Κυριακή, 2024-05-12, 3:44 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2013 » Φεβρουάριος » 20
    Κινεζικό «στρατό» από χάκερς εντόπισε αμερικανική έρευνα
    Ο κινεζικός στρατός έχει υπό τον έλεγχό του εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες, από τους ισχυρότερους στον κόσμο χάκερς, σύμφωνα με αμερικανική εταιρία ασφαλείας πληροφοριακών συστημάτων, που εντόπισε την προέλευση πολλών κυβερνοεπιθέσεων σε ένα ανώνυμο κτίριο στη Σανγκάη.

    Η εταιρεία Mandiant, μια συμβουλευτική εταιρία της αμερικανικής κυβέρνησης στο θέμα της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, παρέδωσε έκθεση 74 σελίδων, ύστερα από εκατοντάδες έρευνες που διεξήγαγε για το θέμα αυτό τα τρία τελευταία χρόνια.

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι χάκερς που έχουν επιτεθεί τα τελευταία χρόνια σε αμερικανικές εφημερίδες, εταιρείες και κυβερνητικές υπηρεσίες, εντοπίζονται κυρίως στην Κίνα και η κινεζική κυβέρνηση είναι εις γνώσιν των δραστηριοτήτων τους.

    Φαίνεται πως έχουν διασυνδέσεις με συγκεκριμένο οργανισμό που ανήκει στον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό, που φέρει την ονομασία «APT1», ακρωνύμιο του «Advanced Persistent Threat», και ο οποίος έχει κλέψει τεράστιες ποσότητες πληροφοριών και έχει βάλει στο στόχαστρο σημαντικές υποδομές, όπως είναι οι αμερικανικές ενεργειακές δραστηριότητες.

    «Πιστεύουμε ότι η APT1 είναι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 239 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    «Με έβαλαν να φάω ωμά όργανα ζώων»Η παραθρησκευτική οργάνωση «Υπερασπιστές του Χριστού» (Defensores de Cristo) που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο μήνα στο Μεξικό, στα σύνορα με τις ΗΠΑ, ανάγκαζε τους οπαδούς της να συμμετέχουν σε σεξουαλικά όργια, αποθάρρυνε τα μέλη της από το να κάνουν μπάνιο, ενώ τους εξανάγκαζε να τρώνε και ωμά όργανα ζώων.

    Αυτά δήλωσε η σύζυγος ενός εκ των ηγετικών στελεχών της σέκτας σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

    Οι μεξικανικές αρχές εισέβαλλαν στο σπίτι της οργάνωσης στην περιοχή Nuevo Laredo στις 25 Ιανουαρίου, συλλαμβάνοντας 14 υπόπτους, ανάμεσα στους οποίους και τον αρχηγό της οργάνωσης, ισπανικής καταγωγής, Ignacio Gonzalez de Arriba.

    Ο Gonzalez de Arriba ισχυριζόταν ότι ήταν η μετενσάρκωση του Ιησού Χριστού, και στρατολογούσε τους οπαδούς του «ψαρεύοντάς» τους μέσω διαδικτύου.
    Προσέφερε προγράμματα «αυτό-προγραμματισμού, εναλλακτικής φροντίδας της υγείας, ενίσχυση των ψυχικών δυνάμεων και της σεξουαλικότητας» όπως ανέφερε ένα από τα θύματα στο δίκτυο Victim Support Network, που βοηθά ανθρώπους-πρώην μέλη σεκτών που έχουν ξεφύγει από τα δίχτυα τους.

    «Σε λυγίζουν, σε κάνουν να αμφισβητείς ακόμη και για το ίδιο σου το όνομα» είπε η Blanca Castro, η οποία ήταν παντρεμένη με έναν από τους α ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 262 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Αμερικανός καρδινάλιος κάλυπτε παιδεραστές ιερωμένους
    Αντεγκλήσεις προκαλεί στους κόλπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας η πιθανή συμμετοχή του αμερικανού καρδινάλιου Ρότζερ Μαχόνι στο επόμενο Κονκλάβιο, το οποίο θα εκλέξει τον διάδοχο του πάπα Βενέδικτου Ιστ'.

    Ο Μαχόνι κατηγορείται ότι συμμετείχε στην συγκάλυψη των πράξεων 129 παιδεραστών κληρικών. Το 2011 αναγκάσθηκε να παραιτηθεί από αρχιεπίσκοπος του Λος Άντζελες και αντικαταστάθηκε από τον Χοσέ Γκόμες, ο οποίος και τον απομάκρυνε από κάθε δραστηριότητα κι επίσημη επαφή με τους πιστούς.

    Mε έκκλησή τους μέσω του Διαδικτύου πάνω από 3.000 Αμερικανοί πολίτες ζητούν από το Βατικανό να μην επιτραπεί στον Μαχόνι, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται ακόμη στους εκλέκτορες του ποντίφικα, να πάρει μέρος στο Κονκλάβιο, ώστε να μην καθορίσει την μελλοντική πορεία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

    Ο πρώην αρχιεπίσκοπος του Λος Άντζελες έχει κάνει σαφή την πρόθεσή του να μεταβεί στην Ρώμη και να συμμετάσχει στην διαδικασία. Πριν αναχωρήσει όμως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Σάββατο, έχει κληθεί να καταθέσει σε δίκη που διεξάγεται σε βάρος του μεξικανικής καταγωγής Αμερικανού ιερωμένου Νίκολας Αγκιλάρ Ριβέρα, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοπο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 213 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Επισπεύδει τις διαδικασίες για το διάδοχό του ο Πάπας
    Ο πάπας Βενέδικτος εξετάζει το ενδεχόμενο να αναθεωρήσει τους κανονισμούς που αφορούν την εκλογή του διαδόχου του, εκδίδοντας ένα έδικτο με το οποίο θα επισπεύσει τη συνεδρίαση του Κονκλάβιου, ανέφερε σήμερα ο εκπρόσωπος του Βατικανού Φεντερίκο Λομπάρντι.

    «Ο πάπας μελετά την έκδοση ενός motu proprio (σ.σ. κατά λέξη "με δική του πρωτοβουλία") στις επόμενες ημέρες», είπε ο Λομπάρντι στους δημοσιογράφους, αναφερόμενος στο παπικό έδικτο με το οποίο θεσπίζονται οι εκκλησιαστικοί κανόνες.

    Με την κίνηση αυτή ο πάπας επιδιώκει να αποσαφηνίσει ορισμένα συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν το κογκλάβιο των καρδινάλιων το οποίο θα επιλέξει τον νέο πάπα. «Δεν γνωρίζω αν θα θεωρήσει σκόπιμο ή απαραίτητο να εκδώσει μια διευκρίνιση για το θέμα του χρόνου έναρξης της συνεδρίασης του Κονκλάβιου», πρόσθεσε.

    Ο Βενέδικτος, ο πρώτος πάπας που παραιτείται τα τελευταία 600 χρόνια, θα αποχωρήσει από τη θέση αυτή στις 28 Φεβρουαρίου. Με βάση τους εκκλησιαστικούς κανόνες θα πρέπει να περάσουν 15-20 ημέρες πριν από τη σύγκληση του κογκλάβιου ώστε να μπορέσουν οι καρδινάλιοι απ' όλο τον κόσμο να φτάσουν εγκαίρως στο Βατικανό. Επίσης, εφόσον υπό κανονικές συν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 234 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Γιατροί έκοψαν το λάθος όρχι από ασθενή
    Μήνυση στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση κατέθεσε ένας 48χρονος ασθενής από την περιοχή Wiltshire της Αγγλίας, γιατί οι γιατροί του αφαίρεσαν κατά λάθος τον… λάθος όρχι!

    Ο άτυχος άντρας, που πλέον δε μπορεί να αποκτήσει άλλα παιδιά, επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όρχεος γιατί έπασχε από καρκίνο.

    Ο γιατρός που έκανε την επέμβαση 40 λεπτά μετά αφότου ξεκίνησε το χειρουργείο… κατάλαβε ότι είχε κάνει ένα τραγικό λάθος, γράφει η Daily Mail!

    Ο υγιής όρχις καταψύχθηκε, ενώ εκλήθη άμεσα στη χειρουργική αίθουσα πλαστικός χειρουργός για να… διορθώσει το κακό.

    Ο 48χρονος άντρας που έχει αποκτήσει παιδιά από προηγούμενη σχέση του δήλωσε ότι πλέον δε μπορεί να κάνει παιδιά με την τωρινή σύντροφό του, κάτι που του έχει προκαλέσει μεγάλο στρες και πόνο.
    Category: Κόσμος | Views: 233 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Ένοπλοι απήγαγαν ναυτικούς στη νότια ΝιγηρίαΈξι ναυτικοί, που επέβαιναν σε δεξαμενόπλοιο που έπλεε στα ανοικτά της πολιτείας Μπαγέλσα, στη νότια Νιγηρία έπεσαν θύματα απαγωγής από δύο ένοπλους, οι οποίοι αξίωσαν να τους καταβληθούν λύτρα ύψους περίπου 1 εκατ. ευρώ για να τους αφήσουν ελεύθερους.

    «Τρεις από τους απαχθέντες είναι Ουκρανοί, δύο Ινδοί ένας από τη Ρωσία», διευκρίνισε ο Φιντέλις Οντούνα, εκπρόσωπος της αστυνομίας της πολιτείας, σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο, διευκρινίζοντας ότι η επίθεση έγινε την Κυριακή. «Ο ένας από τους απαγωγείς κάλεσε για να ζητήσει ένα ποσό 200 εκατ. νάιρα (σ.σ. 1,3 εκατ. ευρώ) για λύτρα», πρόσθεσε.

    Η εταιρεία Century, με έδρα το Λάγκος, είναι αυτή στην οποία ανήκει το πλοίο Armada Tuah, στο οποίο επέβαιναν 15 μέλη του πληρώματός του όταν δέχθηκε επίθεση από ενόπλους ανοικτά της περιοχής Ίτζο, σύμφωνα με την αστυνομία.

    Το πλοίο βρισκόταν εν πλω, 65 χλμ. ανοικτά των ακτών, όταν σημειώθηκε η επίθεση, είπε ο Οντούνα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

    Δεκάδες ξένοι εργαζόμενοι στην πετρελαϊκή βιομηχανία είχαν απαχθεί τα τελευταία χρόνια στο Δέλτα του Νίγηρα αλλά απελευθερώθηκαν σώοι και αβλαβείς στην πλειονότητά τους μετά την καταβολή λύτρων. Ο αριθμός των απαγωγ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 230 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Έντεκα μέρες χωρίς φαγητό
    Απεργία πείνας πραγματοποιούν από τις 9 Φεβρουαρίου τριάντα ακτιβιστές από το Ομάν διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησής τους σε μια φυλακή κοντά στην πρωτεύουσα Μουσκάτ, όπως έγινε γνωστό σήμερα από ένα μέλος του αιρετού συμβουλευτικού συμβουλίου Μάτζιλις αλ Σούρα του σουλτανάτου.

    Το συμβούλιο έχει πολλαπλασιάσει «τις επαφές του σε όλα τα επίπεδα» με στόχο να στείλει μια αντιπροσωπεία του στη φυλακή Σαμαγέλ, 60 χιλιόμετρα νοτίως της πρωτεύουσας, προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι κρατούμενοι που πραγματοποιούν απεργία πείνας, δήλωσε ο Μάλεκ αλ Άμπρι.

    «Ανησυχούμε, όπως και οι οικογένειές τους, για την επιδείνωση της υγείας τους» πρόσθεσε, εκφράζοντας την ελπίδα η αντιπροσωπεία να μπορέσει να επισκεφθεί σύντομα τη φυλακή.

    Η απεργία ξεκίνησε από 17 ακτιβιστές που διαμαρτύρονται γιατί καθυστερεί η εκδίκαση των υποθέσεών τους σε δεύτερο βαθμό. Οι περισσότεροι έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση από 6 έως 18 μήνες για συμμετοχή σε διαδηλώσεις και ηλεκτρονικό έγκλημα. Το παράδειγμά τους ακολούθησαν και άλλοι 13 συγκρατούμενοί τους.

    Οι εφέσεις θα εξεταστούν από το Ανώτατο Δικαστήριο στις 25 Φεβρουαρίου και αναμένεται να εκδοθεί απόφαση στις 4 Μαρτίου, διευκρί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 226 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Αναβλήθηκε η ακροαματική διαδικασία για τον ΠιστόριουςΑναβολή για αύριο στις 11 το πρωί πήρε η ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο της Πρετόριας, το οποίο εξετάζει το αίτημα αποφυλάκισης με εγγύηση του Όσκαρ Πιστόριους.

    Λίγο νωρίτερα, ο αστυνομικός ερευνητής Χίλτον Μπόθα, ο οποίος ερευνά την υπόθεση του νοτιοαφρικανού χρυσού παραολυμπιονίκη που κατηγορείται για το θάνατο της συντρόφου του, της Ρίβα Στέενκαμπ, στις 14 Φεβρουαρίου, δήλωσε πως ο Όσκαρ Πιστόριους είχε ήδη συλληφθεί στο παρελθόν επειδή είχε επιτεθεί σε κάποιο πρόσωπο μέσα στο σπίτι του.

    «Δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία, αλλά είχε υπάρξει ένα επεισόδιο στην κατοικία του, κατά το οποίο είχε συλληφθεί για επίθεση, νομίζω», δήλωσε ο ερευνητής καταθέτοντας στο δικαστήριο.

    «Πήγα επιτόπου», αφηγήθηκε ο αστυνομικός. «Είδα τι συνέβη. Η εκδοχή που μου είπε ο κατηγορούμενος και αυτό που είδα μου έδειξαν ότι δεν μπορούσε να αποδειχθεί η επίθεση», παραδέχθηκε πάντως ο Χίλτον Μπόθα.

    Μετά το θάνατο της Ρίβα Στέενκαμπ, γείτονες του Πιστόριους έκαναν λόγο για επανειλημμένους καβγάδες του αθλητή με διαδοχικές φιλενάδες του. Ο Πιστόριους είχε περάσει μια νύκτα στη φυλακή το Σεπτέμβριο του 2009 κατηγορούμενος για άσκηση βίας εναντίον μιας νεαρής γυναίκας, ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 254 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    «Η σέκτα Μπόκο Χαράμ απήγαγε τους εφτά Γάλλους»
    Η «σέκτα Μπόκο Χαράμ» φαίνεται ότι ευθύνεται για την απαγωγή, την Τρίτη, επτά Γάλλων στο Καμερούν, τους οποίους μετέφερε εν συνεχεία στη Νιγηρία, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Άμυνας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν. Εκτίμησε δε πως η ενέργεια αυτή δεν σχετίζεται με την επέμβαση των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων στο Μάλι.

    Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου France 2 εάν θεωρεί πως υφίσταται συσχέτιση της γαλλικής στρατιωτικής επέμβαση στο Μάλι με την απαγωγή, ο υπουργός Άμυνας της Γαλλίας απάντησε: «αυτή την ώρα, όχι. Αλλά στην μέθοδο, ναι. Πρόκειται για οργανώσεις οι οποίες διακηρύσσουν τον ίδιο φονταμενταλισμό, οι οποίες έχουν τις ίδιες μεθόδους στο Μάλι, στη Σομαλία ή στη Νιγηρία».

    Επτά Γάλλοι τουρίστες, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, απήχθησαν στο βόρειο Καμερούν και κατόπιν μεταφέρθηκαν στη γειτονική Νιγηρία. Πρόκειται για την πρώτη απαγωγή Γάλλων από την έναρξη του πολέμου που εξαπέλυσε το Παρίσι την 11η Ιανουαρίου στο Μάλι για να απωθήσει την επίθεση ισλαμιστικών ένοπλων ομάδων.

    «Εκτιμούμε ότι είναι η σέκτα Μπόκο Χαράμ η οποία προέβη στην απαγωγή, αλλά δεν έχουμε ακόμα την υπογραφή της, κι εκεί δυστυχώς τον τρόμο διαδέχεται η φρίκη. Αυτ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 281 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Σκοτώθηκε παίζοντας ποδόσφαιρο!
    Ένας ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε και συναθλητές του τραυματίστηκαν σήμερα από την έκρηξη δύο βλημάτων όλμων που έπεσαν σε ένα στάδιο μέσα σε αθλητικό συγκρότημα στο κέντρο της Δαμασκού, μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

    «Δύο βλήματα όλμων ερρίφθησαν από τρομοκράτες στο αθλητικό συγκρότημα Τεσρίν στη συνοικία Μπαραμκέ, σκοτώνοντας έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας αλ Ουάτμπα και τραυματίζοντας πολλούς παίκτες κατά την διάρκεια της προπόνησής» τους, διευκρίνισε το SANA.

    (Φωτογραφία αρχείου)
    Category: Κόσμος | Views: 250 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Νέες αποσύρσεις «ύποπτων» προϊόντων για κρέας αλόγου
    Στην απόσυρση προϊόντων της από την κροατική και την σλοβένικη αγορά προχωρά η εταιρεία Ledo, μετά τα αποτελέσματα ελέγχων από τα οποία προκύπτει ότι σε λαζάνια, συσκευασίας 450 γραμμαρίων, υπήρχε κρέας αλόγου, αντί βόειου κρέατος, όπως αναγραφόταν στη συσκευασία.

    Ωστόσο, η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, καθώς είναι αρμόδια για τη διανομή των προϊόντων, τα οποία προμηθεύεται από γαλλική εταιρεία.

    Επίσης, η εταιρεία τονίζει ότι τα λαζάνια που κυκλοφορούν στην κροατική αγορά παρασκευάζονται από την ισπανική εταιρεία Tuttipasta και περιέχουν βόειο κρέας.

    Μάλιστα, η εταιρεία δημοσίευσε και ανακοίνωση της Tuttipasta, με την οποία πιστοποιείται ότι τα προϊόντα της περιέχουν το κρέας που αναγράφεται στις συσκευασίες.

    Η ισπανική εταιρεία κάλεσε, επίσης, όλους τους προμηθευτές της, να της προσκομίσουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργούν, προκειμένου, με τη σειρά της, να τα παραδώσει στα ενδιαφερόμενα μέρη.
    Category: Κόσμος | Views: 221 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Κρέας αλόγου έφαγαν και στη Σλοβενία
    Επιθεωρητές της Υπηρεσίας Προστασίας Τροφίμων και Καταναλωτή της Σλοβενίας ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν κρέας αλόγου σε λαζάνια, συσκευασίας 450 γραμμαρίων, σε κατάστημα της αλυσίδας λιανικής πώλησης Interspar.

    Η υπηρεσία συνεχίζει τους ελέγχους σε προϊόντα που διατίθενται από διάφορα καταστήματα λιανικής πώλησης, έπειτα από το διατροφικό σκάνδαλο με το κρέας αλόγου σε συσκευασίες κατεψυγμένων τροφίμων, που διευρύνεται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

    Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν σε 350 προϊόντα, δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Υπηρεσίας Γέρνεϊ Ντρόφενικ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ο ίδιος ανέφερε ότι διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 29 προϊόντα από την Εθνική Υπηρεσία και από αυτά τα 28 ήταν αρνητικά, ενώ μόνο ένα ήταν ύποπτο και γι' αυτόν τον λόγο επαναλήφθηκε ο έλεγχος και το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

    Πρόκειται για προϊόν που διανεμήθηκε στη σλοβενική αγορά από την κροατική εταιρεία Ledo και παράχθηκε από την εταιρεία Trada του Λουξεμβούργου, διευκρίνισε ο κ. Ντρόφενικ.

    Το δείγμα του προϊόντος ελήφθη από κατάστημα της αλυσίδας Interspar, όπου το προϊόν διατίθετο προς πώληση.

    Σύμφωνα με τον κ. Ντρόφενικ, οι σλοβενικές αρχές ενημέρωσαν τις υπηρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 228 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Αυτοπυρπολήθηκε ζητώντας να παραιτηθεί ο δήμαρχος
    Ένας 36χρονος άνδρας λούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε, σήμερα το πρωί, μπροστά από το δημαρχείο της Βάρνας, σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων ΒΤΑ.

    Ο 36χρονος, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα, κρατούσε ένα πλακάτ, με το οποίο ζητούσε την παραίτηση του δημάρχου της Βάρνας Κίριλ Γιορντάνοφ και σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου.

    Είναι η δεύτερη φορά, σε διάστημα μόλις τριών ημερών, που σημειώνεται ανάλογο περιστατικό. Τη Δευτέρα είχε αυτοπυρποληθεί ένας άλλος άνδρας στο Βέλιβο Τίρνοβο, ο οποίος και υπέκυψε στα τραύματά του, μία ημέρα αργότερα.
    Category: Κόσμος | Views: 212 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Η πρώτη περιοδεία του νέου ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
    Την πρώτη του περιοδεία στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, σε τέσσερις χώρες της Δυτικής Ευρώπης καθώς και στην Τουρκία, την Αίγυπτο και τις χώρες του Κόλπου κατά το διάστημα 24 Φεβρουαρίου με 6 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

    Ο Κέρι θα επισκεφθεί το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Παρίσι και τη Ρώμη, όπου θα συμμετάσχει σε διάσκεψη υπουργών Εξωτερικών με θέμα την κρίση στη Συρία. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Άγκυρα, το Κάιρο, το Ριάντ, το Αμπού Ντάμπι και την Ντόχα, δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την καθημερινή τους ενημέρωση η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βικτόρια Νούλαντ.

    Ο Κέρι ορκίστηκε υπουργός Εξωτερικών την 1η Φεβρουαρίου διαδεχόμενος την Χίλαρι Κλίντον.
    Category: Κόσμος | Views: 285 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Εγκρίθηκαν 467 επενδυτικά σχέδια εναλλακτικού τουρισμού
    Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης και έγκρισης των υποψήφιων επενδυτικών σχεδίων για το πρόγραμμα εναλλακτικός τουρισμός, το οποίο υλοποιείται από το Υπουργείο Τουρισμού, χρηματοδοτούμενο από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ).

    Ειδικότερα, με απόφαση της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα «εναλλακτικός τουρισμός» για χρηματοδότηση 467 επενδυτικών σχεδίων με συνολικό προϋπολογισμό 50.062.364,07 ευρώ με τη συμβολή της κρατικής ενίσχυσης να ανέρχεται στο ποσό των 25.031.182,35 ευρώ.

    Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Ελληνικό Δημόσιο και η επιχορήγηση των επενδυτικών σχεδίων ανέρχεται σε ποσοστό 50% του εγκεκριμένου προϋπολογισμού τους.

    Οι ωφελούμενες επιχειρήσεις είναι τουριστικά καταλύματα, τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις πλωτών μεταφορών, κ.α., οι οποίες δραστηριοποιούνται ή προτίθενται να δραστηριοποιηθούν στην παροχή εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
    Category: Οικονομία | Views: 325 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Μάχη κατά της πολιτικής διαφθοράς εξαγγέλλει ο ΡαχόιΟ Ισπανός πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι, δήλωσε ότι θα προτείνει σύντομα νομοθετικές ρυθμίσεις για την οικονομική δραστηριότητα των πολιτικών κομμάτων ώστε να χτυπήσει τη διαφθορά.

    Κατά την καθιερωμένη ετήσια ομιλία του ενώπιον του Κοινοβουλίου για την κατάσταση ου έθνους, ο Ισπανός πρωθυπουργός είπε ότι θα προτείνει επίσης μεταρρύθμιση του ποινικού νόμου και αυστηρότερες ποινές για περιπτώσεις διαφθοράς πολιτικών προσώπων.

    Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα του Ραχόι έχει βρεθεί στο επίκεντρο του σκανδάλου παράνομων χρηματοδοτήσεων από επιχειρηματίες, κυρίως του κατασκευαστικού τομέα, επί δύο δεκαετίες.

    Μάλιστα, φέρεται και ο ίδιος να έχει υπάρξει παραλήπτης χρημάτων από το κόμμα του.
    Category: Οικονομία | Views: 307 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Επικρίσεις για την επιστολή της Pimco στην Κύπρο
    Επικρίσεις εναντίον της κυβέρνησης και της Κεντρικής Τράπεζας, διατύπωσε η κυπριακή αντιπολίτευση με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», σύμφωνα με το οποίο, η Pimco σε επιστολή της προς τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας αναφέρει πως στον υπολογισμό του ύψους του ποσού ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, ο αμερικανικός οίκος κινήθηκε στη βάση των παραμέτρων, που της είχαν καθορίσει η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και η κυπριακή κυβέρνηση.

    Ο εκπρόσωπος του επιτελείου του Νίκου Αναστασιάδη, Ιωάννης Κασουλίδης ανέφερε ότι οι νέες αποκαλύψεις, φανερώνουν ότι οι υπολογισμοί της Pimco έγιναν στη βάση φόρμουλας της κυβέρνησης του ΑΚΕΛ.Η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, υποστήριξε,«έχει υποθηκεύσει το μέλλον αυτού του τόπου και την ίδια ώρα παραπλανά και ρίχνει την ευθύνη των πράξεών της σε όλους τους άλλους».

    Ανέφερε, επίσης, ότι οι σημερινές αποκαλύψεις, «ουδόλως απαλλάσσουν τις τράπεζες και τους τραπεζίτες από τις βαρύτατες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση» και επεσήμανε πως, επί αυτών των ευθυνών, ο Νίκος Αναστασιάδης, δεν θα επιδείξει καμία ανοχή.

    Αντιδράσεις υπήρξαν και από άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης

    Εξάλλου, η Ομοσπονδία Εργ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 323 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Εμπορική και επενδυτική συνεργασία ΗΠΑ-ΕΕΜε την ευκαιρία της επίσημης ανακοίνωσης για την έναρξη διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην ΕΕ για την ανάπτυξη εμπορικής κι επενδυτικής συνεργασίας, ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννος Γραμματίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Χαιρετίζουμε την απόφαση των ηγετών των ΗΠΑ, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ξεκινήσουν τις εσωτερικές διαδικασίες που απαιτούνται για την έναρξη διαπραγματεύσεων σχετικά με το Διατλαντικό Σύμφωνο Εμπορικής και Επενδυτικής Συνεργασίας με σκοπό την προώθηση της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, της ανάπτυξης και την δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας.

    Ένα υψηλών προδιαγραφών Διατλαντικό Σύμφωνο Εμπορικής και Επενδυτικής Συνεργασίας θα προωθήσει την απελευθέρωση του εμπορίου και των επενδύσεων και θα αντιμετωπίσει τους ρυθμιστικούς και άλλους μη δασμολογικούς φραγμούς. Μέσα από αυτή τη διαπραγμάτευση, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επεκτείνουν το εμπόριο και τις επενδύσεις και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, αλλά και να συμβάλουν στην ανάπτυξη των παγκόσμιων κανόνων που θα μπορέσουν να ενισχύσουν το πολυμερές εμπορικό σ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 246 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Στο 2,9% υποχώρησε το έλλειμμα Τρεχουσών Συναλλαγών
    Το έλλειμμα του Ισοζυγίου Τρεχουσών Συναλλαγών την χρονιά που πέρασε περιορίστηκε κατά 73% σε σύγκριση με το 2011 και διαμορφώθηκε σε 5,6 δισ. ευρώ ή 2,9% του ΑΕΠ (από 9,9%), σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος

    Η εξέλιξη αυτή αντανακλά πρωτίστως τη σημαντική μείωση τόσο του εμπορικού ελλείμματος κατά 7,6 δισ. ευρώ όσο και του ελλείμματος του ισοζυγίου εισοδημάτων κατά 6,4 δισ. ευρώ, και δευτερευόντως την αύξηση των πλεονασμάτων του ισοζυγίου τρεχουσών μεταβιβάσεων (κατά 884 εκατ. ευρώ) και του ισοζυγίου υπηρεσιών (κατά 90 εκατ. ευρώ).

    Ειδικότερα στο εμπορικό ισοζύγιο καταταγράφηκε το 2012 αύξηση των εξαγωγών (εκτός πλοίων και καυσίμων) κατά 3,8%, ενω οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 15%.

    Η μικρή αύξηση του πλεονάσματος του ισοζυγίου υπηρεσιών οφείλεται κυρίως στην άνοδο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες μεταφορών, ενώ το τουριστικό συνάλλαγμα μειώθηκε κατά 4,6% σε σύγκριση με το 2011, και οι αφίξεις μη κατοίκων μειώθηκαν με μέσο ετήσιο ρυθμό 5,5%.

    Το έλλειμμα του ισοζυγίου των εισοδημάτων μειώθηκε κατά 6,4 δισ. ευρώ σε σύγκριση με το 2011, κυρίως λόγω της δραστικής μείωσης των καθαρών πληρωμών για τόκους επί των ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 191 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    «Καμπανάκι» για την υστέρηση των δημοσίων εσόδων
    Η ελληνική κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά σε νέες δυσκολίες το επόμενο διάστημα, αναφέρεται στο τελευταίο οικονομικό δελτίο της Eurobank, με τους αναλυτές της θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας να επισημαίνουν ότι μολονότι η επόμενη δόση από τα δάνεια της τρόικας είναι εξασφαλισμένη, εντούτοις παραμένουν μια σειρά «αγκάθια» στην πορεία υλοποίησης του προγράμματος δημοσιονομικής εξυγίανσης, όπως η «τρύπα» στα δημόσια έσοδα.

    Όπως αναφέρεται στο δελτίο, τα «ανοικτά» θέματα για την ελληνική κυβέρνηση ενόψει της αξιολόγησης της τρόικας περιλαμβάνουν την ανησυχητική πορεία των εσόδων του προϋπολογισμού και τα μέτρα ανακοπής της συγκεκριμένης τάσης.

    Επίσης, πρέπει να γίνουν ακόμα σημαντικά βήματα για την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που αφορούν στην αναμόρφωση της δικαιοσύνης στην εξυγίανση της αγοράς ενέργειας και στην προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος εσόδων 2,6 δισ. ευρώ για το 2013.

    Στο δελτίο αναφέρεται ότι «η ανεργία συνεχίζει την εκρηκτική της πορεία, στο 27% του ενεργού πληθυσμού τον Νοέμβριο του 2012» και εκτιμάται ότι η καταβολή της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ του Φεβρουαρίου 2013 θα εγκριθεί από το Euro W ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 278 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Η Ευρωβουλή θέλει μεγαλύτερη διαφάνεια στις τράπεζεςΤο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επιδιώκει τη δημοσιοποίηση από τις τράπεζες των κερδών τους και των φόρων που πληρώνουν σε κάθε χώρα που δραστηριοποιούνται, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Ευρωκοινοβούλιο πιέζει για ένα καθεστώς μεγαλύτερης διαφάνειας των τραπεζών, καθώς και για αυστηρότερους περιορισμούς στα μπόνους των στελεχών τους, στο πλαίσιο του νόμου για την εφαρμογή της συμφωνίας Βασιλεία ΙΙΙ.

    Το αίτημα για διαφάνεια έχει την πλήρη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά χώρες - μέλη της Ε.Ε. αντιδρούν στη σχετική πρωτοβουλία, η οποία έχει προωθηθεί μαζί με την αναθεώρηση των κανόνων για την κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών.

    Με βάση την πρόταση, η αγγλική τράπεζα Barclays, για παράδειγμα, θα έπρεπε να δημοσιεύει τα κέρδη και τους φόρους της σε κάθε εθνική επικράτεια, από τη Βρετανία έως τη Ζιμπάμπουε.

    Η κίνηση του Ευρωκοινοβουλίου έρχεται μετά από έρευνα του ΟΟΣΑ (Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης), η οποία αποκάλυψε ότι μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις μετέφεραν τα κέρδη τους από χώρα σε χώρα, προκειμένου να πληρώνουν το ελάχιστο δυνατό ποσό για φόρους.

    Η βρετανική κυβέρνηση βρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 223 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Η PIMCO για την ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζώνΤα αποτελέσματα στα οποία κατέληξε ο αμερικανικός οίκος PIMCO σχετικά με τις ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης των κυπριακών τραπεζών δεν ήταν τίποτε άλλο, όπως υποστηρίζει, παρά το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των πληροφοριών, που του έδωσαν οι Κυπριακές Αρχές.

    Η εφημερίδα «Πολίτης» αποκαλύπτει εμπιστευτική επιστολή της PIMCO, ημερομηνίας 4 Φεβρουαρίου, προς τον διοικητή της κυπριακής Κεντρικής Τράπεζας Πανίκο Δημητριάδη σε απάντηση δικής του επιστολής, με την οποία εξέφραζε δυσαρέσκεια σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού των αναγκών ανακεφαλαιοποίησης των κυπριακών τραπεζών.

    Η PIMCO ετοίμασε έκθεση, η οποία αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα μετά την υπογραφή της δανειακής σύμβασης, βάσει των προδιαγραφών που είχε προκαθορίσει η Λευκωσία, σύμφωνα με την επιστολή, ανάμεσα στις οποίες ήταν και ο ορισμός των 90 ημερών ως χρόνος καθυστέρησης στην πληρωμή ενός δανείου για να θεωρηθεί αυτό μη εξυπηρετούμενο.

    Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «οι παράμετροι και οι μακροοικονομικές προβλέψεις και, πολύ περισσότερο, η συμπερίληψη ή όχι των ενδεχόμενων επιπτώσεων από την εξεύρεση και εκμετάλλευση του φυσικού αερίου ήταν θέμα της Συντονιστικής Επιτροπής (ΣΕ - Steering Committ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 219 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Το Κατάρ επιστρέφει για το Ελληνικό
    Το Κατάρ εκδήλωσε και πάλι ενδιαφέρον να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για την έκταση του Ελληνικού, ένα μήνα μετά την αποχώρησή του, που είχε δημιουργήσει προβληματισμό στην κυβέρνηση.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει tovima.gr, η επιστροφή του Κατάρ επισημοποιήθηκε με την υπογραφή των απαραίτητων ρητρών εμπιστευτικότητας που προβλέπει η διαδικασία.

    Την είδηση επιβεβαίωσε, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

    Το Εμιράτο και συγκεκριμένα το κρατικό Fund του Κατάρ Qatari Diar είχε αποχωρήσει από τη διαγωνιστική διαδικασία, προκαλώντας εκνευρισμό τότε στην κυβέρνηση, καθώς λίγες μέρες πριν επισκεφθεί τον Εμίρη ο πρωθυπουργός, έβλεπε μια αρνητική εξέλιξη, ενώ είχε προηγηθεί και η απόσυρση του αμερικανού μεγιστάνα των ακινήτων, Ντόναλντ Τραμπ.

    Τότε την απαραίτητη συμφωνία εμπιστευτικότητας υπέγραψαν τελικά τρεις εταιρείες, οι Elbit Cochin Ltd, London & Regional Properties και Lamda Development, και το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), ανακοίνωσε ότι η υποβολή των τεχνικών προσφορών αναμένεται τον προσεχή Ιούλιο.

    Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται ότι άλλαξαν, μετά από ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 217 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Το μωρό βιαζόταν να... βγει!Μέσα στο ασθενοφόρο με τη βοήθεια ενός διασώστη γέννησε μία αλλοδαπή από τη Βουλγαρία καθ΄ οδόν προς το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

    Η γυναίκα, που βρισκόταν στον ένατο μήνα της κύησης, όταν κατάλαβε ότι πρόκειται να γεννήσει πήγε αρχικά στο Ιπποκράτειο. Επειδή το νοσοκομείο δεν εφημέρευε έπρεπε να πάει στο Παπαγεωργίου, αλλά στα μισά του δρόμου άρχισε η διαδικασία του τοκετού.

    Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ στην οδό Κασσάνδρου 61 όπου και έφτασαν δύο ασθενοφόρα. Η γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι με τη βοήθεια του διασώστη μέσα στο ασθενοφόρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου εισήχθη στη Μαιευτική Κλινική.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 281 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Πολυπληθείς απεργιακές συγκεντρώσεις στην ΠελοπόννησοΠολυπληθείς απεργιακές συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί σε όλες της πρωτεύουσες των νομών της Πελοποννήσου.

    Στην Τρίπολη το ΠΑΜΕ, νωρίς το πρωί, έκανε περιφρούρηση της απεργίας με κατάληψη της εισόδου εργοστασίου στην βιομηχανική περιοχή της πόλης και στις 10.00 πραγματοποίησε συγκέντρωση στην πλατεία Πετρινού και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

    Πρωτοφανή σε όγκο και παλμό απεργιακή συγκέντρωση, για τα δεδομένα του νομού, πραγματοποιήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και την ΑΔΕΔΥ στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης, όπου έδωσαν δυναμικό «παρών» οι αγρότες από τα δύο μπλόκα Βουρβούρων και Νεστάνης.

    Στην Καλαμάτα πραγματοποιήθηκαν δύο μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις. Το Εργατικό Κέντρο και η ΑΔΕΔΥ είχαν καλέσει συγκέντρωση στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου και στη συνεχεία οι συγκεντρωμένοι έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

     Το ΠΑΜΕ, από την πλευρά του, πραγματοποίησε απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία 23ης Μαρτίου και στην πορεία που ακολούθησε στους δρόμους της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας συναντήθηκαν, στο ύψος της οδού Αριστομένους, με τους αγρότες που έφτασαν με τα τρακτέρ από το Σουληνάρι Πυλίας.

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 240 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Έπεσαν στο Θερμαϊκό για να σώσουν 23χρονη
    Τέλος στη ζωή της πήγε να βάλει μια 23χρονη βουτώντας στα παγωμένα νερά του Θερμαϊκού και σώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ειδικών φρουρών της ομάδας ΔΙΑΣ, που δεν δίστασαν να πηδήξουν στη θάλασσα.

    Το περιστατικό έγινε, μετά τα μεσάνυχτα, στο ύψος του Ποσειδώνιου στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έσπευσαν αρχικά τέσσερις δικυκλιστές αστυνομικοί, από τους οποίους δύο έπεσαν στη θάλασσα και με τη βοήθεια ενός ιμάντα τράβηξαν την 23χρονη στο πλακόστρωτο της παραλίας.

    Η νεαρή γυναίκα, που σύμφωνα με τη μητέρα της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» για να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις. Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκαν, για προληπτικούς λόγους, και οι αστυνομικοί, οι οποίοι είναι εκτός κινδύνου.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 282 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Μεγάλη συμμετοχή στο πανλασιθιώτικο συλλαλητήριο«Φτάνει πια!» φωνάζουν οι πολίτες όλου του νομού Λασιθίου, στο Πανλασιθιώτικο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα, αντιδρώντας στη γενικότερη υποβάθμιση που υφίσταται ο τόπος τους τα τελευταία χρόνια, καθώς Νοσοκομεία, ΤΕΙ, δημόσιες υπηρεσίες, είτε φεύγουν είτε υποβαθμίζονται.

    Εκατοντάδες κόσμου, από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, συγκεντρώθηκαν από τις 8 το πρωί στη κεντρική πλατεία της πόλης. Μικροί και μεγάλοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, μπήκαν σε αυτοκίνητα και μισθωμένα λεωφορεία με κατεύθυνση το Σεληνάρι, όπου είχε δοθεί το ραντεβού τους για το πανλασιθιώτικο συλλαλητήριο.
    Όπως στην Ιεράπετρα έτσι στον Άγιο Νικόλαο και τη Σητεία, οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στις κεντρικές πλατείες, από όπου αναχώρησαν επίσης με λεωφορεία και Ι.Χ.. Δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις, καταστήματα, είναι κλειστά σε όλο το νομό, μετά και τα ψηφίσματα που εξέδωσαν οι φορείς, διευκολύνοντας τον κόσμο να συμμετέχει σήμερα στη πανλασιθιώτικη διαμαρτυρία, ημέρα και πανελλαδικής απεργίας.


    Χιλιάδες κόσμου, βρέθηκε στο Σεληνάρι και διαδήλ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 292 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Από παράδρομους η κυκλοφορία στον κόμβο της Νίκαιας
    Τον οδικό άξονα Πατρών-Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας έκλεισαν στη μία το μεσημέρι εκατοντάδες αγρότες και εργαζόμενοι άλλων επαγγελματικών χώρων. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους άφησαν να ανέβουν στο οδόστρωμα της εθνικής οδού, χωρίς να επιχειρήσουν να τους σταματήσουν.

    Οι διαμαρτυρόμενοι φωνάζουν συνθήματα διαμαρτυρίας, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί και διεξάγεται από παραδρόμους.

    Οι αγρότες συμμετείχαν το πρωί στο συλλαλητήριο που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και επέλεξαν στη συνέχεια να μην κάνουν πορεία εντός της πόλης. Μαζί με άλλους συμμετέχοντες - και με λεωφορεία που έθεσε στη διάθεσή τους το Εργατικό Κέντρο - πήγαν στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 271 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Περιορισμένη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του ΑγρινίουΣχετικά περιορισμένη συμμετοχή είχαν οι σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις που έγιναν στο κέντρο του Αγρινίου, από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, το ΠΑΜΕ, την ΑΔΕΔΥ και τα δημοσιοϋπαλληλικά σωματεία αντίστοιχα.

    Στην πλατεία Δημοκρατίας, συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλωακαρνανίας Σπύρος Κοτοπούλης και το μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Θ. Αλεξανδράκης, που εκπροσωπώντας τους εργαζομένους του οδικού άξονα Άκτιο - Αμβρακία, αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα του έργου και τους επί δέκα μήνες απλήρωτους συναδέλφους του.

    Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Κώστας Μαργιώλης. «Σήμερα αντιδρούμε στην αντεργατική επίθεση που συνεχίζεται αμείωτη από την τρικομματική κυβέρνηση. Απεργούμε για την υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης και κλαδικών συμβάσεων εργασίας που να ικανοποιούν τις ανάγκες των εργαζομένων» τόνισε, επισημαίνει το agriniopress.gr.

    Παράλληλα ο κ,. Μαργιώλης παρέθεσε και τους βασικούς άξονες που έχει καθορί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 262 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Στη Βουλή οι αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστέςΔιαμαρτύρονται κατά του μνημονίου και των μέτρων λιτότητας. Ορίζουν το σημείο συνάντησης και βάζουν μπρος τις μηχανές τους κορνάροντας κατά της εξαθλίωσης, την οποία βιώνουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.

    Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Λυκαβηττό, από όπου και κατευθύνθηκαν στην πλατεία Συντάγματος.

    Πρόκειται για την 55η μοτοπορεία που πραγματοποιούν από τότε που συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί και, όπως λένε, θα υπάρξει και συνέχεια στη διαμαρτυρία τους.



    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 187 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Το παρασκήνιο της συμφωνίας Μπάγερν-ΓκουαρντιόλαΗ Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της στις 16 Ιανουαρίου αλλά η συμφωνία είχε επικυρωθεί από τις 20 Δεκεμβρίου.

    Ο πρόεδρος των Βαυαρών μίλησε στη Sport Bild και αποκάλυψε το παρασκήνιο της συμφωνίας αυτής, τι ρόλο έπαιξε η μαύρη λιμουζίνα και το υπόγειο πάρκινγκ στο Μανχάταν, πόσο σύντομο ήταν τελικά να υπογράψει το συμβόλαιο του αλλά και την τυχαία συνάντηση με το Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

    «Ο Πεπ ζήτησε να με δει. Ήθελα να συναντηθούμε σε ένα μέρος που ήξερα εκεί, αλλά εκείνος προτίμησε να στείλει μια μαύρη λιμουζίνα να με πάρει από το ξενοδοχείο Four Season στην Fifth Avenue. Μπήκα με τον αδερφό του και πήγαμε στο υπόγειο πάρκινγκ του κτιρίου που ζει στο Μανχάταν.

    Είχα μαζί μου ένα συμβόλαιο, το οποίο είχε υπογράψει ο Ρουμενίνγκε. Μετά από τρίωρη συζήτηση, ο Πεπ είπε: 'Μπορώ να υπογράψω τώρα;' Του απάντησα, βλέποντας την υπέροχη θέα του Σέντραλ Παρκ: 'Τι ωραία ιδέα'. Στη συνέχεια κράτησα το συμβόλαιο κλειδωμένο σε ένα χρηματοκιβώτιο για κάποιες εβδομάδες», ήταν τα πρώτα λόγια του Χένες.

    Σχετικά με το αν ρώτησε κάτι τον Γκουαρντιόλα κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, ο Χένες επισήμανε: «Μου είπε ότι από τον Αύγουστο έχει ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 204 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Με Πίνο και Μέγιερι κόντρα στη ΛεβάντεΚαι ο Μέγιερι και ο Πίνο είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λεβάντε την Πέμπτη για το Europa Leaue.

    O Μίτσελ επέλεξε όλους τους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν και έχουν προπονηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Έτσι αν και ο Φουστέρ και σήμερα γυμνάστηκε κανονικά, έμεινε εκτός αποστολής καθώς έχει μόλις δύο προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς.

    Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε τελειώματα φάσεων, με ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον άξονα και τα άκρα και εν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα, δουλεύοντας επάνω στο κομμάτι της τακτικής.

    Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

    Μέγιερι, Κάρολ, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Πίνο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 206 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    mat,Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στην περιοχή των Εξαρχείων όπου κατέφυγαν νεαροί μετά από επεισόδια μικρής έκτασης που σημειώθηκαν στο τέλος της πορείας κοντά στο Σύνταγμα.

    Συγκεκριμένα, νεαροί πέταξαν μια βόμβα μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου γύρω στις 2.30μμ, μετά το μεσημέρι, χωρίς να τραυματστεί κανείς.

    Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και οι νεαροί απομακρύνθηκαν και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Εξαρχείων μέσω της οδού Χαριλάου Τρικούπη. Αυτήν την ώρα στα Εξάρχεια ομάδες έχουν βάλει φωτιά σε κάδους απορριμμάτων χωρίς ωστόσο τα επεισόδια να έχουν πάρει μεγάλη έκταση.

    Νωρίτερα άγνωστοι επιχείρησαν να πυρπολήσουν ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Χαλκοκονδύλη το οποίο υπέστη μικρές υλικές ζημιές.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 247 | Added by: kounelaki | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Επεισοδιακή προπόνηση στην ΠαιανίαΣτον Παναθηναϊκό, εδώ και μέρες, περίμεναν πως θα συμβεί αυτό. Ποιο; Επίσκεψη των οπαδών σε κάποια προπόνηση για να διαμαρτυρηθούν στους παίκτες για την κακή τους απόδοση και τα τραγικά αποτελέσματα.

    Αυτό έγινε την Τετάρτη το πρωί, όταν 20-25 άτομα πήγαν με όχι ιδιαίτερα καλές διαθέσεις στην Παιανία και τα «έχωσαν» στους παίκτες.

    «Βγείτε στα play off. Δεν πάει άλλο. Σας έχουμε στηρίξει από την αρχή, αλλά δεν ανεχόμαστε τέτοια εικόνα», ήταν μερικά από τα πιο… λάιτ που ακούστηκαν.

    Οι παίκτες αποχώρησαν από την προπόνηση χωρίς κάτι χειρότερο (αν και πολλοί το φοβήθηκαν) να συμβεί. Αλλά είναι πλέον δεδομένο, πως το ήδη τεταμένο κλίμα, μυρίζει μπαρούτι σε κάθε γωνιά.

    Οι άτυχοι της υπόθεσης, οι έξι νέες μεταγραφές που κοιτούσαν απορημένοι τα όσα συνέβησαν.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 213 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Προκαταρκτική για τα επεισόδια στον τελικό των «αιωνίων»
    Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, στις 10 Φεβρουαρίου, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Π. Φάκου.

    Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να εντοπιστούν οι οπαδοί και των δύο ομάδων που προκάλεσαν και συμμετείχαν στα επεισόδια και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες, καθώς επίσης να διακριβωθεί αν προκύπτουν ευθύνες της Αστυνομίας.

    Εντολή της εισαγγελέως προς την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε αθλητικούς χώρους, η οποία και θα διενεργήσει την προκαταρκτική εξέταση, είναι να εξετάσει το οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει από τον αγωνιστικό χώρο και να αξιοποιήσει συνδυαστικά το στοιχείο αυτό με τις ονομαστικές καταστάσεις των οπαδών στους οποίους διατέθηκαν εισιτήρια του αγώνα.

    Παράλληλα, η κ. Φάκου ζητεί να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες εισήχθησαν στον αθλητικό χώρο απαγορευμένα αντικείμενα, ώστε να εντοπιστούν ενδεχόμενες ευθύνες των αρμοδίων.

    Τέλος, όπως προαναφέρθηκε, ζητείται να εξεταστεί και τυχόν ευθύνη της Αστυνομίας για τη μη σύλληψη ατόμων που έλαβαν μέρος στα επεισόδια.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 184 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    «Με εσάς μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση»Την υπόσχεση ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League έδωσε ο Μίτσελ, μέσω δήλωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

    Ο ισπανός τεχνικός παρουσιάζεται σίγουρος για το υλικό της ομάδας, και απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς των Πειραιωτών να βρεθούν στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» και να στηρίξουν τους παίκτες του για να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή.

    «Είμαστε ο Ολυμπιακός. Μία ομάδα που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί, να κερδίζει και έχει χτιστεί μέσα από τίτλους και μεγάλες επιτυχίες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο 50χρονος προπονητής.

    Η δήλωση του Μίτσελ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

    «Μπροστά μας υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στη Λεβάντε, για τη φάση των "32"του UEFA Europa League. Το αποτέλεσμα του πρώτου μεταξύ μας αγώνα το κάνει, ίσως, ακόμη δυσκολότερο. Κανείς από εμάς, όμως, δεν πρόκειται να παρατήσει τη "μάχη".

    Παίκτες, προπονητικό επιτελείο και πρώτος εγώ, θα δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και κάτι παραπάνω, για να κάνουμε την υπέρβαση που χρειάζεται, προκειμένου να φτάσουμε στην πρόκριση επί του αντιπάλου μας.

    Τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 205 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Αναβολικά στο σπίτι του ΠιστόριουςΔύο κουτιά με τεστοστερόνη και σύριγγες βρήκε η νοτιοαφρικανική αστυνομία στο υπνοδωμάτιο του χρυσού παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους, κατέθεσε σήμερα ένας ντετέκτιβ κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για την αποφυλάκιση ή όχι με εγγύηση του αθλητή μετά το θάνατο από σφαίρες της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ.

    «Βρήκαν δύο κουτιά με τεστοστερόνη και σύριγγες», δήλωσε ο ερευνητής Χίλτον Μπόθα. Η τεστοστερόνη είναι ένα αναβολικό, η χρήση του οποίου απαγορεύεται από αθλητές.

    Ο ερευνητής κατέθεσε πως ένας μάρτυρας άκουσε πυροβολισμούς τη νύκτα του θανάτου της Ρίβα Στέενκαμπ, μετά μια γυναίκα να φωνάζει και «μετά νέους πυροβολισμούς».

    «Έχουμε τη μαρτυρία ενός προσώπου το οποίο είπε πως αφού άκουσε πυροβολισμούς, πήγε στο μπαλκόνι του και είδε ότι το φως ήταν αναμμένο -στο σπίτι του Πιστόριους-, στη συνέχεια άκουσε μια γυναίκα να φωνάζει δύο τρεις φορές και μετά νέους πυροβολισμούς», δήλωσε ο αστυνομικός.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 202 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Ρόμπεν: Καλύτεροι από πέρσιΤην πεποίθησή του πως η Μπάγερν Μονάχου έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρσι εξέφρασε ο Άριεν Ρόμπεν μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

    Πέρσι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας στα πέναλτι το τρόπαιο από την Τσέλσι, στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στην έδρα της. Φέτος η Μπάγερν Μονάχου μοιάζει αποφασισμένη να επαναλάβει την περσινή πορεία, ευελπιστώντας σε διαφορετική κατάληξη. Κάτι που αποδείχτηκε με την εμφάνισή της και τη νίκη της με 3-1 μέσα στο… σπίτι της Άρσεναλ, για τη φάση των «16». Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον Άριεν Ρόμπεν, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα.

    «Από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού φάνηκε πως ήρθαμε στο Λονδίνο έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Καταφέραμε να παίξουμε σωστά και να πάρουμε ένα σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση. Ήμουν από την αρχή αισιόδοξος, αλλά με την αποψινή μας εμφάνιση σιγουρεύτηκα πως έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Πρέπει, ωστόσο, να βελτιωθούμε περισσότερο και να συνεχίσουμε την προσπάθεια», τόνισε ο Ολλανδός.

    Από τα λόγια του φαίνεται πως ακόμα δεν είναι σίγουρος για την πρόκριση, η οποία έχει… τελειώσει για τους περισσότερους. «Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά αγώνα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 232 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Σερ Άλεξ καλεί ΊσκοΕίναι ένα ταλέντο που «ξεπήδησε» από τις ακαδημίες της Βαλένθια, στην πρώτη ομάδα της οποίας αγωνίστηκε σε μόλις 4 αγώνες, την περίοδο 2010-2011. Συνέχισε την καριέρα του στη Μάλαγα, στην οποία φάνηκαν οι ικανότητές του, καθώς πήρε παιχνίδια στα πόδια του. Η φετινή παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ απέδειξε πως ο Φρανσίσκο Ίσκο έχει τις δυνατότητες να αγωνιστεί σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση προκειμένου να τον αποκτήσει.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα Αγγλικών εφημερίδων, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει σημειώσει το όνομα του 20χρονου Ισπανού και τον έχει στα υπόψη του για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτίθεται να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας του με νέο «αίμα» και ο Ίσκο δείχνει να πληροί τις προϋποθέσεις για την αναγκαία ανανέωση.

    Το συμβόλαιο του Ίσκο με τη Μάλαγα λήγει το καλοκαίρι του 2016, κάτι που σημαίνει πως οι Άγγλοι πρέπει να καταθέσουν μια άκρως ικανοποιητική πρόταση στους Ισπανούς, καταφέρνοντας, παράλληλα, να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

    Όπως και να έχει, το όνομα του Φρανσίσκο Ίσκο αναμένετα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 219 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Λόπεθ: Ξέρουμε τι μας περιμένει στην ΑθήναΈτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε είδους δυσκολία είναι στην Λεβάντε εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέδρο Λόπεθ.

    Οι Ισπανοί έχουν το υπέρ τους 3-0 της πρώτης αναμέτρησης, όμως γνωρίζουν ότι οι οπαδοί των Πειραιωτών μπορούν να ωθήσουν τους παίκτες του Μίτσελ στην προσπάθεια να πετύχουν ένα θαύμα.

    «Γνωρίζουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Βρισκόμαστε στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης και αυτό αποτελεί από μόνο του ένα κίνητρο για να πάρουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε ένα πολύ καλό γήπεδο με υπέροχη ατμόσφαιρα», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος αμυντικός και πρόσθεσε:

    «Είναι σαφές ότι πηγαίνουμε με ένα καλό σκορ (στην Αθήνα) και έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά εμείς σεβόμαστε αρκετά τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα σπουδαίο σύλλογο, ο οποίος έχει τη δική του ιστορία και στο ρόστερ του υπάρχουν πολλοί διεθνείς. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, επειδή σίγουρα θα μας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα στην άμυνα».

    Καταλήγοντας, ο Λόπεθ μίλησε για το πιθανό αντίπαλό τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης: «Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει όσο κοιτάμε εμείς τη δική μας απ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 221 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Κάλεσμα στον κόσμο από τη διοίκηση του ΠανιώνιουΝα δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του γηπέδου στη Νέα Σμύρνη καλεί τους οπαδούς του Πανιώνιου η διοίκηση της ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

    «Την Κυριακή ένας προορισμός και ένας σκοπός υπάρχει για όλη την Πανιώνιο Οικογένεια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

    «Την Κυριακή ένας προορισμός και ένας σκοπός υπάρχει για όλη την Πανιώνια Οικογένεια. Το στάδιο της Νέας Σμύρνης και η ενίσχυση τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Πανθρακικό και μας θέλει όλους δίπλα του, στην προσπάθεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

    Ενώνουμε τις φωνές μας από το πρώτο λεπτό και μέχρι το σφύριγμα της λήξης, προκειμένου να βγει ο Ιστορικός νικητής και από αυτή την αναμέτρηση.

    Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση, αποφάσισε να ισχύσει γενική είσοδος στις θύρες 2 και 3 με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ και στις θύρες 4 και 7 με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ».
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 194 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Πελεγκρίνι: Οφσάιντ το γκολ της ΠόρτοΠαράπονα για το νικητήριο γκολ της Πόρτο εξέφρασε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά την ήττα της Μάλαγα στο «Ντραγκάο» (1-0).

    Η διαιτησία και η εμφάνιση της Μάλαγα δεν ικανοποίησε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ωστόσο αισιοδοξεί πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει στο «Ροσαλέδα» την ήττα με 1-0 από την Πόρτο στο «Ντραγκάο».

    «Ήταν ένα κακό ματς από επιθετικής άποψης. Η Πόρτο δεν μας απείλησε πολύ και το γκολ που πέτυχε ήταν από θέση οφσάιντ. Το είδα και στην κανονική ροή του αγώνα», τόνισε ο Χιλιανός προπονητής και πρόσθεσε: «Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, μας έλειψε η κατοχή και η καλή κυκλοφορία της μπάλας. Πιστεύω πάντως πως αν παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο στη ρεβάνς, μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 225 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Πεδουλάκης: Θα κριθεί στις λεπτομέρειεςΜατς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά θα κρίνει πολλά, θεωρεί αυτό του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας την Πέμπτη, για την όγδοη αγωνιστική του Top 16 ο Αργύρης Πεδουλάκης.

    «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε αποδείξει μέχρι τώρα πως είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι όταν παίζουμε εκτός έδρας. Πιστεύω πως θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, με πολλή στρατηγική και ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού που έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

    «Έχουμε τέσσερις νίκες και τρεις ήττες, θα θέλαμε να έχουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο, αλλά παίζοντας χωρίς Διαμαντίδη και Σχορτσανίτη σε ορισμένα παιχνίδια, μπορούμε να λέμε πως είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε σε αυτή τη θέση και διεκδικούμε την πρόκριση.

    Οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν εδώ τον Παναθηναϊκό. Τώρα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κάθε κατοχή και να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι», πρόσθεσε.

    Ο Γιόνας Ματσιούλις, που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, δήλωσε με τη σειρά του: «Η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλή ομάδα. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και για τους δυο μας, γιατί μπορεί να κρίνει σε με ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 190 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Δύσκολη αποστολή για Ολυμπιακό και ΑτλέτικοΠέρα από το ελληνικό ενδιαφέρον λόγω του Ολυμπιακού, η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στην έδρα της Ρούμπιν Καζάν συγκεντρώνει τα βλέμματα ολόκληρης της Ευρώπης.

    Η αναμέτρηση της Ρούμπιν Καζάν με την τροπαιούχο της περσινής σεζόν, Ατλέτικο Μαδρίτης, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των «32» του Europa League.

    Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού τίθεται αντιμέτωπος με τον αντίστοιχο του Ολυμπιακού με την Λεβάντε, το οποίο θα γνωρίζει πριν από τη διεξαγωγή της δικής του αναμέτρησης ποιον θα αντιμετωπίσει στους «16» της διοργάνωσης.

    Οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν με σκορ 2-0 μέσα στην έδρα τους από τους Ρώσους και χρειάζεται να ξεπεράσουν εαυτούς για να πάρουν εκείνοι το «εισιτήριο» στην επόμενη φάση του Europa League.

    Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί σε αρκετούς αγώνες και υπάρχουν επτά ομάδες που έχουν θέσει τα θεμέλια πρόκρισης από τους πρώτους αγώνες.

    Αυτές είναι η Μπενφίκα (είχε νικήσει 1-0 εκτός έδρας την Λεβερκούζεν), η Ίντερ (είχε πάρει τη νίκη μέσα στην έδρα της απέναντι στην Κλουζ), η Βασιλεία (είχε επικρατήσει με σκορ 2-0 της Ντνίπρο), η Ανζί (κόντρα στο Ανόβερο είχε έρθει 3-1), η Πλζεν (πή ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 213 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Τον Μάιο «κρίνεται» του ΡονάλντοΜετά το τέλος των υποχρεώσεων της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν αναμένεται υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

    Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «AS» αναφέρει ότι τον ερχόμενο Μάιο ο πρόεδρος της «βασίλισσας» θα επιδιώξει να κρατήσει για περισσότερα χρόνια τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2015.

    Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ισπανίας δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση στον διεθνή άσο και οι όποιες συζητήσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες θα γίνουν στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

    Πριν από μερικούς μήνες ο Ρονάλντο είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα, επειδή δεν αισθανόταν χαρούμενος και δεν είχε την στήριξη της διοίκηση σε διάφορες υποθέσεις.

    Από την περιβάλλον του Πορτογάλου προκύπτει ότι ο Ζόρζε Μέντες θα προσπαθήσει να πείσει τον πελάτη του να ακούσει και να διαπραγματευτεί την προσφορά που έχει να του προτείνει η διοίκηση των «μερένχες».

    Σημαντικό ρόλο στην όποια απόφαση πάρει ο 28χρονος παίκτης ενδέχεται να παίξει η αγάπη που έχει λάβει τις τελευταίες εβδομάδες από τους οπαδούς της Ρεάλ, οι οποίοι έχουν καταλάβει ότ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 173 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Άγνωστη «σφυρίχτρα» στο Ολυμπιακός-ΛεβάντεΟ μάλλον άσημος Σλοβένος Ματέι Γιουγκ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τη ρεβάνς των «32» του Europa League μεταξύ Ολυμπιακού και Λεβάντε την Πέμπτη.

    Με την ελπίδα να μην αποδειχτεί νέος… Μανουέλ Γκρέφε, άκουσαν στον Ολυμπιακό τον ορισμό του Ματέι Γιουγκ από την UEFA στον αγώνα ρεβάνς των «32» του Europa League απέναντι στη Λεβάντε την Πέμπτη στο «Καραϊσκάκη».

    Ο 32χρονος Σλοβένος είναι από τα νέα φυντάνια της διαιτησίας στην Ευρώπη. Είναι διεθνής από το 2007, αλλά ουσιαστικά από πέρυσι διευθύνει αγώνες υψηλού επιπέδου. Δεν έχει βρεθεί, πάντως, ποτέ στο δρόμο ελληνικής ομάδας.

    Οι διεθνείς αγώνες που «σφύριξε» φέτος:

    26/07/2012: Ζέτα-Γιβάσκιλα 1-0 (β’ προκριματικός Europa League)
    09/08/2012: Πλζεν-Ρουχ Χορζόφ 5-0 (γ’ προκριματικός Europa League)
    23/08/2012: Ντέμπρετσεν-Κλαμπ Μπριζ 0-3 (play offs Europa League)
    07/09/2012: Αζερμπαϊτζάν-Ισραήλ 1-1 (προκριματικά Μουντιάλ 2014)
    08/11/2012: Μέταλιστ-Ρόζενμποργκ 3-1 (φάση ομίλων Europa League)
    06/12/2012: Γιουνγκ Μπόις-Ανζί 3-1 (φάση ομίλων Europa League)
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 181 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Πάνε «τρένο» οι Σπερς...Η διακοπή για το All Star Game δεν επηρέασε τους Σπερς, που επικράτησαν 108-102 των Κινγκς στο Σακραμέντο συμπληρώνοντας 15 νίκες στα τελευταία 16 παιχνίδια τους. Ο Τόνι Πάρκερ είχε 30 πόντους και 11 ασίστ, ενώ 21 πόντους με 5/8 τρίποντα πρόσθεσε ο Ντάνι Γκριν για την ομάδα με το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ (43-12).

    Οι Νάγκετς έβαλαν τέλος στο σερί τριών ηττών τους με το 97-90 επί των Σέλτικς. Ο Ντανίλο Γκαλινάρι και ο Τάι Λόσον είχαν από 26 πόντους, ενώ ο Κώστας Κουφός πρόσθεσε 11 (5/6 δίποντα, 1/1 βολή) και 2 ριμπάουντ σε 21:37.

    Οι Νετς με buzzer-beater του Τζο Τζόνσον, που ήταν και πρώτος σκόρερ του ματς με 24 πόντους, επιβλήθηκαν 113-111 των Μπακς στην παράταση.

    Οι Μπουλς πέρασαν από τη Νέα Ορλεάνη με 96-87 στον απόηχο της δήλωσης του προπονητή τους, Τομ Τιμποντό, πως ο Ντέρικ Ρόουζ πιθανώς να μην επανέλθει καθόλου φέτος στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι στο πρώτο ματς των play offs.

    Οι Τζαζ υποχρέωσαν τους Ουόριορς στην έκτη συνεχή τους ήττα, με 115-101, ενώ-τέλος- οι Σανς με τον Γκόραν Ντράγκιτς να έχει 16 πόντους και 18 ασίστ (ρεκόρ καριέρας) επικράτησαν εκτός έδρας των Μπλέιζερς με 102-98.

    Αναλυτικά:

    Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Τορόντο Ράπτορς 88-96 ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 177 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Βενγκέρ: Είμαστε ρεαλιστές, αλλά θα πάμε για το απίθανοΑρνήθηκε να καταθέσει τα όπλα ο Αρσέν Βενγκέρ παρά την ήττα της Άρσεναλ με 3-1 από την Μπάγερν στο Λονδίνο.

    Στην αποτελεσματικότητα της Μπάγερν απέδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ την ήττα της Άρσεναλ με 3-1 στο Emirates. Πάντως ο Αλσατός τεχνικός έδειξε ακόμη να πιστεύει στην πρόκριση.

    «Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα που αξιοποίησε όλες τις ευκαιρίες που είχε. Όταν μειώσαμε το σκορ φάνταζε πολύ πιθανό να ισοφαρίσουμε. Το έχουμε κάνει και στο παρελθόν. Στην επανάληψη ήμασταν επικίνδυνοι, έστω κι αν δεν δημιουργούσαμε εύκολα ευκαιρίες. Όμως το τρίτο γκολ της Μπάγερν ήταν μεγάλο πλήγμα για μας», τόνισε.

    «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις ένα τέτοιο σκορ απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα εκτός έδρας. Όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη ρεβάνς. Έχουμε δύο μάχες μπροστά μας και ίσως η διεκδίκηση της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα να είναι ο πιο εφικτός στόχος, αλλά θα παλέψουμε στο Μόναχο να κάνουμε το αδύνατο δυνατό», πρόσθεσε.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 232 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Φέρνει και Βύντρα η ΛεβάντεΟ Λουκάς Βύντρα και ο Νίκος Καράμπελας είναι στην αποστολή της Λεβάντε για τη ρεβάνς του Europa League με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

    Με τους Έλληνες που έχει στο ρόστερ της η Λεβάντε θα ταξιδέψει για την Αθήνα και τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

    Ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Πέμπτης, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι Λουκάς Βύντρα και Νίκος Καράμπελας.

    Από την αποστολή απουσιάζει ο Λελ ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ επιστρέφει ο Μπαγιεστέρος ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

    Αναλυτικά οι παίκτες:


    Τερματοφύλακες: Μουνούα, Νάβας, Γκαραμπάτο,

    Αμυντικοί: Νταβίντ Ναβάρο, Έκτορ Ρόδας, Βύντρα, Χουανφράν, Καράμπελας,
    Μπαγιεστέρος, Πέδρο Λόπεθ, Κρις

    Μέσοι: Μπαρκέρο, Ελ Ζαρ, Ιμπόρα, Ντούντκα, Πέδρο Ρίος, Χουανλου, Μίτσελ, Ντιοπ, Βάλντο

    Επιθετικοί: Μάρτινς, Ρουμπέν, Ακουαφρέσκα
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 216 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Με πάθος για την πρόκρισηΜε τους ουρανούς να έχουν ανοίξει, άρχισε χθες η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Λεβάντε για το Europa League.

    Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ο Μίτσελ μπόρεσε να μείνει ικανοποιημένος από την προπόνηση που έγινε στο Ρέντη. Ο Ισπανός είδε τον Πίνο να γυμνάζεται κανονικά και να αποδεικνύει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό ο οποίος τον είχε κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Το σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός ότι ο Μίτσελ είδε έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο δεν είχε στη διάθεσή του να δηλώνει "παρών" ενόψει του μεγάλου αγώνα της Πέμπτης.

    Μάλιστα, έχοντας ως δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου, Αμπντούν ο Ισπανός ενδεχομένως βλέπει στο πρόσωπο του Πίνο τον ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να παίξει στο άκρο και να αποτελέσει ένα από τα κύρια επιθετικά ατού στο ματς της Πέμπτης.

    Εκτός του Πίνο, ο Μίτσελ είδε και τον Φουστέρ να προπονείται κανονικά, αλλά ο Ισπανός μέσος απέχει μεγάλο χρονικό διάστημα και οι πιθανότητες να επιλεγεί στη λίστα των υποψηφίων για το παιχνίδι είναι μικρές.

    Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του δούλεψαν πολύ με τους παίκτες στο κομμάτι της τακτικής, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και την γρήγορη εναλλαγή ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 166 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Χάνει ΠΑΟΚ και Κέρκυρα ο ΒιτόλοΟ Βιτόλο στο παιχνίδι με τον Άρη δέχτηκε κίτρινη κάρτα και συμπλήρωσε τις εφτά. Αυτό σημαίνει πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρέπει να δηλώσει σε ποια δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του ο Ισπανός αμυντικός χαφ. Η διοίκηση το συζήτησε με τον Φάμπρι και ο τεχνικός των «πράσινων» προτίμησε τα δύο τελευταία.

    Δηλαδή, θέλει να έχει στην διάθεσή του τον Βιτόλο για τα ματς με ΟΦΗ εντός και ΑΕΚ εκτός και να μην τον έχει στα επόμενα δύο, με Κέρκυρα εντός και ΠΑΟΚ εκτός. Το σκεπτικό του Ισπανού, δεν έχει να κάνει τόσο με τους αντιπάλους, όσο με την δικιά του ομάδα.

    Κι αυτό μεταφράζεται ως εξής. Ο Ισπανός θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στην διάθεση του στο «τώρα», επειδή ξέρει, πως αν δεν έρθει το θεμιτό αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ, το… τρένο της Ευρώπης θα απομακρυνθεί. Επιπλέον, γνωρίζει πως η ομάδα του έχει πρόβλημα ψυχολογίας και θεωρεί ότι εάν έρθουν οι πρώτες νίκες, μετά το «έργο» θα είναι πιο εύκολο. Για τους λόγους αυτούς αλλά και για να… δέσει περισσότερο και ο ίδιος στην ομάδα, προτίμησε να έχει τον Βιτόλο τώρα, που στη βράση κολλάει το σίδερο, παρά μετά, που ενδεχομένως να είναι αργά. Κι ας είναι πιο εύκολοι ή πιο δύσκολοι οι αντίπαλοι στο κέντρο.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 239 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Απεργιακό μπλακ άουτ σήμερα στη χώρα
    Σε απεργιακό κλοιό αναμένεται να τεθεί η χώρα σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, καθώς, ένας προς ένας, οι διάφοροι κλάδοι ανακοίνωσαν συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

    Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας στην 24ωρη απεργία.

    Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη,οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας το πρωί και το βράδυ, και έτσι τα λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 09:00-21:00.

    Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10:00 π.μ., ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

    Κανένα δρομολόγιο του ΟΣΕ και του Προαστιακού δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου λόγω 24ωρης απεργίας των μελών της Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

    Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

    Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, αλλά και στην εμπορική λειτουργία των λιμανιών, αναμένεται να προκαλέσει η 24άωρη σημερινή απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, καθώς τη συμμετοχή σε αυτήν έχουν αποφασίσει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 246 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Ναυάγησε η μεταγραφή του ΦώτσηΜε το υπάρχον ρόστερ και χωρίς κάποια νέα προσθήκη θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός ως το τέλος της σεζόν, καθώς τόσο η προσπάθεια απόκτησης του Αντώνη Φώτση, όσο κι ενός γκαρντ, δεν είχαν αποτέλεσμα.

    Οι διαπραγματεύσεις με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο για τον 32χρονο φόργουορντ δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Προέκυψε διαφορά στο οικονομικό σε συνδυασμό με μία εμπλοκή με μάνατζερ και η τρίτη επιστροφή του «μπάτμαν» στον Παναθηναϊκό παίρνει αναβολή για το καλοκαίρι. Τότε, όταν και θα είναι ελεύθερος από την ιταλική ομάδα, ο Φώτσης εκτός απροόπτου θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία που είχε από τώρα με το «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι του 2015 (με απολαβές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ).

    Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος «ψάχτηκαν» και για την απόκτηση γκαρντ. Ωστόσο οι επιλογές ήταν περιορισμένες και δεν ταίριαζαν στα αγωνιστικά «θέλω» του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο παίκτης που είχαν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό ήταν ο Γουόλτερ Χοτζ της Ζιέλονα Γκόρα, ωστόσο η πολωνική ομάδα κατέστησε σαφές πως ο αριστερόχειρας Πορτορικανός δεν παραχωρείται, παρότι η ομάδα δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά του Eurocup (έχει ωστόσο στόχο το πρωτάθλημα για να βγει του χρόνου στην Ευρωλίγκα).

    Σήμερα εκπνέει η προθεσμία μεταγραφών παικτών που θα έχουν δικαίω ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 253 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Πήρε προβάδισμα η ΠόρτοΠροβάδισμα για πρόκριση στους «8» πήρε η Πόρτο με το τέρμα του Μουτίνιο (56’ λεπτό) κόντρα στην Μάλαγα.

    Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο σε όλο το παιχνίδι και δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους Ισπανούς.

    ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μανγκαλά, Άλεξ Σάντρο, Οταμέντι, Λούτσο Γκονζάλεζ (91’ Αντρέ Κάστρο), Ζοάο Μουτίνιο, Ιζμαΐλοφ (70’ Ατσού), Φερνάντο, Τζάκσον Μαρτίνεζ, Βαρέλα (58’ Χάμες Ροντρίγκεζ).

    ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Βέλινγκτον, Ντεμικέλις, Σέρχιο Σάντσεθ, Αντούνιες, Χοακίν (63’ Πορτίγιο), Τουλαλάν, Ιτούρα (78’ Καμάτσο), Ίθκο, Ζούλιο Μπαπτίστα (78’ Πιαζόν), Σάντα Κρουζ.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 197 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    «Καθάρισε» την πρόκριση η ΜπάγερνΚανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπάγερν Μονάχου στο «Έμιρεϊτς» όπου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση επικρατώντας 3-1 άνετα της Άρσεναλ και είναι πλέον με το ένα πόδι στα προημιτελικά.

    Τα τέρματα των Βαυαρών πέτυχαν οι Τόνι Κροος, Τόμας Μίλερ και ο Μάριο Μάντζουκιτς, ενώ ο Ποντόλσκι σημείωσε το μοναδικό τέρμα για την Άρσεναλ.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 177 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Τέσσερα χρόνια χωρίς πέναλτι ο ΟλυμπιακόςΤη Δευτέρα συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από το τελευταίο πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη! Και μέσα σε ένα χρόνο έχουν δοθεί έξι πέναλτι εναντίον του σε έντεκα παιχνίδια! Με «δώρο» και δύο αποβολές.

    Ο Ολυμπιακός έχασε πέρυσι μια δική του πρόκριση στους «16» του Champions League με τα… μαγειρέματα των Γάλλων με τους Γερμανούς στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, την ώρα που ο ίδιος έβαζε τρία γκολ στην Άρσεναλ. Από εκείνη την ημέρα και μετά, τραβάει τα πάνδεινα και με τις διαιτησίες στην Ευρώπη.

    Από το ματς με την Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα για το Εuropa League, μέχρι αυτό με την Λεβάντε στη Βαλένθια πέρασε ακριβώς ένας χρόνος. Και ο Θρύλος έχει δώσει 11 παιχνίδια, 6 στο Champions League και 5 στο Εuropa League.

    Σε αυτά τα ματς έχουν σφυριχτεί σε βάρος του 6 πέναλτι! Δύο με τη Λεβάντε, ένα με την Μονπελιέ στoν Καραισκάκη, ένα με τη Σάλκε και πάλι στον Καραισκάκη, ένα με την Μέταλιστ πάλι εντός έδρας και ένα με την Ρούμπιν στη Μόσχα.

    Μάλιστα, έχουν αποβληθεί και δύο παίκτες του, ο Μπάλας Μέγιερι στη Μόσχα πέρυσι και ο Τζαμέλ Αμπντούν στη Βαλένθια. Και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει αυτή τη χρονιά μία υπέρ τους αποβολή, αυτή του Εντμάρ της Μέταλιστ στον αγώνα της Ουκραν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 162 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Σε απολογία ο Αρκούδας στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΛίγκαςΕνώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League θα βρεθεί την Πέμπτη (21/2, 13:00) ο Χρήστος Αρκούδας για την υπόθεση ντόπινγκ, καθώς και οκτώ ομάδες για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στην προηγούμενη αγωνιστική.

    Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία:

    Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη- ΠΑΕ Ολυμπιακός.
    * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

    Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Άρης- ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
    * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

    Γ) ΠΑΕ Κερκυρα, Κοντός Π. (φροντιστής): Για τη συμπεριφορά του φροντιστή κ. Π. Κοντού στον αγωνα ΠΑΕ Κέρκυρα-ΠΑΕ Πανιώνιος.
    *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

    Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη- ΠΑΕ Ολυμπιακός.
    * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

    Ε) ΠΑΕ ΟΦΗ, Τσαμπουράκης Ν. (Αντιπρόεδρος-Υπευθ. Τεχνικών θεμάτων Εγκατάστασης): Για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Τσαμπουράκη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγωνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Π ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 169 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Δε λείπουν τα προβλήματα για Φάμπρι
    Στις προπονήσεις επέστρεψε το «τριφύλλι», μετά την αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

    Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αναμέτρηση της Κυριακής συμμετείχαν στο ζέσταμα και πραγματοποίησαν ασκήσεις χαλάρωσης, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Κάιπερ, Μπουμσόνγκ και βιτόλο.

    Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Φάμπρι, αφού ο Ντίνας υπέστη τράβηγμα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και υπολογίζεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 10 ημέρες, ενώ ο Μαυρίας έκανε θεραπεία εξαιτίας τραυματισμού στο δεξί γαστροκνήμιο.

    Φιγκερόα, Χουχούμης και Ταμπάκης έκαναν ατομικό πρόγραμμα και σε θεραπεία υπεβλήθη ο Βελάσκες.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 218 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Άρη στο Καραϊσκάκη
    Στην κυκλοφορία μπαίνουν από την Τετάρτη (20/2) τα εισιτήρια για τον αγώνα των «ερυθρόλευκων με τον Άρη την Κυριακή.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την 23η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 24/2/2013 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

    Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Τετάρτη 20/02 μέχρι την Παρασκευή 22/02 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00, το Σάββατο 23/02 με ώρες διάθεσης 10:00-15:00 και την ημέρα του αγώνα 24/02 από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

    Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 € & 50 € (VIP)

    Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω της Επίσημης Φωνητικής Πύλης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 14707 την Τετάρτη 20/02 μέχρι την Παρασκευή 22/02 και έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των συγκεκριμένων εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ το Σάββατο 23/02 και ώρες 10:00 έως 15:00 στο εκδοτήριο έξω απ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 196 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    «Θα έπαιζα στη Γερμανία μόνο για τη Μπάγερν»
    Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έσπασε τα «κοντέρ» το καλοκαίρι που μας πέρασε με τη μετακίνησή του στη Γαλλία για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμαίν.

    Οι επιθετικές αρετές του σουηδού στράικερ τον τοποθετούν μεταξύ των πλέον περιζήτητων ποδοσφαιριστών για μερικές από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Ποια είναι όμως η άποψη του Ιμπραΐμοβιτς σχετικά με μια ενδεχόμενη μετακίνησή του στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα;

    «Αν θα έπαιζα στη Γερμανία θα το έκανα μόνο για την Μπάγερν Μονάχου. Φυσικά και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα μπορούσε να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Έχω καιρό μπροστά μου. Η Μπάγερν είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος της Παρί.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 147 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    «Θα μας δυσκολέψει πολύ η Μίλαν»
    Πολύ δύσκολη χαρακτηρίζει την αποστολή της Μπάρτσα στο Μιλάνο κόντρα στη Μίλαν ο ταλαντούχος μέσος των μπλαουγκράνα, Σέρχιο Μπουσκέτς.

    «Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η απόδοσή μας κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και θεωρώ πως έχουμε τις δυνατότητες να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιμετωπίζουμε, όμως, μια ομάδα πολύ δύσκολη. Η Μίλαν αποτελείται από πολύ σημαντικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι… διψούν για διακρίσεις. Είναι σίγουρο πως θα μας δυσκολέψουν πολύ», τόνισε ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 197 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Από την Τετάρτη τα εισιτήρια για το Πλατανιάς-ΑΕΚ


    Από την Τετάρτη (20/2) θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του Πλατανιά για τον κυριακάτικο αγώνα με την «ένωση» στα Περιβόλια.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ομάδας των Χανίων, οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 15 και 25 ευρώ.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 17.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 20 έως και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, από τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

    ΤΙΜΕΣ

    Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
    - Θύρες 1 και 2: 25 ευρώ.
    - Θύρα 3: 15 ευρώ.

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 188 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Φέρνουν Φίγκο στον πάγκο της Ίντερ
    Την πόρτα της εξόδου από την Ίντερ δείχνουν στον Στραματσιόνι τα Ιταλικά Μέσα, με τον πορτογάλο, Λουίς Φίγκο, να παρουσιάζεται ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του στον πάγκο των «νερατζούρι».

    Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Μάσιμο Μοράτι, είναι απογοητευμένος από τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας, με αποκορύφωμα την «τεσσάρα» από την Φιορεντίνα την περασμένη Κυριακή.

    Η έλευση του πορτογάλου σούπερ σταρ στην Ίντερ θεωρείται ειλημμένη και σύμφωνα με τις αναφορές στον Τύπο, ο Φίγκο θα κατορθώσει να προσδώσει άμεσα νέα πνοή στην ομάδα.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 145 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    «Όλοι στην ομάδα θέλουμε να μείνει μαζί μας»Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για την πιθανή αποχώρηση του Φρανκ Λάμπαρντ από τους «μπλε» στο τέλος της φετινής σεζόν.

    Οι πολύ καλές εμφανίσεις όμως του έμπειρου μέσου με τη φανέλα της Τσέλσι φαίνεται πως έχουν κάνει τους ανθρώπους στην ομάδα του Λονδίνου να αναθεωρήσουν τη στάση τους αναφορικά με το μέλλον του στους «μπλε».

    Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της Τσέλσι, Ρον Γκουρλάι, εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με την παραμονή του Λάμπαρντ στο Λονδίνο και κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν. «Είναι δεδομένο πως θέλουμε να μείνει στην ομάδα. Απλά πρέπει να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να μείνει μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 194 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    «Είμαι ο καλύτερος προπονητής στην Αγγλία»
    Στα δημοσιεύματα που τελευταία κυκλοφορούν σχετικά με πιθανή αντικατάστασή του στον πάγκο της Μαντσεστερ Σίτι απάντησε ο ιταλός προπονητής Ρομπέρτο Μαντσίνι, δηλώνοντας πως είναι ο καλύτερος τεχνικός στην Αγγλία τους τελευταίους 15 μήνες.

    «Τους τελευταίους 15 μήνες είμαι ο καλύτερος προπονητής στην Αγγλία. Εδώ και έξι μήνες έλεγαν ότι θα έρθει ο Γκουαρδιόλα να με αντικαταστήσει και τώρα λένε ότι θα έρθει κάποιος άλλος προπονητής. Έχω κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα FA Cup και ένα Charity Shield, δεν υπάρχει άλλος προπονητής να τα έχει κάνει αυτά σε 15 μήνες. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, είναι απλά η πραγματικότητα».
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 169 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Πάει Άλμπα ο ΤραορέΕνισχύεται η Άλμπα Βερολίνου… Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Top 16 συμφώνησε με τον Αλί Τραορέ.

    Ο γάλλος σέντερ έμεινε ελεύθερος λόγω τραυματισμού από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ στη συνέχεια «κόπηκε» από τον Ερυθρό Αστέρα, που δεν μπορούσε να περιμένει να αποθεραπευτεί.

    Ο 28χρονος άσος (2,08μ.) έχει παίξει μόνο σε ένα ματς φέτος. Πέρυσι είχε 11,8 πόντους και 4,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη VTB League, ενώ στο Eurocup είχε 15,3 πόντους και 7,1 ριμπάουντ ανά αγώνα.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 197 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Εξετάζουν Γκόμεζ στην Ατλέτικο ΜαδρίτηςΑποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους των πλουσιότερων συλλόγων της Ευρώπης, αφού είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς του κόσμου.

    Ο Ρανταμέλ Φαλκάο, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ο Ισπανικός σύλλογος δύσκολα θα απορρίψει κάποια από τις προσφορές που αναμένεται να φτάσουν στα γραφεία του. Οι άνθρωποι την ομάδας, σκέφτονται, ήδη, τον πιθανό αντικαταστάτη του, με τα ονόματα που ακούγονται να είναι σημαντικά.

    Τελευταίο ακούστηκε το όνομα του Μάριο Γκόμεζ. Ο Γερμανός διεθνής έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου μετά την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς, ενώ η ενδεχόμενη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Για το λόγο αυτό έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με ομάδες της Ευρώπης, στις οποίες θα μπορούσε να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ισπανία, οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν προσεγγίσει το μάνατζερ του Γκόμεζ, στην προσπάθειά τους να διερευνήσουν τις προθέσεις του.

    Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αν και θεωρείται βέβαιο πως οι Ισπανοί, οι οποίοι θα βρεθούν με ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 172 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    «Με έναν τέτοιο Αγουέρο όλα γίνονται»Η επιβλητική νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 4-0 επί της Λιντς για το Κύπελλο Αγγλίας, σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση της ομάδας, αναπτέρωσε τις ελπίδες του Ρομπέρτο Μαντσίνι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

    «Αν ο Αγουέρο συνεχίσει να παίζει και να σκοράρει όπως έκανε στο παιχνίδι με την Λιντς, τότε το πρωτάθλημα δεν αποκλείεται να αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον. Αν ο Αργεντινός καταφέρει να σημειώσει ένα… κάρο γκολ, τότε μπορούμε να πλησιάσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για μένα το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Όχι ακόμα, τουλάχιστον», δήλωσε με αισιοδοξία ο Μαντσίνι.

    Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Λιντς, ο Ιταλός έδειξε πως υπολόγιζε πολύ την αντίπαλό του. «Ο θεσμός του Κυπέλλου Αγγλίας χαρακτηρίζεται από τις εκπλήξεις.

    Πολλές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ αποκλείονται από μικρότερης δυναμικότητας αντιπάλους, κάτι που σημαίνει πως απαιτείται απόλυτη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση για να καταφέρεις να περάσεις στην επόμενη φάση. Με τη Λιντς είδα αυτά που ζητούσα.

    Πετύχαμε δύο γκολ στα πρώτα 20 λεπτά και αυτό απλοποίησε την αποστολή μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό. Αν το καταφέρουμε, όλα μπορούμε να τα πετύχουμε. Ακόμα και να πλησιάσουμε τη Γιουνάιτεντ», τόνισε ο Ρομπέρτο Μ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 203 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    «Κουράστηκα με Λεβαντόφσκι»Είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους επιθετικούς της Μπουντεσλίγκα και ένας από τους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας της Μπορούσια Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια.

    Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τα δικά του γκολ έχει καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του σε δύο διαδοχικές κατακτήσεις του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας πως είναι ένας παίκτης χρήσιμος σε κάθε μεγάλη ομάδα. Όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Γερμανικού Τύπου.

    Αυτά τα δημοσιεύματα, όμως, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή του συλλόγου, Χανς Γιοακίμ Βάτσκε, στο συνδρομητικό «Sky». «Η κατάσταση με τον Ρόμπερτ έχει αρχίσει να με εκνευρίζει.

    Τα σενάρια είναι δύο. Ή η Μπάγερν δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη και όλα όσα γράφονται είναι αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων, ή ενδιαφέρεται πραγματικά και θέλει να τον αποκτήσει.

    Αν ισχύει το πρώτο, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. Αν, όμως, ισχύει το δεύτερο, οι άνθρωποι της Μπάγερν θα έπρεπε να απευθυνθούν πρώτα σε εμάς και έπειτα στον παίκτη.

    Ο Ρόμπερτ δεσμεύεται με συμβόλαιο, συνεπώς οι Βαυαροί πρέπει να έρθουν σε συμφωνία με τη Ντόρτμ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 183 | Added by: Teo1276 | Date: 2013-02-20 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Φεβρουάριος 2013  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    2425262728
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz