Δευτέρα, 2024-05-13, 2:17 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2013 » Φεβρουάριος » 16
    Ελπίδες στη λάσπη για την ΚέρκυραΚαι από την… λάσπη βγήκε η ελπίδα για την Κέρκυρα, η οποία σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στον Πανιώνιο και μένει «ζωντανή» μάχη για την παραμονή, σε ένα γήπεδο το οποίο ήταν ακατάλληλο για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

    Οι Φαίακες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Κολοβού στο 7’, μπόρεσαν να φέρουν το παιχνίδι… τούμπα και με μεγάλο πρωταγωνιστεί τον Γκέσιο με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 38’ και στο 82’, έφτασαν σε ένα πολύ μεγάλο τρίποντο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

    Οι γηπεδούχοι είχαν να κερδίσουν στη Σούπερ Λίγκα από τον αγώνα του πρώτου γύρου απέναντι στους «κυανέρυθρους» στη Νέα Σμύρνη.

    Στον αντίποδα ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς και πλέον ψάχνει βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να μην μπλέξει σε… περιπέτειες.

    Με τον αγωνιστικό χώρο να θυμίζει περισσότερο… λίμνη παρά γήπεδο ποδοσφαίρου οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της αναμέτρησης προσπάθησαν να βρουν τα πατήματά τους, ώστε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με τον Κολοβό να κάνει από κοντά το 1-0, μετά από κόρνερ του Σάμαρη και αδύναμο σουτ του Αυλωνίτη. Ό,τι είχε ετοιμά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 198 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Και ΠΑΣ και... δεν ΠΑΣΈχασε την ευκαιρία να πάρει σαφές προβάδισμα για την είσοδο στα πλέι οφ και το ευρωπαϊκό όνειρο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες, αν και έρχονταν από εκπλητικές εμφανίσεις και νίκες στο γήπεδό τους, δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο κόντρα στον Πανθρακικό με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στους «Ζωσιμάδες» για την 22η αγωνιστική.

    Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι… φαγώθηκαν μεταξύ τους οι δύο σύλλογοι, καθώς οι μεν Ηπειρώτες δεν κατάφεραν να εδραιωθούν περαιτέρω στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι δε Θρακιώτες να κάνουν ακόμη ένα βήμα παραμονής.

    Επιθετικά, έλειπε η... φαντασία του Ντε Βινσέντι για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», καθώς ο Αργεντινός άσος έμεινε εκτός αποστολής τελευταία στιγμή, λόγω ίωσης.

    Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο με δύο σουτ από τους Γεωργίου και Ίλιτς, που δεν ανησύχησαν βέβαια. Μετά το 15’, ο Πανθρακικός προσπάθησε να δημιουργήσει επιθετικά, έχοντας δύο καλά σουτ με τον Λουσέρο. Τα λεπτά περνούσαν, χωρίς την μεγάλη φάση, σε ένα μέτριο παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να θωρακίσουν πρώτα την άμυνά τους και στη συνέχεια να αξιώσουν κάτι καλύτερο, ενώ κι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν στα κα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 175 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Οι «κανονιέρηδες» έπαθαν αφλογιστίαΗ Άρσεναλ έμεινε εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού ηττήθηκε 1-0 από τη Μπλάκμπερν στο «Έμιρεϊτς» για τους «16» του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού.

    Ο Καζίμ Ρίτσαρντς (πρώην του Ολυμπιακού) στο 72’ πέτυχε το γκολ με το οποίο η Μπλάκμπερν απέκλεισε την Άρσεναλ.

    Οι «κανονιέρηδες» κυριάρχησαν στην αναμέτρηση με τους «ρόβερς», ο Αρσέν Βενγκέρ έριξε στο ματς και τους Καθόρλα, Γουίλσιρ και Γουόλκοτ στο τελευταίο εικοσάλεπτο για να τελειώσουν το ματς και να σκεφτούν μετά την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Μπάγερν Μονάχου, αλλά όλα «στράβωσαν».

    Μάλιστα, ήταν η πρώτη ήττα των Λονδρέζων από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας στο Κύπελλο Αγγλίας, στα 16 χρόνια παρουσίας του Αλσατού κόουτς στον πάγκο!

    Το ματς:

    Απολύτως φυσιολογικά κύλησε το παιχνίδι για την Άρσεναλ. Έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, βάζοντας τη Μπλάκμπερν με την πλάτη στον τοίχο και χάνοντας ευκαιρίες… με το τσουβάλι, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έδειξε ότι ήθελε να «καθαρίσει» από νωρίς. Στο 22ο λεπτό, ο Κιν απομάκρυνε μια δυνατή κεφαλιά του Ντιαμπί και με μπροστάρηδες τους Αρτέτα και Ζερβίνιο, οι «κανονιέρηδες» δεν σταματούσαν να επισκέπτονται την αντίπαλη περιοχή. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Ιβοριανός ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 217 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Φθηνά τη γλίτωσε η ΣάλκεΗ Σάλκε αναμετράται την Τετάρτη με τη Γαλατάσαραϊ για τους «16» του Champions League, αλλά με πρόσωπο σαν κι αυτό που εμφανίζει στην Bundesliga του χρόνου θα απέχει από τη διοργάνωση. Οι «βασιλικοί μπλε», για ένα ακόμη ματς χωρίς τον τραυματία Κυριάκο Παπαδόπουλο, έμειναν στο 2-2 με τη Μάιντς, με τον Μισέλ Μπάστος να σκοράρει δις και να ισοφαρίζει στο 82’, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν κι άλλο από την προνομιούχο τετράδα.

    Την ίδια ώρα, η Λεβερκούζεν με το 2-1 απέναντι στην Άουγκσμπουργκ έκανε ένα ακόμη βήμα προς τα αστέρια και σκαρφάλωσε-τουλάχιστον μέχρι να αγωνιστεί η Ντόρτμουντ-στη δεύτερη θέση.

    Η Φράιμπουργκ πέρασε με 3-2 από τη Βρέμη (απών ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος λόγω ίωσης) και πλησίασε στο στόχο της εξόδου στην Ευρώπη σε αντίθεση με τη Βέρντερ.

    Το Αμβούργο μπήκε στην προνομιούχο εξάδα νικώντας 1-0 την κατάκοπη από το Europa League Γκλάντμπαχ με σκόρερ τον Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ.

    Τέλος, η Φορτούνα με τον Στέλιο Μαλεζά στο βασικό σχήμα επιβλήθηκε 1-0 της Γκρόιτερ Φιρτ αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

    Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

    Παρασκευή 15/2

    Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 0-2
    (36’ Μάντζουκιτς, 92’ Ρόμπεν)

    Σάββατο 16/2

    Λεβερκο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 205 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Μήκος... υψηλού επιπέδουΤέτοιο μήκος είχαμε καιρό να παρακολουθήσουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Για αυτό φρόντισαν οι Γιώργος Τσάκωνας και Λούης Τσάτουμας στο ΣΕΦ. Ο πρώτος πήρε τη νίκη με 8.15, επίδοση που τον φέρνει στη δεύτερη θέση για φέτος στον κόσμο και στη δεύτερη θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Τσάκωνας με όλα τα άλματα που πραγματοποίησε βελτίωσε τρεις φορές το ατομικό του ρεκόρ (8.00), καθώς, πριν από το 8.15, προσγειώθηκε στα 8.02 και στα 8.06, ενώ στο πέμπτο του άλμα είχε 8.01.

    Η νίκη του Τσάκωνα έβαλε τέρμα στο σερί νικών του πανελλήνιου ρέκορντμαν του αγωνίσματος, ο οποίος, με εξαίρεση το 2010, επικρατεί σε όλες τις διοργανώσεις από το 2004 και έπειτα. Ο Τσάτουμας είχε άλμα στα 8.08 στην πρώτη του προσπάθεια, ήτοι την τέταρτη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και πήρε τη δεύτερη θέση, «πιάνοντας», παράλληλα, το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ, κάτι που είχε κάνει ήδη μερικές μέρες νωρίτερα ο Τσάκωνας με 7.94.

    Ο Τσάτουμας στο έκτο του άλμα έκανε 7.98.

    Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων εξασφάλισε ο Τάσος Γαλαζούλας, ο οποίος είχε άλμα στα 7.73 και βελτίωσε το απόλυτο ρεκόρ του.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 190 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Ισχύουν λιγότερα από όσα γράφονται»Άπαντες στον Παναθηναϊκό έχουν ως στόχο να αντιστρέψουν το κλίμα μέσα από θετικά αποτελέσματα, το μήνυμα του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

    Ο νεαρός στόπερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και τις διαρροές για κακές σχέσεις παικτών με τον προπονητή, λέγοντας ότι ισχύουν λιγότερα από όσα έχουν γραφτεί.

    Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

    Για το αν υπάρχει εξήγηση για τα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια: Έχουμε δει ότι ο Παναθηναϊκός συνήθως παρουσιάζει δύο πρόσωπα, με όλους τους προπονητές που έχουν περάσει εφέτος. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί γίνεται... Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Τρίπολη, χάνοντας την νίκη στα σημεία, ενώ κόντρα στην Ξάνθη παρουσιάσαμε πολύ κακό πρόσωπο. Χάνουμε ευκαιρίες και δεν μπορούμε να κρατήσουμε το μηδέν... Δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί συμβαίνει αυτό.

    Για το αν μπορεί να αλλάξει η εικόνα των Πράσινων στον αγώνα με τον Άρη: Πρέπει να αλλάξει η εικόνα μας. Είμαστε σε ένα σημείο, όπου είναι μονόδρομος οι τρεις βαθμοί. Το ίδιο ισχύει και για επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε το ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 244 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Χωρίς Χολέμπας και ΦετφατζίδηΌσο αναμενόμενη ήταν η απουσία του τραυματία Φουστέρ και των ανέτοιμων (μιας και μόλις χθες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης) Πίνο, Ντιακιτέ και Πάντελιτς, τόση έκπληξη προκάλεσαν δύο άλλα «κοψίματα» που έκανε ο Μίτσελ μετά τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει του ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

    Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα τον Χοσέ Χολέμπας και τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο πρώτος δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του απέναντι στη Λεβάντε, ενώ ο δεύτερος είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή (στο 75’ αντί του Μασάντο) και δεν βοήθησε να αλλάξει η ροή του αγώνα.

    Δεδομένης της απουσίας του Χολέμπας, πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Λυκογιάννης καθώς δεν υπάρχει άλλος κλασικός αριστεροπόδαρος μπακ.

    Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 176 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Τσεκάρει» Χαριστέα η ΊντερΟ Ντιέγκο Μιλίτο θα μείνει εκτός γηπέδων μέχρι το τέλος της σεζόν και έτσι η Ίντερ ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με την Corriere Dello Sport, οι «νερατζούρι» εξετάζουν την περίπτωση του Άγγελου Χαριστέα αλλά και του Τζον Κάριου.

    Ο Έλληνας επιθετικός είναι… άνεργος και φρόντιζε να κάνει προπονήσεις μόνος του έτσι ώστε να διατηρείται σε καλή φόρμα. Χωρίς ομάδα είναι και ο Νορβηγός Κάριου.

    Στη λίστα της Ίντερ βρίσκεται και ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι, ο οποίος αν και έχει αποσυρθεί σκέφτεται να ενεργοποιηθεί και πάλι, φορώντας αυτή τη φορά τη φανέλα των «νερατζούρι».
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 272 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Θα μεταφερθούν τα αρχαία του σταθμού «Βενιζέλου»
    Σύσκεψη υπό το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων, Στράτο Σιμόπουλο, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Μετρό Θεσσαλονίκης, σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τα αρχαιολογικά ευρήματα στο σταθμό «Βενιζέλου».

    Ο κ. Σιμόπουλος ενημέρωσε τους παραγωγικούς φορείς της πόλης για το σχετικό θέμα, επισημαίνοντας «την προσπάθεια που καταβλήθηκε εδώ και τρεις μήνες από την Αττικό Μετρό ΑΕ, προκειμένου να βρεθεί λύση», ώστε τα ευρήματα να παραμείνουν στο σταθμό, κάτι όμως το οποίο «μετά από ενδελεχή έρευνα αποδείχτηκε τεχνικά αδύνατο».

    Ο κ. Σιμόπουλος πρόσθεσε ότι «το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την απόσπαση και μεταφορά των ευρημάτων στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά ή σε άλλο ενδεδειγμένο χώρο, όπου θα αναδειχθούν και θα αποτελέσουν πόλο έλξης για χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες».

    Ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Θεσσαλονίκης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Αττικό Μετρό ΑΕ», Κωνσταντίνος Ζέρβας, τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς απαιτούν την ολοκλήρωση του έργου, σεβόμενοι απόλυτα το παρελθόν, αλλά δουλεύοντας για το παρόν και το μέλλον. Από την πλευρά τους, οι τοπικοί φορείς τάχθηκαν υπέρ της επιτάχυνσης των ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 212 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (1)

    Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της ΠελοποννήσουΑμετακίνητοι στα μπλόκα μένουν οι αγρότες της Πελοποννήσου, παρά την κακοκαιρία. Εκατοντάδες παραγωγοί βρίσκονται στο Μάνεση Αργολίδας, στη Νεστάνη Αρκαδίας, στον κόμβο Βουρβούρων στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης, στο 103 χιλιόμετρο της εθνικής οδού στο Βέλο Κορινθίας και στο Σουληνάρι Μεσσηνίας και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

    Το μεσημέρι του Σαββάτου, αγρότες της Αργολίδας, της Αρκαδίας και της Νεμέας πραγματοποίησαν πορεία με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Κορίνθου. Οι αγρότες φτάνοντας στα διόδια Σπαθοβουνίου, έκαναν συμβολική κατάληψη και σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων, από τις 4.15 το μεσημέρι και για μία ώρα, αφήνοντας να περνούν ελεύθερα τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Λίγο μετά τις 5.00, το απόγευμα, αποχώρησαν, δηλώνοντας πως θα μείνουν στα μπλόκα μέχρι να ακούσει η κυβέρνηση την κραυγή αγωνίας τους και να δρομολογήσει λύσεις στα αιτήματά τους.Εν τω μεταξύ ομάδα αγροτών από την Νεμέα, σε μια συμβολική κίνηση, πήγαν στα Δερβενάκια και μπροστά στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 212 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Στο «κόκκινο» τα φαρμακεία των ΤρικάλωνΣε τραγική κατάσταση βρίσκονται τα φαρμακεία, εξαιτίας των ανεξόφλητων οφειλών του ΕΟΠΠΥΥ.

    Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, από τα Τρίκαλα όπου βρέθηκε για εκδήλωση του τοπικού Φαρμακευτικού Συλλόγου, για 200 φαρμακεία στην Ελλάδα έχουν εκδοθεί κατασχετήρια περιουσιών, ενώ 60-70 Φαρμακοποιοί δήλωσαν στους Συλλόγους τους, ότι ετοιμάζονται τις επόμενες ημέρες για «λουκέτο».

    Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τρικάλων Νίκος Μάνος αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι φαρμακοποιοί του νομού και αποκάλυψε ότι ένα φαρμακείο έχει ήδη βάλει «λουκέτο» και 4-5 βρίσκονται στο «κόκκινο» με σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

    «Κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα», ανέφερε ο κ. Μάνος, ενώ ο κ. Αμπατζόγλου μιλώντας για «ασυνέπεια» του ΕΟΠΥΥ , πρόσθεσε πως «δεν θέλουμε να ταλαιπωρούμε τον κόσμο, αλλά να βρίσκει εύκολα φάρμακα και αν γίνεται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, να βρίσκει όλα τα σκευάσματα στα φαρμακεία. Αυτό όμως απαιτεί ρευστότητα των Φαρμακοποιών».

    Για το θέμα των εξαγωγών των φθηνών φαρμάκων της Ελλάδας για να υπάρξει μεγαλύτερο κέρδος για τους Φαρμακοβιομηχάνους, ο κ. Αμπατζόγλου , ανέφερε πως «γίνονται προσπάθειες από την Κυβέρνηση για να ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 254 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Ξύλο στο μπλόκο της ΝίκαιαςΕπεισόδια, κατά τα οποία υπήρξαν και τραυματισμοί, σημειώθηκαν το μεσημέρι μεταξύ αγροτών και αστυνομικών δυνάμεων, στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα.

    Οι συμπλοκές άρχισαν όταν οι αγρότες επιχείρησαν να αποκλείσουν την εθνική οδό. Τα ΜΑΤ εμπόδισαν του αγρότες κάνοντας χρήση χημικών, ενώ ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα με τους αγρότες να εκτοξεύουν πέτρες κατά των αστυνομικών.

    Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις αγρότες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας, ενώ παράλληλα ένα περιπολικό της αστυνομίας υπέστη υλικές ζημιές.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 267 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Το σχέδιο ''Αθηνά'' διορθώνει παθογένειες»
    Το σχέδιο «Αθηνά» προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις παθογένειες και στρεβλώσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δηλώνει ο υπουργός Παιδείας κ Κ Αρβανιτόπουλος, σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

    Ο υπουργός υπογραμμίζει πως ο διάλογος είναι ουσιαστικός και πως «όπου υπάρχει η αναγκαία και πλήρης τεκμηρίωση, στη βάση των αρχών του σχεδίου και όχι στη βάση εξυπηρέτησης τοπικών συμφερόντων, οι προτάσεις αυτές θα γίνουν δεκτές».

    Ο κ. Αρβανιτόπουλος σημειώνει πως δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου και αναφέρει πως «οι αλλαγές στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ δεν προέκυψαν λόγω κρίσης. Το μοντέλο αυτό που εφαρμόζαμε τόσα χρόνια οδήγησε στην κρίση». Ο υπουργός Παιδείας δηλώνει πως δεν αλλάζει τίποτε στο σύστημα εισαγωγής φέτος και πως ισχύει η δέσμευσή του ότι δεν θα αλλάξει μέχρι το 2016. Εκτιμά πως οι βάσεις θα ανέβουν λόγω του σχεδίου και πως η μείωση που θα προκύψει στον αριθμό των εισακτέων δεν θα ξεπερνά το 4%.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 239 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Κραυγή αγωνίας από φοιτητές του ΤΕΙ ΧαλκίδαςΚραυγή αγωνίας εκφράζουν οι φοιτητές του ΤΕΙ Χαλκίδας, τμήματα του οποίου μεταφέρονται, σύμφωνα με το σχέδιο Αθηνά, σε Λαμία και Θήβα.

    Ακολουθεί επιστολή φοιτήτριας του ΤΕΙ, η οποία ζητά απαντήσεις σε μία σειρά από ερωτήματα:

    «Είμαι μία φοιτήτρια του ΤΕΙ Χαλκίδας από τους 12.000 συνολικά ενεργούς φοιτητές του ιδρύματος μας, που δεν μπορούμε ούτε να κοιμηθούμε εδώ και 16 ημέρες ,από τον εφιάλτη που ζούμε με το εντελώς παράλογο σχέδιο Αθηνά!!!!!Ξυπνάω και η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; Πως είναι δυνατόν να ζητούν από 5000 φοιτητές να μετακινηθούν από ένα ΤΕΙ όπου είναι από τα μεγαλύτερα της χώρας και από τα αρχαιότερα;

    Είναι δυνατόν να μην έχει ακούσει κανείς όλα αυτά τα χρόνια το ΤΕΙ Χαλκίδας; Μήπως είναι συνοικιακό φροντιστήριο το ΤΕΙ Χαλκίδας και δεν το ξέρουμε εμείς οι ίδιοι που φοιτούμε;Μήπως δεν έχει επαρκές εκπαιδευτικό προσωπικό και όλοι αυτοί οι καθηγητές είναι δημιούργημα της φαντασίας μας; Μήπως οι 12.000 ενεργοί φοιτητές δεν είναι αρκετοί;Μήπως τα 24.500 τ.μ. κτιριακών εγκαταστάσεων είναι περιττά και για αυτό μας μετακινούν στα 200 τ.μ. της Θήβας; Μήπως πρέπει να βραβεύσουμε το Υπουργείο Παιδείας που προτείνει το παράρτημα της Θήβας ( τμή ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 271 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Η μεταφορά του ΤΕΙ σημαίνει διακοπή σπουδών»
    Αντιδρούν στο σχέδιο «Αθηνά» για τη συγχώνευση των σχολών οι φοιτητές του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με το σχέδιο δεν απορροφάται από κάποιο άλλο τμήμα ούτε και συγχωνεύεται. Πρόκειται για μια απλή μετακίνηση, η οποία μόνο προβλήματα δημιουργεί στους φοιτητές αλλά και στη λειτουργία του τμήματος.

    Μια μεγάλη μερίδα των φοιτητών, είναι μόνιμοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης και επέλεξαν το Tμήμα, εκτός των άλλων, και για οικονομικούς λογούς. Η μετακίνηση στο Τ.Ε.Ι. Σερρών θα σημάνει, ουσιαστικά, και τη διακοπή των σπουδών τους.

    Παράλληλα, η πόλη της Θεσσαλονίκης εξυπηρετεί τις ανάγκες του τμήματος καθώς ένα δίκτυο περίπου 100 βιβλιοθηκών, δίνουν κάθε χρόνο θέσεις πρακτικής άσκησης στους φοιτητές και συμβάλλουν στις δραστηριότητες που προκύπτουν από τη διδασκαλία των μαθημάτων (π.χ. εκπόνηση εργασιών, εργαστηριακές ασκήσεις κ.ά).

    Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι φοιτητές, το Σπουδαστήριο του Τμήματος διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη και εξειδικευμένη, για τις ανάγκες της επιστήμης συλλογή, η οποία δε θα μεταφερθεί στις Σέρρες, καθώς ανήκει στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 266 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Στη φυλακή οι υπάλληλοι που εκδίδουν συντάξεις - μαϊμού
    Ποινή φυλάκισης ενός έτους θα αντιμετωπίζουν στο εξής οι δημόσιοι υπάλληλοι αν συλληφθούν να χορηγούν παρανόμως συνταξιοδοτικές παροχές ζημιώνοντας τα Ταμεία, ενώ όσοι υποπέσουν στο ίδιο αδίκημα από αμέλεια θα τίθενται σε υποχρεωτική παύση από την υπηρεσία τους για 12 μήνες.

    Αντιμέτωποι με ποινές θα βρίσκονται όμως και οι πολίτες που καθυστερούν να δηλώσουν τις ληξιαρχικές μεταβολές στην οικογένειά τους, δηλαδή το γάμο, τη γέννηση, το διαζύγιο και το θάνατο ή αυτοί που θα αποδειχθεί ότι εξακολουθούν να λαμβάνουν παροχές που δεν δικαιούνται.

    Στη μεν πρώτη περίπτωση, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, εφόσον καθυστερήσουν να δηλώσουν τις ληξιαρχικές μεταβολές, θα πληρώνουν πρόστιμο από 100 έως 300 ευρώ (για καθυστέρηση ενός ή τριών μηνών αντίστοιχα).
    Παράλληλα οι εργοδότες που θα συλληφθούν να απασχολούν δηλωμένους ανέργους θα πληρώνουν 5.000 ευρώ πρόστιμο ανά άτομο που απασχολούν.

    Οι παραπάνω ρυθμίσεις περιλαμβάνονται σε νομοσχέδιο - σκούπα του υπουργείου Εργασίας, η επεξεργασία του οποίου ολοκληρώθηκε και βρίσκεται ήδη στη γραμματεία του πρωθυπουργό για να πάρει το πράσινο φως και να κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 258 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Απόφαση σταθμός για εργαζόμενους στο νοσοκομείο του ΡίουMία σημαντική δικαστική απόφαση εκδόθηκε χθες από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών που δικαιώνει 11 εργαζόμενους με το πρόγραμμα Stage στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας οι οποίοι είχαν προσφύγει στην Δικαιοσύνη το 2010.

    Η δικαστική απόφαση αναγνώρισε πως πρόκειται για εργαζόμενους με εξαρτημένες συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου, γεγονός που συνιστά δικαίωση της διεκδίκησης των νομίμων δικαιωμάτων τους.

    Η απόφαση αυτή ανοίγει τον δρόμο για δικαίωση και άλλων εργαζομένων μέσω των ιδίων προγραμμάτων οι οποίοι έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 246 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Λεφτά υπάρχουν για επίορκους στο Δημόσιο
    Μισθοδοτούνται κανονικά τα μέλη της συμμορίας που έκαναν τη μεγάλη απάτη στο ΙΚΑ Καλλιθέας και βρίσκονται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστούν.

    Οι γυναίκες που χορηγούσαν παράνομα και με το αζημίωτο επιδόματα σε ανθρώπους που δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, λαμβάνουν το 50% του μισθού τους, καθώς δεν έχουν περάσει ακόμη από πειθαρχικό συμβούλιο, ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία για την οριστική τους παύση. Κανονικά λαμβάνουν επίσης τη σύνταξή τους και οι δύο κατηγορούμενες που είχαν αποχωρήσει από την υπηρεσία.

    Όπως αναφέρει το Έθνος, η ζημιά που προκλήθηκε στο ΙΚΑ από τη δράση τους είναι σχεδόν τριπλάσια από ό,τι είχε υπολογιστεί πέρυσι τον Μάρτιο και αγγίζει τα 16 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την έρευνα των επιθεωρητών του ιδρύματος.

    Πάντως το ΙΚΑ έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων των κατηγορουμένων, στην περίπτωση που αυτοί κριθούν ένοχοι, έτσι ώστε να αποκατασταθεί μέρος της οικονομικής ζημιάς που προκάλεσαν.

    Η ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα, αλλά στις αρχές Μαρτίου, όταν συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 261 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Κατά του «νομισματικού πολέμου» η G20
    Η G20 είναι αποφασισμένη να λάβει μέτρα και τις απαραίτητες συλλογικές δράσεις για να αντιμετωπίσει τα κενά του διεθνούς φορολογικού συστήματος που επιτρέπουν στις πολυεθνικές εταιρείες να διαφεύγουν της φορολογίας, σύμφωνα με την τελική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα στο τέλος της συνόδου της G20 στη Μόσχα.

    Οι υπουργοί Οικονομικών και οι κεντρικοί τραπεζίτες των κύριων πλούσιων και αναδυόμενων χωρών του πλανήτη, οι οποίοι συνεδρίαζαν από χθες Παρασκευή, περιμένουν το συνολικό σχέδιο δράσης που θα παρουσιάσει τον Ιούλιο ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

    Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσαν σήμερα το πρωί μαζί με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία, οι υπουργοί Οικονομικών της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Βρετανίας, που είχαν ζητήσει από τη G20 να ασχοληθεί με το πρόβλημα, εξέφρασαν την υποστήριξή τους σ' αυτή την πρωτοβουλία.

    Οι υπουργοί εκφράζουν τη βούλησή τους να αφήσουν τις αγορές να ορίσουν τις τιμές συναλλάγματος, ώστε να μην χρησιμεύσουν αυτές ως εργαλείο οικονομικού πολέμου, όπως δήλωσε ο βρετανός υπουργός Οικονομικών.

    «Ο κόσμος δεν πρέπει να κάνει το λάθος να χρησιμοποιεί τις ισοτιμίες σαν εργαλε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 190 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Δεκαεξάχρονος φέρεται να βίασε συμμαθήτριά του
    Στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών κρατείται ένας 16χρονος, που φέρεται να βίασε χθες το βράδυ, μια 15χρονη συμμαθήτριά του στην Αλιστράτη Σερρών.

    Ο 16χρονος αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα ανηλίκων Δράμας.
    Category: Ελλάδα | Views: 295 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Στη «φάκα» τρεις Αλβανοί για διακίνηση ναρκωτικών
    Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρεις Αλβανοί, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών. Η σύλληψή τους έγινε στην Καλλιθέα.

    Οι αλλοδαποί είχαν στην κατοχή τους περίπου ένα κιλό κοκαΐνη, 16,6 κιλά ακατέργαστη κάνναβη, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
    Category: Ελλάδα | Views: 237 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Εξαρθρώθηκαν δυο κυκλώματα ναρκωτικών με 81 μέληΣτην εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων που διακινούσαν ναρκωτικά στην ελληνική επικράτεια προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

    «Εγκέφαλοι» των παραπάνω ομάδων, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, είναι ένας 50χρονος Έλληνας και ένας 32χρονος Αλβανός, έγκλειστοι στις φυλακές Πατρών, ενώ ακόμη πέντε κατηγορούμενοι είναι κρατούμενοι, όλοι για εμπορία ναρκωτικών.

    Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και μία 88χρονη!

    Οι σπείρες δρούσαν ανεξάρτητα η μία από την άλλη και ο συνολικός αριθμός των μελών τους ανέρχεται στα 81. Σε ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο συνελήφθησαν συνολικά 33 άτομα, από τα οποία τα 31 αποτελούν μέλη των εγκληματικών οργανώσεων και διενεργήθηκαν 25 κατ’ οίκον έρευνες.

    Στο πλαίσιο των πολύμηνων αστυνομικών ερευνών, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, περίπου δυόμιση κιλά κάνναβης, 140 γραμμάρια ηρωίνης, 583 ναρκωτικά χάπια, το χρηματικό ποσό των 7.600 ευρώ, πλήθος κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούνταν για την επικοινωνία των μελών της οργάνωσης, καθώς και βιβλιάρια – αποδείξεις καταθέσεων και προθεσμιακών λογαριασμών χρηματικών ποσών που ανέρχονται στα 160 ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 232 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Χρωστούσε στο Δημόσιο 51 εκατομμύρια ευρώΣυνελήφθη χθες το πρωί στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 52χρονος Έλληνας, ως πρώην νόμιμος εκπρόσωπος δύο εταιρειών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 51.508.942,77 ευρώ.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
    Category: Ελλάδα | Views: 256 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)


    ~O άντρας λείπει στη δουλειά και η γυναίκα στο σπίτι με το εραστή !!!
    Κάποια στιγμή γυρνάει στο σπίτι ο άντρας.Η γυναίκα γυμνή στο κρεβάτι και κάθεται
    -Τρέχα γυναίνα έξω γιατί πήρε φωτιά το σπίτι
    μια φωνή ακούγεται μέσα από την ντουλάπα <<ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ>>
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 319 | Added by: zetoni9463 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Σκύδρα Πέλλας
    Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Σκύδρα Πέλλας, σημειώθηκε χθες το βράδυ.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άτομα, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλου πήραν 5.000 ευρώ από το ταμείο, καθώς και διάφορα χρυσαφικά.

    Στη συνέχεια, οι δύο δράστες επιβιβάστηκαν σε ΙΧ που οδηγούσε συνεργός τους και διέφυγαν.
    Category: Ελλάδα | Views: 267 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Ασθενής κάηκε ζωντανός δεμένος στο κρεβάτι του
    Φωτιά σε δωμάτιο ασθενούς στο Ψυχιατρικό νοσοκομείο Τρίπολης εκδηλώθηκε σήμερα τα ξημερώματα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

    Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία, άνδρες της οποίας βρήκαν απανθρακωμένο και δεμένο πάνω στο κρεβάτι του έναν 34χρονο ασθενή.

    Επί τόπου έχει φτάσει ιατροδικαστής καθώς και το ανακριτικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρίπολης που διενεργεί προανάκριση.
    Category: Ελλάδα | Views: 239 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Ράκος στο ψυχιατρείο ο ΛαυρεντιάδηςΣε μία αδύναμη φιγούρα, σκιά του παλιού του εαυτού που σέρνεται ράθυμα στους διαδρόμους έχει μεταμορφωθεί ο προφυλακιστέος για το σκάνδαλο της Proton Bank Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος περνάει δύσκολες στιγμές στις φυλακές του Κορυδαλλού.

    Μάλιστα από τις 22 Ιανουαρίου ο γνωστός επιχειρηματίας έχει μεταφερθεί με εισαγγελική παρέμβαση στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ο κ. Λαυρεντιάδης είναι καταβεβλημένος, έχει χάσει αρκετά κιλά ενώ σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση εμφανίζει σημάδια κατάθλιψης.

    Την ίδια ώρα ο πρώην ισχυρός επιχειρηματίας περιμένει τις εξελίξεις στο αίτημα αποφυλάκισης που έχει καταθέσει ώστε να μετατραπεί η προφυλάκιση του σε κατ΄ οίκον περιορισμό λόγω του χρόνιου προβλήματος παραμορφωτικής αρθρίτιδας που αντιμετωπίζει.

    Προς το παρόν πάντως το μόνο που αλλάζει προσωρινά την ψυχολογία του είναι οι επισκέψεις που δέχεται ειδικά από την σύζυγό του, ενώ αρνείται να ανοίξει διάλογο με τους δεσμοφύλακες.
    Category: Ελλάδα | Views: 238 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Συνελήφθη 39χρονος για παιδική πορνογραφία
    Για πορνογραφία ανηλίκων συνελήφθη από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 39χρονος αλλοδαπός χθες, στο Καπανδρίτι Αττικής.

    Ο υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

    Ειδικότερα, στο πλαίσιο διαδικτυακής αστυνομικής έρευνας που πραγματοποίησε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από σχετική καταγγελία, κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στο Καπανδρίτι Αττικής, όπου πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του 39χρονου, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού.

    Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος.

    Από την επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα του 39χρονου, εντοπίστηκαν εκατοντάδες αρχεία με «σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας.

    Ο 39χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
    Category: Ελλάδα | Views: 253 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Εξαρθρώθηκαν οργανώσεις που διακινούσαν ναρκωτικά
    Δύο εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν ναρκωτικά σε όλη τη χώρα εξαρθρώθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Λάρισας.

    Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν 28 άτομα, ενώ σε άλλους 40 σχηματίσθηκαν δικογραφίες και δεν έχουν συλληφθεί.

    Στην υπόθεση εμπλέκονται κρατούμενοι των φυλακών της Λάρισας, καθώς επίσης και αλλοδαποί, ενώ κατασχέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά και βιβλιάρια καταθέσεων.

    Η παρακολούθηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών κράτησε έξι μήνες ενώ με άδεια των εισαγγελικών αρχών παρακολουθούνταν από το κέντρο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην Αθήνα πλήθος κινητών τηλεφώνων των δραστών.

    Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στις δέκα και μισή το πρωί σε παρουσίαση που θα γίνει στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας στη Λάρισα, από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή κύριο Χαλάτση.
    Category: Ελλάδα | Views: 256 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην ΚέρκυραΣε ακόμη μια εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών προχώρησε η αστυνομία της Κέρκυρας. Πρόκειται για 4 Ρομά, που είχαν προχωρήσει σε 20 διαρρήξεις. Ο ένας είχε εντοπιστεί, στο πλαίσιο της υπόθεσης τοκογλυφίας

    Το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ αναφέρει:

    Εξαρθρώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων Κέρκυρας μία ακόμη ομάδα διαρρηκτών, αποτελούμενη από τέσσερις (4) ημεδαπούς ρομά (ενός 24χρονου, μιας 25χρονης και δύο ανήλικων), οι οποίοι διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις σε σπίτια.

    Ειδικότερα, από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων διαπιστώθηκε η διαρκής και συστηματική δράση των τεσσάρων δραστών, στη διάπραξη διαρρήξεων και κλοπών, τους τελευταίους τρεις μήνες τουλάχιστον, σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας.

    Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δράστες κινούμενοι με διαφορετικά κατά περίπτωση αυτοκίνητα, επέλεγαν τους στόχους τους και είτε με τη μέθοδο της απασχόλησης είτε με διάρρηξη, αφαιρούσαν από τις οικίες χρήματα χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα.
    Category: Ελλάδα | Views: 268 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Αυτοκτόνησε 42χρονος στην ΗλείαΑπαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του σε περιοχή της Ηλείας βρέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής ένας 42χρονος άντρας. Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν, ωστόσο η Αστυνομία ερευνά τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άντρα στην πράξη του αυτή.

    Σύμφωνα πληροφορίες, ο 42χρονος διατηρούσε καφενείο, ενώ παλαιότερα εργαζόταν ως μεταφορέας.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
    Category: Ελλάδα | Views: 218 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Σήκωσε» 600 ευρώ από ΑΤΜ με κλεμμένη κάρταΜια 33χρονη αποκαλύφτηκε ότι κρύβονταν πίσω από την κλοπή κάρτα ανάληψης μετρητών σε βάρος 32χρονης, με την οποία μάλιστα αφαίρεσε 600 ευρώ από τον λογαριασμό του θύματος.

    Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου, η 33χρονη καθώς και ένας 34χρονος φίλος της, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

    Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

    - Είκοσι πέντε (25) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
    - Μία (1) κάρτα αναλήψεως μετρητών και
    - Το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ

    Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, προέκυψε ότι η 33χρονη είναι δράστιδα υπόθεσης κλοπής που είχε καταγγελθεί την 13.02.2013 στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

    Συγκεκριμένα, η συλληφθείσα είχε αφαιρέσει από 32χρονη ημεδαπή, την κάρτα ανάληψης μετρητών Τραπεζικού Καταστήματος και πραγματοποίησε ανάληψη χρηματικού πο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 226 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στη ΛακωνίαΈναν 23χρονο Ρομά συνέλαβαν οι αρχές στην Απιδέα Λακωνίας, για ληστεία ηλικιωμένης με χρήση σωματικής βίας.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος από κοινού με 3 ομόφυλούς του, οι οποίοι αναζητούνται, μπήκαν στο σπίτι 73χρονης ημεδαπής και με χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, της έκλεψαν 6.000 ευρώ.
    Category: Ελλάδα | Views: 200 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Οκτώ συλλήψεις για τα βαρέλια με χασίς και καλάσνικοφ
    Σε οκτώ συλλήψεις ανδρών, ηλικίας 25-35 ετών, προχώρησε η Αστυνομία έπειτα από ευρεία επιχείρηση στα χωριά Ατσιπάδες και Μοριά, στο Μονοφάτσι Ηρακλείου.

    Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, σε αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού οικογένειας - που και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές - καθώς και στα υπόλοιπα σπίτια εντοπίστηκαν συνολικά 20 βαρέλια των 200 κιλών με εκατοντάδες κιλά χασίς. Εντοπίστηκαν ακόμη 3.000 σφαίρες, τρία καλάσνικοφ, δύο πιστόλια και ένα περίστροφο, δύο κουκούλες «full face» και 20 ξυλοκοπτικά, μηχανήματα που κινούν υποψίες για τις δραστηριότητες των συλληφθέντων.

    Η επιχείρηση ξεκίνησε τα ξημερώματα Παρασκευής και ολοκληρώθηκε το απόγευμα Παρασκευής με πρωτοβουλία του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου και με τη συμμετοχή ανδρών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) Μεσαράς, του ΤΑΕ Ηρακλείου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, δύο εισαγγελέων και του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου.

    Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.
    Category: Ελλάδα | Views: 238 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Δικαιώθηκα που ήρθα στην ΑΕΚ»Ο Παύλος Μητρόπουλος είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της καλής πορείας της ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο νεαρός μέσος της Ένωσης αισθάνεται δικαιωμένος που φόρεσε τη φανέλα με τον δικέφαλο ενώ μίλησε για τους στόχους που έχει από εδώ και πέρα η ομάδα όπως και για τους υποψήφιους επενδυτές.

    Διαβάστε όσα είπε ο Παύλος Μητρόπουλος στη κάμερα του «ΣΚΑΪ»:

    «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά τον Δεκέμβριο που γίνονταν οι συζητήσεις για την μεταγραφή μου οι περισσότεροι μου έλεγαν πως θα ήταν ρίσκο για μένα και μάλιστα αρνητικό. Η οικογένεια μου και η κοπέλα μου με στήριξαν για την επιλογή μου να έρθω στην ΑΕΚ ενώ όλοι μου οι φίλοι με ρωτούσαν αν είμαι σίγουρος γιατί η κατάσταση στην ομάδα δεν ήταν καλή. Όμως δικαιώθηκα που ήρθα στην ΑΕΚ».

    Για το τι άλλαξε στην ΑΕΚ:
    «Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που άλλαξαν την εικόνα της ΑΕΚ. Άλλαξε όλο το κλίμα στην ομάδα. Αν σταθούμε στις μεταγραφές πρέπει να πω πως ο Αντώνης Πετρόπουλος είναι «κλειδί» για την πορεία της ομάδας. Δίνει λύσεις συνέχεια και έχουμε καταλάβει όλοι πως πρέπει να παίζουμε για εκείνον κι αυτό είναι κάτι που μας βγαίνει αυθόρμητα αφού και εκείνος παίζει για το καλύτερο δυνατό».

    Για το ποια θέση τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 214 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Πελάτης» του Τότι ο ΜπουφόνΜπορεί η αποψινή αναμέτρηση Ρόμα-Γιουβέντους να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος, αλλά παραμένει ένα ντέρμπι με τις ιδιαιτερότητες του. Οι «τζιαλορόσι» δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση και ψάχνουν την πρώτη (!) τους νίκη μέσα στο 2013, μετά από έξι παιχνίδια (δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες), αλλά και την πρώτη επί της Γιουβέντους από το μακρινό 2004. Οι «μπιανκονέρι», που κάνουν… πάρτι τα τελευταία χρόνια στη Ρώμη, μετρούν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες και θέλουν να διευρύνουν αυτό το αήττητο, ώστε να κάνουν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

    Δύο από τους παίκτες, που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι είναι οι αρχηγοί των δύο ομάδων. Φραντσέσκο Τότι και Τζιανλουίτζι Μπουφόν συνδέονται με μακροχρόνια φιλία και ο σεβασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον είναι αμοιβαίος. Ο Τότι πολλές φορές προσπάθησε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, να πείσει τον Μπουφόν να αφήσει το Τορίνο και να μετακομίσει στη Ρώμη, ενώ ο Μπουφόν από την πλευρά του, σε ανύποπτο χρόνο είχε πει: «Αν έπρεπε να διαλέξω έναν παίκτη για τη Γιουβέντους, αναμφίβολα θα ήταν ο Τότι».

    Εκτός από τη φιλία, τους δύο ποδοσφαιριστές τους συνδέει και η… στατιστική. Φαίνεται ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όταν είναι αντίπαλοι, τα φιλικ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 170 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Ο Παναθηναϊκός ήταν τεράστιος σύλλογος»Ήταν το… μακρινό 2006 όταν ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι είχε αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αλλά τρέφει αισθήματα για το «τριφύλλι».

    Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα για να μιλήσει για το δύσκολο έργο που ανέλαβε να βοηθήσει την Παλέρμο να βγει από το αδιέξοδο (βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Serie A) και όταν επισήμανε ο δημοσιογράφος πως δεν έχει εργαστεί στην καριέρα του σε μεγάλη ομάδα, εκείνος απάντησε μονομιάς, «Δεν ισχύει αυτό. Ο Παναθηναϊκός ήταν ένας τεράστιος σύλλογος με ευρεία μάζα οπαδών».
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 164 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Στέλνουν Ταχτσίδη στον ΟλυμπιακόΤα πρώτα μεταγραφικά σενάρια ενόψει καλοκαιριού που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό ήδη κυκλοφορούν. Στην Ιταλία γράφουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να κάνει δικό του τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

    Η υπόθεση έχει ως εξής. Η Ρόμα άλλαξε προπονητή, ο Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος στήριζε τον Ταχτσίδη αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο και ο νέος τεχνικός Αουρέλιο Αντρεατσόλι δεν δείχνει να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Έλληνα χαφ. Κάπου εκεί εμπλέκεται ο Ολυμπιακός.

    Η «Gazzetta dello Sport» αποκάλυψε μάλιστα πως οι «ερυθρόλευκοι» ήδη βρίσκοντα σε συζητήσεις με τη διοίκηση των «τζιαλορόσι». Από τον Ολυμπιακό δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι αλλά σίγουρα θα εξέταζαν την περίπτωση του αφού και στη θέση που παίζει ο Ταχτσίδης θέλουν παίκτη για το καλοκαίρι και το γεγονός πως πρόκειται για Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι εκείνο που ελκύει τους Πειραιώτες να κάνουν τη μεταγραφή αυτή.

    Ο Μίτσελ μπορεί να βρίσκεται λίγες ημέρες στον «ερυθρόλευκο» πάγκο αλλά ήδη έχει κάνει τον έλεγχο του ρόστερ και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ενόψει καλοκαιριού ο Ολυμπιακό ψάχνει δεξί μπακ, αμυντικό χαφ, επιθετικό (αφού θα φύγει ο Πάντελιτς) και ακραίο επιθετικό (έναν αντι-Μιραλάς).
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 184 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Με στόχο το βήμα παραπάνωΟ μεν πάει φουλ για πλέι οφ, ο δε για να ηρεμήσει όσο γρηγορότερα γίνεται με τον στόχο της παραμονής.

    Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο Πανθρακικό, με τις δύο ομάδες να προέρχονται εξίσου από νίκες στο πρωτάθλημα.

    ΠΑΣ Γιάννινα


    Έχει ανέβει στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας και δείχνει πανέτοιμος να διεκδικήσει την είσοδό του στα πλέι οφ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το διπλό στην Νέα Σμύρνη, θέλει να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς και να γίνει φαβορί για την πεντάδα.

    Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «Άγιαξ της Ηπείρου». Ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει στην διάθεσή του και τον Καρίμ Φεγκρούς, καθώς ο Μαροκινός γκολκίπερ ξεπέρασε το οστικό οίδημα στον θώρακα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
    Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Τζημόπουλος, καθώς θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής απέναντι στον Πανθρακικό.

    Αναλυτικά, η αποστολή του Πανθρακικού: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Βίλα, Γιάκος, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης, Λίλα, Κεϊτά, Πάντος, Ντάσιος, Οικονόμου, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ

    Πανθρακικός


    Μετά το εμφατικό 3-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Πανθρακικός καλείται να δείξει τα δόντια του κι εκτός έδρας.

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 238 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Η «Μπάρτσα» στην ΑσίαΈνα μεγάλο κλαμπ πρέπει να προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα ακόμα και για τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Η Μπαρτσελόνα παρότι διεκδικεί όλους τους φετινούς τίτλους και η χρονιά βρίσκεται στο αποκορύφωμα της, σχεδιάζει τα επόμενα βήματα της για την περίοδο 2013-14.

    Δεν είναι μόνο οι μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν οι Καταλανοί το προσεχές καλοκαίρι, αλλά και ο προγραμματισμός για μια σειρά φιλικών που θα δώσουν στην ασιατική ήπειρο.

    Κατά πάσα πιθανότητα, οι αστέρες της Μπαρτσελόνα θα αγωνιστούν μπροστά στο κοινό της Ταϊλάνδης, της Κίνας και της Μαλαισίας τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και έτσι οι Ασιάτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 208 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο σήμερα στον ΆρηΗ διοίκηση του Άρη θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις και τη στάση που θα ακολουθήσει σχετικά με τη συμφωνία των συλλόγων στο συμβούλιο της Λίγκας στο θέμα της ρύθμισης των χρεών προς τους παίκτες σε 45 δόσεις.

    Οι «κίτρινοι» που έχουν προτείνει τις 60 δόσεις εδώ και καιρό, διατήρησαν την ίδια στάση στο συμβούλιο της Super League, όμως ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιάννης Μώραλης επιφυλάχτηκε να απαντήσει την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει μία εξαίρεση στην περίπτωση του Άρη.

    Στο μεταξύ, οι διοικούντες τον Άρη κατέληξαν σε συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας για την καταβολή μέρους των περσινών δεδουλευμένων. Ο λόγος για τους «παλιούς», Παπαζαχαρία, Βελλίδη, Καζναφέρη και Παπαστεριανό), οι οποίοι θα λάβουν χρήματα μέσω της εκχώρησης μέρος των εσόδων από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

    Να σημειωθεί ότι τον προσεχή Μάιο, ο Μάρκος Βελλίδης θα έχει πληρωθεί σχεδόν όλο το ποσό που του αναλογεί από την περσινή χρονιά, ενώ στους άλλους τρεις θα οφείλεται συνολικά ένα ποσό περίπου 100.000 ευρώ.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 226 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Κουρτινάιτις: Χάσαμε από τον πρωταθλητή ΕυρώπηςΣτην ανωτερότητα του Ολυμπιακού και του… Βασίλη Σπανούλη, αναφέρθηκε ο Ρίμας Κουρτινάιτις μετά την ήττα (87-82) της Χίμκι.

    Τα σημαντικά τρίποντα του Ολυμπιακού στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά και η συνολική παρουσία του Βασίλη Σπανούλη, ήταν αυτά που υποχρέωσαν τη Χίμκι στην πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα (87-82), όπως δήλωσε ο Ρίμας Κουρτινάιτις.

    «Κρίμα που είχαμε μία τέτοια ήττα. Ήμασταν αήττητοι στην έδρα μας, όπου παίζουμε καλά. Γενικά, παίξαμε και σήμερα καλά, αλλά δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον Σπανούλη, ο οποίος δημιούργησε τις συνθήκες στους συμπαίκτες του να σουτάρουν τρίποντα. Επιστρέψαμε στον Ολυμπιακό να πετύχει συνολικά επτά τρίποντα στο ματς, με τα πέντε να είναι στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χάσαμε από μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία έχει διατηρήσει στο ρόστερ της πολλούς παίκτες από την περσινή σεζόν. Δεν είναι… τραγωδία, γιατί χάσαμε από τον πρωταθλητή Ευρώπης σε μία καλή "μάχη”. Ό,τι έγινε, έγινε», τόνισε ο Ρίμας Κουρτινάιτις.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 190 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Δύο εβδομάδες άδεια στον ΚουίνσιΣτο εξωτερικό βρίσκεται ο Κουίνσι, μετά από σχετική άδεια που πήρε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Αφρικανός συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και ζήτησε άδεια για… ψυχολογικούς λόγους. Το αφεντικό του Παναθηναϊκού του την έδωσε αλλά είναι δεδομένο πως οι δύο πλευρές ψάχνουν τρόπο για να χωρίσουν.

    Αφού το συμβόλαιο του Κουίνσι είναι υψηλό και όπως έχει φανεί την φετινή χρονιά, τα μεγάλα συμβόλαια δεν είναι συνυφασμένα με την… ζωή του «τριφυλλιού» για το έτος 2012-13. Και από την στιγμή που ο Αφρικανός δεν προσφέρει και τα αναμενόμενα, είναι σχεδόν σίγουρο πως από την ΠΑΕ θα ήθελαν να… ξεφορτωθούν τον Γκανέζο.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 198 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Δεν έχουμε το εύκολο γκολ»Στην έλλειψη ενός επιθετικού που θα βάζει 15-20 γκολ στο πρωτάθλημα απέδωσε την ήττα από τον Πανσερραϊκό ο προπονητής της Λάρισας, Τίμος Καβακάς.

    Στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι οι «βυσσινί» δεν δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες στην εστία του Πανσερραϊκού, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ψάχνει δικαιολογίες για την ήττα στο γήπεδο «AEL FC Arena».

    «Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα, αλλά δεν μας απογοητεύει. Είναι άσχημο στους δύο τελευταίους αγώνες στην έδρα μας να χάνουμε πέντε βαθμούς. Το ματς χάθηκε από μία στημένη φάση.

    Δεν κάναμε κλασικές ευκαιρίες παρότι είχαμε καλές πλαγιοκοπήσεις. Προσπαθήσαμε πολύ, κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, ίσως όμως είναι και θέμα ρέντας κάποιων ποδοσφαιριστών.

    Δεν έχουμε τον σκόρερ που θα βάζει τα 15-20 γκολ το χρόνο. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να παίξουμε πιο ορθολογικά, αλλά δεν μας βγήκε. Δυστυχώς πληρώσαμε τη νίκη στην Καλλιθέα, με πολλά αγωνιστικά προβλήματα λόγω τραυματισμών και έρχονται κι άλλα με τη συμπλήρωση καρτών.

    Μας πέρασε πλέον ο Πανσερραϊκός στη βαθμολογία. Εάν κερδίζαμε θα ήμασταν στην τριάδα, όπου είναι και ο στόχος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τίμος Καβακάς.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 174 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Καθάρισε και την Κάχα η ΣιέναΗ Κάχα Λαμποράλ ηττήθηκε από τη Σιένα με σκορ 85-74, πριν την αναμέτρηση στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος στο ματς αυτό καλείται να καλύψει την ήττα με οκτώ πόντους (82-74) στη Βιτόρια. Οι Βάσκοι έβαλαν δύσκολα στους πρωταθλητές Ιταλίας μόνο στο πρώτο ημίχρονο, με το τρίτο δεκάλεπτο να ήταν παράσταση για έναν ρόλο.

    Κορυφαίοι για τους νικητές ο Μπόμπι Μπράουν με 18 πόντους και οι Ντάνιελ Χάκετ και Ματ Τζάνινγκ με 16 πόντους ο καθένας, ενώ από την ομάδα του Ζαν Τάμπακ ξεχώρισε ο Ματσέι Λάμπε με 17 πόντους.

    Ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε η Κάχα Λαμποράλ κόντρα στη Σιένα. Οι παίκτες του Ζαν Τάμπακ, μετά το 13-8 των Ιταλών, πήραν τα ηνία του ματς, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 23-22. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούνται μπροστά στο σκορ μέχρι τέλους και να πηγαίνουν τα αποδυτήρια, με +2 (37-35).

    Ωστόσο, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Σιένα άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της και με πρωταγωνιστές τους Μος, Μπράουν και Κανγκούρ, έκανε ένα επιμέρους σκορ 26-13 στο τρίτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να το κλείσει στο +11 (61-50). Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι δεν έριξαν ταχύτητα ούτε στην τελευταία περίοδο, ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 190 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Αγνώριστος ο ΦέντερερΔεν θα μπορέσει να κάνει το repeat στο Ρότερνταμ, ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός τενίστας πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και αποκλείστηκε πρόωρα από το τουρνουά της Ολλανδίας με 2-0 σετ (6-3, 7-5) από τον Γάλλο Ζουλιάν Μπενετό.

    Ο «King Roger» δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα, δείγμα του ότι ο αντίπαλός του τον «έσπασε» εύκολα με το καλημέρα και στα δύο σετ. Βέβαια, στο δεύτερο, ο Φέντερερ προσπάθησε να επιστρέψει, όμως προτού το ματς φτάσει στο tie break,… έφαγε μπρέικ και ουσιαστικά έμεινε εκτός ημιτελικών και της προσπάθειας να κατακτήσει τον τίτλο.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 169 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Σκέφτομαι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ οι παίκτες ΑΕΚ, προκειμένου να πάρουν το «τρίποντο», όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής της «Ένωσης», Δημήτρης Αναστασόπουλος.

    Ο νεαρός μέσος μίλησε και για τους στόχους που πλέον πρέπει να έχει η ΑΕΚ, αλλά και για την μεταγραφή του σε αυτήν.

    Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Δημήτρης Αναστασόπουλος:

    Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ:


    «Φυσικά και είμαι έτοιμος. Όταν ήρθα στην ομάδα είχα ένα πρόβλημα που "κουβαλούσα” από την προηγούμενη ομάδα μου. Δουλέψαμε όμως πολύ με τον κ. Πανταζή, το ξεπέρασα και έχω φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

    Για την μεταγραφή του στην «Ένωση»:


    «Είμαι ενθουσιασμένος απ' τη μετεγγραφή. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι όμως μια πρόκληση για όλους μας. Αν μπορέσουμε και ανταποκριθούμε, θα βοηθήσουμε την ομάδα, αλλά θα βοηθηθούμε κι εμείς. Είναι μια πρόκληση για να δούμε τι δυνατότητες έχει ο καθένας και αν αντέχει την πίεση μιας μεγάλης ομάδας. Τις δυνατότητές μου τις ξέρω. Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Αυτό που θέλω είναι βοηθήσω την ομάδα να πρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 186 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Δεν χάνει στο «κάστρο» τηςΌσο νικά, θα συνεχίζει να ελπίζει πως θα προλάβει το «τρένο» των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

    Η Σεβίλλη με τρία γκολ στο πρώτο μέρος, «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (3-1) και πήρε ακόμα τρεις βαθμούς. Τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη για τους Ανδαλουσιάνους, που από το νέο έτος, έχουν μόνο τρίποντα στο «σπίτι» τους.

    Από την άλλη, η «Ντέπορ» συνεχίζει να είναι υπό κρίση, καθώς παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και τα ζόρια έχουν έρθει για τα καλά.

    Το 1-0 έκανε για τους γηπεδούχους ο Ράκιτιτς στο 6’. Στο 27΄ο Μεντέλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ρίκι μείωσε για τους φιλοξενούμενους και τους αναπτέρωσε τις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εν τέλει, ο Μεντέλ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε στο 40’ το 3-1, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα και χάρισε εύκολα τους τρεις βαθμούς για την Σεβίλλη.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 184 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Ακατάλληλοι οι «Ζωσιμάδες»Σε μπελάδες για το «σπίτι» του την επόμενη σεζόν έχει μπει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

    Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου τόνισε πως η Σούπερ Λίγκα έχει κρίνει ακατάλληλους τους Ζωσιμάδες, για το επόμενο πρωτάθλημα.

    Έτσι, ο ιδιοκτήτης του «Άγιαξ της Ηπείρου» έκανε έκκληση για βοήθεια από τις τοπικές αρχές, ούτως ώστε να βρεθεί λύση στο γηπεδικό.

    Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να τιμήσουμε την ομάδα μας. Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε της σεζόν με νέους στόχους και προγραμματισμούς και μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει. Αυτό οφείλεται στους αποκλειστικά στους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Θα δώσουμε βάρος στα νεαρά παιδιά όχι μόνο από τα Γιάννενα αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Είναι σημαντικό για εμάς που σήμερα βρίσκονται κοντά μας άνθρωποι από τις τοπικές αρχές. Το μεγάλο πρόβλημά μας είναι το γηπεδικό. Το Ζωσιμάδες κρίθηκε ακατάλληλο για την νέα σεζόν. Ευχαριστούμε τις ομάδες της περιοχής που ας βοηθάνε. Στο φινάλε εύχομαι να βρεθούμε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα», ήταν τα λόγια του κ. Χριστοβασίλη.

    «Παρών» στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος της πόλης, κ. Φίλιος, ο οποίος με την σειρά του ανέφερε: «Η ομάδα πάει καλά. Δε το λέω εγώ. Ε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 204 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Τσαλακωμένα φύλλα κρούστας, χοντροτριμμένη φέτα, αυγό και πιπέρι, ξανά τσαλακωμένα φύλλα και ψήσιμο. Στο μεταξύ, φτιάξε μια μυρωδάτη ντοματοσαλάτα.
    Υλικά

    Για την τυρόπιτα

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 354 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-16 | Comments (0)


    Ο Νότης Σφακιανάκης μιλά μεταξύ άλλων για το ατύχημά του..
    Για την εικόνα που προσβάλλει την αισθητική του, τον τίτλο του «Άρχοντα», τους χαρακτηρισμούς περί εκκεντρικότητας καθώς και το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή μιλάει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που πα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 288 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    undefined
    Μείωση 4,2% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εκροών στη Γεωργία-Κτηνοτροφία (χωρίς επιδοτήσεις) του μηνός Δεκεμβρίου 2012, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2011, έναντι μείωσης 4,1%, που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2011 προς το 2010, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

    Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εκροών κατά το μήνα Δεκέμβριο 2012, σε σύγκριση με το δείκτη του Νοεμβρίου 2012, σημείωσε μείωση 2,1%, έναντι μείωσης 7,3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2011.

    Ο μέσος σταθμικός δείκτης του δωδεκαμήνου Ιανουαρίου 2012-Δεκεμβρίου 2012, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 243 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Για υπεξαίρεση χρημάτων κατηγορείται ο γιος του Τζέσι Τζάκσον
    Την κατηγορία της κατάχρησης τουλάχιστον 750.000 δολαρίων από προεκλογικά κονδύλια για προσωπικό του όφελος του, αντιμετωπίζει ο Τζέσι Τζάκσον ο νεότερος, ο γιός του ακτιβιστή των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων Τζέσι Τζάκσον, σχεδόν τρεις μήνες μετά την παραίτησή από το αμερικανικό Κονγκρέσο.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που κατατέθηκε ενώπιον δικαστηρίου της Ουάσινγκτον, ο 47χρονος Τζάκσον αφαίρεσε από τον λογαριασμό που είχε για την προεκλογική του εκστρατεία τουλάχιστον 750.000 δολάρια για να αγοράσει μεταξύ άλλων ένα ρολόι Rolex αντί 43.350 δολαρίων, γούνινα παλτά, προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον, όπως ένα από τα καπέλα του, για το οποίο πλήρωσε 4.600 δολάρια, αλλά και για πλαστικές επεμβάσεις για λόγους αισθητικής.

    Ο κατηγορούμενος θα ομολογήσει την ενοχή του, είπε ο δικηγόρος του, και σύμφωνα με την εφημερίδα Chicago Sun Times, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως 57 μήνες.

    Ο δημοκρατικός του Ιλινόι που κάποια στιγμή θεωρήθηκε μια από τις ανερχόμενες προσωπικότητες του κόμματος, παραιτήθηκε το Νοέμβριο μετά την επανεκλογή του στη Βουλή των Αντιπροσώπων, παρά την πολύμηνη άδεια ασθεν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 180 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Απελευθέρωση ομήρων από τους αντάρτες στην ΚολομβίαΟι αντάρτες των ομάδων FARC και ELN της Κολομβίας απελευθέρωσαν την Παρασκευή επτά ομήρους, δύο αστυνομικούς και πέντε υπαλλήλους μιας καναδικής εταιρίας εξόρυξης, αλλά εξακολουθούν να κρατούν έναν στρατιώτη, μια καναδή και δύο γερμανούς.

    Οι Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC) παρέδωσαν σε «μια αγροτική περιοχή της Καούκα» (στα νοτιοδυτικά) σε «ανθρωπιστική αποστολή» του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ) τους δύο αστυνομικούς οι οποίοι συνελήφθησαν στις 25 Ιανουαρίου.

    Η απελευθέρωσή τους είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Πέμπτη, αλλά αναβλήθηκε από τους αντάρτες, λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού δημοσιογράφων στην περιοχή. Ένας στρατιώτης που συνελήφθη στην επαρχία Ναρίνιο (νότια), θα απελευθερωθεί το Σάββατο.

    Η σύλληψη των τριών ανδρών δεν διέκοψε τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των ανταρτών FARC και της κυβέρνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ουδέτερο έδαφος στην Κούβα.

    Οι συνομιλίες γίνονται με στόχο τον τερματισμό της ένοπλης σύγκρουσης, της παλαιότερης στη Λατινική Αμερική, η οποία στο μισό αιώνα που διαρκεί έχει αφήσει πίσω της περίπου 600.000 νεκρούς, 15.000 αγνοούμενους και σχεδόν 4 εκατομμύρια εκτοπισμένους, σύμφωνα με ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 196 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Επιμένει για τη νομοθεσία ελέγχου των όπλων ο Ομπάμα
    Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, επανέλαβε την Παρασκευή το μήνυμα του για τον έλεγχο των όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες, ζητώντας και πάλι από το Κογκρέσο να ψηφίσει σχετικά με τις προτάσεις του για αυστηρότερους νόμους στη χρήση όπλων.

    Ο Ομπάμα αναφέρθηκε στην σφαγή του περασμένου Δεκεμβρίου στο δημοτικό σχολείο στο Νιουτάουν του Κονέκτικατ, όπου 20 παιδιά και έξι ενήλικες έχασαν τη ζωή τους. Η τραγωδία έγινε η αφορμή για να ξεκινήσει μια πολύπλοκη εθνική συζήτηση για τη βία και για την πιθανότητα αυστηρότερων κανονισμών στην κατοχή και χρήση όπλων.

    Ο Ομπάμα σημείωσε ότι πέρυσι στο Σικάγο έγιναν 443 δολοφονίες οι οποίος διεπράχθησαν με πυροβόλα όπλα. Από τα θύματα, 65 ήταν κάτω των 18 ετών κάτι που όπως είπε θεωρείται ισοδύναμο με μια τραγωδία σαν αυτή στο Νιουτάουν, κάθε τέσσερις μήνες.

    «Η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών ζητά κάποια κοινή, λογική πρόταση για να είναι πιο δύσκολο στους εγκληματίες να πάρουν στα χέρια τους ένα όπλο», είπε ο Ομπάμα.

    Ο αμερικανός πρόεδρος αναγνώρισε ότι η ιδιοκτησία στα όπλα είναι διαφορετική σε αστικές περιοχές από ότι είναι στις αγροτικές περιοχές, και είπε ότι η βελτίωση των σ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 177 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες
    Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06.38 τα ξημερώματα στο νότιο τμήμα των Φιλιππινών, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση.

    Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή νότια της νήσου Μιντανάο και συγκεκριμένα 150 χλμ. νότια της πόλης Νταβάο και 33 χλμ. νοτιοανατολικά του Καμπουράν, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 105 χλμ..

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 245 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Κίνδυνος για διατροφική κρίση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία
    Η πολιτική και στρατιωτική αναταραχή στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία μπορεί να πυροδοτήσει μια διατροφική κρίση, προειδοποίησε χθες ο ΟΗΕ.

    Οι τιμές στις τοπικές αγορές έχουν εκτιναχθεί στα ύψη την ώρα που το εμπόριο έχει διακοπεί σε περιοχές της χώρας τις οποίες ελέγχει ένας συνασπισμός των ανταρτών από τον Δεκέμβριο, επισημαίνει το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα (WFP) του ΟΗΕ, σημειώνοντας ότι αυτό αφορά περίπου 800.000 ανθρώπους.

    Τα αποθέματα τροφίμων έχουν εξαντληθεί λόγω των εκτεταμένων λεηλασιών και η έλλειψη ασφάλειας δεν επιτρέπει στους αγρότες να εργαστούν στα χωράφια τους, σύμφωνα με το WFP.

    Από το Δεκέμβριο υπολογίζεται ότι περίπου 13.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη χώρα και έχουν μεταβεί στη γειτονική Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, σύμφωνα με την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

    Οι περισσότεροι από τους πρόσφυγες αυτούς δηλώνουν ότι ένοπλοι άνδρες λεηλάτησαν τα σπίτια και τα καταστήματά τους και ότι είχαν δεχθεί απειλές για τη ζωή τους, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της UNHCR Σίμπλις Κπάντζι στην Κινσάσα.

    Οι αντάρτες του συνασπισμού Σελέκα εξαπέλυσαν επίθεση εναντίο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 225 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Περισσότεροι από 100 θάνατοι από ηπατίτιδα Ε στο Νότιο Σουδάν
    Περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα στους τελευταίους έξι μήνες στο Νότιο Σουδάν λόγω της επιδημίας ηπατίτιδας Ε που σαρώνει την περιοχή, ανακοίνωσε χθες η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες.

    «Η ηπατίτιδα Ε είναι ενδημική στην περιοχή, και από πέρυσι τον Ιούλιο έχουν μολυνθεί 6.017 άνθρωποι μεταξύ των προσφύγων (οι οποίοι προέρχονται από το Νότιο Κορντοφάν και το Γαλάζιο Νείλο, στο γειτονικό Σουδάν) , εκ των οποίων 111 έχασαν τη ζωή τους», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Έιντριαν Έντουαρντς, εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας.

    Ο Έντουαρντς σημείωσε ότι τα περισσότερα από τα περιστατικά, συμπεριλαμβανομένων 77 θανάτων, αναφέρθηκαν στο στρατόπεδο Γιουσούφ Μπατίλ στο κρατίδιο του Άνω Νείλου.

    Λόγω του κλίματος ανασφάλειας και της επιδεινούμενης ανθρωπιστικής κατάστασης σε αυτές τις περιοχές, η Ύπατη Αρμοστεία υπολογίζει ότι χιλιάδες νέοι πρόσφυγες διέσχισαν τα σύνορα τους τελευταίους μήνες.

    Η Ύπατη Αρμοστεία και πολλές άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις αντιμετωπίζουν ήδη μια επιδημία ηπατίτιδας Ε στις περιοχές του Άνω Νείλου (Νότιο Σουδάν), όπου 180.000 Σουδανοί πρόσφυγες έχουν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 173 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Μειώνουν τα χαράτσια για ακίνητα αξίας έως 200.000 ευρώ
    Περίπου πέντε εκατομμύρια νοικοκυριά που κατέχουν κατοικίες, λοιπά κτίσματα και εντός σχεδίου οικόπεδα, συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ, θα δουν τις φορολογικές επιβαρύνσεις στις περιουσίες τους να μειώνονται ή ακόμα και να μηδενίζονται με την κατάργηση του Ειδικού Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Επιφανειών και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας και την αντικατάστασή τους από τον Ενιαίο Φόρο Ακίνητης Περιουσίας, βάσει των σεναρίων εφαρμογής του νέου αυτού φόρου που επεξεργάζονται οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

    Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, το σχέδιο προβλέπει τη μη μεταβολή των αντικειμενικών αξιών που θα ληφθούν υπόψη για τον υπολογισμό του νέου ενιαίου φόρου, ο οποίος θα υπολογιστεί με βάση τις αντικειμενικές αξίες που ίσχυαν την 1η-1-2013, οι περισσότερες από τις οποίες καθορίστηκαν το 2007.

    Προβλέπει επίσης την εφαρμογή αφορολόγητου ορίου 50.000 ευρώ, το οποίο θα αφαιρείται από τη συνολική φορολογητέα αντικειμενική αξία των κτισμάτων. Το υπόλοιπο της φορολογητέας αξίας που θα απομένει θα φορολογείται με κλίμακα συντελεστών που θα κυμαίνονται από 0,1% έως και 1,5%, χωρίς να αποκλείεται και η εφαρμογή ανώτατου συντελεστή 2% για πολύ μεγάλ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 214 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Ημερίδα για τα 90 χρόνια από τη Συνθήκη της ΛωζάνηςΚατάμεστη ήταν το βράδυ της Παρασκευής, η αίθουσα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, για την ημερίδα που άνοιξε το τριήμερο εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάνης.

    Η ημερίδα είχε σαν θέμα την ανταλλαγή των ελληνικών και των τουρκικών πληθυσμών και ομιλητές ήταν: ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών και Καθηγητής του Παντείου Άγγελος Συρίγος, ο οποίος μίλησε για το ρόλο των πετρελαϊκών εταιριών, τις μειονότητες και τα σύνορα των δύο χωρών, ο Λέκτορας του ΔΠΘ Φάνης Μαλίδης, που μίλησε για τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τη Συνθήκη της Λωζάνης και ο Ευάνθης Χατζηβασιλείου, Αν. καθηγητής Ιστορίας Μεταπολεμικού κόσμου Πανεπιστήμιου Αθηνών που αναφέρθηκε στη Συνθήκη και την επίλυση του ανατολικού ζητήματος.

    Στόχος της ημερίδας και των εισηγήσεων ήταν να αναζητηθεί το πλαίσιο, οι συνθήκες, οι αιτίες και οι επιπτώσεις της υπογραφής της Συνθήκης της Λωζάνης για την ανταλλαγή των πληθυσμών και τις σχέσεις που διαμόρφωσαν για τις δύο χώρες στις δεκαετίες που πέρασαν. Όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Ιδρύματος.

    3ήμερο αφιέρωμα στο Ίδρυμα

    < ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 205 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Η ιστορία της Μακεδονίας μέσα από τη «γλώσσα» των χαρτών
    Τη μακρόχρονη ιστορία της Μακεδονίας, μέσα από τη «γλώσσα» των χαρτών, παρουσιάζει στο βιβλίο του, γραμμένο στην αγγλική γλώσσα και με τίτλο: «European cartography & politics: the case of Macedonia», ο καθηγητής της ανωτέρας Γεωδαισίας και Χαρτογραφίας στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός, Ευάγγελος Λιβιεράτος.

    Όπως είπε ο κ. Λιβιεράτος, στη διάρκεια παρουσίασης του βιβλίου του που πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο του «Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ», η χρήση των ιστορικών χαρτών, διεθνούς παραγωγής και οι αναφορές στην ξενόγλωσση διεθνή βιβλιογραφία, βοηθούν τους καλοπροαίρετους και προσεκτικούς αναγνώστες να αποκτήσουν μια πλήρη και προωθημένη εικόνα για το θέμα, που «απασχολεί την επικαιρότητα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς».

    Ο κ. Λιβιεράτος υπογράμμισε επίσης, ότι οι αναγνώστες, μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα, αφού έχουν «διαβάσει» - με τη γλώσσα των χαρτών, μια ιδιαίτερη «γλώσσα», ιστορικά οικεία στη μορφωμένη διεθνή κοινή γνώμη, όπως υπογράμμισε, την απεικόνιση της Μακεδονίας, «Είναι ένα ψύχραιμο βιβλίο, για ψύχραιμους αναγνώστες, που ξέρουν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 196 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Στην ολομέλεια του ΣτΕ η εκτροπή του Αχελώου
    Για πολλοστή φορά και παρά το αιφνίδιο αίτημα του Δημόσιου για να αναβληθεί, συζητήθηκε χθες στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) το ζήτημα της εκτροπής του Αχελώου ποταμού στο Θεσσαλικό κάμπο. Η εκτροπή του Αχελώου απασχολεί το ΣτΕ εδώ και 22 χρόνια, καθώς η πρώτη προσφυγή κατατέθηκε στο δικαστήριο το 1991.

    Ειδικότερα, το Δημόσιο υπέβαλε αίτημα να δοθεί «μακρά αναβολή» εκδίκασης της επίμαχης υπόθεσης, καθώς όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε «επέρχεται ανατροπή του όλου σκηνικού», ενώ έχουν «δρομολογηθεί εξελίξεις».
    Σύμφωνα πάντα με το Δημόσιο το όλο έργο της εκτροπής επανασχεδιάζεται και αλλάζει η κατεύθυνση της εκτροπής. Ακόμη, το Δημόσιο επισήμανε ότι θα συνταχθούν νέες μελέτες
    (περιβαλλοντικές, κ.λπ.), όπως και νέο σχέδιο διαχείρισης του όλου έργου, ενώ θα υπάρξει αναβάθμιση του περιβάλλοντος, θα μειωθεί η εκτροπή των υδάτων στα 250 εκατομμύρια κυβικά νερό, από τα 600 εκατ. τα οποία ήταν προγραμματισμένα, κ.λπ.

    Από την πλευρά των αιτούντων χαρακτηρίσθηκε «έκπληξη» το αίτημα του Δημοσίου για μακρά αναβολή της υπόθεσης, αλλά και προσχηματικοί οι λόγοι. Ακόμη, υποστηρίχθηκε από τους προσφεύγοντες ότι αντίθετα θα έπρεπε το Δημόσιο να ζ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 159 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    24ώρος αποκλεισμός του ΧΥΤΑ Μαυροράχης
    Σε 24ωρο αποκλεισμό του ΧΥΤΑ Μαυροράχης θα προχωρήσει τη Δευτέρα ο Δήμος Λαγκαδά, όπως αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό του συμβούλιο στη χθεσινή του συνεδρίαση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη σωστή λειτουργία του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων.

    Παράλληλα την ίδια μέρα, όπως αποφασίστηκε, ο Δήμος θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Συνδέσμου ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης. Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ανασστασιάδης, επισήμανε ότι μετά την αποδοχή, από το Δ.Σ. του Συνδέσμου, της παραίτησης του προέδρου του Δημήτρη Γαλαμάτη και τη μη εκλογή νέου προέδρου, αναμένονται οι επόμενες εξελίξεις ενώ και ο δήμος καθημερινά θα προσδιορίζει τις επόμενες κινήσεις του.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 222 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Διήμερο αφιερωμένο στις εξαγωγές με τίτλο Greek Exports Forum 2013
    Διήμερο αφιερωμένο στις εξαγωγές με τίτλο Greek Exports Forum 2013 διοργανώνει η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών, του συνόλου των εξαγωγικών φορέων και της πλειοψηφίας των διμερών επιμελητηρίων.

    Το Greek Exports Forum 2013 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental και περιλαμβάνει την παράλληλη δράση με Β2Β προσωπικές συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με μεγάλους διεθνείς Buyers και την απονομή των εξαγωγικών βραβείων Greek Exports Awards 2013.

    Στην εκδήλωση αυτή θα απονεμηθούν τα εξαγωγικά βραβεία (συνολικά 12 κατηγορίες βραβείων: 3 ειδικά και 9 εξαγωγικά βραβεία ανά κατηγορία εξαγωγικής δραστηριοποίησης) με κορυφαίο το βραβείο IASON: Premier Greek Exports Award, το οποίο έχει προσκληθεί να απονείμει ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Αντώνης Σαμαράς.

    To Greek Exports Forum είναι μία νέα καινοτόμα πρωτοβουλία που στοχεύει να προσφέρει στον έλληνα εξαγωγέα τα πολύτιμα εργαλεία και μέσα για την ενίσχυση της εξαγωγικής του δραστηριότητας αλλά και να συμβάλλει γενικότερ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 185 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Τουλάχιστον 1.000 τραυματίες και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές προκάλεσε η πτώση μετεωρίτη, βάρους περίπου 10 τόνων, την Παρασκευή το πρωί στην κεντρική Ρωσία.

    Τον αριθμό των τραυματιών ανακοίνωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφαξ, επικαλούμενο αξιωματούχους.

    Ο μετεωρίτης διαλύθηκε ψηλά στην ατμόσφαιρα πάνω από την κεντρική Ρωσία, ωστόσο ένα θραύσμα του φέρεται να έπεσε σε μια παγωμένη λίμνη της επαρχίας Τσελιαμπίνσκ, όπου άνοιξε τρύπα διαμέτρου έξι μέτρων.

    Ο κυβερνήτης της περιοχής ανέφερε ότι ο μετεωρίτης έπεσε σε λίμνη ένα χιλιόμετρο μακριά από την πόλη Τσεμπαρκούλ, με πληθυσμό 46.000 ανθρώπων.

    Ζημιές καταγράφηκαν σε έξι πόλεις, ενώ κατέρρευσε και μέρος της οροφής ενός μικρού εργοστασίου.

    Οι ρωσικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι ο μετεωρίτης εισήρθε στην ατμόσφαιρα της γης με ταχύτητα 54.000 μέτρων και έσπασε σε κομμάτια σε απόσταση 30-50 χιλιομέτρων από το έδαφος.

    Η πτώση των κομματιών προκάλεσε εκρήξεις, από τις οποίες έσπασαν τζάμια στην περιοχή.

    «Είδαμε μια μεγάλη λάμψη και βγήκαμε έξω να δούμε τι ήταν. Τότε ακούσαμε έναν τρομακτικά δυνατό θόρυβο», περιέγραψε ένας κάτοικος του Τσελιανμπίνσκ, που ήταν το επίκεντρο της πτώσης. Το Τσελιανμπίνσκ βρίσκεται περί τα 200 χιλιόμετρα νότια του Γιεκατερίνεμπουργκ στην κεντρική Ρωσία.

    Σύμφωνα με τις Αρχές, ένας μετεωρίτης εξερράγη στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας με αποτέλεσμα τα φλεγόμενα κομμάτια του να πέσουν σε μια μεγάλη περ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 304 | Added by: papitoman | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Στον τελικό του Μεσογειακού Τουρνουά χάντμπολ η Εθνική ΠαίδωνΤην πρόκριση στον τελικό του 10ου Μεσογειακού Τουρνουά που διεξάγεται στην Τυνησία πήρε η Εθνική ομάδα Παίδων στο χάντμπολ!

    Το χρυσό μετάλλιο στο 10ο Μεσογειακό Τουρνουά που πραγματοποιείται στην Τυνησία, θα διεκδικήσει το Σάββατο στις 18:30 η Εθνική ομάδα Παίδων στο χάντμπολ.

    Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε στον ημιτελικό της διοργανώτριας χώρας με 17-13 εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό και παράλληλα μια θέση στο βάθρο.

    Αντίπαλος των παικτών του Παναγιώτη Ιατρούδη θα είναι το Μαυροβούνιο.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 221 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Μακάρι να ξύπνησε το τέρας μέσα μας»Την ελπίδα η ήττα (3-0) του Ολυμπιακού από τη Λεβάντε να ξυπνήσει τον εγωισμό των παικτών των «ερυθρολεύκων», εν όψει της ρεβάνς με την ισπανική ομάδα, εξέφρασε ο Μίτσελ.

    «Μακάρι να ξύπνησε το τέρας μέσα μας. Μακάρι να συμβαίνει αυτό και να το χρησιμοποιήσουμε αυτό. Διότι δεν μπορούμε να σταθούμε στο γεγονός ότι στην Ελλάδα είμαστε οι πρωταθλητές και η καλύτερη ομάδα. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά, πρέπει στην Ευρώπη να δείξουμε πολλά περισσότερα πράγματα», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός.

    Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:


    Πόσο δύσκολο είναι το έργο σας να ανασυντάξετε την ομάδα, μετά από όλα όσα διαδραματίστηκαν στο ματς με την Λεβάντε;
    «Δεν έχουμε άλλο περιθώριο, δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή. Αν θέλουμε να είμαστε μία μεγάλη ομάδα, δεν πρέπει να στεκόμαστε ούτε σε μία νίκη, ούτε σε μία μεγάλη ήττα. Αν θέλουμε να προχωράμε μπροστά».

    Πιο δύσκολη είναι η ψυχολογική στήριξη των ποδοσφαιριστών σας, ή η διόρθωση αγωνιστικών λαθών που εντοπίσατε στην Ισπανία;
    «Το πιο δύσκολο είναι να δεχθούμε το λάθος που κάναμε και να μάθουμε από αυτό, έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσουμε για να μην μας συμβεί ξανά το ίδιο, αν θέλουμε να παίζουμε σε τέτοιο υψηλ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 163 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Παρών ο Μπουγαΐδης κόντρα στον ΠΑΟΚΜπορεί την Πέμπτη να ανησύχησαν στην ΑΕΚ με την κατάσταση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, ωστόσο ο διεθνής αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Έβαλντ Λίνεν.

    Κατά τα άλλα, δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, με τον Γερμανό να καταστρώνει τα πλάνα του όλη την εβδομάδα χωρίς να υπολογίζει τρεις βασικούς. Κι αυτό γιατί -όπως αναμενόταν- εκτός έμειναν ο Κατίδης λόγω συμπλήρωσης καρτών, ο Κορδέρο που είχε αποβληθεί κόντρα στην Κέρκυρα, όπως επίσης και ο Ρίκκα που είναι τραυματίας.

    Ο Λίνεν φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στο σχήμα και τους παίκτες που θα ξεκινήσει ως βασικούς. Ο Κωνσταντόπουλος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Βλάχο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τσουμάγκα αριστερά. Δίδυμο στα στόπερ, θα βρίσκονται οι Μπουγαΐδης και Κουτρουμπής. Ο Μητρόπουλος διατηρεί τη θέση του ως αμυντικό χαφ, παρά το γεγονός πως δεν προπονήθηκε την Παρασκευή, για προληπτικούς λόγους. Ο Φέτσης θα είναι δεξιά, ο Αναστασόπουλος αριστερά, με τον Γερμανό να του δίνει φανέλα βασικού, μετά και την απουσία του Κορδέρο, ενώ ο Γκερέιρο θα είναι ο επιτελικός χαφ. Φούντας και Πετρόπουλος οι δύο της επίθεσης.

    Αναλυτικά, η αποστολή: ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 179 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    «Δεν ξέρουν ποδόσφαιρο όσοι λένε πως θα απολυθώ»Εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να απολύεται από την Μάντσεστερ Σίτι σε περίπτωση αποκλεισμού από τη Λιντς για το FA Cup, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να ανησυχεί.

    Οι «πολίτες» είναι ήδη πολύ μακριά από την υπεράσπιση του πρωταθλήματος, έχοντας μείνει 12 βαθμούς πίσω από την Γιουνάιτεντ. Η ήττα από την Σαουθάμπτον (3-1) την προηγούμενη αγωνιστική πυροδότησε εκ νέου τη φημολογία περί αντικατάστασης του Ιταλού τεχνικού με τον παλαίμαχο παίκτη της Σίτι, Ντέιβιντ Μιλς, να προβάλλεται ως υποψήφιος διάδοχος.

    Με αυτά τα δεδομένα, η αναμέτρηση για το FA Cup μοιάζει να έχει καθοριστικό χαρακτήρα για το μέλλον του Μαντσίνι στον πάγκο των πρωταθλητών Αγγλίας.

    Πάντως, ο ίδιος δεν θεωρεί ότι… παίζεται το κεφάλι του στο συγκεκριμένο ματς:

    «Αρχίσαμε ένα πλάνο πριν από τρία χρόνια και από τότε είμαστε συνεχώς στην κορυφή. Έχουμε κερδίσει τρία τρόπαια και έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε περισσότερα φέτος. Όσοι λένε ότι κινδυνεύω με απόλυση δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο. Αν πρέπει εγώ να απολυθώ, τότε άλλες 20 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έπρεπε να βρίσκονται χωρίς προπονητή αυτή την ώρα».

    Η Σίτι θα υποδεχτεί την Λιντς την προσεχή Κυριακή ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 185 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Κατήγγειλε τον διαιτητή στην UEFA ο ΟλυμπιακόςΣε έγγραφη καταγγελία προς την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία (UEFA) για την διαιτησία του γερμανού διαιτητή, Μανουέλ Γκρέφε στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λεβάντε προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

    Ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τη Λεβάντε, κυρίως τον κακό του εαυτό, με συνέπεια να ηττηθεί από την ισπανική ομάδα με σκορ 3-0.

    Αποτέλεσμα που καθιστά σχεδόν απίθανη την ανατροπή στη ρεβάνς και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

    Αποτέλεσμα όμως που καθορίστηκε και σε μεγάλο βαθμό από δύο καίριες λανθασμένες υποδείξεις του διαιτητή της αναμέτρησης, Μανουέλ Γκρέφε.

    Ο γερμανός διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και απέβαλε τον Αμπντούν στο 1-0, ενώ έδωσε και δεύτερο πέναλτι στη Λεβάντε, αλλά η παράβαση του Χολέμπας ήταν -έστω και οριακά- εκτός περιοχής.

    Την επομένη του αγώνα, η πειραϊκή ΠΑΕ αντέδρασε με έγγραφη καταγγελία προς την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία (UEFA).

    Τρεις επιστροφές


    Ήδη έχουν ειπωθεί αρκετά για την λανθασμένη διαχείριση της πρώτης αναμέτρησης με τη Λεβάντε.

    Και κακά τα ψέματα τα περιθώρια ανατροπής μοιάζουν (και είναι) μικρά. Για την ώρα πάντως στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού επικεντρώνοντα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 178 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-16 | Comments (0)

    Με πολλές απουσίες ο ΠανιώνιοςTείνει να συνηθίσει τις πολλές απουσίες παικτών του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Κέρκυρας, ανακοινώνοντας τους 19 «εκλεκτούς», έχοντας ακόμη μια φορά να διαχειριστεί αρκετούς τραυματισμούς.

    Πιο συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Κουλουχέρης, Αραβίδης, Ανδράλας, Κούρος, Περιστερίδης, ενώ εξίσου εκτός από το ματς με τους Φαίακες είναι και ο Καμπάνταης, καθώς είχε αποβληθεί την περασμένη Κυριακή απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

    Από την άλλη, «μέσα» είναι ο Ρόκας, ο οποίος μετά την δίκαιωσή του, επανέρχεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Ιστορικού».

    Αναλυτικά, η αποστολή: Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Γιαννούλης, Τόσκας, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κοντοχρήστος, Γανωτής, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Κολοβός, Ντούνης, Οκόγιε, Μπεγλεκτσής, Καρτσαμπάς, Ρόκας.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 183 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    «Πάμε στο ΟΑΚΑ για κάτι θετικό»Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή του «δικέφαλου του Βορρά», Κοστίν Λαζάρ.

    Ο Ρουμάνος μέσος μίλησε και για το «τρίποντο» της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ και πόσο βοήθησε ψυχολογικά αυτή η νίκη τους ποδοσφαιριστές του «δικέφαλου του Βορρά», ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

    Αναλυτικά όσα είπε ο Κοστίν Λάζαρ στην κάμερα της Nova:


    Για την νίκη κόντρα στον ΟΦΗ:

    «Γενικά το ηθικό της ομάδας είναι σε πολύ καλό σημείο και νιώθω πολύ καλά με τις εμφανίσεις μου τον τελευταίο καιρό. Παρόλο που η νίκη αυτή με τον ΟΦΗ ήταν μετά από ένα παιχνίδι που είχαν προηγηθεί τα ματς των εθνικών ομάδων και υπήρχε πολύ μεγάλη κούραση, όμως πιστεύω αυτό δε φάνηκε όπου παίξαμε αρκετά καλά και πήραμε επιτέλους μια νίκη».

    Για το που αποδίδει το γεγονός πως η απόδοσή του το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι καλύτερη:


    «Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δε θα έλεγα ότι δεν το βλέπω έτσι όπως παίζω τώρα καλύτερα. Εντάξει εκνευρίζομαι πολύ όταν κάνω κάποιο λάθος και προσπαθώ στην επόμενη φάση να είμαι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 197 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Νοκ-άουτ για ένα μήνα ο ΒελλίδηςΜετά από επαναληπτικές εξετάσεις στον Μάρκο Βελλίδη από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, φάνηκε πως ο τερματοφύλακας των «κίτρινων» αντιμετωπίζει σοβαρότερο πρόβλημα (κάταγμα στον χόνδρο) στο γόνατο από ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά κι έτσι όχι μόνο θα λείψει από την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (τη θέση του θα πάρει ο Σωκράτης Διούδης), αλλά για τις επόμενες τέσσερις τουλάχιστον εβδομάδες. Σήμερα (15/2) του έγινε ένεση και το επόμενο διάστημα θα περιοριστεί σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικοθεραπείες.

    Στη διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου (που έχει τη στήριξη της παρούσας διοίκησης) βρίσκεται ο Ρούμπεν Πουλίδο (εξέτισε την ποινή του) και ο Ανδρέας Τάτος, καθώς και σήμερα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

    Εξάλλου, εκτός πλάνων του Έλληνα τεχνικού είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας (αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά). Μετά το τέλος της αυριανής απογευματινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου θα ανακοινωθεί η αποστολή του Άρη εν όψει Παναθηναϊκού (17/2, «Κλεάνθης Βικελίδης»).
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 208 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Ρωτάει ο Μανωλιός το Σιφαλιό το φίλο του:
    - Ώρε Σιφαλιό, άμα σου μπιιιιπ τη γυναίκα
    ίντα θα ‘μαστε;; Κουμπάροι;; ή
    Μπατζανάκηδες;;;
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 342 | Added by: demi | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Τους περιμένει μέχρι τέλους ο ΟυζουνίδηςΣτην προπόνηση του Σαββάτου (16/2) θα γίνει γνωστό αν ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα μπορεί να υπολογίζει στους Σάκη Πρίττα και Κώστα Φλίσκα ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

    Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές τις τελευταίες μέρες έχουν μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, όμως το προηγούμενο χρονικό διάστημα που ήταν τραυματίες είχαν χάσει αρκετές, με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αμφίβολη.

    Το καλό για τον Ουζουνίδη είναι πως στα πλάνα του θα συμπεριλάβει πάλι τον Αντώνη Ράνο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

    Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Παρασκευής (15/2) ο Ουζουνίδης έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν αρχικά προθέρμανση και στη συνέχεια ασκήσεις για την σωστή κυκλοφορία της μπάλας.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 193 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    «Ποτέ στη ζωή μου δεν είδα να γράφονται τόσα ψέματα»Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε στο Novasports.gr, διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν σχετικά με λεκτικό επεισόδιο με κάποιους παίκτες και τόνισε ότι ποτέ στη ζωή του δεν έχει δει τόσα ψέματα.

    Γράφτηκαν πολλά τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με τις σχέσεις σας με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και για ένα περιστατικό που φέρεται να έγινε σε προπόνηση της ομάδας. Θα θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο;


    Καταρχήν θέλω να πω ότι οι σχέσεις στην ομάδα είναι σωστές. Εγώ κοιτάζω πάντοτε την δουλειά μου, προσπαθώ να βρω λύσεις και προσπαθούμε να δουλέψουμε, ώστε αυτή η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Με λυπεί πολύ το γεγονός, όταν εμφανίζονται πράγματα τα οποία είναι αναληθή και ειδικά όταν δεν υπάρχει σεβασμός απέναντι σε επαγγελματίες. Και ιδιαιτέρως θα πω ότι ποτέ στην ζωή μου, δεν είδα να γράφονται τόσα πολλά ψέματα.
    Φανταστείτε, ότι έγραψαν και για παίκτες που ήταν απόντες από την προπόνηση. Αποτελεί πραγματική θλίψη και πραγματική απογοήτευση το γεγονός ότι κάτι τέτοιο συνέβη και ότι μίλησαν για αυτά τα πράγματα για έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός.

    Φαίνεστε στεναχωρημένος με όλα αυτά που γράφτηκαν. Θεωρείτε ότι αυτή η ιστορία έκαν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 196 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    «Δεν θα καταρρεύσει η Ίντερ»Bέβαιος πως η Ίντερ θα μπορέσει να παραμείνει το ίδιο ανταγωνιστική παρά τον τραυματισμό του Μιλίτο εμφανίστηκε ο Μάσιμο Μοράτι.

    Ο Αργεντινός στράικερ τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, ύστερα από τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο ματς με την Κλουζ, ωστόσο οι «νερατζούρι» δεν προτίθενται να πάρουν κάποιον άλλο παίκτη στη θέση του, όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ομάδας.

    «Αν και έχουν περάσει μόλις λίγες ώρες από τον τραυματισμό του Ντιέγκο, μπορώ να σας πω κατηγορηματικά πω δεν θα έρθει άλλος παίκτης. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη γιατί εξακολουθεί να έχει ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο και είναι εξαιρετικός επαγγελματίας».

    Ο 33χρονος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ για την Ίντερ φέτος στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει 9 γκολ σε 20 ματς.
    Ο Αντρέα Στραματσιόνι θα πρέπει πλέον να στηριχτεί ακόμα περισσότερο στους Κασάνο και Παλάσιο σε ό,τι αφορά την υπόθεση του σκοραρίσματος, οι οποίοι έχουν από 7 γκολ φέτος.

    «Δεν νομίζω να καταρρεύσουμε χωρίς εκείνον», συνέχισε ο Μοράτι. «Αντίθετα, πιστεύω πως θα μας δώσει περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια και θα μας κρατήσει ενωμένους».
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 172 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Στη διάθεση του Χριστόπουλου ο ΦεγκρούςΧωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθρακικό (16/2, 17:15).

    Στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου τέθηκε ο Καρίμ Φεγκρούς, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στον θώρακα. Ωστόσο, ο Μαροκινός τερματοφύλακας έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Έλληνας τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

    Μοναδική απουσία για τον Άγιαξ της Ηπείρου αποτελεί ο Τζημόπουλος, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

    Αναλυτικά οι 18 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Βίλα, Γιάκος, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης, Λίλα, Κεϊτά, Πάντος, Ντάσιος, Οικονόμου, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 196 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Νέα κέρδη για τη ΓιουνάιτεντΗ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε μεγάλη αύξηση εσόδων από χορηγίες, στο τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2012.

    Έξι νέες και μεγάλες χορηγίες που έφεραν στο ταμείο της ομάδας 35,6 εκατ. στερλίνες γεγονός που σημαίνει μια αύξηση, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής χρονιάς, που φθάνει το 29%.

    Η Γιουνάιτεντ, η οποία παρουσίασε πτώση στα έσοδά της την περίοδο 2011/12 κατά 3% και είδε να διαμορφώνονται στα 320 εκατ. στερλίνες, εκτιμά ότι τα φετινά της έσοδα θα παρουσιάσουν αύξηση και θα κυμανθούν ανάμεσα στα 350 και 360 εκατ. στερλίνες.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 162 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Δεν ανανεώνει ο ΒαλβέρδεΟ πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού αντικατέστησε τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο στο τιμόνι των «νυχτερίδων» τον περασμένο Δεκέμβριο, βοηθώντας την ομάδα να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα και τη βαθμολογική της θέση.

    Αν και η πρόθεση από την πλευρά της Βαλένθια είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με τον 49χρονο προπονητή, ο ίδιος είναι επιφυλακτικός λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στον σύλλογο.

    Η παραμονή τόσο του προέδρου, Μανουέλ Γιορέντε όσο και του αθλητικού διευθυντή Μπραούλιο Βάσκεθ είναι αμφίβολες, ενώ τα χρέη εξακολουθούν να πιέζουν ασφυκτικά την ομάδα.

    Έτσι, ο Βαλβέρδε δεν μπαίνει ακόμα σε συνομιλίες για ανανέωση, μέχρι να είναι σε θέση να γνωρίζει με ποιους θα συνεργάζεται την επόμενη χρονιά και με ποιο τρόπο θα λυθούν τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 208 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Χωρίς Τσάβι και Βίγια η «Μπάρτσα»Δίχως τον Τσάβι, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά θα προφυλαχθεί για το ματς της Τετάρτης απέναντι στη Μίλαν στην Ιταλία, αλλά και τον Νταβίντ Βίγια που ταλαιπωρείται από κολικό του νεφρού, θα αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα τη Γρανάδα εκτός έδρας το Σάββατο για την Primera Division.

    Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ερίκ Αμπιντάλ, που ακόμη είναι ανέτοιμος.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 205 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Το Μάρτιο επιστρέφει ο ΣκόουλςΣτις αρχές Μαρτίου θα ξαναμπεί σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων o Πολ Σκόουλς, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

    Παράλληλα, ο Σκωτσέζος τεχνικός αναφέρθηκε στις πολύ καλές εμφανίσεις του Νταβίντ Ντε Χέα στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

    Ο βετεράνος παίκτης της Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, κάτι που στοίχησε τη συμμετοχή του στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη.

    Ο Φέργκιουσον αποκάλυψε ότι ο Σκόουλς δε θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Δευτέρας με τη Ρέντινγκ για το Κύπελλο Αγγλίας, ενώ υπολογίζει την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου 15 ημέρες.

    «Έχει έναν τραυματισμό στο γόνατο που τον ενοχλεί. Δοκιμάσαμε άλλη θεραπεία αυτές τις μέρες και πιθανότατα θα είναι έτοιμος σε λίγες εβδομάδες», τόνισε ο 71χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τη Ρέντινγκ: «Θα κάνω κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Θέλουμε να βρισκόμαστε στα προημιτελικά και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε».

    Όσον αφορά την απόδοση του Νταβίντ Ντε Χέα στα τελευταία παιχνίδια, ο Φέργκιουσον δήλωσε: «Έχει ωριμάσει. Λίγοι τερματοφύλακες ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 181 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Μετά την αποκάλυψη της Vanessa Williamsότι κακοποιήθηκε, άλλη μία ηθοποιός αποκάλυψε ότι στην εφηβεία της δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από σκηνοθέτη, όταν ξεκινούσε την καριέρα της.
    Ο λόγος για την... συμπρωταγωνίστρια τουTom Cruise στο «Crash and Mission: Impossible II» Thandie Newton.
    Η ηθοποιός Thandie Newton είπε πως το εν λόγω περιστατικό έχει στιγματίσει τη ζωή της.
    H Thandie Newton τόνισε πως στην αρχή νόμιζε πως πρόκειται για κάποιο δοκιμαστικό, μιας και ο σκηνοθέτης της ζήτησε να ποζάρει στην κάμερα με ανοιχτά τα πόδια και έχοντας σηκώσει τη φούστα της. Ένιωσε απίστευτη αμηχανία, αλλά νόμιζε πως ήταν μέρος του ρόλου.
    Όμως μετά έμαθε πως o σκηνοθέτης έδειξε το επίμαχο vi ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 256 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-15 | Comments (0)



    ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΤ΄
     Ανωνύμου 11ος αιώνας

    Η προφητεία αυτή σκιαγραφεί με τον ... Διαβάστε περισσότερα »
    Views: 184 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    ​Μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του «The Twilight Saga: Breaking Dawn-Part1» κάνει σήμερα το γύρο του Internet, μιας και είναι η πρώτη που δημοσιεύεται από τα παρασκήνια του έργου, και δείχνει Robert Pattinson και Kristen Stewart, να γυρίζουν την περίφημη σκηνή του γάμου της Bella με τον Edward, ο οποίος καταλήγει σε εφιάλτη, μιας και όλοι οι θνητοί καλεσμένοι καταλήγουν νεκροί στο τέλος.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Tv-Movies | Views: 324 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

     
    «Οι επανειλημμένες εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το όφελος, που δήθεν θα προκύψει για το λαό, από την απορρόφηση του ΕΣΠΑ, τις επενδύσεις και την ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας, δεν πείθουν πλέον κανέναν», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, αναφορικά με το ΕΣΠΑ και τα κοινοτικά κονδύλια.

    Και προσθέτει: «Ο λαός γνωρίζει ότι, από τα κοινοτικά κονδύλια και την ανάκαμψη, οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, που θα εξασφαλίσουν νέες επιδοτήσεις και φτηνούς εργαζόμενους, για να ενισχύσουν την κερδοφορία τους».

    «Το λαό τον περιμένουν νέα βάρη, περικοπές και φόροι. Γι’ αυτό άλλωστε και ο πρωθυπουργός αναγορεύει σε βασικό αντίπαλο της κυβερνητικής πολιτικής τις λαϊκές κινητοποιήσεις που αντιστέκονται σε αυτά τα βάρβαρα μέτρα», καταλήγει το ΚΚΕ.

    Category: Ελλάδα | Views: 215 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
    «Θα σου κόψω το κεφάλι, φίδι», είπε, τρελαμένος, ο ένας βουλευτής στον άλλον, και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Τι κι αν η παρουσιάστρια προσπαθούσε να… τους καλμάρει, ζητώντας τους να είναι ευπρεπείς, οι δυο τους είχαν ήδη σηκώσει μανίκια! Η συνέχεια, στο βίντεο που ακολουθεί:

    Popout

    Views: 184 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    36.000 Ευρω για κηδεία σε πρώην Δήμαρχο πλήρωσε το δημόσιο. Πρέπει λογικά να αγόρασαν του μακαρίτη και καμιά γκαρσονίερα στον άλλο κόσμο.. !!!
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 345 | Added by: demi | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Χωρίς Κουίνσι η προπόνησηΜε απόντα τον Κουίνσι έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, μια και ο Γκανέζος απουσίασε παίρνοντας άδεια για προσωπικούς λόγους. Οι Φορναρόλι και Φιγκερόα έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Βελάσκες, Ταμπάκης και Χουχούμης ακολούθησαν θεραπεία.

    Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, δίτερμα και στημένα.

    Τα πλάνα του Φάμπρι

    Σε ότι αφορά τώρα τα πλάνα του Φάμπρι για το παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή, όλα δείχνουν ότι οι Κάιπερ και Χοκίν θα πάρουν θέση βασικού και θα καλύψουν την αριστερή πλευρά. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπουμσόνγκ και Πίντο. Ο Σεϊταρίδης θα παίξει δεξιά. Οι Βιτόλο και Σο θα είναι οι αμυντικοί μέσοι. Ο Σισοκό θα παίξει δεξιά, ο Ζέκα ως ελεύθερος και στην κορυφή της επίθεσης ο Τοτσέ.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 172 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Από τέσσερις αγωνιστικές στους «αιώνιους»Θα… ξεχάσουν για αρκετό καιρό τους φιλάθλους τους στην Α1 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Αμφότεροι τιμωρήθηκαν με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στο Ελληνικό. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται επίσης να πληρώσουν πρόστιμο 15.400 ευρώ, ενώ οι «πράσινοι» 16.300.

    Οι δύο ομάδες έχουν δικαίωμα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ και από τον Παναθηναϊκό διαρρέεται πως θα γίνει χρήση του. Οι «πράσινοι» θεωρούν πως είναι άδικο να εξισώνονται οι δύο τιμωρίες και υποστηρίζουν πως τα περισσότερα επεισόδια έγιναν από πλευράς οπαδών του Ολυμπιακού.

    Σημειώνεται πως οι ποινές θα ήταν πολύ μεγαλύτερες αν ο αγώνας είχε διακοπεί οριστικά.

    Αναλυτικά οι αποφάσεις:

    Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ
    1. για υβριστικά συνθήματα που δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικού συμβόλου, πρόστιμο 1.000,00€,
    2. για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 4.400,00€ και
    3. για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα προσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 220 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 87-82 της Χίμκι
    Γερές βάσεις πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας έβαλε ο Ολυμπιακός, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χίμκι, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της φάσης των «16».

    Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 87-82 των Ρώσων, «έσπασαν» το αήττητο της έδρας τους στη Β' φάση της διοργάνωσης, ενώ πανηγύρισαν την τρίτη διαδοχική νίκη και δεύτερη εκτός έδρας στον 6ο όμιλό. Πλέον οι πρωταθλητές Ευρώπης ισοβαθμούν με την Κίμκι στην τρίτη θέση με ρεκόρ 4 νίκες - 3 ήττες.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 191 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Έξω φρενών η παρουσιάστρια σηκώθηκε να φύγει! Δείτε τις φωτογραφίες και το επεισόδιο που συνέβη στο Πρωινό μου...

    Από την ώρα που ξεκίνησε ο σχολιασμός των θεμάτων στο πάνελ του Πρωινό mou, η Σάσα Σταμάτη προσπαθούσε να προετοιμάσει τον Γιώργο Λιάγκα για το θέμα - έκπληξη που θα ακολουθούσε σε λίγο, παρά τη δυσαρέσκεια που έδειχνε η Φαίη Σκορδά σχετικά με την προβολή του. Όταν έφτασε η στιγμή να προλογίσει η Σάσα τη φωτογράφιση που έκανε η Φαίη έχοντας στο πλάι της έναν πολύ όμορφο νεαρό, η παρουσιάστρια έγινε έξω φρενών...

    "Επειδή εσείς ξυπνήσατε με κεφάκια σήμερα, δεν θα με τρελάνετε! Όχι δεν θέλω να δούμε τις φωτογραφίες! Έχω παίξει εγώ φωτογράφιση δική μου; Σε μια εκπομπή που παρουσιάζω και εγώ;", άρχισε να φωνάζει η Φαίη.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 239 | Added by: demi | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Περίπου 120 δισ. ευρώ στοιχίζει, σε ετήσια βάση, η διαφθορά στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με 
    έρευνα της Διεθνούς Διαφάνειας, που παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση ο Ευρωβουλευτής της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, Θόδωρος Σκυλακάκης.

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 237 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Ήταν ένας Αγγλος, ένας Αμερικανός και ένας Έλληνας. Λέει ο Αγγλος: 
    - "Εγώ είχα έναν παππού που ήταν τόσο ψηλός, που έφτανε ως τον 30 όροφο". 
    - "Τι λες ρε μαλάκα," λέει ο Αμερικανός, "εγώ είχα έναν παππού που όταν ύψωνε το χέρι του έπιανε τα σύννεφα". 
    - "Δε μου λες ρε μαλάκα," ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 357 | Added by: demi | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Είναι από τα πιο "καυτά" ονόματα στο χώρο του μόντελινγκ.


    Κι όμως η μελαχρινή καλλονή, αν και έχει κάνει αρκετές αισθησιακές φωτογραφίσεις, δηλώνει πως δεν θα πόζαρε ποτέ γυμνή στο φακό! Ποια είναι;

    Η Ιρίνα Σάγιακ (Irina Shayk).

    "Αν και είμαι μοντέλο εσωρούχων δεν θα φωτογραφιζόμουν ποτέ γυμνή στο Playboy, γιατί έχω φινέτσα και αρχοντιά" δήλωσε ο άγγελος της Vicrtoria's Secret.

    Δεν δίστασε επίσης να αποκαλύψει πως πέρυσι της έγινε πρόταση από τον Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner), ιδιοκτήτη του ανδρικού περιοδικού Playboy, να ποζάρει γυμνή στο φακό έναντι υπέρογκης αμοιβής, κι όμως η απάντησή της ήταν η εξής: "Με τίποτα"!

    Απολαύστε την Ιρίνα στην καμπάνια της εταιρείας La Clover για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 240 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

     
    «Μια φορά άπιστος πάντα άπιστος. Αν ήμουν η Mila, θα ήμουν ιδιαίτερα προσεχτική γιατί ο κύριος δεν έχει και το καλύτερο παρελθόν. Στη θέση της μπορεί να έπαιρνα το ρίσκο να είμαι μαζί του αλλά θα ήμουν πολύ προσεκτική και υποψιασμένη. Θα ήμουν ανασφαλής και θα πρόσεχα συνέχεια».

    Αυτές είναι οι συμβουλές που δίνει η Sara Leal στη νέα αγαπημένη του Ashton Kutcher, Mila Kunis με συνέντευξή της στη Sun.

    Η Sara Leal είχε σχέση με τον ηθοποιό και σύμφωνα με φήμες ήταν αιτία που τελείωσε και ο γάμος του ηθοποιού με την Demi Moore.

    Ήταν Σεπτέμβριος του 2011 όταν ο τότε σύζυγος της Demi Moore, Ashton Kutcher, πέρασε μια βραδιά, η οποία συμπτωματικά ήταν η 6η επέτειος γάμου του ζευγαριού- σε ξενοδοχείο με την 24χρονη Sara Leal από το Τέξας.

    Η Leal είχε βγει με φίλες της για ποτό και γνώρισε τον Kutcher. Εκείνος τη φλέρταρε και τη ρώτησε αν ... Διαβάστε περισσότερα »

    Views: 154 | Added by: Lost-Empire | Date: 2013-02-15 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Φεβρουάριος 2013  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    2425262728
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 2
    Φίλοι-Επισκέπτες: 2
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz