, Χάρντε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 226 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Τόνωση των επενδύσεων θέλει η Αλβανία
    Περαιτέρω τόνωση των επενδύσεων θέλει η κυβέρνηση της Αλβανίας που λαμβάνει νέα μέτρα, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα. Σύμφωνα με τον Μπερίσα με την υλοποίηση επιχειρηματικών σχεδίων επιτυγχάνονται οι στόχοι της αύξησης της απασχόλησης και της βελτίωσης του ατομικού εισοδήματος.

    Οι μεταρρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν και αυτές που προωθούνται για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος έχουν ήδη «χειροπιαστά» αποτελέσματα, είπε ο κ. Μπερίσα.

    Η αλβανική οικονομία κατάφερε να ξεπεράσει το σκόπελο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και να αναπτυχθεί με θετικό πρόσημο, έστω και με μικρότερο ρυθμό σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, τόνισε.

    Αναφερόμενος σε έργα υποδομών που υλοποιήθηκαν, παρουσίασε τη δράση για την κατασκευή περισσότερων των 10.000 χιλιομέτρων οδικών υποδομών (εθνικές οδοί και άλλοι οδικοί άξονες) σε όλη τη χώρα, που διευκολύνουν τη διακίνηση πολιτών και αγαθών.
    Category: Κόσμος | Views: 243 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Βουτιά» για το κόμμα της ΓκίλαρντΈξι μήνες πριν τις εκλογές στην Αυστραλία και η δημοτικότητα του Εργατικού Κόμματος της πρωθυπουργού Τζούλια Γκίλαρντ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, ενώ εντείνεται η φημολογία για πιθανή ανατροπή της από τον πρώην πρωθυπουργό Κέβιν Ραντ.

    Ο Κέβιν Ραντ, που είχε ανατραπεί από την Τζούλια Γκίλαρντ και προσπάθησε, ανεπιτυχώς, πέρσι να επιστρέψει στην ηγεσία της κυβερνητικής παράταξης, διαψεύδει τώρα τα σενάρια επιστροφής του.

    «Δεν με ενδιαφέρει η πρωθυπουργία» λέει. Ωστόσο, η τελευταία δημοσκόπηση που δείχνει ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων τον προτιμά για πρωθυπουργό, ενισχύει τη φημολογία ότι μπορεί να επιδιώξει την ανατροπή της πρωθυπουργού.

    Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της Nielsen Poll που δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες του συγκροτήματος Φέρφαξ, δείχνει πως η δύναμη του Εργατικού Κόμματος μειώθηκε πέντε μονάδες και περιορίστηκε στο 30%.

    Μετά την καταμέτρηση των δεύτερων προτιμήσεων, σύμφωνα με το εκλογικό σύστημα που ισχύει στην Αυστραλία, ο αντιπολιτευόμενος συνασπισμός Φιλελευθέρων- Εθνικών, βρίσκεται με δώδεκα μονάδες μπροστά (συγκεντρώνοντας 56% έναντι 44% των Εργατικών).

    Παράλληλα, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, Τόνι Άμποτ αύξησε τη δημοτικότητά του κατά 8 μονάδες και ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 208 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Βρέθηκαν κομμάτια του μετεωρίτη στη Ρωσία
    Επιστήμονες ανακοίνωσαν σήμερα πως βρήκαν κομμάτια του μετεωρίτη, ο οποίος εξερράγη πάνω από την πόλη Τσέλιαμπινσκ και το κρουστικό κύμα που δημιουργήθηκε προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 1.000 ανθρώπων στα Ουράλια.

    Το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων ανακοίνωσε χθες πως σταματά τις έρευνες αφού δύτες που ερευνούσαν όλη την ημέρα το βυθό της λίμνης Τσέμπαρκουλ δεν βρήκαν κανένα ίχνος του μετεωρίτη, τμήματα του οποίου υποτίθεται ότι είχαν πέσει στη λίμνη.

    Όμως επιστήμονες από το πανεπιστήμιο των Ουραλίων που βρέθηκαν στο σημείο πτώσης του μετεωρίτη δήλωσαν ότι βρήκαν περίπου πενήντα θραύσματα κοντά στη λίμνη. «Τα μέλη της αποστολής έστειλαν στο Εκατερίνενμπορυγκ τα θραύσματα που βρήκαν. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αποστολής Βίκτορ Γκροχόφσκι μέλος της Ακαδημίας Επιστημών, ο μετεωρίτης αυτός ανήκει στην κατηγορία των χονδριτών - μετεωρίτες που αποτελούνται κυρίως από βράχους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του πανεπιστημίου.

    Ο συγκεκριμένος μετεωρίτης θα ονομαστεί «μετεωρίτης του Τσέρμπακουλ», διευκρινίζει το πανεπιστήμιο.

    «Αφού βρήκαμε θραύσματα, το κυρίως κομμάτι του μετεωρίτη θα πρέπει να βρίσκεται στη λίμνη», εκτιμά ο Γκροχόφσκι, μετέδωσε το ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 212 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Βίασαν 6χρονη στην Ινδία
    Ένα 6χρονο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού χθες στην περιοχή Kapashera, νοτιοδυτικά του Δελχί στην Ινδία. Το παιδί βρήκε αιμόφυρτο να κλαίει στο δρόμο ένας μοτοσυκλετιστής, ο οποίος αμέσως το μετέφερε στο νοσοκομείο.

    Από την εξέταση στο σώμα της 6χρονης διαπιστώθηκε σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του νοσοκομείου Safdarjung, δρ. B D Athani, τα έντερα της μικρής έχουν υποστεί βλάβη, ενώ τα γεννητικά της όργανα έχουν πολύ σοβαρές ζημιές, που μπορούν να διορθωθούν μόνο με χειρουργική επέμβαση.

    Η οικογένεια της 6χρονης είχε χάσει τα ίχνη της ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της και αν και δήλωσαν την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα εκείνη παρέμενε άφαντη, αναφέρει η εφημερίδα «Times of India».

    Σύμφωνα με την εφημερίδα η 6χρονη είχε είχε ειδωθεί για τελευταία φορά στο πλευρό ενός άνδρα περίπου 20 ετών, τον οποίο προσπαθεί να εντοπίσει η αστυνομία, στηριζόμενη και σε μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο το κορίτσι να έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.
    Category: Κόσμος | Views: 216 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Μια εκλογή στη Βουλή θα τον σώσει
    Τη λύση για να φύγει από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, στην οποία έχει βρει καταφύγιο εδώ και οχτώ μήνες, βρήκε ο ιδρυτής του ιστότοπου Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ.

    Σε δηλώσεις του που θα μεταδοθούν σήμερα υποστηρίζει ότι βρήκε τη λύση η οποία θα είναι να εκλεγεί στην αυστραλιανή Άνω Βουλή.

    Εάν ο 41χρονος Αυστραλός κερδίσει μια έδρα στη Γερουσία στις εκλογές της 14ης Σεπτεμβρίου, «το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών δε θα θελήσει να προκαλέσει μια διεθνή διπλωματική μάχη και θα τον αφήσει ήσυχο. Οι ΗΠΑ θα εγκαταλείψουν την έρευνα για κατασκοπεία και το ίδιο θα πράξει και η κυβέρνηση του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον», επισημαίνει η ιστοσελίδα «The Conversation», επαναλαμβάνοντας της δηλώσεις Ασάνζ.

    Σύμφωνα με τον Ασάνζ «εάν οι βρετανικές αρχές αρνηθούν να τον αφήσουν να βγει από την πρεσβεία, το πολιτικό κόστος θα είναι ακόμα μεγαλύτερο» και υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες για βιασμό που αντιμετωπίζει στη Σουηδία πρόκειται να πέσουν στο κενό».

    'Ενα κόμμα WikiLeaks αναμένεται να ιδρυθεί στην Αυστραλία, με μια εθνική επιτροπή 10 ατόμων και με υποψηφίους στις εκλογές της 14ης Σεπτεμβρίου. Ο Ασάνζ θα είναι υποψήφιος στην Πολιτεία της Βικτόριας στη ν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 204 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Υπάρχουν πόλεις στην Ευρώπη που αλλάζουν... αυθόρμητα
    Σε κάποιες πόλεις της Ευρώπης, υπάρχουν περιοχές που δεν αλλάζουν βάσει σχεδιασμού, αλλά... αυθόρμητα! Αυτό συνέβη, μεταξύ άλλων, στο «Hackney Wick» στο Λονδίνο, σε μια αποβάθρα με μονάδες συγκόλλησης λαμαρινών πλοίων στο Άμστερνταμ και στη λονδρέζικη περιοχή, που αργότερα ονομάστηκε «Silicon Roundabout».

    Πρόκειται για αλλαγές, που ουδείς σχεδίασε ή μπορούσε να προβλέψει, οι οποίες όμως λειτούργησαν σαφώς υπέρ της πόλης, όπως εξήγησε ο γνωστός Βρετανός αρχιτέκτονας Χιούγκο Χίνσλεϊ (Hugo Hinsley), στη διάρκεια διάλεξής του στη Θεσσαλονίκη.

    Τη διάλεξη διοργάνωσαν, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ) και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης «Θεσσαλονίκη 100 συν».
    Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, στο Χάκνεϊ Γουΐκ (Hackney Wick), κοντά στις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών του Λονδίνου, κάποια παλιά, κενά εργοστάσια «κατελήφθησαν» έναντι πολύ χαμηλού ενοικίου από καλλιτέχνες, μικροεπιχειρηματίες και δίκτυα (clusters) καινοτόμων επιχειρήσεων.

    Στην αποβάθρα NSDM στο Άμστερνταμ, οι αδρανείς εγκαταστάσεις μιας μονάδας συγκόλλησης λαμαρινών πλοίων μετατράπηκαν επίσης… αυθόρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 202 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Νεκρή βρέθηκε η κάντρι τραγουδίστρια Μίντι Μακ Κρέϊντι
    Σε ηλικία 37 ετών έβαλε τέλος στη ζωή της η αμερικανίδα τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Μίντι Μακ Κρέϊντι, η οποία βρέθηκε νεκρή στη βεράντα ενός σπιτιού στο Χέμπερ Σπρίνγκς στο Αρκάνσας.

    Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι η 37χρονη αυτοπυροβολήθηκε.

     Η Μίντι Μακ Κρέϊντι είχε στην κατοχή της δεκάδες μουσικές επιτυχίες μεταξύ των οποίων και τα τραγούδια «Ten Thousand Angels» και «If I Don't Stay the Night».

    Η Μακ Κρέϊντι αφήνει πίσω της δύο αγόρια, το ένα εκ των οποίων είναι μόλις 10 μηνών. Ο πατέρας του βρέφους, μουσικός παραγωγός Ντέιβιντ Ουίλσον αυτοκτόνησε τον περασμένο μήνα. Η τραγουδίστρια που εμφανίστηκε στο μουσικό προσκήνιο το 1996 ήταν εθισμένη σε ουσίες, ενώ έπασχε από ψυχικές διαταραχές σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
    Category: Κόσμος | Views: 204 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Κατάρρευση του ευρώ βλέπει η Saxo BankΚατάρρευση του ευρώ, βλέπει η Saxo Bank, καθώς η Ευρώπη δεν το έχει στηρίξει με μια δημοσιονομική ένωση και το πρόσφατο ράλι είναι παραπλανητικό.

    Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο Bloomberg ο CDO της Saxo Bank, Lars Seier Christensen, «το ευρώ είναι καταδικασμένο. Αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται μια από αυτές τις ψεύτικες λύσεις όπου ο κόσμος νομίζει πως το πρόβλημα έχει περιοριστεί ή έχει αντιμετωπιστεί, γεγονός που δεν ισχύει».

    Μάλιστα ο Christensen δεν αποκλείει έξοδο ορισμένων χωρών που καταστρέφονται από το ευρώ, κυρίως οικονομιών της νότιας Ευρώπης, ενώ σημείωσε ότι τα προβλήματα που θα προκύψουν για τη Γαλλίας, έχουν υποτιμηθεί σημαντικά.
    Αν οι Γάλλοι πληγούν από την κρίση, τότε θα έρθει το τέλος, προειδοποίησε ο αναλυτής της Saxo Bank.

    Ακόμα και οι Γερμανοί δεν μπορούν να πληρώσουν γι’ αυτούς και πιθανότατα δεν θα το κάνουν,υπογραμμίζει.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία, το ευρώ έχει σημειώσει άνοδο 8,2% έναντι του δολαρίου το τελευταίο εξάμηνο, σκαρφαλώνοντας στα 1,3711 δολάρια την 1η Φεβρουαρίου, στα υψηλότερα επίπεδα από τις 14 Νοεμβρίου του 2011.

    Οι προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αναφέρουν ότι η οικονομία της ευρωζώνης θα συρρικνωθεί κατά 0,3% φέτος, ενώ ο διοι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 291 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Με καθυστέρηση διμήνου η εγκύκλιος για τα εμβάσματα εξωτερικού

    Νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων - Εκπνέει στις 28 Φεβρουαρίου

    Ερμηνευτική εγκύκλιο που αφορά τον τρόπο διαχείρισης των εμβασμάτων εξωτερικού θα εκδώσει αύριο Τρίτη 19 Φεβρουαρίου ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης.

    Η εγκύκλιος που θα περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή μέσω της ειδικής εφαρμογής του Taxinet των συμπληρωματικών δηλώσεων από όσους φορολογούμενους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό την περίοδο 2009 -2011 που δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα τους θα προβλέπει πως η νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δηλώσεων θα εκπνέει στις 28 Φεβρουαρίου 2013.

    Σημειώνεται πως 24.710 φορολογούμενοι είχαν λάβει από τα μέσα Δεκεμβρίου 2012 διορία έως και τις 31 Ιανουαρίου προκειμένου να ενημερώσουν την ειδική εφαρμογή του Taxinet στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr) με δεδομένα από τα οποία θα αποδεικνύονται τα πλεονάζοντα κεφάλαια των προηγούμενων ετών, ενώ θα έπρεπε εφόσον συντρέχουν λόγοι, να υποβάλλουν παραλλήλως στην Εφορίας τους και αρχικές ή συμπληρωματικές δηλώσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 289 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Η τρόικα ζητεί εξηγήσεις για τα κλειστά επαγγέλματα
    Έκθεση για την πορεία της απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων ζητά από την ελληνική κυβέρνηση η Τρόικα, καθώς οι προϋποθέσεις έχουν νομοθετηθεί, αλλά δεν έχουν προχωρήσει.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής, η Τρόικα ζητά καταγραφή των στοιχείων απόδοσης των ρυθμίσεων που αφορούν τον αριθμό των νέων επαγγελματιών που εισήλθε στα συγκεκριμένα επαγγέλματα και τη μείωση των τιμών που επέφερε ο ανταγωνισμός, σε κάθε τομέα δραστηριότητας.

    Η έκθεση θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι και τον προσεχή Σεπτέμβριο στην τρόικα και όπως αναγράφεται στο μνημόνιο, θα αφορά στα 20 μεγαλύτερα επαγγέλματα.

    Τα επαγγέλματα που θα ελεγχθούν

    Οι επαγγελματικές δραστηριότητες που απελευθερώθηκαν και υποτίθεται ότι οποιοσδήποτε έχει τα προσόντα, μπορεί να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά είναι οι ακόλουθες:

    1. Λιμενεργάτες σχετιζόμενοι με χερσαίες υπηρεσίες και σε λιμάνια: να γίνει απλοποίηση των διαδικασιών δήλωσης, κατάργηση προκαθορισμένων τελών για φορτο - εκφορτωτικές υπηρεσίες και να επιτραπεί η εργασία τους υπό καθεστώς ιδιωτικού δικαίου.
    2. Ορκωτοί Εκτιμητές: Έκδοση νέας νομοθεσίας για να καταργηθούν τα ισχύοντ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 203 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Επιδότηση από το ΕΣΠΑ για άνεργες γυναίκες
    Επιδότηση για την κατασκευή κοσμημάτων από το σπίτι μπορούν να λάβουν οι άνεργες γυναίκες προκειμένου να «στήσουν» τη δική τους επιχείρηση.

    Σύμφωνα με το «Έθνος», γυναίκες 18-64 ετών άνεργες ή απειλούμενες από ανεργία μπορούν να επιδοτηθούν για να φτιάχνουν χειροποίητα κοσμήματα και να τα πωλούν είτε σε καταστήματα, είτε μέσω του ίντερνετ.

    Ο χώρος κατασκευής μπορεί να είναι ακόμη και ένα δωμάτιο του σπιτιού ή ένας υπόγειος χώρος.

    Σύμφωνα με νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ δικαιούνται επιδότηση από 10.000 ευρώ έως 20.000 ευρώ για την κατ’ οίκον εργασία. Αιτήσεις υποβάλλονται από 1/3/2013 έως 29/3/2013

    Τι χρηματοδοτείται

    Επιλέξιμες δαπάνες των επιχειρηματικών σχεδίων στο πλαίσιο του προγράμματος είναι οι ακόλουθες:

    - Λειτουργικές δαπάνες επιχείρησης (ενοίκια, λογαριασμοί ΔΕΚΟ, δαπάνες ίδρυσης, δαπάνες παροχής υπηρεσιών νομικής και λογιστικής υποστήριξης, έξοδα προβολής κλπ.).
    - Ασφαλιστικές εισφορές του επιχειρηματία (στον κύριο φορέα υποχρεωτικής ασφάλισης).
    - Δαπάνη παροχής υπηρεσιών συμβούλου για την σύνταξη και παρακολούθηση επιχειρηματικού σχεδίου.
    - Δαπάνες για την παροχή υπηρεσιών mentoring / coaching από ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 304 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Ραντεβού στο ΣτΕ από τους ομολογιούχουςΡαντεβού στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχουν δώσει στις 22 Μαρτίου τα μέλη του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου ημέρα που δικάζεται η αίτηση ακυρώσεως εναντίων των υπουργικών πράξεων που σχετίζονται με το PSI. Στόχος των ομολογιούχων είναι να δείξουν στους δικαστές ότι το μέλλον 15.000 οικογενειών εξαρτάται από την απόφασή του Ανώτατου Δικαστηρίου.

    Σημειώνεται πως περίπου 10.000 ομολογιούχοι, φυσικά πρόσωπα, εταιρείες και ταμεία έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του «κουρέματος» ομολόγων που κατείχαν (PSI), αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ. Συνολικά έχουν κατατεθεί 150 αιτήσεις ακύρωσης. Ωστόσο, σε κάθε προσφυγή περιλαμβάνονται (ομαδικά) μέχρι και 200 ομολογιούχοι.

    Οι προσφυγές στρέφονται κατά των πράξεων του υπουργικού συμβουλίου (5 και 10/2012), του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, με τις οποίες υλοποιήθηκε το PSI.

    Εταιρείες, όπως είναι οι φαρμακευτικές και οι εταιρείες προμήθειας υγειονομικού υλικού, έχουν προσφύγει ομαδικά κατά του PSI. Δηλαδή, σε μία αίτηση ακύρωσης περιλαμβάνονται πολλές εταιρείες μαζί.

    Μεταξύ αυτών που κατέθεσαν προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας περιλαμβάνοντα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 246 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Στην έξοδο 25.000 τραπεζικοί υπάλληλοι
    Δραματική συρρίκνωση του προσωπικού των τραπεζών δρομολογείται μέχρι το 2015.

    Σύμφωνα με το Έθνος, εκτός υπηρεσίας θα βρεθούν 25.000 εργαζόμενοι, αφού με τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές σταματά η λειτουργία 1.000 έως 1.400 καταστημάτων. Στο μέτωπο των αποδοχών οι προτεινόμενες περικοπές φτάνουν το 20%.

    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κατάργηση επιδομάτων, όπως είναι το επίδομα γάμου, ισολογισμού και ξένης γλώσσας, θα ζητήσουν οι τράπεζες από την ΟΤΟΕ, με στόχο να μειωθούν οι αποδοχές των τραπεζοϋπαλλήλων κατά 18% με 20%.

    Και παράλληλα καλούν την ΟΤΟΕ να κινηθεί με γνώμονα τη διατήρηση θέσεων εργασίας, αφού, όπως παραδέχονται οι τραπεζίτες, μέχρι το 2015 θα υπάρξει δραματική συρρίκνωση στο προσωπικό των τραπεζών, που μπορεί να φτάσει τις 25.000 αποχωρήσεις, ενώ οι συνενώσεις στον κλάδο θα βάλουν «λουκέτο» σε 1.000 με 1.400 καταστήματα.

    Σε ό,τι αφορά την κλαδική σύμβαση εργασίας, η πρόταση των τραπεζών -σύμφωνα με πληροφορίες- θα περιλαμβάνει την κατάργηση επιδομάτων, όπως είναι το επίδομα γάμου, που αντιστοιχεί στο 10% του βασικού μισθού, και το επίδομα ισολογισμού.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι εκπρόσωποι των τραπεζών στη διαπραγμάτευση με ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 313 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Χωρίς νερό αύριο Νεάπολη και κέντρο ΘεσσαλονίκηςΧωρίς νερό θα μείνει αύριο από 12:00-16:00 ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας εργασιών συνδέσεως αγωγών της ΕΥΑΘ στη συμβολή των οδών Αθ. Διάκου και Κιλκίς.

    Τα προβλήματα θα παρουσιαστούν στις οδούς Αθ. Διάκου, Κιλκίς, Ακροπόλεως και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

    Προβλήματα υδροδότησης θα υπάρχουν επίσης από τις 8:00-11:00 και στο δήμο Θεσσαλονίκης λόγω συνδέσεως αγωγών δικτύου ύδρευσης στη συμβολή των οδών Β. Τσορλίνη με Γιαννιτσών. Οι διακοπές στην υδροδότηση θα γίνουν στις οδούς Γιαννιτσών, Χρήστου Πίψου, Σαπφούς, Κ. Οικονόμου.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 271 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Στην Ελλάδα δεν ψάχνετε επενδυτές αλλά μαζοχιστές»
    Αίσθηση στους κατοίκους της Ιθάκης προκάλεσε το τελευταίο μήνυμα του εμίρη του Κατάρ, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντός του για την αγορά ενός συμπλέγματος νησιών στην περιοχή.

    «Ο εμίρης μου ζήτησε να σας πω ότι στην Ελλάδα δεν ψάχνετε για επενδυτές αλλά για μαζοχιστές» είπε στο δήμαρχο Ιθάκης Ιωάννη Κασσιανό, ο απεσταλμένος του εμίρη του Κατάρ, ανακοινώνοντάς του την απόσυρση του ενδιαφέροντος για το νησί Οξυά, που βρίσκεται ανάμεσα σε Ιθάκη και Κεφαλλονιά.

    Όπως δημοσιεύει η Real News ο γνωστός πια σε όλους Αλ Θανί είχε εκφράσει ενδιαφέρον για ακόμη δύο νησιά του συμπλέγματος των Εχινάδων αλλά διαπίστωσε πως δε μπορεί να βγάλει οικοδομική άδεια, καθώς υπάρχουν δασικές εκτάσεις. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις το ιδιοκτησιακό καθεστώς ήταν ιδιαίτερα ομιχλώδες με αποτέλεσμα αντί για επενδύσεις να φύγει... τρέχοντας.

    «Και τώρα παρακολουθήστε τα πουρνάρια να μεγαλώνουν» συμπλήρωσε και εξαφανίστηκε.

    «Για όλα τα νησιά ο εμίρης είχε καταβάλει προκαταβολές και η αγορά βρισκόταν στο τελικό στάδιο μεταβίβασης. Εκκρεμούσαν κάποιες άδειες από τα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Ναυτιλίας», επισημαίνει ο κ. Κασσιανός.

    «Για τη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 299 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Εντός της εβδομάδας η ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά
    Εντός της εβδομάδας αναμένεται να παρουσιασθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης η ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά η οποία θα δίνει ανάσα κυρίως σε όσους αδυνατούν σήμερα να αποπληρώσουν το στεγαστικό τους δάνειο.

    Σύμφωνα με το νέο Μνημόνιο οι ελληνικές αρχές θα πρέπει μέχρι το τέλος τους Φεβρουαρίου 2013 να αναθεωρήσουν, με τεχνική βοήθεια από διεθνείς ειδικούς, το υπάρχον πλαίσιο για την διευκόλυνση της διευθέτησης με υπερχρεωμένα νοικοκυριά (Νόμο Κατσέλη) με τρόπο που θα διατηρεί την τραπεζική φερεγγυότητα και την πιστωτική πειθαρχία, θα αποφεύγει την χρήση δημοσιονομικών πόρων για την προστασία των ιδιωτών δανειοληπτών και θα ελαχιστοποιεί των ηθικό κίνδυνο με το να επικεντρώνεται σε δανειστές που πράγματι έχουν ανάγκη.

    Όπως ξεκαθαρίζεται οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να αποφύγουν να υποστηρίξουν πρωτοβουλίες που θα «υποβαθμίζουν την κουλτούρα πληρωμών στην Ελλάδα».

    Σημειώνεται πως οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί για τη ρύθμιση δανείων στο πλαίσιο του Νόμου Κατσέλη ξεπερνούν τις 40.000 με αποτέλεσμα τα Ειρηνοδικεία να ορίζουν ημερομηνίες εκδίκασης των υποθέσεων ακόμη και το 2020.

    Σύμφωνα με υπολογισμο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 249 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Καράογλου: Είχα ζητήσει να πρυτανεύσει η λογική
    Την ικανοποίησή του από την αποχώρηση των αγροτών από την περιοχή του αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θ. Καράογλου.

    Ο κ. Καράογλου χαρακτήρισε υπεύθυνη τη στάση των αγροτών και επισήμανε ότι κατανοεί τη θέση τους, ωστόσο «σε κάθε περίπτωση, οι λύσεις στα προβλήματα βρίσκονται με νηφαλιότητα, σύνεση και μέσα από έναν υγιή και γόνιμο διάλογο και όχι όταν επικρατούν οι "συμμαχίες των απρόθυμων” και των λίγων, που επενδύουν στην κοινωνική αναταραχή».

    «Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι αγροτικές κινητοποιήσεις, είχα ζητήσει από τους αγρότες να πρυτανεύσει η λογική και να κρατήσουν ψύχραιμη και υπεύθυνη στάση, ώστε να μην υπάρξουν κινητοποιήσεις που θα πλήξουν τη χώρα μας.

    Η απόφαση των αγροτών της Θεσσαλονίκης να αποσύρουν τα τρακτέρ τους από την περιοχή του αεροδρομίου, ύστερα από συνάντηση που είχαν παρουσία μου, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 στο ΥΜΑΘ, με τον Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ξενοφώντα Βεργίνη, δείχνει υπευθυνότητα, σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μας και επιβεβαιώνει τον κανόνα πως δημοκρατία χωρίς διάλογο σημαίνει πολίτες χωρίς δύναμη.

    Κατανοώ τη δύσκολη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 245 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Ο Άθωνας σε ιταλικούς καταλόγους διακοπών!Με χειροπιαστά αποτελέσματα και τις αποσκευές γεμάτες από επιτυχείς ως προς την έκβαση συνεργασίες, επέστρεψαν οι εκπρόσωποι του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω από τη διεθνή τουριστική έκθεση ΒΙΤ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο από τις 14 μέχρι και τις 17.2.13.

    Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τουριστικά γραφεία από τη Λομβαρδία και την περιοχή της Τεργέστης, που ξεκίνησαν πέρυσι συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής, παρουσίασαν στο κοινό επαγγελματικούς καταλόγους, αφιερωμένους στον Άθωνα, ενώ άλλα θα συμπεριλάβουν τον προορισμό σε αντίστοιχους καταλόγους και προγράμματα διακοπών του 2014.
    Μεγάλος και ουσιαστικός ήταν όμως ο διάλογος του Οργανισμού με Ιταλούς επαγγελματίες, προερχόμενους από τουριστικά γραφεία ολόκληρης της χώρας, γεγονός που αφενός μεν ενισχύει την προσπάθεια της Aegean Airlines, η οποία τον επόμενο Μάιο τοποθετεί απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου προς τη Θεσσαλονίκη, αφετέρου δυναμώνει την τάση που θέλει τους Ιταλούς επισκέπτες να επιστρέφουν δυναμικά στο «τρίτο πόδι» της Χαλκιδικής ύστερα από αρκετά χρόνια.


    Από την άλλη πλευρά η επισκεψιμότητα του περιπτέρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 247 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Στάση εργασίας αύριο στα τρόλεϊ
    Στάση εργασίας στα τρόλεϊ για αύριο Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου, από τις 11:00 έως τις 16:00, αποφάσισε το Δ.Σ. της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, η στάση πραγματοποιείται για να παραστούν οι εργαζόμενοι στην γενική συνέλευση που θα διεξαχθεί στη λέσχη στην πλατεία Αττικής..
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 275 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Με... «διαβατήριο» στο ΛασίθιΑπό τις 21 Φεβρουαρίου το Λασίθι αποκόπτεται από την υπόλοιπη Κρήτη και έτσι, εκείνοι που θέλουν να διέλθουν από και προς τις πόλεις της ανατολικής Κρήτης, θα πρέπει να έχουν… διαβατήριο.

    Η κοινωνία του Λασιθίου αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί με έναν διαφορετικό τρόπο. Και γι’ αυτό την Τετάρτη, 20 του μήνα, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σελινάρι και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στην περιφέρεια του νησιού.

    Οι διαμαρτυρόμενοι αντιδρούν στο σαρωτικό κύμα συγχωνεύσεων σε Υγεία, Παιδεία και γενικά στις περικοπές που γίνονται σε μισθούς και συντάξεις. Έτσι, συμβολικά θα στήσουν ένα κιόσκι στο οποίο φαίνεται το συγκεκριμένο διαβατήριο (φωτογραφία από το prismanews).
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 289 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Τι κάνει σήμερα η Ντίνα Κώνστα;Η Ντίνα Κώνστα αποδεικνύει ότι ο σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά εμπνέεται. Όπως ακριβώς και το ταλέντο στην υποκριτική.

    Η Ντένη Μαρκορά, όπως την αγαπήσαμε στους «Δύο Ξένους» δείχνει αναντικατάστατη, κι αυτό φαίνεται και από τις επαναλήψεις των τηλεοπτικών σήριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσε.

    Σήμερα, η Ντίνα Κώνστα, είναι η Σωτηρία Μπέλλου, στο μονόλογο που έχει ξεκινήσει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Κάππα.

    Πιστεύει ότι υπάρχουν κοινά στις ζωές τους αφού έχει υποστηρίξει ότι εκείνη λάτρευε το τραγούδι όπως η κυρία Κώνστα λατρεύει το θέατρο.

    Αναφέρει ότι ο κόσμος στήριξε την παράσταση επειδή του αρέσουν οι άνθρωποι με πάθος για τη ζωή και οι άνθρωποι με ενδιαφέρον.

    Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο Κάππα τρεις φορές την εβδομάδα και ο ρόλος της είναι αρκετά ψυχοφθόρος. Η Ντίνα Κώνστα που έχει μάθει τα «μυστικά» της Σωτηρίας Μπέλλου έχει ένα πάθος, πέραν του θεάτρου… Κι αυτό δεν είναι άλλο από το τσιγάρο.

    Όταν την ρωτούν αν θα ρίσκαρε σήμερα επαγγελματικά, υποστηρίζει ότι θα το έκανε. Κι αυτό διότι, όπως έχει πει, βλέπει νέα παιδιά να τολμούν να βγουν μπροστά. «Όλοι στο θέατρο έχουμε δουλέψει τζάμπα, αλλά δεν κάνουμε αυτό που κάνουν τα παιδιά τώρα. Χωρίς λεφτά, με δανεικά, φτιάχνου ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 281 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)


    Το Τρίτο Μάτι ή έκτο τσάκρα μεταφέρει την ενέργεια της καθαρής όρασης και Διάκρισης.

    Βρίσκεται στο κέντρο της κεφαλής μεταξύ των φυσικών μας ματιών. Αυτό το τσάκρα ανοίγει την πόρτα πολυδιάστατα στις αισθήσεις μας, για να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τους πυκνούς περιορισμούς μας του ΕΓΩ, του υλιστικού, φυσικού μας κόσμου, πο ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: X-FILES | Views: 464 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Είμαστε απροστάτευτοι» λένε οι πολίτεςΒανδαλισμοί, διαρρήξεις, οπλοχρησία, έχουν ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής και της απόγνωσης στη Μεσαρά, αλλά συνολικά και στην ενδοχώρα του Ν. Ηρακλείου.

    Η δήμαρχος Φαιστού, Μαρία Πετρακογιώργη, μιλώντας στο flashnews.gr εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, λόγω των κρουσμάτων εγκληματικότητας που καταγράφεται.

    «Δεν αισθανόμαστε ασφαλείς ως πολίτες, το αίσθημα της ασφάλειας το έχουμε απολέσει από καιρό» τονίζει η δήμαρχος, στον απόηχο διαφόρων περιστατικών, με κυρίαρχο το συμβάν στο οποίο άγνωστοι κατέστρεψαν ολόκληρη την περιουσία δημότη στο Τυμπάκι».

    «Θέλουμε καλύτερη αστυνόμευση, πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε σε όλους τους τόνους» καταλήγει η δήμαρχος Φαιστού.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 243 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Με το βλέμμα στραμμένο στην Αθήνα οι αγρότες
    Εν αναμονή της συνάντησης της αντιπροσωπείας αγροτών με την κυβέρνηση σήμερα βρίσκονται οι συνάδελφοί τους, που παραμένουν αμετακίνητοι στα 33 μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα, παρά τη βροχή και το τσουχτερό κρύο σε πολλές περιοχές.

    Στον κόμβο της Νίκαιας, επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, οι αγρότες παραμένουν στη θέση τους, ενώ στο νομό Θεσσαλονίκης μπορεί το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια στην περιοχή αεροδρομίου να διαλύθηκε, αλλά παραμένει της Χαλκηδόνας.

    Στις Σέρρες, οι αγρότες του μπλόκου των Κερδυλλίων, επί της εθνικής οδού Σερρών - Καβάλας προτίθενται να κλείσουν συμβολικά το δρόμο για μία ώρα από τις 14.30 το μεσημέρι, ενώ αντίστοιχη κίνηση, αλλά από τις 2 το μεσημέρι, προγραμματίζουν αυτοί που βρίσκονται στη διασταύρωση του δημοτικού διαμερίσματος Λευκώνα. Στο μεταξύ, αμετακίνητοι παραμένουν στο μπλόκο και αγρότες στο Ροδολίβος του δήμου Αμφιπόλεως.

    Οι αγρότες σε Δράμα και Καβάλα παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί στην εθνική οδό Καβάλας - Δράμας, στο ύψος της κοινότητας Λυδίας, στον κόμβο της Χρυσούπολης επί της Εγνατίας οδού, στη Μαυρολεύκη, στη διασταύρωση Κοκινογείων και στο ύψος Οχυρού στο Κάτω Νευροκόπ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 279 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Λουκέτο» στο ναό του φραπέ
    Λουκέτο λόγω κρίσης, ύστερα από 49 χρόνια λειτουργίας, έβαλε το θρυλικό καφενείο «Λέντζος» όπου ανακαλύφθηκε ο καφές φραπέ.

    Ο «εθνικός» καφές μας γεννήθηκε πριν από περίπου μισό αιώνα, όταν ο Δημήτρης Βακόνδιος κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης είχε τη φαεινή ιδέα να μετατρέψει τον στιγμιαίο ζεστό καφέ σε δροσερό ρόφημα.

    Πήρε λοιπόν ένα σέικερ, έβαλε τη δοσολογία της γερμανικής ζεστής συνταγής, πρόσθεσε παγωμένο νερό και δημιούργησε τον καφέ που έχει συνδεθεί άρρηκτα με την καθημερινότητα του Έλληνα.

    Η αρχή έγινε στη συμπρωτεύουσα, όμως ο άνθρωπος που καθιέρωσε το φραπέ ζει και βασιλεύει στην Αθήνα. Ο Χρήστος Λέντζος, που θεωρείται ο πατέρας του κρύου αφράτου καφέ, διατηρούσε μέχρι πρότινος το ομώνυμο καφενείο απέναντι από το άλσος Παγκρατίου.

    «Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω πώς τον φτιάχνω. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι βασικό παράγοντα παίζει η δοσολογία και πως σε καμία περίπτωση δεν χτυπάω μέσα αβγό, όπως πολλοί υποστηρίζουν», έλεγε το 2009 ο Χρήστος Λέντζος.

    Ο φραπέ α λα Λέντζος έγινε τραγούδι και η καφετέρια το σημείο συνάντησης, κάποτε, όλης της Αθήνας.

    Το ιστορικό στέκι της νεολαίας του Παγκρατίου, της θρυλικής ομάδας ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 263 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    undefined

    Γλυκές απολαύσεις που λιώνουν στο στόμα, οι σοκολάτες ανέκαθεν αποτελούσαν αγαπημένη «αμαρτία». Ωστόσο ο εκλεπτυσμένος ουρανίσκος ζητάει κάθε φορά κάτι ακόμα καλύτερο και πιο εξειδικευμένο, γεύσεις πρωτότυπες και μοναδικές. Για τους λάτρεις του είδους λοιπόν, ακολουθεί η λίστα με τους καλύτερους κατασκευαστές σοκολάτας παγκοσμίως.

    Σύμφωνα με σχετικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στο National Geographic, οι κατασκευαστές σοκολάτας που ψηφίστηκαν ως οι κορυφαίοι παγκοσμίως είναι:

    Teuscher (Ζυρίχη Σουηδία)
    Η παράδοση της σοκολάτας Teuscher ξεκίνησε πριν από 70 χρόνια σε μια μικρή πόλη στις Ελβετικές Άλπεις. Ο Dolf Teuscher ταξίδευε σε όλο τον κόσμο για να βρει το καλύτερο κακάο, αμυγδα ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Κόσμος | Views: 232 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Στα 150 εκατ. ευρώ ανέρχεται το κόστος μίας ακόμη επένδυσης ρωσικών κεφαλαίων στη Χαλκιδική, η οποία θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο συγκρότημα με πεντάστερο ξενοδοχείο 640 κλινών, ένα χωριό με παραθεριστικές κατοικίες και μια μαρίνα 90 θέσεων.



    Οπ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 273 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    undefinedΠόλεις που οι κάτοικοί τους τις εγκατέλειψαν, ή και που δεν πρόλαβαν ποτέ να τις...

    κατοικήσουν. Πόλεις-φαντάσματα, χωρίς κατοίκους, από τις οποίες έχουν μείνει μόνο τα κτίσματα. Δέκα τέτοιες πόλεις σας παρουσιάζουμε σήμερα.

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Views: 199 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Σκέψεις για πρόστιμο στους «πράσινους»

    Άλλη μια ήττα προστέθηκε χθες στο μπλοκάκι του Παναθηναϊκού με την αγωνιστική κατρακύλα να μην έχει τελειωμό.

    Οι πράσινοι μετά την ήττα από τον Άρη με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρίσκονται 31 πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, απέχουν πέντε βαθμού από τα πλέι οφ που οδηγούν στην Ευρώπη και έξι από τις θέσεις που τον στέλνουν απευθείας στον υποβιβασμό…

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 192 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Δεν χάνουν την πίστη τους στον ΟλυμπιακόΙκανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη σημαντική νίκη (2-0) επί της Skoda στην Ξάνθη.

    Το θετικό αυτό αποτέλεσμα κατάφερε να «δέσει» ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με την Λεβάντε για την πρόκριση στους «16» του Europa League.

    To 3-0 της πρώτης αναμέτρησης στην Ισπανία δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους νταμπλούχους Ελλάδας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες του Μίτσελ θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια και δεν θα διεκδικήσουν με όσες πιθανότητες έχουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

    «Η απόδοσή μας στο παιχνίδι με την Ξάνθη ήταν πολύ καλή. Είμαστε ευχαριστημένοι από το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα, γιατί ευχαριστηθήκαμε το θέαμα, αλλά και τη νίκη», είναι το μήνυμα που προκύπτει από τη διοίκηση και προσθέτουν πως:

    «Από εδώ και πέρα το μυαλό μας είναι αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι με την Λεβάντε. Όλοι εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Η ομάδα, το πιστεύει, η διοίκηση το πιστεύει, ο προπονητής το πιστεύει, οι παίκτες το πιστεύουν, αυτό που μένει είναι να το πιστέψει και ο κόσμος μας».

    Το παιχνίδι με την ακριτική ομάδα ανήκει πλέον στο παρελθόν και πλέον ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 170 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Σκέψεις για πρόστιμο στους παίκτες του ΠαναθηναϊκούΈντονος προβληματισμός υπάρχει στη διοίκηση του «τριφυλλιού» μετά τη νέα ήττα από τον Άρη, που φέρνει τον Παναθηναϊκό ακόμα πιο μακριά από τον στόχο των πλέι-οφ, αλλά υπό προϋποθέσεις ακόμα και σε περιπέτειες για την παραμονή του, μιας και βρίσκεται 6 πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

    Θέμα Φάμπρι, σύμφωνα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, δεν τίθεται, ωστόσο υπήρξε η σκέψη για επιβολή προστίμου στους παίκτες, γεγονός που ίσως επιδεινώσει όμως την κατάσταση.

    Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πολύ πιθανό να παραχωρήσει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, για τα όσα διαδραματίζοντας στο αγωνιστικό τμήμα, αλλά και στα διοικητικά, θέλοντας να γνωστοποιήσει τις δικές του προθέσεις για τη συνέχεια.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 186 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Ματαιώνει τη συμμετοχή του σε αγώνες ο ΠιστόριουςΤη συμμετοχή του σε όλους τους αγώνες των προσεχών μηνών ματαίωσε ο  Όσκαρ Πιστόριους προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του απέναντι στην κατηγορία του εκ προμελέτης φόνου,  η οποία τού απαγγέλθηκε επισήμως την περασμένη εβδομάδα, όπως δήλωσε ο ατζέντης του.

    Ο Πιστόριους κατηγορείται για το φόνο της συντρόφου του Ρέεβα Στέενκαμπ, κατηγορία για την οποία εάν καταδικαστεί, είναι πιθανό να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

    «Αποφάσισα ότι ύστερα από αυτά τα τραγικά γεγονότα δεν έχουμε καμία επιλογή από τη ματαίωση της συμμετοχής του 'Οσκαρ Πιστόριους σε όλους τους μελλοντικούς αγώνες για τους οποίους έχει υπογράψει συμβόλαιο», δήλωσε αργά χθες ο ατζέντης του διάσημου αθλητή των Παραολυμπιακών Αγώνων, Πιτ βαν Ζιλ.

    Πρόκειται για δυο αγώνες στην Αυστραλία και ένα στη Βραζιλία, το Μάρτιο, ένα στις ΗΠΑ τον Απρίλιο και ένα στη Βρετανία, τον Μάιο. Ο βαν Ζιλ, ο οποίος χθες επισκέφθηκε τον Πιστόριους στο αστυνομικό τμήμα στο οποίο κρατείται, τόνισε ότι οι χορηγοί εξακολουθούν να τον υποστηρίζουν και ότι τα συμβόλαια που έχει υπογράψει παραμένουν εν αναμονή του αποτελέσματος της δίκης του.
    Category: Κόσμος | Views: 200 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Φονικές πλημμύρες στην ΙνδονησίαΤουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επαρχία Σουλαουέσι της βόρειας Ινδονησίας, η οποία το Σαββατοκύριακο «χτυπήθηκε» από ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες και κατολισθήσεις.

    Περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στην επαρχιακή πρωτεύουσα Μανάντο όπως ανέφερε η τοπική υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών.

    Σύμφωνα με την υπηρεσία προγνώσεων της Ινδονησίας, οι βροχοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν, προκαλώντας μεγαλύτερα προβλήματα στην περιοχή, πολλά τμήματα της οποίας είναι καλυμμένα από τόνους λάσπης και νερού.
    Category: Κόσμος | Views: 233 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Επί τάπητος η κρίση στη Συρία και τη Β. Κορέα
    Την κρίση στη Συρία και τη Βόρεια Κορέα συζήτησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία οι υπουργοί Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι και της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.

    Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτόρια Νιούλαντ, δήλωσε ότι οι δύο υπουργοί συμφώνησαν να έχουν την πρώτη εκ του σύνεγγυς συνάντηση από την ήμερα που ο Τζον Κέρι ανέλαβε τα ηνία του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, διαδεχόμενος τη Χίλαρι Κλίντον.

    Για τη Συρία όπου υπάρχει διάσταση απόψεων, καθώς η Ρωσία είναι σύμμαχος-κλειδί του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ και μαζί με την Κίνα, έχει μπλοκάρει ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών για την επιβολή κυρώσεων στη Δαμασκό, ο Κέρι υπογράμμισε στο Λαβρόφ ότι επείγει ο τερματισμός της αιματοχυσίας που έχει κοστίσει τη ζωή σε 70.000 ανθρώπους

    Για το ζήτημα της Βόρειας Κορέας Κέρι και Λαβρόφ συμφώνησαν ότι χρειάζεται στενή συνεργασία για να αντιμετωπισθούν οι προκλήσεις του βόρειο-κορεατικού καθεστώτος και ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πρέπει να δώσει «άμεση απάντηση» στην Πιονγκγιάνγκ για τις πυρηνικές δοκιμές.
    Category: Κόσμος | Views: 210 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Απεργούν οι δημοσιογράφοι του BBCΧωρίς ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές θα μείνει σήμερα το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο BBC εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι δημοσιογράφοι, ενάντια στις απολύσεις.

    Οι απεργοί ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Εθνικής Ένωσης Δημοσιογράφων (NUJ) μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για την επαναφορά θέσεων εργασίας.

    «Τα μέλη της δράσης NUJ υπερασπίζονται την απασχόληση και την ποιότητα της δημοσιογραφίας», σύμφωνα με το γενικό γραμματέα της δημοσιογραφικής ένωσης Μάικλ Στάνιστριτ. «Είναι οργισμένοι και απογοητευμένοι από τις άθλιες αποφάσεις που λαμβάνονται στην κορυφή του BBC - αποφάσεις που λένε ότι οι δημοσιογράφοι είναι αναγκασμένοι να εγκαταλείπουν την εργασία τους και την ποιότητα της δημοσιογραφίας», συμπλήρωσε ο Στάνιστριτ.

    Όπως αναφέρει η NUJ, το BBC έχει χάσει 7.000 θέσεις εργασίας από το 2004. Η Εθνική Ένωση Δημοσιογράφων απαιτεί ένα μορατόριουμ έξι μηνών στις απολύσεις. Μέχρι το 2017 οι θέσεις εργασίας θα πρέπει να μειωθούν κατά 2.000 ενώ θα αναθεωρηθούν πολλά από τα δημόσια τηλεοπτικά προγράμματα μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη μείωση του κόστους.

    Οι νέες θέσεις εργασίας που απειλούνται είναι στο BBC Scotland στη Σκωτία, που επηρεάζει και άλλα καν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 254 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Μεγάλη διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή
    Η ανησυχία για την κλιματική αλλαγή, ώθησε δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, από πολλές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, να μεταβούν την Κυριακή, υπό χαμηλές θερμοκρασίες στην Ουάσιγκτον, για να μεταφέρουν το μήνυμά τους στο Λευκό Οίκο.

    «Εδώ και 25 χρόνια η κυβέρνησή μας έχει αγνοήσει ουσιαστικά την κρίση για το κλίμα. Τώρα οι πολίτες απαιτούν τη λήψη μέτρων », δήλωσε ο Μπιλ ΜακΚίμπεν, ένας από τους διοργανωτές της πορείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο National Mall. Οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ κάνοντας λογοπαίγνιο « Lifeline, no Pipeline» ( γραμμές ζωής όχι αγωγούς) καθώς και μικρογραφίες ανεμογεννητριών που αντιπροσωπεύουν τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

    «Θα έλεγα ότι είναι γενναίο να στέκεσαι όρθιος απέναντι στα πετρελαϊκά συμφέροντα που δεν είναι προς το εθνικό συμφέρον », ανέφερε μια γυναίκα διαδηλωτής, στο CNN. Οι διοργανωτές υπολογίζουν το πλήθος των συγκεντρωμένων σε 40.000 και θεωρούν ότι η συγκέντρωσή τους, ήταν η μεγαλύτερη διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή που έγινε ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες

    Στην κορυφή της λίστας των ανησυχιών για το κλίμα είναι το πολυσυζητημένο σχέδιο του μήκους 2,700 χιλιομέτρων αγωγού Keystone XL, που θα μεταφέρε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 198 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Μακελειό με επτά θύματα στο ΜεξικόΕπτά άνθρωποι δολοφονήθηκαν κι ένας τραυματίστηκε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή σε μια συνοικία της πόλης Μοντερέι, στο βορειοανατολικό Μεξικό, ανακοίνωσαν χθες οι τοπικές αρχές.

       Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ένοπλοι που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα σκότωσαν τρεις άνδρες που δούλευαν σε ένα συνεργείο επισκευών και κατόπιν κατευθύνθηκαν προς ένα διπλανό σπίτι και σκότωσαν τέσσερις ανθρώπους που βρίσκονταν μπροστά σ' αυτό.

       «Έχουμε επτά νεκρούς συνολικά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες επρόκειτο για τους ίδιους δράστες», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένα στέλεχος της αστυνομίας.

       Στη συνοικία Γκάρσα Νιέτο, όπου διαπράχθηκαν οι φόνοι, λειτουργούν οίκοι ανοχής και έμποροι ναρκωτικών τα διακινούν ακόμη και υπό το φως της ημέρας. Θεωρείται μια από τις επικίνδυνες περιοχές της πόλης Μοντερέι, πρωτεύουσας της πολιτείας Νουέβο Λεόν.

       Η Νουέβο Λεόν και άλλες πολιτείες στο βόρειο Μεξικό, όπου είναι ανεπτυγμένες μεγάλες δυνάμεις του στρατού, αποτελεί θέατρο μιας σφοδρής σύγκρουσης των καρτέλ ναρκωτικών των Σέτας και του Κόλπου από το 2010.

       Πάνω από 70.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στο Μεξικό αφότου ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 202 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Το Ιράν τρολλάρει!Οι ραδιούργες μυστικές υπηρεσίες του Ιράν, θέλησαν να ξεγελάσουν τους εχθρούς τους, αλλά την πάτησαν σαν ερασιτέχνες! Ή μάλλον, δεν υπολόγισαν σωστά τις δυνατότητες των «λαγωνικών» του internet.

    Πριν από λίγο καιρό η Τεχεράνη δημοσίευσε μία φωτογραφία του υπερσύγχρονου μαχητικού αεροσκάφους τύπου Stealth που κατασκευάζει. Το αεροσκάφος Qaher 313 φαινόταν να πετά πάνω από χιονοσκέπαστες κορυφές βουνών, τη στιγμή που η Δύση αμφισβητούσε ακόμη και την ίδια την ύπαρξή του.

    Με μία προσεκτική ανάλυση της φωτογραφίας αποκαλύφθηκε ότι η πτήση του Qaher πραγματοποιήθηκε μόνο στο... Photoshop. Το βουνό που εικονίζεται, βρίσκεται πράγματι στο Ιράν, αλλά η όμορφη φωτογραφία προέρχεται από το photo bank PickyWallpapers.com. Εκεί οι Ιρανοί πρόσθεσαν το... καμάρι τους, το οποίο υπάρχει μεν, αλλά μάλλον δεν θα κατακτήσει ποτέ τους αιθέρες.

    Category: Κόσμος | Views: 170 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Την επόμενη Κυριακή θα πάρουμε ξεκάθαρη εντολή»Νίκη των πολιτών και των δυνάμεων, που θέλουν να γυρίσουν σελίδα, χαρακτήρισε ο υποψήφιος για την προεδρία Νίκος Αναστασιάδης το σημερινό αποτέλεσμα των εκλογών.

       Αυτό, είπε, που συνάγεται από το ισχυρότατο, όπως το χαρακτήρισε, εκλογικό αποτέλεσμα είναι πως «η συντριπτική πλειοψηφία του λαού εξέφρασε το αίτημα για απαλλαγή του τόπου από τη διακυβέρνηση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ».

       Τόνισε ότι το αποτέλεσμα αυτό θα μετατραπεί την ερχόμενη Κυριακή «σε ξεκάθαρη εντολή, με τη διεύρυνση της πολιτικής και κοινωνικής συμμαχίας και τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας».

       Ο κ. Αναστασιάδης ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν από όποιο χώρο κι εάν προέρχονται, ειδικότερα τον πρόεδρο, την ηγεσία, τα μέλη και τους φίλους του ΔΗΚΟ και τόνισε ότι με το Δημοκρατικό Κόμμα, αλλά και με τη διαβούλευση με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, έχουν συμφωνήσει σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που τους δεσμεύει απόλυτα.

       Ευχαρίστησε επίσης τους ψηφοφόρους του Ευρωπαϊκού Κόμματος καθώς και τους πολίτες της αριστεράς, της ΕΔΕΚ και των Οικολόγων, οι οποίοι όπως είπε, έβαλαν πάνω από όλα το καλό της πατρίδας. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 261 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Επανεκλέγεται ο Κορέα στον Ισημερινό
    Ο πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα επανεξελέγη στις εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν χθες Κυριακή, σύμφωνα με exit poll που επικαλείται η κρατική τηλεόραση.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του έξιτ πολ που επικαλέστηκε η κρατική τηλεόραση ο Κορέα συγκεντρώνει το 61% των ψήφων.

    Ο κυριότερος αντίπαλος του προέδρου, ο πρώην τραπεζίτης Γκιγιέρμο Λάσο, που θεωρείτο ο ισχυρότερος εκ των επτά υποψηφίων της αντιπολίτευσης, λαμβάνει 21%, σύμφωνα με την δημοσκόπηση εξόδου της εταιρείας Opinion Public που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

    Η εκλογική επιτροπή αναμένεται να δημοσιεύσει μια πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα βάσει της καταμέτρησης του 30% των ψήφων στις 02:00.
    Category: Κόσμος | Views: 211 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Ικανοποιημένος αν και ηττημένος ο Γ. ΛιλλήκαςΟ υποψήφιος πρόεδρος και πρώην υπουργός Εξωτερικών του Τάσσου Παπαδόπουλου, Γιώργος Λιλλήκας, χαρακτήρισε «πρωτοφανή ποσοστά για τα κυπριακά δεδομένα» το 24,93%, που εξασφάλισε στις σημερινές εκλογές, παρόλο που αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο.

    Ο Γιώργος Λιλλήκας συνεχάρη τους αντιπάλους του Αναστασιάδη και Μαλά, αλλά παράλληλα δήλωσε ότι το επιτελείο του έδωσε ένα δύσκολο και άνισο αγώνα, απέναντι, όπως είπε, «στο κατεστημένο και στους έμμισθους κομματικούς μηχανισμούς».

    «Αυτή είναι μόνο η αρχή, η πορεία τώρα αρχίζει», υπογράμμισε ο κύριος Λιλλήκας, καταχειροκροτούμενος από υποστηρικτές του. Δεσμεύτηκε ότι θα τηρήσει την εντολή , που του ανέθεσαν με την ψήφο τους οι πολίτες. «Θα στηρίξουμε», είπε, «κάθε πολιτική που προασπίζει την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας και κάθε πολιτική που προασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα και αντιστέκεται σε επιβουλές των ξένων. Πολιτικές, που υποθηκεύουν το μέλλον της πατρίδας μας και εκχωρούν τον εθνικό μας πλούτο και βρίσκονται στην λογική των μονομερών υποχωρήσεων, «θα μας βρουν δυναμικά μπροστά τους», κατέληξε.

    Ο κ. Λιλλήκας, σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επιφυλάχθηκε να απαντήσει ποιόν από τους κυρίους Αναστασιάδη και Μαλά θα στηρίξ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 253 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Μειώνεται το ποσοστό δημοτικότητας του Ολάντ
    Σε χαμηλά ποσοστά κυμαίνεται το ποσοστό δημοτικότητας του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, το οποίο μειώθηκε στο 37% το Φεβρουάριο. Η απαισιοδοξία των Γάλλων για την οικονομία υπερέβη την ικανοποίησή τους για τη στρατιωτική επέμβαση εναντίον των ισλαμιστών ανταρτών στο Μαλί.

    Η έρευνα του IFOP που δημοσίευσε η εφημερίδα Ζουρνάλ ντι Ντιμάνς έδειξε ότι το ποσοστό του Ολάντ έπεσε κατά 1% από τον προηγούμενο μήνα και βρίσκεται πλέον στο ίδιο επίπεδο με εκείνο της δημοτικότητας του πρωθυπουργού της κυβέρνησής του Ζαν-Μαρκ Ερό.

    Η δυσαρέσκεια έναντι του Σοσιαλιστή πολιτικού είναι μεγαλύτερη στις τάξεις των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων (73%)· των εργατών (70%)· και των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα (66%), σύμφωνα με την δημοσκόπηση αυτή.

    Τα ευρήματα της έρευνας δείχνουν ότι οι αρνητικές κρίσεις για την οικονομική πολιτική επισκιάζουν την αίσθηση ότι επέδειξε ηγετικά χαρακτηριστικά στέλνοντας γαλλικά στρατεύματα τον περασμένο μήνα στο Μαλί για να βοηθήσει την κυβέρνηση της αφρικανικής χώρας να αντιμετωπίσει την επίθεση ισλαμιστών ανταρτών.

    Οι άσχημες ειδήσεις κατατρύχουν την κυβέρνηση Ολάντ από τις αρχές της χρονιάς καθώς τα κλεισίματα ερ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 196 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Το γραφείο του ονειροπόλουΟι περισσότεροι υπάλληλοι γραφείου απλώς εύχονται να είχαν τη δυνατότητα να παίρνουν για λίγο έναν υπνάκο στη διάρκεια της ημέρας. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ένας ύπνος 20 λεπτών βοηθά στο να γεμίσουμε τις «μπαταρίες» μας για την υπόλοιπη ημέρα!

    Φυσικά, αυτή η επιθυμία δεν εισακούεται από τα αφεντικά, όμως αν υπήρχε τέτοια δυνατότητα, θα υπήρχε και το κατάλληλο γραφείο!

    Ένας 27χρονος designer ονόματι Νικ ντε Μάρκο σχεδίασε ένα γραφείο, το οποίο έχει επιφάνεια από αφρολέξ! Στο γραφείο αυτό υπάρχει μόνο μία μικρότερη σταθερή επιφάνεια, για να ακουμπάτε τον καφέ ή το ποντίκι του υπολογιστή, όταν δεν κοιμάστε...

    Οποιαδήποτε στιγμή θελήσει κάποιος, μπορεί να παραμερίσει τον υπολογιστή του και να ξαπλώσει πάνω στο γραφειάκι, για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Ο ντε Μάρκο έχει δώσει και ευφάνταστο όνομα στη δημιουργία του: «το γραφείο του ονειροπόλου».

    Category: Κόσμος | Views: 189 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Σε δημοπρασία βιολί της ορχήστρας του ΤιτανικούΈνα βιολί που χρησιμοποιήθηκε από την μοιραία ορχήστρα του Τιτανικού, τη νύχτα του ναυαγίου του πλοίου, θα τεθεί σε δημοπρασία τον Απρίλιο και αναμένεται να πωληθεί σε τιμή ρεκόρ. Το βιολί φέρεται να ανήκε στον μουσικό Wallace Hartley, ο οποίος ήταν ένα από τα θύματα του ναυαγίου. Το βιολί θεωρείται πως βρέθηκε στα νερά και παραδόθηκε στην μνηστή του Hartley.

    Αυτό το διάστημα, ειδικοί εξετάζουν το μουσικό όργανο για να διαπιστώσουν εάν πράγματι είναι αυθεντικό. Τα αποτελέσματα θα βγουν σε λίγες ημέρες και αν είναι ευνοϊκά, το βιολί θα πωληθεί.

    Ο οίκος δημοπρασιών Henry Aldridge and Son ειδικεύεται σε πωλήσεις αντικειμένων που βρέθηκαν ή διασώθηκαν από το ναυάγιο του Τιτανικού. Στη δημπρασία θα συμπεριληφθεί και ένα σχεδιάγραμμα του πλοίου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια της έρευνας για τα αίτια του ναυαγίου.
    Category: Κόσμος | Views: 184 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Στην Αθήνα εκπρόσωποι των αγροτών
    Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα αντιπροσωπεία των αγροτών προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων, μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα αποφασιστεί και το μέλλον των κινητοποιήσεων.

    Χθες οι αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας πραγματοποίησαν συγκέντρωση χωρίς αποκλεισμούς δρόμων. Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες σε Σέρρες και Έβρο.

    Οι αγρότες της Θεσσαλονίκης από την άλλη πλευρά, που βρίσκονταν στην περιοχή του αεροδρομίου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση «Πράσινα Φανάρια», αποφάσισαν να γυρίσουν στα χωράφια τους, καθώς εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι μετά από συνάντηση που είχαν με τον γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Ξενοφώντα Βεργίνη.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 253 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Με αλυσίδες η κυκλοφορία στην ορεινή Κορινθία
    Η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει προβλήματα στην ορεινή Κορινθία, όπου, λόγω των χιονοπτώσεων, διεξάγεται με δυσχέρεια και με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων η κυκλοφορία των οχημάτων στα ορεινά του νομού.Ειδικότερα, αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα από το 12ο έως το 17ο χιλιόμετρο του δρόμου Γκούρας - Δερβενίου.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 257 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανακαλύπτει το FacebookΣελίδα στο Facebook έχει εδώ και λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η οποία δημιουργήθηκε με την έγκριση του πρώην πρωθυπουργού. Οι εμπνευστές της έχουν φτιάξει ήδη ένα μεγάλο φωτογραφικό άλμπουμ το οποίο και θα ανανεώνεται διαρκώς.

    Μάλιστα μήνυμα μέσω Facebook έστειλε το Σάββατο ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μέσω του οποίου αναγνωρίζει τη δύναμη του εν λόγω μέσου και δηλώνει συγκινημένος για τις εκδηλώσεις αγάπης που δέχεται στο διαδίκτυο.

    Το Σάββατο το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης είχε μια πρώτης τάξεως επαφή με τη σελίδα που έφτιαξαν οι θαυμαστές του, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία. Εστειλε μάλιστα και το δικό του μήνυμα:

    «Αν είχα την κρίσιμη εποχή του '90 αυτή τη δυνατότητα επικοινωνίας που μου δίνει το Facebook, πολλά πράγματα μπορεί να είχαν πάει καλύτερα.

    Η υστεροφημία δεν ήταν ποτέ κίνητρο των πράξεών μου, οι εκδηλώσεις σας όμως, φυσικό είναι, με συγκινούν βαθύτατα και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».
    Category: Ελλάδα | Views: 242 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Εκτροπή κυκλοφορίας στην Αθηνών - ΣουνίουΚατολίσθηση σημειώθηκε στο 39ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών - Σουνίου στο ύψος της γέφυρας Κουβαρά στο ρεύμα από Λαύριο προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τη δεύτερη είσοδο Κερατέας.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 278 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Από αύριο οι δηλώσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές
    Από Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου έως και Τρίτη 5 Μαρτίου ορίζεται η προθεσμία κατά την οποία οι υποψήφιοι των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση - δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις 2013 για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

    Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας σε κοινή προθεσμία, που θα ανακοινωθεί εγκαίρως, θα υποβληθούν και τα μηχανογραφικά δελτία των υποψηφίων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΕΣ Α και Β).

    Η ανωτέρω προθεσμία (18 Φεβρουαρίου με 5 Μαρτίου) είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία αίτηση-δήλωση.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 260 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Δεμένα στα λιμάνια την Τετάρτη τα πλοίαΔεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα είναι τα πλοία την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε να συμμετάσχει πανελλαδικά στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

    Η ΠΝΟ, που ζητά την άρση της πολιτικής επιστράτευσης η οποία έχει επιβληθεί στους Έλληνες ναυτεργάτες, σε σημερινή ανακοίνωσή της, ζητά: την άμεση ανάκληση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, με το οποίο όπως υποστηρίζει επέρχονται αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις των ναυτικών, εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και της κείμενης νομοθεσίας, άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών στα πληρώματα των επιβατηγών πλοίων, αντιμετώπιση της ανεργίας στους Έλληνες ναυτεργάτες, μηδενική φορολόγηση για τους Ελληνες ναυτικούς της ποντοπόρου και επαναφορά των ιατροφαρμακευτικών παροχών προς τους ναυτεργάτες και τις οικογένειές τους στο φυσικό τους φορέα, τον Οίκο Ναύτου.

    Η ΠΝΟ έχει εξαγγείλει δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις όταν κατατεθεί το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας στη Βουλή και καλεί όλους τους εν ενεργεία και συνταξιούχους ναυτεργάτες, να είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 231 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Δεν είμαστε απειλή, είμαστε ελληνόπουλα»
    Έχουν γεννηθεί και έχουν σπουδάσει στην Ελλάδα, εργάζονται εδώ και έχουν κάνει δικές τους οικογένειες, παρόλα αυτά όμως δε μπορούν να αποκτήσουν την ελληνική υπηκοότητα, ενώ αντιμετωπίζονται από το κράτος σαν λαθρομετανάστες.

    Μία εξ αυτών είναι και η Μόνικα Μπέλο απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Οι γονείς της ήρθαν πριν από πολλά χρόνια από τη Νιγηρία και σπούδασαν στο ελληνικό πανεπιστήμιο.

    «Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσα και πήγα σχολείο στην Αθήνα. Τη δεκαετία του 1980 δεν υπήρχε ξενοφοβία. Όταν πήγαινα σχολείο ήμουν απλώς μία μαθήτρια, όπως όλοι. Με το πέρασμα του χρόνου όμως τα πράγματα άλλαξαν.

    «Κάθε χρόνο έπρεπε να ανανεώνω την άδεια παραμονής και κάθε χρόνο να περνώ την ίδια διαδικασία. Οι υπάλληλοι μας γνώριζαν πλέον. Αλλά η διαδικασία ήταν ανάλογη σαν να ήμασταν λαθρομετανάστες από κάποιο καράβι και μας παράτησαν εδώ. Είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία» αφηγείται η κ. Μπέλο στο Έθνος της Κυριακής.

    Πτυχιούχος του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών και με ένσημα εργασίας ο Κώστας Μαφούτας, οι γονείς του οποίου ήρθαν από το Κογκό στην Αθήνα το 1985, δυσκολεύεται να πάρει ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 240 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προσδιορίσει το στίγμα του»
    Την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να προσδιορίσει το ιδεολογικό και πολιτικό του στίγμα αλλά ταυτόχρονα και την ταυτότητα των υπολοίπων πολιτικών σχηματισμών, με στόχο να διαπιστωθεί με ποιες πολιτικές δυνάμεις μπορεί να υπάρξει ένας ανοιχτός διάλογος που θα οδηγήσει σε μια ενιαία έκφραση, διατύπωσε ο βουλευτής και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης.

    Ο κ. Σαχινίδης, μιλώντας σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να λύσει το ζήτημα του εθνικού σχεδίου για την ανασυγκρότηση της οικονομίας, την επομένη του Μνημονίου, να ταυτιστεί με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και κυρίως τους νέους, να αντιμετωπίσει θεσμικά ελλείμματα ,όπως εκείνο της θωράκισης της Δημοκρατίας, ενόψει και της διαδικασίας αναθεώρησης του Συντάγματος και να απαντήσει ποιο είναι εκείνο το τμήμα του πληθυσμού που επιδιώκει και εκφράσει.
    Στο πλαίσιο αυτό απηύθυνε έκκληση για διάλογο με τη βάση του κόμματος.

    Σε μια προσπάθεια αυτοκριτικής για την πορεία του Κινήματος, που, όπως είπε, πλήρωσε δυσανάλογο τίμημα σε σχέση με όσα πρόσφερε στη χώρα, επισήμανε ότι το γεγονός, που στέρησ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 205 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Αναστασιάδη από το γραφείο του Σαμαρά
    «Συγχαρητήρια στο Ν. Αναστασιαδη για τον θρίαμβο στην Κύπρο. Συγχαρητήρια και στον Γ. Λιληκα για το τεράστιο ποσοστό του (παρότι ανεξάρτητος)». Με αυτό το σχόλιο στο Twitter ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, σχολίασε το αποτέλεσμα του σημερινού πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο:

    Εξάλλου, ο Πρόεδρος της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Βίλφριντ Μαρτένς συνεχάρη τον Νίκο Αναστασιάδη για την πρώτη θέση που κατέλαβε στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών.

    O κ. Μαρτένς, εκ μέρους του συνόλου του ΕΛΚ, συνεχάρη«τον καλό φίλο», όπως τον χαρακτηρίζει, Νίκο Αναστασιάδη «για το εξαιρετικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών. Το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι οι Κύπριοι θέλουν μια θεμελιώδη αλλαγή πορείας για τη χώρα τους. Οι Κύπριοι θέλουν κάποιον που έχει τις ηγετικές ικανότητες και την αξιοπιστία να οδηγήσει Κύπρο έξω από την τρέχουσα οικονομική κρίση. Δεν είναι κάποιος ο οποίος συμμετείχε και ενέκρινε τις αποτυχημένες οικονομικές πολιτικές της απερχόμενης κυβέρνησης της Αριστεράς. Είμαι βέβαιος ότι μετά το δεύτερο γύρο των εκλογών τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 259 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Φτώχεια, ΕΣΠΑ και επίσκεψη Ολάντ στην ατζέντα των πολιτικών αρχηγών
    Η ταχύτερη απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, οι προαπαιτούμενες δράσεις που ακόμη δεν έχουν υλοποιηθεί, τα μέτρα για την ενίσχυση των πλέον αδύνατων πολιτών αλλά και η επίσκεψη του προέδρου της Γαλλίας κ. Φρανσουά Ολάντ στην χώρα μας την Τρίτη, θα βρεθούν στην ατζέντα της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών σήμερα στις 6.00 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 225 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Προβοκατόρικη η επίθεση στις Σκουριές»
    Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει προβοκάτσια την επίθεση κουκουλοφόρων στις Σκουριές και δηλώνει ότι κάτι τέτοιο στρέφεται ενάντια στο λαϊκό κίνημα.

    Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρεται: «Το ΚΚΕ έγκαιρα προειδοποίησε ότι η επένδυση της ''Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.'' δεν θα οδηγήσει σε ανάπτυξη προς όφελος του λαού. Αντίθετα, παραδίδεται ο ορυκτός πλούτος της περιοχής στο μεγάλο κεφάλαιο, καταστρέφεται το περιβάλλον και υποβαθμίζεται η ζωή των κατοίκων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, ωστόσο, «καταγγέλλει την επίθεση από "κουκουλοφόρους” στο εργοτάξιο των Σκουριών. Τόσο η σκοπιμότητα όσο και η μορφή της επίθεσης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για ερωτηματικά, ήταν ενέργεια προβοκατόρικη. Αντικειμενικά στρέφεται ενάντια στο λαϊκό κίνημα. Τέτοιες ενέργειες ποτέ δεν ήταν προϊόν του κινήματος ακόμη και των πιο αυθόρμητων εκδηλώσεων του. Οι εργαζόμενοι της Χαλκιδικής πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Οργάνωσης.

    Στην ίδια ανακοίνωση, παράλληλα,σημειώνει ότι «αυτοί που ανοιχτά υποστηρίζουν ότι οι τυχοδιωκτικές μορφές με μολότοφ και σπασίματα εμποδίζουν την επένδυση, το ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 264 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Οι Οικολόγοι Πράσινοι ανησυχούν για τις μονάδες ψυχικής υγείαςΟι Οικολόγοι Πράσινοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στις μονάδες ψυχικής υγείας της χώρας, με αφρομή το θάνατο δύο ασθενών σε δύο ξεχωριστά περιστατικά, τις τελευταίες ημέρες.
    Σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν: «Οι απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν σε πολλές Μονάδες Ψυχικές Υγείας έρχονται για άλλη μια φορά στην επικαιρότητα με τους δύο θανάτους τροφίμων από φωτιά που εκδηλώθηκε στους κοιτώνες ασθενών μέσα σε ένα 48ωρο.

    Η ακολουθία των γεγονότων κρούει τον κώδωνα και επιρρίπτει ευθύνες στην πολιτική υγείας που ευνοεί τις υποχρηματοδοτήσεις των Μονάδων Ψυχικής Υγείας κλειστού και κοινοτικού τύπου.

    Οι υποχρηματοδοτήσεις στην Ψυχική Υγεία οδηγούν σε αναχρονιστικές πρακτικές και έλλειψη ποιοτικής διαχείρισης των Δομών Ψυχικής υγείας με αποτέλεσμα το μέλλον να προβλέπεται δυσοίωνο και τρομακτικό. Το γεγονός ότι ο ασθενής στο Ψυχιατρείο της Τρίπολης δεν ήταν μόνο έγκλειστος αλλά και δεμένος, στάθηκε ως  αίτιο για να βρει φρικτό θάνατο. Οι πρακτικές του δεσίματος έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι αποτελούν όνειδος στην πολιτισμένη κοινωνία. Η συνολική όμως πολιτική της μειωμένης χρηματοδότησης οδηγεί σταθερά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 254 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Στην Αθήνα την Τρίτη ο ΟλάντΣτην Αθήνα για επίσκεψη-αστραπή διάρκειας έξι ωρών θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του περασμένου Νοεμβρίου.

    Για ιδιαίτερα «σημαντική επίσκεψη στην Αθήνα» κάνουν λόγο κύκλοι από το προεδρικό μέγαρο, των Ηλυσίων, ενώ η επίσκεψη αυτή είχε προγραμματιστεί αρχικά για το Νοέμβριο, κατόπιν για τον Δεκέμβριο και τελικά κανονίστηκε για τον Φεβρουάριο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος Πρόεδρος αναμένεται να υποβάλει προτάσεις συνεργασίας στον Έλληνα πρωθυπουργό σε μια προσπάθεια να αναζωπυρωθεί η εμπιστοσύνη των Γάλλων επενδυτών.

    Πάντως είναι γνωστό, ότι, από το προεδρικό γραφείο στα Ηλύσια Πεδία ο Φρανσουά Ολάντ παρακολουθεί την εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας και γνωρίζει πολύ καλά τη βελτίωση των ελληνικών θεμάτων σε επίπεδο μακροοικονομίας.

    Στην καθημερινή του ατζέντα πάντως περιλαμβάνεται η αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων που «στοιχειώνουν» την ευρωζώνη.

    Ο Γάλλος πρόεδρος θα συναντηθεί, επίσης, με τον Έλληνα ομόλογό του, κ. Κάρολο Παπούλια.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 281 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Προτεραιότητα η συγκρότηση νέου κοινωνικού συνασπισμού»Η συγκρότηση νέου κοινωνικού συνασπισμού στη θέση του παλιού που διαλύθηκε αποτελεί βασική προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ και θα συζητηθεί στο συνέδριο του κόμματος, τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σήμερα σε ημερίδα για την υγεία που διοργάνωσε ο Τομέας υγείας.

    Ο παλιός Συνασπισμός, ανέφερε, έχει διαλυθεί, γιατί διερράγη ο ίδιος ο ιστός της κοινωνίας. Και πρόσθεσε ότι στη θέση του πρέπει να συγκροτηθεί ένας άλλος κοινωνικός Συνασπισμός, τον οποίο θα εκφράζει το ΠΑΣΟΚ, που πρέπει να διατηρήσει τα βασικά του χαρακτηριστικά, να συνεχίσει να είναι πατριωτικό, λαϊκό και ριζοσπαστικό.

    Πρέπει, ανέφερε, το ΠΑΣΟΚ να απευθυνθεί στην κοινωνία, μέσω και του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, για να δημιουργήσει μια νέα πλειοψηφική τάση στην κοινωνία, στην οποία μπορούν να ανήκουν όσοι έχουν βαθιά συναίσθηση του γενικού συμφέροντος.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η αφήγηση του ΠΑΣΟΚ για το ποια κατάσταση παρέλαβε, τι συνέβη, τι έκανε το ίδιο, ακούγεται τώρα με δυσκολία, αλλά πριν λίγο καιρό δεν ακουγόταν καθόλου. Αυτό, όπως είπε, παρέχει τη δυνατότητα στο Κίνημα να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με την παλιά του βάση αλλά και με όλους τους πολίτ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 260 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Θα ήταν τραγικό να μη δοκιμαστεί ο Τσίπρας»Πιο σοφός και σίγουρος από ποτέ, ο Νίκος Κούνδουρος είναι λάβρος για τους πολιτικούς που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα την Ελλάδα. «Έχουμε πολιτικούς που διαχειρίστηκαν καταστάσεις ιδιοτελώς και ταπείνωσαν την ελληνοευρωπαϊκή ταυτότητά μας. Μας έκαναν ρεζίλι των σκυλιών», δηλώνει χωρίς περιστολές ο Νίκος Κούνδουρος και προσθέτει: «Θα ήταν τραγικό να μη δοκιμαστεί ο Αλέξης Τσίπρας», σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ''Πρώτο θέμα''.

    «Εκτιμώ ότι ο Τσίπρας, που καταγγέλλει το Μνημόνιο, είναι ένας αισιόδοξος φιλελεύθερος αριστερός με δυνατότητες. Το τραγικό θα είναι να μη δοκιμαστεί και να μην μπορούμε να έχουμε γνώμη. Πάντως, πλέον μιλάνε οι αριθμοί. Τόσο οι εκλογές, όσο και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Τσίπρας μπορεί», τόνίζει ο κ. Κούνδουρος, ο οποίος συμμερίζεται αυτά που λέει ο κόσμος, ότι δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας «δίνει ελπίδα» και ότι «από αυτό το νεαρό γελαστό παιδί κάτι θετικό μπορεί να προκύψει».

    Ο Νίκος Κούνδουρος δε συγκρατείται όταν ερωτάται για τη Χρυσή Αυγή και ξεσπά: «Είναι μια φασιστική, νεοναζιστική οργάνωση. Είναι ξετσίπωτοι, φασιστόμουτρα. Κι όμως, μπήκαν στη Βουλή με την ψήφο του λαού».

    Τι θα συμβεί στην Ελλάδα; Ο Νίκος Κούνδουρος έχοντας ζήσει Εμφύλιο, ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 267 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Ακόμα και η καμήλα κάποια στιγμή χρειάζεται νερό»
    Μείωση φορολογικών συντελεστών, νέο φορολογικό μηχανισμό, άνοιγμα όλων των επαγγελμάτων, ιδιωτικοποιήσεις και δραστικό περιορισμό με σχέδιο του δημοσίου και του προσωπικού του, προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη με άρθρο της στην Καθημερινή που φέρει τον τίτλο «Ακόμα και η καμήλα κάποια στιγμή χρειάζεται νερό».

    Η βουλευτής Επικρατείας αφού αναφέρεται αναλυτικά στα στοιχεία της ύφεσης και της ανεργίας, τονίζει ότι όλοι, ανεξαρτήτως κομμάτων, συμφωνούμε ότι το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη, η ανταγωνιστικότητα και η κοινωνική δικαιοσύνη.

    Ακολουθεί αναλυτικά το άρθρο...

    «Η Ελλάδα βρίσκεται σε διαρκή ύφεση από το 2008. Η συνολική πτώση του ΑΕΠ έφθασε ήδη το 28%. Η μεσαία τάξη συρρικνώνεται ή μεταπίπτει οικονομικά στην χαμηλότερη κατηγορία, η δε τάξη των πρώην χαμηλών εισοδημάτων εξαθλιώνεται. Σχεδόν ενάμιση εκατομμύριο είναι άνεργοι, το 50% των νέων. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ε.Ε. Σύμφωνα με μελέτη της ΓΣΕΒΕ στο 43% των νοικοκυριών η οικογένεια στηρίζεται κυρίως στη σύνταξη ενός ηλικιωμένου. Οι μισοί φορολογούμενοι δηλώνουν αδυναμία πληρωμής φόρων.

    Η κυβέρνηση έχει κάνει πολλά για να αντιστρέψει το κλίμα και να βελτιώσει τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 253 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Με εκβιασμούς απαντά ο πρωθυπουργός στη φτώχεια του λαού»
    «Η δέσμευση των αστικών κομμάτων είναι συνώνυμη με την εξαπάτηση σε ό,τι αφορά στο λαό.Εκβιασμοί και απειλές είναι η απάντηση του πρωθυπουργού στη λαϊκή οικογένεια που τη βυθίζουν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση για να ανακάμψει η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων» επισημαίνεται σε σχόλιο του γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 261 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Η Ευρωζώνη είναι σε καλύτερη κατάσταση»Ο Γεργκ Άσμουσεν, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, εκτίμησε σήμερα ότι η ευρωζώνη βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι πριν από ένα χρόνο, χάρη στις προσπάθειες δημοσιονομικής προσαρμογής που έκαναν τα κράτη μέλη της, το Δημοσιονομικό Σύμφωνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις ενέργειες τις ίδιας της ΕΚΤ.

       Μιλώντας κατά την διάρκεια μιας εκπομπής του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ARD ο Άσμουσεν εκτίμησε ότι η ευρωζώνη βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση σήμερα από ό,τι ένα χρόνο πριν, παρά την αναιμική ανάπτυξη κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2012. Αναφέρθηκε ειδικά στις προσπάθειες δημοσιονομικής προσαρμογής του Ιταλού τεχνοκράτη -νυν υπηρεσιακού- πρωθυπουργού, Μάριο Μόντι.

       «Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση σήμερα από ό,τι 12 μήνες πριν λόγω πολλών παραγόντων», δήλωσε. «Υπήρξαν θετικά βήματα που έκαναν κράτη-μέλη, όπως η δημοσιονομική προσαρμογή από την κυβέρνηση Μόντι. Υπήρξε επίσης το Δημοσιονομικό Σύμφωνο που θεσπίστηκε σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφερόμενος στην συνθήκη της ΕΕ που επιβάλει δημοσιονομική πειθαρχία. «Και υπήρξαν επίσης οι ενέργειες της ΕΚΤ οι οποίες ήταν εντός της εντολής μας. Έτσι βρισκόμαστε σε καλύτερη κα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 245 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Το σύστημα ευνοεί όσους δεν πληρώνουν»Τις αδικίες του συστήματος φορολόγησης και τις ανεπάρκειες των υπαλλήλων του φοροεισπρακτικού μηχανισμού αναγνωρίζει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

    Όπως δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής, το υφιστάμενο φορολογικό σύστημα είναι φτιαγμένο κατά τρόπο που να εξυπηρετεί τον υπάλληλο και όχι τον πολίτη. Πιστεύει ότι υπάρχουν πολλαπλές αδικίες στο φορολογικό σύστημα αλλά αυτό λειτουργεί αναγκαστικά σήμερα λόγω της τρόικας.

    Το ιδανικό φορολογικό σύστημα για τον κ. Θεοχάρη θα ήταν να υπάρχουν υψηλοί συντελεστές στο εισόδημα, που θα αντισταθμίζονται με την παροχή υψηλών υπηρεσιών.

    Σημειώνει τέλος ότι οι αστοχίες στην πάταξη της φοροδιαφυγής οφείλονται κατά 70% στο προσωπικό που δεν έχει προσληφθεί αξιοκρατικά, στην ανορθολογική κατανομή του, στα εργαλεία που του παρέχουν για την πάταξη ή τον περιορισμό της φοροδιαφυγής και κατά 30% σε λανθασμένα κίνητρα που δίνονται στους φορολογουμένους ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
    Category: Οικονομία | Views: 307 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Η οικονομία θα ανακάμψει με τη βοήθεια του ιδιωτικού τομέα»Την πίστη του ότι με την ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα θα βελτιωθεί το επενδυτικό κλίμα και θα ανακάμψει προσεχώς η οικονομία, καταθέτει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

    «Βασική επιδίωξη είναι η δημιουργία θέσεων απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα. Οι εποχές όπου το κράτος απορροφούσε την ανεργία που δημιουργούσε η έλλειψη ανταγωνιστικότητας, αποτελούν παρελθόν.

    Άλλωστε ο ένας πυλώνας του εθνικού σχεδίου για την ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας είναι η εδραίωση της δημοσιονομικής εξυγίανσης, προσαρμογής και πειθαρχίας σε όλη την έκταση της γενικής κυβέρνησης.

    Ο έτερος της επανεκκίνησης της πραγματικής οικονομίας είναι που θα συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, μέσω της προώθησης των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και της αποτελεσματικής υλοποίησης των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών».

    Σε ερώτηση για μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στην εστίαση ο κ. Σταϊκούρας δηλώνει ότι ο αυξημένος ΦΠΑ δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

    «Εκτιμούμε ότι το πρώτο τρίμηνο του έτους θα είμαστε εντός των στόχων, καθώς έχουν ληφθεί υπόψη στις προβλέψεις για τα δημόσια έσοδα του 2013 τόσο οι πρωτογενείς όσο και ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 237 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Ο βασικός ένοχος της κρίσης είναι η Γερμανία»
    Τη Γερμανία ως ένοχη για την κρίση δείχνει ο Γερμανός οικονομολόγος Jörg Bibow, καθηγητής Οικονομικών στο Skidmore College της Νέας Υόρκης και ερευνητής στο Levy Economics Institute. Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, εξηγεί τη λογική του πίσω από αυτό το ζήτημα και απαντά στο αν στην Ελλάδα βρίσκεται όντως καθ’οδόν η ανάπτυξη.

    «Ναι, η Γερμανία είναι ο βασικός ένοχος» δηλώνει ο κ. Bibow και συμπληρώνει: «Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη οικονομία στην Ευρώπη, οι πολιτικές της Γερμανίας έχουν αναπόφευκτα αντίκτυπο στη ζώνη του ευρώ. Στο νομισματικό τομέα η Γερμανία είναι επίσης ο παραδοσιακός φορέας σταθερότητας στην Ευρώπη.

    Ως εκ τούτου το καθεστώς που συμφωνήθηκε με το Μάαστριχτ για την ΟΝΕ είναι σε μεγάλο βαθμό γερμανικής κατασκευής, βασισμένο στην επιτυχία της Bundesbank και της σταθερότητας του γερμανικού μάρκου. Ωστόσο δεν έγινε αντιληπτό ότι η επιτυχία του γερμανικού μοντέλου της εξαγωγικής ανάπτυξης στην προ-ΟΝΕ εποχή απαιτούσε ότι οι άλλες χώρες θα συμπεριφέρονταν διαφορετικά από τη Γερμανία».

    Ο Γερμανός οικονομολόγος αναφέρεται και στον παραδοσιακό κανόνα της Γερμανίας σχετικά με τη σταθερότητα των τιμών.

    «Ο κανόνας α ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 227 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Πολύτιμη ισοπαλία για τη ΛεβάντεΒρέθηκε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε. Βρέθηκε με δέκα παίκτες και άντεξε… Η Λεβάντε έδειξε χαρακτήρα στο «Ανοέτα» και απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 1-1 για την 24η αγωνιστική. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League παρέμεινε στην ένατη θέση φτάνοντας τους 34 βαθμούς, ενώ οι Βάσκοι έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League.

    Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Καράμπελας στο 16’ και μετέτρεψε σε γκολ ο Βέλα. Έντεκα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο και με τον Μίτσελ να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα. Στο 57’ η ομάδα του Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καράμπελα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

    Η σύνθεση της Λεβάντε: Κέιλορ, Λελ (46’ Πέδρο Λόπεθ), Μπαγεστέρος, Βύντρα, Καράμπελας, Ιμπόρα, Ντιόπ, Βάλντο, Μίτσελ (80’ Ρούμπεν Γκαρθία), Πέδρο Ρίος (59’ Χουανφράν), Μάρτινς.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 167 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικάΟργανωμένο κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, με αρχηγό μια γυναίκα, εξαρθρώθηκε, μετά από επιχείρηση, που διεξήχθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, προχτές το απόγευμα και χτες το πρωί στην Αττική.

    Απο τους αστυνομικούς συνελήφθησαν εννέα μέλη της σπείρας, εκ των οποίων δύο γυναίκες υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 33 και 47 ετών, έξι άνδρες Έλληνες 32, 33, 34, 37, 45 και 63 ετών αντίστοιχα και μία Ελληνίδα ηλικίας 50 ετών, ενώ αναζητούνται άλλα τρία μέλη της σπείρας.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αρχηγός της σπείρας, η οποία οργάνωνε την εισαγωγή και προμήθεια των ναρκωτικών, ήταν η 47χρονη υπήκοος Βουλγαρίας.

    Τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος, αναλάμβαναν την διακίνηση των ναρκωτικών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, είτε σε άλλους εμπόρους ναρκωτικών είτε σε πιάτσες τοξικομανών.

    Συνολικά κατασχεθηκαν:
    Κοκαΐνη βάρους 3.048, 9 γραμμαρίων
    • Κατεργασμένη κάνναβη βάρους 490 γραμμαρίων
    • Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 267,8 γραμμαρίων
    • Ένα περίστροφο με 50 φυσίγγια
    • Είκοσι πέντε συσκευές κινητής τηλεφωνίας
    • Ένας φορητός υπολογιστής
    • Έξι Ι.Χ. αυτοκίνητα
    • Το χρηματικό ποσό των 18.820 ευρώ
    • Ένα βιβλιάριο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 238 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Νέες προσαγωγές για την επίθεση στις ΣκουριέςΤέσσερα ακόμη άτομα προσήχθησαν, στο Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου στη Χαλκιδική, για την επίθεση, που σημειώθηκε, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στο εργοτάξιο της εταιρείας εξόρυξης χρυσού, των Σκουριών Χαλκιδικής.

    Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, μετά την εξέτασή τους, οι τέσσερις προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ το ίδιο είχε συμβεί και με τους υπόλοιπους 27, οι οποίοι είχαν προσαχθεί, το πρωί, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους. Στο μεταξύ αναζητούνται ακόμη τέσσερα άτομα.

    Εξάλλου, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι εκτός από τις βόμβες μολότοφ που δεν ανεφλέγησαν, τα βεγγαλικά - πυρσούς και τα κενά μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό, βρέθηκε επίσης και βιολογικό υλικό.

    Πρόκειται, συγκεκριμένα, για κηλίδες αίματος αλλά και υλικό που εντοπίστηκε σε μία κουκούλα, υπολείμματα τσιγάρων, έναν πυρσό και μια χειρουργική μάσκα. Στο σημείο του συμβάντος έχει ήδη μεταβεί ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 295 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Αποτυπώματα των ληστών της Κοζάνης στις γιάφκες των «Πυρήνων»Τα δακτυλικά αποτυπώματα τριών από τους συλληφθέντες της Κοζάνης εντόπισε και ταυτοποίησε η Αστυνομία σε δύο διαμερίσματα που χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα η «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

    Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., τα αποτυπώματα των συλληφθέντων, για συμμετοχή στη ληστεία που έλαβε χώρα την 1η Φεβρουαρίου 2013 στο Βελβεντό Κοζάνης, Νίκου Ρωμανού, Γιάννη Μιχαηλίδη και Δημήτρη Πολίτη ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Ελ. Αλαμέιν 19, στο Χαλάνδρι.

    Επιπλέον τα αποτυπώματα του Νίκου Ρωμανού και του Γιάννη Μιχαηλίδη ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Αλκέτου 26 – 28, στο Παγκράτι. Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα – γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 257 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Έκλεβαν κοσμήματα και τα πουλούσαν σε ΤούρκουςΑστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Κω, συνέλαβαν οκτώ άτομα από τους οποίους οι έξι είναι Έλληνες και οι δύο Τούρκοι, για αγορά και εμπορία κλεμμένων κοσμημάτων.

    Η συμμορία έκλεβε τα κοσμήματα από σπίτια κατοίκων και από εκκλησίες. Οι αστυνομικοί πήραν πληροφορία, ότι σε διαμέρισμα ενός 49χρονου στο κέντρο της Κω, βρίσκονταν πέντε Έλληνες με κλεμμένα πολύτιμα αντικείμενα, αλλά και δύο Τούρκοι οι οποίοι είχαν μεγάλο χρηματικό ποσό και θα αγόραζαν τα αντικείμενα.

    Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και συνέλαβαν και τα πέντε μέλη της συμμορίας, τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και τους δύο Τούρκους.

    Στην κατοχή των Ελλήνων βρέθηκαν χρυσά αντικείμενα βάρους 760 γραμμαρίων, αλλά και αφιερώματα από εκκλησίες, τα οποία είχαν κλέψει από σπίτια και ναούς στην Κάλυμνο.

    Στην κατοχή των Τούρκων βρέθηκαν 17.500 ευρώ, που προορίζονταν για την αγορά των κοσμημάτων ενώ βρέθηκαν και δύο εισιτήρια για την επιστροφή των δύο στην πατρίδα τους.

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 264 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Μοιραίο ψάρεμα στον ΑώοΜοιραίο στάθηκε το ψάρεμα στον Αώο, στη θέση Μπουραζάνι της Κόνιτσας, για έναν 39χρονο οικοδόμο κάτοικο Ιωαννίνων, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα.

    Ο άτυχος άνδρας που πήγε για ψάρεμα πέστροφας με καλάμι, βρέθηκε από τον φίλο του, νεκρός στην κοίτη του ποταμού, με έγκαυμα στο χέρι κάτω ηλεκτροφόρα καλώδια κολώνας. Αμέσως μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων και αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 218 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Συνελήφθη πρώην έφορος ομάδας καλαθοσφαίρισηςΣυνελήφθη για μη καταβολή χρεών στο δημόσιο ένας 68χρονος, πρώην έφορος ομάδας καλαθοσφαίρισης της Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το ύψος των οφειλών είναι της τάξης των 2.875.384 ευρώ.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 257 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις καταστημάτων στα Τρίκαλα
    Δώδεκα περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων εξιχνιάστηκαν στα Τρίκαλα ενώ συνελήφθη ένας 19χρονος που διέπραξε τις κλοπές το τελευταίο χρονικό διάστημα μαζί με έναν 18χρονο συνεργό του που αναζητείται. Συνολικά ο 19χρονος αφαίρεσε χρηματικά ποσά 550 ευρώ και αντικείμενα αξίας 1500 ευρώ περίπου.

    Στα Τρίκαλα επίσης συνελήφθη ένας 67χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούν τριάντα καταδικαστικές αποφάσεις, ποινές φυλάκισης 31 ετών και 7 μηνών και χρηματικές ποινές συνολικού ύψους 22.750 ευρώ. Ο 67χρονος διατηρούσε μέχρι πρότινος αλυσίδα καταστημάτων ειδών διατροφής στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 242 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Στο νοσοκομείο ένα άτομο από τα επεισόδια στη ΧαλκιδικήΤέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής, μετά την εισβολή, τα ξημερώματα Κυριακής, κουκουλοφόρων στο εργοτάξιο της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής, όπου βιαιοπράγησαν εναντίον των φυλάκων και έβαλαν φωτιά στις εγκαταστάσεις καίγοντας οχήματα και γραφεία.

    Εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι από τους τέσσερις οι τρεις έφυγαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου. «Πράγματι μας έφεραν έναν 27χρονο άντρα με εκδορές και επιφανειακά, πλην όμως όχι επικίνδυνα, τραύματα. Παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο, όμως η υγεία του είναι σε καλή κατάσταση», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα «σημειώθηκε επίθεση από ομάδα περίπου 40 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με χρήση εύφλεκτου υλικού και βομβών μολότοφ σε εργοτάξιο προετοιμασίας εξόρυξης μεταλλευμάτων - χρυσού, στις Σκουριές Χαλκιδικής. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε μηχανήματα, κοντέινερ και οχήματα».

    Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών προσήχθησαν 27 άτομα τα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 238 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Δεν τίθεται θέμα αλλαγής προπονητή»Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Φάμπρι και αυτό τόνισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά την ήττα (1-0) του Παναθηναϊκού από τον Άρη. «Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής προπονητή, δεν θα έρθει κανείς, δεν θα φέρουμε κανέναν, δεν θα αντικατασταθεί κανένας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γενικός αρχηγός του «τριφυλλιού».

    «Δεν επικρατεί κάτι άσχημο στα αποδυτήρια. Υπάρχει κατήφεια. Σήμερα δείξαμε ένα κακό πρόσωπο. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο. Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής προπονητή, δεν θα έρθει κανείς, δεν θα φέρουμε κανέναν, δεν θα αντικατασταθεί κανένας. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Το πιο δίκαιο θα ήταν το ισόπαλο», δήλωσε ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 165 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Ένα γκολ και δύο κίτρινες μέσα σε έξι λεπτά για τον ΡάμοςΗ Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε μόλις στο 3’ να ανοίξει το σκορ με τον Μοράτα, αλλά τα… ωραία ήταν αυτά που ήρθαν μετά από λίγο με πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Ράμος.

    Ο αμυντικός των «μερένχες» στο 12’ «έγραψε» το 2-0 και λίγο αργότερα κατάφερε το αδιανόητο. Είδε δύο κίτρινες σε διάστημα ενός λεπτού (17’για μαρκάρισμα στον Μπαπτίστα, 18’ για χέρι) και διεκδικεί μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

    Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων επέτρεψε στους παίκτες του Μουρίνιο να φτάσουν στη νίκη και στους 49 βαθμούς, 16 λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 193 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Χτύπησε ο ΜέγιεριΤραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο των Πηγαδιών ο Μπάλαζ Μέγιερι. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σε σύγκρουσή του με αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να κάνουν λόγο για κάκωση στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού.

    Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι ο Ούγγρος γκολκίπερ θα χάσει τη ρεβάνς με τη Λεβάντε, καθώς από αύριο θ’ ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και εκτιμάται πως οι πιθανότητες για να προλάβει να δώσει το «παρών» κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού την Πέμπτη είναι με το μέρος του.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 219 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Ντουέτο για Ρουσλάνα και Φουρέιρα
    Σέξι ντουέτο θα κάνουν στη σκηνή του ελληνικού τελικού της Eurovision η Ρουσλάνα και η Ελένη Φουρέιρα.

    Τα δύο κορίτσια θα τραγουδήσουν το «Wild Dances», θυμίζοντάς μας το νικητήριο τραγούδι της Eurovision του 2004.
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 275 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    «Λείπουν οι προσωπικότητες από τον Παναθηναϊκό»Για μια ακόμη φορά ο Φάμπρι μίλησε χωρίς φόβο και πάθος. Μετά την ήττα με σκορ 1-0 από τον Άρη ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως από τον Παναθηναϊκό λείπουν οι παίκτες με προσωπικότητα.

    Ο Φάμπρι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως δεν ξέρει ποιος φταίει για το γεγονός πως η ομάδα έχει φτάσει τόσο χαμηλά, ενώ για το παιχνίδι τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν μεν καλύτερος, όμως οι παίκτες του Άρη μπήκαν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

    Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού»:

    Για το σημερινό αποτέλεσμα: Πιστεύω ότι κέρδισε ότι η ομάδα που συμπεριφέρθηκε σωστότερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη και θα ήθελα να τον συγχαρώ. Παράλληλα, θα ήθελα να συγχαρώ και τον κόσμο του. Για το παιχνίδι λίγα πράγματα μπορεί να πει κανείς. Είχαμε καλή συμπεριφορά, όμως δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

    Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εδώ και δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει αύριο ή μετά από ένα μήνα».

    Για την παρουσία της ομάδας του: «Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν την νίκη όμως δεν είχε την ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά. Με κάθε σεβασμό, θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, όμως οι παίκτες του Άρη άφησαν τη σάρκα τους στον αγω ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 212 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο «Ελέ»Στην απόφασή του να παραιτηθεί από τον πάγκο του Πανιωνίου φαίνεται ότι εμμένει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, καθώς παρά το γεγονός ότι η διοίκηση δεν έχει συνεδριάσει ακόμη για το αν θα δεχτεί την παραίτησή του, ο ίδιος αποχαιρέτησε τους παίκτες του.

    Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί και είπε στους ποδοσφαιριστές του να περάσουν από το γραφείο του για να τους χαιρετήσει. Χαρακτηριστικά ο Ελευθερόπουλος είπε: «Όποιος θέλει και το νιώθει πραγματικά μπορεί να περάσει από το γραφείο μου για να τον χαιρετήσω».

    Όπως ήταν φυσικό, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που έχει με τους παίκτες του, όλοι πέρασαν από το γραφείο του για να τον αποχαιρετήσουν. Ο Ελευθερόπουλος με αυτή του την κίνηση κατέστησε σαφές ότι δεν κάνει… πίσω στην απόφασή του να παραιτηθεί.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 179 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-18 | Comments (0)

    Συνωμότησε το σύμπαν...Νίκη-οξυγόνο για τον Άρη που μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες (άστοχο πέναλτι με τον Αγκάνθο για τους «κίτρινους», δοκάρι με τον Μαυρία για τους «πράσινους») ο Κοέλιο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο φινάλε και έβγαλε από τη δύσκολη θέση τους Θεσσαλονικείς! Απομακρύνονται τα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό.

    Πώς ξεκίνησαν:

    Χωρίς εκπλήξεις οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι Μιχαλήτσος για τον Άρη και Φάμπρι για τον Παναθηναϊκό.

    Στο 4-2-3-1 του Άρη ο Διούδης πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, οι Παπαζαχαρίας και Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας, ο Ζαραδούκας αριστερά και ο Ψυχογιός δεξιά. Οι Κοέλιο και Παπαστεριανός ξεκίνησαν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Τάτο μπροστά τους, τον Διαμαντάκο στο αριστερό άκρο, τον Καζναφέρη στο δεξί και τον Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης.

    Με ίδιο σχηματισμό παρατάχθηκε και ο Παναθηναϊκός. Με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Κάιπερ, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδη, κεντρικούς χαφ τους Σο, Βιτόλο, αριστερά τον Εσπάρθα, δεξιά τον Σισοκό, και τον Ζέκα να κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Τοτσέ.

    Εκ των προτέρων ήταν γνωστό πως Άρης και Παναθηναϊκός θα καταθέσουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουν σήμερα το «τρίπο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 184 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-17 | Comments (0)

    Και τώρα... ΖαλγκίριςΜπορεί στον πρώτο γύρο να είχε «πέσει» θύμα έκπληξης κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν διατεθειμένος να επαναλάβει το ίδιο λάθος.

    Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τους αντιπάλους του με 97-72, άφησε πίσω του την «σκληρή» ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς με την Ζαλγκίρις Κάουνας, όπου θα κρίνει πολλά για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

    Επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων για τον Παναθηναϊκό, με τον Διαμαντίδη να έχει 14 πόντους (4/4 τρίποντα), τον Ματσιούλις 13, τους Μπράμος, Σχορτσανίτη, Λάσμε 11 και τους Ξανθόπουλο, Σκορδίλη να προσθέτουν ακόμη 10.

    Προσέφεραν θέαμα οι "πράσινοι" που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 28 ασίστ!

    Το ματς:

    Ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκίνησε με τους Διαμαντίδη, Ούκιτς, Ματσιούλις, Γκιστ και Λάσμε. Από πολύ νωρίς ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα με 8-2, όντας πολύ εύστοχος. Η διαφορά ανέβηκε σε διψήφια νούμερα από το 8’ (20-10), με την ευστοχία στα δίποντα να είναι πάνω από 70%. Η πρώτη περίοδος έκλεισε στο 22-10 υπέρ των «πράσινων» κι έβαλαν από νωρίς τα θεμέλια νίκης.

    Ο Σχορτσανίτης με δικούς του συνεχόμενους πόντους, ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ (27-12), με τους «κοντούς» του Παναθηναϊκού να ταΐζουν υποδειγ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 214 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-17 | Comments (0)

    Λαμπρός και πάλι ο ΑστέραςΑυτός ο Αστέρας είναι θηρίο! Σε ένα σπάνιο για Σούπερ Λίγκα ματς, οι Αρκάδες κατάπιαν την καλή -αλλά αφελή- Βέροια και με γκολ του νεοαποκτηθέντα Λένσε στις καθυστερήσεις (2-1) ανέβηκαν πάλι δεύτεροι!

    Παιχνίδι που… τσιμπιόσουν για να πιστέψεις ότι βλέπεις Σούπερ Λίγκα (και όχι ότι κοιμάσαι κι ονειρεύσαι τις ρεβάνς του Champions League) ήταν αυτό που ξεκίνησαν Βέροια και Αστέρας. Διότι ακόμα και στη χλίδα του σεντονιού -και όχι στο βούρκο του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας- δύσκολα στριμώχνονται 17 τελικές προσπάθειες (9 κι 8 αντίστοιχα) σε 45 λεπτά. Τόσο δύσκολα, όσο δύσκολο θα ήταν να τελειώσει χωρίς γκολ το ημίχρονο.

    Δεν μπόρεσαν να το βάλουν λοιπόν οι γηπεδούχοι στο διάστημα που ήλεγχαν το ματς. Με υπεύθυνο τον Φούλοπ (σε τετ-α-τετ με τον Μοκάκε) και το δοκάρι του (σε τετ-α-τετ με τον Ολαϊτάν). Δεν μπόρεσε να το βάλει ούτε ο Φορμίκα -σε δυο καλά σουτ που είχε όταν ο Αστέρας ισορρόπησε. Μπόρεσε να το βάλει ο Ράγιος όμως -με απευθείας σουτ που λίγοι μπορούν να πιάσουν και λίγοι τερματοφύλακες (στους οποίους δεν συμπεριλήφθηκε ο Λόπεθ) μπορούν ν’ αποκρούσουν.

    Από το πρώτο κιόλας λεπτό του β’ ημιχρόνου το ματς άρχιζε να σε… προσγειώνει στην (ελληνική) πραγματικότητα. Αυτή που θέλει τις ευκαιρίες να λείπουν και τη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 198 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-17 | Comments (0)

    Δεν «την θέλει» τη ΝάπολιΑδυναμία να πλησιάσει στους δύο βαθμούς την Γιουβέντους έδειξε η Νάπολι, η οποία στο «Σαν Πάολο» παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην Σαμπντόρια για την 25η αγωνιστική της Serie A.

    Οι «παρτενοπέι» έμειναν στην ισοπαλία 0-0 με την ομάδα της Γένοβα για την 25η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να βάλουν και πάλι… φωτιά στο πρωτάθλημα και να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή στους δύο βαθμούς.

    Μεγάλη νίκη για την Κάλιαρι στην έδρα της Πεσκάρα, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 2-0, να φτάνουν τους 28 βαθμούς και να παίρνουν βαθιά… ανάσα ενόψει της συνέχειας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Σαρδηνίας ο Σάου, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα στο 53’ και στο 61’ και… χάρισε το σημαντικό διπλό.

    Με αυτό το τρίποντο η Κάλιαρι ξεπέρασε στον πίνακα τη Μπολόνια, που ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Κατάνιας και την Αταλάντα, που έχασε 2-1 από την Τορίνο εκτός έδρας.

    Συνοπτικά οι αγώνες της 25ης αγωνιστικής:

    Παρασκευή 15/02

    Μίλαν – Πάρμα 2-1
    (39'αυτ.Παλέτα, 77'Μπαλοτέλι - 93' Σανσόν)


    Σάββατο 16/02

    Κιέβο – Παλέρμο 1-1
    (55’ πεν. Τερό – 5’ Φορμίκα)

    Ρόμα – Γιουβέντους 1-0
    (58’ Τότι)

    Κυριακή ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 189 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-17 | Comments (0)

    Η ζωή του... ΧιΟι Λεβαδειακός και Ατρόμητος δεν εμφάνισαν ιδιαίτερες αρετές στο γήπεδο και μοιραία έμειναν στο 0-0 για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ανούσια κατοχή είχαν οι Βοιωτοί, σχετικά καλό το πρώτο μέρος με κάποιες ευκαιρίες, κακό το δεύτερο, χωρίς να υπάρχουν φάσεις για γκολ!

    Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην βαθμολογία τον πέμπτο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από την άλλη οι Πειριστεριώτες δεν κατάφεραν να πλησιάσουν κι άλλο τον δεύτερο της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ.

    Ντεμπούτο για τον Ατρόμητο έκανε ο Βαγγέλης Μάντζιος.

    Στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειξαν να μην επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες. Κι αυτό γιατί μπήκαν καλύτερα και προσπαθούσαν για το γκολ. Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης, άνηκε στους Περιστεριώτες. Ο Επστάιν στο 19’ έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, βρήκε τον Μάντζιο, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Περιστεριωτών έπιασε εν κινήσει το σουτ, όμως ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

    Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου συνέχισαν να έχουν στην κατοχή τους τη μπάλα και απείλησαν με δύο σουτ από τους Καγεχόν και Ακόστα, όμως ο Ράντμαν ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε ισάριθμες φορές. Τελευταία σημαντική ευκαι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 178 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-17 | Comments (0)

    «Αν δεν πιστεύουμε, ας μην παίξουμε»Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League εξέφρασε ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

    Η ήττα (3-0) από τη Λεβάντε δεν αφήνει πολλές ελπίδες στους Πειραιώτες, όμως ο Αλγερινός επιθετικός ξεκαθάρισε τις σκέψεις του για τον επαναληπτικό αγώνα με την Λεβάντε.

    «Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά ναι, μπορούμε. Εγώ πιστεύω ακόμα στην πρόκριση. Πρέπει να πιστεύουμε όλοι μας», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φορ στη «Real News» και πρόσθεσε:

    «Αν δεν πιστεύουμε, ας μην παίξουμε. Καλύτερα να μην κατέβουμε στο γήπεδο. Προσωπικά πιστεύω πως με τον κόσμο μας στο Καραϊσκάκη, όλα τα μπορούμε».
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 226 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-17 | Comments (0)

    «Να μείνουμε προσγειωμένοι»Η Ρόμα πανηγύρισε χθες (16/02) την πρώτη της νίκη μέσα στο 2013 και μάλιστα επί της πρωτοπόρου της Serie A, Γιουβέντους, την οποία είχε να κερδίσει στο «Ολίμπικο» από το μακρινό 2004. Τα χαμόγελα και η ικανοποίηση έκαναν μετά από καιρό την εμφάνισή τους στις τάξεις των «τζιαλορόσι», ωστόσο, ο «καπιτάνο», Φραντσέσκο Τότι, που πέτυχε το νικητήριο γκολ, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να κρατήσουν «χαμηλά τη μπάλα».

    «Περίμενα και ήλπιζα μια τέτοια εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι. Πάντα μπαίνουμε στο γήπεδο προσπαθώντας για το καλύτερο τόσο για εμάς, όσο και για τους φιλάθλους, αλλά τελευταία δεν τα καταφέρναμε. Αυτή τη φορά και απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Όσο περνούσε η ώρα, είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο και στο τέλος κατορθώσαμε να νικήσουμε. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε από μια τέτοια νίκη, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» ήταν τα λόγια του.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 183 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-17 | Comments (0)

    «Σπίτι μου ο ΠΑΟΚ»Μια μικρή αναδρομή στα επτά χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ έκανε ο Στέλιος Μαλεζάς μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο «Βήμα της Κυριακής». Ο διεθνής στόπερ της Φορτούνα Ντίσελντορφ χαρακτήρισε τον «δικέφαλο» σπίτι του, αλλά και σχολείο για την καριέρα του, αναφέρεται στους παίκτες από τους οποίους επηρεάστηκε, αλλά και την ξεχωριστή προσωπικότητα του… παρεξηγημένου Πάμπλο Γκαρσία.

    Όσο για τον Ιβάν Σαββίδη; «Θα ήθελα να είχε έρθει λίγο νωρίτερα. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Εγώ ήμουν εκείνος που επέλεξα να βιώσω κάτι διαφορετικό στη ζωή μου. Ήταν μια απόφαση που αν δεν την έπαιρνα θα μετάνιωνα στην πορεία, οπότε δεν δικαιούμαι να γκρινιάζω» τόνισε χαρακτηριστικά.

    Αναλυτικά η συνέντευξη του Στέλιου Μαλεζά:

    -Αλήθεια, σε στενοχωρεί καθόλου το γεγονός ότι απέχεις από αυτή τη μετάλλαξη;

    «Ναι, μου κακοφαίνεται κάπως... Ήμουν επτά χρόνια στον ΠΑΟΚ, θα είναι πάντοτε το σπίτι μου, η μεγάλη αγάπη μου. Έζησα εκεί όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές και θα ήθελα να είχε έρθει ο Σαββίδης λίγο νωρίτερα. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Εγώ ήμουν εκείνος που επέλεξα να βιώσω κάτι διαφορετικό στη ζωή μου. Ήταν μια απόφαση που αν δεν την έπαιρνα θα μετάνιωνα στην πορεία, οπότε δεν δικαιούμαι να γκρινιάζω. Χαίρομαι έστω και από απόσταση γι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 183 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-17 | Comments (0)

    Εξαιρετικές κριτικές για ΤοροσίδηΆριστες εντυπώσεις άφησε ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνιζόμενος βασικός στη νίκη της Ρόμα επί της Γιουβέντους με 1-0. Ο διεθνής μπακ απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και άκρως κολακευτικά σχόλια για την παρουσία του στο παιχνίδι.

    Ο «Τόρο» είναι από τους υψηλότερα βαθμολογημένους παίκτες των Ρωμαίων, παίρνοντας από 6,5 μέχρι 7,5, ενώ υψηλότερη βαθμολογία παίρνει ως επί το πλείστον μόνο ο σκόρερ του νικητήριου γκολ, Φραντσέσκο Τότι.

    «Ήταν από τους κορυφαίους, βοήθησε πολύ αμυντικά και ήταν αρκετά επικίνδυνος στις προωθήσεις του», αναφέρει ιστοσελίδα φίλων της Ρόμα. «Η εμφάνισή του ήταν σχεδόν τέλεια. Ήταν απροσπέλαστος αμυντικά και στο δεύτερο μέρος ανέβηκε πολλές φορές απειλώντας τους αντιπάλους», έγραψε η «Mondopalone».
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 207 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-17 | Comments (0)

    ΑΕΚ από ατσάλιΜπορεί να μην κερδίζει εύκολα, αλλά αυτή η ΑΕΚ δύσκολα χάνει. Η αμυντική λειτουργία της «Ένωσης» έχει εξελιχθεί εσχάτως σε μεγάλο της ατού και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου διατηρήθηκε το απαραβίαστο της εστίας για τρίτο συνεχές ματς, κάτι που είχε να συμβεί στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο του 2010! Τότε οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κερδίσει Ξάνθη (0-1), Άρη (4-0) και Παναθηναϊκό (1-0).

    Η ΑΕΚ είχε δεχτεί 20 γκολ στις 16 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ τις τελευταίες έξι έχει παθητικό μόλις 2. Δεν είναι όμως μόνο ότι δέχεται δύσκολα γκολ, αλλά ότι και δεν απειλείται πολύ. Στις πρώτες 16 αγωνιστικές οι αντίπαλοι της ΑΕΚ είχαν 116 τελικές προσπάθειες στην εστία της, ενώ στις τελευταίες έξι μόλις 35. Συγκεκριμένα, η Ξάνθη είχε 3, ο Άρης 4, ο ΟΦΗ 3, ο Πανιώνιος 6, η Κέρκυρα 11 (σε ματς όπου η ΑΕΚ αγωνίστηκε για μισή ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα) και ο ΠΑΟΚ 8.

    Πληρώνονται από τις εισπράξεις

    Στο χθεσινό ματς κόπηκαν 15.105 εισιτήρια και οι εισπράξεις ήταν 176.605 ευρώ. Το 70% από τις καθαρές εισπράξεις θα διατεθούν για τις πληρωμές των παικτών, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τα έσοδα από το επόμενο εντός έδρας ματς, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

    Στροφή σε Πλατανιά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 181 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-17 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Φεβρουάριος 2013  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    2425262728
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 6
    Φίλοι-Επισκέπτες: 6
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz